Gummies cuka sari apel yang paling banyak kita simpan adalah gummies Nutracure. Dengan menggabungkan organik.

Cuka Sari Apel Organik Fairchild bersama Ibu

Fairchild Organic [Apple] Cider Cuka dengan Ibu adalah cuka sari apel yang hebat.

 • Dibuat dengan seratus% epal organik yang paling berkesan dari negara Washington, cuka ini mendapat ulasan yang sangat baik untuk rasa epal yang bercita-cita tinggi.

 • Tidak seperti pengeluar berbeza yang dicairkan dengan air, Fairchild Organic Apple Cider Vinegar handiest mengandungi kerana anda mendapat cuka sari apel semulajadi yang lebih baik, berbanding dengan banyak jenama lain.

 • Cuka juga dilesenkan secara semula jadi melalui Jabatan Pertanian Amerika Syarikat (USDA), tanpa filter, tidak dipanaskan, tidak dipasteurisasi, dibebaskan dari pekat, dan terdiri daripada "ibu."

 • Satu sudu besar (15 mL) cuka memberikan lima tenaga dan kurang daripada 1 gram karbohidrat (lapan).

Sebilangan manusia memilih untuk membeli organik daripada cuka sari apel konvensional, kerana barang-barang organik harus mematuhi peraturan yang lebih ketat mengenai penggunaan racun perosak dan baja tiruan, yang juga mempunyai hasil jangka panjang yang negatif terhadap kecergasan manusia (9 Sumber Dipercayai).

 • Kelebihan lain yang berpotensi memilih cuka sari apel organik adalah pelbagai mikroorganisma bermanfaat yang digabungkannya.

 • Dalam satu pemeriksaan yang menilai bahan kandungan mikroorganisma dari barangan cuka sari apel yang tidak disaring organik dengan sudu cuka sari apel yang tidak ditapis tradisional, cuka semula jadi mempunyai pelbagai jenis bakteria (10 Sumber Dipercayai).

 • Rentang usus sangat penting untuk kecergasan rata-rata, kerana kajian mendapati hubungan antara kepelbagaian usus tambahan dan risiko obesiti, diabetes jenis 2, dan penyakit radang usus (IBD). Ia juga dihubungkan dengan faedah untuk kesihatan imun (11 Sumber Dipercayai, 12 Sumber Dipercayai, 13 Sumber Dipercayai.

Bragg Organik Mentah Tidak ditapis

Cuka Sari Apel dengan Cuka Ibu telah digunakan selama berabad-abad sebagai peniaga memasak, membersihkan, dan ubat-ubatan (1 Sumber Dipercayai).

 • Cuka sari apel dibuat dari epal dan air yang diperam, yang menghasilkan asid asetik - sebatian utama cuka dalam cuka. Yang popular, cuka sari apel mengandungi sekitar 5-6% asid asetik (1 Sumber Dipercayai).

 • Sejumlah penasihat penyelidikan yang terkawal bahawa asid asetik bertanggungjawab untuk banyak hasil kecergasan yang berkaitan dengan cuka, yang termasuk penurunan kadar gula darah, membantu penurunan berat badan, dan pengurangan faktor risiko penyakit jantung koronari (2 Sumber Dipercayai, 3 Sumber Dipercayai, 4 Sumber Dipercayai, 5 Sumber).

Walaupun begitu, banyak kajian telah dilakukan terhadap haiwan - bukan manusia.

 • Semasa membeli cuka sari apel, anda mungkin mendapat pelbagai jenis barang dagangan

 • Cuka sari apel mentah yang tidak ditapis mengandungi bahan berawan yang disebut sebagai "ibu." "Ibu" terbuat dari helai protein, enzim, dan bakteria berguna, yang mungkin dikenal sebagai probiotik (1 Sumber Dipercayai, 6 Sumber Dipercayai, 7 Sumber Dipercayai).

 • Sebagai tambahan kepada asid asetik, "ibu" adalah isu utama cuka sari apel yang merupakan tanggapan untuk bertanggungjawab terhadap kelebihan kesihatannya. Walau bagaimanapun, penyelidikan tidak lagi membuktikan tuntutan kesihatan yang berkaitan.

 • Sebagai perbandingan, cuka sari apel yang disaring telah dikeluarkan sebagai "ibu" dan sedimen yang berlainan dikeluarkan, diikuti dengan produk yang bersih dan berwarna kuning. Oleh itu, cuka sari apel yang ditapis sering dianggap mempunyai kelebihan kecergasan yang lebih sedikit.

 • Semasa mencari jenama cuka sari apel yang hebat, jauhkan dari produk yang dikategorikan sebagai "berperisa apel", kerana ini dapat menunjukkan bahawa cuka tidak dibuat dari epal atau jus epal.

 • Pilih produk yang bebas atau rendah gula yang diserahkan, selain bebas dari bahan tambahan buatan, termasuk pewarna makanan, perasa, dan pengawet. Sekiranya membeli pelengkap cuka sari apel, cari yang telah diuji untuk keseronokan dan disahkan melalui pesta ulang tahun ke-3.

Tiga. Berikut adalah 9 pengeluar cuka sari apel berkualiti untuk dibeli pada tahun 2021.

 • Notis mengenai bayaran

Memandangkan teks ini mengkritik pelbagai produk, yang terdiri daripada cuka, tonik, permen karet, dan kapsul, penilaian yuran segera tidak dapat dilakukan.

Harga untuk produk dalam pelbagai ini dari $ 8– $ 35. Walau bagaimanapun, caj mungkin berbeza-beza bergantung pada jenis produk, panjang bidang, tempat anda menyimpan, dan juga elemen yang berbeza.

Panduan harga

$ = di bawah $ 12.50

$$ = $ 12.50– $ 25

$$$ = lebih dari $ 25

Terbaik biasa

Harga: $

Cuka Sari Apel Organik Fairchild dengan Ibu adalah cuka sari apel yang sangat baik

 • Dibuat dengan seratus% epal semulajadi paling berkesan dari kerajaan Washington, cuka ini mendapat kritikan berkualiti tinggi kerana rasa epalnya yang berani.

 • Tidak seperti jenama berbeza yang dicairkan dengan air, Fairchild Organic Apple Cider Vinegar paling berkesan menggabungkan epal organik yang ditapai, kerana ini anda mendapat cuka sari apel yang lebih tulen, berbanding dengan banyak pengeluar lain.

 • Cuka juga dilesenkan secara semula jadi dengan bantuan Jabatan Pertanian Amerika Syarikat (USDA), tanpa penapis, tidak dipanaskan, tidak dipasteurisasi, bebas pekat, dan mengandungi "ibu."

 • Satu sudu besar (15 mL) cuka memberikan 5 tenaga dan lebih kurang daripada 1 gram karbohidrat (lapan).

 • Sebilangan manusia memilih untuk membeli cuka sari apel semulajadi daripada konvensional, kerana produk organik mesti mengikuti dasar yang lebih ketat mengenai penggunaan racun serangga dan baja sintetik, yang mungkin juga mempunyai akibat jangka panjang yang buruk terhadap kesihatan manusia (9 Sumber yang Dipercayai).

 • Manfaat lain yang berpotensi untuk memilih cuka sari apel semulajadi adalah kepelbagaian bakteria bermanfaat yang terdapat di dalamnya.

Dalam satu kajian yang menilai kandungan mikroorganisma dari produk cuka sari apel yang tidak disaring organik dengan cuka sari apel yang tidak disaring secara tradisional, cuka semula jadi mempunyai kepelbagaian jejak bakteria (10 Sumber Dipercayai).

 • Rentang usus sangat penting untuk kecergasan biasa, kerana kajian telah melihat hubungan antara kepelbagaian usus tambahan dan penurunan ancaman obesiti, diabetes jenis 2, dan penyakit radang usus (IBD). Ini juga berkaitan dengan kelebihan untuk kecergasan imun (11 Sumber Dipercayai, 12 Sumber Dipercayai, 13 Sumber Dipercayai, 14 Sumber Dipercayai).

* 5. Terbaik untuk memasak

Bragg Cuka Sari Apel Tanpa Organik Mentah Organik dengan Ibu

Harga: $$

 • Bragg Organic Raw Unfiltered Apple Cider Cuka adalah salah satu jenama cuka sari apel yang lebih terkenal yang terdapat di pasaran.

 • Dibuat dari cuka sari apel semula jadi dan air, cuka Bragg adalah organik berlesen USDA, tidak berlesen GMO, dan termasuk "ibu."

Selain yang terbaik, Bragg Organic Raw Unfiltered Apple Cider Cuka c

Cuka Sari Apel Organik Kesihatan Dinamik bersama Ibu

 • Sekiranya anda mencadangkan pengambilan cuka sari apel, Cuka Sari Apel Organik Kesihatan Kesihatan Dinamik dengan Ibu adalah salah satu pilihan yang memuaskan.

 • Organik berlesen USDA dan dibuat dengan cuka sari apel mentah semula jadi dan air, Cuka Sari Apel Organik Kesihatan Dinamik dengan Ibu mempunyai rasa dan rasa yang jauh lebih berbau daripada banyak sari apel yang tidak dimasak di pasaran.

 • Ini menjadikannya alternatif yang luar biasa sekiranya anda merancang untuk memakan cuka sari apel untuk kesihatan anda. Selain itu, kerana harus ada dalam wadah 128 ons (tiga. Lapan liter), anda tidak perlu takut produk ini terlalu cepat.

Sekali lagi, pastikan mencairkan cuka dengan air sebelum menggunakannya secara peribadi.

Satu sudu teh (15 mL) cuka sari apel ini memberikan kalori sifar dan sifar gram karbohidrat (enam belas).

6. Cuka Sari Apel Mentah Organik Kevala

Juga boleh didapati dalam saiz besar, Kevala Organic Raw Apple Cider Vinegar adalah cuka sari apel kelas pertama yang kurang mewah daripada jenama lain yang serupa.

Dibuat dengan cuka sari apel semulajadi dari epal yang ditanam di AS dan air yang disucikan, banyak pengulas menunjukkan bahawa Cuka Epal Epal Raw Kevala Organik mempunyai rasa yang mudah dan sedikit manis yang mungkin lebih bertoleransi bagi sesetengah orang.

Cuka juga disahkan organik berlesen USDA, tidak disahkan GMO, dan tidak mengandungi bahan tambahan. Oleh kerana harganya lebih murah, cuka ini boleh menjadi pilihan yang baik sekiranya anda merancang untuk menggunakannya sebagai bahan masakan dan jawapan pembersih atau bilas rambut.

Satu sudu besar (15 mL) Kevala Organic Raw Apple Cider Vinegar menawarkan 0 tenaga dan sifar gram karbohidrat (17).

7. Vermont Village Organic Apple Cider Sipping Cuka bersama Ibu

 • Dibuat dengan cuka sari apel yang tidak ditapis organik dan madu organik, setiap cuka menghirup Vermont Village dibumbui dengan ramuan yang sangat baik, termasuk kunyit semula jadi dan blueberry organik.

 • Setiap produk disahkan USDA semula jadi, hanya mengandungi 3 atau 4 elemen, dan manis secara semula jadi dengan madu.

Walau bagaimanapun, sangat penting untuk diamalkan sepanjang hayat. Dijual dalam botol lapan-ons (237-mL), 1 hidangan cuka yang menghirup itu adalah 1 ons (15 mL), dengan 1 hidangan Madu Blueberry mengandungi 25 kalori dan enam gram gula umum dan yang dihantar (20).

 • Akibatnya, minum seluruh botol dapat memberikan empat puluh lapan gram gula diperkenalkan, yang melebihi cadangan Persatuan Jantung Amerika untuk mengehadkan pengambilan gula yang anda sampaikan tidak lebih dari 36 gram sesuai dengan hari untuk lelaki dan 24 gram sesuai dengan hari untuk wanita (21).

Cuka Sari Apel Wedderspoon dengan Madu Manuka Monofloral dan Ibu

 • Dibuat dari epal yang ditapai secara alami, tanpa darah, Wedderspoon Cuka Apple Cider dengan Madu Manuka Monofloral dan Ibu terdiri daripada hanya 3 komponen - cuka sari apel semulajadi, monofloral mentah

 • Dihasilkan di New Zealand, ia adalah produk tanpa penapis tanpa filter yang dibuat tanpa pemanasan atau bahan kimia.

 • Manuka madu berasal dari New Zealand dan terkenal dengan kediaman antibakteria (22 Sumber Dipercayai).

 • Penambahan madu manuka dan kayu beech memberikan gula-gula, rasa sedikit tart yang berfungsi dengan baik baik sebagai tonik dan untuk kegunaan kuliner, yang merangkumi pembalut salad.

 • Satu sudu (15 mL) Cuka Sari Apel Wedderspoon dengan Madu Manuka Monofloral dan Ibu terdiri daripada 15 tenaga, tiga gram karbohidrat, dan beberapa gram gula keseluruhan dan diperkenalkan

Soalan Lazim

Soalan Lazim mengenai Apakah jenama terbaik dari gummies cuka sari apel?

Adakah gummies cuka sari apel membantu anda menurunkan berat badan?

Cuka sari apel tidak mungkin kuat untuk menurunkan berat badan. Penyokong cuka sari apel mendakwa bahawa ia mempunyai banyak kelebihan kesihatan dan minum sedikit atau mengambil makanan tambahan lebih awal daripada makanan membolehkan keinginan makanan dan pembakaran lemak berkurang. Walau bagaimanapun, terdapat sedikit bantuan saintifik untuk tuntutan ini.

Untuk apa gummies cuka sari apel?

Berikut adalah berkat yang luar biasa dari Goli Apple Cider Vinegar Gummy:

 1. Manipulasi selera makan dan pengurangan berat badan.

 2. Menurunkan tahap gula dalam darah.

 3. Memperbaiki kulit.

 4. Membantu penghadaman.

 5. Meningkatkan kekuatan.

 6. Menguatkan jantung koronari.

 7. Menyahtoksin bingkai.

 8. Meningkatkan Sistem Imun - Membantu anda melawan kuman.