Apakah Nombor Laluan USAA? Nombor perutean USAA adalah 3140742. Sekiranya anda menjadi ahli USAA maka anda akan mendapat nombor perutean. Nombor penghalaan ini serupa untuk semua pelanggan, tidak seperti bank lain.

apakah nombor Routing USAA?

Apakah Nombor Laluan Bank?

Nombor Laluan Bank (BRN) adalah representasi numerik dari Bank tertentu. Nombor laluan Bank USAA adalah 3140742. Ia digunakan untuk institusi kewangan seperti bank, kesatuan kredit, simpanan dan pinjaman, dan syarikat gadai janji. Angka ini merupakan bahagian penting dalam perbankan kerana ia membantu menentukan hubungan institusi kewangan dengan entiti kewangan lain.

Sebagai contoh, bank yang memiliki nombor perutean yang sesuai dengan kantor cabang di New York City akan jauh berbeda dengan bank yang mempunyai pejabat cawangan di sebuah kota kecil yang menjalankan perniagaan hanya melalui transaksi Internet. Agar bank dapat memproses transaksi tertentu, mereka perlu memiliki akses ke BRN.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa sebab mengapa bank perlu menggunakan BRNnya.

S. Tidak Wilayah Nombor penghalaan
AL ACH: 0622-0398-4
DC ACH: 0540-0154-7
FL ACH: 0550-0330-8
GA ACH: 0611-1341-5
DALAM ACH: 0839-7428-9
KY ACH: 0550-0330-8
MD ACH: 0312-0471-0
NC ACH: 0421-0226-7
NJ ACH: 0515-0339-4
 1. Semasa anda pergi ke bank, salah satu perkara yang akan anda perhatikan ialah pekerja mereka menggunakan nombor perutean bank khas untuk mengenal pasti diri mereka kepada pelanggan lain. Sebagai contoh, jika pejabat cawangan yang anda hadapi menawarkan perkhidmatan dalam talian seperti memeriksa akses akaun atau kad debit berasaskan web , pelanggan akan mengubah maklumat perbankannya ke nombor tertentu sehingga institusi kewangan dapat untuk mengenali dia.

 2. Penggunaan nombor routing bank yang lain adalah untuk membolehkan syarikat masuk ke laman webnya dengan selamat. Tanpa akses ke nombor ini, laman web tidak dapat diakses. Ini sangat penting bagi agensi kerajaan dan pejabat keselamatan sosial, yang mempunyai laman web yang menyimpan data sensitif mengenai orang. Tanpa dapat mengubah perincian dalam laman web itu sendiri, seorang pekerja bank tidak akan dapat masuk ke laman web untuk mengubah pelbagai maklumat yang akan menentukan kelayakan orang itu untuk laman web tersebut.

 1. Penggunaan lain dari apa itu nombor perutean bank adalah untuk membantu mengenal pasti pemilik alamat e-mel. Alamat e-mel dianggap sebagai maklumat peribadi. Tanpa akses ke BRN yang berkaitan, seseorang tidak akan dapat menentukan siapa yang memiliki alamat e-mel. Tanpa itu, mereka terpaksa memaksa individu tersebut sebagai spammer . Satu-satunya jalan keluar untuk masalah ini adalah memasukkan nama penuh individu dan maklumat lain ke dalam pangkalan data bank supaya tindakan yang sesuai dapat diambil.

 2. Nombor perutean bank juga berfungsi sebagai cara bank melindungi diri daripada pencuri Internet. Penggodam yang ingin mendapatkan akses ke maklumat peribadi anda boleh melakukannya dengan menggunakan beberapa kaedah . Namun, mereka biasanya lebih suka menggunakan komputer untuk masuk ke bank anda. Dengan mengetahui maklumat peribadi yang dibekalkan oleh bank anda, tidak dapat digunakan untuk mengesan dan mencuri maklumat anda. Dengan memberikan nombor perutean peribadi mereka, mereka dapat membatasi jumlah individu yang dapat mengaksesnya.

 3. Bagaimana ia menyediakan cara bagi bank untuk memantau semua komunikasi peribadi anda? Dengan itu, bank dapat mengawasi semua e-mel yang keluar dan masuk. Dengan melakukan ini, mereka dapat menentukan sama ada maklumat yang terdapat dalam e-mel tersebut tidak selamat atau tidak. Mereka juga dapat memantau dan mengurus frekuensi komunikasi tertentu dihantar dan diterima. Selain itu, mereka dapat menganalisis kandungan komunikasi tersebut untuk memastikan penggunaan yang mereka buat sesuai.

 4. Seperti yang anda lihat, maklumat peribadi yang diberikan oleh bank anda dapat membantu perniagaan anda dalam beberapa cara. Sama ada anda perlu memantau dan mengawal komunikasi untuk memastikan bahawa mereka selamat dari penggunaan yang tidak dibenarkan, atau anda perlu menentukan sama ada komunikasi itu tidak sah, nombor perutean bank dapat memberikan anda semua maklumat yang anda perlukan. Ini juga akan memberi anda cara untuk melacak perubahan yang mungkin berlaku di akaun anda. Nombor Laluan USAA

Ringkasan: Bank anda boleh menawarkan pelbagai perkhidmatan yang berbeza. Mengetahui apa itu bank hanyalah langkah pertama untuk memanfaatkan perkhidmatan ini. Setelah anda mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana mereka dapat memberi manfaat kepada perniagaan anda, anda mungkin akan tertanya-tanya mengapa anda tidak mempertimbangkan jenis maklumat peribadi ini sebelumnya. Dalam banyak kes, ia hanyalah masalah kos. Sekiranya syarikat anda tidak berkembang pesat, anda mungkin tidak dapat mengetahui beberapa perkara yang paling penting mengenai bank anda.

Bagaimana Mencari Nombor Laluan USAA?

Mencari nombor akaun bank USAA adalah mudah dan ia adalah 314074269. Sama ada anda mempunyai keahlian dengan USAA atau rakan perniagaan anda mempunyai akaun persatuan United Services Automobile, anda perlu mencari nombor perutean bank. USAA tidak memberikan beberapa nombor penghalaan dan semua pelanggan hanya mempunyai satu nombor perutean.

Senarai Nombor Laluan Bank

Terdapat banyak nama nombor Routing seperti ABA atau nombor routing transit bank. Kod 9 digit diberikan kepada setiap pelanggan yang bukan hanya menunjukkan bank, tetapi juga lokasi cawangan tertentu. Setelah anda meminta dana secara elektronik atau melalui cek kertas, bank anda akan menggunakan nombor perutean untuk mengetahui dengan tepat di mana hendak mengirim wang.

Apa maksud Nombor Laluan USAA Anda?

Kita perlu membahagikan nombor 9 digit untuk memahami kepentingannya. Dua digit pertama digunakan oleh Federal Reserve untuk menunjukkan di antara dua belas daerah persekutuan, institusi kewangan berada. Contohnya: No 5 merujuk kepada kawasan Richmond, sedangkan nombor 7 merujuk kepada Dallas. Pemprosesan serantau pusat difahami oleh pusat pemprosesan serantau dan lokasi bank. Juga, empat simbol pertama apabila digabungkan dipanggil pusat pemprosesan rizab Persekutuan.

Untuk memahami digit 5-8, kita perlu memahami mengenai bank-bank tertentu seperti USAA Chase atau TD Bank. Oleh kerana digit terakhir membantu mencegah penipuan , oleh itu, ia dikenali sebagai USAA Chase atau TD Bank.

Kelebihan Keselamatan Nombor Laluan Bank

 1. Salah satu aspek yang paling berguna dalam akaun adalah nombor perutean banknya. Nombor ini dihasilkan oleh bank dan mengandungi semua maklumat mengenai transaksi perbankannya.

 2. Setiap transaksi dicatat dalam pangkalan data dan dihubungkan ke bank atau akaun tertentu. Anda harus mengetahui lebih lanjut mengenai nombor perutean bank, untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai perkara itu.

 3. Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan nombor perutean bank. Yang paling biasa adalah melalui penggunaan nombor telefon . Sekiranya anda mempunyai barisan perniagaan, orang yang menjawab telefon kemungkinan besar akan mengenali anda. Kadang-kadang, ada juga kemungkinan untuk mencari nombor perutean bank fizikal dalam direktori perniagaan. Sekiranya anda perlu mendapatkan maklumat ini untuk tujuan anda sendiri, terdapat beberapa perkhidmatan dalam talian yang boleh anda pilih.

 4. Pilihan lain yang anda ada adalah melalui penyata bank. Bank mengeluarkan penyata yang mengandungi maklumat akaun setiap bulan. Sebilangan bank memberikannya kepada pelanggan, sementara yang lain memberikannya kepada pelanggan secara sukarela. Secara amnya, semua bank mengeluarkannya kepada pelanggan mereka. Contoh penyata bank yang baik adalah yang dikeluarkan oleh Citibank.

 5. Pelanggan juga boleh meminta maklumat akaun mereka melalui surat. Bank akan memberi respons kepada mereka dengan alamat mereka, dan kemudian akan menghantar nombor penghalaan mereka. Kadang kala, bank juga mengeluarkan kad fizikal dengan nombor perutean di atasnya. Kad-kad ini dapat digunakan bersama dengan kad lain untuk mengakses perkhidmatan bank.

 6. Ramai orang merasa berguna untuk membawa nombor perutean bank. Nombor ini membolehkan anda hanya memanggil nombor untuk mendapatkan akses ke akaun anda. Kelebihan menggunakan nombor ini tidak hanya terhad kepada mereka yang secara fizikal berada di dekat anda. Seseorang boleh mengakses akaun anda dari mana sahaja.

 7. Apabila orang ingin membeli atau menjual sesuatu dalam talian, mereka boleh menggunakan panggilan telefon atau e-mel untuk melakukannya. Namun, menggunakan nombor perutean bank dapat membantu anda mengurangkan transaksi ini. Sebagai contoh, anggap anda pergi ke bank untuk mendapatkan gadai janji . Semasa anda berada di dalam bank, anda boleh menggunakan nombor yang anda miliki untuk membuat panggilan ke broker anda dan membuat pesanan anda. Broker kemudian akan memindahkan dana terus ke akaun bank anda.

 8. Penggunaan nombor penghalaan bank yang biasa dilakukan ialah apabila seseorang perlu memindahkan wang dari satu akaun ke akaun yang lain. Dalam kes seperti itu, mereka hanya dapat menggunakan nombor akaun mereka untuk mengeluarkan wang dari ATM, atau menggunakannya untuk memasukkan wang ke dalam akaun bank mereka.

 9. Tidak mungkin mereka melakukan ini jika mereka tidak memiliki nombor perutean. Sekiranya mereka sama sekali tidak memiliki akaun perbankan, mereka harus mendapatkan kad ATM atau menggunakan kad kredit mereka untuk mengeluarkan wang. Ini jelas akan dikenakan bayaran tambahan dan mungkin memerlukan beberapa hari untuk diselesaikan.

 10. Faedah mempunyai nombor perutean bank adalah banyak. Sebenarnya, banyak bank menggunakannya kerana lebih senang diikuti. Sekiranya anda tidak pasti bagaimana melaksanakannya di dalam syarikat anda, anda boleh menghubungi bank anda dan memberitahu mereka bahawa anda ingin mereka menambahkan nombor perutean ke semua cawangan mereka. Dalam kebanyakan kes, mereka akan melakukan ini secara percuma. Nombor penghalaan

 11. Terdapat juga sebab lain mengapa bank harus menambahkan nombor routing ke sistem mereka sekarang. Salah satu sebabnya adalah supaya pelanggan dapat dengan mudah mengenal pasti institusi perbankan yang mereka hadapi.

 12. Sebagai contoh, pelanggan mungkin ingin membuat kiriman wang kepada saudari mereka di negara lain. Sangat mudah bagi orang untuk berpisah dalam hal kewangan, dan pelanggan perlu dapat dengan cepat dan mudah mengenal pasti institusi perbankan yang mengeluarkan mata wang. Dengan menambahkan nombor routing ke sistem mereka, bank akan memudahkan pelanggan mereka untuk menentukan cawangan mana yang mereka hadapi.

 13. Ini adalah beberapa masalah yang dihadapi bank hari ini berkaitan dengan privasi kewangan. Untuk mengatasi masalah ini, banyak bank mula menggunakan telefon bimbit untuk berkomunikasi dengan pelanggan mereka.

Ringkasan; Mereka juga mulai menggunakan teknologi internet untuk mengirim maklumat pelanggan mereka melalui internet. Semua ini menyukarkan pencuri untuk mendapatkan maklumat anda. Walau bagaimanapun, banyak bank masih prihatin terhadap keselamatan, dan kerana banyak perkara dilakukan dalam talian, mereka menggunakan teknologi baru ini untuk terus mengikuti pencuri.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang biasanya ditanyakan orang:

1. Cara Menggunakan Nombor Laluan untuk Pemindahan Kawat Antarabangsa

Nombor penghala bank simpanan yang sama akan digunakan oleh pelanggan Bank Simpanan USAA untuk simpanan langsung dan pemindahan wang. Kod cepat juga diperlukan untuk pemindahan kawat. Nilai setiap kod pantas adalah sehingga lapan atau 11 aksara.

2. Bagaimana Mencari Nombor Laluan USAA Anda

Di bahagian bawah buku cek anda, anda akan menemui nombor penghala. Ini nombor penghalaan USAA anda. Nombor Routing USAA ialah 3140742.

3. Adakah semua nombor penghala USAA sama?

Ya. Semua nombor penghalaan USSA adalah sama. Nombor perutean USAA adalah 3140742. Sekiranya anda menjadi ahli USAA maka anda akan mendapat nombor perutean. Nombor penghalaan ini serupa untuk semua pelanggan, tidak seperti bank lain.

4. Bagaimanakah cara mendapatkan nombor akaun USAA saya?

Mencari nombor akaun bank USAA adalah mudah dan ia adalah 314074269. Sama ada anda mempunyai keahlian dengan USAA atau rakan perniagaan anda mempunyai akaun persatuan United Services Automobile, anda perlu mencari nombor perutean bank. USAA tidak memberikan beberapa nombor penghalaan dan semua pelanggan hanya mempunyai satu nombor perutean.

5. Bagaimana cara saya membuat wang dengan USAA?

Berikut adalah dua kaedah untuk memindahkan wang dari USAA

Gunakan perkhidmatan pemindahan dana. Untuk menambahkan akaun mereka ke senarai akaun anda, log masuk ke usaa.com dari komputer anda dan buka menu "Alat Saya". …

Gunakan Hantar Wang Dengan Zelle di Aplikasi Mudah Alih USAA.

6. Adakah terdapat kekurangan nombor routing bank?

Malangnya, terdapat juga beberapa kelemahan untuk memberikan nombor tersebut kepada anda. Kelemahan pertama adalah anda mesti membawa nombor perutean anda sepanjang masa. Ini bermaksud bahawa anda perlu membawa kad pengenalan anda di dalam dompet atau beg tangan. Sekiranya anda menggunakan tempat awam untuk perbankan anda, ada kemungkinan seseorang akan melihat nombor anda. Ini boleh menyebabkan beberapa masalah , kerana anda perlu menjelaskan keadaan kewangan anda kepada mereka atau berisiko menutup akaun anda.

7. Adakah Bank mengenakan bayaran tambahan?

Masalah lain ialah kadangkala bank mengenakan bayaran tambahan untuk nombor tambahan itu kerana sebilangan pelanggan akan memberikan nombor mereka semasa membuat deposit.

8. Mengapa nombor perutean bank dianggap berguna?

Ramai orang merasa berguna untuk membawa nombor perutean bank. Nombor ini membolehkan anda hanya memanggil nombor untuk mendapatkan akses ke akaun anda. Kelebihan menggunakan nombor ini tidak hanya terhad kepada mereka yang secara fizikal berada di dekat anda. Seseorang boleh mengakses akaun anda dari mana sahaja.

9. Mengapa nombor penghalaan penting untuk bank?

Terdapat juga sebab lain mengapa bank harus menambahkan nombor routing ke sistem mereka sekarang. Salah satu sebabnya adalah supaya pelanggan dapat dengan mudah mengenal pasti institusi perbankan yang mereka hadapi.

10. Apakah kegunaan nombor penghalaan bank?

Penggunaan nombor routing bank yang lain adalah untuk membolehkan syarikat masuk ke laman webnya dengan selamat. Tanpa akses ke nombor ini, laman web tidak dapat diakses. Ini sangat penting bagi agensi kerajaan dan pejabat keselamatan sosial, yang mempunyai laman web yang menyimpan data sensitif mengenai orang. Tanpa dapat mengubah perincian dalam laman web itu sendiri, seorang pegawai bank tidak akan dapat melayari laman web tersebut untuk mengubah pelbagai maklumat yang akan menentukan kelayakan orang itu untuk web

Kesimpulannya

Apakah nombor penghalaan USAA? Nombor perutean USAA adalah 3140742. Nombor perutean bank adalah perangkaan berangka bank tertentu dan ia sama untuk semua pelanggan.

Artikel berkaitan

 1. Nombor Laluan Bank of Hawai

 2. Nombor Laluan Bank AS

 3. Nombor penghalaan

 4. kewangan

 5. Perbankan

Apakah Nombor Laluan USAA? Nombor laluan Bank USAA adalah 3140742. Bank, kesatuan kredit, simpanan dan pinjaman, dan perniagaan gadai janji menggunakan institusi kewangan untuk merekod urus niaga. Perbankan, dalam erti kata yang luas, merangkumi bukan hanya perkhidmatan kewangan tetapi juga beberapa perkhidmatan kewangan lain. Jenis bank yang berbeza akan menyimpan nombor routing yang menunjukkan pejabat cawangan di New York City.

Apa maksud USAA?

USAA adalah sebuah kelab auto yang berpusat di San Antonio, Texas yang menyokong veteran dan peribadi tentera. Firma ini adalah syarikat Fortune 500 yang melayani tentera tentera dan keluarga mereka dengan pelbagai perkhidmatan kewangan.

Setelah pegawai tentera tidak dapat memperoleh insurans kerana dilihat sebagai kumpulan berisiko tinggi, mereka menubuhkan USAA pada tahun 1922. Oleh kerana itu, USAA telah memasuki perkhidmatan kewangan lain.

Pada tahun 1960-an, insurans kenderaan disediakan untuk merangkumi pemilik rumah dan insurans hayat; ini berlaku pada tahun 1970-an dengan pengenalan perkhidmatan pengurusan pelaburan; terakhir, pada tahun 1980-an, perkhidmatan perbankan disediakan.

Di samping menawarkan insurans harta benda dan korban jiwa, perbankan melalui Bank Simpanan Persekutuan USAA (ditubuhkan pada tahun 1983), dan perancangan pelaburan dan kewangan melalui Charles Schwab, yang memperoleh akaun pelaburan dan pembrokeran USAA pada bulan Julai 2019, USAA kini menawarkan pelbagai pilihan insurans, dari insurans harta tanah hingga perbankan hingga perancangan kewangan.

Pencari Nombor Laluan USAA

Nombor akaun untuk USAA Bank mudah dicari, dan itu adalah 314074269. Anda seharusnya dapat mengetahui nombor perutean bank walaupun anda mempunyai keahlian dengan USAA atau jika rakan niaga anda mempunyai akaun bersekutu dengan United Services Automobile Persatuan.

Kerana USAA hanya memberikan satu nombor perutean untuk setiap pelanggan, mereka tidak memberikan nombor perutean yang cukup besar. Nombor laluan mempunyai banyak nama seperti ABA (American Bankers Association) atau nombor peralihan transit bank. Setiap pelanggan mempunyai kod 9 digit yang dikeluarkan yang mengenal pasti bank , serta lokasi cawangan.

Bank anda akan menggunakan nombor perutean untuk menentukan di mana hendak memindahkan wang setiap kali anda meminta dana secara dalam talian atau melalui cek. Nombor perutean mempunyai dua tujuan: untuk membantu bank melindungi diri mereka dari bank Internet dan memudahkan transaksi melalui Internet.

Untuk mendapatkan maklumat peribadi anda, penggodam mempunyai beberapa pilihan. Tetapi selalunya, komputer adalah pilihan pertama mereka ketika mencuri wang dari bank anda.

Apabila anda mengetahui maklumat sulit bank anda, tidak mungkin untuk mengesan anda dan mendapatkan maklumat peribadi anda. Anda membiarkan orang menyekat bilangan orang yang mempunyai akses ke nombor perutean peribadi anda dengan memberikannya dalam aplikasi.

Kelebihan keselamatan nombor laluan Bank

1 - Menggunakan nombor perutean bank akaun adalah salah satu ciri penting. Nombor ini memberikan semua maklumat mengenai transaksi yang dilakukan oleh bank.

2 - Setiap transaksi dicatat dalam pangkalan data dan dikaitkan dengan bank atau akaun kewangan tertentu. Untuk memahami sepenuhnya keadaannya, anda harus lebih memahami nombor perutean bank.

3 - Terdapat beberapa kaedah untuk mendapatkan nombor perutean bank. Menggunakan nombor telefon adalah kaedah yang paling popular untuk melakukannya. Orang yang menjawab telefon itu akan mengetahui perniagaan anda sekiranya anda memilikinya.

Anda juga boleh mencari nombor perutean fizikal untuk bank dalam direktori perniagaan dalam keadaan tertentu. Jangan ragu untuk menggunakan maklumat yang terdapat di sini untuk tujuan anda.

4 - Anda juga boleh melihat penyata bank anda untuk perkara ini. Bank mengeluarkan laporan setiap bulan yang mengandungi maklumat akaun. Bank lain membekalkan produk percuma kepada pengguna, sementara bank lain menyediakan produk mereka kepada pelanggan. Adalah meluas bagi bank untuk memberikan kad caj kepada pelanggan mereka. Citibank menawarkan contoh penyata bank yang sangat baik.

5 - Pelanggan juga boleh menghantar permintaan bertulis untuk maklumat akaun mereka. Selepas itu, bank akan memberi mereka alamat mereka, dan kemudian akan memberikan nombor perutean kepada mereka.

Nombor penghalaan juga boleh dicetak pada kad fizikal yang diedarkan oleh bank. Kad ini boleh digunakan untuk mengakses perkhidmatan bank, digabungkan dengan kad lain.

6 - Sekiranya mereka tidak mempunyai nombor perutean, mustahil untuk melakukan tugas ini. Mereka harus mendapatkan kad ATM atau menggunakan kad kredit mereka untuk mengeluarkan wang sekiranya mereka tidak mempunyai akaun perbankan. Seperti yang jelas, anda akan menanggung perbelanjaan tambahan dan menunggu banyak hari sehingga proses ini selesai.

Ringkasan

Pengguna boleh menggunakan teknologi internet untuk menyampaikan maklumat kepada pelanggan melalui Internet. Oleh itu, hampir mustahil bagi pencuri untuk mendapatkan maklumat peribadi anda. Di sebalik ketakutan ini, beberapa institusi telah memutuskan untuk menggunakan teknologi terkini untuk terus berada di hadapan penjenayah.

Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai nombor penghalaan USAA. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Saya perlu mengetahui nombor akaun USAA saya untuk meneruskan.

Nombor akaun untuk USAA Bank mudah dicari, dan itu adalah 314074269. Anda perlu mengetahui nombor perutean bank, tidak kira sama ada anda mempunyai keahlian USAA atau rakan perniagaan anda mempunyai akaun persatuan United Services Automobile. Kerana USAA hanya memberikan satu nombor perutean untuk setiap pelanggan, mereka tidak memberikan nombor perutean yang cukup besar.

:two: Adakah anda ingin nombor peralihan untuk saya sampaikan kepada seseorang? "

Ya. Cari kaedah lain untuk mendapatkan wang anda sekiranya anda tidak mempercayai individu ini. Oleh kerana nombor perutean terdapat di laman web bank, maklumat tersebut tidak dianggap sebagai maklumat peribadi.

:three: Penghalaan dan nombor akaun saya membolehkan saya membayar menggunakan mata wang dan kaedah apa?

Apabila anda perlu membayar apa-apa dalam talian atau menghantar wang kepada orang lain, anda biasanya menggunakan nombor penghalaan dan nombor akaun anda untuk menanggung. Selain itu, perniagaan dan organisasi lain yang membayar wang seperti Pentadbiran Jaminan Sosial , seperti bank, juga akan menggunakan kad-kad ini untuk deposit langsung.

:four: Ada kemungkinan seseorang masuk ke akaun bank saya dengan nombor akaun dan nombor penghalaan?

Seseorang tidak dapat menggodam akaun anda dengan hanya menggunakan nombor perutean bank anda. Namun, pemeriksaan peribadi mengandungi nombor penghalaan dan akaun anda sehingga jika penyata tersebut ditangani secara sembarangan, akaun anda dapat dikompromikan.

Kesimpulannya

Setiap anggota USAA hanya akan mempunyai satu nombor perutean di mana pun mereka berada di Amerika Syarikat. 314074269 adalah nombor itu. USAA adalah institusi perbankan yang dikenal pasti dengan nombor perutean ini.

Oleh kerana pasangan, atau anak dari, anggota tentera AS layak menjadi ahli, pertimbangkan untuk menyertai USAA jika anda seorang anggota perkhidmatan, pasangan, atau anak AS. Sebagai permulaan, mereka menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan kewangan, yang mereka pakar dalam melayani orang dan keluarga tentera.

artikel berkaitan