Anda harus tahu jam berapa makan tengah hari bermula di McDonald's , jika anda ingin membawa rakan dan keluarga anda ke McDonald's untuk makan tengah hari. Semua restoran McDonald's mula menghidangkan makan tengah hari pada pukul 10.30 pagi dari Isnin hingga Jumaat. Makan tengah hari McDonald

Mengenai McDonald's

Syarikat McDonald's, rangkaian makanan segera Amerika, yang terkenal dengan hamburger, adalah salah satu yang terbesar di dunia. Ibu pejabatnya berada di bandar Oak Brook di Illinois.

Pada tahun 1963, dengan pengenalan badut bernama Ronald McDonald, wajah umum McDonald's ditubuhkan; logo McDonald's ditubuhkan pada tahun 1962 dalam bentuk double-arch “m”.

Rangkaian ini mulai berkembang di dalam dan di seluruh dunia, berkembang pada tahun 1967 ke Kanada, mencapai 10.000 restoran pada tahun 1988, dan pada awal abad ke-21, beroperasi lebih dari 35,000 gerai di lebih dari 100 negara.

Populariti McDonald menimbulkan kritikan yang meningkat, yang kebanyakannya berkaitan dengan dakwaan hubungannya dengan lonjakan kegemukan di peringkat global. McDonald's bertindak balas dengan menambahkan makanan yang lebih sihat ke dalam menu, dan McVegan, hamburger nabati yang hanya terdapat di beberapa negara, dilancarkan pada tahun 2017.

Waktu Makan Tengah Hari McDonald

McDonald's makan tengah hari bergulir tepat di papan pada pukul 10:30 pagi dari hari Jumaat pada hari Isnin dan 11 pagi pada hari Ahad dan Sabtu. Ini juga bermaksud bahawa bermula pada waktu-waktu tertentu, anda juga boleh memesan Makanan Selamat.

Penting untuk diingat bahawa terdapat perbezaan antara menu sarapan pagi dan menu sarapan sepanjang hari; itu jauh lebih terhad daripada yang sebelumnya, dan sepanjang jam menu sarapan lengkap disajikan, menu makan tengah hari biasa belum tersedia (biasanya dari jam 5 atau 6 pagi hingga sekitar 10:30 pagi

Terdapat banyak kegembiraan pada awal tahun ini ketika McDonald ingin memberi kami makanan sepanjang hari, yang hampir semua orang setuju adalah idea yang sangat positif. Selagi McDonald's dibuka, anda boleh berjalan masuk dan mendapatkan pembaikan telur Egg McMuffin atau coklat.

Sebilangan besar francais yang dimiliki oleh McDonald's adalah milik francais, yang bermaksud bahawa pemilik individu menetapkan jadual mereka sendiri berdasarkan apa yang paling sesuai dengan perniagaan mereka. Atas sebab ini, beberapa tempat dibuka 24 jam, sementara yang lain dibuka pada pukul 5 pagi

Pukul berapa McDonald akan berhenti menyajikan sarapan?

Pada pukul 10:30 pagi, kebanyakan restoran McDonald menghindari sarapan. Isnin hingga Jumaat dan dari 10:45 pagi Kanan, atau 11:00 pagi pada hujung minggu (pada hari Sabtu dan Ahad).

Sekali lagi, McDonald's tidak rasmi, pemilik francais tidak bergantung pada waktu mula dan waktu tamat, dan mereka dapat menetapkan waktu akhir mereka sendiri untuk sarapan.

Walaupun begitu, sebahagian besar restoran McDonald menggunakan masa yang dinyatakan di atas.

Sepanjang hari, anda boleh mendapatkan "sarapan sepanjang hari", tetapi menu sarapan akan terhad selepas jam 10:30, dan anda boleh terlepas beberapa item yang hanya tersedia dari jam 5 pagi Menjelang 10:30 pagi Menu terhad semasa makan sepanjang hari, di mana anda boleh membuat muffin, burrito, hash browns, dan hotcakes.Logo McDonald

Menu McDonald's untuk Makan Siang

Tidak dapat dinafikan bahawa McDonald's adalah pesaing utama dalam permainan makanan segera. Anda pasti berada dalam jarak sekurang-kurangnya beberapa batu dari lengkungan emas setiap saat, dengan 69 juta pelanggan dilayan setiap hari dan lebih daripada 35,000 restoran di seluruh dunia.

Tidak ada rasa malu untuk memukul drive sekali-sekala dengan begitu banyak tempat yang selesa (tentu saja, dan kentang goreng yang lazat), kecuali jika anda merancang untuk memesan salah satu daripada 10 item menu McDonald's ini.

Double Cheeseburger

McDonald mendapati pada tahun 2002 bahawa tidak apa-apa untuk bermain dengan klasik jika memastikan individu mendapat lebih banyak daripada mereka. Dengan daging lembu dua kali ganda dan keju dua kali ganda, burger ini adalah item kesembilan yang paling terkenal di Mickey D. Pada awal tahun 2003, Menu Dolar, yang dilancarkan sebagai bagian dari Double Cheeseburger, menyelamatkan McDonald dari kerugian suku pertama sejak 1965.

Dengan dolar Cheeseburger memimpin, keuntungan melambung tinggi. Double Cheeseburger, tentu saja, kini sedikit lebih mahal (kira-kira $ 1,69), sebahagiannya disebabkan oleh kenaikan harga keju Amerika, tetapi ia masih menjadi rebutan.Burger keju

Nugget untuk Ayam / Jalur Pilihan

Tuntutan McDonald's yang paling terkenal adalah burger dan kentang goreng, tetapi ayam tetap teguh, mengambil kedudukan ketujuh dalam senarai item menu McDonald's ini. Pada tahun 1980, McDonald melancarkan Chicken McNuggets, dan sejak itu, mereka telah menjadi buku terlaris.

Di sisi lain, Pilih Jalur hilang pada tahun 2015 dari menu, tetapi dengan Tender Ayam Buttermilk, segar pada tahun 2017, para penikmat ayam masih dapat menyelesaikannya. Barangan ayam gabungan, sama ada, berjaya memperoleh penjualan sehingga menduduki tempat ketujuh.

Selamat Makan

Ini mengejutkan bahawa McDonald's tidak selalu memasarkan kepada anak-anak, kerana segala-galanya dari PlayPlaces di banyak tempat McDonald hingga fakta bahawa McDonald's adalah pengedar mainan terbesar di dunia (ya, sungguh!). Tidak sampai tahun 1979 francais mula menjual "makanan anak-anak" yang kami kenal dan sukai hari ini, tetapi sebenarnya.

Kotak kadbod Happy Meal menampilkan mainan walaupun pada masa itu, dan kemasan yang mesra kanak-kanak dipengaruhi oleh kotak bijirin.Selamat Makan

Mac Besar

Anda tahu bahawa ini akan menjadi akhir. Dinamakan sempena francais itu sendiri, ramuan burger khas saus-biji-roti-dikelilingi burger tidak jauh dari tempat nombor satu. Pemasaran yang berjaya telah memainkan peranan penting dalam kejayaan berterusan Big Mac.

The Big Mac baru-baru ini mendapat ukuran dan ukuran yang lebih tinggi, dijual bersama dengan Grand Big Mac dan Mac Jr. dengan sandwic yang lebih besar dan lebih kecil. Seperti yang dinyatakan oleh laman web McDonald, "Setiap saat, ada Mac."

Balut untuk Snek

Makanan dalam perjalanan adalah yang terbaik dilakukan oleh McDonald's, dan untuk itu, pembungkus makanan ringan dibuat. Tidakkah anda mempunyai masa untuk makan keseluruhan, atau selera makan? Pada menu McDonald's, bungkus makanan ringan adalah pilihan yang sesuai. Pilihlah pilihan anda dan nikmati ayam goreng goreng, rangup, atau buttermilk. Item laris ketiga McDonald adalah bahagian ringkas ini.

Kentang goreng

Tentunya tidak mengejutkan apabila mendengar bahawa kepingan kebaikan keemasan ini adalah yang paling laris sepanjang masa. Sejak menu pertama mereka, mereka telah menjadi makanan utama McDonald's, dan pelanggan telah meminta kentang goreng sejak itu, atau hanya kentang goreng.Kentang goreng

McDonald's di Pakistan

Restoran McDonald pertama di Lahore membuka pintunya kepada orang-orang Pakistan pada bulan September 1998. Dengan semangat yang tiada tandingannya, pelancaran ini dihasilkan oleh orang-orang Lahore, yang terkenal dengan kesenangan, semangat dan minat mereka terhadap makanan yang berkualiti.

Berjuta-juta orang Pakistan hari ini mempercayai McDonald's untuk menyediakan mereka makanan berkualiti tinggi, perkhidmatan cepat dan bernilai wang. Oleh itu, ingatlah, di lain kali anda memasuki salah satu restoran kami, McDonald's Pakistan ada di sini sekarang, untuk tersenyum di wajah anda, setiap kali anda mengunjungi kami.

McDonald's, sebagai warga korporat yang bertanggungjawab, sangat percaya untuk memberi kembali kepada komuniti di mana ia bekerja. Kami suka memberi sokongan dan motivasi kepada orang-orang yang sangat memerlukannya. Semua restoran kami menyumbang kepada komuniti tempatan mereka dan kami membantu menubuhkan dan mendorong pelbagai inisiatif pendidikan, sukan dan amal setiap tahun untuk membantu pelbagai orang.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh pelanggan McDonald's. Oleh itu, jika anda salah seorang dari mereka, dapatkan jawapan anda.

Bagaimanakah cara mencari waktu pembukaan dan penutupan Restoran McDonald's Near Me?

Dengan menggunakan McDonald's Restaurant Locator yang diberikan secara rasmi oleh McDonald's, anda dapat mengetahui waktu pembukaan dan penutupan McDonald's Restaurant yang berdekatan dengan anda.

Adakah McDonald's memberi potongan untuk pelajar?

Dengan pembelian Makanan Nilai Tambahan atau Makan Balut, McDonald's menawarkan Cheeseburger, Mayo Chicken, atau McFlurry Original percuma hanya jika pelajar menunjukkan ID Pelajar / NUS atau ID UNiDAY yang sah semasa membuat pesanan.

Dalam Menu Sarapan, item apa yang disertakan?

Di menu sarapan, terdapat banyak barang yang tersedia. Di laman web rasmi mereka, anda boleh melihat keseluruhan sarapan McDonald's.

Kesimpulannya

Ini adalah semua data waktu makan tengah hari McDonald's di mana kami mengarahkan anda secara meluas mengenai " Jam berapa makan tengah hari bermula di McDonald's " dan " Bilakah McDonald's berhenti menyajikan makan tengah hari. "

Baca Juga

Pukul berapa McDonald's makan tengah hari Pukul berapa McDonald's Stop Serving breakfast Bilakah McDonald's Serve Lunch