Apa restoran di grubhub yang menerima wang tunai. Ya Grubhub menerima wang tunai tetapi perkhidmatan pelanggan Grubhub tidak menyediakan senarai. Wang tunai adalah salah satu daripada banyak pilihan pembayaran yang ada di GrubHub jadi ketika mereka sampai di pintu mereka akan meminta wang tunai seperti biasa. Sebilangan besar restoran tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub. Kaedah pembayaran mungkin berbeza mengikut lokasi .

Apa restoran di grubhub yang menerima wang tunai

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Apa itu GrubHub dan Bagaimana Ia Berfungsi?

 • Grubhub bekerjasama dengan banyak restoran di kawasan anda. Anda boleh memesan makanan dan menghantarnya di pintu rumah mereka pada bila-bila masa. Walaupun mereka juga menawarkan sistem pesanan dalam talian yang mudah untuk yang tidak tahu. Segala-galanya dikendalikan melalui Grubhub dan jabatan mereka yang memberi perubahan kepada pelanggan untuk masuk ke satu tempat ke tempat lain dan memesan hampir apa sahaja yang anda mahukan.

 • Apabila anda memesan makanan anda melalui Grubhub, terdapat minimum $ 40 untuk jumlah pesanan. Oleh itu, adalah idea yang baik untuk masuk dengan rakan atau keluarga dengan pesanan. Ia mempunyai kos untuk menyampaikannya. Bayaran penghantaran standard adalah $ 9.99 tetapi apa yang tidak diketahui oleh banyak pengedar bahawa tip untuk pemandu penghantaran sama sekali tidak termasuk dalam kos penghantaran.

 • Selalu dihargai jika anda memutuskan bahawa anda ingin memberi mereka petua atau tidak. Mereka dibayar untuk perkhidmatan mereka tetapi jelas tidak banyak. Lebih baik memberi mereka tip untuk mendapatkan layanan yang lebih baik juga mereka harus dihargai dengan kerja keras yang mereka lakukan baik lelaki dan wanita.

 • Apa restoran di grubhub yang menerima wang tunai. Ya Grubhub secara tunai tetapi perkhidmatan pelanggan Grubhub tidak memberikan senarai. Wang tunai adalah salah satu daripada banyak pilihan pembayaran yang tersedia di GrubHub jadi ketika mereka sampai di pintu mereka akan meminta wang tunai seperti biasa. Sebilangan besar restoran tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub. Kaedah pembayaran mungkin berbeza mengikut lokasi.

 • Sekiranya membayar dengan wang tunai untuk barang atau perkhidmatan adalah baik, anda pasti akan menjadi peminat Grubhub. Ciri eksklusif ini menjadikannya menonjol dari yang lain. Dalam artikel ini, anda akan melihat bagaimana cara pembayaran dengan wang tunai di Grubhub dengan mudah dan juga cara membuat akaun sebelum anda mula menikmati perkhidmatan penghantaran tunai ini.

 • Sekiranya anda belum sedar bahawa Grubhub adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan penghantaran dalam talian yang membolehkan pengguna membayar dengan wang tunai. Ini adalah sebab utama mengapa ia adalah pilihan yang sempurna, serba boleh, dan menarik . Sekiranya anda bimbang untuk mendedahkan maklumat kad kredit anda di mana-mana aplikasi dalam talian dan tidak mengapa, anda tidak perlu risau kerana Grubhub membuat anda dilindungi.

:white_check_mark: Restoran apa yang Menerima Wang Tunai di GrubHub?

Walaupun pembayaran tunai adalah ciri hebat di GrubHub dan kebanyakan restoran tidak menerima pembayaran tunai itulah sebabnya GrubHub sangat popular. Selain itu, kerana setiap restoran sangat bergantung pada wilayah yang menjadi satu-satunya alasan GrubHub tidak mempunyai semua senarai termasuk restoran mereka yang masih membenarkan pembayaran tunai.

