WAHAT PERLU SAYA MENONTON MALAM?

Adakah anda pernah duduk di rumah tanpa menonton? Bukankah lebih baik sekiranya ada laman web yang sudah mengetahui pilihan anda dan boleh membuat cadangan untuk anda? Beruntung untuk anda, Find-A-Movie merapatkan jurang masa antara memutuskan untuk menonton filem dan benar-benar menontonnya. Banyak orang dapat menghabiskan berjam-jam melihat senarai "baru dikeluarkan" atau "filem klasik" dalam talian, hanya untuk muncul dengan pilihan yang cukup. Walaupun filem baru yang dihasilkan setiap tahun dan juga filem klasik yang telah dibuat dalam beberapa dekad yang lalu, sangat sukar untuk mencari filem apa yang akan ditonton pada malam tertentu. Kadang-kadang anda mungkin mendapati bahawa anda telah menghabiskan sumber anda. Tetapi Find-A-Movie tahu bahawa filem datang dalam spektrum estetika, tema, dan emosi. Sebagai contoh, anda mungkin bersemangat untuk filem thriller neo-noir pada malam Jumaat, tetapi pada hari Isnin anda hanya ingin menonton filem genre yang mendalam dan murung. Atau mungkin anda berkumpul dengan sekumpulan rakan dan ingin bersantai dengan komedi lucu. Kami membuat Find-A-Movie untuk memastikan bahawa anda dipasangkan dengan filem terbaik untuk ditonton tidak kira apa pun. Memang, Find-A-Movie adalah platform dalam talian yang secara langsung menghubungkan anda dengan filem yang bagus untuk ditonton. Kami mengumpulkan pilihan filem terbaik dari seluruh dunia, memberikan anda pilihan terbaik berdasarkan mood anda, dan bahkan menunjukkan kepada anda di mana anda dapat menontonnya. PEMILIHAN JENIS EDIT

ADA SELALU PERGERAKAN SEMPURNA DI SANA ADA UNTUK SEMUA ORANG Find-A-Movie disokong oleh tanggapan bahawa ada filem yang bagus untuk ditonton oleh sesiapa sahaja, tidak kira bagaimana perasaan mereka. Daripada menghabiskan banyak masa untuk mencari filem yang sempurna di internet (tanpa jaminan bahawa anda benar-benar akan menjumpai filem itu), yang harus anda lakukan sekarang ialah mengunjungi Find-A-Movie. Sistem automatik yang mesra kami akan mengemukakan beberapa soalan mengenai apa yang anda cari dalam pengalaman filem anda seterusnya. Sebagai contoh, kami akan bertanya kepada anda mengenai jangka masa filem itu disiapkan. Adakah anda ingin melihat suasana berdasarkan Zaman Pertengahan, atau anda lebih suka melihat sesuatu yang lebih jauh dari masa depan yang jauh? Anda juga boleh memilih berdasarkan sama ada anda ingin melihat filem yang memberi inspirasi kepada anda, menakutkan anda, mengejutkan anda, atau bahkan membuat anda tersenyum. Setelah anda menjawab soalan-soalan ini, pelbagai cadangan filem yang sesuai akan muncul. Kami memberikan penerangan ringkas mengenai filem itu, tahun pembuatannya, dan tangkapan skrin atau treler filem sehingga anda benar-benar yakin bahawa ini adalah filem yang tepat untuk anda. Find-A-Movie hadir untuk membuktikan bahawa benar-benar ada filem yang sempurna untuk semua orang! Lebih-lebih lagi, laman web Find-A-Movie adalah usaha sepenuhnya - perpustakaan (hampir) mengagumkan yang mesti kita tonton filem adalah hasil langsung dari usaha yang dilakukan oleh pengguna kita. Di Find-A-Movie, pengguna bebas untuk mengemukakan cadangan filem mereka sendiri. Kerja keras yang dilakukan oleh komuniti Find-A-Movie telah menghasilkan banyak senarai filem berkualiti tinggi yang sesuai dengan pelbagai suasana dan suasana. Bagaimanapun, inilah masanya untuk membiarkan diri anda tersesat dalam filem hebat. Tidak kira bagaimana perasaan anda, ingatlah bahawa selalu ada filem yang ideal di luar sana pada waktu tertentu. Kami membuat Find-A-Movie untuk kemudahan anda, jadi pastikan untuk mencubanya bersama keluarga atau rakan anda malam ini. Selamat mencuba! Mata Michael jordon

Sekarang pada episod kelapannya, The Last Dance telah menjadi pertunjukan menginap di rumah yang sempurna untuk peminat sukan dan sesiapa sahaja yang bernostalgia pada tahun 90-an. Penghasilan bersama ESPN dan Netflix adalah siri 10 bahagian yang mengikuti NBA Chicago Bulls pada musim kejuaraan terakhir mereka, dari tahun 1997 hingga 1998.

Ringkasan

Ia merangkumi wawancara dengan pasukan dan tokoh-tokoh terkemuka lain, termasuk, tentu saja, Michael Jordan. Tetapi selain dari permainannya yang tidak dapat dilupakan, dunk yang menentang graviti, dan kontroversi, satu perkara lain telah menarik perhatian orang.

Peminat kini tertanya-tanya mengapa mata Jordan berwarna kuning dalam wawancara terbaru untuk dokumentari tersebut. Bahkan menjadi topik perbincangan tersendiri.

Ralat berlaku semasa mengambil Tweet. Mungkin telah dipadamkan.

Menurut beberapa penonton, MJ pada masa ini nampaknya mempunyai kesan darah yang mengganggu dan mata kekuningan. Ramai yang bimbang bahawa ini adalah gejala masalah kesihatan yang lebih besar.

Warna kekuningan ke putih mata biasanya menunjukkan penyakit kuning, hasil pengumpulan bilirubin dalam konjunktiva. Penyakit kuning biasanya dikaitkan dengan penyakit hati seperti hepatitis, batu empedu, sirosis, dan juga barah. Namun, Jordan belum secara terbuka membahas masalah mata, dan juga tidak membuat rujukan pada penyakit kuning atau masalah hati.

IKLAN

Ada yang berpendapat bahawa itu bukan masalah besar, memandangkan matanya telah muncul seperti ini pada awal tahun 2000an

Kesimpulannya