Adakah anda terganggu untuk memperoleh faedah dari QuickBooks Payroll kerana menghadapi pelbagai kecacatan teknikal sepenuhnya? Cukup hubungi kami di QuickBooks Support Payroll kami + 1-855-533-6333, untuk mendapatkan bantuan pakar yang hebat. Nombor ini disokong oleh pakar QB yang mahir & berdedikasi yang akan membantu anda dalam menyelesaikan masalah dengan berkesan. Mereka akan membantu anda secara menyeluruh. Dengan hanya menghubungi eksekutif kami, anda dapat memperoleh ketersediaan pakar 24/7, resolusi 0-the-spot, bantuan dalam perakaunan, dan respons cepat kepada pengguna. Jadi, terus berhubung dengan kami !!

Adakah anda berusaha mengembangkan perniagaan anda ke tahap yang cukup tinggi? Sekiranya ya, sangat diperlukan untuk mengawasi kewangan & gaji anda dengan tepat dan mempunyai pendekatan strategik yang bagus untuk laporan perniagaan anda. Sama ada perniagaan seseorang lebih besar atau lebih kecil, setiap orang memerlukan perisian perakaunan Payroll kerana mengendalikan gaji sendiri lebih baik tetapi mempunyai perisian seperti QuickBooks untuk pengurusan gaji adalah aset terbaik dalam mencapai objektif perniagaan.

Apakah Gaji QuickBooks?

Bercakap mengenai QuickBooks Payroll, ini adalah perkhidmatan ciri perakaunan yang paling luar biasa dari perisian QuickBooks yang dibangunkan oleh Intuit yang didaftarkan pengguna untuk mengaktifkan fitur pembayaran gaji di QuickBooks Desktop mereka. Untuk mempunyai penggunaan perisian perakaunan yang kuat dan berhati-hati, diperlukan pengetahuan yang mendalam. Semasa bercakap mengenai atribut QuickBooks Payroll, perisian ini sangat lengkap dengan pelbagai ciri yang menguntungkan.

Atribut Menguntungkan Gaji QuickBooks

Sekarang, mari kita lihat atribut eksklusifnya seperti yang disenaraikan di bawah:

 1. Mampu membuat pembayaran gaji.
 2. Pengiraan cukai automatik.
 3. Anda boleh terus menghantar gaji ke akaun bank cek atau simpanan pekerja anda.
 4. Deposit Langsung untuk 1099 Kontraktor.
 5. Mampu memfailkan dan membayar cukai untuk anda.
 6. Perkhidmatan langganan e-mel untuk notis kritikal.
 7. Laporan pembayaran gaji pelanggan disesuaikan.
 8. Perkhidmatan Pembayaran Kompeten Pekerja

Oleh itu, semasa mengakses ciri khusus produk, jika anda memerlukan panduan & sokongan segera, sambung terus ke Sokongan Gaji QuickBooks kami + 1-855-533-6333, dan dapatkan bantuan segera. Pakar kami selalu dihubungi mengikut keselesaan anda 24/7, berterusan !!

Kesalahan Umum yang berlaku dalam Payroll QuickBooks

Beberapa masalah yang sering dilaporkan adalah seperti yang disebutkan di bawah:

 1. Tetapan firewall mungkin menyekat sambungan.
 2. Kerana serangan Virus, Malware, atau Bug.
 3. Tidak dapat mencetak Gaji
 4. Kelajuan & Prestasi Gaji QB.
 5. Kesalahan Perbankan 101, 102 & 103.
 6. Tidak dapat menghantar gaji melalui e-mel.
 7. QuickBooks Payroll tidak dikemas kini ke keluaran terbaru.
 8. Masalah PDF atau percetakan.
 9. Gagal menjelaskan insentif pekerja.
 10. Isu perdamaian bank.
 11. Merakam urus niaga dalam tempoh yang salah.
 12. Masalah kerosakan perisian.

Cukup mengecewakan apabila melihat masalah ralat pada sistem ketika pengguna menemui masalah tersebut. Sekarang, persoalannya berlaku bahawa pengguna harus tahu apa yang harus dilakukan, siapa yang harus dihubungi atau di mana untuk mendapatkan bantuan? Mengenai berlakunya masalah kadang-kadang pengguna berusaha untuk menyelesaikan masalah itu sendiri yang tidak sesuai. Sekiranya anda baru menggunakan QuickBooks, pengguna harus menghubungi pakar IT profesional. Ini dapat membantu mereka untuk mengelakkan ketidakselarasan dalam perisian dan anda juga dapat memperoleh maklumat tambahan mengenai perisian. Bermula dari gangguan pemasangan perisian hingga segala jenis pertanyaan perakaunan gaji & masalah teknikal lain, semuanya dapat diselesaikan dalam satu panggilan hanya dengan menghubungi juruteknik kami. Oleh itu, mengapa perlu bimbang apabila ada seperti Sokongan Gaji QuickBooks yang ada untuk pertolongan anda 24/7 sepanjang masa !!

Dapatkan Perkhidmatan Berterusan Dari Sokongan Gaji QB

Oleh kerana semua orang mengenali QuickBooks Payroll, aplikasi perakaunan yang luar biasa, tetapi sebagai mekanisme perisian, sangat biasa mengalami masalah dalam QuickBooks Payroll. Banyak pengguna telah melaporkan masalah dalam QuickBooks Payroll dan untuk menyesuaikan diri dengan teknologi canggih, software ini akhirnya memberikan masalah kepada pengguna. Terdapat beberapa sebab yang mencetuskan masalah dalam QuickBooks Payroll. Sekiranya pengguna menemuinya? Tidak perlu risau. Hubungi sahaja pakar kami yang berdedikasi dan nikmati sokongan luar biasa kami. Pakar teknologi kami membantu anda dengan sangat terperinci sehingga masalah dapat diselesaikan dengan cekap. Jadi, cepatlah !!

Kelebihan yang Boleh Mendapatkan Pengguna Dari Pasukan Sokongan Penggajian QB Kami

Lakukan langkah yang betul ke arah perundingan tulen yang menyelesaikan semua masalah anda & menangani masalah tersebut dengan berkesan. Jangan biarkan diri anda terpengaruh dengan sebarang masalah dan segera hubungi pakar kami untuk mendapatkan bantuan daripada pakar kami.

 1. Sokongan QB Payroll 24/7 24 jam.
 2. Bantuan komprehensif
 3. Pemulihan segera dari masalah.
 4. Balasan secepat mungkin untuk pertanyaan pengguna.
 5. Berikan hasil yang berorientasikan pelanggan.
 6. Memberi bantuan lancar kepada pengguna.
 7. Waktu menunggu sifar.
 8. Perkhidmatan mesra dompet.
 9. Pakar yang mahir & terlatih.
 10. Bantuan yang ditentukan produk sekiranya diperlukan.
 11. Dapatkan maklumat tambahan untuk mengelakkan kekurangan dalam masa terdekat.

Untuk sebarang masalah yang berkaitan dengan bug, masalah ralat, atau pertanyaan teknikal yang lain, segera hubungiSokongan Penggajian QuickBooks kami + 1-855-533-6333, dan dapatkan bantuan segera dari eksekutif kami dengan bantuan ekstensif 24 * 7 jam !!