Oleh itu, anda masih dapat mengetahui dengan mudah jika restoran kegemaran anda melakukan pembayaran tunai atau mereka mengambil kad debit atau kredit . Apa yang boleh anda lakukan hanyalah dengan melalui proses menambahkan sesuatu ke troli anda kemudian lihat apakah pilihan pembayaran tunai tersedia di skrin pembayaran atau tidak.

Apa restoran di grubhub yang menerima wang tunai. Ya Grubhub secara tunai tetapi perkhidmatan pelanggan Grubhub tidak memberikan senarai. Wang tunai adalah salah satu daripada banyak pilihan pembayaran yang tersedia di GrubHub jadi ketika mereka sampai di pintu mereka akan meminta wang tunai seperti biasa. Sebilangan besar restoran tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub. Kaedah pembayaran mungkin berbeza mengikut lokasi.

Untuk memeriksa ini, anda boleh mengikuti langkah-langkah berikut di bawah. Perlu diingat bahawa anda tidak perlu mengumpulkan pesanan besar untuk mengetahui perkara ini.

Daripada menatal ke bawah dan tambahkan perkara pertama pada menu ke keranjang anda untuk memeriksa sama ada wang tunai diterima atau tidak, ini adalah kaedah terbaik dan paling berkesan untuk memeriksa kaedah pembayaran anda tanpa melaburkan banyak masa untuk pesanan anda .

:white_check_mark: 1. Perkara pertama yang boleh anda lakukan ialah mencari restoran berdasarkan pilihan makanan atau poskod anda. Setelah anda menjumpai restoran dari mana anda ingin memesan kemudian tambahkan barang anda ke troli.

:white_check_mark: 2. Teruskan ke pembayaran dan masukkan semua maklumat peribadi anda.

:white_check_mark: 3. Di akhir skrin pembayaran anda akan melihat pilihan pembayaran dengan wang tunai memilih pilihan ini dan meneruskan pembayaran anda.

Walaupun ini boleh menjadi proses yang lebih memakan masa kadang-kadang. Tetapi ini adalah kaedah termudah untuk menjelaskan sama ada restoran akan membenarkan kad kredit tunai atau debit. Kami telah memeriksa restoran berikut di aplikasi Grubhub dan melihat perkhidmatan pelanggan mereka untuk mengesahkan bahawa mereka tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub

1. Applebee's 2. Arby's 3. Big Boy 4. BJ's Restaurant & Brewhouse 5. Bob Evans 6. Buffalo Wild Wings 7. Burger King 8. California Pizza Kitchen 9. Carrabba's Italian Grill 10. Checkers 11. Chick-fil-A 12 . Chipotle 13. Dairy Queen 14. Del Taco 15. Denny's 16. Dunkin '17 . Famous Dave's 18. Five Guys 19. Hooters 20. IHOP 21. Jersey Mike's 22. KFC 23. McDonald's 24. On the Border 25. Panda Express 26. Panera Bread 27. PF Chang's 28. Popeyes 29. Primanti Bros. 30. Qdoba Mexican Eats 31. Red Lobster 32. Red Robin 33. Shake Shack 34. Sonic Drive-In 35. Steak 'n Shake 36. Subway 37. Taco Bell 38. Wendy's 39. Istana Putih

Bagaimana Membayar Dengan Tunai di Grubhub?

:white_check_mark: 1. Perkara pertama yang sangat penting untuk diperhatikan ialah anda perlu menyemak semula borang restoran di mana anda membuat pesanan daripada menerima pembayaran tunai atau tidak. Ini bukan untuk semua restoran tetapi pastikan anda membuat penyelidikan dengan baik sebelum menganggap bahawa pesanan anda akan diterima untuk pembayaran tunai.

:white_check_mark: 2. Perlu diingat bahawa jika anda tidak melihat pilihan ini di layar pembayaran anda, ini bermakna restoran yang anda pesan tidak menyediakan pembayaran tunai kepada pelanggan.

:white_check_mark: 3. Dalam kes ini, anda perlu membayar dengan kaedah lain atau anda harus memilih restoran baru untuk dipesan.

:white_check_mark: 4. Perkara seterusnya yang boleh anda lakukan ialah pergi ke log aplikasi ke GrubHub anda dan ikuti langkah-langkah berikut:

:white_check_mark: 5. Penyelidikan adalah pencarian yang sangat penting untuk restoran yang berdasarkan pilihan makanan atau poskod anda. Teruskan ke pembayaran dan masukkan semua maklumat peribadi anda . Di akhir skrin pembayaran, anda akan melihat pilihan pembayaran dengan wang tunai memilih pilihan ini dan meneruskan pembayaran

:eight_pointed_black_star: Bayaran penghantaran GrubHub?

Kos Restoran Grubhub
Bayaran penghantaran $ 1.99
Yuran perkhidmatan $ 1.29
Cukai jualan $ 1.20

:eight_pointed_black_star: Bolehkah Anda Tip Pemandu GrubHub Tunai?

Grubhub tidak ketat ketika datang ke perkhidmatan penghantaran mereka walaupun telah bergabung dengan dan menyerap perkhidmatan seperti Yelp's Eat24 dan lancar. Aplikasi Grubhub dilancarkan pada tahun 2004 sebagai alternatif untuk menu kertas. Syarikat itu dibenarkan menjalin perkongsian dan membina hubungan dengan restoran lain.

Memberi tip adalah perkara utama dalam perniagaan restoran tetapi adakah anda ingat pemandu penghantaran anda? Mereka keluar dari jalanan sehingga kita tidak perlu. Untuk memastikan para wira penyampaian makanan ini mendapat penghargaan yang sewajarnya mereka terima. Di bawah adalah penjelasan ringkas mengenai perkara-perkara penting yang perlu dipertimbangkan ketika membincangkan penghantaran.

Sekiranya restoran tidak mempunyai pemandu penghantaran, maka penting untuk menggunakan kontraktor Grubhub bebas yang serupa dengan Postmates dan UberEATS .

Ideanya hanya untuk pemandu tiba di restoran apabila penyediaan makanan selesai. Makanan itu kemudian dimasukkan ke dalam beg penutup berjenama dan dihantar dalam perjalanan. Teknologi Grubhub membolehkan setiap restoran dan pelanggan mengesan anggaran waktu penghantaran untuk makan .

Pemandu boleh dipilih untuk menjadwalkan diri dalam masa yang singkat. Ini diperlukan dan jaminan ketersediaan pemandu untuk mengambil dan menghantar pesanan tepat pada waktunya. Pemandu boleh mengambil dan menurunkan blok kerana mereka melihat ia sesuai atau berdasarkan tahap program mereka.

Pemandu juga dapat memberikan jalan keluar dari blok tetapi Grubhub mengutamakan dan membuat penjadualan semua pemandu yang memenuhi syarat mereka untuk lebih banyak pekerjaan dan potensi pendapatan yang lebih tinggi. Sebarang penghantaran yang tidak diberikan kepada pemandu blok mudah didapati untuk diambil oleh pemandu yang tidak menggunakan blok.

Lebih daripada 90,000 restoran mengambil bahagian. Salah satu perkara terpenting yang menjadikan Grubhub sangat berjaya dan dikenali adalah kenyataan bahawa terdapat lebih dari 90,000 restoran yang telah memutuskan untuk bekerjasama dengan mereka kerana perkhidmatannya sangat cepat.

Ini menyelesaikan masalah bagi kedua-dua syarikat yang terlibat dalam perjanjian tersebut. Sebilangan besar restoran selalu menawarkan pesanan dalam talian dari telefon bimbit untuk memenuhi permintaan pelanggan dan Grubhub adalah salah satu yang terbaik dalam memberi mereka pilihan dan melakukan semua usaha untuk mereka.

Ini adalah situasi menang-menang kerana tanpa berpartisipasi dengan banyak restoran Grubhub tidak akan wujud hari ini dan itu akan membuat banyak orang sedih. Grubber berulang khas yang mendapat pesanan dari aplikasi yang mereka bergantung pada mereka untuk rezeki mereka.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Mengapa Kebanyakan Restoran Tidak Mengambil Wang Tunai

Terdapat beberapa perkara yang lebih menjengkelkan di dunia restoran kemudian menikmati makanan hanya untuk mengetahui bahawa restoran itu hanya wang tunai atau tidak. Setelah anda menerima cek jika anda tidak mempunyai wang tunai yang mencukupi untuk menampungnya, anda sering dibiarkan mencari ATM yang berharga lebih tinggi dan apa sahaja suasana yang menggembirakan dalam makanan yang anda bawa pasti akan hancur.

Terdapat banyak sebab yang kini tidak bertoleransi dan tidak percaya terhadap bank. Terdapat banyak peraturan dan bayaran yang berkaitan dengan penggunaan mesin kad kredit.

Privasi pada setiap transaksi direkodkan dan dikongsi dengan syarikat kad kredit dan juga bank.

Keselamatan pada siapa yang belum membaca mengenai penggodaman rekod digital yang akan merosakkan orang dan perniagaan di sana. Itulah satu-satunya cara yang dilakukan mengapa mengubah apa yang berjaya. Apa restoran di grubhub yang menerima wang tunai. Ya Grubhub secara tunai tetapi perkhidmatan pelanggan Grubhub tidak memberikan senarai. Wang tunai adalah salah satu daripada banyak pilihan pembayaran yang ada di GrubHub jadi ketika mereka sampai di pintu mereka akan meminta wang tunai seperti biasa. Sebilangan besar restoran tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub. Kaedah pembayaran mungkin berbeza mengikut lokasi.

Wang tunai lebih kurang menyusahkan daripada kad kredit. Jadi kad tersebut dapat dibatalkan dan dana memerlukan beberapa hari untuk diposkan ke akaun bank restoran. Perkara paling penting bahawa syarikat kad kredit mengenakan bayaran kepada restoran biasanya tiga hingga empat peratus setiap kali transaksi dilakukan.

Terdapat banyak tempat di seluruh negara di mana perkara-perkara ini boleh berlaku. Selalu ada beberapa peruncit seperti kedai runcit diskaun yang tidak menerima kad kredit. Sekarang di hujung spektrum yang lain adalah semakin banyak kedai dan restoran yang menerima kad dan pembayaran digital sambil menolak untuk mengambil wang tunai.

5 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Mengenai GrubHub

 1. GrubHub adalah tempat pasar dalam talian yang unik dan cukup dihargai untuk membuat pesanan dan bagi pengunjung yang lapar yang mencari restoran makan yang bagus untuk merebut makanan yang cepat dan mudah tanpa perlu menunggu tempat duduk atau berpakaian untuk makan malam.

 2. Ini adalah pesanan makanan dalam talian yang boleh anda lakukan dengan mudah alih anda. Ini memberikan anda beberapa minit yang belum diketahui oleh semua orang tetapi mereka yang pasti tahu bagaimana mereka menghargai betapa banyak kemudahan yang ditambahkan dalam hidup mereka.

 3. Sekiranya anda mempunyai jadual yang sibuk dan anda ingin membuat pesanan lebih awal untuk makan makanan tertentu pada masa akan datang, anda boleh membuat pesanan dengan lebih awal.

Grubhub dengan senang hati memenuhi permintaan anda. Anda boleh membuat pesanan awal sehingga empat hari sebelum anda mahu pesanan tersebut dihantar. Anda mempunyai pilihan untuk menukar sama ada anda mahu pesanan anda dihantar atau diambil. Ini juga memberi anda masa yang cukup untuk menukar pesanan jika keperluan timbul pada bila-bila masa.

 1. Grubhub menawarkan aplikasi khas untuk membuat pesanan melalui syarikat mereka. Ia tersedia untuk iO dan android sehingga dapat dimuat turun dari laman web mereka dengan memilih pilihan aplikasi kami. Aplikasi ini malah memudahkan untuk meninggalkan maklum balas anda.

 2. Sekiranya anda belum pernah mendengar mengenai Grubhub, itu mungkin kerana mereka hanya aktif di lebih dari 1,700 lokasi di beberapa bandar di Amerika Syarikat dan satu di England. Syarikat ini tetap aktif, jadi jika bukan perkhidmatan yang ditawarkan di kawasan anda pada masa ini, maka kemungkinan ia akan berjaya sampai ke leher anda pada suatu masa nanti.

Ringkasan Apa restoran di grubhub yang menerima wang tunai. Perkhidmatan pelanggan Grubhub tidak memberikan senarai. Wang tunai adalah salah satu daripada banyak pilihan pembayaran yang tersedia di GrubHub jadi ketika mereka sampai di pintu mereka akan meminta wang tunai seperti biasa. Sebilangan besar restoran tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub. Kaedah pembayaran mungkin berbeza mengikut lokasi.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Soalan Lazim:memo:

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan restoran apa yang menerima wang tunai di grubhub adalah seperti berikut:

1. Siapa yang menerima wang tunai di GrubHub?

Walaupun pembayaran tunai adalah ciri hebat di GrubHub dan kebanyakan restoran tidak menerima pembayaran tunai itulah sebabnya GrubHub sangat popular. Sebagai tambahan kerana setiap restoran sangat bergantung pada wilayah yang merupakan satu-satunya alasan GrubHub tidak mempunyai semua senarai termasuk restoran mereka yang masih membenarkan pembayaran tunai.

2. Adakah GrubHub masih menerima wang tunai?

Mereka menerima kad Android Pay, Apple pay, PayPal, eGift dan kad kredit atau wang tunai lama.

3. Mengapa Grubhub tidak mengambil wang tunai?

Perkhidmatan pelanggan Grubhub tidak memberikan senarai. Wang tunai adalah salah satu daripada banyak pilihan pembayaran yang tersedia di GrubHub jadi ketika mereka sampai di pintu mereka akan meminta wang tunai seperti biasa. Sebilangan besar restoran tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub. Kaedah pembayaran mungkin berbeza mengikut lokasi.

4. Perkhidmatan penghantaran apa yang menerima wang tunai?

GrubHub adalah tempat pasar dalam talian yang sangat unik dan terkenal dan dihargai di mana anda boleh membuat pesanan anda dan untuk pengunjung yang lapar yang mencari makanan dan restoran yang baik untuk mendapatkan makanan yang cepat dan mudah tanpa kerumitan atau masa menunggu tempat duduk atau berpakaian untuk makan malam.

5. Bolehkah anda membayar dengan wang tunai untuk makan Uber?

Ya Uber Eats memang menerima wang tunai untuk penghantaran barang makanan mereka yang juga merupakan perkara yang baik. UberEats mempunyai banyak restoran dan restoran yang meliputi seperti grubhub. Dengan aplikasi UberEats, anda boleh memilih apa sahaja yang anda mahukan dan mahu yang dihantar di kawasan anda mungkin. Dan kemudian sahkan pesanan. Semudah perkara lain. Pemandu UberEats akan tiba dengan pesanan anda pada bila-bila masa atau dalam masa yang singkat. Setelah menjadi rakan kongsi dengan sejumlah restoran di seluruh Amerika Syarikat, UberEats menerima dan menyediakan pesanan makanan anda pada bila-bila masa. Rentang ini bermaksud anda mempunyai banyak pilihan untuk dipilih dan menikmati diri anda tidak kira waktunya.

6. Bagaimana saya boleh mendapatkan makanan percuma tanpa wang?

Anda boleh bergabung dengan laman tinjauan yang merupakan banyak laman tinjauan untuk mendapatkan kad hadiah yang dapat anda gunakan untuk makanan percuma. Laman web tinjauan seperti SurveyJunki, SurveyJunki, OpinionSquare dan Toluna akan memberi ganjaran kepada anda kerana menjawab tinjauan pendek dan dengan menyelesaikan tugas-tugas lain. Anda akan diberi banyak mata sehingga dapat ditukar dengan wang tunai atau sijil hadiah. Sekiranya anda mendapat sijil hadiah, maka hanya anda boleh menggunakannya untuk makanan percuma di restoran seperti Starbucks atau dominos dan Olive Garden.

Selain daripada ini, anda juga boleh mendapatkan kad hadiah yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan makanan dari banyak tempat sehingga anda benar-benar dapat menghasilkan $ 5 hingga $ 50 sehari hanya mengisi tinjauan dan menggunakan wang untuk mendapatkan makanan dari mana sahaja awak mahu.

7. Bolehkah saya membayar tunai dengan DoorDash?

Perkara yang paling penting untuk difahami ialah pemandu atau Dashers akan selalu memilih sama ada mahu menerima wang tunai atau tidak. Seorang pelanggan boleh meminta untuk membayar Cash on Delivery tidak lain dan DoorDash akan memberitahu dashers di sekitar pesanan. Sekiranya mereka menerimanya, hanya pelanggan yang akan membayar Dasher secara peribadi.

8. Adakah Postmates menerima wang tunai?

Wang tunai Postmates boleh digunakan sebagai pilihan pembayaran semasa anda membuat pesanan. Sama seperti menggunakan wang tunai atau kad hadiah. Tetapi kredit umum diberikan oleh Sokongan Pelanggan Postmates.

9. Bagaimana saya memesan penghantaran Mcdonalds?

Untuk menentukan lokasi McDonald mana di kawasan anda yang berpartisipasi dalam McDelivery maka hanya anda yang boleh memuat turun Aplikasi Uber Eats atau App DoorDash. Semua masukkan alamat penghantaran anda dan anda akan dapat membuat pesanan dari restoran McDonald's di kawasan anda dengan mudah.

10. Bentuk pembayaran apa yang diterima oleh DoorDash?

DoorDash menerima semua bentuk kad kredit dan debit utama termasuk MasterCard, visa Discover dan American Express. Mereka juga mempunyai pilihan untuk menggunakan Pembayaran Amazon. Buat masa ini DoorDash tidak menerima kad prabayar. Sekiranya anda mempunyai kredit kedai maka hanya itu yang akan digunakan secara automatik sepenuhnya untuk pesanan anda yang seterusnya.

11. Siapa yang menawarkan penghantaran percuma?

Penghantaran Pesanan Starbucks melalui Uber Eats dan anda akan mendapat bayaran penghantaran $ 0 dengan apa jua kos. Walaupun mungkin masih ada bayaran pesanan yang terlibat. Sekiranya anda memutuskan untuk tidak mendapatkannya melalui Uber Eats maka rangkaian kopi di mana-mana menawarkan banyak perkara seperti minuman percuma kepada sesiapa sahaja yang mendaftar untuk Ganjaran dan Program untuk pertama kalinya.

:eight_pointed_black_star: Kesimpulannya

Apa restoran di grubhub yang menerima wang tunai. Perkhidmatan pelanggan Grubhub tidak memberikan senarai. Wang tunai adalah salah satu daripada banyak pilihan pembayaran yang ada di GrubHub jadi ketika mereka sampai di pintu mereka akan meminta wang tunai seperti biasa. Sebilangan besar restoran tidak menerima pembayaran tunai untuk pesanan Grubhub. Kaedah pembayaran mungkin berbeza mengikut lokasi.

Grubhub bekerjasama dengan banyak restoran di kawasan anda. Anda boleh memesan makanan dan menghantarnya di pintu rumah mereka pada bila-bila masa. Walaupun mereka juga menawarkan sistem pesanan dalam talian yang mudah untuk yang tidak tahu. Segala-galanya dikendalikan melalui Grubhub dan jabatan mereka yang memberi perubahan kepada pelanggan untuk masuk ke satu tempat ke tempat lain dan memesan hampir apa sahaja yang anda mahukan.

Terdapat beberapa perkara yang lebih menjengkelkan di dunia restoran kemudian menikmati makanan hanya untuk mengetahui bahawa restoran itu hanya wang tunai atau tidak. Setelah anda menerima cek jika anda tidak mempunyai wang tunai yang cukup untuk menampungnya, anda sering dibiarkan mencari ATM yang berharga lebih tinggi dan apa sahaja suasana yang menggembirakan dalam makanan yang anda bawa pasti hancur.

ARTIKEL BERKAITAN

 1. Makanan Keluarga Kfc
 2. Mengapa Memesan Kek Krismas Dalam Talian?