Pukul berapa Taco Bell menyajikan makan tengah hari? Taco Bell menyajikan makan tengah hari dari 10 pagi hingga 11 pagi. Taco Bell adalah restoran makanan segera yang ditubuhkan di Amerika Syarikat dan ditubuhkan pada tahun 1962. Ia adalah restoran makanan segera yang terkenal di banyak negara seperti Australia, China, Sepanyol, Brazil, Yunani, Finland, dan banyak negara lain termasuk negara Eropah dan negara Timur Tengah. Taco bell menyajikan pelbagai jenis makanan semasa makan tengah hari termasuk Cinnamon Twists, Chicken Quesadilla, Burritos, dan banyak lagi makanan khas lain. Taco Bell juga menyajikan sarapan dari jam 06:00 pagi hingga 11:00 pagi.

:arrow_right: Taco Bell:

:pencil2: Pengenalan:

Taco Bell adalah perniagaan restoran makanan segera yang ditubuhkan di Amerika Syarikat yang ditubuhkan pada tahun 1962 oleh Glen Bell di Irvine, California. Yum! Brands, Inc. memiliki Taco Bell dan merupakan anak syarikat Yum! Brands, Inc. Tacos, burrito, quesadillas, nachos, kebaruan, dan item khas, serta pilihan produk "menu diskaun", adalah antara masakan berinspirasi Mexico yang disajikan di lokasi.

Taco Bell melayani kira-kira dua bilion pengguna setiap tahun di 7,072 restoran, dengan francaisi dan pemegang lesen bebas memiliki dan mengendalikan lebih dari 93 peratus daripadanya. Taco Bell dibeli oleh PepsiCo pada tahun 1978 , dan sektor restoran syarikat dipisahkan sebagai Tricon Global Restaurants, yang akhirnya dinamakan semula, Yum! Jenama.

:pencil2: Sejarah:

Taco Bell adalah perniagaan restoran makanan segera Amerika yang terkenal yang mengkhususkan diri dalam masakan yang diilhamkan oleh Mexico , seperti taco, burrito, quesadillas, nachos, dan pelbagai makanan lain yang mungkin dinikmati oleh sesiapa sahaja. Glen Bell mendirikan restoran tersebut pada 21 Mac 1962. Taco Bell melayani kira-kira dua bilion pengguna setiap tahun di 7,072 restoran, dengan francaisi dan pemegang lesen bebas memiliki dan mengendalikan lebih dari 93 peratus daripadanya.

Sehingga tahun 2019 , syarikat restoran Mexico ini mempunyai 7,363 lokasi di 30 negara di seluruh dunia. Glen Bell, pencipta Taco Bell, memulakan perniagaannya pada tahun 1948 dengan sebuah kedai hot dog di San Bernardino, California.

Bell mengetahui tentang restoran Mexico yang semakin popular dari masa ke masa, dengan sebilangan besar pelanggan menunggu taco yang keras. Keinginannya untuk mencari teknik di sebalik taco ini mendorong keinginannya untuk menyempurnakannya. Akibatnya, dia membuat pendirian baru, yang pertama kali dikenal sebagai Taco-Tia , kemudian El Taco , dan akhirnya Taco Bell .

Ketika Bell melancarkan restoran Taco Bell pertama di Downey, California pada tahun 1962, begitulah lahirnya jenama Taco Bell. Glen Bell adalah nama restoran. Restoran ini begitu popular sehingga mendapat francaisi pertamanya di Torrance, California, pada tahun 1967, dan pemegang francais ke-100 di Anaheim, di 400 South Brook Hurst.

Ringkasan

Pukul berapa Taco Bell menyajikan makan tengah hari? Ia menyajikan makan tengah hari dari 10 pagi hingga 11 pagi. Taco Bell adalah restoran makanan segera. Ia melayani dua bilion pengguna setiap tahun. Ia terkenal dengan masakan yang diilhamkan oleh Mexico. Ia pertama kali dikenali sebagai Taco-Tia dan El Taco. Kemudian ia diberi nama Taco Bell.

:pencil2: Fakta mengenai Taco Bell:

Taco Bell pakar dalam masakan Mexico , namun anda akan terkejut apabila mengetahui bahawa tidak ada lokasi Taco Bell di Mexico. Mereka berusaha untuk mewujudkan rangkaian restoran di Mexico dua kali tetapi gagal kedua-duanya. Taco Bell telah mengajukan petisyen kepada pemerintah AS untuk mengembalikan mata wang $ 2 yang lama.

