Apa itu Nuru? Nuru adalah kaedah urut bernas Jepun yang berasal dari Kawasaki, Jepun. Perkataan itu dari bahasa Jepun yang bermaksud "licin / licin" .

Apa itu urut nuru?

Secara sederhana, urutan nuru adalah urutan yang boleh dijalankan di Jepun. Tukang urut mengurut pelanggan, dengan semua kekuatan, memberikan perasaan santai. "Nuru" berasal dari kata Jepun untuk "licin." Kenapa? tukang urut menggunakan gel urut Nuru untuk mengurut orang itu dan membuatnya merasa hebat. Gel ini tidak enak, tidak wangi dan benar-benar diperbuat daripada Rumpai Laut Nori semula jadi!

Urutan juga kelihatan semakin menonjol. Sebenarnya, 30% lelaki yang berpusat di London mendedahkan telah mengunjungi ahli terapi urut nuru sejak setengah tahun terakhir. Penting untuk melihat bahawa urutan nuru bukan hanya untuk lelaki. Mereka sesuai untuk individu dengan jantina yang sama. Walaupun urut nuru mungkin telah bermula di Jepun, kini juga ditawarkan di mana-mana di dunia barat.

Kelebihan Urutan Nuru

Setelah menjelaskan bahawa urutan kurang serupa dengan rawatan konvensional dan lebih seperti pertemuan sensual, ia mempunyai beberapa kelebihan kesihatan fizikal dan psikologi sendiri. Sebagai permulaan, ia sangat melegakan dan santai. Sesungguhnya, kajian yang dilakukan di ruang urut Nuru yang berpusat di London menegaskan bahawa lebih daripada 80% pelanggannya mengumumkan peningkatan yang signifikan dalam perkembangan psikologi dan sebenar mereka setelah mendapat urutan. Selain itu, minyak yang digunakan bermanfaat untuk kulit. Ia melembapkan kulit kering di samping menghilangkan beberapa toksin dari badan.

Kelebihan penting lain yang disertakan dengan urutan berasal dari cara ia sangat membangkitkan sifat kerana cara seluruh badan bersentuhan. Individu terus menggunakan kaedah ini untuk meningkatkan kehidupan peribadi mereka dan telah melaporkan hasil positif yang besar.

Beberapa kelebihan urutan nuru adalah seperti berikut:

 • Bagi beberapa pasangan, urut Nuru mungkin betul-betul seperti yang mereka harus menyedut kehidupan baru dalam hubungan kasih sayang mereka. Dengan menggunakan gel boleh membantu membuat sensasi baru , tetapi juga membantu mereka merasa lebih hebat dengan kulit mereka sendiri.

 • Mereka bukan sahaja dapat mencari hubungan fizikal; Nuru urut secara semula jadi sangat baik, yang menunjukkan bahawa mereka dapat meningkatkan hubungan yang penuh minat, bahkan di Jepun menganggap urut Nuru sebagai lawatan rohani.

 • Saat ini disedari bahawa sekitar 80% individu yang mencuba urutan Nuru mengalami peningkatan besar dalam kesejahteraan mereka. Lebih-lebih lagi, urutan Nuru juga sesuai untuk meregangkan otot, sama seperti melembapkan kulit. Selain itu, bukan hanya itu, bergantung pada prosedur badan yang digunakan oleh tukang urut, seperti pengalaman mereka, urut Nuru bahkan dapat membantu melepaskan toksin dari badan.

 • Kelebihan lain dari urutan Nuru ialah mengurangkan tekanan . Maksudnya, diberi tenaga dengan urutan Nuru, membuat sensasi kegembiraan, tetapi juga mengurangkan tekanan yang dihasilkan oleh pekerjaan, dan masalah keluarga dan lain-lain. Kaedah badan yang digunakan oleh tukang urut dan hubungan kulit-ke-kulit memberikan sensasi sensual yang hebat yang menyebabkan anda berasa santai dari kepala hingga kaki.

 • Selain itu, urut Nuru sangat sesuai untuk mengendurkan otot yang sakit atau tegang, tidak kira sama ada anda mempunyai pertanyaan pada awalnya, anda harus sedar bahawa urut ini benar-benar selamat. Strategi yang digunakan oleh tukang urut profesional dan bersedia membuat anda merasa kembali dan menghidupkan kembali.

Ringkasan Urutan nuru adalah urutan yang boleh dijalankan di Jepun. Urutan Nuru secara semula jadi bagus, yang menunjukkan bahawa mereka dapat meningkatkan pergaulan yang bersemangat. Urutan ini dapat mengurangkan tekanan. Sangat sesuai untuk meregangkan otot yang sakit atau tegang.

Apa yang digunakan semasa urut Nuru?

Urutan Nuru dilakukan dengan menggunakan losyen yang luar biasa, yang dibuat dari rumput laut Nori. Losyen tidak wangi dan jelas.

Tidak seperti pelbagai jenis urut Asia, di mana tukang urut biasanya menggunakan tangan mereka untuk mengurut pelanggan, urut belakang akan merangkumi bahagian badan yang lain.

Bagaimana untuk menyediakan

Yang paling penting, anda mesti mengatur gel Nuru secara dalam talian. Salap tradisional secara amnya akan melekit setelah jangka masa tertentu. Dibuat dari alga laut, gel Nuru tetap licin. Lebih jauh lagi, ia mudah dibersihkan dan kosong, tidak berbau dan tidak sedap. Dengan kata lain selamat dan fleksibel.

Walaupun, gel dapat membuat lembaran sangat basah, jadi sangat penting untuk merancang dengan tepat untuk urutan Nuru. Berbanding dengan tekanan pada bahan lembaran yang mahal, buatlah tempat tidur anda dengan cadar yang lebih mantap terlebih dahulu. Pilihan lain adalah menggunakan pelindung tilam karet atau anda boleh pergi ke atas dan di luar dan menggunakan lembaran getah. Jelas, yang terakhir boleh menjengkelkan dan sedikit menjengkelkan. Sekali lagi, anda boleh melancarkan bahan dengan berkesan. Walau apa pun, masa yang tepat dijamin.

Gel membuat anda perlu merapat antara satu sama lain, kerana gel menggigil kulit anda dan tidak ada yang membunuh keadaan fikiran seperti sejuk. Sekali lagi, anda boleh memanaskan gel Nuru terlebih dahulu di pancuran air sehingga panas hingga suhu badan. Ini betul-betul selamat dan boleh terasa sangat menyenangkan pada kulit anda!

