Menurut sumber tersebut, nilai bersih BTS adalah sekitar 200 juta dolar. BTS menghasilkan nilai ini dengan kerja keras dan tekad mereka sendiri.

Nilai Bersih BTS

BERMULA DENGAN BTS :compass::compass:

BTS adalah salah satu kumpulan terhebat yang pernah ada di dunia. Mereka menjual arena lawatan, menyampaikan lagu-lagu yang membuat lagu di setiap negara dan memecahkan rekod mereka sendiri dan orang lain. Mereka, BTS, memecahkan rekod mereka dengan bantuan tentera setia mereka. Grafik mengalahkan koleksi, mengembangkan ARMY peminat setia, dan memecahkan rekod. Memang, semua koleksi terbaru mereka telah mendahului Papan Iklan selama 2 minggu berturut-turut dan yang terbaru mereka, Map of the Soul: 7, terjual 422,000 unit pada minggu pertama. Oleh itu, dengan pencapaian ini, anda menyedari BTS bukanlah sesuatu yang murah. Sekiranya anda seorang tentera maka anda harus tahu bahawa BTS menghasilkan banyak lagu dan muzik yang merangkumi rap dan nyanyian dan tarian. Penjualan album yang luar biasa menjadikannya cukup kaya daripada artis K-pop yang lain. jadi, menurut anda apakah nilai bersih BTS? Nilai bersih BTS jauh lebih banyak daripada apa yang anda fikirkan. Walaupun BTS pada awalnya diharapkan menjadi sorotan di Korea, band ini telah menyampaikan muzik yang sesuai dengan banyak jenis genre muzik baru. genre dalam muzik mereka mempunyai apa yang menjadikan mereka lebih terkenal. Hasil daripada penambahan nilai bersih mereka. Koleksi tunggal BTS, 2 Kool 4 Skool, dihantar pada tahun 2013. Koleksi studio pertama mereka, Dark and Wild, tidak dihantar sehingga 2014, namun semua muzik yang dikeluarkan setelah beberapa tahun ini menjadikan mereka kaya raya. , lebih dari lima tahun selepas debut, BTS telah menjadikan mereka lebih terkenal daripada yang lain. Mereka telah memecahkan banyak rekod, termasuk banyak Rekod Dunia Guinness. Lagu-lagu mereka dengan halsey memecah rekod dunia mereka sendiri. Mereka adalah satu-satunya kumpulan Asia yang mempunyai 5 bilion streaming lagu mereka.

BTS ALBUM DAN MENERUSKAN KESELURUHAN :back::end:

Mari kita lihat bagaimana BTS menjana wang dan apa yang menjadikan nilai bersih BTS mencecah berjuta-juta dan berbilion-bilion. BTS menyampaikan Map of the Soul: 7 pada Februari 2020 dan ia seperti lagu lain yang menduduki tangga teratas. Ternyata itu album keempat mereka yang pernah ada di papan iklan. Walaupun mereka perlu melepaskan tarikh acara 2020 kerana Coronavirus, mereka keluar dengan album lain, BE, pada bulan November 2020. Dan selain pembatalan konsert, kumpulan BTS mengadakan konsert dalam talian. Peta harga jiwa adalah $ 13.60.BE (Edisi Deluxe) ialah $ 47.51. BTS memecahkan rekod konsert dalam talian terbesar yang pernah ada dalam sejarah. BTS mengambil banyak US $ 26 - US $ 35 untuk satu tiket dan itu cukup mengagumkan. Sementara BTS mempunyai nilai bersih $ 240 bilion. mereka masih tiada belas kasihan terhadap orang yang mencari cara menonton konsert secara haram. Syarikat BTS mengambil tindakan tegas terhadap individu yang didapati menggunakan sumber haram untuk menonton konsert BTS dalam talian.

Sayangi diri anda bernilai :money_mouth_face::money_mouth_face:

Album ini yang memberikan mesej cinta dan keharmonian diri berlaku di banyak negara di dunia. Di Inggeris nilai album ini lebih banyak daripada negara lain. Konsert cinta sendiri bernilai US $ 44 di AS sahaja. Jumlah wang ini memberi kita anggaran bahawa betapa kayanya BTS.

KERJA PERGERAKAN :left_speech_bubble::left_speech_bubble:

Muzik - menyusunnya, menyampaikannya, melaksanakannya sepanjang lawatan secara keseluruhan - sudah tentu membantu ahli BTS menjadi lebih kaya dan mempunyai sejumlah besar pendapatan ke dalam akaun bank mereka. Walau bagaimanapun, BTS mempunyai cara lain yang dapat menambah nilai bersih mereka. Pada tahun 2018, BTS menyampaikan filem yang hadir di YouTube Premium. Keseluruhan filem ini adalah tur mereka yang disebut Wings Tour. Mereka juga kemudian melancarkan filem lain setelah filem tur sayap berjudul Burn the Stage: The Movie di pusat-pusat persembahan pada akhir 2018. Seperti ditunjukkan oleh sumber media yang berbeza, setelah mereka melancarkan filem itu. Syarikat besar yang dibuat pada akhir awal minggu ini, $ 2.4 juta.

Nilai bersih BTS dengan kaedah lain :speech_balloon:

BTS menghasilkan wang mereka dari sumber yang berbeza selain muzik. Mereka menghadiri rancangan realiti yang berbeza dan membuat kehadiran mereka dikenali di pelbagai acara dan anugerah muzik. BTS juga menjana wang dengan muncul di Rookie King: Bangtan, BTS Gayo, dan BTS: Bon Voyage, yang merangkumi beberapa tempat yang dikunjungi BTS selama 10 hari berturut-turut. Rancangan TV mereka American Hustle Life, di mana kumpulan ini membuat kehadiran, juga menambah nilai bersih mereka. Mereka menghadiri pertunjukan itu dengan orang-orang pinggul yang telah terbiasa dengan latar sejarah muzik pop, dari rapper Coolio dan Warren G.

BTS NET WORTH :envelope_with_arrow:

BTS kadang-kadang dipanggil sebagai bukan band tetapi jenama. Mereka sangat terkenal di dunia sehingga menyebabkan kekayaan bersih bernilai $ 3.6 bilion terhadap ekonomi Korea Selatan. Kumpulan ini mempunyai kemampuan untuk menjual banyak barang yang mereka harapkan. Banyak jenama yang mereka sokong, telah membawa banyak album mereka. Oleh itu, kita tidak akan terkejut jika setiap anggota BTS akan diberi berbilion dolar secara berasingan kerana prestasi mereka. Dalam beberapa tahun terakhir, BTS telah memiliki berbagai organisasi dengan jenama terkenal seperti Coca-Cola, Mattel, dan Hyundai yang memberi mereka kapal penaja mereka. Pada masa ini, BTS juga menampilkan diri sebagai duta jenama untuk FILA. Sesuai dengan Nilai Selebriti Bersih, BTS memperoleh $ 170 juta hanya dari lawatan dan pada bulan September 2020. Sebuah berita melanda media bahawa syarikat mereka Big Hit Entertainment membuka kepada dunia mengenai harga saham mereka. Syarikat BTS, yang disebut big hit juga menghasilkan wang pada waktu siang dan malam dan nilai saham setiap syarikat hit besar adalah $ 7.9 juta. BTS menghasilkan sejumlah besar wang hanya dengan menunjukkan wajah mereka kepada dunia. Big Hit Entertainment Korea Selatan, organisasi yang mengambil satu kumpulan lain yang dipanggil di bawah pengawasannya dan sebuah kumpulan bernama BTS, memberitahu dunia pada hari Khamis sesuatu yang mengejutkan. Menurut mereka, mereka mempunyai $ 236 per saham dan syarikat mempunyai anggaran $ 8.38 bilion. BTS disebabkan oleh sebab-sebab ini adalah 20 Komposer Terbaik Terbaik . Nilai bersih BTS meningkat dengan BTS ARMY kerana wang yang mereka dapat dari streaming.

Bang Si-hyuk bernilai untuk BTS

IPO menjadikan pencetus Big Hit dan co-CEO Bang Si-hyuk yang dirinya adalah orang yang sangat kaya. Menurut laporan media, dia telah mengumpulkan $ 20 juta setiap satu untuk semua tujuh di BTS. Ini bermaksud bahawa ketujuh-tujuh anggota kumpulan mempunyai kepentingan yang setara dalam organisasi dari Bang sejak Ogos 2020.

nilai bersih bts

BTS untuk syarikat hit besar :dizzy::dizzy:

Sekiranya anda ingin melihat wajah kejayaan, maka lihatlah BTS. Dalam tiga tahun, BTS telah mengumpulkan sekitar $ 840 juta. BTS, nampaknya kumpulan K-Pop di planet ini sekarang dan dalam sejarah yang pernah ada. BTS adalah sumber utama menghasilkan pendapatan untuk Big Hit Entertainment. Mereka banyak dipublikasikan sehingga merangkumi IPO tanda. Kejayaan yang diperoleh BTS selama ini adalah $ 86 juta. Bukan hanya ini, kekayaan bersih syarikat besar meningkat kepada $ 4 bilion pada awal tahun 2020. BTS mewakili hampir 90% pendapatan Big Hit. Mereka dianggarkan akan memberikan $ 249 juta pada akhir tahun 2020 kepada syarikat besar. Dan itu juga bermaksud bahawa hit besar bergantung pada BTS. Tanpa pengeluaran BTS selama ini, syarikat hit BIG tidak dapat melakukan apa-apa seperti yang berlaku.

Hyundai Penyelidikan mengenai nilai bersih :sunglasses:

Laporan Disember 2018 oleh Hyundai Research Institute menilai bahawa BTS menyumbang sekitar $ 3.5 bilion untuk ekonomi Korea Selatan setiap tahun. Komitmen kumpulan itu merangkumi $ 1,12 bilion dalam tambang produk yang berkaitan dengan BTS. Kumpulan ini juga bertanggungjawab untuk meningkatkan industri pelancongan kerana banyak pelancong menghadiri konsert tersebut. Konsert BTS banyak diadakan di Korea. topi membuat banyak tentera untuk pergi ke Korea untuk menghadiri konsert BTS.

KEAHLIAN ANGGOTA BTS BERSIH

Dengan jumlah rekod BTS telah pecah sejak 2013. sukar untuk menerima jumlah aset mereka tidak berjuta-juta dolar. Kumpulan K-pop BTS telah menyampaikan banyak lagu yang memecah masuk berjuta-juta ke dalam akaun mereka. bukan sahaja BTS ini menjual banyak stadium dalam beberapa jam. BTS juga mengeluarkan beberapa bts yang bernilai menghasilkan $ 244 juta dolar. Sementara khabar angin mengatakan bahawa orang dibayar dengan nama mereka. Ada yang mengatakan bahawa bts dibayar lebih banyak kerana mereka adalah jenama dan keseluruhan jenama mereka bernilai lebih dari $ 3.8 bilion dolar!). jadi berapa banyak pendapat anda bahawa setiap ahli akan menghasilkan wang yang banyak? Atau adakah mereka benar-benar membayar wang itu kerana nama mereka? Atau sebaliknya ada orang lain di bts yang lebih kaya daripada anggota lain di seluruh BTS? BTS termasuk dalam Komposer Muzik Berbakat Terbaik

Nilai bersih J-Hope :blush:

J-Hope telah dipanggil secara tidak rasmi untuk menghasilkan lebih banyak nilai bersih daripada yang lain dari BTS. fakta bernilai bersih ini disahkan oleh pelbagai sumber berita, namun bagaimana jelas kisahnya? Mengejutkan, jumlah aset yang dinilai J-Hope lebih banyak daripada anggota BTS. Dengan jangkaan nilai bersih lebih dari $ 12 juta dolar, J-Hope mengalahkan anggota kumpulannya yang lain dengan nilai bersih. Juga, dia adalah satu-satunya ahli K-Pop yang memperoleh banyak ini selama ini. Tetapi ingat hakikat bahawa masing-masing di BTS, dapatkan pampasan yang setara dari aktiviti yang berkaitan dengan BTS mereka. Campuran solo J-Hope Hope World menduduki tangga teratas di banyak negara selama berminggu-minggu. Teratas di kedudukan 38 di Billboard 200, koleksi J-Hope adalah satu-satunya kedudukan yang dimiliki oleh pemain solo Korea.

Tetapi orang-orang di BTS juga telah menyampaikan karya prestasi mereka sendiri sejak disedari oleh Jhope of Hope World. Namun, koleksi J-Hope sebenarnya tetap menjadi lagu BTS yang paling produktif. Ia juga unik dari sifatnya. Jadi, semoga koleksi lagu ini menjadi alasan yang banyak menganggap Harapan sebagai seseorang yang mempunyai nilai bersih terbanyak.

Nilai bersih V:tiger:

Mengingat V yang juga berlakon dalam drama K-bernama Hwarang, di samping berlakon di BTS. sangat mengagumkan apabila mengetahui bahawa jumlah asetnya juga kurang lebih sama dengan rakan sekumpulannya. Anak bongsu dalam kumpulan selepas Jungkook adalah V. V mempunyai jumlah nilai yang diharapkan $ 8 juta dolar.

Di samping membuat banyak dengan menari dan menyanyi di BTS. V juga pelakon yang dilahirkan. Dia juga menjana sejumlah wang dari peranan sampingannya dalam drama bersama rakan-rakannya. Tetapi sayangnya, drama di mana V berlakon tidak banyak faktor yang menyebabkan nilai V berkembang. Drama di mana V bertindak hanya mendapat 8 bintang ulasan dan pembacaan keseluruhan siri jauh lebih rendah daripada yang dijangkakan. V telah menghasilkan begitu banyak wang dari nyanyian dan tariannya bersama kumpulannya sehingga dia dapat ditampilkan dalam drama. Dia juga dapat menjana lebih banyak wang jika dia dilakonkan dalam beberapa drama berdasarkan penampilannya. Juga, V mempunyai wajah seperti drama pelakon.

Ringkasan : Tidak kira apa yang dilakukan oleh BTS. Tentera sentiasa diserang oleh mereka. Bukan hanya Jhope yang membuat rekod dengan melepaskan koleksi hopeworldnya. tetapi juga dia adalah satu-satunya ahli yang pernah mencipta rekod ini di Billboard

Jin bernilai total

Membincangkan lakonan, maka Jin juga akan menjadi pelakon dalam beberapa drama K kerana dia gemar berlakon. Jin ingin menyertai industri Korea sebagai penghibur. dia sebaliknya menyertai K-Pop sebagai penyanyi. Jin kemudian menjadi vokal dalam kumpulan dan sekarang dia adalah yang tertua di seluruh BTS. Jin dikatakan mempunyai jumlah anggaran $ 8 juta dolar pada tahun 2020 menurut sumbernya. Tetapi seperti Jhope dan ahli lain di BTS. Jin tidak mempunyai pita lagu solo lain. Lagu-lagu yang berlainan dan kumpulan lagu collabatrive yang mungkin anda ketahui mengenai Jin adalah sampul SoundCloud-nya dan lagu-lagu yang dibuatnya untuk koleksi BTS. Walau apa pun, kerjanya dengan BTS tidak setanding dengan ahli yang lain. Jin adalah kacak di seluruh dunia di semua BTS. Jadi, bolehkah saya katakan bahawa cantik dan tampan akan menjadikan jutaan akaun anda berjuta-juta?:wink:. Jin bermain permainan pendidikan dalam talian untuk kanak-kanak pada masa lapang.

Suga bernilai:smiley_cat:

Walaupun semua di BTS menggunakan kemahiran mereka untuk menyampaikan dan menyusun muzik mereka, Suga secara efektif mungkin adalah pemuzik terhebat yang pernah ada dalam sejarah Korea. Dengan lebih daripada 100 lagu dikreditkan ke namanya oleh Persatuan Muzik Hak Cipta Korea. Suga mempunyai pelbagai kerjasama dengan beberapa artis solo Korea Selatan. Walau bagaimanapun, jumlah aset Suga sebenarnya berjumlah $ 8 juta dolar, sama seperti JIN dan V BTS. Sementara Suga telah menjatuhkan dan membuat dua mixtape yang cemerlang dan menyusun lagu untuk pelbagai artis solo sendiri. sebahagian besar karyanya belum tertera pada nama BTS. Tidak ada yang tidak dijangka bahawa jumlah keseluruhan kekayaannya adalah seperti V, JIN, JUNGKOOK, RM dan RM dari BTS

Nilai bersih Jimin

Anggaran nilai bersih: $ 8 juta dolar Penari utama dan vokalis BTS, Jimin, bersama V dan Jungkook. Dia tidak membuat banyak karya solo. Secara amnya, dia menyanyikan sampul dengan Jungkook dan membuat kehadirannya diketahui di beberapa rancangan muzik, jumlah aset Jimin dan semua kerjanya dikaitkan dengan BTS. Hebatnya, Jimin juga mengikuti corak yang sama dengan jumlah aset $ 8 juta yang diharapkan. Siapa tahu tanpa keraguan? Kami ingin melihat Jimin kami, Mochi, memperoleh kekayaan bersih sebanyak yang dihasilkan oleh Jhope dengan album Hope World.

Jumlah aset RM :bowing_man:t2:

Otak dan kepala BTS, RM juga mempunyai jumlah aset yang dijangkakan $ 8 juta dolar. Saya tidak akan terkejut kerana saya menambah satu perkara bahawa RM menghasilkan tidak kurang daripada Jhope. Pita campuran Rm berjudul 'MONO' menduduki tangga teratas dunia di sekurang-kurangnya 28 negara. bukan hanya RM ini yang dikatakan mempunyai rekod ini untuk mendapatkan lagunya pada 26 nombor di garis besar Billboard 200. Juga, RM juga dipanggil sebagai Runch Randa pada zaman pra-BTS

Bagaimanapun, RM mempunyai peranan besar dalam BTS sebagai rapper dan penulis lirik. Seperti Suga, RM juga telah menulis pelbagai lagu dalam kariernya untuk BTS. Perkara itu disahkan oleh KMCA. Bekerjasama dengan rapper lain, misalnya, Honne, Steve Aoki, GLAM, dan Tiger JK. RM juga telah mencipta kedudukan teratas untuk dirinya dalam senarai rapper.

Jungkook bernilai

Yang terakhir, bagaimanapun, anak BTS, Jungkook. Dia mempunyai aset berjumlah 8 juta dolar AS dari hari debutnya. Sebagai maknae di BTS, Jungkook adalah ahli bts yang paling rajin. Dia dikatakan membuat anggaran wang bernilai $ 8 juta dolar. Jungkook juga memimpin dalam BTS sebagai Jimin. Sementara Jungkook tidak menyampaikan dan menulis koleksi lagu sendiri. dia menjana sejumlah wang dengan mengunjungi BTS. Jungkook juga muncul di banyak pertunjukan varietas Korea.

Jungkook bernilai

SOALAN YANG BANYAK DITANYA

Terdapat banyak perkara yang perlu anda ketahui di sebalik nilai bersih ahli BTS

Berapa banyak wang yang diambil BTS untuk satu konsert?

BTS mengambil kira-kira AS $ 26 - AS $ 35 dari setiap orang yang bersedia untuk mengambil bahagian dalam konsert mereka. Hasil penjualan yang dihasilkan oleh BTS adalah AS $ 19 juta.

Berapa banyak BTS dihasilkan dalam sebulan?

BTS menghasilkan sekitar AS $ 170 juta dolar dalam enam bulan dan 57 juta dolar hanya dalam satu bulan.

Siapa yang lebih kaya dengan EXO dan BTS?

EXO, juga merupakan kumpulan terkenal lain di dunia Korea. Tetapi EXO dikatakan menghasilkan AS $ 1 bilion dolar. Sementara BTS hanya menghasilkan AS $ 50 juta dalam satu bulan

KESIMPULAN

Nilai bersih BTS semakin meningkat dari hari ke hari. Kini menjadikan Korea sebagai salah satu negara pelawat terbaik di dunia. BTS menghasilkan nilai mereka dengan kerja keras mereka sendiri. Semasa anda bermain Mafia Game - Cara Bermain permainan kad Mafia pada zaman anda, pada masa itu BTS sedang menghasilkan dan menghasilkan wang. JADI, jika anda ingin melihat bagaimana dan tahun-tahun berapa mereka menjadi terkenal dan mendapat banyak nilai ini. Maka anda harus mempertimbangkan dengan serius untuk mempelajari sesuatu mengenai BTS.