Taco Bell telah menjual lebih dari satu bilion taco Doritos Locos sejak mereka mula membuatnya, gaya taco dengan cangkang taco renyah berperisa Dorito. Populariti Doritos Locos Tacos menghasilkan 30,000 pekerjaan di restoran Taco Bell di seluruh dunia. Taco Bell membuat kempen luar biasa dengan menyatakan bahawa jika stesen angkasa Mir mendarat di sasaran terapung di lautan , semua orang di Amerika Syarikat akan mendapat taco percuma.

Syarikat 50 Cent mengajukan aduan undang-undang terhadap Taco Bell kerana menggunakan jenama mereka dalam iklan tanpa izin. Taco Bell meminta agar 50 Cent mengubah identiti menjadi 99 Cent untuk satu hari untuk membantu Taco Bell menjual taco dan burrito renyah mereka dengan harga kurang dari satu dolar dalam kempen promosi tersebut.

Taco Bell, sebaliknya, menyelesaikan masalah itu dengan membayar mereka $ 4 juta sebagai penyelesaian. Sebelum dia dapat menembak iklan untuk Taco Bell, Billy Mays meninggal kerana sakit jantung . Taco Bell juga mempunyai trak makanan yang bergerak di seluruh Amerika Syarikat, memberikan taco percuma kepada sesiapa sahaja yang berhenti.

Kenyataan bahawa pelanggan pertama mereka tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka adalah salah satu fakta paling penting mengenai jenama restoran Mexico ini. Dia memesan taco, tetapi jusnya tumpah di lengan dan tali lehernya. Tetapi, luar biasa, dia tidak menjadi marah; sebaliknya, dia kembali ke restoran untuk membuat pesanan lain.

:arrow_right: Taco loceng di negara lain:

:pencil2: China:

Taco Bell memasuki pasar China pada tahun 2003 dengan peresmian "Taco Bell Grande" di Shanghai People's Square. Sebelum ditutup pada tahun 2008, tiga lagi restoran TBG memulakan kerjayanya. Pada akhir 2015, Taco Bell kembali memasuki pasar China dengan pembukaan sebuah kedai di Pudong, Shanghai.

:pencil2: India:

Taco Bell pertama di India dibuka di mall Mantri Square Bangalore pada tahun 2010. Pada 15 Mei 2019, Taco Bell dan Burman Hospitality menandatangani perjanjian francais induk eksklusif di seluruh negara. Pada tempoh yang sama, rangkaian ini mempunyai 35 lokasi di seluruh India. Yum! Menjelang 2029, Brands merancang untuk membuka 600 restoran Taco Bell baru di India.

:pencil2: Indonesia:

Pada 18 Disember 2020, Taco Bell melancarkan lokasi pertama di Indonesia di Jalan Senopati di Jakarta.

:pencil2: Malaysia:

Pada 2 April 2021, Taco Bell akan melancarkan lokasi pertama Malaysia di Cyberjaya, Sepang. Kedai lain akan dibuka di Kota Damansara, Petaling Jaya, di Tropicana Gardens Mall.

:pencil2: Jepun:

Taco Bell pernah mempunyai lokasi di Tokyo dan Nagoya pada tahun 1980-an, namun, mereka ditutup beberapa tahun kemudian. Sejak itu, hanya pangkalan tentera Amerika Syarikat yang mempunyai kedai. Taco Bell memasuki pasaran Jepun pada tahun 2015, membuka lokasi baru di Shibuya, daerah pusat bandar Tokyo . Pada menu aslinya, ia menawarkan "Nasi Taco" dan "Burrito udang dan alpukat."

:pencil2: Filipina:

Pada 30 Oktober 2004, Taco Bell membuka lokasi Filipina yang pertama di Gateway Mall di Cubao, Kota Quezon. Mereka kini mempunyai dua lokasi dalam makanan Gateway Mall mahkamah , satu di tingkat bawah dan satu di tingkat empat. Di Quezon City, terdapat juga cawangan di TriNoma mall .

:pencil2: Singapura:

Taco Bell beroperasi di Singapura selama beberapa tahun, sebahagian besarnya sebagai gerai kombo KFC -Taco Bell seperti yang terdapat di Funan Digital Life Mall , tetapi Taco Bell berhenti beroperasi di Singapura pada tahun 2008.