Apa yang tidak boleh dilakukan semasa urut?

5 perkara yang tidak boleh anda lakukan sebelum mengurut

:massage_man: Minum Air, ya, tetapi alkohol adalah sesuatu yang tidak ada ...

:massage_man: Berjemur Sukar untuk mengelakkan ini pada hari cuti. Walau bagaimanapun, para pakar mengesyorkan agar mengurut dari cahaya matahari langsung sepanjang hari untuk membantu mencegah terbakar sinar matahari.

:massage_man: Rasa sakit

:massage_man: Rawat diri anda.

:massage_man: Mandi.

:question: Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh orang:

S: Apakah perbezaan antara Tantric Massage dan Nuru Massage?

Kekeliruan adalah tipikal kerana urut tantric dan Nuru adalah rawatan urut erotik. Walaupun mereka khas berkaitan dengan permulaan dan penerapannya.

Urut tantrik dibuat dan berkembang lebih dari 5,000 tahun yang lalu di benua kecil India. Ini adalah terapi urut belakang yang menarik yang melengkapkan tenaga dalaman badan melalui daya tarikan sentuhan. Pakar menggunakan tangannya untuk membuka tenaga kundalini yang serabut di dalam badan. Maksud rawatan ini bukan sekadar relaksasi dan kepuasan erotik, tetapi pengukuhan rohani.

Sekali lagi, urutan Nuru bermula di rumah mandian Jepun. Urut ini diberikan dan diterima sepenuhnya dengan tumpuan, dan ini adalah urutan sukar difahami kerana penggunaan gel Nuru. Gel ini dihasilkan menggunakan kelp dan ia adalah urutan urutan badan ke badan yang licin.

Q: Adakah urutan nuru sah?

Untuk memastikan perkara ini berlaku, sebarang hubungan 'salah' dari Terapis Urut yang sah adalah haram di 99.9% negara. Itu tidak menunjukkan bahawa MT tidak pergi ke sana, kita tidak seharusnya. Urutan Nuru yang bersentuhan dengan badan ke badan mengganggu setiap garis panduan dan kemudian beberapa. Masalah yang anda hadapi ialah walaupun MT yang diberi kuasa akan melakukan banyak perkara sensitif sensitif secara rahsia, Nuru kemungkinan besar bukan salah satu daripadanya. Walau bagaimanapun, berita yang menggembirakan adalah anda akan menemui banyak rumah pelacuran yang tidak sopan yang bersedia untuk melakukannya, anggapan saya tidak berada di kelas yang sama seolah-olah seorang pakar melakukannya. Panggilan anda untuk yang satu ini!

S: Bagaimana anda dapat menerangkan perbezaan antara rumah urut profesional dan yang menawarkan "perkhidmatan khas"?

Sebilangan besar rumah urut 'perkhidmatan khas' mempunyai laman web konvensional tanpa data tambahan mengenai - Tentang Kami. Mereka biasanya mempunyai halaman hubungi kami dengan nombor untuk menghubungi mereka. Mereka tidak akan menunjukkan kawasan mereka di laman web untuk menjamin mereka tidak dijumpai. Mereka juga pada umumnya tidak akan menyampaikan gambar spa mereka, melainkan mempunyai beberapa gambar berasaskan web yang tidak eksklusif. Pada saat anda menelefon mereka, mereka akan menawarkan secara telus jika ada pentadbiran luar biasa yang dapat ditawarkan kepada anda, yang tidak dilakukan dalam spa sehari atau mewah. Perbezaan ringkas ruang urut (yang terdengar tidak jelas) v / sa Spa juga memberi anda kepastian untuk berjalan-jalan ke spa. Satu lagi tanda jelas di Barat (saya mengarang dari India) ialah pos untuk papan tanda 'Urut' di luar tempat di mana tingkap tidak menyala - cuba jangan masuk ke salah satu dari mereka. Sekiranya ia adalah spa yang asli, mereka akan memberikan semua data yang benar di laman web ini, mempunyai paparan perniagaan yang sesuai di luar.

Q: Berapa jam anda boleh mandi selepas urut?

Tidak disyorkan untuk mencuci dengan air suam kerana ketika titisan air menguap, ia tetap sejuk, terutama ketika angin bertiup. Sebaiknya, selepas mengurut, anda harus menunggu 8-12 jam sebelum mandi.

Kesimpulannya

Urut nuru adalah urutan yang boleh disarankan yang bermula di Jepun. Tukang urut menggunakan seluruh tenaga mereka untuk menenangkan pelanggan. Ia sangat melegakan dan menenangkan. Sesungguhnya, kajian yang dilakukan di ruang urut Nuru yang berpusat di London menegaskan bahawa lebih daripada 80% pelanggannya mengumumkan peningkatan yang signifikan dalam perkembangan psikologi dan sebenar mereka setelah mendapat urutan. Urut Nuru mengurangkan tekanan. Maksudnya, diberi tenaga dengan urutan Nuru, menimbulkan sensasi kegembiraan, tetapi juga mengurangkan tekanan yang disebabkan oleh kerja, dan masalah keluarga dan lain-lain. Urut Nuru sangat sesuai untuk melegakan otot yang sakit atau tegang, tidak kira sama ada anda mempunyai soalan di mulakan, anda harus sedar bahawa urut ini benar-benar selamat.

artikel berkaitan

Kerusi Urut Terbaik

Apa yang Dilakukan Senjata Urut?

Urut kaki

Alat Urut Muka

Apa itu urut nuru?

Nuru Massage adalah urutan badan penuh yang dilakukan oleh orang yang mempunyai gel topikal di pusat urut atau spa, yang sering disebut sebagai nuru. Sebelum ritual bermula, tukang urut menuangkan sejumlah besar losyen khas ke badan pelanggan.

Bagaimana membuat gel nuru?

Walaupun terdapat banyak cara untuk membuat gel Nuru, gel Nuru standard tradisional menggabungkan rumput laut Nori dengan ramuan kaya vitamin lain seperti ekstrak limau gedang atau gel lidah buaya. Walau bagaimanapun, jika anda tidak menemui bahan-bahan ini, anda boleh membuat gel urut DIY Nuru dengan bahan anda sendiri dengan mudah. Yang anda perlukan adalah minyak semula jadi, gliserin herba kegemaran anda dan air suam. Anda bahkan boleh menambahkan ramuan anda sendiri untuk menyesuaikannya dengan kulit anda!

