Pukul berapakah Chick-fil-A Breakfast Tamat? Sarapan pagi Chick-fil-A berakhir pada pukul 10:30 pagi . Ini adalah salah satu rantaian gabungan Amerika yang terbesar dan yang terbesar adalah sandwic ayam. Kem pangkalannya adalah di College Park, Georgia.

Walau bagaimanapun, di banyak kawasan, waktu tamat mungkin 11:00 pagi bergantung pada kawasan restoran. Walau apa pun yang mungkin, adalah penting untuk berangkat sebelum jam 10:00 pagi atau menghubungi kedai makan berdekatan anda. Adakah Chick Fil A sarapan sepanjang hari?

Pukul Berapakah Chick-Fil-A Berhenti Melayan Waktu Rehat - Chick Fil Waktu Sarapan 2021

Waktu Sarapan Chick-Fil-A 2021: Ingin mengetahui Waktu Sarapan Chick-Fil-A?

Ikuti artikel ini dan ketahui jam makan ayam untuk makan tengah hari, sarapan pagi dan makan malam.

Bilakah Chick Fil Berhenti Menyajikan Sarapan? Chick-fil Berhenti Menghidangkan Sarapan Pagi pada 10:30 PG.

Tidak setiap kawasan mengikuti masa ini. Oleh kerana kami mempunyai kafe Chick-fil-A di atas 2,363 kawasan, tidak dapat dibayangkan untuk memberitahu waktu tutup tertentu.

Dengan banyak penjelajahan, saya telah mengetahui bahawa sebilangan besar restoran berhampiran sarapan antara pukul 10:30 pagi dan 11:30 pagi.

Sejauh ini, sekiranya anda mencari perkara yang disertakan, adalah lebih bijak untuk mengunjungi kafe sebelum waktu yang ditentukan iaitu, 10:30 PG.

 • Pinggan Sarapan.
 • Parfait Yogurt Yunani.
 • Biskut mentega.
 • Panggang Putih Telur.
 • Biskut Ayam Chick-fil-A.

Pukul Berapakah Menu Sarapan Chick-fil-A Tamat?

Beberapa rangkaian makanan segera telah menyediakan sarapan pagi, termasuk McDonald's (mereka sudah lama melakukannya) dan Taco Bell. Namun, sekiranya anda mengharapkan untuk memanfaatkan menu makanan pagi Chick-fil-A, kapan paling jauh yang boleh anda tunjukkan?

Jawapan itu benar-benar bergantung pada kawasan itu, kerana pilihan itu adalah milik pemilik perseorangan. Sebilangan besar kawasan Chick-fil-A mula menghidangkan sarapan pada jam 6:30 atau 7:30 dan beralih ke menu makan tengah hari pada pukul 11:30. Kami mencadangkan agar menghubungi anda sekiranya anda percaya bahawa anda akan muncul selewat-lewatnya pada pukul 11 ​​pagi, namun.

Sekiranya anda membuatnya di sana mengikut jadual, menu makanan pagi Chick-fil-A mengandungi perkara seperti gulungan ayam mereka; bacon atau wiener, telur, dan roti cheddar; roti roti ayam yang lebih kecil daripada yang dijangkakan (dipanggil Chick-n-Minis); sekumpulan pemindahan kayu manis; sarapan pagi dengan telur; oat; Parfait yogurt Yunani; burrito sarapan; dan mengejutkan ayam, telur, dan cheddar pada bagel multigrain bunga matahari. Sedikit sebanyak dari setiap kawasan yang ganjil menyajikan menu sarapan lengkap.

Apa yang ada di Menu Sarapan Chick-fil-A?

Chick-fil-A paling popular kerana sandwic ayam yang dinyanyikan, tetapi adakah anda menyedari bahawa mereka juga menyediakan salah satu makanan pagi makanan murah terbaik di negara ini? Sebilangan besar kawasan mula menyajikan sarapan dari hari ke hari pada jam 6:30 atau 7:30, dan mereka pada umumnya beralih ke makan tengah hari sekitar jam 11:30 (setiap kawasan menetapkan jadual waktu sendiri, jadi hubungi dahulu).

Muncul pada waktu sarapan pagi dan anda akan melihat bahawa filet ayam mereka dijumpai, dalam roti gulung; dalam gulungan kecil (dipanggil Chick-n-Minis); dalam bagel multigrain bunga matahari dengan telur dan cheddar; dan potong dadu dalam burrito makan pagi atau mangkuk dengan telur goreng, warna tanah hash, cheddar, dan salsa.

Roti roti juga datang biasa atau dengan hotdog, telur, dan cheddar atau bacon, telur, dan cheddar. Sekiranya anda berharap dapat makan dengan baik, mereka menyajikan cawan produk organik dan parfait yogurt Yunani. Anda boleh menyelesaikan makan malam anda dengan permintaan untuk warna-warna bersahaja.

Bilakah Waktu Sarapan Chick-fil-A Bermula?

Waktu Sarapan Chick-fil-A bermula dari jam 6:30 pagi. Banyak kedai mungkin akan bermula kemudian, iaitu dari jam 7:30 pagi. Waktu berbeza mengikut kawasan gerai Chick-fil-An tertentu.

Selain itu, semua kedai Chick-fil-An tetap ditutup pada hari Ahad. Oleh itu, jika anda ingin keluar pada pagi hari Ahad untuk menikmati makanan pagi Chick-fil-A, anda tidak akan mempunyai pilihan untuk memilikinya. Anda harus mencari pilihan untuk menyelesaikan pekerjaan dengan sarapan pagi ayam susun anda.

Selalu disarankan agar anda melihat aplikasi otoritas Chick-fil-A untuk mengetahui jam aktiviti gerai tertentu. Aplikasi ini luar biasa dan mudah digunakan. Anda boleh mendekati semua data yang diperlukan secara langsung dengan duduk di tempat tidur anda dan selepas itu memilih untuk pergi.

Adakah Chick-fil-A menawarkan Menu Sarapan Sepanjang Hari?

Tanggapan yang sesuai adalah Tidak. Sama sekali tidak seperti McDonald's dan banyak pesanan mematikan semula jadi Amerika yang lain, Chick-fil-A belum membuat tawaran sarapan sepanjang hari. Sekiranya anda akan makan di restoran nombor satu Chick-fil-An, anda mesti berada di sana dalam jangka masa yang terhad. Setakat ini, tidak ada laporan dari pemiliknya yang memulakan waktu sarapan sepanjang hari di Chick-fil-A.

Apakah item yang terdapat di Menu Sarapan Chick-fil-A?

Ini adalah asal-usul bahawa Chick-fil-A lone menyajikan Chicken Sandwich untuk sepanjang hari. Memang, seperti yang ditunjukkan oleh laporan tahun 2018, perkara yang paling tersusun dari Chick-fil-A adalah Waffle Fries, diikuti oleh Chicken Sandwich dan Chicken Nuggets yang unik.

Di samping tanda makanan, Chicken Sandwich terdapat banyak perkara yang boleh diakses seperti Egg White Grill Breakfast Sandwich pada waktu makan pagi. Semua makanan dan jenis makanan beraroma dan padat. Perkara yang berbeza dari menu Sarapan Chick-fil-A juga berlaku.

Berikut adalah senarai perkara sarapan yang mungkin anda akan dapati di sebahagian besar sumber kuasa Chick-fil-A:

1. Egg White Grill - Dihidangkan pada biskut Inggeris multigrain yang dipanggang adalah ayam bakar dengan sejenis sitrus. Ia disajikan dengan putih telur dan cheddar Amerika.

2. Chick-n-Minis - Ini pada dasarnya adalah Nugget Ayam dalam gulungan yis yang lebih kecil daripada biasa disikat dengan penyebaran marjerin nektar.

3. Biskut - Biskut adalah perkara utama dari menu. Mereka boleh diakses dalam pelbagai struktur dan campuran

 • Biskut Ayam Chick-fil-A
 • Biskut bacon, telur, dan keju
 • Biskut sosej, telur, dan keju
 • Biskut mentega
 1. Hash Browns - Ini disajikan dalam bentuk
 • Coklat hash polos
 • Hash Brown Scramble Bowl
 • Hash Brown Scramble Burrito
 1. Bagel - Bagel terdapat dalam dua varian-
 • Bagel Multigrain Sunflower
 • Bagel ayam, telur dan keju
 1. ** Muffin - ** Anda boleh memilih dari varian muffin yang disebutkan di bawah: -
 • Muffin Inggeris
 • Muffin bacon, telur, dan keju
 • Muffin sosej, telur, dan keju

10 sarapan Chick-fil-A di bawah 400 kalori

1. Muffin Bacon, Telur & Keju, Cawan Buah Sederhana, Kopi Panas Menyampaikan agregat 360 kalori dan 17 gram protein, padanan sarapan manis dan beraroma ini mempunyai yang terbaik, semuanya sama: tempat persembunyian kecil berisi daging, telur , dan cheddar, produk semula jadi yang baru dipotong, dan kafein memberi anda.

2. 4-Count Chick-n-Minis, Kopi Panas Siapa kata kaunter kalori tidak boleh memiliki Chick-n-Minis? Hangat, dikurangkan, dan ditingkatkan dengan lembut, minis ini berpasangan dengan secawan kopi THRIVE yang panas untuk pesta pagi 360 kalori.

3. Biskut Rapi, Cawan Buah Sedang, Lemonade Diet Kecil Dipanaskan baru sepanjang pagi, hargai Biskut lezat, dipadankan dengan Cawan Buah baru dan Lemonade Diet baru yang baru, untuk permulaan baru yang dijamin pagi anda dengan 350 kalori.

4. Hash Browns, Cawan Buah Sederhana, Kopi Panas Tidak kira sama ada kentang tegas atau stroberi baru, kombo Hash Brown dan Buah Buah ini menunjukkan bahawa pilihan utama mungkin terdapat pada makanan ringan (dan kandungan karbohidrat pada 330).

5. Panggang Putih Telur, Cawan Buah Sederhana, Kopi Panas Berfokus pada protein tidak perlu berbelit-belit. Dengan 27 gram protein, campuran Egg White Grill, Fruit Cup, dan Coffee akan membuat mereka merasa kenyang hingga makan siang.

6. Panggang Putih Telur, Sos BBQ Panggang Madu, Lemonade Diet Kecil Dengan menambahkan Sos BBQ Panggang Madu Chick-fil-An yang tidak dapat disangkal ke Panggang Putih Telur dan memasangkannya dengan Lemonade Diet untuk makan malam 380 kalori, anda boleh menyimpan karbohidrat anda dan tahap karbohidrat lebih rendah tanpa kehilangan rasa. 7. Parfait Yogurt Yunani dengan Cookie Crumbles, Vanilla Iced Coffee

Parfait Yogurt Yunani 280 kalori setiap hidangan yang disempurnakan dengan rawatan hancur adalah pendekatan yang ringan namun beraroma untuk memulakan hari anda. Pasangkannya dengan campuran Vanilla Iced Coffee (160 kalori) khusus untuk tambahan tenaga. 8. Parfait Yogurt Yunani dengan Panen Nut Granola, Cawan Buah Kecil, Kopi Panas

Saiz genggam Greek Yogurt Parfait menjadikannya jawapan yang ideal untuk pagi yang sibuk, jadi anda boleh melancarkan kalori rendah hingga ke hari anda (280 kalori). Tambahkan produk semula jadi ke Parfait anda dengan sedikit Cawan Buah (60 kalori) dan tambahkan tenaga dengan Kopi Panas (0 kalori).

9. Chick-fil-A Breakfast Fillet, Medium Fruit Cup, Simply Orange Juice

Untuk hidangan pagi yang disediakan dengan sempurna dan rendah karbohidrat, gunakan Chet-fil-A Breakfast Filet tanpa roti. Dengan Cawan Buah dan Jus Cukup Jeruk sebagai tambahan, sukar untuk menerima campuran beraroma ini adalah 380 kalori dan 18g protein.

10. Fillet Sarapan Panggang, Hash Browns, Cawan Buah Kecil, Kopi Panas

Untuk kekasih ayam panggang mengambil sebilangan besar karbohidrat, protein, dan kalori - campuran makanan pagi ini menyentuh semua perkara dalam agenda dalam kumpulan surgawi - untuk 380 kalori.

Chick-fil-A

Sumber rantai ini dapat diikuti ke Dwarf Grill (sekarang Dwarf House), sebuah restoran yang dibuka oleh S. Truett Cathy, eksekutif dan CEO rantai sebelumnya, pada tahun 1946. Kafe ini terletak di Hapeville, Georgia, pinggiran Atlanta. , [13] dan dekat dengan kawasan Pabrik Perhimpunan Atlanta Ford Motor Company yang kini sedang dilenyapkan, sejak sekian lama merupakan sumber dari sebilangan besar penerima makanan.

Pada tahun 1961, setelah 15 tahun menjalankan perniagaan makanan yang murah, Cathy menemui penggorengan faktor penekan yang dapat memasak sandwic ayam dalam jangka masa yang sama yang diperlukan untuk menyediakan burger makanan murah. Berikutan wahyu ini, dia mendaftarkan nama Chick-fil-A, Inc. Tanda dagang milik organisasi itu, "Kami Tidak Menciptakan Ayam, Hanya Sandwic Ayam," merujuk kepada menu menu utama mereka, ayam Chick-fil-A sandwic.

Chick-fil-An utama dibuka pada tahun 1967, di medan selera Greenbriar Mall, di pinggir bandar Atlanta.

Sejak tahun 1997, organisasi yang berpusat di Atlanta telah menjadi penyokong gelaran Peach Bowl, permainan mangkuk bola sepak sekolah tahunan yang dimainkan di Atlanta pada Malam Tahun Baru. Chick-fil-Sebagai tambahan adalah penyokong penting SEC dan ACC permainan sekolah.

Selama tahun 1970-an dan pertengahan 1980-an, rangkaian ini diperluas dengan membuka kawasan baru di medan selera pusat membeli-belah luar bandar. Kawasan berkembar utama dibuka pada 16 April 1986, di North Druid Hills Road di Atlanta, Georgia, dan organisasi ini mula menambah jumlahnya pada unit jenis bebas ini dan bukannya pada jenis food court. Terlepas dari kenyataan bahawa ia telah berkembang dari pangkalan geografinya yang unik, kebanyakan kafe baru terletak di wilayah luar bandar Selatan.

Sebelum sapi "Makan Mor Chikin", yang muncul pada tahun 1995, ayam yang belum termasuk dalam logo rantai itu adalah maskot Chick-Fil-A. Nama maskot adalah Doodles.

Pada tahun 2008, Chick-fil-A berubah menjadi sendi pemacu utama untuk menjadi lemak trans trans.

Pada bulan Oktober 2015, organisasi ini membuka sebuah restoran seluas 5.000 kaki persegi (460 m2) seluas tiga tingkat di Manhattan yang berubah menjadi Chick-fil-An terbesar di negara itu pada masa itu.

Ditandatangani di kawasan Spotsylvania Towne Center Chick-fil-An di Fredericksburg, Virginia. Chick-fil-A Sauce dibuat di kawasan ini pada tahun 1983.

Pada 17 Disember 2017, Chick-fil-A melanggar kebiasaan mereka dan dibuka pada hari Ahad untuk bersiap sedia untuk pelancong yang ditinggalkan semasa pemadaman di Lapangan Terbang Antarabangsa Atlanta Hartsfield-Jackson, dan pada 13 Januari 2019, sebuah Chick-fil- Sebuah pertubuhan di Mobile, Alabama dibuka pada hari Ahad untuk menghormati permintaan ulang tahun seorang kanak-kanak berusia 14 tahun dengan kelumpuhan serebrum dan ketidakseimbangan kimia.

Sandwic sarapan: Sesuatu untuk semua orang

sarapan pagi telah lama dianggap sebagai "perayaan utama hari ini." Ini adalah peluang anda untuk memulakan yang baru dan memberi tenaga kepada badan anda dengan tenaga yang enak untuk diambil pagi anda. Jadi beberapa saat kemudian, biarkan diri anda termotivasi oleh pilihan makanan pagi di Chick-fil-A.

Sekiranya anda merasa berani, fikirkanlah biskut Ayam Chick-fil-A yang boleh dicontohi dan cubalah sebahagian daripada sumbangan menu kami yang lain yang memberikan keseimbangan protein dan kanji yang ideal. Terlepas dari kecenderungan selera anda, pertukaran sandwic makanan pagi Chick-fil-A ini pasti tidak penting:

"Mesyuarat" dan andaian yang melampau - Mungkin pagi anda memerlukan kekuatan protein yang tulen. Mulakan padat dengan Biskut Sosej, Telur, dan Keju untuk mengejutkan hari anda.

Rapture by burrito - Hashbrown Scramble Burrito kami adalah menghidupkan sarapan dengan cheddar, telur, hashbrowns, dan kepingan semuanya dibungkus menjadi satu tortilla tepung putih. Ini adalah alternatif yang luar biasa bagi mereka yang terburu-buru (dan sekiranya anda berpeluang duduk sebelum anda keluar, anda juga boleh menyusunnya sebagai mangkuk).

Lebih daripada Mini - Adakah anda mahu Chick-n-Mini anda lebih hebat? Cobalah menambahkan nektar ke Biskut Ayam Chick-fil-A anda pada waktu berikutnya anda bangun pada perut yang tidak terisi untuk mengetahui rasa Chick-n-Mini yang semula jadi dan manis.

Kegembiraan nyala api - Sarapan yang berpatutan tidak semestinya melelahkan sekiranya anda meminta Egg White Grill. Penggemar yang disukai ini rendah lemak dan tinggi protein - dengan hanya 300 kalori, ia adalah pelancaran yang kuat untuk hari anda.

Dengan keputusan sarapan pagi yang berterusan di Chick-fil-A, anda kini dapat meminta lebih banyak lagi dari pagi anda! Sekiranya anda tergesa-gesa, cubalah meminta melalui Aplikasi Chick-fil-An kami untuk menambah penginapan dan mendapatkan tumpuan agar hari anda berjalan lancar.

Rutin pagi anda banyak memberitahu anda. Suka, item sarapan Chick-fil-A yang paling anda sukai.

Jadual pagi - kita secara keseluruhan mempunyai satu. Sebilangan daripada kita bersenam sebelum menyalakan cahaya dan mengalahkan setiap orang yang lain ke tempat kerja, sementara yang lain secara lesu mengulangi, "hanya lima minit tambahan," dan bertempur untuk keluar dari jalan masuk.

Tidak kira sama ada ia teratur atau santai, jadual pagi itu mungkin merupakan perkara utama untuk memulakan hari. Setaraf dengan sarapan pagi - hari raya utama hari ini.

Bagaimanapun, apa kata jadual pagi anda mengenai anda? Lihatlah, dan kami akan menasihati anda ... sejauh makanan pagi Chick-fil-A.

Burung Sangat Awal: Pagi anda disusun dan teratur - permulaan yang ideal untuk sepanjang hari yang diatur! Anda adalah pengguna taska yang pasti, menyesuaikan banyak jadual waktu pagi anda dengan kecenderungan yang jelas (bersenam, berjalan-jalan taring, meneliti kertas pagi) yang penting bagi anda.

Anda mungkin tidak mempunyai banyak waktu untuk memanfaatkan makanan pagi anda (atau hari anda), namun anda sesuai dengan semua perkara, dan anda memilih protein yang diisi dengan cepat untuk memanfaatkannya.

Adakah rutin ini membuatkan anda lapar? Sekiranya tindak balas yang tepat, anda adalah Egg White Grill.

Pergi: Pagi sangat penting untuk anda, dan secara tidak sengaja anda lebih suka mengunyahnya! Oleh itu, anda bangun lebih awal daripada yang diperlukan dan menjimatkan masa untuk menikmati sedikit sebelum hari menjadi huru-hara.

Kebangkitan bukanlah masalah untuk anda. Kaki anda memukul lantai dengan suara amaran (sekiranya jam dalaman anda tidak membuka kelopak mata anda sebelumnya). Pagi tidak tergesa-gesa. Anda suka meluangkan masa yang diperlukan untuk bersiap-siap untuk hari yang sibuk di hadapan.

Bersedia untuk menikmati? Anda memerlukan Hash Brown Scramble Bowl.

Seperti (Penggera) Jam Tangan: Jadual pagi anda adalah teladan, jelas. Anda tidak menahan apa-apa dan terbiasa memulakan hari anda dengan cara yang betul, dan sebenarnya, tidak ada motivasi untuk bermain dengan sesuatu yang harus disyukuri.

Anda berhadapan dengan banyak permintaan untuk sepanjang hari dan pada dasarnya memerlukan sedikit bahan bakar untuk dikendalikan. Anda tidak mencari sesuatu yang tidak masuk akal, namun anda juga tidak mencari laluan mudah AM.

Anda mungkin bukan sekumpulan orang pagi, namun anda menyedari bahawa ini adalah peluang yang ideal untuk berhenti berehat dan menyingkirkan hari dari bekerja dengan betul.

Kesungguhan yang ideal? Anda Biskut Ayam.

Snoozer: Grab-and-go adalah satu-satunya laluan untuk anda pergi pada waktu pagi! Ini adalah alasan bahawa kebangkitan mungkin merupakan tindakan paling sukar pada hari itu, dan anda ingin terus tidur di tempat tidur sejauh mungkin.

Sekiranya ada perkara yang boleh anda lakukan untuk menjadikan pagi lebih sederhana, anda akan menerimanya. Anda mencari yang pantas dan menggembirakan - sesuatu yang dapat anda selesaikan hanya dalam beberapa perkara yang tidak meninggalkan bangkai kapal.

Dengan tergesa-gesa tetapi penuh sesak, anda menggunakan masa anda dengan mahir dan bergerak dengan pantas pada waktu pagi.

Mencari hidangan kecil yang bersemangat dengan rasa? Lebih percaya, anda adalah Chick-n-Minis.

Chick-fil-A memangkas menu sarapannya pada musim bunga ini

Chick-fil-A telah menyelesaikan beberapa perubahan pada menu makanan pagi-nya sejak akhir-akhir ini. Sekiranya anda penggemar ayam, bukan untuk memberi tekanan - melainkan jika anda tidak menjaga kafein di espresso anda atau bersandar pada bagel untuk menggulung, ini boleh mempengaruhi jadual pagi anda.

"Lewat musim bunga ini, kami akan menghilangkan dua perkara dari menu umum, bagel, dan espresso panas tanpa kafein, sama seperti memantapkan beberapa sumbangan ukuran kami," Chick-fil-An dalam pernyataan yang diberikan kepada perwakilan TODAY Food.

Chick-fil-A akan berhenti melayani bagel multigrain dan espresso decaf panas sebagai komponen pilihan untuk membentangkan perkara baru di kemudian hari.

Chick-fil-A akan berhenti menyajikan bagel multigrain dan espresso decaf panas sebagai komponen pilihan untuk membentangkan perkara baru di masa depan. HARI INI Ilustrasi / Chick Fil A

Semasa wabak ini, beberapa ikatan makanan yang murah menguruskan menu mereka untuk mengerjakan aktiviti dan mempermudah para wakil untuk memenuhi keperluan tinggi ketika perjalanan dan pengambilan adalah satu-satunya alternatif yang dapat diakses di banyak bahagian negara. McDonald's memotong banyak perkara pada bulan Mac 2020 dan, pada bulan Jun, melaporkan banyak yang tidak akan kembali, termasuk pinggan hijau campuran, bagel, dan parfait yogurt. IHOP dan Taco Bell harus melakukan perkara yang sama (holler to vegan Mexican Pizza yang paling disukai), walaupun mendapat analisis oleh pelanggan yang tidak mahu melihat hidangan mereka hilang.

Namun, seperti yang ditunjukkan oleh Chick-fil-A, keputusan untuk menghilangkan beberapa perkara sarapan bukanlah akibat dari pandemi.

Kedai makan melalui kenderaan menetapkan syarat untuk meneruskan kenduri di dalam rumah

15 MEI 202002: 19

"Melancarkan menu kami akan mempertimbangkan kami untuk terus memberi pelanggan makanan dan pentadbiran berkualiti seperti yang mereka harapkan, sama seperti halnya menu baru di masa depan," kata organisasi tersebut.

Terdapat juga beberapa perkara menu biasa: Makan malam anak ayam boleh ditawarkan sebagai lima warna (biasa dengan alternatif empat atau enam potongan) dan saiz milkshake, espresso, dan beku juga akan disediakan dikurangkan.

Pada Januari 2020, sebelum wabah tiba di AS, Chick-fil-A menyatakan perubahan menu pertama ini untuk membersihkan jalan bagi beberapa perkara yang akan datang. Perubahan itu bermula di pasar uji terpilih di Charlotte, North Carolina, dan beberapa restoran di Arizona. Di sana, mereka memotong enam tonggak, termasuk frankfurter dan gulungan telur, bagel bunga matahari multigrain, hidangan sampingan hijau campuran, espresso tanpa kafein, Wrap Cool Grap, dan Original Chick-n-Strip. Di tempat mereka, Spicy Chick-n-Strips, Grilled Spicy Deluxe Sandwich, dan Spicy Chick-n-Strips Biscuit telah ditambahkan ke menu wilayah.

Setiap Item Sarapan Chick-Fil-A, Peringkat Terburuk

Dengan cara yang sama seperti restoran-restoran lain, Chick-fil-A mempunyai menu makanan pagi yang nampaknya bertambah baik dan lebih baik setiap tahun. Sekiranya anda perlu memulakan hari anda dengan berjalan kaki yang betul, menjadikan Chick-fil-A untuk sarapan pagi perkara pertama adalah pemikiran yang luar biasa. Anda pasti mempunyai pilihan untuk menemui sesuatu yang sangat anda hargai.

Pekerja Chick-fil-A mula bersiap-siap untuk sarapan sekitar jam 5:00 pagi, dan sarapan tetap menjadi tumpuan sehingga panggilan terakhir pada pukul 10:30 pagi. Menu makanan pagi merangkumi pilihan yang baik, keputusan ringan, pilihan suara, dan makanan yang menggoda. Sebilangan besar perkara dianggarkan secara wajar, dan sifat penyesuaiannya tinggi dalam semua kes, dengan beberapa pengecualian.

Dalam kedudukan ini, kami telah merakam sarapan yang boleh diakses di Chick-fil-A dari yang paling mengerikan hingga yang terbaik. Gunakan ikhtisar ini untuk melengkapkan perkara menu yang tidak dapat dilupakan dan terus menuju ke arah yang terbaik.

Chick-fil-A Sosej, Muffin Telur & Keju

Dengan mengambil kira bahawa McDonald's Sausage McMuffin with Egg sangat luar biasa sehingga dalam arti sebenarnya adalah perkara yang paling hebat di menu makan pagi McDonald's, anda akan membayangkan bahawa Sosej, Telur dan Muffin Chick-fil-A akan jauh dan jauh unggul, betul? Kecurigaan itu tidak boleh menjadi asas. Tidak secara eksklusif penyesuaian Chick-fil-An tidak sama dengan sandwic sarapan teladan McDonald's, tetapi juga sangat kasar. Setiap perkara kecil tentangnya jauh lebih dahsyat daripada anda akan lumpuh sehingga Chick-fil-A menjual anathema seperti itu.

Kegagalan itu bermula dengan biskut. Berbeza dengan biskut McDonald, ia lebih langsing, berkapur, dan lebih sesuai untuk hancur menjadi kepingan di jari anda. Berita mengerikan tidak berhenti di situ, kerana wiener pada masa yang sama lebih gemuk sambil menekan pada tahap yang lebih rendah pukulan yang menggembirakan, telurnya lebih kering, dan yang mengejutkan cheddar Amerika kekurangan berkaitan dengan kebaikan besar yang anda amnya dijangka dari Sausage McMuffin dengan Telur.

Mungkin untuk menyelesaikan semuanya, Chick-fil-A's Sausage, Egg dan Cheese Muffin biasanya lebih mahal daripada pasangan McDonald. Sekiranya anda bangun di bahagian pertama hari dengan kecenderungan untuk wiener, telur, dan cheddar Amerika dalam biskut, menuju ke lekukan yang cemerlang dan tinggal jauh, jauh dari Chick-fil-A.

Cawan Buah Chick-fil-A

Sudah tentu, Cawan Buah dari Chick-fil-A akan menjadi makanan sarapan pagi yang cukup sedap - terutamanya apabila anda membezakannya dengan pilihan makanan murah yang lain. Walau apa pun, walaupun sifatnya menguatkan, anda akan merasa tidak berpuas hati sekiranya anda memilih perkara ini.

Langsung dari kelawar, ukuran produk semula jadi yang anda dapat di dalam cawan kurang daripada yang mungkin anda bayangkan. Secara hipotesis, Chick-fil-An menawarkan Cawan Buah kecil, sederhana, dan besar. Walau bagaimanapun, beberapa kawasan hanya mempunyai alternatif kecil dan sederhana. Semua perkara yang dipertimbangkan, tidak kira sama ada anda mendapat Cawan Buah yang besar, ia sebenarnya tidak menyertai produk semula jadi yang mencukupi untuk membuat sesuatu yang hampir dengan perayaan.

Kedua, kualiti produk semula jadi wajar. Walaupun potongan epal dan blueberry enak, stroberi berair, dan potongan oren sangat sesuai sehingga anda memerlukan tusuk gigi setelah selesai. Untuk memperburuk keadaan, Chick-fil-An nampaknya secara konsisten membebani setiap Cawan Buah dengan lebih banyak potongan oren daripada produk semula jadi yang berbeza.

Daripada membeli makanan pagi Chick-fil-A ini, sisihkan wang tunai dan jauhkan dengan memburukkan lagi dengan membeli 1 produk organik anda di pasar raya berdekatan anda dan membuat cawan produk semula jadi anda.

SOALAN YANG BANYAK DITANYA

Q1. Pukul berapa ChickFilA berhenti menyajikan sarapan?

Bergantung pada kawasan itu, Chick-fil-A berhenti menyajikan sarapan pada pukul 10:30 pagi atau 11:30 pagi. Beberapa kumpulan mempunyai pilihan untuk mengatur makan malam pagi yang terik setelah waktu sarapan yang benar, seperti yang dilakukan oleh pelanggan TripAdvisor. Mungkin sangat baik, tapi jangan bergantung padanya. Pilihan paling bijak anda adalah bangun tepat pada waktunya.

Q2. Apakah Waktu Cuti Chick fil A?

Waktu sebenar Chick-Fil-A adalah 6 pagi hingga 10 malam - selain pada hari Ahad apabila keseluruhan kawasannya ditutup. Kelaparan di antara kita juga perlu memerhatikan majlis; Chick-Fil-An ditutup pada hari Ahad Paskah, Hari Krismas, dan Hari Kesyukuran.

Q3. Pukul berapa Chick fil A memulakan makan tengah hari?

Sebilangan besar kedai mula menyajikan makan tengah hari selepas makan pagi Chick Fil A, iaitu mereka bermula pada pukul 10 30 pagi dan mereka akan berhenti menyajikan makan tengah hari sekitar jam 4:00 PM. Beberapa Restoran mungkin mula menghidangkan makan tengah hari agak awal atau agak lewat.

Q4. Adakah Chick fil mempunyai milkshake?

Menu Chick Fil mengandungi dua jenis milkshake. Mereka memiliki pilihan milkshake standard dengan berbagai rasa, dan mereka juga memiliki milkshake berasaskan espresso. Keseluruhan gegaran di Chick Fil An dijual dalam jumlah kecil dan besar. Setiap milkshake Chick Fil A diganti dengan tangan dari gabungan yogurt beku Chick Fil dan rasa yang luar biasa.

Q5. Apakah Waktu Cuti Chick fil A?

Waktu sebenar Chick-Fil-A adalah 6 pagi hingga 10 malam - selain pada hari Ahad apabila keseluruhan kawasannya ditutup. Kelaparan di antara kita juga perlu memerhatikan majlis; Chick-Fil-An ditutup pada hari Ahad Paskah, Hari Krismas, dan Hari Kesyukuran.

Q6. Berapa umur minimum untuk bekerja di Chick fil?

Umur asas untuk bekerja di Chick-Fil-An adalah 16 di banyak kawasan. Walau apa pun yang berlaku, mereka akan meminta anak-anak berusia 15 tahun dengan geran kerja di restoran-restoran tertentu. Kami mempunyai halaman di laman web kami secara eksplisit untuk kanak-kanak berumur 15 tahun yang boleh anda lihat untuk alternatif tambahan. Mungkinkah Pekerja 16 Tahun di Chick-Fil-A?

Q7. Apakah syarat umur Chick fil?

Umur asas untuk bekerja di Chick-Fil-An adalah 16, jadi kanak-kanak berusia 16 tahun boleh bekerja di sini. Kami juga mempunyai halaman di laman web kami secara eksplisit untuk kanak-kanak berusia 16 tahun yang dapat anda lihat untuk pilihan tambahan. Amaun yang Dibayar oleh Chick-Fil-A Pekerja Sambilan? Pendapatan setiap jam bagi pekerja di Chick-Fil-A berubah-ubah kerana negeri dan bandar gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang undang-undang.

Q8. Berapa jumlah pekerja yang dimiliki oleh Chick fil A?

Chick-fil-A menggunakan lebih daripada 20,000 pekerja korporat dan lebih daripada 11,000 individu di kedai makan. Sebilangan pembukaan kerja korporat atau pertubuhan boleh merangkumi penasihat kewangan, pakar pembukuan atau akaun, perincian kewangan penubuhan, pakar prinsip pendedahan monetari global, dan bantuan atau memasak kaunter.

Q9. Berapa banyak restoran Chick fil A yang ada?

Setelah 1-2 bulan, jika biografi 25 halaman anda sesuai dengan impian Chick-fil-A sebagai Operator yang bermanfaat, mereka akan mengalu-alukan anda untuk menyelesaikan Wawancara Telekomunikasi Video dengan pertanyaan yang telah dirakam. Dalam perkembangan ini, anda akan mendapat kesempatan untuk menjawab sebilangan pertanyaan serupa yang anda ajukan dalam pertemuan yang dibuat.

Q10. Berapa lamakah masa untuk menemubual Chick fil A? Mulai tahun 2019, Chick-fil-A mempunyai lebih daripada 2200 kafe. Chick-fil-A menutup keseluruhan kedai makannya pada hari Ahad. Adakah anda tahu banyak tentang Chick-fil-A?

Chick Fil Waktu sarapan

Biasanya, Chick-Fil-A akan menyajikan sarapan panas mereka dari jam 6:30 pagi hingga 10:30 pagi bergantung pada kedai.

pukul berapa Chick Fil A berhenti menghidangkan sarapan

Chick fil berhenti menyediakan sarapan pada pukul 10:30 pagi

bolehkah anda mendapatkan sarapan pagi Chick sepanjang hari

Tidak, Tidak seperti rantai makanan segera yang popular seperti Denny's dan Cracker Barrel, Chick-Fil-A tidak menyajikan sarapan sepanjang hari. Sekiranya anda mahukan sosis, telur dan muffin keju atau ayam, telur dan keju bagel, lebih baik anda bangun lebih awal dan menuju ke tempat berhampiran anda.

Chick fil sarapan pagi hari buruh

Setiap lokasi Chick-fil-A dibuka dari jam 10:30 pagi hingga 18:00 . Marilah meraikan akhir musim panas dan singgah di Chick-fil-A untuk satu hidangan cuaca hangat yang terakhir.

adakah Chick fil a sarapan

Adakah Chick fil sarapan? Ya, Chick fil a sarapan. Dengan pilihan sarapan yang tidak berkesudahan di Chick-fil-A, anda kini boleh menuntut lebih banyak lagi dari pagi anda! Sekiranya anda kekurangan masa, cuba pesan melalui aplikasi Chick-fil-A kami untuk kemudahan tambahan dan dapatkan mata untuk memulakan hari anda dengan betul.

Jadikan sarapan anda lebih enak dengan hidangan yang menakjubkan ini:

 1. Hash berwarna coklat
 2. Chick-n-Minis
 3. Parfait yogurt Yunani
 4. Cookie Ayam Chick-fil-A
 5. Kuki mentega
 6. Dulang sarapan
 7. Bakar dengan putih telur
 8. Sarapan pagi Burrito
 9. Kuki sosej, telur dan keju
 10. Bagel Ayam, Telur dan Keju

bolehkah anda memesan makan tengah hari di Chick fil A semasa sarapan

Ya, anda boleh memesan makan tengah hari di Chick fil A tetapi anda mungkin harus menunggu lebih lama daripada biasa kerana mereka akan menyediakan pesanan anda hanya untuk anda dan bukannya menyediakan makanan yang sudah disediakan seperti yang mereka lakukan semasa makan tengah hari atau makan malam ketika mereka menyimpan barang-barang popular dan sedia untuk digunakan.

Chick fil a pukul berapa ia ditutup

Waktu rasmi Chick-Fil-A adalah 6 pagi hingga 10 malam - kecuali hari Ahad, apabila semua lokasinya ditutup. Orang-orang yang kelaparan juga ingin memperhatikan cuti; Chick-Fil-A ditutup pada hari Ahad Paskah, Hari Krismas, dan Hari Kesyukuran.

cawan buah kecil Chick fil A kalori

Cawan buah kecil Chick fil A mempunyai 50 kalori.

Filem sarapan pagi

Untuk sarapan pagi rendah karbohidrat yang sempurna, pilihlah Chick-Fil-A Breakfast Fillet yang bebas kuki. Dengan secawan buah dan jus oren untuk melengkapkannya, sukar untuk mempercayai bahawa gabungan lazat ini mengandungi 380 kalori dan 18g protein.

adakah Chick Fil A milkshake mempunyai telur

Lima ramuan utama Icedream adalah susu keseluruhan, gula, susu skim, telur, dan krim, jadi ini adalah perjanjian tenusu yang sah - dengan semua kalori dan karbohidrat untuk membuktikannya - hanya sedikit. kurang menggemukkan berbanding ais krim.

bilakah Chick Fil A berhenti menghidangkan biskut ayam

Chick Fil A berhenti menyajikan biskut ayam pada pukul 10:30 pagi .

adakah Chick Fil A mempunyai sarapan burrito

Ya, Chick Fil A mempunyai sarapan burrito. Syarikat ini melancarkan tawaran sarapan baru dan item menu lain mengambil alih: Breakfast Burrito . Anda juga boleh memasukkan semua ini ke dalam tortilla seperti burrito. Jalapeño salsa hadir sebagai pengiring kedua versi, menurut siaran akhbar.

jam berapa Chick Fil A pada malam Krismas

6:30 pagi - 6:00 petang

berapa gaji Chick-Fil-A yang berumur 16 tahun

Gaji biasa bagi pelajar Chick-fil-A ialah $ 11. Gaji pelajar di Chick-fil-A boleh berkisar antara $ 8 hingga $ 16 .

adakah ayam mempunyai hash browns

Ya, chick fil a hash browns di menu sarapan.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: Adakah Chick-Fil-A menyajikan sarapan hingga 11 pagi?

Bergantung pada lokasinya, Chick-fil-A berhenti menyajikan sarapan pada pukul 10:30 pagi atau 11:30 pagi. Sekiranya anda bangun selepas 10:00 pagi, anda mungkin akan terlepas sarapan di Chick-Fil-A. Kecuali anda tinggal berhampiran salah satu lokasi mereka. Tetapi jika hari berikutnya adalah hari Ahad, anda hanya perlu menunggu sehingga hari Isnin.

Q: Pukul berapa chick-fil-a mula menghidangkan makan tengah hari?

10:30 pagi

Q: Adakah minis ayam sepanjang hari?

Seperti biasa, Minis akan tersedia dalam 4 dan 10 unit dan juga di pinggan katering. Chick-n-Minis akan tersedia sepanjang hari dari 4 Jun hingga 25 Ogos 2018.

Q: Adakah sarapan McDonald berakhir?

McDonald's menyajikan sarapan hingga 11:00 pagi di kebanyakan restorannya. Rangkaian makanan segera mula menyajikan sarapan setiap hari dari 5 pagi hingga 11 pagi, kecuali pada hari Jumaat apabila sarapan disajikan dari jam 5 pagi hingga 11:30 pagi

S: Bolehkah anda mendapatkan kuki ayam sepanjang hari di Chick-Fil-A?

Apabila satu dulang dikeluarkan dari oven, yang lain segera diletakkan di dalam. Ini bermaksud bahawa selalu ada 20 kuki segar yang siap disajikan di Chick-fil-A dari jam 6 pagi hingga 10:30 pagi

Q: Rantai makanan segera mana yang mempunyai sarapan yang terbaik?

Mcdonalds

Titan rantai makanan segera yang memulai semuanya, McDonald's masih berkuasa tertinggi ketika datang ke sarapan makanan segera. Sejak membuat sejarah sarapan dengan Egg McMuffin pada tahun 1971, Mickey D's telah membuat permata seperti coklat hash mudah alih, sandwic sarapan kuki dan McGriddle yang megah.

S: Bolehkah saya mempunyai Telur McMuffin sepanjang hari?

McDonald's melancarkan menu sarapan sepanjang hari, termasuk Egg McMuffins yang popular, sosej cookie dan hash browns, pada bulan Oktober 2015.

Q: Adakah Burger King menyajikan sarapan sepanjang hari?

Burger King tidak mempunyai sarapan sepanjang hari seperti McDonald's, tetapi BK akan mula menyajikan sarapan sepanjang hari kepada penggunanya, seperti McDonald's. Ringkasnya: Waktu sarapan Burger King adalah 6:00 pagi hingga 10:30 pagi . Isnin hingga Sabtu.

Kesimpulannya

Biasanya, Chick-fil-A akan menyajikan sarapan panas mereka dari jam 6:30 pagi hingga 10:30 pagi bergantung pada kedai. Mereka mempunyai banyak hidangan lazat dalam sarapan untuk menjadikan pagi anda menakjubkan. Pergi dan nikmati makanan bersama rakan dan keluarga anda.

Chick Fil Waktu sarapan

Biasanya, Chick-Fil-A akan menyajikan sarapan panas mereka dari jam 6:30 pagi hingga 10:30 pagi bergantung pada kedai.

pukul berapa Chick Fil A berhenti menghidangkan sarapan

Chick fil berhenti menyediakan sarapan pada pukul 10:30 pagi

bolehkah anda mendapatkan sarapan pagi Chick sepanjang hari

Tidak, Tidak seperti rantai makanan segera yang popular seperti Denny's dan Cracker Barrel, Chick-Fil-A tidak menyajikan sarapan sepanjang hari. Sekiranya anda mahukan sosis, telur dan muffin keju atau ayam, telur dan keju bagel, lebih baik anda bangun lebih awal dan menuju ke tempat berhampiran anda.

Chick fil sarapan pagi hari buruh

Setiap lokasi Chick-fil-A dibuka dari jam 10:30 pagi hingga 18:00 . Marilah meraikan akhir musim panas dan singgah di Chick-fil-A untuk satu hidangan cuaca hangat yang terakhir.

adakah Chick fil a sarapan

Adakah Chick fil sarapan? Ya, Chick fil a sarapan. Dengan pilihan sarapan yang tidak berkesudahan di Chick-fil-A, anda kini boleh menuntut lebih banyak lagi dari pagi anda! Sekiranya anda kekurangan masa, cuba pesan melalui aplikasi Chick-fil-A kami untuk kemudahan tambahan dan dapatkan mata untuk memulakan hari anda dengan betul.

Jadikan sarapan anda lebih enak dengan hidangan yang menakjubkan ini:

 1. Hash berwarna coklat
 2. Chick-n-Minis
 3. Parfait yogurt Yunani
 4. Cookie Ayam Chick-fil-A
 5. Kuki mentega
 6. Dulang sarapan
 7. Bakar dengan putih telur
 8. Sarapan pagi Burrito
 9. Kuki sosej, telur dan keju
 10. Bagel Ayam, Telur dan Keju

bolehkah anda memesan makan tengah hari di Chick fil A semasa sarapan

Ya, anda boleh memesan makan tengah hari di Chick fil A tetapi anda mungkin harus menunggu lebih lama daripada biasa kerana mereka akan menyediakan pesanan anda hanya untuk anda dan bukannya menyediakan makanan yang sudah disediakan seperti yang mereka lakukan semasa makan tengah hari atau makan malam ketika mereka menyimpan barang-barang popular dan sedia untuk digunakan.

Chick fil a pukul berapa ia ditutup

Waktu rasmi Chick-Fil-A adalah 6 pagi hingga 10 malam - kecuali hari Ahad, apabila semua lokasinya ditutup. Orang-orang yang kelaparan juga ingin memperhatikan cuti; Chick-Fil-A ditutup pada hari Ahad Paskah, Hari Krismas, dan Hari Kesyukuran.

cawan buah kecil Chick fil A kalori

Cawan buah kecil Chick fil A mempunyai 50 kalori.

Filem sarapan pagi

Untuk sarapan pagi rendah karbohidrat yang sempurna, pilihlah Chick-Fil-A Breakfast Fillet yang bebas kuki. Dengan secawan buah dan jus oren untuk melengkapkannya, sukar untuk mempercayai bahawa gabungan lazat ini mengandungi 380 kalori dan 18g protein.

adakah Chick Fil A milkshake mempunyai telur

Lima ramuan utama Icedream adalah susu keseluruhan, gula, susu skim, telur, dan krim, jadi ini adalah perjanjian tenusu yang sah - dengan semua kalori dan karbohidrat untuk membuktikannya - hanya sedikit. kurang menggemukkan berbanding ais krim.

bilakah Chick Fil A berhenti menghidangkan biskut ayam

Chick Fil A berhenti menyajikan biskut ayam pada pukul 10:30 pagi .

adakah Chick Fil A mempunyai sarapan burrito

Ya, Chick Fil A mempunyai sarapan burrito. Syarikat ini melancarkan tawaran sarapan baru dan item menu lain mengambil alih: Breakfast Burrito . Anda juga boleh memasukkan semua ini ke dalam tortilla seperti burrito. Jalapeño salsa hadir sebagai pengiring kedua versi, menurut siaran akhbar.

jam berapa Chick Fil A pada malam Krismas

6:30 pagi - 6:00 petang

berapa gaji Chick-Fil-A yang berumur 16 tahun

Gaji biasa bagi pelajar Chick-fil-A ialah $ 11. Gaji pelajar di Chick-fil-A boleh berkisar antara $ 8 hingga $ 16 .

adakah ayam mempunyai hash browns

Ya, chick fil a hash browns di menu sarapan.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: Adakah Chick-Fil-A menyajikan sarapan hingga 11 pagi?

Bergantung pada lokasinya, Chick-fil-A berhenti menyajikan sarapan pada pukul 10:30 pagi atau 11:30 pagi. Sekiranya anda bangun selepas 10:00 pagi, anda mungkin akan terlepas sarapan di Chick-Fil-A. Kecuali anda tinggal berhampiran salah satu lokasi mereka. Tetapi jika hari berikutnya adalah hari Ahad, anda hanya perlu menunggu sehingga hari Isnin.

Q: Pukul berapa chick-fil-a mula menghidangkan makan tengah hari?

10:30 pagi

Q: Adakah minis ayam sepanjang hari?

Seperti biasa, Minis akan tersedia dalam 4 dan 10 unit dan juga di pinggan katering. Chick-n-Minis akan tersedia sepanjang hari dari 4 Jun hingga 25 Ogos 2018.

Q: Adakah sarapan McDonald berakhir?

McDonald's menyajikan sarapan hingga 11:00 pagi di kebanyakan restorannya. Rangkaian makanan segera mula menyajikan sarapan setiap hari dari 5 pagi hingga 11 pagi, kecuali pada hari Jumaat apabila sarapan disajikan dari jam 5 pagi hingga 11:30 pagi

S: Bolehkah anda mendapatkan kuki ayam sepanjang hari di Chick-Fil-A?

Apabila satu dulang dikeluarkan dari oven, yang lain segera diletakkan di dalam. Ini bermaksud bahawa selalu ada 20 kuki segar yang siap disajikan di Chick-fil-A dari jam 6 pagi hingga 10:30 pagi

Q: Rantai makanan segera mana yang mempunyai sarapan yang terbaik?

Mcdonalds

Titan rantai makanan segera yang memulai semuanya, McDonald's masih berkuasa tertinggi ketika datang ke sarapan makanan segera. Sejak membuat sejarah sarapan dengan Egg McMuffin pada tahun 1971, Mickey D's telah membuat permata seperti coklat hash mudah alih, sandwic sarapan kuki dan McGriddle yang megah.

S: Bolehkah saya mendapat McMuffin Telur sepanjang hari?

McDonald's melancarkan menu sarapan sepanjang hari, termasuk Egg McMuffins yang popular, sosej cookie dan hash browns, pada bulan Oktober 2015.

Q: Adakah Burger King menyajikan sarapan sepanjang hari?

Burger King tidak mempunyai sarapan sepanjang hari seperti McDonald's, tetapi BK akan mula menyajikan sarapan sepanjang hari kepada penggunanya, seperti McDonald's. Ringkasnya: Waktu sarapan Burger King adalah 6:00 pagi hingga 10:30 pagi . Isnin hingga Sabtu.

Pukul berapa Chick-fil-A berhenti menyajikan sarapan? Mengikut hari semasa, 10:30 AM adalah waktu yang tepat untuk Chick-fil-A berhenti menyajikan sarapan. Namun, tidak semua lokasi mengikuti masa ini.

Kerana saya mendapati banyak Chick-fil-A restoran di lebih daripada 2,363 lokasi, jadi, ia adalah mustahil untuk memberitahu masa tutup sebenar semua Chick-fil-A. Tetapi kebanyakannya chick fil berhenti menyajikan waktu sarapan adalah 6:30 PG hingga 10:30 Pagi.

 • Tetapi menurut kajian saya, saya telah mengetahui bahawa sebilangan besar restoran berhampiran sarapan antara pukul 10:30 pagi dan 11:30 pagi. Sarapan pagi.

 • Ramai orang mengatakan bahawa ia menyajikan makanan yang sangat terasa, menetapkan nada untuk hari itu dan memberi anda tenaga untuk mengatasi apa sahaja. Sama ada anda dalam perjalanan atau menikmati pagi yang indah.

 • Kita tahu bahawa Chick-fil-A menawarkan besar pelbagai barangan makanan kepada pelanggan mereka setiap hari.

 • Menurut kajian saya, Ia adalah restoran makanan segera terbaik & terbesar di Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, sekiranya anda mencari barang, anda boleh mengunjungi kafe berdekatan pada jam 10:30 pagi.

 • Lebih-lebih lagi, Chick-fil-A terkenal dengan pembuatan Sandwic Ayam dan makanan segera yang lazat.

Faktor utama import yang diketengahkan

 • Chick-Fil- Jam untuk sarapan adalah dari 06:30 pagi hingga 10:30 pagi hanya untuk hari Isnin hingga Sabtu.

 • Jam Chick-fil-A dibuka sepanjang minggu 06:30 hingga 10:30 pagi kecuali pada hari Ahad.

 • Oleh itu, jika anda mencari senarai barang sarapan Chick-fil-A, maka saya cadangkan lebih baik mengunjungi restoran untuk mengetahui semua butirannya.

Apa itu Chick-fil-A?

Chick-fil-An umumnya terkenal dengan sandwic ayam yang cepat dan kotor, tetapi adakah anda faham bahawa mereka juga menyediakan salah satu makan malam pagi makanan sederhana terbaik di negara ini?

 • Sebilangan besar wilayah mula menyajikan sarapan selangkah demi selangkah pada jam 6:30 atau 7:30, dan semuanya dianggap beralih ke makan tengah hari pada kira-kira pukul 11:30 (setiap wilayah menetapkannya sesuai).

 • Sarapan makanan yang murah adalah unik untuk beberapa perayaan pagi yang lain.

 • Kemudian saya mengesyorkan perjalanan dan sesuatu yang menarik apabila anda tidak berpeluang terjun, ia tidak akan berjaya.

 • Bagi mereka yang anda boleh menghantar permintaan untuk Chick-fil-A Chick-n Minis atau hashbrown burrito untuk memulakan hari, ketahui bahawa mereka sudah siap dalam satu jam dan rantai ayam kegemaran kami menyajikan sarapan.

:small_blue_diamond: Lebih-lebih lagi, untuk makanan pagi yang tergesa-gesa berkaitan dengan keperluan, kami dapat anda.

Ringkasan

Chick-Fil-A adalah restoran makanan segera jenama di Amerika. Chick-Fil-A membuat sandwic ayam khas, yang disebabkan oleh popularitinya. Chick-fil-A memberi kami perkhidmatan mereka sejak tahun 1964. Waktu berhenti chick fil menyajikan sarapan adalah 10:30 Pagi. Semua makanan dan pelbagai jenis makanan enak dan kuat. Pelbagai perkara dari menu Sarapan pagi Chick-fil-A juga memperoleh keutamaan.

Menu chicks fil A menghidangkan sarapan

Adakah anda tahu apa menu chick-fil-A yang menyajikan anda semasa sarapan? Pada waktu sarapan pagi dan anda akan melihat bahawa filet ayam yang disanyikannya muncul, dalam roti gulung; dalam gulungan kecil yang juga disebut Chick-n-Minis, dalam bagel multigrain bunga matahari dengan telur dan cheddar dan mangkuk yang penuh dengan telur dan pelbagai perkara.

:small_blue_diamond: Pergerakan roti menjadi sederhana atau dengan frank, telur, dan cheddar atau bacon, telur, dan cheddar. Sekiranya anda ingin makan secukupnya, mereka menyajikan cawan item semula jadi dan parfait yogurt Yunani. Anda boleh menyempurnakan makan malam anda dengan permintaan untuk nuansa indah.

 • Pinggan Sarapan.

 • Parfait Yogurt Yunani.

 • Biskut mentega.

 • Panggang Putih Telur.

 • Biskut Ayam Chick-fil-A

Chick-fil-A tutup kedai mengharapkan hari Ahad dan pada beberapa kesempatan seperti Krismas, misalnya. Mereka dibuka pada Hari Peringatan. Walau apa pun, sejauh mana waktu mereka melayani anda dari menu makanan pagi mereka, ia boleh berbeza dari satu kawasan ke kawasan yang lain.

:small_blue_diamond: Pada umumnya, Chick-fil-A akan menyajikan makan malam sarapan panas mereka dari jam 6:30 pagi hingga 10:30 pagi bergantung pada kedai, wakil wakil jenama yang ditegaskan kepada Delish. :small_blue_diamond: Seperti biasa, ia adalah satu pemikiran yang bijak untuk memanggil ke hadapan atau semak di kawasan kejiranan anda sebelum tertentu.

:small_blue_diamond: Selepas majlis-majlis tersebut, anda memutuskan tender ayam dan kentang goreng wafel yang merupakan penghargaan sampingan yang cukup menyenangkan sekiranya anda bertanya kepada saya! :small_blue_diamond: Pilihan paling bijak anda untuk mendapatkan sarapan pagi yang hangat dari menu pagi mereka adalah bangun lebih awal dari jadual dan tiba pada waktu pembukaan atau jika tidak ada yang lain sebelum mereka membuka hari untuk menjamin anda mendapat apa yang anda cari.

:small_blue_diamond: Sebagai kemas kini, menu makanan pagi Chick-fil-A menggabungkan perkara-perkara seperti mangkuk hashbrown, hotdog, telur, dan cheddar roll, yogurt parfait, dan jelas, minis ayam terkenal mereka yang datang pada sedikit ragi disikat dengan penyebaran marjerin nektar. Itu cukup untuk menjadikan anda seorang yang baru bangun pagi. Jaminan.

Item menu sarapan pagi di Chick-Fil-A

1. Panggang Putih Telur

Hidangan biskut Inggeris panggang adalah ayam bakar dengan sejenis sitrus. Hidangan ini diperkenalkan dengan putih telur dan cheddar Amerika.

2. Chick-n-Minis

Ini telah disebut Nugget Ayam dalam gulungan ragi yang lebih kecil daripada biasa disikat dengan penyebaran marjerin nektar.

Pukul berapakah Chick-fil-A Breakfast Tamat?

Makanan pagi Chick-fil-A dibuka pada 6:30 pagi dan ditutup pada 10:30 pagi. Ini adalah salah satu rantaian gabungan Amerika yang paling hebat dan yang terbesar yang kekuatannya adalah sandwic ayam. Ibu pejabatnya adalah di College Park, Georgia.

Bagaimanapun, di pelbagai kawasan, waktu tamat mungkin 11:00 pagi bergantung pada kawasan restoran. Walaupun begitu, adalah cerah untuk berangkat sebelum jam 10:00 pagi atau menghubungi restoran tempatan anda. Adakah Chick Fil A mempunyai sarapan pagi?

Adakah masa ditetapkan pada Chick-Fil-A Stop Serving BreakFast?

Tidak, kerana saya telah menjumpai banyak restoran Chick-fil-A, jadi sukar untuk mengatakan bahawa semua Chick-Fil-A Stop Serving BreakFast adalah 10:30. Dengan banyak penyiasatan, saya dapati bahawa banyak pengunjung hampir dengan sarapan antara pukul 10:30 pagi dan 11:30 pagi.

 • Oleh itu, sekiranya anda mencari jalan keluar dengan gambaran keseluruhan perkara, adalah lebih bijak untuk mengunjungi bistro sebelum waktu yang ditentukan sebelumnya 10:30 PG.

 • Beberapa hidangan sangat sedap di chick-fil-a seperti Breakfast Platters, Yogurt Greek Parfait, Buttered Biscuit, Egg White Grill, Chick-fil-A Chicken Biscuit, dll.

Pukul Berapakah Menu Sarapan Chick-fil-A Tamat?

Beberapa rantai makanan murah telah membuat sarapan pagi, termasuk McDonald's (mereka telah lama melakukannya) dan Taco Bell. Walau apa pun, sekiranya anda berharap dapat memanfaatkan menu makan malam pagi Chick-fil-A, bilakah jarak paling jauh yang boleh anda tampilkan?

 • Jawapan itu benar-benar bergantung pada ruang, kerana keputusan yang tersisa adalah hak milik pemilik yayasan individu.

 • Kawasan Chick-fil-A mula dilayan bermula jam 6:30 pagi, sekitar jam 7:00 pagi hingga 11:30 pagi. Kami mencadangkan agar menghubungi anda lebih awal sekiranya anda menerima bahawa anda akan muncul selewat-lewatnya pada pukul 11 ​​pagi

:small_blue_diamond: Sekiranya anda membuatnya tepat pada waktunya? Chick-fil-A menyediakan menu makan malam pagi yang mengandungi makanan lazat seperti roti ayam mereka; bacon atau wiener, telur, dan roti cheddar; lebih sederhana daripada roti gulung ayam yang dijangkakan (dipanggil Chick-n-Minis); sekumpulan pemindahan kayu manis; sarapan pagi dengan telur; oat;

Parfait yogurt Yunani; burrito sarapan; dan mengejutkan seekor ayam, telur, dan cheddar pada bagel multigrain bunga matahari. Tidak banyak dari setiap kawasan ganjil yang menyajikan menu sarapan lengkap, tidak kira.

Bilakah Waktu Sarapan Chick-fil-A Bermula?

Waktu Sarapan Chick-fil-A biasanya bermula dari jam 6:30 pagi. Berbagai gerai mungkin akan bermula lebih awal, iaitu dari jam 7:30 pagi. Waktu berbeza mengikut ruang gerai Chick-fil-An tertentu.

 • Selain itu, semua kedai Chick-fil-An tetap ditutup pada hari Ahad. Oleh itu, jika anda ingin membeli beberapa hidangan yang lazat dan pergi keluar pada hari Ahad untuk makan malam Chick-fil-A, anda tidak perlu pergi.
 • Anda harus mencari keputusan untuk mengurus perniagaan dengan sarapan pagi yang disusun ayam.

Kemudian anda pergi ke restoran lain kerana chick-fil-a pada hari Ahad sahaja dan terus buka sepanjang hari berbanding restoran lain,

Selalu diperingatkan bahawa anda melihat penggunaan kekuatan Chick-fil-A untuk mengetahui waktu tindakan dari outlet tertentu. Aplikasi ini sangat mengagumkan dan mudah digunakan. Anda boleh terus menuju ke setiap maklumat penting dengan duduk di tempat tidur anda dan selepas itu memutuskan untuk pergi.

Adakah Chick-fil-A menawarkan Menu Sarapan sepanjang hari?

Tanggapan yang sesuai adalah No.1 yang tidak seperti McDonald's dan pelbagai hierarki normal Amerika yang lain, Chick-fil-A belum menyusun tawaran sarapan sepanjang hari.

Sekiranya anda akan makan di restoran Chick-fil-A utama anda, anda mesti berada di sana dalam jangka masa yang terhad. Seperti yang kita ketahui bahawa tidak ada laporan dari pemilik untuk memulakan waktu sarapan sepanjang hari di Chick-fil-A.

Perkara apa yang terdapat di Menu Sarapan Chick-fil-A?

Chick-fil-A menyajikan Sandwic Ayam untuk hari itu. Seperti yang ditunjukkan oleh laporan tahun 2018, perkara yang paling didalangi Chick-fil-A adalah Waffle Fries, diikuti oleh Chicken Sandwich dan Chicken Nuggets satu-of-a-kind.

 • Di dekat makanan yang dicetak, Sandwic Ayam terdapat pelbagai perkara yang terbuka seperti Sandwich Sarapan pagi Egg White Grill pada waktu makan malam.

 • Semua makanan dan pelbagai jenis makanan enak dan kuat. Pelbagai perkara dari menu Sarapan pagi Chick-fil-A juga memperoleh keutamaan.

Inilah ringkasan perkara sarapan yang mungkin anda akan dapati di sebahagian besar sumber air Chick-fil-A:

1. Panggang Putih Telur

Dihidangkan pada roti Inggeris Amerika yang dipanggang adalah ayam yang dimasak dengan api dengan sejenis sitrus. Ia diberikan putih telur dan cheddar Amerika.

2.Chick-n-Minis

Ini juga dipanggil Nugget Ayam, roti ragi khas disikat dengan penyebaran marjerin nektar.

3. Biskut

Biskut menjadi perhatian utama dari menu. Mereka boleh didapati dalam binaan yang berbeza dan mencampurkannya dengan baik.

 • Ini adalah asas asal bahawa Chick-fil-A sendirian

 • Biskut Ayam Chick-fil-A

 • Biskut bacon, telur, dan keju

 • Biskut sosej, telur, dan keju

 • Biskut mentega

4.Hash Browns

 • Ini disajikan dalam bentuk seperti:

 • Coklat hash polos

 • Hash Brown Scramble Bowl

 • Hash Brown Scramble Burrito

5.Bagel

 • Bagel terdapat dalam dua varian-

 • Bagel Multigrain Sunflower

 • Bagel ayam, telur dan keju

6. Muffins

 • Anda boleh memilih dari varian muffin yang disebutkan di sini: -

 • Muffin Inggeris

 • Muffin bacon, telur, dan keju

 • Muffin sosej, telur, dan keju

10 sarapan Chick-fil-A di bawah 400 kalori

Sr. Tidak Barangan sarapan pagi Chick-fil-A Kalori
1. Muffin Bacon, Telur & Keju, 360 Kalori
2. 4-Count Chick-n-Minis (nugget) dengan Kopi Panas 360 Kalori
3. Biskut Mentega, Cawan Buah Sederhana 350 Kalori
4. Hash Browns, Cawan Buah Sederhana 330 kalori
5. Panggang Putih Telur, Cawan Buah Sederhana 330 kalori
6. Panggang Putih Telur, Sos BBQ Panggang Madu 380 kalori
7. Parfait Yogurt Yunani dengan Cookie Crumbles 160 kalori
8. Chick-fil-A Breakfast Fillet, Cawan Buah biasa 380 kalori
9. Fillet panggang, Hash Browns 380 kalori
10. Parfait Yogurt Yunani dengan Harvest Nut Granola 280 kalori

Ringkasan

Selalu diperingatkan bahawa anda melihat penggunaan kekuatan Chick-fil-A untuk mengetahui waktu tindakan dari outlet tertentu. Aplikasi ini sangat mengagumkan dan mudah digunakan. Anda boleh terus menuju ke setiap maklumat penting dengan duduk di tempat tidur anda dan selepas itu memutuskan untuk pergi. Kemudian anda pergi ke restoran lain kerana hanya memilih pada hari Ahad dan buka sehari penuh berbanding restoran lain,

Soalan Lazim

1. Adakah Chick-Fil-A menghidangkan sarapan hingga jam 11?

Bergantung pada lokasinya, tetapi Chick-fil-A menghadkan masa dan berhenti menyajikan sarapan pada pukul 10:30 pagi atau 11:30 pagi.

2. Bilakah sarapan Chick-fil-a berhenti?

Chick-Fil-A berhenti menyajikan sarapan dari jam 6 pagi hingga 10:30 a. dan didedahkan pada hari Ahad.

3. Bolehkah anda mendapatkan minis ayam sepanjang hari?

Ya, mengapa tidak! Chick-n-Minis menyediakan perkhidmatan mereka sepanjang hari. Anda masuk dan membeli Chick-n-Minis ™ untuk waktu makan seperti sarapan, makan tengah hari atau makan malam. Mereka akan tersedia sepanjang masa untuk anda.

4. Adakah Chick-Fil-A Hidangkan biskut ayam sepanjang hari

Tidak, sukar bagi mereka. Selalu ada 20 biskut segar yang siap dihidangkan di Chick-fil-A tetapi hanya dari 6 pagi hingga 10:30 pagi.

5. Biskut Chick-fil-A sangat sedap?

Biskut Chick-fil-A hanya mempunyai sedikit rasa manis. Ia sangat sedap dan lebih ramai yang menyukai biskut ini.

Kesimpulannya

Sekiranya anda suka makan makanan Chick-fil-A dan anda tidak tahu mengenai waktunya dan juga menu mereka. Di sini, saya menerangkan perincian lengkap mengenai makanan Chick-fil-A. Tidak kira waktunya untuk sarapan, makan tengah hari, atau makan malam, Chick-fil-A sentiasa bersedia untuk perkhidmatan anda. Saya harap artikel ini sangat membantu anda. Sekiranya tidak ada tempat makan Chick-fil-A di Ares anda daripada masalah, baca panduan ini pasti akan membantu anda.

Bilakah anak ayam mengisi sarapan akhir? Berhenti beroperasi pada pukul 10:30 pagi kecuali hari Ahad Kerana pada hari Ahad ada hari cuti. Sebilangan besar cawangan mengikuti waktu tamat sarapan yang sama.

Menu Sarapan pagi Chick Fil

Chick Fil A terbaik untuk menghidangkan sarapan. Sangat mementingkan kesihatan dan mempunyai pelbagai jenis sarapan, yang diberikan di bawah ini: -

 • Kalori rendah, kira-kira 450 kalori / biskut ayam.

 • Minis ayam dengan 350 kalori setiap 4 hidangan minis.

 • Sandwic panggang putih telur dengan 280 kalori setiap hidangan.

 • Burrito dalam perebutan # coklat dengan 705 kalori / burrito.

 • Mangkuk # coklat berebut dengan 480 kalori setiap mangkuk hidangan.

 • Biskut bacon telur dengan keju dengan biskut 430 kalori.

 • Biskut keju dengan sosis telur dan mempunyai biskut 600 kalori.

 • Muffin sandwic dengan keju dan bacon telur yang disediakan sandwic 315 kalori.

 • Muffin sandwic dengan keju dan sosej telur yang disediakan sandwic 505 kalori.

 • Biskut penuh mentega dengan tenaga 295 kalori.

 • 141 tenaga kalori menyediakan muffin Inggeris.

 • Coklat coklat dengan tenaga 269 kalori satu hidangan.

 • Yogurt parfait dari Yunani , tahap tenaga adalah 271 kalori.

 • 60 kalori Cawan Buah.

Ringkasan

Chick fil A selalu menyediakan pelbagai makanan dalam sarapan. Sebilangan besar orang yang mementingkan kesihatan boleh mengunjungi dan mengambil sarapan pilihan mereka sendiri mengikut rancangan diet. Chick fil memberikan diet asas kalori termasuk biskut, muffin, sandwic, burrito, buah, hash coklat, yogurt, dan minis dll.

Harga Menu Sarapan pagi Chick Fil A

Menu Harga
Biskut Ayam 2.19 Dolar Amerika Syarikat
Biskut Ayam Kombo 4.49 Dolar Amerika Syarikat
3 keping Minis Ayam 2.29 Dolar Amerika Syarikat
4 keping Minis Ayam 2.75 Dolar Amerika Syarikat
3 keping Combo Minis of Chicken 4.65 Dolar Amerika Syarikat
4 keping Combo Minis of Chicken 5.29 Dolar Amerika Syarikat
Biskut Mentega 0.89 Dolar Amerika Syarikat
Biskut Telur Bacon dengan Keju 2.59 Dolar Amerika Syarikat
Biskut Kombo Bacon Telur dengan Keju 4.95 Dolar Amerika Syarikat
Biskut Pedas Ayam 2.35 Dolar Amerika Syarikat
Biskut Pedas Ayam Kombo 4.65 Dolar Amerika Syarikat
Burritio Ayam Sosej 2.55 Dolar Amerika Syarikat
Ayam sosej Burritio 4.85 Dolar Amerika Syarikat
Cawan Buah Kecil 2.05 Dolar Amerika Syarikat
Cawan Buah Sederhana 2.75 Dolar Amerika Syarikat
Cawan Buah Besar 4.25 Dolar Amerika Syarikat
Yogurt Parfait 2.45 Dolar Amerika Syarikat

Tawaran Super Chick Fil A Breakfast

 • Muat turun aplikasi Chick Fil A dan sertai melalui akaun Google atau Facebook.

 • Tawaran sarapan akan muncul di bahagian makanan di bahagian atas skrin.

 • Tawaran akan muncul di halaman utama di bawah tanda sarapan.

 • Untuk menonton tawaran yang lengkap, perlu menatal tab tetingkap secara mendatar.

 • Pilih tawaran sarapan terbaik anda.

 • Pilih lokasi penghantaran atau pengambilan.

 • Masukkan alamat ke bar alamat.

 • Bayar bayaran atau pilih wang tunai semasa penghantaran .

 • Nikmati sarapan pagi anda pada penerima .

Bilakah Chick Fil A memulakan sarapan?

Sudah diakui oleh semua orang bahawa chick fil A tidak berfungsi pada hari Ahad. Ia juga ditutup pada beberapa cuti perayaan seperti Malam atau Krismas tetapi dibuka pada hari Peringatan .

Sekarang sampai pada intinya, kerana setiap kemudahan sarapan pagi waktu sarapan berbeza dari satu lokasi ke lokasi yang lain. Biasanya Chick Fil A menghiburkan orang dengan sarapan pagi pada pukul 6:30 pagi dan berakhir pada jam 10:30 pagi.

Tetapi selalu bergantung pada lokasi dan kedai Geografi . Untuk mengelakkan hukuman waktu, lebih baik menghubungi penyedia perkhidmatan Chick Fil A, atau lokasi tempatan Chick Fil A.

Untuk mendapatkan menu sarapan kegemaran Chick Fil A yang panas dan lazat , anda mesti bangun pagi. Dengan cara ini, anda dapat menikmati sarapan yang lazat tepat pada waktunya.

Oleh itu, bangun pagi , bersiaplah tepat pada waktunya, & sampai pada masa Fil Filick anda. Oleh kerana tergesa-gesa jam sarapan, banyak barang-barang yang dijual di dalam yang singkat spam masa .

Ringkasan

Chick fil A memulakan perkhidmatan sarapan pagi pada pukul 6:30 pagi. Ia ditutup pada hari Ahad. Sebelum melawat tempat ini, bangun lebih awal dan tepat pada waktunya. Dapatkan maklumat sarapan dan masa kegemaran dengan memanggil anak ayam tempatan sebelum mengunjunginya.

Pukul berapa ayam memenuhi sarapan pagi.

Selalu bergantung pada lokasi tempat Fil A ayam, biasanya ia berakhir sarapan pada pukul 10:30 dan di suatu tempat pada pukul 11:30 pagi. Ia juga ditutup pada hari Ahad dan tidak menghiburkan orang dengan menu sarapan.

Ia juga tutup untuk makan tengah hari, makanan ringan , dan makan malam pada hari Ahad. Pengurusan masa sangat diperlukan apabila anda mesti melawat chick fil a untuk sarapan. Oleh kerana sarapan pagi yang sibuk , kebanyakan barang telah habis terjual sebaik sahaja dibuka.

Jadi untuk mendapatkan menu kegemaran anda bangun lebih awal dan bersiap sedia untuk sarapan. Orang-orang bergegas untuk memilih sarapan, seperti makanan asas. Anda harus tahu dengan baik berapa banyak pengambilan kalori yang diperlukan oleh badan anda.

Oleh itu, pada anak ayam Fil A, anda boleh membeli tawaran sarapan anda mengikut rancangan diet anda. Itulah sebabnya menu chick fil hampir habis dijual dan berakhir sarapan pagi pada pukul 10:30 pagi.

Ringkasan

Chick Fil A menamatkan perkhidmatan sarapan pada jam 10:30 atau 11:30 pagi bergantung pada lokasi. Pada hari Ahad ini tidak menyediakan perkhidmatan apa pun. Sebelum berkunjung, hubungi dahulu dan tanyakan makanan sarapan kegemaran anda.

Soalan Lazim:

1. Apa yang diwakili oleh Chick fill A?

Dalam Chick Fil A, anak ayam menunjukkan tanda tangan jenama syarikat, sementara filet adalah kata yang fil A digunakan dengan sentuhan menarik. Kualiti gred A teratas, juga bermaksud A dalam chick fil A.

2. Perkara manakah yang paling sihat dalam sarapan mengisi ayam?

Semua item sarapan pagi berasaskan kalori. Sarapan pagi kurang daripada 400 kalori paling sihat dalam ayam Fil A. Contohnya, hash coklat, Yogurt Yunani Parfait, cawan buah, dan sandwic muffin dll.

3. Apakah masa pembukaan ayam untuk sarapan pagi?

Biasanya Chick Fil A menghiburkan orang dengan sarapan pagi pada pukul 6:30 pagi dan berakhir pada jam 10:30 pagi. Tetapi selalu bergantung pada lokasi dan kedai Geografi.

4. Negeri manakah yang belum mempunyai cawangan Chick fil A?

Hampir di mana-mana di dunia kecuali tiga negeri seperti Hawaii, Alaska, dan Vermont. Ia dibuka hampir di 47 negeri Amerika Syarikat, termasuk Washington DC.

5. Berapa banyak ayam yang dibunuh oleh Chick-fil-A?

Amerika Syarikat membunuh sembilan bilion ayam secara purata dalam setahun. Dengan cara ini chik fil A membunuh 24657534 dalam sehari untuk tujuan makanan.

Kesimpulannya

Chick Fil A adalah jenama makanan yang unik, tersebar hampir di 47 negeri Amerika Syarikat. Ini menyediakan makanan yang paling sihat dan juga menyebutkan kalori setiap hidangan dalam semua item makanan. Ia dibuka pada jam 6:30 pagi untuk sarapan. Ia menamatkan perkhidmatan sarapan pagi pada pukul 10:30 pagi. Ini menyediakan pelbagai menu sarapan yang sihat. Chick fil A ditutup pada hari Ahad. Ia juga ditutup pada hari perayaan tetapi pada hari peringatan, orang-orangnya melayani.

Artikel Berkaitan

Pukul berapakah Sarapan Makan Chick-A? Sarapan pagi Chick-fil-A akan disajikan pada pukul 10:30 pagi. Ia adalah salah satu rantai gabungan terbesar di Amerika dan yang terbesar dengan sandwic ayam. Pangkalannya terletak di Georgia's College Park. Chick-Fil-A terkenal dengan sandwic ayam yang terkenal dan mempunyai menu sarapan pagi yang enak dan sedap, seperti yang ditunjukkan oleh sarapan rantai Egg White Grill.

Chick Fil menyediakan sarapan

Sekiranya anda berminat dengan sarapan pagi Chick Fil A, anda perlu mengetahui masa tertentu. Sarapan pagi adalah mustahak untuk memulakan hari anda dengan betul, dan sarapan haruslah penuh dengan khasiat. Restoran Chick Fil A boleh didapati di 2,363 AS, UK, dan Kanada.

Oleh itu, melangkau sarapan tidak boleh mengikut jadual anda. Makanan pagi tidak dipisahkan di semua laman web pada masa yang sama. Oleh itu, anda harus mengetahui waktunya dan mencapainya sebelum program sarapan pagi selesai.

Dari jam 6:30 pagi hingga 10:30 pagi pada hari bekerja (Isnin hingga Sabtu), sarapan ditawarkan. Pada hari Ahad, kedai makan ditutup. Beberapa restoran memulakan sarapan pada pukul 7:30 pagi dan ditutup pada pukul 11:30 pagi. Fil Chick Memerlukan sarapan selama 6 jam. Selepas itu, jam makan tengah hari bermula.

Di menu makan pagi, anda akan dapati makanan seperti gulungan ayam; daging asap atau Vienna, telur dan roti cheddar; roti ayam yang lebih kecil daripada yang dijangkakan (disebut Chick-n-Minis; sekumpulan pergerakan kayu manis; hidangan telur untuk sarapan; gandum; yogurt hijau yang sempurna; burrito untuk sarapan; ayam, telur.

Menu Sarapan pagi

Chick-fil-A paling terkenal dengan sandwic ayamnya yang sedap, tetapi anda sedar bahawa ini adalah salah satu makanan termurah di negara ini pada waktu pagi? Sebilangan besar wilayah mula menawarkan sarapan setiap hari pada jam 6:30 atau 7:30 dan secara berkala beralih ke makan tengah hari sekitar jam 11:30 (setiap kawasan menetapkan jadualnya , jadi hubungi dahulu).

Tunjukkan di sana untuk waktu sarapan anda, dan anda akan melihat fillet ayam mereka dalam sebungkus roti, dalam gulungan kecil (disebut Chick-n-Minis), dengan telur dan cheddar, dalam bagel bunga matahari multigrain. Burrito makan pagi, atau semangkuk telur goreng dan cheddar, mencincang warna tanah dan salsa cincang.

Sarapan Pinggan.

Yogurt Yunani yang sempurna .

Biskut mentega. Biskut mentega.

BBQ Putih Telur.

Ayam Biskut Chick-fil-A.

Ringkasan

Selalu diperingatkan bahawa Chick-fil-A digunakan untuk mengetahui jam tindakan ekzos tertentu. Perisian ini hebat dan mudah digunakan. Anda boleh terus membaca setiap maklumat penting dengan duduk di tempat tidur anda dan kemudian memilih untuk pergi. Kemudian anda pergi ke restoran lain, kerana hanya hari-hari sapu ayam dan buka sepanjang hari, berbanding restoran lain,

Enam sarapan di bawah 400 kalori Chick-fil-A

1 - Muffin bacon, telur, kopi panas, cawan buah sederhana. 1.

Sarapan pagi yang enak dan beraroma ini mempunyai yang terbaik, dengan 360 kalori dan 17 g protein: tempat persembunyian kecil yang diisi dengan daging asap, telur, dan cheddar, produk semula jadi yang baru dipotong, dan kopi menarik perhatian anda.

2 - Kopi Panas, 4-Count Chick-n-Minis

Siapa yang tidak boleh mengatakan kaunter kalori Chick-n-Minis? Dihangatkan dan ditingkatkan dengan lembut, minis ini sesuai untuk makan pagi 360 kalori dengan baik dengan secawan kopi THRIVE yang semakin meningkat.

3 - Biskut Mentega, Cawan Buah Sederhana, Diet Kecil Limonade

Baru dipanaskan untuk baki pagi, nikmati biskut yang enak, cawan buah baru, dan limun diet yang diperah untuk menjadikan pagi anda yang baru dengan 350 kalori.

4 - Hash Browns, Kopi Panas, Cawan Buah Sederhana

Sama ada kentang firma atau strawberi muda, kombinasi Hash Brown dan Fruit Cup ini menggambarkan bahawa makanan ringan paling sedap adalah pilihan terbaik (dan kandungan karbohidrat pada 330).

5 - Kopi Panas, Panggang Putih Telur, Cawan Buah Sederhana,

Fokus protein tidak perlu kusut. Campuran Egg White Grill, Cawan Buah, dan kopi dengan 27 gram protein akan membuat mereka merasa mewah hingga makan tengah hari. Saus BBQ Bakar Madu, Lemonade Diet Kecil 6. Panggang Putih

Anda boleh mengurangkan kadar karbohidrat dan karbon tanpa menghilangkan rasa anda dengan menambahkan sos BBQ An's Honey Roasted yang eksklusif Chick-fil ke Egg White Grill dan menggabungkannya dengan diet Lemonade untuk makan malam 380 kalori.

6 - Cookie Yogurt Yunani Hancur, Kopi Ais Vanilla Sempurna

Parfit Yogurt Yunani 280 kalori setiap hidangan adalah kaedah yang ringan namun menarik untuk memulakan hari anda. Ambil campuran Vanilla Iced Coffee (160 kalori) yang unik untuk kejutan tenaga tambahan.

Soalan Lazim

1 - Adakah sarapan pagi Chick-Fil-A disajikan sehingga jam 11?

Chick-fil-A berhenti menyajikan sarapan sekitar 10:30 pagi atau 11:30 pagi, bergantung pada lokasinya. Sekiranya anda bangun selepas pukul 10 pagi, anda pasti akan kehilangan sarapan Chick-Fil-A kecuali anda tinggal berdekatan dengan salah satu tempat ini. Tetapi jika hari Ahad esok, yang harus anda lakukan ialah menunggu hingga hari Isnin.

2 - Bagaimana anda melaporkan kepada Operator Chick-Fil-A?

Chick-fil-A kenalan untuk aduan

1. Hubungi Penjagaan Pelanggan di 1 (866) 232-2040.

2. Dipanggil Ibu Pejabat 1-404-765-8038.

3. tweet Chick-fil-A. 3.

4. Jam tangan Chick-fil-A.

5.Chick-fil-A ikuti.

6. Susulan Chick-fil-A.

3 - Bolehkah saya mendapatkan ayam kecil sepanjang hari?

Chick-n-MinisTM sepanjang hari! Datang dan beli Chick-n-Minis untuk sarapan, makan tengah hari atau makan malam. Anda boleh diakses sepanjang hari.

4 - Bagaimana saya boleh memperoleh mata percuma untuk Chick-fil-A?

Walau apa pun, sebelum anda memulakan aktiviti ayam seterusnya, anda pasti mahu memuat turun aplikasi Chick-fil-A. Daftar untuk program ganjaran Chick-fil-A-One, dan anda akan menerima 10 mata untuk setiap dolar yang anda belanjakan sebelum cukai.

5 - Mengapa perkhidmatan pelanggan di Chick-fil-A begitu baik?

Perkhidmatan pelanggan yang sangat dihormati tidak biasa dalam makanan segera - industri yang terkenal dengan gaji rendah. Chick-fil-A mengatakan bahawa perkhidmatannya begitu berterusan kerana lebih banyak melabur dalam latihan kakitangannya dan membantu mereka memajukan kerjaya mereka berbanding syarikat lain - tidak kira sama ada mereka makanan segera.

Kesimpulannya

Katakan anda lebih suka makan makanan Chick-fil-A dan tidak tahu masa dan menu. Di sini saya telah memberikan perincian mengenai makanan Chick-fil-A. Chick-fil-A sentiasa siap melayani anda tanpa mengira waktu untuk sarapan, makan tengah hari atau makan malam. Saya percaya siaran ini akan sangat membantu anda. Sekiranya tidak ada ruang untuk makanan Chick-fil-A di Ares anda, baca arahan ini tanpa kesulitan, pasti akan membantu anda.

artikel berkaitan

1 - Makan tengah hari ayam 2 - Makanan Terbaik Untuk Kucing

Pukul berapakah Chick-fil-A Breakfast Tamat? Sarapan pagi Chick-fil-A berakhir pada pukul 10:30 pagi. Ini adalah salah satu rantai gabungan terbesar di Amerika dan yang terbesar dengan sandwic ayam. Kem pangkalannya adalah di College Park of Georgia. Chick-Fil-A paling terkenal dengan sandwic ayam yang terkenal dan menawarkan menu sarapan yang meriah dan snek, seperti yang ditunjukkan oleh sarapan pagi rantai Egg White Grill.

Waktu Sarapan pagi Chick

Sekiranya anda mahukan sarapan pagi Chick Fil A, anda mesti mengetahui waktunya. Untuk memulakan hari anda dengan betul, sarapan sangat penting dan harus penuh dengan khasiat. Chick Fil A Restaurant mungkin terletak di 2,363 Amerika Syarikat, United Kingdom dan Kanada . Oleh itu, sarapan tidak boleh dijadualkan dalam jadual perjalanan anda.

Di semua tempat, makanan pagi tidak dipisahkan pada masa yang sama. Oleh itu, anda harus mengetahui dan mencapai masa sebelum sarapan selesai. Sarapan disajikan dari jam 06:30 hingga 10:30 pada hari bekerja (Isnin hingga Sabtu).

Waktu sarapan Chick-fil-A 6:30 pagi hingga 10:30 pagi
Waktu makan tengah hari Chick-fil-A 10:30 pagi hingga 10:00 malam
Hari-hari Isnin - Sabtu
Tertutup Ahad

Di menu makanan pagi, anda akan dapati makanan seperti gulungan ayam; telur dan roti cheddar, daging asap atau Wina; roti gulung ayam lebih kecil daripada yang dijangkakan (disebut Chick-n-Minis; sekumpulan kayu manis bergerak; hidangan telur untuk sarapan; gandum; yogurt hijau sempurna; burrito sarapan; ayam, oven.

Menu Sarapan Ayam

Chick-fil-A paling terkenal dengan sandwic ayamnya yang selesa, tetapi anda pernah mendengar bahawa ia adalah salah satu makanan termurah di negara ini pagi ini? Sebilangan besar kawasan memulakan sarapan setiap hari pada jam 6:30 pagi atau sekitar 7:30 pagi dan pergi makan tengah hari secara berkala kira-kira pukul 11:30 pagi (setiap bilik menetapkan jadualnya, jadi hubungi dahulu).

Tunjukkan makanan ayam anda di sana untuk waktu sarapan anda, dalam roti gulung , dalam roti kecil chick-n-mini, Telur dan cheddar, dalam multigrain bagel bunga matahari.

1 - Pinggan Sarapan.

2 - Yogurt sempurna dalam bahasa Yunani.

3 - Kuki mentega. Kuki mentega.

4 - Putih Telur BBQ.

5 - Ayam Chick-fil-A.

Chick-fil-A Sosej, Telur & Keju Muffin

Memandangkan bahawa sosis McMuffin McDonald's dengan Telur sangat cakerawala, bahawa perkara sebenar dalam menu makan pagi McDonald adalah sangat hebat, adakah anda menganggap sosis Chick-fil, A's Egg, dan muffin keju jauh dan jauh, bukan? Kecurigaan ini tidak mungkin lebih berat sebelah.

Chick-fil-versi An's tidak hanya seperti sandwic sarapan pagi McDonald's yang sangat baik, tetapi juga sangat mengerikan. Semua perkara kecil mengenainya sangat mengerikan sehingga Chick-fil-A menawarkan keengganan seperti itu. Anda akan bergerak.

Kegagalan itu bermula dengan dapur. Berbeza dengan biskut McDonald, ia lebih nipis, lebih berkapur dan lebih sesuai untuk memecahkan potongan jari anda.

Berita sedih tidak berakhir di sana kerana wiener lebih gemuk pada masa yang sama dan mempunyai pukulan yang indah ke tahap yang lebih rendah, Telur lebih kering, dan cheddar Amerika sangat kekurangan manis yang biasanya anda harapkan dari Sausage Marcmuffin dengan Telur.

Cawan Buah Chick-fil-A

Sebenarnya, Cawan Buah Chick-fil-A adalah sarapan yang cukup baik, terutamanya jika dibandingkan dengan pilihan makanan murah yang lain. Walau apa pun, walaupun ada kekuatannya, anda pasti tidak berpuas hati dengan peluang memilih objek ini.

Sejak awal, pengukuran produk semula jadi yang anda dapat di dalam cawan bukanlah yang anda harapkan. Chick-fil-An secara hipotetis menyediakan cawan buah kecil, sederhana dan besar. Walaupun begitu, beberapa tempat hanya menawarkan pilihan kecil dan sederhana.

Tidak kira sama ada anda mempunyai cawan buah raksasa, ia tidak cukup membawa produk semula jadi untuk menghasilkan sesuatu yang hampir dengan pesta yang lengkap.

Kedua, kualiti produk semula jadi adalah adil. Walaupun potongan epal dan blueberry sangat menyenangkan, stroberi berair, dan potongan oren sangat sesuai sehingga anda perlu memilih gigi apabila selesai.

:large_blue_diamond: Ringkasan

Chick-fil-A selalu diberitahu bahawa jam tindakan ekzos tertentu diketahui. Program ini hebat dan senang digunakan. Dengan duduk di atas katil anda dan kemudian memilih untuk pergi, anda mungkin akan segera mendapat maklumat penting . Kemudian anda pergi ke restoran lain kerana chick-fil hanya dibuka pada hari Ahad dan sehari penuh berbanding tempat lain.

Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai masa sarapan ayam. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Apa yang hendak dikatakan apabila Chick-fil-A dipesan?

Biarkan kami memberi tahu anda tentang hal ini: Setiap kali anda mengucapkan "terima kasih" kepada pekerja Chick-Fil-A, mereka selalu menjawab "kesenangan saya." Jangan "selamat datang" atau "barang pasti", atau "selamat hari!" Tetapi "kegembiraan saya."

:two: Berapa lamakah ChickFilA berhenti menyajikan sarapan?

Chick-fil-A berhenti menyajikan sarapan sekitar 10:30 pagi atau 11:30 pagi, bergantung pada wilayahnya. Menurut pelanggan TripAdvisor , beberapa kumpulan berpeluang merancang makanan pagi yang menggelegak setelah waktu sarapan pagi yang sebenar. Ia boleh dibayangkan, tetapi tidak bergantung padanya.

:three: Adakah milkshake Chick-fil?

Menu Chick Fil merangkumi dua jenis milkshake. Mereka menyediakan milkshake biasa dengan aroma yang berbeza dan milkshake berasaskan espresso. Shake Chick Fil An yang lengkap ditawarkan dalam jumlah besar dan kecil. Setiap milkshake Chick Fil A diperbuat daripada campuran yogurt beku dengan Chick Fil dan aroma yang luar biasa.

:four: Apakah syarat umur Chick-fil-A?

Chick-Fil-base An berumur 16 tahun. Oleh itu, kanak-kanak berumur 16 tahun mungkin bekerja di sini. Kami juga mempunyai halaman yang jelas tersedia untuk kanak-kanak berusia 16 tahun di laman web kami untuk alternatif lain. Jumlahnya Adakah anda mempunyai pekerja Chick-Fil-A Pay sambilan? Pendapatan Chick-Fil setiap jam berubah-ubah kerana pampasan terendah yang dibenarkan oleh undang-undang.

:five: Berapa banyak restoran di Chick-fil?

Selepas 1-2 bulan, anda akan dijemput untuk menamatkan wawancara persidangan video dengan soalan yang telah dirakam sekiranya biografi 25 halaman anda sesuai dengan tujuan Chick-fil-goal A yang berjaya. Dalam proses ini, anda berpeluang menjawab beberapa soalan yang sama dengan yang anda terima semasa pertemuan sebelumnya.

:large_blue_diamond: Kesimpulannya

Katakan anda mahu mengambil makanan Chick-fil-A dan tidak tahu jadual dan menu. Di sini saya telah memberikan maklumat makanan Chick-fil-A. Chick-fil-A sentiasa bersedia untuk sarapan, makan tengah hari atau makan malam tanpa mengira waktu. Saya percaya siaran ini akan banyak membantu anda. Sekiranya tidak ada tempat untuk makanan Chick-fil-A di Ares anda, anda pasti akan dibantu untuk membaca arahan ini tanpa masalah.

artikel berkaitan