:pencil2: Korea Selatan:

Daerah Itaewon dan Hongdae di Seoul kini merupakan destinasi paling popular bagi warga asing dan pelajar kolej. Yang pertama dari dua cawangan, di Itaewon, dibuka pada musim panas tahun 2010. Untuk sementara waktu, terdapat usaha akar umbi lidah di pipi oleh orang asing bukan Korea, bukan tentera di Seoul untuk mendapatkan satu lagi gerai Taco Bell, yang dilarang untuk anggota bukan tentera di Yongsan Garrison Tentera Darat AS, yang dilarang bagi individu bukan tentera.

:pencil2: Cyprus:

Pada bulan Disember 2009, Taco Bell dibuka di Limassol di MY MALL Limassol . Dalam 18 bulan berikutnya, lebih banyak restoran dijangka dibuka (kemungkinan besar di Nicosia, ibu negara Cyprus).

:pencil2: Finland:

Restel , sebuah syarikat restoran Finland, mengumumkan pada 15 Jun 2017, bahawa Taco Bell akan datang ke Finland. Pada 9 November 2017, restoran pertama di pusat Helsinki dibuka. Kemudian pada bulan November 2017, restoran di pusat beli-belah Espoo's Sello dan Iso Omena memulakan debutnya.

Finland adalah negara pertama yang menyediakan gandum yang ditarik (pengganti daging). Pada tahun 2019, Taco Bell membuka lokasi di Lappeenranta dan Turku , di luar Kawasan Metropolitan Helsinki. Cawangan baru akan dibuka di Oulu pada bulan Julai 2021.

:pencil2: Yunani:

Pada 30 November 2010, Taco Bell pertama Yunani dibuka di Athens dengan pembukaan Athens Metro Mall yang baru dibina. Kerana kemelesetan negara, restoran ditutup pada Ogos 2012, dan rantaian itu menarik diri dari pasaran Yunani.

:pencil2: Iceland:

Taco Bell di Iceland dijalankan sebagai sebahagian daripada francais KFC di Hafnarfjörur, pinggir bandar Reykjavik. Ia ditubuhkan pada akhir tahun 2006 , berikutan pemergian Tentera Laut AS dari Nef Air Station Keflavik. Pada bulan November 2008, cawangan kedua di kawasan kejiranan Reykjavik dibuka.

:pencil2: Belanda:

Taco Bell melancarkan restoran pertamanya di Eindhoven, Belanda, pada 4 April 2017. Taco Bell melancarkan lokasi baru di Tilburg pada 12 Oktober . Breda kini mempunyai restoran ketiga.

:pencil2: Poland:

Pada tahun 1993 , Taco Bell Poland pertama membuka pintunya. Berikutan dorongan pengembangan yang agresif, usaha Taco Bell memudar, dan perniagaan itu berangkat dari Poland tidak lama kemudian.

:pencil2: Romania:

Pada 12 Oktober 2017, Taco Bell pertama melakukan debut di ibu kota Romania, Bucharest , dan kini terdapat sepuluh lokasi di negara itu. Buat masa ini, Romania adalah satu-satunya negara Eropah Timur yang mempunyai Taco Bell.

:pencil2: Rusia:

PepsiCo membuka banyak gerai Taco Bell dalam sistem metro Moscow , terutamanya Metro Park Kulturi dan Metro Komsomolskaya, pada awal 1990 - an . Walaupun percubaan itu hanya berlangsung beberapa tahun, lokasi tetap ada dengan kepemilikan dan nama yang berbeza.

:pencil2: Sepanyol:

Pasaran Eropah terpenting Taco Bell di Sepanyol. Menjelang akhir 2019, akan ada 67 lokasi Taco Bell di Sepanyol, yang lebih dari dua kali ganda jumlah lokasi pada tahun 2017. Pada tahun 2017, Taco Bell mempunyai 32 lokasi di Sepanyol . Taco Bell pertama di Sepanyol memulakan debutnya pada tahun 2004 di Naval Station Rota, dan hanya dapat diakses oleh mereka yang telah diberi izin masuk ke pos tentera laut.

Pada bulan Disember 2008, Taco Bell awam pertama dibuka di Pusat Beli-belah Islazul Madrid. Pada awal tahun 2009 , Brands mengumumkan bahawa mereka akan melancarkan restoran tambahan di Sepanyol sebagai sebahagian daripada ujian pasaran Eropah. Kedai kedua Taco Bell di Sepanyol dibuka di La Vaguada Shopping Mall di Madrid pada 3 Mac 2010.

:pencil2: Inggeris:

Taco Bell membuka lokasi pertamanya di Eropah di United Kingdom. Pada tahun 1986, sebuah laman web di Coventry Street (antara Dataran Leicester dan Piccadilly Circus) di London dibuka, diikuti dengan kemudahan kedua berhampiran stesen tiub Mahkamah Earl di Mahkamah Earl. Di Uxbridge, kedai lain dibuka, tetapi semuanya ditutup pada pertengahan 1990-an.

Compass , sebuah syarikat perkhidmatan makanan universiti , mengumumkan rancangan untuk lokasi di kampus universiti dan kolejnya pada tahun 1994. Namun, di Birmingham University, hanya satu kedai yang dibuka, yang kini ditutup.

Terdapat hanya dua cawangan Taco Bell di UK ketika cawangan Universiti Birmingham ditutup di kemudahan Komando Udara Strategik dan Tentera Udara Amerika Syarikat di dewan RAF Milden dan kawasan RAF Lake. Hanya kakitangan perkhidmatan yang berkaitan yang mempunyai akses. Sebagai sebahagian dari pengembangan yang dirancang secara signifikan ke Eropah , Yum Brands mengumumkan pembukaan semula gerai Taco Bell di United Kingdom.

Yum Brand memanfaatkan kemelesetan baru-baru ini, yang mengakibatkan peningkatan penjualan di kedai makanan segera lain; ia juga menyatakan bahawa sekarang ada pengetahuan yang lebih besar tentang makanan Mexico di United Kingdom dan mungkin berjaya dengan item menu dan pemasaran yang lebih baik .

:pencil2: Timur Tengah:

Pada bulan November 2008, Taco Bell dibuka di Dubai Mall di Dubai , Emiriah Arab Bersatu. Bawadi Mall di Al Ain, lokasi keempat UAE, juga dalam proses. Lokasi di Dubai Mall, Pusat Bandar Deira, dan Pusat Bandar Midriff semuanya ditutup pada Februari 2012, dan Taco Bell telah keluar sepenuhnya dari pasar Emirati . Taco Bell tetap dibuka di Kuwait dan sejak itu tidak dikeluarkan dari pasar Kuwait .

:pencil2: Kanada:

Sejak tahun 1981, ketika Taco Bell pertama dibuka di Windsor, Ontario , syarikat ini telah hadir di Kanada. British Columbia, Alberta, Saskatchewan, Manitoba, Ontario, Quebec, New Brunswick, dan Nova Scotia adalah lapan wilayah Kanada dengan outlet Taco Bell. Dulu boleh memesan bir draf dengan makanan seseorang.

Kedai Taco Bell menyediakan pengisian semula minuman percuma. Prizm , pemilik Taco Bell (Kanada), mengajukan permohonan perlindungan kebankrapan di Ontario dan British Columbia pada 31 Mac 2011. Dana Pendapatan Prizm dihapus dari Bursa Saham Toronto pada 6 Mei 2011, setelah gagal memenuhi Saham Toronto Piawaian penyenaraian berterusan Exchange.

Beberapa lokasi Taco Bell telah ditutup sejak itu, termasuk di Guelph, Hamilton , dan Cambridge, Ontario, antara lain. Taco Bell telah melakukan dua percubaan untuk menerobos pasaran Mexico. Semua restoran ditutup dua tahun selepas debut mereka yang sangat diumumkan di Mexico City pada tahun 1992.

Taco Bell datang ke Monterrey pada bulan September 2007, menggambarkan gambar Amerika dengan menu Amerika yang termasuk kentang goreng, tetapi ditutup kerana lalu lintas yang rendah pada Januari 2010.

:pencil2: Australia:

Taco Bell pertama kali dibuka di Australia pada bulan September 1981 , tetapi setelah pemilik restoran tempatan berjaya menuntut Taco Bell kerana tingkah laku yang menyesatkan, syarikat tersebut terpaksa menukar namanya. "Taco Bell's Casa" adalah nama restoran tempatan, yang telah dibuka di Australia sejak tahun 1970-an.

Pemiliknya berjaya dengan alasan bahawa penduduk Sydney akan mengelirukan rantai pengambilalihan dengan restorannya, menyebabkan dia kehilangan perniagaan. Taco Bell kemudian tiba di Australia pada tahun 1997 dengan lokasi di George Street di daerah filem Sydney dan setahun kemudian pada tahun 1998 di beberapa gerai KFC di negara bagian New South Wales, namun, jenama Taco Bell dikeluarkan dari negara itu pada tahun 2005 .

Collins Foods mengumumkan kembalinya Taco Bell ke pasar Australia pada 13 September 2017, dengan lokasi pertama mereka di kejiranan Brisbane di Annerley, Queensland, menggunakan restoran Sizzler yang telah dipulihkan yang ditutup pada awal tahun itu. Pada hari Sabtu, 4 November 2017, kedai Annerley dibuka, dengan lebih daripada 50 pelanggan berkemah semalaman untuk menjadi yang pertama merasakannya.

Restoran ini menawarkan 96 tempat duduk di dalam dan di luar, serta dapur terbuka sehingga pengunjung dapat melihat makanan mereka dihasilkan. Jalan masuk juga disediakan. Berdasarkan kajian citarasa makanan syarikat, menu tersebut kelihatan sebagai subset dari menu AS. Antara Januari 2019 dan Disember 2021, Collins Foods menandatangani perjanjian pembangunan dengan Yum! Jenama untuk membuka lebih daripada 50 gerai Taco Bell di seluruh Australia.

:pencil2: Amerika Selatan:

Collins Foods telah menandatangani perjanjian pembangunan dengan Yum! Jenama akan membuka lebih dari 50 lokasi Taco Bell di Australia antara Januari 2019 dan Disember 2021.

Ringkasan:

Pukul berapa Taco Bell menyajikan makan tengah hari? Taco Bell adalah restoran makanan segera di Amerika Syarikat yang melayani di banyak negara. Ia adalah restoran terkenal yang terkenal dengan Masakan Mexico dan yang paling mengejutkan anda akan terkejut setelah mengetahui bahawa tidak ada restoran Taco Bell di Mexico. Restoran loceng Taco dibuka di banyak negara seperti negara Eropah, Timur Tengah, United Kingdom, Perancis, China, Finland, dan banyak negara lain.

:arrow_right: Item Makanan Taco Bell:

:pencil2: Putaran Kayu Manis:

Cinnamon Twist adalah pencuci mulut Taco Bell yang terkenal yang mempunyai semua kemanisan gulungan kayu manis tetapi lebih panjang dan bergelung dalam corak spiral . Ia mengandungi 170 kalori dan berharga $ 1.

Ia mempunyai nutrien berikut:

Nutrien Jumlah
Lemak 15g
Protein 4g
Besi 8%
Gula 17g

:pencil2: Ayam Quesadilla:

Di restoran Mexico, quesadilla atau tortilla dimuat dengan keju , dilipat, dan dipanggang ke dalam hidangan sederhana yang disajikan dengan kacang atau salad kecil. Quesadilla ayam berharga $ 2.49 mempunyai 170 kalori dan berharga $ 2.49.

Ia mempunyai nutrien berikut:

Nutrien Jumlah
Lemak 13g
Karbohidrat 23g
Kolesterol 454 mg
Natrium 454mg
Potasium 220mg

:pencil2: Meximelt:

Meximelt pada dasarnya adalah Fresco Soft Taco yang digabungkan dengan quesadilla. Ia mempunyai 270 kalori dan harganya dari $ 1.99 hingga $ 2.69 bergantung pada bagaimana anda menyesuaikannya.

:pencil2: Nacho Fries:

Nacho Fries adalah makanan Taco Bell yang terkenal yang terdiri daripada kentang goreng renyah udara yang dicampurkan dalam campuran perasa khas termasuk serbuk bawang, serbuk bawang putih , serbuk paprika, serbuk cayenne, dan garam . Hidangan ini mengandungi 320 kalori dan akan memberi anda $ 1.39.

:pencil2: Membekukan:

Restoran Taco Bell menyajikan snek manis tanpa alkohol ini setiap hari selama tiga jam semasa "Happier Hour" Taco Bell. Antara jam 2 dan 5 petang, anda boleh memesan minuman sejuk beku dengan harga $ 1 semasa "Happy Hour".