Bahan-bahan

:point_right: Air suam

:point_right: Minyak kelapa

:point_right: Gliserin sayuran gred makanan

:point_right: Gusi Xanthan

Item yang diperlukan:

:beginner: Mangkuk kayu atau plastik

:beginner: Sudu kayu atau plastik atau pukul

:beginner: Cawan

:beginner: Sudu teh

:beginner: Akses ke air panas

:beginner: Ruang yang bersih

Resepi

Resipi ini hanya memerlukan 5 hingga 7 minit dan akan membuat gel Nuru yang cukup dalam mangkuk besar. (Lebih dari cukup untuk urutan yang panjang.) Secara peribadi, saya akan membuat gel di dapur atau di bilik mandi kerana mungkin tumpah atau tumpah. Untuk selamat, anda boleh menggunakan mangkuk kayu atau plastik untuk membawa cermin. bilik tidur mungkin tidak sesuai.

Campurkan gliserin, minyak dan air.

Ukur dan tuangkan 3-4 auns (atau 1/3 cawan) gliserin dan 3 auns (atau 1/3 cawan) minyak kelapa ke dalam mangkuk besar. Masukkan 3 cawan air suam. Gunakan pukul atau sudu untuk menggaul rata. Sebentar

Sesuaikan mengikut keperluan

Sekiranya anda mahukan lebih banyak, anda boleh menambahkan air suam secara beransur-ansur. Sekiranya terlalu nipis, anda boleh menambah sedikit gliserin dan minyak sehingga betul. Konsistensi yang anda cari adalah sama dengan putih telur mentah. Licin, agak tebal tetapi masih cair.

Masukkan gusi xanthan

Masukkan satu sudu teh gusi xanthan. Leret ke atas lagi dan anda sudah bersedia memasuki syurga Nuru bersama rakan anda.

Di mana saya boleh membeli gel nuru?

Adakah anda berminat dengan urutan nuru yang baik? Adakah anda ingin berasa santai? jika ya, jangan tunggu. Bergegas ke pusat urut terdekat dan selesaikan tetapi tunggu! anda akan memerlukan gel nuru untuk memulakannya. Jangan risau! anda akan mendapatkannya di Amazon kerana ia mempunyai pelbagai produk keperluan anda. Pergi ke kedai Amazon dalam talian dan beli gel nuru. Anda akan memerlukan beberapa dolar. Rebut sebelum kehabisan stok. Dapatkan urutan nuru yang luar biasa dengan gel nuru anda dan berasa santai dan gembira.

Berapa kos urut nuru?

Harga untuk urutan nuru

Incall: 30 min - $ 200 Incall: 60 min - $ 260 Outall: 60 min - $ 350 Outcall: 90 min - $ 450

Harga untuk pasangan

Incall: 30 min - $ 350 Incall: 60 min - $ 450 Outall: 60 min - $ 600 Outall: 90 min - $ 700

Kadar untuk menukar peranan

Incall: 30 min - $ 180 Incall: 60 min - $ 220 Outall: 60 min - $ 300 Outall: 90 min - $ 400

Adakah urut nuru sah di negara Washington?

Ya, urut nuru adalah sah di negara Washington .

Urut Nuru

Studio Urut Nuru

Nuru massage studio adalah pusat urut popular yang terletak di Manhattan, New York (Manhattan). Ruang urut mempunyai sebilangan besar tukang urut cantik yang bakal pelanggannya dapat memilih yang paling sesuai dengan mereka. Studio urut Nuru juga menawarkan urutan yang berbeza (Manhattan), termasuk urut Nuru sebagai urutan utama dan beberapa Urutan lain.

Nuru urut las vegas

Las vegas juga mempunyai kemudahan urutan nuru . jika anda seorang yang gemar urut dan ingin merehatkan diri, kunjungi pusat-pusat urut di Las Vegas dan dapatkan urutan pilihan anda sendiri. Anda masih membaca? Cepat dan lakukan urutan anda sebelum orang lain mendapatkannya.

Maksud nama Nuru

Nuru sebagai nama gadis itu adalah berasal dari bahasa Arab, dan pengertian Nuru adalah "cahaya".

:question: Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: Apa maksud nuru?

Nuru adalah teknik urut yang berasal dari Kawasaki Jepun. Dalam teknik ini, tukang urut mengurut pelanggan agar dia merasa santai. mereka menggunakan gel nuru khas untuk memberikan keseronokan yang baik dan tahan lama.

Q: Bolehkah anda bercakap semasa urut?

Adakah mungkin bercakap semasa urut? Ya, sebagai pelanggan, anda boleh memilih untuk bercakap dengan ahli terapi anda pada bila-bila masa. Sekiranya anda ingin bercakap, merasa bicara, atau hanya ingin mendengar, ini boleh menjadi bahagian penting dalam proses berhenti.

S: Apakah teknik urut yang terbaik?

Sebagai ahli terapi urut, anda harus mengetahui mengenai lima teknik urut ini untuk digunakan pada pelanggan:

:massage_man: Kelonggaran myofascial.

:massage_man: Regangan.

:massage_man: Urut tisu dalam.

:massage_man: Mengetuk.

:massage_man: Urut perubatan.

S: Apakah urutan yang paling santai?

Jenis urutan yang paling santai adalah:

Urut Sweden. Urut Sweden, jenis terapi urut yang paling biasa, akan menenangkan anda dengan pergerakan tertentu, termasuk:

Urut kerusi Anda pernah melihatnya di gedung membeli-belah dan juga pameran perdagangan.

Urut aromaterapi

Q: Apakah petua yang baik untuk urut?

Kadar standard untuk menyerahkan urutan adalah 20 peratus, misalnya jika urut atau rawatan badan berharga $ 100, tip 20 peratus adalah $ 20.

S: Seberapa kerap anda harus mengurut?

Proses ini dapat memberi banyak tekanan pada badan. Kami mengesyorkan agar anda melakukan urutan sekurang-kurangnya sekali setiap tiga minggu. (Atau kedua-dua sesi) untuk membantu mengekalkan pembaikan tisu yang sihat dan mengurangkan kesakitan senaman yang dilakukan oleh badan.

Q: Bolehkah urut mengendurkan mood?

Sebilangan besar orang yang mendapat urutan biasa cenderung melaporkan peningkatan perasaan relaks, tenang, atau relaks. Walau bagaimanapun, beberapa orang mungkin menjadi tumpuan emosi semasa bersenam. Sama ada kesedihan, keselesaan, kemarahan, ketakutan, atau kesedihan, fenomena ini dikenali sebagai pelepasan emosi.

S: Bolehkah urut limfa membuat anda sakit?

Kadang-kadang sistem limfa berhenti ketika anda berada dalam tekanan fizikal, emosi, atau kimia. Semasa urutan meningkatkan aliran limfa, cecair mengeluarkan toksin yang tersekat ini keluar dari sistem, menyebabkan detoksifikasi atau penyakit kepala yang tidak sedap dipandang.

S: Bolehkah urut menyebabkan gejala seperti selesema?

Adalah normal untuk merasa tidak sihat selepas mengurut. Gejala seperti selesema sangat biasa. Menurut terapi urut, orang mengalami pelbagai tahap intensiti dan ketidakselesaan. Dalam industri urut, fenomena ini dikenali sebagai kesakitan dan ketidakselesaan selepas urut, atau PMSM.

S: Mengapa urut sakit?

Adalah normal untuk merasa sakit selepas mengurut. Teknik ini menggerakkan darah dan nutrien ke otot anda sambil membuang toksin. Setelah merangsang otot yang boleh anda gunakan, anda mungkin mengalami sakit kening yang lain. Ini adalah tindak balas fizikal terhadap keradangan semasa badan anda sembuh.

Q: Adakah urut selama 30 minit itu berbaloi?

Ada kalanya urut selama 30 minit lebih sesuai, misalnya jika anda mempunyai masalah kecil seperti siku, pelanggan tidak sihat lebih dari 30 minit di meja, atau seseorang sakit (seperti rheumatoid arthritis) tidak pasti bagaimana badan mereka akan bertindak balas.

:point_right: Kesimpulannya

Nuru Massage adalah urutan badan penuh yang dilakukan oleh orang yang mempunyai gel topikal di pusat urut atau spa, yang sering disebut sebagai gel nuru atau nuru. Sebelum ritual bermula, tukang urut menuangkan sejumlah besar losyen khas ke badan pelanggan. Orang itu diurut dengan gel nuru yang memberikan perasaan hebat dan semua rasa letih hilang dalam beberapa saat. Urut Nuru popular di seluruh dunia dan beribu-ribu orang menyukainya.

Nuru adalah kaedah urut erotik berasaskan Kawasaki, Jepun. Sekiranya kedua-dua pasangan itu berbogel dan diikat dengan losyen urut yang tidak berbau dan tidak berwarna, satu atau lebih tukang urut Nuru menggosok badan mereka ke badan pelanggan.

Urutan Nuru boleh dilakukan di atas meja, tempat tidur, atau juga tilam kembung. Urutan kelihatan semakin popular juga. Sebenarnya, 40 peratus responden yang berpangkalan di London yang disurvei mengatakan bahawa mereka pernah berjumpa dengan pengamal urut Nuru dalam enam bulan sebelumnya. Penting juga untuk diperhatikan bahawa urut Nuru tidak eksklusif untuk lelaki.

Ia sesuai untuk semua jenis kelamin dan orientasi seksual. Urut Nuru berasal dari Jepun, tetapi kini terdapat di seluruh dunia Barat.

Apa Kelebihannya? Urutan Nuru mungkin tepat yang diperlukan oleh pasangan tertentu untuk memanaskan hubungan mereka.

Bersiap sedia

 1. Suhu yang selesa: Untuk memanfaatkan urut erotik sebaik-baiknya, bilik (idealnya, bilik tidur) mestilah hangat dengan selesa. Untuk suasana yang terbaik, pakai pemanasan dan tambahkan beberapa lilin ke bilik. Muzik lembut mendorong kelonggaran dan mewujudkan suasana yang hangat.

 2. Minyak urut: Siapkan gel Nuru atau minyak urut pilihan anda. Panaskan dalam mangkuk air suam sebelum dihidangkan.

 3. Underlay: Anda mesti menutup tilam anda dengan sekurang-kurangnya beberapa tuala sebelum anda memulakannya kerana ia mungkin agak licin.

Pelaksanaan

 1. Sapukan gel atau minyak secara bebas ke seluruh badan anda yang telanjang, begitu juga dengan rakan anda.

 2. Mesej berbaring di belakang mereka, membiarkan yang lain duduk atau berbaring di atas mereka dan perlahan-lahan meluncur ke atas dan ke bawah. Mengurut payudara atau punggung anda sendiri sangat berkesan.

 3. Semasa urutan sensual, gunakan titik tetap seperti kepala katil tilam untuk mengusir diri atau berpegang teguh. Urut seberapa banyak yang anda mahu selama yang anda mahukan.

 4. Gel yang licin kemudian hendaklah dibersihkan dari badan, terutama ketika mandi. Tetapi berhati-hati: ada risiko tergelincir! Sebaiknya keringkan kaki anda dengan tuala terlebih dahulu.

Apa itu Nuru? Nuru adalah sejenis urutan santai - khususnya, ratu urut sensual . Ciri uniknya ialah ia menjadi sangat licin ketika diurut . Pendekatan ini berasal dari Jepun. Perkataan secara harfiah diterjemahkan menjadi "likat" atau "lancar."

:eight_pointed_black_star: Apa itu Nuru?

Nuru mendapat namanya dari gel Nuru yang licin yang biasanya digunakan dalam urutan Nuru . Ini adalah produk berasaskan alga nori semula jadi.

Nuru-Gel tidak berwarna dan tidak berbau, dan tidak tinggal di badan untuk jangka masa yang panjang sambil memberikan keseronokan meluncur yang lancar. Selepas itu, gel Nuru yang menghidratkan dapat dihanyutkan .

 • :small_red_triangle_down: Urut Berangsang:

Sapukan gel atau minyak secara bebas di seluruh badan anda yang telanjang, dan juga pasangan anda. Urut berbaring di punggung mereka, membiarkan yang lain duduk atau berbaring di atasnya dan perlahan-lahan meluncur ke atas dan ke bawah. Mengurut dada atau punggung anda sendiri sangat berkesan.

Semasa urutan nuru, gunakan titik tetap seperti kepala katil untuk menolak diri atau berpegang teguh. Urut seberapa banyak yang anda mahukan. Selepas itu, gel yang licin mesti dibersihkan dari badan, sesuai untuk mandi. Tetapi berhati-hati: ada risiko tergelincir! Sebaiknya lap kaki anda dengan tuala terlebih dahulu.

:eight_pointed_black_star: Nuru Gel Memberikan Panas dan Relaksasi:

Nuru adalah sejenis urutan badan yang menggunakan seluruh badan, bukan hanya tangan. Nuru biasanya bermula di bahagian atas badan dan berjalan ke bawah. Gel Nuru, yang sangat licin , digunakan pada kulit dari kepala hingga kaki. Gel ini mempunyai indah kehangatan kepadanya.

Proses urut utama bermula apabila gel telah disapu ke seluruh badan. Urutan dilakukan dengan ringan dan sebagai urutan kulit ke kulit, dengan pemain menggunakan tangan, perut, kaki, dan dadanya.

Untuk meninggalkan Nuru , kedua-dua individu yang menerima urutan dan ahli terapi atau tukang urut mesti telanjang.

:eight_pointed_black_star: Faktor Native of Nuru:

Sekiranya urut Nuru dilakukan hanya untuk tujuan merangsang relaksasi , ia akan berhenti dengan urutan belakang. Sekiranya perhatian berada pada sisi sensual, yang biasanya berlaku, urutan badan yang lengkap juga digunakan pada bahagian depan. Gel Nuru digunakan pada seluruh kawasan frontal dengan cara yang sama seperti yang digunakan pada bahagian belakang.

Urutan telah dilakukan pada seluruh badan sekali lagi. Sekiranya orang yang dirawat adalah lelaki, dia sering kali tidak dapat menyembunyikan kegembiraan fizikalnya akibat daripada hubungan badan yang kuat.

Semasa urut badan lengkap, seorang ahli terapi wanita yang pakar dapat membantu dengan tidak dapat dilihat dengan menghilangkan ketegangan dengan lengan dan dadanya seolah-olah secara tidak sengaja . Selepas itu, urut terus dilakukan, menghasilkan rasa keletihan yang menyenangkan semasa diurut.

Gel mesti dikeluarkan setelah urut Nuru selesai. Akibatnya, kedua-duanya harus mandi pada waktu yang sama, kerana gel yang licin juga harus dibersihkan dari kawasan belakang.

:small_red_triangle_down: Prosedur:

Langkah-langkah Penjelasan
1 Untuk benar-benar menghargai urutan yang mengasyikkan, suasana (idealnya, bilik tidur) mestilah hangat dengan selesa.
2 Untuk mengatur suasana hati, penting untuk memakai pemanas dan menghiasi ruang dengan beberapa lilin wangi. Selain itu, muzik lembut menggalakkan bersantai dan mencipta yang bagus Suasana .
3 Siapkan gel Nuru atau minyak urut pilihan anda. Panaskan terlebih dahulu dalam pinggan air suam.
4 Anda harus membungkus katil anda dengan sekurang-kurangnya 1 hingga 2 tuala terlebih dahulu kerana ia boleh menjadi agak licin. Sebagai gantinya, anda dapat menjimatkan masa dengan membuat janji temu Nuru di Paris dengan SweetTouch tanpa perlu membuat persiapan .

:white_square_button: Ringkasan:

Kaedah menjurus ini sangat popular , dan boleh dinikmati bersama kekasih anda bukan hanya di salun urut khusus, tetapi juga di rumah. Sudah tentu, ia boleh menyebabkan aktiviti seksual.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Orang bertanya banyak soalan mengenai nuru. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Apa sebenarnya maksud perkataan Nuru?

Nuru adalah perkataan Jepun yang diterjemahkan menjadi "licin." Dalam urutan nuru, ahli terapi juga telanjang dan mengurut pelanggan dengan gel nuru dan badan mereka sendiri.

:two: Apakah definisi urut pasangan?

Urut pasangan terdiri daripada 1 atau 2 dua ahli terapi urut yang mengurut dua pencinta cinta. Semasa sesi, pasangan biasanya berdampingan dan terus berhubung . Melakukan urutan bersama dapat membantu membina hubungan anda dengan membolehkan anda menikmati keseronokan tanpa perlu melakukan apa-apa kerja. Anda berdua boleh bersantai dan menikmati sentuhan menarik.

Pasangan urut di New York City tidak terhad, liar, dan memukau. Masa indah ini bersama di Nuru Apartment akan mengeratkan hubungan yang sedia ada atau baru.

:three: Adakah sesuai untuk saya bercakap dengan ahli terapi urut semasa rawatan?

Ini, sekali lagi, terpulang kepada anda. Semasa mengurut, tidak ada peraturan mengenai bercakap atau tidak bercakap. Kami mengesyorkan agar anda melakukan apa sahaja yang membuat anda merasa lebih selesa. Sebilangan pelanggan lebih suka menyatakan diri mereka secara lisan, sementara yang lain lebih suka tidak. Semuanya baik-baik saja dengan kami kerana ini adalah masa anda.

Ingat, anda tidak berkewajiban untuk membuat perbualan kecil, tetapi beritahu kami jika ada sesuatu yang anda mahukan. Sekiranya anda panas atau sejuk, atau jika anda berada dalam keadaan tidak selesa, sila beritahu ahli terapi anda. Juga, beritahu ahli terapi anda jika anda fikir dia terlalu kerap bercakap atau jika anda mahu perbualan lebih banyak.

:four: Adakah mungkin saya tiba lebih awal untuk temujanji saya?

Kami mengesyorkan agar anda tiba lima minit lebih awal untuk temujanji anda. Sekiranya anda tiba lebih awal dari ini, kami mengesyorkan agar anda berjalan-jalan atau duduk di kedai kopi berdekatan untuk seketika sebelum kembali ke janji temu tepat pada waktunya.

:closed_book: Kesimpulan:

Urut Nuru pada asalnya bertujuan untuk meningkatkan kesuburan, tetapi sekarang bukan hanya pendekatan unik untuk menghilangkan tekanan dan kegelisahan yang sepertinya menjadi tema dalam kehidupan orang sepanjang sejarah, tetapi juga membantu dengan pemenuhan seksual. Urut Nuru adalah pengalaman bersendirian dan sangat intim jika dibandingkan dengan urut jenis lain.

Oleh itu, anda mesti memilih tukang urut yang betul untuk memastikan pertemuan hebat. Oleh itu, semasa anda mengatur urutan Nuru, pertimbangkan sama ada anda benar-benar perlu mengetahui apa yang disediakan: jika anda tidak ingat teknik terapi apa yang digunakan atau tujuan akhir anda, anda mungkin menganggapnya tidak berkesan. Sekiranya anda melihatnya dalam tindakan, sebaliknya, anda boleh mempercayainya.

artikel berkaitan

Nuru (bahasa Jepun :, lit.'slippery ') adalah kaedah urut sensual yang berasaskan Kawasaki, Jepun. Semasa urutan, para peserta akan berusaha untuk berehat sebisa mungkin, menimbulkan sensasi sentuhan yang kuat.

Gambar apa yang terlintas di fikiran anda apabila anda mendengar perkataan "Nuru massage"? Sehari di spa? Petang dengan pasangan anda dalam privasi rumah anda sendiri? "Apa itu urut Nuru?" adalah soalan yang membingungkan.

Inilah ikhtisar mengenai apa urutan Nuru, faedah yang dapat diberikannya, dan jika anda harus menjadualkannya segera. Sebagai alternatif, anda boleh mengelakkan kegilaan urut sepenuhnya. Apa sebenarnya? Ringkasnya, urutan Nuru adalah sejenis urutan.

Nuru adalah teknik urut di mana satu atau lebih tukang urut menggosok badan mereka ke badan pelanggan mereka dan ditutup dengan minyak urut yang tidak berbau dan tidak sedap. Perkataan "licin / licin" berasal dari bahasa Jepun.

Nuru menggunakan minyak urut yang paling tidak berbau dan tanpa rasa yang terbuat dari daun rumput laut, yang kadang-kadang disejukkan. Adakah anda pernah mendengar urutan Nuru sebelum ini? Anda sudah dapatkan sekarang.

Pasangan Nuru

Nama itu berkaitan dengan sejenis urut Jepun yang dikenali sebagai "body-on-body." Kami akan mengulas mengapa perlu menjalani urutan Nuru sebagai pasangan dan apa yang menjadikannya unik dalam artikel ini.

Sama ada anda mengamalkan Tantra atau Lingam, urutan sensual adalah kaedah terbaik untuk memanjakan jamuan anda. Perkara yang sama boleh dikatakan untuk urut Nuru, yang berasal dari Jepun. Pernahkah anda mendengar urutan Nuru? Anda sudah mengetahuinya sekarang. Istilah "body-on-body" merujuk kepada gaya urut Jepun.

Dalam catatan ini, kita akan membincangkan mengapa ada urutan Nuru sebagai pasangan dan apa yang menjadikannya istimewa. Urut sensual adalah kaedah yang hebat untuk memanjakan permainan biasa anda, sama ada anda berlatih Tantra atau Lingam. Urut Nuru, yang berasal dari Jepun, serupa.

Teknik Mesej Nuru

Nuru adalah teknik urut belakang Jepun yang berasal dari Jepun. Ini adalah urutan antara pasangan yang menggunakan hubungan badan sepenuhnya untuk merehatkan badan dan menghidupkan kembali keinginan bersama.

Urut belakang dilakukan dengan kedua pasangan, menggunakan urutan belakang yang tebal dan sangat sukar. Mari kita bincangkan kelebihan urut Nuru. Helo, rakan guru dan pembaca urut.

Gaya Mesej Nuru

Urut Nuru adalah gaya urutan sensual yang baru-baru ini menimbulkan banyak minat terhadap berita dan media di London, dengan banyak pembaca kami berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya.

NURU adalah istilah Jepun yang diterjemahkan menjadi "licin." Gel khas digunakan untuk urutan Nuru. Ia dibuat dari rumput laut dalam. Tidak memiliki warna, tidak ada rasa, dan sangat licin dan halus.

Kaedah Mesej Nuru

Nuru adalah kaedah urut sensual Jepun dari Kawasaki, Jepun, menurut Wikipedia. Satu atau lebih tukang urut menggosok badan mereka ke arah ■■■■■■ kaedah.

Soalan Lazim

Pesakit

Pesakit di institusi perawatan akut dan kronik sering mengalami ulser tekanan, yang memberikan tekanan yang besar pada pesakit, saudara-mara, dan penjaga mereka. Sejak abad kedua puluh, ulser tekanan telah diakui sebagai salah satu masalah yang paling mahal dan merosakkan fizikal.

Punca

Kesakitan dan ketidakselesaan yang disebabkan oleh ulser tekanan memperpanjang penyakit, pemulihan, dan tempoh dialisis. Penyelidikan tinjauan memerlukan bertanya sekumpulan individu dan menganalisis penemuan untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya. Ikuti enam langkah berikut untuk membuat tinjauan yang sangat baik:

Tentukan siapa yang akan mengambil bahagian dalam tinjauan ini.

Tinjau dan Bangunkan Soal Selidik

Pilih jenis tinjauan yang ingin anda lakukan (mel, dalam talian, atau secara langsung) Buat tinjauan dengan soalan dan susun atur yang anda sukai. Sebarkan soal selidik. Selidiki tindak balas. Buat laporan mengenai penemuan tersebut.

1: Bagaimana membuat kajian tinjauan?

2: Untuk apa tinjauan digunakan?

3:. Tentukan siapa yang akan mengambil bahagian dalam tinjauan ini?

Kesimpulannya

Nuru Massage sesuai untuk individu yang ingin memperluas pengalaman mereka dengan cara yang membuat mereka merasa lebih tercerahkan dan tidak disaring daripada yang mereka miliki pada masa lalu. This is a personal, step-by-step process that will take a couple to the brink of euphoria, allowing each participant to emerge feeling more relaxed than they've ever felt before.

The Nuru Model is unique in that it uses a “Sustainability Engine” that includes:

 1. a leadership development programme that gives local leaders agency and equips them to build and scale poverty-fighting solutions long after expatriate staff have left.

 2. long-term service delivery for all programme interventions through farmer organizations or cooperatives. A happy ending in literature refers to a novel in which the heroes attain the best possible result and tie up loose ends as woodland creatures applaud.

In the world of sensual massage, however, there is no such thing as a happy ending; it is banned in most countries, and it is certainly not suitable for animals. ■■■■■■ massage has been practiced for millennia.

It was given by ancient Greek physicians. Nuru Kane hails from the Sahara's southern reaches. The Gnawa, a Moroccan mystical/musical fraternity, owes a lot to this Senegalese songster & multi-peculiar, instrumentalist's mournful sound. (Nuru is the sole well-known West African guembri player, the Gnawa's iconic bass lute.)

But keep in mind that those black Moroccans are most likely sprung from slaves. Extreme poverty is a major problem that the globe is now dealing with. Over a billion people are estimated to be living in the world today. a state of extreme poverty This equates to over 15% of the total.

The majority of the world's population does not have access to clean water, resources to eat and drink when they are hungry read a medicine bottle to buy safe water, a suitable one, or make additional decisions to make their lives better.

Below are the stages of the suggested technique, which has been covered extensively throughout this page.

This methodology goes beyond the project's immediate technical feasibility to take a holistic approach to energy-for-development projects, taking into account the community's development needs in conjunction with the systems offered. Based on the findings of the literature review and the outcomes of the study.

Nuru is a Japanese Kawasaki sensual massage technology. The method needs each or many massage therapists to touch their skin against the body if both persons are without clothes from the waist down with a colourless, odourless lotion of massage . The name comes from the Japanese and means "slip/smooth."

Definition of Nuru Massage

It isn't a traditional massage technique. The rationale, so the whole body is used rather than only fingers. The massaging is sensual . Instead, the massage therapists massage a customer using their whole body.

The name 'Nuru' comes from the concept 'slippery' in Japanese. Why, therefore, is it slippery? Because of the unique oil that incredibly slick body areas. In truth, the oil is high in vitamins which is the same as sushi.

What is it?

An sensual massage originating in Japan is a Nuru massage. The massage worker massages the customer using his full body to provide more human intimacy than the usual massage. The name “nuru” is derived from the Japanese word “slippery.”

Kenapa? In Nuru massage gel, both the customer and the therapist are wrapped. The gel is colourless, smell-less and manufactured from real Nori Shore! They are suitable for all males and females and all ethnic backgrounds. Although Nuru massages may have begun in Japan , they are now given throughout the World today.

Ringkasan

Nuru massages could be performed on an air bed or a yoga mat . The massages also appear to have increased in popularity. In fact, 40% of those questioned with London service users to feel a Nuru massage practitioner in the recent six months. It's crucial to know that Nuru massages are also not only for guys.

6 Tips and Types For a Perfect Nuru Massage

Petua Jenis-Jenis
Nuru gel Body to Body Massage
Create a relaxing atmosphere Duo or Four Hands Massage
Protect the mattress Tantric Massage
Get in position Prostate Massage
Slide and glide Soapy Massage
Go for the intimate parts Happy Ending Massage

Benefits Of Nuru Massage

Nuru massage delivers both sexual and physical benefits. Among them:

1. Relieve aching muscles

Nuru massage techniques can help relieve aching or strained muscles. With the help of the slick gel, the therapist will rub out any ache utilizing her body parts. It is ideal for letting the body rest while feeling relaxed and re-energized.

2. reducing stress

A Nuru massage, like most massages, can help relieve stress. A Nuru service in the UK discovered that over 80% of those who received a Nuru massage felt better mentally afterwards. It promotes mental as well as physical relaxation .

3. Skin hydration

A Nori gel used for a Nuru massage helps smooth and hydrate the skin . Leaf extract (aloe vera, Nori algae) in hyaluronic acid alleviate irritation, roughness and cracking. Aloe vera also improves bone density and hardness, according to research.

4. Eliminating toxins from your body

A Nuru massage can assist your body to rid itself of impurities that cause headaches , bloating, joint problems, stress, lethargy, and more. Decreased toxins in the body can aid improve long-term health and wellness. After the session, drink lots of water to rinse it out.

6. Boosts blood flow

In addition, the sensation from a Nuru massage can aid enhance flow and energy levels.

7. Sensual adventure and pleasure

A Nuru massage might be an excellent relaxing therapy because of its sensual nature. Sensual massages like this one are known to increase personal desire and arousal.

Ringkasan:

Couples can benefit from a Nuru massage to enhance their relationship. Feeling more at ease in your flesh after being coated in gels and sliding along your spouse can attract more potential feelings. You can find more than a personal medium. Nuru massages are sensitive by origin and can thus enhance emotional attachment . A spiritual trip is how the Japanese regard the Nuru massage.

Nuru Massage Safe or Not?

Skin to skin connection or body filling is ordinarily safe during one Nuru massage. If you have hypersensitivity , verify with your therapist if the Nuru massage gel is safe for all. Concerning the risk of allergy, there is an additional possible risk of an STI.

As indicated previously, Nuru massage usually leads to pleasure. So, if your massage extends to all types of emotional contact, it is vital to ensure that you are adequately protected.

A professional provider would do a comprehensive examination to ensure that either side, particularly on the genital area or lips, do not have injuries or open wounds to reduce the possibility of blood spreading.

Ringkasan

Since both sides are mainly without clothes during the massage, there is also a modest risk of herpes transference with or without physical relations (eg, outside the genital area) or evident disease.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

People ask many questions about nuru massage. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1 - What is a Nuru massage?

A Nuru massage uses a unique gel made from Nori seaweed, called Nuru gel, to create slick body-to-body contact. It is clear, transparent , and unpalatable; products are safe for use.

2 - Where Can I Get a Nuru Massage?

Few are Nuru expert companies, and impartial massage therapists in London genuinely give genuine Nuru massage services . Only a certified Nuru masseuse can use actual Nuru sea gel, not cheap oil. Be wary of these claims and do your homework before booking a Nuru massage in your region.

3 - How Much Does a Party Cost?

Each female is a sole proprietor who sets her prices. Give the woman an idea of your budget and party style. She'll inform you if it's within her budget.

4 - Is Nuru Massage Safe?

Physical intercourse for money or other products is permitted in the UK. When you order a Nuru massage, you are buying the massage.

5 - What is Nuru Gel?

Nuru gel is a sticky gel made from a specific medium and water. The gel is made of natural substances, the major one being 'Nori', a depth marine extract from Japan . Other botanicals, including grape extract, Aloe Vera , and c, are added to the Nuru liquid. Nuru gel has a distinctive slippery feel and various skin benefits. You can use it instead of massage oil.

Kesimpulan:

Usually, Nuru massages are started separately with the therapist and the customer for hygienic. It is essential because of the effects of additional touch required in this massage. The customer sits without clothes on the front, and the massage starts. The masseuse begins with a whole massage therapist using her hands and Nuru gel. One or more massage therapists can achieve Nuru massage. Recruiting several massages may be a great experience. But it is interesting to understand that not every Nuru practitioner is qualified to perform with everyone.

artikel berkaitan

1 Suka

Nuru Gel Warmth and relaxation:

Nuru is a full-body massage that involves not only the hands but also the whole body. Nuru usually starts at the back of the body. The very slippery gel from Nuru can be applied to the skin from head to toe.

The gel leaves a pleasant warmth. After dispensing the gel, massage the entire body. The interpreter uses hands, stomach, legs, and chest to massage with gentle movements, similar to skin-to-skin massage.

■■■■■■ aspects:

If Nuru massage is only for stimulation and relaxation, it ends after the back massage. If the focus is on ■■■■■■ aspects, which is usually the case, then the front part of the body will also be fully massaged. During back surgery , the entire front area is also covered with Nuru gel. Massage the whole body again.

An experienced masseuse can carefully help relieve tension in the arms and chest, such as the tension that occurs during a full-body massage. Then continue the massage, which will produce a pleasant feeling of fatigue during the massage. After finishing the Nuru massage, the gel should be removed from the body, so the two should be showered together because the smooth gel in the back area should also be washed off.

Preparation:

1. Warmth: To truly enjoy an ■■■■■■ massage, the room should be pleasantly warm. It is best to turn on the heating and decorate the room with scented candles . Soft music also creates a relaxed and warm atmosphere.

2. Massage oil: prepare Nuru gel or massage oil of your choice. Tip: Heat warm water in a bowl.

3. Cover: Because it will become very slippery, you should cover the bed with at least a few towels beforehand. In addition, with SweetTouch, you can save time and take a wonderful Nuru Paris course without preparation.

Pengeluaran:

1. Apply a large amount of gel or oil to the naked body and partner's body. 2. The massage recipient lies on his back so that the other can sit or lie on him and slide up and down slowly. 3. The smooth gel should then be removed from the body-preferably together in the shower.

But be careful: Danger of slipping! It is best to dry your feet thoroughly with a towel beforehand.

Health benefits:

After the massage is no longer like traditional massage but more like an ■■■■■■ experience, it has multiple benefits for physical and mental health. First of all, it is very calm and relaxing.

A survey by the London Spa found that more than 80% of clients reported that their physical and mental development had improved significantly after the massage.

This oil is also good for the skin. It can moisturize dry skin and remove various toxins from the body. Another important benefit of this massage is that it is very sensual due to the contact with the whole body result.

What is the difference between full body massage and Nuru massage?

Asia is known for many aspects such as creativity, professional ethics, technological advancement, and crazy fashion sense, but no one talks about sexual orientation in Asia and the general attitude of the African continent. Asia is the birthplace of ■■■■■■ and exotic massage, which brings complete physical, mental, and sexual pleasure.

Full body massage and Nuru massage are two Asian ■■■■■■ massages, which have become popular and used by people in London and other parts of the world. Both full body massage and Nuru massage are therapies characterized by privacy.

The main difference between body-to-body massage and Nuru massage Although both body-to-body massage and Nuru massage involve skin-to-skin contact, therapists use their entire body to target the recipient, but still, there are subtle differences.

Nuru massage is a special massage that originated in Japan, in which a special seaweed gel called Nuru gel was developed specifically for Nuru massage. The gel is tasteless, odorless, and colorless. And it is not stained . In addition, the gel is very slippery, allowing the masseur to gently glide over the recipient's body.

On the other hand, the massage oil used for full body massage is slippery, but not as slippery as Nuru Gel. The therapist cannot slide their bodies as smoothly as Nuru massage.

When performing a melee massage in Knightsbridge, the massage therapist can stroke, rub, and rub. Since there is no slippery gel, there will be friction between two naked bodies, and many people like it. Another difference is that the recipient is asked to take a hot bath with the therapist. This is because Nuru Gel works best when mixed with warm water. Warm water also helps to soften the skin, making Nuru Gel easy to apply. Regarding full body massage, you may not be invited to share a steam shower with the therapist of your choice.

Sensations Full-body massage and Nuru use countless brush strokes, rubbing, pressing, and caressing. All edges and curves. This is what makes these two massages so unique and popular, they take sensory massage to a new level. In terms of the difference in sensation, using Nuru Gel can minimize friction during Nuru massage.

Ringkasan:

The therapist can easily slide the recipient's body up and down. However, due to the smoothness, the body is actually out of control. But the body-to-body massage has perfect friction. If the friction is excessive, the therapist will use massage oil or moisturizer to ease the friction. When it comes to body-to-body or Nuru massage, there is no better doubt.

Soalan Lazim:

Q1: What does the word nuru mean?

A: Nuru is a Japanese term for smooth. During a nuru massage, the masseuse is also nude and uses the nuru gel and her own body to massage the client.

Q2: What is Nuru Massage Gel Powder?

A: Nuru Gel is hypoallergenic, water based, tasteless, fragrance free and stain free for all skin types and body types. Ideal for massage therapy or sensual massage. Genuine Nuru Gel can act like a massage oil with its transparency, naturalness and slippery texture. MADE IN THE USA!

Q3: How do you pronounce Nuru?

A: What does nuru mean? Nuru's name can be pronounced “NOOroo” in text or letters.

Q4: What does full body massage mean?

A: Full body massage usually includes arms, legs, hands and feet , neck and back, abdomen and buttocks.Even with a full body massage, you are almost always protected.

Q5: What is massage gel?

A: What is massage gel? Massage Gel: Massage gel is a product that helps to glide like oil without leaving marks on the skin. It is a very lightweight alternative to other massage lubricants due to its lighter weight as well as its feel on the skin.

Kesimpulan:

Usually the masseuse will ask you to undress to their comfort level. Many people like to wear undergarments during massage, while others prefer to be naked.You decide. Can you talk during a massage? That's right, as a client, you can talk to your therapist whenever you want. Whether you want to talk, want to talk, or just want to be heard, this can be an important part of the relaxation process.

Baca Juga: