Biasanya, Facebook menerapkan teknologi keselamatan canggih untuk melindungi privasi pelanggannya, tetapi masih, beberapa orang diminta untuk menggodam akaun Facebook seseorang dengan alasan peribadi. Walau bagaimanapun, tugas ini bukanlah tugas yang mudah untuk dilakukan dalam beberapa minit, sebaliknya anda memerlukan bantuan beberapa pakar untuk melakukannya.

Dalam keadaan seperti ini, anda ingin menggunakan alat Internet. Melalui penggunaan alat internet ini, anda harus mengetahui bahawa terdapat banyak alat dan perisian percuma dan berbayar yang tersedia di pasaran.

Ini mungkin alasan rasmi atau peribadi; Orang mesti menggodam akaun Facebook seseorang. Apabila anda akan menggodam akaun seseorang di Facebook, anda memerlukan sedikit maklumat asas mengenai Facebook dan beberapa penapis tambahan untuk melindungi pelanggan anda yang tidak ternilai.

Sekiranya anda ingin mengkaji bagaimana melakukan pekerjaan ini, ada beberapa jenis perisian percuma yang tersedia, yang memungkinkan untuk menggodam akaun Facebook seseorang dalam beberapa minit.

Kaedah Terbaik Untuk Meretas Mesej Facebook

Peretasan adalah salah satu topik terpanas dan diteliti dengan baik di seluruh internet seperti Facebook Gmail Hacker. Mereka mempunyai senarai komprehensif bagaimana penggodam dapat mengakses akaun Facebook seseorang dengan mudah dalam beberapa minit dan bagaimana anda dapat mencegahnya.

Sebenarnya, ada banyak kemungkinan cara untuk menggodam akaun Facebook secara percuma di Internet, termasuk:

 1. Sekiranya anda ingin menggodam akaun Facebook anda dengan bantuan keylogger

 2. Hack Akaun Facebook dan Crack Facebook Code Word dengan Face Geek

 3. Hack akaun Facebook dengan bantuan pancingan data

 4. Hack akaun Facebook dengan melupakan proses kata laluan

 5. Gunakan aplikasi pengintip untuk menggodam akaun Facebook

Bagaimana Meretas Mesej Facebook menggunakan Aplikasi Perisik?

Bagaimana cara menggodam mesej Facebook? Sekiranya anda ingin menggodam akaun Facebook seseorang, itu tidak semudah yang anda bayangkan mengenainya. Sekiranya anda tidak akan menggunakan aplikasi yang sangat baik ini untuk sokongan anda, maka idea asas mengenai aplikasi ini adalah mempelajari perkara pengaturcaraan dan pengetahuan teknikal. Tetapi, ini bukan fakta sebenar.

Sekiranya anda akan menggunakan aplikasi ini untuk kerja anda, ia tidak akan menekankan kemahiran teknikal tegar; Ia sangat senang digunakan. Menurut cadangan awal pakar untuk menggodam akaun Facebook seseorang, setiap orang mesti menggunakan aplikasi Perisik.

Sangat mudah dipasang pada peranti sasaran anda dan sangat membantu menyokong anda dalam menyiapkannya serta mengumpulkan butiran lengkap yang berkaitan dengan akaun Facebook yang anda inginkan. Pertama sekali, anda harus memuat turun aplikasi pengintip itu, yang hanya memerlukan beberapa saat.

Kesimpulannya

Selepas memuat turun perisian pengintip ini, perisian ini akan mula berfungsi untuk anda. Pada mulanya, anda pergi ke laman webnya dan klik pada pilihan pemasangan untuk memasang aplikasi yang sangat baik ini. Anda juga boleh mencari aplikasi tersebut di Play Store.

Kaedah terbaik untuk menggodam mesej Facebook seseorang pada tahun 2021 adalah dengan menggunakan aplikasi pengintip mudah alih, keylogger dan phishing yang boleh dibeli secara dalam talian. Selagi anda memasang aplikasi Facebook di telefon, anda boleh mengakses semua maklumat akaun anda. Prosesnya sangat mudah dan boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang mempunyai pemahaman asas mengenai penggunaan telefon bimbit. Terdapat banyak aplikasi penggodaman dan pengintipan Facebook di pasaran.

:zap: Berikut adalah kaedah di mana anda bukan sahaja dapat meretas akaun Facebook seseorang, tetapi anda juga dapat mengawal sepenuhnya semua aktiviti Facebook mereka:

:beginner: Kaedah # 1 - Meretas Mesej Facebook dengan Keylogging

Keylogger adalah alat khusus untuk merakam penekanan kekunci pada mana-mana peranti. Anda boleh merakam maklumat yang dimasukkan melalui papan kekunci. Terdapat keyloggers perkakasan dan perisian Anda boleh menggunakan salah satu daripadanya untuk merakam penekanan kekunci.

:round_pushpin: Keylogger Perkakasan:

Keylogger perkakasan adalah peranti yang menghubungkan ke komputer peribadi atau komputer riba untuk menyimpan maklumat. :orange_square: Untuk menggunakan keylogger perkakasan, anda memerlukan: :small_blue_diamond: Sasarkan komputer atau komputer riba dengan port USB :small_blue_diamond: Papan kekunci disambungkan ke PC

:orange_square: Peretasan melalui perkakasan Keylogger Apabila keylogger perkakasan disambungkan ke PC sasaran atau komputer riba melalui port USB, ia mula membuat log semua ketukan kekunci pada papan kekunci, termasuk kata laluan. Buat satu fail ".txt" untuk menyimpan semua data. Sekarang anda dapat melihat semua maklumat dalam fail dan menggunakan data sesuai dengan keperluan anda.

:orange_square: Batasan Keylogger Perkakasan:

:small_blue_diamond: Peranti Keylogger tidak berfungsi pada telefon bimbit. Anda boleh menggunakan peranti ini hanya pada komputer Peribadi atau komputer riba. :small_blue_diamond: Ia dapat dikenali dengan mudah oleh pemilik peranti sasaran, terutama pada komputer riba di mana semua port USB dapat dilihat dengan jelas atau di desktop di mana port USB berada di bahagian depan. :small_blue_diamond: Anda tidak boleh melangkau Pengesahan 2 Langkah. Makluman e-mel akan memberitahu pemiliknya bahawa akaun Facebook mereka digunakan pada peranti lain untuk mencegah aktiviti yang mencurigakan.

:round_pushpin: Keylogger Perisian:

Perisian Keylogger adalah program yang dapat dipasang dengan mudah pada perangkat sasaran untuk merakam setiap penekanan tombol pada peranti tersebut. Ia direka khas untuk memenuhi tujuan ini.

:orange_square: Untuk menggunakan keylogger perisian, anda memerlukannya :small_blue_diamond: Sasarkan merancang. Ia boleh menjadi PC, komputer riba atau mudah alih :small_blue_diamond: Aplikasi perisian untuk dipasang pada peranti sasaran

:orange_square: Peretasan melalui perisian Keylogger Perisian mesti dipasang pada peranti sasaran. Selepas pemasangan, perisian tidak dapat dikesan sepenuhnya oleh pemilik peranti sasaran. Anda boleh merakam setiap ketukan kekunci pada peranti sasaran. Ini adalah cara anda boleh menggodam platform media sosial seperti Facebook Messenger dan pelbagai aplikasi digital. Tidak ada kemahiran kompetitif yang diperlukan untuk menggunakan perisian ini. Pemasangan sangat mudah dan pantas. Ia mula memberikan hasil segera setelah perisian dipasang pada peranti.

:orange_square: Batasan perisian Keylogger :small_blue_diamond: Anda mesti mempunyai akses fizikal ke peranti sasaran sekurang-kurangnya sekali untuk memasang perisian :small_blue_diamond: Sekiranya anda mempunyai iPhone, anda boleh melakukannya dengan bukti kelayakan iCloud. Walau bagaimanapun, memperoleh kelayakan ini tidak semudah itu.

:beginner: Kaedah 2: Meretas Mesej Facebook menggunakan teknik psikologi seperti pancingan data

Ini adalah salah satu kaedah tertua untuk menggodam akaun digital di antara semua. Phishing adalah kaedah yang sangat biasa untuk menggodam akaun Facebook seseorang.

:orange_square: Untuk menggunakan teknik pancingan data, anda mesti: :small_blue_diamond: Sebuah komputer :small_blue_diamond: Kemahiran asas komputer :small_blue_diamond: Pengetahuan asas mengenai pengaturcaraan HTML dan PHP.

:orange_square: Hack menggunakan pancingan data

Phishing terdiri daripada mengubah laman web palsu menjadi laman web nyata dan membuat sasaran mempercayai bahawa laman web palsu adalah laman web nyata. Sekiranya anda ingin menggodam mana-mana akaun Facebook untuk pancingan data, ikuti beberapa langkah mudah tetapi penting:

:small_blue_diamond: Beli domain dan nama yang berkaitan dengan Facebook :small_blue_diamond: Buat alamat e-mel yang serupa dengan alamat e-mel Facebook yang asal :small_blue_diamond: Buat halaman arahan seperti halaman log masuk Facebook :small_blue_diamond: Hantarkan e-mel ke destinasi menggunakan alamat e-mel yang anda buat sebelumnya. Teks atau topik itu mesti membuat sasaran pembaca percaya bahawa itu dari Facebook. :small_blue_diamond: Dalam kandungan e-mel, anda menjemput mereka untuk mengemas kini maklumat peribadi mereka menggunakan pautan yang disediakan. :small_blue_diamond: Setelah mengklik pada pautan yang disediakan, mereka akan sampai di halaman arahan palsu yang anda buat. :small_blue_diamond: Oleh kerana skrinnya sama dengan halaman masuk Facebook, orang sasaran tidak akan pernah menyangka bahawa mereka akan masuk ke halaman palsu. Setelah memberikan kelayakan Facebook, ia akan disimpan dalam pangkalan data yang anda buat. :small_blue_diamond: Kini anda boleh mengakses akaun Facebook anda dengan mudah.

:orange_square: Phishing-Email-Melindungi Anda :small_blue_diamond: Tidak seperti kaedah Keylogger, ia tidak memerlukan pemasangan aplikasi perisian apa pun pada peranti sasaran untuk phishing, tetapi memerlukan pengaturcaraan pintar untuk menciptakan kepercayaan yang salah.

:orange_square: Batasan pancingan data :small_blue_diamond: Anda perlu mengetahui kemahiran asas IT dan juga mempunyai pengetahuan mengenai pengaturcaraan HTML dan PHP. Tidak begitu mudah untuk belajar dengan begitu pantas. :small_blue_diamond: Ia juga mahal kerana anda perlu membeli domain yang terpisah untuknya. :small_blue_diamond: Teknik pancingan data disarankan apabila tidak ada pilihan lain untuk dieksploitasi.

:beginner: Kaedah 3: Cara menggodam Facebook seseorang menggunakan "Reset password"

Anda boleh mendapatkan akses ke akaun Facebook dengan menetapkan semula kata laluan. Walau bagaimanapun, anda perlu mengakses alamat e-mel atau nombor telefon orang yang berkaitan dengan akaun anda.

:orange_square: Ikuti langkah-langkah ini untuk menggodam mesej Facebook dengan menetapkan semula kata laluan Facebook:

:small_blue_diamond: Langkah 1: Akses Facebook di telefon bimbit, tablet, atau komputer. :small_blue_diamond: Langkah 2: Klik "Lupa kata laluan anda?" :small_blue_diamond: Langkah 3: Masukkan nombor telefon, e-mel atau nama pemilik akaun untuk mencari akaun. :small_blue_diamond: Langkah 4: Pilih pilihan kenalan yang boleh anda akses. :small_blue_diamond: Langkah 5: Ikuti arahan Facebook dan tetapkan semula kata laluan akaun anda. :small_blue_diamond: Langkah 6: Lihat Facebook Messenger akaun pada peranti anda sendiri.

:beginner: Kaedah 4: Mengupah profesional

Sekiranya anda tidak bernasib baik dengan kaedah yang dijelaskan di atas untuk melakukan ini sendiri, anda mungkin boleh mengambil pakar keselamatan siber profesional untuk melakukan sesuatu pekerjaan untuk anda. Bersedia untuk membelanjakan antara R $ 100 dan lebih, bergantung pada jenis perkhidmatan yang anda perlukan, seperti dalam hal ini, seperti dalam pekerjaan lain, tidak ada yang akan menghabiskan berjam-jam waktu anda melakukannya secara percuma.

:beginner: Kaedah: 5 Kemahiran kejuruteraan sosial untuk menggodam Mesej Facebook

Kejuruteraan sosial adalah cara pintar untuk "menipu" orang untuk memberikan akses ke perincian log masuk Facebook. Terdapat beberapa kaedah kreatif untuk pendekatan ini, yang paling popular adalah yang berikut.

:small_blue_diamond: Berpose seperti juruteknik - Panggil sasaran yang berpose sebagai juruteknik Facebook dan tanyakan butiran log masuk jenama anda supaya anda dapat mengesahkan akaun anda. Anda akan terkejut dengan seberapa banyak orang yang menyerahkan data mereka secara sukarela jika mereka percaya bahawa beberapa tokoh otoriti ada di telefon bersama mereka.

:small_blue_diamond: Pinjam telefon orang sasaran, anda boleh mendapatkan maklumat masuk dalam beberapa saat dengan strategi ini.

:small_blue_diamond: Buka akaun Troll - buka akaun palsu, belanjakan beberapa dolar untuk mencari rakan dan menghantar permintaan rakan ke sasaran. Percayalah kepada mereka dan lihat bagaimana mereka melakukan perkara yang sama kepada anda. Jenama boleh memberikan akses ke maklumat peribadi anda, yang membolehkan anda menemui kata laluan anda.

:beginner: Kaedah: 6 Menggunakan aplikasi Perisik

Kaedah terbaik untuk mengakses Facebook seseorang mestilah mudah, cekap, dan dengan sedikit usaha. Oleh itu, apakah kaedah terbaik untuk menggodam Facebook? Aplikasi perisik untuk telefon bimbit. Dengan itu, anda dapat meretas Messenger dan melihat sembang, gambar, video, GIF, dan panggilan seseorang. Selain menggodam Facebook, aplikasi jenis ini dapat digunakan untuk melacak semua aktiviti bergerak dan platform media sosial seperti Instagram dan Snapchat.

:orange_square: Kaedah: :small_blue_diamond: Pilih aplikasi pengintip terbaik untuk anda. :small_blue_diamond: Pasang aplikasi pilihan anda. :small_blue_diamond: Daftar ke akaun anda.

:orange_square: Ciri Aplikasi Perisik Facebook Dengan perisian intip, anda boleh mengakses perkara berikut di Facebook: :small_blue_diamond: Penerbitan, suka, perkongsian, komen, foto dan video di Facebook. :small_blue_diamond: Sembang pesanan. :small_blue_diamond: Cap waktu semua kandungan dan sembang Facebook. :small_blue_diamond: Lihat rakan Facebook anda. :small_blue_diamond: Periksa log panggilan telefon bimbit. :small_blue_diamond: Mengintip mesej teks dan kandungannya. :small_blue_diamond: Lihat foto dan video yang diambil dengan telefon pintar. :small_blue_diamond: Akses aplikasi pesanan peribadi lain, seperti Kik dan WhatsApp. :small_blue_diamond: Periksa apa yang mereka cari dalam talian. :small_blue_diamond: Cari lokasi telefon bimbit dalam masa nyata.

:orange_square: Aplikasi Perisik Terbaik :small_blue_diamond: Auto Maju :small_blue_diamond: Highster Mobile :small_blue_diamond: Telefon-Spector :small_blue_diamond: Spyera :small_blue_diamond: Pembalak Kanak-kanak :small_blue_diamond: Perisik yang benar

:fireworks: Sebab untuk memantau akaun Facebook:

:office: Untuk melindungi data sulit syarikat anda:

Dalam sektor yang berdaya saing, sangat penting bagi syarikat untuk memastikan maklumatnya tetap peribadi dan selamat. Pekerja boleh mencuri data anda dan menjualnya / memberikannya kepada pesaing anda melalui Facebook Messenger. Itulah sebabnya sangat penting untuk mengawasi data syarikat anda.

:girl: Untuk menjaga keselamatan anak anda:

Di Facebook, terdapat penjenayah dan pemangsa seksual yang menyerang kanak-kanak yang tidak bersalah dan naif. Mereka sering dihubungi melalui permintaan rakan atau sembang Messenger. Selain itu, buli siber adalah masalah biasa di kalangan kanak-kanak dan remaja di Facebook, dan ibu bapa perlu berwaspada. Dengan mengintip mesej anda, anda dapat melindunginya dari ancaman di Facebook.

:couple: Anda mempunyai masalah hubungan:

Masalah biasa yang boleh timbul dalam hubungan termasuk perselingkuhan, berbohong atau terlalu rahsia Menggunakan aplikasi pengintip untuk menggodam mesej pasangan anda di Facebook dapat membantu anda mengetahui apa yang sedang berlaku. Contohnya, mencari mesej seksual di Messenger dan melihat bahawa suami anda menipu anda.

:male_detective: Mengapa Mengintip Mesej Facebook menjadi biasa?

Facebook Messenger telah memudahkan rakan dan keluarga untuk berkomunikasi di seluruh dunia. Orang tidak perlu lagi menggunakan surat siput untuk berkomunikasi dengan orang tersayang. Berikut adalah beberapa statistik Messenger 2019 yang mesti anda ketahui.

:small_orange_diamond: Lebih daripada 1.3 bilion orang adalah pengguna Messenger. :small_orange_diamond: 410 pengguna sembang video setiap bulan. :small_orange_diamond: Setiap bulan, orang dan syarikat menghantar 20 bilion mesej. :small_orange_diamond: Pengguna Facebook memuat naik 17 bilion foto setiap bulan.

Menurut statistik ini, orang menggunakan Facebook Messenger setiap hari untuk membuat panggilan dan menukar foto, video dan mesej peribadi. Dengan jumlah maklumat yang dikongsi oleh Messenger, anda mungkin perlu memantau pasangan, anak, atau pekerja anda.

:eyes: Petua perisian dan kata laluan untuk meningkatkan keselamatan Facebook:

:round_pushpin: Setelah menggodam akaun Facebook anda, anda akan berpeluang menetapkan kata laluan baru. Kami mencadangkan agar anda menggunakan penjana kata laluan rawak untuk membuat kata laluan baru anda. Simpan kata laluan baru anda ke fail Excel dan simpan ke akaun cloud untuk akses di masa hadapan sekiranya anda kehilangan kata laluan di masa hadapan.

:round_pushpin: Lindungi komputer dan maklumat anda dengan mengelakkan memuat turun fail yang mencurigakan dari sumber yang tidak dibenarkan. Lawati hanya laman web dengan sambungan selamat yang menawarkan sijil SSL dan jangan sekali-kali memberikan maklumat atau maklumat akaun anda kepada sesiapa sahaja dalam talian.

:round_pushpin: Beli perisian perlindungan virus seperti "Malwarebytes" dan antivirus sekunder seperti "Hitman Pro". Program-program ini menghalang penggodam daripada mengakses mesin anda, menjaga keselamatan maklumat anda.

:round_pushpin: Sentiasa melayari dalam talian menggunakan VPN (rangkaian peribadi maya). Perisian ini membolehkan anda menyambung ke pelayan VPN di negara mana pun, menyembunyikan alamat IP anda dari penggodam dan penyedia perkhidmatan Internet anda.

:bulb: Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. Bolehkah anda mengintip Facebook jika anda hanya mempunyai satu nombor telefon pengguna?

:point_right: Tidak, tidak mungkin mengintip Facebook jika hanya mempunyai nombor telefon pengguna. Anda perlu memasang aplikasi pengintip pada peranti sasaran untuk mengintip sebarang aktiviti pada peranti sasaran. Hanya mempunyai satu nombor telefon tidak akan berfungsi.

2. Adakah aplikasi percuma yang membolehkan anda mengintip akaun Messenger?

:point_right: Tidak ada aplikasi percuma yang membolehkan anda mengintip akaun Messenger atau aktiviti apa pun pada peranti sasaran. Sudah tentu, terdapat banyak aplikasi pengintip yang menawarkan percubaan percuma untuk memeriksa ciri terlebih dahulu dan kemudian membeli versi berlesen.

3. Adakah sah mengintip akaun Facebook dan Messenger?

:point_right: Sekiranya pengintipan dilakukan dengan persetujuan bersama atau mengikuti undang-undang wilayah, adalah sah untuk menggunakan aplikasi pengintip.

KESIMPULAN:

Dari tiga kaedah untuk menggodam akaun Facebook yang disenaraikan di atas, mana yang akan anda pilih? Ingat bahawa menggunakan aplikasi pengintip untuk mengakses Messenger adalah yang terbaik dan paling berkesan. Mudah dipasang dan senang dilihat di Facebook dan kandungan telefon bimbit lain. Selalu disarankan untuk mendapatkan persetujuan bersama sebelum mengintip telefon seseorang dan juga mengikuti undang-undang wilayah yang berkaitan dengan pengintipan.

:star: Bagaimana anda boleh log masuk ke Facebook Messenger seseorang dan kaedah terbaik untuk menggodam mesej Facebook tanpa mereka mengetahui dan melihat perbualan rahsia? Anda mungkin memerlukan kata laluan untuk log masuk ke mesej dan pemesejan Facebook seseorang tanpa mengetahui kata laluan dan identiti mereka. Ia memerlukan pemikiran dan kemahiran yang sangat kuat untuk menggodam ID Facebook seseorang. Jadi langkah pertama untuk masuk ke ID Facebook seseorang. Sekiranya pengguna tidak begitu pintar dan tidak menukar kata laluan mereka secara berterusan maka akan mudah bagi anda untuk menggunakan kata laluan mereka dan menggodam ID dan utusan Facebook mereka. Saya tidak akan memberitahu anda melainkan laman web dan aplikasi kecil tertentu yang akan membantu anda mendapatkan kata laluan seseorang. Anda boleh menggodamnya dengan menghubungi melalui laman web dan ID perniagaan yang berbeza dan mereka akan menyedari bahawa panggilan masuk adalah dari perniagaan atau platform syarikat lain. Caranya yang paling menarik ialah anda memperkenalkan diri anda sebagai pekerja syarikat seseorang dan anda akan mengatasinya dari beberapa platform terkenal. Langkah lain ialah anda menghantar mesej kepada mereka dan meminta mereka untuk menghantar kod sebagai balasan kepada mesej tersebut. Satu lagi muslihat, yang saya bincangkan sekarang agak sukar dan anda perlu tahu mengenai kaedah pengekodan dan penyahkodan dalam matematik dan helah ini adalah teknik kod terbalik. Apa yang anda minta di Facebook, ada mesej rahsia di Facebook yang tersembunyi dalam kod sumber Facebook tetapi anda tidak akan menampal kod apa pun di sini tetapi berhati-hatilah dan anda telah mengetahui tentang peraturan keselamatan siber. Terdapat beberapa laman web dan platform Peretasan Etika Bersertifikat di mana anda dapat mempelajari peraturan dan trik serta kaedah yang ketat untuk menggodam mesej Facebook pada tahun 2021. Tetapi laman web ini akan dikenakan dan akan mengikuti peraturan privasi mereka. Kekurangan dari semua helah dan kaedah untuk menggodam mesej Facebook pada tahun 2021 adalah bahawa pengguna akan memberitahu bahawa pengguna itu masuk melalui peranti lain dan penyelesaiannya ialah anda harus bekerja dengan pantas atau hanya menyalin semua mesej ini dan mengambil tangkapan skrin sebelum pengguna menukar kata laluan mereka.

Cara paling berkesan untuk menggodam akaun Facebook seseorang adalah dengan menggunakan aplikasi pengintip telefon bimbit yang mungkin dibeli secara dalam talian. Selagi mereka memasang aplikasi Facebook di telefon mereka, adalah mungkin untuk mengakses semua maklumat akaun. Prosesnya sebenarnya sangat mudah atau mungkin dilakukan oleh sesiapa sahaja yang mempunyai pengetahuan asas mengenai penggunaan telefon bimbit.

Terdapat banyak aplikasi peretasan atau perisik Facebook di pasaran. Salah satu aplikasi seperti ini tidak memerlukan telefon bimbit milik anda untuk melihat aktiviti Facebook adalah Auto Forward Spy. Auto Forward Spy boleh menangkap komunikasi Messenger, catatan, senarai rakan, suka, perkongsian, atau Kumpulan Facebook.

Terdapat kisah menarik yang diterbitkan tidak lama dahulu mengenai wanita yang bekas kekasihnya menggunakan aplikasi pengintip untuk secara rahsia mendapatkan akses ke semua mesej Facebook, Instagram, Snapchat, atau Twitter. Aplikasi ini yang dibelinya seharga $ 29 dapat mengakses bukan hanya pesan media sosialnya, tetapi juga mesej teksnya, lokasi GPS, foto, atau hampir semua yang ada di telefonnya. Walau bagaimanapun, menggunakan aplikasi pengintip atau pemantauan pada peranti teman wanita atau teman lelaki anda tanpa kebenaran adalah haram.

Meretas mesej Facebook atau mesej aplikasi media sosial yang lain telah menjadi sangat popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini, atau mungkin akan mendapat populariti selagi orang menggunakan aplikasi ini untuk aktiviti sembunyi-sembunyi. Kaedah terbaik untuk mengakses Facebook seseorang itu mestilah mudah, cekap, atau dengan sedikit usaha. Jadi Aplikasi Perisik Telefon Bimbit.

Dengan itu, anda dapat meretas Messenger atau melihat sembang, gambar, video, GIF, atau panggilan orang tersebut. sebagai tambahan kepada peretasan Facebook, aplikasi jenis ini dapat digunakan untuk melacak semua aktiviti telefon bimbit atau platform media sosial seperti Instagram atau Snapchat. Terdapat banyak aplikasi pengintip Android atau iphone di pasaran yang dapat dipilih, masing-masing dengan ciri yang berbeza. Sebelum membeli, pastikan aplikasi memenuhi keperluan anda.

Untuk membantu anda memilih, kami telah menyenaraikan 3 aplikasi pengintip teratas di akhir artikel ini. Ikuti arahan yang diberikan oleh syarikat produk atau pasang aplikasinya. Arahan mungkin berbeza bergantung pada produk atau jika telefon sasaran adalah iPhone atau peranti Android. Masuk ke akaun aplikasi mata-mata anda untuk mengakses panel kawalan / papan pemuka anda di telefon bimbit, komputer, atau tablet anda. Setelah sampai di sana, anda dapat melihat aktiviti Facebook atau Messenger orang itu. Anda mungkin melihat semua sembang, catatan, foto, video, komen, dll. Papan pemuka perisian pengintip anda dapat diakses kapan saja, di mana sahaja, selagi anda mempunyai sambungan Wi-Fi.

Bagaimana untuk memeriksa mesej Facebook teman lelaki

Aplikasi pemesejan segera seperti Facebook messenger adalah kekuatan komunikasi yang dominan atau mengambil alih panggilan telefon, atau interaksi tatap muka. Oleh itu, struktur hubungan yang ada selama-lamanya berubah.

Orang terus terganggu atau tergoda untuk menipu pasangan mereka.

Beberapa cara untuk menjejaki aplikasi messenger Facebook adalah: -

• Mengintip skrin ketika teman lelaki tidak ada.

• Meneka kata laluan mengetahui fakta mengenai dirinya.

• Aplikasi perisik

Ini adalah hak anda sebagai rakan untuk mencari kebenaran di sebalik aktiviti teman lelaki anda melalui penggunaan aplikasi perisik Facebook.

Perisian penjejakan mudah alih seperti itu akan menjadi cara yang baik untuk mengesan kegiatannya di Facebook messenger.

Aplikasi perisik pemesejan Facebook adalah cara terbaik untuk memantau mesej Facebook. Anda perlu memilih perisian pemantauan yang dipercayai untuk melihat perbualan harian dalam masa nyata. Keupayaan membaca perkataan secepat mungkin adalah keperluan praktikal.

Ciri ini akan membantu anda mengambil bukti yang sangat diperlukan secepat mungkin.

Di bawah ini adalah penjelasan ringkas mengenai bagaimana penyelesaian perisian berfungsi untuk anda: -

 1. Aplikasi pengintip akan berfungsi dari jauh pada telefon bimbit sasaran.

 2. Anda akan memilih pelbagai pakej titik harga.

 3. Anda akan mendapat akses melalui e-mel atau kata laluan yang akan anda terima dalam alamat e-mel anda yang didaftarkan.

 4. Anda perlu mengaktifkan mesej Facebook di panel kawalan pusat anda.

 5. Mengikuti langkah sebelumnya, anda akan dapat mengintip teman lelaki yang curang di messenger Facebook tanpa sebarang keributan.

 6. Anda dapat melihat isi perbualan, kenalan yang kerap, maklumat masa atau tarikh, atau maklumat hubungan.

Anda juga akan menggunakan ciri lain

• Penjejakan media sosial

• Penjejakan pesanan segera

• Penjejakan GPS

• Tangkapan skrin langsung

• Penjejakan sejarah penyemak imbas

• Makluman maklumat sensitif

• Penjejakan aplikasi yang dipasang

• Penjejakan log panggilan

• Penjejakan SMS

• Penjejakan e-mel

• Memeriksa keserasian aplikasi pelacak Facebook adalah perkara yang mesti dilakukan. Anda perlu memeriksa perincian perisian yang terdapat di laman web syarikat untuk memeriksa keserasian aplikasi pengintip.

• Anda juga boleh melakukan tinjauan perbandingan dari pelbagai aplikasi pengintip untuk Facebook untuk melihat perincian keserasian perisian. Pilih perisian pengintip yang sesuai dengan versi terbaru Android atau iOS.

• Hubungan berjalan berdasarkan kepercayaan. Tidak ada yang mahu percaya bahawa teman lelaki mereka adalah kecurangan terhadap mereka berdasarkan petunjuk kecil atau merosakkan hubungan mereka.

• Tetapi jika teman lelaki anda terus menunjukkan petunjuk oleh tingkah lakunya yang berubah, maka sudah waktunya untuk memperhatikannya. Sekiranya teman lelaki anda menghabiskan terlalu banyak masa untuk aplikasi pemesejan Segera seperti Facebook, utusan tidak boleh menjadi petanda hebat.

• Menggunakan alat seperti aplikasi perisik pemesejan Facebook mungkin merupakan cara terbaik untuk terus dikemas kini dengan mengawasi aktiviti pemesejan Facebook mereka.

Meretas mesej Facebook seseorang adalah pertikaian hari ini bagi pemegang akaun di Facebook. Setiap hari orang-orang terpengaruh olehnya di media sosial. Namun, ini adalah pencerobohan privasi bagi pelanggan Facebook. Di era teknologi ini, terdapat pelbagai kaedah dan perisian yang dibina khas untuk tujuan penggodaman. Tetapi untuk berkongsi fakta sebenar mengenai penggodaman bahawa mesej Facebook bukan sekeping kek. Ini adalah proses ringkas yang memerlukan banyak jam dan seorang pakar diperlukan untuk mengatasi proses ini.

Kaedah untuk menggodam mesej Facebook:

Kaedah meretas mesej Facebook disebutkan sebagai berikut:

Log masuk:

Keylogger adalah alat untuk merakam maklumat dengan menekan kekunci pada papan kekunci. Kaedah ini dapat merakam maklumat dengan memasukkan melalui papan kekunci. Ia mempunyai keyloggers perkakasan dan perisian.

Pancingan data:

Ia diketahui membuat laman web atau domain palsu untuk mengakses akaun Facebook seseorang. Seseorang harus membeli domain atau laman web yang sama dengan Facebook.

Mengapa orang mahu menggodam mesej Facebook seseorang?

Sebagai gambaran, orang menggodam mesej Facebook untuk beberapa tujuan. Penggodam ingin mengintip maklumat peribadi atau peribadi seseorang.

Mempunyai masalah dalam hubungan:

Orang yang mempunyai masalah kepercayaan dengan pasangannya boleh bertindak mengintip mesej Facebook rakan mereka. Untuk mengintip kotak masuk pasangan mereka adalah pilihan terakhir bagi mereka. Sama ada untuk menyelamatkan hubungan seseorang atau mengintip pasangannya sambil mempunyai kepercayaan yang tinggi terhadap mereka.

Tujuan perniagaan:

Pesaing dalam platform perniagaan dapat mengintip mesej Facebook seseorang untuk mengetahui perniagaan mereka yang berjaya.

Pemerasan ugutan:

Pemeras ugut adalah salah satu sebab untuk menggodam mesej Facebook seseorang. Ini boleh dilakukan untuk mengganggu seseorang dan memeras ugut mereka dengan membocorkan maklumat peribadi seseorang. Mereka boleh bertindak mengintip orang itu dan memeras ugut untuk mendapatkan wang.

Aplikasi untuk menggodam mesej Facebook:

Terdapat beberapa perisian yang dapat mengakses mesej Facebook seseorang. Namun, seseorang harus membayar aplikasi ini untuk menggodam mesej Facebook. Mereka disebutkan sebagai berikut:

Maju automatik:

Aplikasi auto-forward adalah perisian yang hebat untuk tujuan mengintip. Ini termasuk mesej Facebook, foto, video, e-mel, log panggilan tanpa membiarkan orang yang akaunnya diretas. Aplikasi ini dapat mengakses melalui piksel iPhone, Samsung, LG, Motorola, dan goggle.

Highster Mobile:

Aplikasi ini terbaik untuk mengintip iPhone. Walau bagaimanapun, kerana iPhone sukar untuk menyulitkan semua data. Tetapi, dengan bantuan perisian ini, mudah untuk mengakses mesej Facebook seseorang.

Perisik:

Aplikasi ini adalah pilihan yang boleh dipercayai untuk tujuan mengintip. Ini adalah aplikasi yang dipercayai untuk menggodam mesej Facebook.

Pengintip:

Aplikasi ini mempunyai ciri-ciri luar biasa untuk menggodam mesej Facebook. Ia digunakan untuk peranti android dan iOS. Ia dapat menggodam mesej Facebook dan fail media dengan mudah.

Spyine:

Aplikasi ini juga merupakan perisian yang baik untuk menggodam mesej Facebook. Ia mengandungi pakej berbeza untuk telefon android dan iOS. Lebih-lebih lagi, ia mempunyai pelbagai pakej yang terlibat di dalamnya.

Minspy:

Aplikasi ini sangat bagus untuk mengintip mesej Facebook dan senang digunakan. Ciri-ciri aplikasi ini mudah digunakan oleh penggodam.

Bolehkah seseorang mengintip akaun Facebook seseorang dengan mempunyai nombor telefon mereka?

Tidak, mustahil untuk mengintip seseorang hanya dengan memiliki nombor telefon mereka. Tidak cukup untuk menggodam mesej Facebook seseorang.

Apakah kaedah terbaik untuk menggodam mesej Facebook pada tahun 2021? Terdapat pelbagai kaedah dan perisian untuk menggodam mesej Facebook. Ini adalah proses raksasa untuk menggodam dan mengintip mesej Facebook.

Pada asasnya, ada 7 cara anda boleh menggodam akaun facebook.

Apa itu Peretasan?

Sekiranya anda mengakses sembang Facebook seseorang (kebanyakan tanpa pengetahuannya) aktiviti ini disebut sebagai 'Hacking' dan akan memberi pengguna akses kepada mesej, video dan gambar.

Apa itu Facebook?

Facebook adalah laman web media sosial terkemuka yang digunakan oleh atau sebilangan besar rakan sebaya anda pada masa lalu.

Aplikasi sembang Facebook dipanggil Messenger .

7 Kaedah untuk Meretas Akaun Facebook seseorang

Mari kita lihat bagaimana kita dapat melihat data peribadi orang lain.

1. Peretasan oleh Cookies

Kuki membolehkan laman web menyimpan data pada penyemak imbas untuk digunakan kemudian. Mereka mempunyai bahan yang diklasifikasikan, membolehkan kami memantau keseluruhan sesi navigasi.

Anda boleh mengumpulkan data mereka jika menggunakan rangkaian Wi-Fi yang sama dengan mereka.

Untuk melakukan ini, anda perlu mengakses kunci mereka untuk tujuan pengesahan sehingga facebook dapat mengenali penyemak imbas.

Kaedah

 • 'ARP Poison' peranti mereka.

 • Selepas itu muat turun perisian yang dipanggil "Wireshark" dan pasangkannya.

 • Kemudian, setelah keracunan ARP, buka hiu Wire, pergi ke tab menu Tangkap, dan pilih antara muka pengguna grafik.

 • Pilih (biasanya eth0) dan tekan butang Grab Start.

 • Anda kini dapat melihat paket dikumpulkan. Tunggu beberapa saat sehingga mangsa log masuk ke akaun Facebooknya.

 • Tunggu alamat IP Facebook; anda juga dapat mencari alamat IP yang berkaitan melalui ping ' facebook.com '

 • Tapis paket IP dari Facebook menggunakan bar penapis Wireshark.

 • Cari HTTP Dapatkan / rumah. PHP dan salin semua nama dan nilai kuki ke dalam notepad atau textEdit.

 • Buka penyemak imbas web anda dan pergi ke Edit Cookies, di mana anda boleh menambahkan mana-mana kuki yang sebelumnya dimuat turun.

 • Sekarang buka Facebook di tab baru, kini anda akan mendapat akses ke akaun sasaran, dan akaun tersebut akan dilog masuk ke sana dengan sokongan kebenaran cookie.

2. Pembuatan kunci

 • Keylogger, juga keystroke logger, adalah perisian atau sistem perkakasan yang melacak semua operasi pengkomputeran dalam masa nyata.

 • Ini mengesan semua penekanan kekunci, membolehkan anda mengesan kata laluan yang digunakan untuk pembalakan.

 • "SpyFone Keylogger" adalah salah satu contoh keylogger perisian.

 • Ia membolehkan penyimpanan dan penyemakan data yang disimpan.

 • Ini mencatat apa yang pengguna taipkan pada papan kekunci, menyimpan senarai program, dan juga mengambil gambar biasa untuk semakan selanjutnya.

Batasan

Satu-satunya batasan prosedur ini ialah anda memerlukan akses ke komputer mangsa sekurang-kurangnya sekali untuk memasang program.

3. Pengintip

 • Spyier adalah aplikasi perisian intip yang popular yang boleh digunakan pada Android dan iOS.

 • Ini adalah pakej penggodaman telefon bimbit lengkap yang menyediakan Mesej Facebook orang itu dan juga data peribadi dari aplikasi sosial lain.

 • Ia mempunyai papan pemuka berasaskan web yang dapat diakses dari penyemak imbas mana pun.

 • Selepas pemasangan, ikon aplikasi hilang dan kini dapat diakses dengan kod unik yang diberikan kepada anda.

 • Perinciannya dapat diakses dari jarak jauh melalui papan pemuka Spyier, dan anda dapat membuang aplikasi kapan saja. Selepas akses awal, anda tidak perlu lagi menghubungi Spyier.

4. PhoneSpector

 • PhoneSpector adalah alat perisian intip, serasi dengan Android dan iPhone.

 • Ia menjejaki Facebook dan memantau semua laman media sosial, juga aktiviti telefon pintar.

 • Ia berpatutan dan memerlukan bil sekali sahaja tanpa pembayaran tahunan.

5. Pancingan data

 • Ini adalah alat untuk menggodam Facebook Messenger.

 • Anda menggunakan e-mel gaya Facebook dengan berkesan mengenai maklumat mengenai cubaan serangan siber.

 • Juga, pengguna akan diminta untuk mengikuti sambungan dalam e-mel ini, yang memungkinkan pengguna memasukkan kembali butiran log masuknya dan juga menukar kata laluan Facebooknya untuk memastikan keselamatan akaun mereka.

 • Maklumat yang dimasukkan oleh pengguna yang disasarkan pada sambungan dihantar ke penulis e-mel penipuan.

 • Ini membolehkan anda melihat maklumat yang relevan tanpa mempunyai akses fizikal ke komputer.

Dua laluan untuk melaksanakannya

1. pengetahuan HTML

 • Ia memerlukan pengetahuan HTML.

 • Ia memakan masa dan memerlukan kemahiran untuk melaksanakannya.

 • Di sini tujuan kami adalah untuk memperbodohkan pengguna untuk memberikan kelayakan masuknya kepada anda dengan membuka pautan yang menuju ke halaman arahan Facebook palsu yang dibuat oleh kami.

Kaedah

 • Dapatkan domain yang menyerupai nama Facebook

 • Reka halaman arahan yang menyerupai log masuk Facebook

 • Buat alamat e-mel palsu yang juga menyerupai perkhidmatan Facebook

 • Kirim e-mel ke sasaran dan gunakan e-mel yang anda buat

 • Pastikan e-mel dibuat sedemikian rupa sehingga memperbodohkan pengguna untuk mempercayai bahawa ia benar

 • Ini harus mengundang mereka untuk mengemas kini kelayakan masuk mereka

 • Mangsa akan mengakses pautan, yang terdapat di alamat e-mel, mendarat di halaman dan memberikan bukti kelayakan yang ada

 • Maklumat ini akan disimpan dan dapat diakses oleh anda untuk meretas akaun mereka.

2. Pengetahuan Kali-Linux

Yang satu ini sangat sukar, oleh itu pengguna pro dapat melihatnya dengan mengikuti panduan di sini Phishing Attack - Demo Langkah demi langkah menggunakan Kali Linux Free Tool

6. Cocospy (Membolehkan akses ke mesej yang dipadam juga)

 • Ini adalah satu lagi aplikasi perisian intip yang mempunyai kemampuan untuk membenarkan akses tanpa mengetahui kelayakan orang sasaran.

  Sifat ini menjadikannya sangat unik berbanding dengan aplikasi perisian intip lain. Aplikasi tersebut mungkin memerlukan rooting atau jailbreaking pada sasaran sedangkan Cocospy tidak.

 • Cocospy lebih murah berbanding dengan pek ciri yang disediakannya.

7. Tetapkan Semula Kata Laluan Facebook

 1. Kaedah ini agak mudah.

 2. Ia hanya berfungsi jika anda mempunyai akses ke alamat e-mel nombor kenalan yang berkaitan dengan akaun Facebook.

Kaedah

 • Klik "Lupa Kata Laluan Anda?" pautan di Facebook. teks dengan warna biru

 • Masukkan alamat e-mel utama atau nombor hubungan yang dikaitkan dengan akaun Facebook itu

 • Pilih untuk menetapkan semula kata laluan dan ikuti arahan seterusnya

 • Tukar kata laluan dan dapatkan akses ke akaun mereka melalui peranti anda.

Cara paling berkesan untuk menggodam akaun Facebook seseorang adalah dengan menggunakan aplikasi pengintip mudah alih yang boleh dibeli secara dalam talian. Selagi mereka memasang aplikasi Facebook di telefon mereka, mereka dapat mengakses semua maklumat akaun. Prosedurnya sangat mudah dan boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang mempunyai pengetahuan asas mengenai penggunaan telefon bimbit.

Meretas mesej Facebook dan aplikasi media sosial lain telah menjadi popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan kemungkinan akan mendapat populariti selagi orang menggunakan aplikasi ini untuk aktiviti rahsia.

Aplikasi Facebook untuk penggodaman

Terdapat banyak aplikasi di pasaran untuk menggodam dan mengintip Facebook. Salah satu aplikasi yang tidak memerlukan anda memiliki telefon seseorang untuk melihat aktiviti Facebook adalah Auto Forward Spy. Auto Forward Spy dapat merakam komunikasi, mesej, senarai rakan, suka, tindakan, dan kumpulan Facebook di Messenger.

Ciri-ciri aplikasi pengintip Facebook

 • Anda boleh menggunakan perisian intip untuk mengakses yang berikut di Facebook:
 • Catatan Facebook, suka, perkongsian, komen, foto dan video.
 • Sembang utusan.
 • Cap waktu semua kandungan dan perbualan Facebook.
 • Lihatlah rakan Facebook anda.

Penggunaan tambahan perisian intip Facebook

 • Lihat log panggilan di telefon bimbit anda.

 • Mengintip mesej teks dan kandungannya.

 • Lihat foto dan video yang diambil dengan telefon pintar anda.

 • Akses aplikasi pesanan peribadi lain seperti Kika dan WhatsApp.

 • Terokai apa yang mereka cari dalam talian.

 • Cari lokasi telefon bimbit anda dalam masa nyata.

Soalan Lazim

Bagaimana saya boleh menyulitkan mesej Facebook saya?

Mesej yang disulitkan hanya tersedia di aplikasi Facebook Messenger untuk iOS dan Android. Mereka tidak tersedia di laman web Facebook atau aplikasi mudah alih Facebook. Buka perbualan yang ingin anda enkripsi. Anda boleh mengubah perbualan dengan orang lain menjadi perbualan yang disulitkan.

Bolehkah saya digodam dengan membuka mesej Facebook?

Ya, sayangnya, akaun Facebook atau Facebook Messenger anda boleh diretas atau dijangkiti virus. Secara keseluruhan, Facebook menyaringnya dengan cukup baik. Di Messenger, salah satu cara ini berlaku adalah dengan menerima mesej rawak.

Bolehkah anda menyekat aplikasi Messenger?

Pengguna Android, sebaliknya, akan menerima ciri ini dalam beberapa bulan mendatang.

 • Untuk mengaktifkan ciri kunci aplikasi di Messenger, anda mesti mengemas kini aplikasi ke versi terbaru terlebih dahulu.
 • Pergi ke tetapan privasi Messenger.
 • Tatal ke bawah ke Penguncian Aplikasi dan hidupkan.

Adakah perbualan rahsia mengenai Messenger selamat?

Mesej yang dihantar melalui sambungan rahsia disulitkan oleh sistem penyulitan isyarat. Ini adalah penyulitan yang sama yang digunakan di WhatsApp dan pada asalnya pada Signal dan telah mendapat reputasi sebagai aplikasi pesanan paling selamat. Hanya anda dan penerima yang mempunyai "kunci" untuk menyahsulitkan mesej.

Bagaimana saya memadamkan perbualan rahsia di Messenger?

 • Untuk peranti Android, buka aplikasi Messenger dan ketik gambar profil anda di sudut kiri atas.
 • Tatal ke bawah ke Perbualan Rahsia, ketuk dan aktifkan ciri tersebut.

Bagaimana anda tahu bila seseorang melakukan perbualan rahsia di Messenger?

Atau anda boleh melakukan perbualan Facebook biasa dan perbualan rahsia dengan orang yang sama. Ikon gembok akan muncul di sebelah gambar profil orang itu untuk memberitahu anda jika perbualan itu "rahsia".