:pencil2: Crunch wrap Supreme:

Tortilla renyah genggam ini menambahkan dimensi baru untuk penciptaan taco. Walaupun kami menyukai lagu ini tanpa tomato, terdapat banyak pilihan lain. Gabungan ramuan ini adalah kunci untuk menjadikan taco ideal ini menakjubkan, dengan daging, selada, krim masam , cengkerang tostada yang hebat, keju nacho, dan tomato.

:pencil2: Quesarito:

Quesarito adalah kacukan quesadilla dan burrito dengan nasi tambahan di dalamnya. Ia mengandungi daging lembu dan ayam. Quesarito mempunyai berat sekitar 630 kalori dan berharga $ 1,99.

:pencil2: Doritos Locos Tacos:

The Cool Ranch Doritos Locos Taco adalah item menu Taco Bell yang popular yang terdiri daripada taco renyah dengan daging lembu bermutu, selada renyah, dan keju cheddar sebenar dalam cengkerang Cool Ranch Doritos Chips. Ia mengandungi 170 kalori dan berharga $ 1.39.

:pencil2: Keju Gordita Cheesy:

Cheesy Gordita Crunch adalah cengkerang Doritos yang lembut dan enak diisi dengan daging lembu , selada, keju cheddar sebenar, dan sos peternakan pedas, semuanya merangkumi sepotong roti rata dengan campuran tiga keju cair. Cheesy Gordita Crunch mengandungi 500 kalori. Menu ini tersedia dengan harga $ 2.69.

:pencil2: Kotak Nacho Fries:

A Cheesy Gordita Crunch, keju Doritos Locos Taco, kentang goreng beku, dan keju EATS semuanya disertakan di dalam kotak kentang goreng nacho. Dengan harga hanya $ 5, ia adalah item Taco Bell terbaik yang ada.

Ringkasan

Cinnamon Twists, Chicken Quesadilla, Meximelt, Nacho Fries, Freezes, Crunch wrap Supreme, Quesarito, Doritos Locos Tacos, Cheesy Gordita Crunch, dan Nacho Fries Box adalah barang makanan di Taco Bell.

:arrow_right: Waktu makan tengah hari Taco bell:

Waktu makan tengah hari Taco Bell adalah dari 10 pagi hingga 11 pagi. Sebilangan besar restoran berhenti menyajikan sarapan pada pukul 11 ​​pagi dan segera mula menawarkan makan tengah hari. Walau bagaimanapun, beberapa kedai mungkin terlambat untuk menyajikan menu Makan Siang, dan yang lain mungkin mula menghidangkan makanan sebelum jam makan tengah hari. Yang penting ialah tempat. Sebelum mengatur makan tengah hari dengan keluarga, anda harus menghubungi lokasi Taco Bell terdekat anda.

:pencil2: Makanan yang disediakan untuk makan tengah hari di Taco Bell:

Sarapan, makan tengah hari dan waktu makan malam Taco Bell ditandai. Sarapan disajikan dengan cara yang sama sekali berbeza. Walau bagaimanapun, menu Makan Siang dan Makan Malam mungkin mengandungi item makanan yang sama dengan sedikit perubahan atau tambahan. Menu Taco Bell terbahagi kepada hampir sembilan bahagian.

Setiap kategori kemudian dipisahkan menjadi dua bahagian: vegetarian dan bukan vegetarian, yang bermaksud bahawa semua perkara yang disenaraikan di bawah terdapat dalam varieti vegetarian dan bukan vegetarian (ayam). Bersama dengan makan malam, orang boleh memilih makanan sampingan, minuman, dan pencuci mulut . Taco Bell Hours mempunyai pelbagai produk makanan dan tawaran makanan seperti;

:sparkles:Taco:

Item Taco Bell yang paling terkenal.

 • Taco lembut

 • Taco rangup

 • Double Decker Cheesy Tacos

 • Taco dengan Ayam Telanjang

:sparkles:Burrito:

Taco Bell menawarkan pelbagai burrito yang berkhasiat dan enak.

 • Burrito adalah sejenis makanan Mexico.

 • Burrito de Tikka Masala .

 • Burrito dengan 7 lapisan.

:sparkles:Kepakaran:

 • Chalupa.

 • Balut Vegstar.

 • Balut bintang ayam.

 • Tendang di Paneer / Ayam Gordita.

:sparkles:Quesadilla:

Ini termasuk-

 • Fajita Veggie Quesadilla.

 • Keju Quesadilla.

 • Ayam Quesadilla.

:sparkles:Makanan:

Taco Bell menawarkan pelbagai pilihan makanan. Antaranya, berikut adalah beberapa perkara yang perlu disebut: -

 • Taco Meal for Two, dengan 2 taco (vegetarian / ayam), pengisian, dan sos 1 lauk dan pengisian minuman ringan / minuman tanpa had

 • 7-Layer Burrito Meal merangkumi satu burrito 7-lapisan dan satu minuman ringan atau minuman pilihan anda.

 • The Big Bell Box dilengkapi dengan 1 Habanero Burrito sayur-sayuran, 1 Pinto Bean Taco rangup dengan sos panas, 1 goreng Mexico, 1 sentuhan kayu manis, dan minuman ringan / minuman tanpa had.

:sparkles:Sisi:

 • Nachos dengan Salsa

 • Nachos yang dimuatkan

 • Kentang goreng Mexico

 • Jalur Ayam dengan Rangup Rangup

 • Nachos dengan Ayam Garing

:sparkles:Barang kongsi:

Sekiranya anda ingin berkongsi Taco Bell Lunch anda dengan orang yang anda sayangi, pilih salah satu daripada pilihan ini sebagai makanan anda-

 • Pek Taco Hujung Minggu

 • Pelbagai Jenis ( Vegetarian / Bukan Vegetarian)

:sparkles:Minuman:

 • Minuman seperti Pepsi, Miranda, dan lain-lain.

 • Goncang seperti coklat, karamel, dan perisa lain.

 • Jus seperti cranberry, lemon, multi-fruit, dan pelbagai buah - buahan dan sayur-sayuran lain.

:sparkles:Pencuci mulut:

 • Chocodilla

 • Choco Caramel Tostadas

 • Putar kayu manis

:pencil2: Adakah Taco Bell menyajikan makan tengah hari sepanjang hari?

Makan malam disajikan dari jam 5 petang hingga 8 malam di Taco Bell. Akibatnya, waktu makan tengah hari boleh dianggap berakhir pada jam 5 petang. Waktu ini mungkin berbeza bergantung pada lokasi Taco Bell.

Ringkasan:

Pukul berapa Taco Bell menyajikan makan tengah hari? Taco Bell menyajikan makan tengah hari dari 10 pagi hingga 11 pagi. Ia menyajikan banyak makanan khas semasa makan tengah hari termasuk Burrito, makanan dengan pelbagai jenis Gurun, dan kayu manis. Taco Bell tidak menyajikan makan tengah hari sepanjang hari.

:arrow_right: Pukul berapa Taco bell menyajikan sarapan?

Sarapan disajikan di Taco Bell dari jam 06:00 pagi hingga 11:00 pagi setiap hari, termasuk hari Ahad dan cuti rasmi. Kerana beberapa pesaing, seperti Chick-fil-A, ditutup pada hari Ahad, ini adalah berita baik. Taco dan burrito adalah barang yang paling popular di francais restoran gaya Mexico ini.

Walau bagaimanapun, perniagaan ini juga mempunyai menu sarapan yang sangat baik yang boleh anda percayai untuk memulakan hari anda dengan baik. Untuk sarapan pagi, kebanyakan kedai makanan segera menawarkan pilihan yang sama. Contoh menu sarapan seperti sandwic, omelet, croissant, dan telur serupa di Denny's dan Golden Corral, misalnya.

Sekiranya anda pergi ke Taco Bell, anda akan mendapati bahawa menu sarapan mereka sedikit berbeza. Taco lembut, wrunch wrap, quesadillas sosis, dan burrito sarapan adalah antara 19 item dalam menu sarapan 19 item Taco Bell.

:pencil2: Pukul berapa Taco Bell berhenti menyajikan sarapan?

Perkhidmatan sarapan pagi Taco Bell berakhir pada pukul 11:00 pagi. Mungkin anda boleh mendapatkan kaedah untuk memesan sarapan di luar waktu pagi Taco Bell, tetapi kami belum pernah mendengar siapa pun yang melakukannya. Sebaiknya bangun sebelum jam 11:00 pagi Sekiranya anda mahukan sarapan Taco Bell.

:arrow_right: Soalan Lazim:

:one: Mengapa tidak pedas di Taco Bell?

Persepsi umum (seperti yang dinyatakan oleh pengguna Reddit) adalah bahawa sos ringan Taco Bell sama sekali tidak panas. Walaupun ada yang tidak setuju. Namun, hanya kerana sos tidak panas tidak bermakna ia tidak enak. Paket sos ringan mempunyai profil rasa yang hebat dan sesuai untuk menambah item menu TB.

:two: Mengapa daging Taco bell dipanggil semula?

Perkhidmatan Keselamatan dan Pemeriksaan Makanan dari Jabatan Pertanian Amerika Syarikat melaporkan pada hari Isnin bahawa beberapa produk daging sapi berpengalaman Taco Bell yang dibekalkan ke restoran di seluruh negara telah ditarik balik kerana mungkin tercemar dengan unsur-unsur asing, terutama serutan logam .

:three: Apa yang ada dalam kotak Taco Bell 10 $?

Pek keinginan $ 10 baru ini boleh didapati di restoran Taco Bell yang mengambil bahagian di seluruh negara. Terdapat empat taco renyah dan empat burrito lima lapisan berotot . Burrito lima lapisan yang enak yang terdapat dalam pek keinginan ini termasuk daging lembu, kacang , krim masam, keju, dan sos keju nacho, untuk menamakan beberapa ramuan.

:four: Adakah Taco Bell mempunyai Nacho Box 10 $?

Menu $ 10 Cravings Pack Taco Bell telah diperluas dengan penambahan Nachos Cravings Pack $ 10 baru yang terhad. Dua Kotak Grande Nachos dan dua minuman air pancut sederhana tersedia dengan harga $ 10 (berbeza-beza).

:five: Apakah item baru di Taco Bell?

Item Menu Baru Taco Bell Adalah Sandwich Ayam Rangup dan Taco pada Masa Yang Sama. Bulan depan, uji coba "taco" ayam renyah dalam tempurung "roti puff" akan diadakan sebelum peluncuran di seluruh negara pada akhir tahun ini.

:six: Adakah Taco Bell menggunakan daging kuda?

Taco Bell kini menjadi ahli Club Horse Meat. Daging kuda telah dijumpai di sebagian daging lembu yang dijual oleh restoran makanan segera dan anak syarikat Yum Brands di United Kingdom. Pasti, pencipta Double-Decker Taco Supreme adalah makanan segera di Amerika Syarikat .

:seven: Apa yang diperbuat daripada daging lembu bermusim di Taco Bell?

Daging lembu berpengalaman Taco Bell dibuat sepenuhnya dari daging lembu bernilai USDA . Setelah memasak, ia dikeringkan dengan lemak berlebihan dan pra-bumbu dengan gabungan 7 perasa dan rempah asli kami, sama seperti cara anda menyediakan daging taco di rumah.

:eight: Mengapa anda tidak boleh makan Taco Bell?

Banyak item menu Taco Bell berukuran besar, goreng, cheesy, atau berisi daging "Dr. Lisa Young, RDN, pengarang Akhirnya Penuh, Akhirnya Ramping, setuju. Gabungan ini mengandungi jumlah kalori yang berlebihan serta lemak tepu, semuanya yang boleh menyebabkan kegemukan dan penyakit jantung jika diminum setiap hari.

:nine: Adakah Taco Bell Chalupa sihat?

Persatuan Vegetarian Amerika telah mengiktiraf chalupa ini sebagai vegetarian . Kacang hitam, selada, tomato, campuran tiga keju, dan krim masam rendah lemak adalah antara ramuannya. Ini berpasangan dengan pilihan lain tanpa daging di menu, dan seluruh makanan di dalamnya menyediakan 5 gram serat dan banyak mineral.

Kesimpulan:

Pukul berapa Taco Bell menyajikan makan tengah hari? Taco Bell adalah restoran makanan segera yang terkenal yang terletak di Amerika Syarikat dan didirikan pada tahun 1962. Ia juga berfungsi di banyak negara lain di dunia dan mempunyai banyak kepakaran. Ia menyajikan makanan yang berbeza semasa makan siang, makan malam, dan waktu sarapan mereka. Makan tengah hari di loceng Taco bermula dari 10 pagi hingga 11 pagi. Waktu sarapan adalah dari 6 pagi hingga 11 pagi.

Artikel berkaitan: