Pukul berapakah penghantaran USPS? Waktu penghantaran perkhidmatan USPS adalah 5 petang dari waktu tempatan kawasan. Perkhidmatan penghantaran USPS berfungsi sepanjang minggu dari Isnin hingga Sabtu dan menghantar barang atau produk setiap hari pada jam 5 petang waktu tempatan . USPS adalah salah satu kemudahan penghantaran terbaik dan paling baik kerana waktu penghantarannya adalah 5 petang. Waktu penghantaran mereka disahkan sehingga mereka menghadapi keadaan yang tidak biasa.

:radio_button: Apa itu USPS?

USPS adalah perkhidmatan pos yang menyediakan perkhidmatan pos dan surat di negeri ini. USPS adalah perkhidmatan penyampaian dan memberi kemudahan kepada pelanggan. Ini adalah agensi bebas dan telah menetapkan waktunya untuk menghantar surat, produk, dan barang-barang lain sehingga jam 5 petang setiap hari untuk perkhidmatan dan penghantaran yang lebih tepat pada waktunya. USPS adalah perkhidmatan pos di negeri-negeri Amerika.

:white_medium_small_square: Singkatan USPS

Singkatan USPS adalah Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat . Perkhidmatan pos ini berfungsi di Amerika dan negeri-negeri. Perkhidmatan pos ini digunakan untuk menghantar produk dan barang. Penghantaran barang juga terdapat di Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat. ia adalah agensi kerajaan Persekutuan Amerika Syarikat.

:white_medium_small_square: Siapa pengasas penghantaran USPS?

Pengasas USPS adalah Kongres Amerika Syarikat yang merupakan kerajaan Persekutuan di negeri ini. Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat adalah perkhidmatan pos cawangan Eksekutif Kerajaan Persekutuan di negeri ini. Ia tidak beroperasi hanya di kerajaan Persekutuan tetapi juga berfungsi di negeri-negeri lain yang berkaitan. Parti kongres adalah pemula perkhidmatan penyampaian ini.

:white_medium_small_square: Bilakah penghantaran USPS ditubuhkan?

Perkhidmatan penghantaran USPS adalah di Amerika Syarikat dan juga ditubuhkan di Amerika Syarikat. Ia ditubuhkan pada tahun 1971 pada 1 Julai di Washington DC, di Amerika Syarikat . Ia ditubuhkan oleh cabang eksekutif kerajaan Persekutuan Amerika Syarikat. Parti kongres AS adalah pengasas perkhidmatan penghantaran USPS ini untuk tujuan kemudahan.

:radio_button: Pukul berapa hari pakej dihantar?

Penghantaran USPS sangat popular kerana penghantarannya tepat pada waktunya. Pakej dihantar antara jam 9 pagi - 7 malam pada bila-bila masa sepanjang hari. Tetapi ini adalah waktu kerja syarikat. Mereka kebanyakan menghantar bungkusan pada pukul 5 petang waktu tempatan yang rata-rata ada waktu penghantaran. Kadang-kadang penghantaran mungkin terlambat kerana masalah lalu lintas dan kadang-kadang disebabkan oleh cuti kebangsaan atau peristiwa atau kerana cuaca yang teruk.

:white_medium_small_square: Pukul berapa trak USPS keluar untuk penghantaran?

Kebiasaannya trak keluar apabila ia dibungkus sepenuhnya atau dimuat sepenuhnya. Lori keluar untuk penghantaran hampir jam 9:30 pagi . Ini adalah masa purata kerana kebanyakan trak dimuat pada waktu ini dan keluar untuk penghantaran. Kadang-kadang ada kelewatan masa kerana kelewatan memuatkan produk atau barang. Kadang-kadang buruh tidak bekerja atau mogok. Jadi, ada kelewatan tetapi kebanyakannya pada hari biasa trak keluar untuk penghantaran tepat pada waktunya.

:white_medium_small_square: Adakah USPS dihantar pada pukul 8 malam?

Waktu penghantaran USPS adalah 5 petang secara purata. Tetapi mungkin ada perubahan waktu kerana beberapa sebab. Beberapa kawasan mungkin berada jauh kerana syarikat penerbangan tidak dapat menghantar bungkusan pada jam 5 petang. Oleh itu, mereka menetapkan had waktu di sana, misalnya mereka mungkin mengatakan bahawa kami akan memberikan pakej mereka antara jam 8 pagi - 8 malam . Kadang-kadang terdapat masalah lalu lintas atau laluan dan jika kurier anda dalam perjalanan, anda pasti akan mendapat bungkusan anda tidak kira waktunya.

:white_medium_small_square: Adakah untuk penghantaran bermaksud saya mendapatkannya hari ini?

Ya. Secara ringkas 'Out For Delivery' bermaksud bahawa bungkusan anda dimuat pada trak dan trak dalam perjalanan untuk menghantar bungkusan itu. Ini menunjukkan bahawa bungkusan anda dalam perjalanan dan akan dihantar pada hari tersebut. Tetapi ada kelewatan kerana banyak sebab. Kadang-kadang kerana satu sebab dan kadang-kadang kerana alasan yang lain.

:radio_button: Adakah tarikh penghantaran USPS dijangka tepat?

Kebanyakan USPS tepat mengikut tarikh yang diberikan. Sebilangan besar mereka memberikan tarikh yang tepat tetapi tidak selalu kerana mungkin terdapat keadaan yang tidak biasa di negeri ini. Taksiran tarikh diberikan berdasarkan pengalaman masa lalu dan keadaan sekarang berbeza pada suatu ketika. Pejabat mungkin ditutup selama satu atau dua hari dan ada kemungkinan kelewatan tarikh penghantaran.

:white_medium_small_square: Bagaimana saya tahu bila pakej USPS saya akan tiba?

Anda boleh menjejaki item anda di internet dan memastikan diri anda sentiasa kemas kini semasa pakej anda dalam perjalanan;

  • Navigasi ke Komitmen Perkhidmatan USPS .com.
  • Masukkan kod pos asal dan destinasi, serta tarikh penghantaran.
  • Pilih Teruskan.
  • Tarikh Penghantaran yang Dijangka akan ditunjukkan untuk setiap perkhidmatan

:white_medium_small_square: Adakah USPS dihantar pada hujung minggu?

Ya. USPS menghantar pada hujung minggu pada hari Sabtu. Biasanya Priority Mail dan Priority Mail Express dihantar pada hari Sabtu kerana terma dan keadaannya. Mereka tidak menghantar pada hari Ahad kerana hari Ahad adalah hari cuti mereka dan selebihnya minggu mereka bekerja dan bersalin. Jawapan mudah adalah bahawa ia dihantar pada hujung minggu.

:white_medium_small_square: Ringkasan

USPS menghantar pada pukul 5 petang setiap hari. USPS adalah perkhidmatan pos utama di Amerika Syarikat yang diasaskan oleh parti Kongres Amerika Syarikat. Cawangan Eksekutif telah memulakan Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat di negara ini dan negeri-negeri yang berkaitan. Ia adalah agensi bebas AS. Ia berfungsi terutamanya antara jam 9 pagi hingga 7 malam dan mereka menghantar pakej tepat pada waktunya kerana perkhidmatan terbaik mereka di Dunia.

:arrow_down: Soalan Lazim

Sebilangan orang keliru mengenai cara kerja, terma dan dasar Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat dan banyak orang bertanya. Sebahagian daripadanya adalah;

:heavy_check_mark: Adakah USPS sama dengan surat biasa?

Ya. Perkhidmatan mel USPS adalah sama dengan surat biasa kerana ia adalah perkhidmatan pos dan menyampaikan surat, produk, barang kepada rakyat AS. Perkhidmatan USPS adalah kemudahan kurier tempatan di AS. Nama USPS kadang-kadang keliru dengan UPS kerana akronimnya. Tetapi kedua-dua istilah itu berbeza dan bekerja juga tidak sama.

:heavy_check_mark: Berapakah bilangan pekerja di USPS?

USPS adalah salah satu perkhidmatan pos terbaik dan paling banyak digunakan di Dunia. Oleh kerana perkhidmatan kelas Pertama mereka merekrut banyak pekerja untuk memberikan perkhidmatan yang baik. Mereka telah menggaji 633.108 jumlah pekerja mengikut pengiraan tahun 2019. Ini adalah jumlah yang besar tetapi mereka mempunyai ini untuk memberi kemudahan kepada orang.

:heavy_check_mark: Bagaimana jika pakej USPS saya terlambat?

Seperti yang kita tahu, jika bungkusan anda terlambat, maka sayangnya anda tidak dapat melakukan apa-apa kecuali menunggu bungkusan anda tiba. Kerana mungkin ada kelewatan kerana banyak alasan. Tetapi jika bungkusan anda tidak sampai 15 hari selepas penghantaran, anda boleh membuat tuntutan insurans secara langsung di syarikat USPS . Tetapi pertama anda harus menunggu pakej anda tiba di destinasi anda.

:heavy_check_mark: Pukul berapakah penghantaran USPS berhenti pada hari Ahad?

Terdapat masa yang berbeza untuk beberapa surat dan mengikut jarak kawasan. Sekiranya anda menggunakan Priority Mailing Express maka anda akan menerima bungkusan anda selepas tengah malam hingga 10:30 pagi . Terdapat jam Ahad perkhidmatan USPS. Waktu penghantaran dan pengambilan kelihatan berbeza.

:sagittarius: Kesimpulannya

Pukul berapakah penghantaran USPS? Jawapan untuk soalan ini ialah USPS menyampaikan bungkusan pada jam 5 petang. Mereka biasanya mula bekerja pada waktu siang pada pukul 9 pagi dan bekerja sehingga jam 7 malam. Mereka menghantar bungkusan mereka tepat pada waktunya dan mahu pelanggan membayarnya dan mereka akan terus memberikan salah satu perkhidmatan terbaik di dunia. Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat adalah agensi bebas AS.

:arrow_lower_right: Topik-topik yang berkaitan

Kemudahan Kurir Tempatan

kurier

Perkhidmatan kurier

Pukul berapakah penghantaran USPS? Waktu untuk menjangkakan penghantaran dari USPS adalah antara pukul 7 pagi hingga 8 malam, bergantung kepada syarikat penerbangan mereka dalam perjalanan. Teknologi terkini telah menghasut kami untuk mengesan pakej atau penghantaran kami. Kami juga mungkin mengharapkan perkara yang sama dengan USPS tetapi ini tidak berlaku. Hingga kini tidak ada cara untuk mengetahui di mana bungkusan anda telah sampai dan kapan tepatnya ia akan sampai. Mungkin terdengar mengejutkan terutama ketika sisa perkhidmatan penghantaran telah memberikan pengaruh untuk memberitahu pelanggan mereka tentang lokasi pakej mereka atau sekurang-kurangnya kapan tepatnya ia akan tiba. Maklumat terdahulu selalu memudahkan.

Faktor apa yang mempengaruhi masa penghantaran USPS?

USPS memang memberikan tentatif waktu untuk pakej tiba tetapi tidak perlu sampai pada waktu yang tepat sebaliknya ada banyak faktor yang dapat mempengaruhi waktu pakej. Namun ada satu perkara yang USPS mempunyai waktu perniagaan standard mereka yang bermaksud bahawa mereka tidak berhenti bekerja di antara ini tidak menunda penghantaran dalam keadaan biasa. Ia sampai Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 7 malam. Inilah masanya pejabat boleh dihubungi dengan mudah untuk menghantar surat atau mendapatkan sebarang pertanyaan daripada kakitangan. Waktu ini juga dapat digunakan untuk membuat janji temu untuk pasport juga. Tempahan perlu dilakukan terlebih dahulu agar anda mempunyai masa eksklusif. Penghantaran dihantar antara jam 7 pagi hingga 8 malam. Ini bermaksud bahawa mereka menghantar penghantaran dua hari lebih awal untuk memastikan penghantaran sampai ke tempat tujuan tepat pada waktunya. Sebilangan pejabat mungkin mula bekerja lebih awal dari itu bergantung pada keperluan.

Bagaimana penghantaran yang dibuat dapat dilaksanakan?

Banyak faktor bergabung bersama untuk menjadikan penghantaran tertunda. Salah satu faktor yang kuat adalah cuaca . Dalam keadaan cuaca yang tidak biasa, bungkusan boleh ditangguhkan. Terdapat banyak warna sifat ibu dan apa sahaja boleh berlaku dalam perjalanan untuk bersalin. Tetapi ada satu perkara mengenai perkhidmatan pengeposan yang harus mereka pastikan setiap surat, bungkusan harus berada di depan pelanggan tidak kira apa. Oleh itu, mereka telah melihat banyak keadaan cuaca yang menghalangi pekerjaan mereka tetapi mereka tetap memberikan apa jua masalah. Masih cuaca seperti angin ribut, pemadaman burung salji yang kuat boleh menyebabkan kelewatan yang tidak diingini. Faktor lain mungkin penyakit. Dalam kes-kes tertentu sekiranya kakitangan telah dijangkiti penyakit tertentu maka jelas terdapat kelambatan dalam pekerjaan. Kakitangan adalah tulang belakang sistem penghantaran kerana sistem bergantung pada tenaga manusia mereka daripada automasi. Oleh itu faktor kakitangan yang rendah dapat mempengaruhi sistem penghantaran.

Mengapa surat yang sama sampai pada masa yang berlainan?

Sekiranya anda menerima surat yang sama tetapi ada masa yang berlainan jika menerima surat tersebut. Sebabnya cukup mudah untuk difahami bahawa pembawa e-mel boleh mempunyai jumlah surat yang berbeza setiap hari. Contohnya pada hari Isnin trak mungkin kurang dimuat dan surat diterima dengan mudah. Tetapi ketika ada banyak trak surat untuk menghantarnya bungkusan anda pasti akan ditunda daripada biasa. Masalah lain sekali lagi adalah mengenai cuaca atau kekurangan kakitangan.

Adakah penghantaran juga bercuti?

Ya, sistem mel dapat cuti seperti hari Ahad atau yang diberikan oleh kerajaan. Tetapi ada masa seperti musim cuti apabila terdapat banyak penghantaran yang harus dibuat sehingga pekerja dapat diberi gaji tambahan untuk bekerja pada hari libur mereka juga

Apakah hari penghantaran lambat?

Penghantaran dapat diperlahankan semasa majlis-majlis khas apabila jumlah surat meningkat. Ini adalah terutamanya Krismas, Thanksgiving, Hari Morher dll. Ini adalah masa di mana orang menghantar slot hadiah atau bungkusan sehingga surat anda mungkin perlu menunggu lebih lama untuk diterima.

Bolehkah bungkusan diterima dalam masa yang disahkan?

Tidak ada cara untuk mengesahkan bahawa secara pasti anda dapat menerima surat anda. Faktor-faktor tersebut telah dibincangkan mengapa. Inilah sebabnya mengapa USPS memberikan garis masa. Terdapat perkhidmatan seperti semalam atau dua hari kerana mereka akan mempunyai pakej di depan pintu anda pada keesokan harinya dan dalam satu atau dua hari. Surat Prioriti menjamin penghantaran dalam lima hari tetapi kebanyakannya berakhir sebelum itu. Pagi semalam atau pagi semalam hingga anda mendapat surat yang dihantar pada waktu tertentu seperti sebelum tengah hari atau pagi.

Apakah mel Global US?

Setelah melalui semua ini, anda mungkin tertanya-tanya apakah ada jalan keluar untuk semua ini dan anda boleh mendapatkan kotak surat yang boleh anda kendalikan. Sebilangan besar orang tidak begitu berminat untuk mengetahui bahawa apa yang ada di peti mel mereka atau jika mereka mahu mereka mengetahui sesuatu yang menarik minat mereka. Oleh itu, terdapat peti surat AS yang menyediakan soution moden. Peti mel ini memberi banyak perkhidmatan seperti pilihan pelupusan cek, penyelesaian penerusan e-mel, perkhidmatan pemberitahuan, pengimbasan mel digital dan alamat jalan yang sah di mana semua bungkusan, pakej dan surat anda akan dihantar. Anda sentiasa boleh melayari laman web mereka untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan mereka dan bagaimana anda boleh memanfaatkannya.

Ringkasan

Penghantaran mel telah menjadi nilai tradisional kerana ini adalah perniagaan yang dijalankan oleh setiap negeri sejak beberapa dekad. Orang yang tinggal jauh mempunyai ini sebagai sumber komunikasi utama mereka. Walaupun zaman moden telah membawa banyak telekomunikasi tetapi penghantaran surat tetap penting sehingga kini dan komitmen mereka terhadap pekerjaan mereka agar semuanya dapat dihantar tepat pada waktunya adalah yang menjadikan mereka berprestij di era sekarang.

Pukul berapakah penghantaran USPS?

Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat, yang umumnya dikenali sebagai USPS, secara konsisten menawarkan sokongan terbaik kepada setiap penduduk yang tinggal di Amerika dan menjadikan kehidupan mereka bermanfaat dan mudah. Dengan ini, USPS telah membuat banyak peningkatan dan perkembangan pada kerangka penyampaiannya. Ini memberi faedah kepada sebahagian besar pelanggannya.

Seperti di Wikipedia, USPS disebut Perkhidmatan Pos, Surat AS, dan Pejabat Pos.

USPS adalah pejabat autonomi Kerajaan AS yang dikhabarkan. Ia bertanggungjawab untuk menawarkan bantuan pos ke seluruh Amerika Syarikat, dalam keadaan apa pun, termasuk negeri-negeri yang berkaitan dan wilayah terpencil yang lain.

Anda akan tertarik untuk melihat dengan teliti cara ini hanya sebilangan kecil organisasi pemerintah yang diluluskan oleh Perlembagaan AS secara tegas. USPS bermula pada tahun 1775 ketika Benjamin Franklin terpilih sebagai ketua jeneral pos utama dalam Kongres Kontinental Kedua.

Walaupun demikian, Jabatan Pos melingkup dengan jelas pada tahun 1792 semasa kegiatan Franklin. Setelah itu, pada tahun 1872, naikkannya ke divisi peringkat biro.

Berdasarkan Akta Penyusunan Semula Pos (1970), mengubah USPS (Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat) menjadi organisasi autonomi.

Mulai tahun 2017, USPS mempunyai 644,124 wakil dan 211,264+ kenderaan. Ia mempunyai armada kenderaan rakyat biasa terbesar di dunia.

USPS secara sah berkomitmen untuk melayani setiap orang Amerika, tanpa memperhatikan wilayah geologi mereka, dengan kualiti dan kos yang seragam.

Waktu Penghantaran Nasional USPS Setiap Perkhidmatan:

USPS memberikan pelbagai alternatif pengangkutan di seluruh Amerika Syarikat, termasuk Alaska dan Hawaii. Pengirim boleh memilih pilihan yang berpatutan seperti Perkhidmatan Pakej Kelas Pertama untuk perkhidmatan yang boleh dipercayai, pengangkutan yang tepat atau lebih mahal seperti Priority Mail Express untuk masa ini.

USPS mempunyai lebih daripada 30,000 kedai runcit di AS, menjadikan penghantaran dan pengiriman bundle lebih mudah. Jadual di bawah rajah jam pengangkutan USPS yang paling terkenal di rumah setiap pentadbiran.

Waktu Penghantaran Antarabangsa USPS Setiap Perkhidmatan:

USPS menawarkan beberapa pentadbiran di seluruh dunia dengan masa penghantaran yang berbeza, bekerjasama dengan pentadbiran pos berhampiran untuk penghantaran jarak terakhir. Peniaga boleh memilih pilihan yang munasabah seperti Priority Mail International atau alternatif yang lebih mahal dan cepat seperti Global Express Guaranteed.

Perkara-perkara penting yang perlu difahami mengenai Waktu Penghantaran USPS:

Sebelum menghantar penghantaran anda dengan USPS, adalah mustahak untuk memahami berbagai ukuran yang mempengaruhi pengangkutan. Dengan ini, anda dapat dengan tepat meramalkan masa penghantaran surat USPS dan memberi masa penilaian pelanggan kepada anda.

Berikut adalah beberapa isu penting yang perlu diberi perhatian mengenai masa penghantaran USPS.

  1. Waktu perjalanan USPS pada asasnya bergantung pada jenis pilihan pengangkutan yang anda pilih. Sebagai contoh, memutuskan untuk menghantar penghantaran pulang ke rumah anda dengan Priority Mail Express menjamin penghantaran jangka pendek. Waktu pengangkutan USPS untuk Tanah Runcit USPS memerlukan masa selama lapan hari. USPS mempercepat waktu penghantaran untuk penghantaran di seluruh dunia juga akan mengambil pengangkutan lebih cepat daripada alternatif mel global terkemuka.

  2. Sebelum memilih alternatif pengangkutan, gunakan Kalkulator Tarif Penghantaran Easyship untuk memastikan kadar USPS standard dan masa penghantaran. Pada dasarnya memasuki kawasan pengirim dan objektif yang dirancang dalam peranti untuk mendapatkan alat pengukur.

  3. Untuk penghantaran kritikal yang harus disampaikan dalam jangka masa tertentu, minta pentadbiran pengangkutan USPS yang luar biasa.

4. Acara USPS dikecualikan dari jangka masa perjalanan USPS yang ditentukan. Organisasi ini berfungsi pada hari bekerja.

  1. Waktu penghantaran USPS terhadap bantahan ketenteraan mungkin berubah bergantung pada keadaan operasi rasmi ruang angkasa.

Bolehkah USPS Menghantar Pada Hari Sabtu?

Semasa kita bercakap mengenai bantuan pos, salah satu pertanyaan membingungkan yang membunyikan lonceng adalah - Adakah USPS menindaklanjuti akhir minggu ini? Walau bagaimanapun, hari Ahad biasanya tidak berkaitan dengan masalah yang dihadapi kerana diketahui bahawa ia biasanya diisi sebagai hari rehat bagi kebanyakan orang.

Memang, USPS menyusul pada hari Sabtu.

Walaupun USPS menindaklanjuti pada hari Sabtu, penghantaran bergantung pada bantuan atau kelas surat yang digunakan. Memerlukan Surat dan Surat Prioriti Surat boleh diselesaikan pada hari Sabtu.

Walau apa pun yang berlaku, pemindahan surat terkemuka, item mel media, dan catatan standard tidak ditunjukkan.

Walaupun demikian, Jabatan Pos melingkup dengan jelas pada tahun 1792 semasa kegiatan Franklin. Setelah itu, pada tahun 1872, naikkannya ke divisi peringkat biro.

USPS secara asasnya menyampaikan perkara Priority Mail dan Priority Mail Express pada hari Sabtu.

Mereka akan menyampaikan Priority Mail dalam 1-3 hari bekerja dengan kos permulaan $ 6.65. Pejabat ini dapat memberi manfaat baik di web dan di mana-mana kawasan Pejabat Pos. Ia juga merangkumi perlindungan perlindungan yang paling melampau sebanyak $ 50 perlindungan untuk pelbagai penghantaran.

Untuk kehalusan yang lengkap, periksa jadual di bawahnya. Sekiranya anda mempunyai paket dan anda perlu menyampaikannya, tidak ada waktu penghantaran USPS tertentu yang dapat tiba di ruang anda, dengan mengambil kira bahawa ia bergantung pada jumlah barang yang mereka kongsi, bermula dari satu tempat kemudian ke tempat berikutnya .

Apabila mereka mempunyai beberapa ikatan yang harus diikuti pada hari itu, mereka dapat menghubungi anda lebih awal. Walaupun begitu, jika USPS mempunyai banyak perkara yang hendak disampaikan, waktu penghantarannya mungkin akan ditangguhkan.

Sesuatu yang benar-benar perlu anda pertimbangkan adalah bahawa waktu penghantaran USPS dan masa penghantaran USPS juga bergantung pada:

Kawasan ruang simpanan USPS adalah untuk simpanan surat dan kumpulan sebelum menyampaikannya ke alamat yang diperuntukkan.

Waktu penghantaran Sabtu USPS juga serupa.

Musim penghantaran USPS pada hari Sabtu bergantung pada pelbagai faktor, misalnya,

  • Isipadu mel
  • Jarak antara destinasi dan bilik simpanan.

Bagi pekerja pos, tidak ada perbezaan antara hari Sabtu dan hari biasa. Pekerja pos tidak membiarkan arahan mereka tidak lengkap. Mereka perlu menyampaikan semuanya.

Sekiranya jumlah kiriman yang akan disampaikan lebih sedikit, mereka mungkin akan menghubungi anda lebih cepat dari yang dijangkakan. Bagaimanapun, dengan anggapan mereka memiliki pengiriman massal, dapat menarik peregangan panjang USPS.

Bolehkah USPS Menghantar Pada Hari Ahad?

Sesungguhnya, USPS mengikuti pada hari Ahad juga. Namun, memang, ia hanya menyampaikan Pakej Amazon dan Pakej Mel Prioriti pada hari ini.

Selepas perjanjian 2013 di antara Amazon dan USPS, paket Amazon dihantar oleh USPS.

Menurut uspsoig.gov , Suruhanjaya Pengawalseliaan Pos telah memberikan persetujuan untuk membantu, mengikuti Amazon.com . Mereka akan menyampaikan semuanya, walaupun pada hari Ahad. Pengaturan itu mula menyampaikan kumpulan Amazon ke New York, Los Angeles, dan wilayah metropolitan lain seperti Phoenix, Dallas, Houston, dan New Orleans.

Memerlukan pengembalian Mail Express dengan wang tunai. Memang, ini adalah bantuan dari rumah yang paling cepat, yang dapat diakses secara konsisten dan dapat sampai ke alamat mana pun di Amerika Syarikat, dalam keadaan apa pun, termasuk kotak PO.

Sejalan dengan itu, menindaklanjuti pada hari Ahad bukanlah idea lain. Apa yang membezakan adalah perbelanjaan untuk pengangkutan Amazon.

Manfaatnya tersedia dengan sangat mudah atau, jika tidak ada yang lain, sederhana memberi motivasi kepada pelanggan untuk meneruskannya.

Penghantaran hari Ahad adalah untuk semua pelanggan Amazon. Namun, dengan anggapan pelanggan ternyata menjadi bahagian Amazon Prime, orang yang bersangkutan dapat mengajukan permintaan walaupun pada hari Jumaat dan dapat menghantarnya menjelang hari Ahad.

Sekiranya anda menggunakan Priority Mail Express, USPS akan memastikan penghantaran jangka pendek. Ia boleh sampai pada objektif pada pukul 10:30 pagi.

Walaupun begitu, ingat bahawa masa penghantaran mungkin berubah bergantung pada luas dan jumlah surat.

Maklumat mengenai Pakej Pengambilan USPS:

Oleh kerana USPS mesti menyampaikan paket dan mengirimkannya mengikut jadual ke kawasan yang telah ditentukan sebelumnya, ada kalanya pembeli mungkin memerlukannya sebelum tarikh atau waktu penghantaran yang dirancang. Anda boleh mendapatkan paket dari USPS sekiranya anda telah menyediakan nombor berikut dan pengecualian yang disertakan:

1. Permintaan Diperlukan:

Sekiranya anda mempunyai keadaan buruk yang tidak dapat diabaikan, dan anda memerlukan surat atau kumpulan segera, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan USPS untuk mendapatkan bantuan. Namun, ada kejadian di mana mereka membiarkan pelanggan mendapatkan kekayaan atau mengirim, bagaimanapun, hanya jika penjelasannya cukup besar. Pengangkut mungkin memerlukan beberapa hari untuk tiba di rumah anda. Oleh itu, pada masa-masa genting seperti itu, lebih baik anda menghantar barang dari rumah dan dapatkan sendiri bungkusan dari stesen mel.

2. USPS yang diperlukan :

Dengan andaian anda melakukan perjalanan pulang, diharapkan tanda pemungut diperlukan semasa pengangkutan. Sekiranya tidak ada kes seperti ini, anda boleh meminta seseorang untuk mendapatkan kumpulan anda apabila anda tidak dapat dijumpai.

Walau bagaimanapun, adalah tindakan yang diprogramkan bahawa anak atau pengirim surat akan meminta persetujuan daripada benefisiari, yang disetujui oleh anda secara berkesan, atau mungkin merupakan persetujuan lebih awal dari tempat kerja. Sekiranya negara tidak bersetuju dengan dua situasi awal, pengangkut boleh membawa balik atau meninggalkan kumpulan anda ke stesen mel terdekat. Pada ketika itu, mereka mungkin membenarkan anda mendapatkan bungkusan itu, dengan syarat anda membawa slip dan kad bukti atau kad pengenalan yang besar untuk tujuan keselamatan.

3. Teruskan Permintaan:

Program USPS Package Intercept menawarkan elemen yang disebut Hold Upon Request, yang hanya bertujuan untuk individu yang ingin mendapatkan kumpulan mereka sebaliknya. Ini menunjukkan bahawa kali ini, anda adalah pengirim, dan kehilangan paket anda, atau barang anda belum dihantar atau dihantar, dan anda perlu mengembalikannya.

Pada saat-saat kritikal seperti ini, berikan permintaan untuk kemudahan seperti ini dengan sumbangan lokasi pengirim. Walau apa pun, terdapat ansuran yang diperlukan. Perhatikan bahawa caj ini tidak akan dikembalikan.

Apakah Nilai Pandemik COVID-19 untuk Waktu Penghantaran USPS?

Nasib baik, dengan pandemi Coronavirus yang semakin meningkat, perubahan yang mengejutkan pada masa penyampaian USPS pasti akan berlaku. Kursus penyampaian keberatan yang berlainan, baik di dalam AS dan di luar Amerika Syarikat yang menyentuh, pada dasarnya dipengaruhi oleh kemudahan pengangkutan yang terhad. Bahkan alternatif pengangkutan cepat pertama, misalnya, pentadbiran Tanah Runcit USPS, memerlukan masa selama lima minggu untuk tiba di Puerto Rico, Alaska, dan Hawaii, di antara wilayah AS yang lain.

Adakah saya dapat memperoleh pengukur masa penghantaran untuk kumpulan USPS saya?

Seperti yang dirujuk, USPS memberikan pergeseran waktu bergantung pada komponen yang berbeza. Anda boleh mendapatkan pengukur yang tepat dengan memahami jarak antara dua kawasan, jenis kelas surat yang dipilih, kehadiran kesempatan USPS yang dirasakan, dan kesukaran pengangkutan.

Seperti yang dilihat dari jadual, kaedah paling cepat untuk menyampaikan di AS menggunakan alternatif surat ekspres Priority. Dengan ini, ia akan menyampaikan kumpulan anda buat sementara waktu atau dalam satu hari.

Sebagai contoh, sekiranya anda perlu menghantar penghantaran menggunakan tanah runcit USPS, mungkin diperlukan 2 dan 8 hari bekerja untuk menyampaikan paket. Ini menjadikannya pilihan utama bagi mereka yang mengirim kumpulan lebih besar daripada purata dan tidak kritikal. Surat media USPS juga mengambil istilah yang serupa, namun pilihan yang munasabah untuk menghantar bahan maklumat.

Organisasi perniagaan internet yang berharap dapat menyampaikan sampul surat bersaiz standard atau sehelai seberat hingga 3.5 oz boleh memilih surat tertinggi USPS, yang mengambil masa dalam 2 dan 3 hari bekerja.

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Bolehkah USPS menyampaikan pada akhir minggu?

Sesungguhnya, ia dapat dicapai pada akhir minggu. Walau bagaimanapun, hari penghantaran USPS yang merangkumi akhir minggu secara eksklusif tertakluk kepada pentadbiran surat yang akan anda gunakan, kerana beberapa jenis surat tidak menawarkan pengiriman akhir minggu.

Pukul berapa biasanya bungkusan dihantar?

Selain daripada pemindahan udara yang tidak dapat disangkal pada masa, penghantaran adalah sebahagian besarnya dihantar setiap kali antara jam 9:00 pagi lebih jauh, 7:00 malam (selanjutnya, sekarang dan kemudian) ke rumah, dan dengan tutup alamat perniagaan untuk perniagaan .

Berapakah Masa Penghantaran yang Dianggarkan untuk Perkhidmatan Bungkusan?

Waktu penghantaran untuk Perkhidmatan Pakej biasanya 2-9 hari tetapi untuk keberatan di Puerto, Hawaii, APO-FPO, Rico dan, Alaska kerana akses pengangkutan yang terhad.

Apa yang berlaku sekiranya anda terlepas waktu pemindahan USPS?

Beberapa keadaan mungkin timbul, menjadikannya sukar untuk mengurus pengangkutan anda. Jangan risau anda terlepas waktu penghantaran USPS. Anda boleh merancang pemindahan dengan bantuan slip peach-hued yang ditinggalkan oleh pengirim untuk mengetahui barang-barang anda dan menjadualkan semula pengangkutan.

Pukul berapakah penghantaran USPS? Semua penghantaran hendaklah dibuat pada jam 5:00 petang . waktu berdekatan Isnin hingga Sabtu. Keadaan yang tidak biasa (seperti lalu lintas, percutian staf, iklim yang serius, peristiwa bencana, perubahan dalam perjalanan pengangkut, dan sebagainya) dapat membuat penyampaian dibuat selepas waktu ini. Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat (USPS) menyampaikan 700 juta bit bundle yang dijangkakan dari hari ke hari, dengan masa penghantaran bermula dari hari berikutnya hingga sedikit sementara bergantung pada bantuan. Sekiranya anda vendor eCommerce mengangkut kumpulan, anda perlu memahami masa penyampaian USPS tertentu agar pelbagai pentadbiran dapat memenuhi kehendak pelanggan anda.

USPS :

Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat yang disebut perkhidmatan mel AS, adalah organisasi autonomi bahagian presiden kerajaan Amerika Syarikat yang bertanggungjawab untuk menawarkan sokongan pos di Amerika Syarikat, termasuk wilayah terpencil dan negeri-negeri yang berkaitan. Ini adalah salah satu dari segelintir organisasi kerajaan yang diluluskan secara tegas oleh Perlembagaan Amerika Syarikat.

USPS mengikuti asasnya hingga tahun 1775 semasa Kongres Kontinental Kedua, ketika Benjamin Franklin terpilih sebagai jeneral posmaster utama, dia juga melayani situasi yang setara untuk negara-negara Kerajaan Britain. Jabatan Pejabat Pos dibuat pada tahun 1792 dengan masuknya Akta Perkhidmatan Pos. Ia dinaikkan ke pejabat tingkat biro pada tahun 1872, dan diubah oleh Undang-Undang Penyusunan Semula Pos 1970 menjadi Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat sebagai agensi autonomi. Sejak pertengahan 1980-an, banyak penajaan tugas langsung ke USPS (kecuali untuk peruntukan untuk kos berkaitan dengan warga negara yang cacat dan di luar negara) telah berkurang atau terbunuh. USPS, bermula pada tahun 2019, mempunyai 469.934 pekerja profesi dan 136.174 wakil bukan pekerjaan. Perkhidmatan Pos berkomitmen secara sah untuk melayani semua orang Amerika, tanpa memperhatikan geologi, dengan kos dan kualiti yang seragam. Pejabat Pos mempunyai kemasukan yang ketat ke kotak surat yang dicentang "Surat AS" dan kotak surat individu di Amerika Syarikat, namun perlu menentang pentadbiran pengiriman bundle swasta, seperti United Parcel Service, FedEx, dan Amazon.

Perkhidmatan penghantaran USPS:

Untuk menyatakannya dengan jelas, USPS memang akan menghantar surat pada hari Ahad - dalam keadaan tertentu, bagaimanapun juga. Surat "biasa" tidak akan ditindaklanjuti pada hari Ahad secara berkala - kami membincangkan surat kedudukan tertinggi, bagaimanapun juga USPS mempunyai amalan yang lama untuk memastikan bahawa Priority Mail, Priority Mail Express, dan semuanya aktif kumpulan mengetahui pendekatan mereka ke alamat pada hari Ahad tanpa mengira. USPS (Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat) telah terkenal kerana TIDAK menyampaikan surat pada hari Ahad. Memang, sebahagian besar individu di luar sana merasa bahawa USPS tidak akan menyampaikan apa-apa pada hari Ahad - dan mungkin juga tidak akan menghantar surat pada hari Sabtu.

Penghantaran Ahad:

Sekiranya anda berharap dapat menghantar (atau mendapatkan) surat pada hari Ahad, adalah pemikiran bijak untuk memastikan bahawa anda menghantarnya melalui Surat Prioriti atau Priority Mail Express dengan USPS - pastikan ia akan dihantar melalui Amazon. Sebilangan jenis pentadbiran mel USPS yang lain dan anda mungkin mesti menunggu sehingga Isnin pagi untuk mendapatkan paket, pakej dan sampul surat anda. Itu sebenarnya bukan kiamat, tetapi ia adalah sesuatu yang mesti anda ketahui. Anda lebih suka tidak melihat surat anda turun sepanjang akhir minggu dengan kemungkinan surat anda tidak muncul. Perkhidmatan Pos yang boleh anda gunakan pada Hujung Minggu: Perlu Surat atau Priority Mail Express. Kedua-dua pentadbiran USPS premium ini memastikan bahawa surat anda akan ditindaklanjuti mengikut jadual yang ketat. Need Mail adalah pilihan yang lebih murah, memastikan penghantaran dalam 1-3 hari (jelas bergantung pada kawasan penerima). Ini adalah alternatif yang luar biasa bagi mereka yang menghantar surat pada hari Rabu atau Khamis malam yang harus yakin bahawa surat mereka akan mencapai objektif terakhirnya sebelum pagi Isnin. Need Mail Express, sekali lagi, agak lebih mahal daripada yang anda harapkan untuk membayar sekeping surat Kelas Pertama (misalnya) namun ia memastikan bahawa anda akan mendapat beberapa hari penghantaran pada sampul surat, paket atau pakej itu . Ini menyiratkan bahawa anda boleh bertahan untuk menghantar surat seperti ini di stesen mel pada hari Khamis atau Jumaat malam dan mempunyai gambar mel yang sangat baik yang muncul pada objektifnya sebelum hari Isnin pagi juga. Jelas, lebih awal anda dapat menghantar surat anda dalam seminggu semakin cepat mencapai objektif pasti. Di samping kedua-dua alternatif tersebut, bagaimanapun, sedar bahawa Amazon mempunyai perjanjian dengan USPS untuk menyampaikan kumpulan mereka tujuh hari setiap minggu. Sekiranya anda meminta sesuatu dari Amazon (terutama dengan Amazon Prime) pada hari Khamis atau Jumaat, kemungkinan besar ia akan muncul pada hari Sabtu atau Ahad.

Adakah pesanan Jumaat anda dilunaskan pada hari Ahad:

Sebelum kedua, dan itu adalah bahawa anda perlu menggunakan Priority Mail atau Priority Mail Express untuk memastikan surat anda disusuli pada hari Ahad - terutamanya sekiranya anda mencari jendela penghantaran berbilang hari. Need Mail Express adalah pertolongan yang perlu anda gunakan sekiranya anda benar-benar memerlukan surat anda untuk muncul dalam dua hari berikutnya. Lebih kerap daripada tidak (penekanan pada lebih kerap daripada tidak) anda dapat menjangka bahawa Priority Mail akan mencapai objektif yang pasti dalam dua hari juga. Namun, Priority Mail mempertimbangkan tetingkap hari penyampaian ketiga, dan ini menyiratkan bahawa surat anda mungkin akan diketuk dari hari Ahad hingga Isnin sekiranya anda menghantarnya pada hari Jumaat.

Sama pentingnya untuk menyedari bahawa anda akan berusaha mendapatkan SETIAP surat yang dihantar dalam dua hari jika anda melipat masuk ke pusat mel pada lewat petang Jumaat. Sekiranya anda melepaskan surat anda sebelum ditutup pada hari Jumaat, kemungkinan sangat kecil bahawa ia akan memulakan perjalanan melalui kerangka USPS dengan cukup pantas untuk sampai ke objektif yang pasti pada hari Ahad malam.

Adakah terdapat caj tambahan untuk penghantaran hujung minggu:

Pentadbiran pengangkutan akhir minggu sekali sekala dikenakan biaya yang luar biasa dari USPS, namun sekiranya anda menggunakan Priority Mail atau Priority Mail Express. Surat biasa - termasuk surat tertinggi dan USPS Retail Ground - akan dilanjutkan pada hari Sabtu bergantung pada seberapa cepat mereka melalui backend yang dikira USPS. Bagaimanapun, pihak atasan akan memerintahkan harga pelekat yang luar biasa. Hanya untuk rujukan anda yang melangkah ke hadapan, sebenarnya penghantaran Surat Prioriti 2020 bermula pada $ 6,45 dengan penghantaran Priority Mail Express bermula pada $ 22,95. Harga pelekat kedudukan teratas itu mungkin dapat mempercepat kecepatan pengangkutan yang mereka pastikan. Hanya anda akan diselesaikan sama ada keadaannya. Waktu Penghantaran Hujung Minggu : Waktu penghantaran akhir minggu boleh menjadi agak luar biasa, terutamanya jika stesen mel anda menggunakan rancangan minggu kerja berbilang hari dengan hari penghantaran ke-6 yang diterima oleh pengangkut mel ganti - sesuatu yang kami selami agak lebih mendalam satu minit. Walau bagaimanapun, sebahagian besar masa, jadual penghantaran surat biasa setiap hari anda akan berakhir pada hujung minggu sama dengan yang berfungsi pada hari-hari minggu. Ini menunjukkan bahawa jika surat anda biasanya dihantar pada waktu petang (katakanlah waktu kejiranan jam 15:00) bahawa anda mungkin akan melihat surat anda pada akhir minggu disampaikan pada waktu yang serupa. Satu-satunya pengecualian di sini, adalah pada hari Ahad. Oleh kerana penyampaian hari Ahad sangat tidak teratur sehingga tidak biasa (di samping penyampaian Amazon, dalam keadaan apa pun) kursus acara hari Ahad anda benar-benar boleh berada di mana sahaja. Di sana-sini anda boleh mendapatkan penghantaran surat Ahad anda dengan cemerlang dan segera pada bahagian pertama hari itu. Anda boleh mendapatkannya pada waktu makan malam yang berlainan (atau kemudian). Hari Ahad mempunyai jendela pengangkutan yang paling banyak, kerana kekhususan novel rancangan pengangkutan ini. Bolehkah anda mengambil pesanan anda dari pejabat pos pada hari Ahad: Sebilangan besar pusat e-mel dibuka untuk pengambilan hari Sabtu, namun mereka biasanya mempunyai aktiviti yang terhad anda perlu tahu. Depot mel tertentu akan dibuka pada pukul 09:00 pada hari Sabtu dan selepas itu ditutup sekitar awal petang atau 13:00, yang jauh dari "waktu kerja standard" mereka selama seminggu. Sesekali anda akan mempunyai pilihan untuk terbang ke pusat mel dan mendapatkan surat anda dari simpanan pakej atau dari Peti Surat tanpa mengira sama ada tidak ada orang di kawasan kerja, sekali lagi ini semua akan berlaku untuk turun ke pusat mel anda dan cara mereka berfungsi. Namun, di sisi lain, tidak ada pusat mel yang dibuka pada hari Ahad apabila ragu-ragu. Beberapa depot mel mungkin mempunyai pekerja di musim Krismas untuk memindahkan surat dengan lebih mahir ketika mereka benar-benar dimanjakan, namun itu tidak bermaksud membuka bahagian runcit dari stesen surat pada hari Ahad. Apa yang harus anda lakukan sekiranya anda memerlukan penghantaran segera pada Hujung Minggu: Sekiranya anda memerlukan surat anda dengan segera menjelang akhir minggu - dan sedar bahawa anda perlu mendapatkan surat anda atau menghantar surat anda di luar waktu perniagaan biasa tidak lain adalah idea yang tidak praktikal untuk menghubungi USPS secara langsung dan memeriksa sama ada ia dapat membantu. Di sana sini USPS akan bersedia membantu anda mengesan paket atau pakej anda semasa perjalanan melalui rangka pengangkutan, sama ada membantu kumpulan itu (sebahagian besarnya perlu membayar kelebihan itu) atau menahannya di stesen mel apabila ia muncul dan bukannya menghantarnya untuk dibawa. Anda menjangkakan bahawa penghantaran akan berlaku pada akhir minggu dan penghantaran Sabtu atau Ahad anda tidak menunjukkan pentingnya menghubungi bantuan pelanggan juga. Kemungkinan boleh diterima bahawa anda membayar lebih banyak untuk memastikan penghantaran akhir minggu dalam keadaan seperti itu. Anda perlu memastikan bahawa anda ditebus atau dibayar balik jika pembelian luar biasa anda tidak benar-benar membuat perbezaan besar mengenai perbezaan dengan imajinasi. Soalan Lazim : Adakah USPS menyampaikan pada hari Ahad? Memang, USPS Menyampaikan pada hari Ahad. Perkhidmatan Pos Pada masa ini Menyampaikan Pakej Mel Prioriti dan Pakej Amazon Tertentu pada hari Ahad. Kerana Peningkatan Jumlah Pakej, Kami Memperluas Jenis Pakej Yang Akan Dihantar Pada Hari Ahad Adakah pakej tiba pada hari Ahad? Sesungguhnya. Perkhidmatan Pos pada masa ini menyampaikan Priority Mail Express dan kumpulan Amazon tertentu pada hari Ahad. Kerana jumlah bundle yang diperluas, kami mengembangkan jenis bundle yang akan diikuti pada hari Ahad. Bolehkah pakej tiba sebelum waktu penghantaran? Ya,. Sebilangan besar masa. Tarikh / jangka masa penyampaian yang dijamin diselesaikan di sekitar situasi senario yang paling pesimis. Surat kelas pertama yang standard biasanya akan muncul dalam 3 hari, namun USPS akan menyebutnya 5, kerana barang berlaku (iklim menjadi titik pusat Kesimpulan : Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat (USPS; sebaliknya disebut Pejabat Pos, Surat AS, atau Pos) Service) adalah organisasi autonomi bahagian presiden kerajaan Amerika Syarikat yang bertanggungjawab untuk menawarkan sokongan pos di Amerika Syarikat, termasuk wilayah terpencilnya dan negeri-negeri yang berkaitan. USPS Menyampaikan pada hari Ahad. Perkhidmatan Pos Pada masa ini Menyampaikan Priority Mail Express dan Pakej Amazon Tertentu pada hari Ahad Tetapi untuk ini anda perlu membayar caj tambahan.

Pukul Berapakah USPS Menghantar? Perkhidmatan USPS dihantar pada jam 5 petang waktu tempatan. Penghantaran USPS beroperasi dari Isnin hingga Sabtu sepanjang minggu dan menghantar barang atau barang setiap hari pada jam 5 petang waktu tempatan. USPS adalah salah satu kemudahan penghantaran yang paling baik dan terbaik dihantar sekitar jam 5 petang. Waktu penghantaran mereka terjamin kecuali keadaannya tidak dijangka.

Apa itu USPS?

Kira-kira 700 juta bungkusan dihantar setiap hari oleh Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat (USPS), dengan masa penghantaran dari beberapa minggu ke depan bergantung pada perkhidmatan tersebut. Sekiranya anda adalah kedai E-Dagang penghantaran, anda ingin memahami waktu penghantaran tertentu di USPS untuk pelbagai perkhidmatan yang paling sesuai dengan keperluan pelanggan anda.

USPS adalah perkhidmatan penghantaran yang memberi kemudahan kepada pengguna. Ini adalah agensi bebas yang telah menetapkan waktunya untuk membekalkan surat, produk dan artikel lain untuk perkhidmatan dan penghantaran yang lebih baik mengikut jadual sehingga jam 5 petang setiap hari. USPS adalah perkhidmatan pos Amerika.

Waktu Penghantaran USPS Perkhidmatan

USPS menawarkan beberapa pilihan penghantaran di seluruh AS, termasuk Alaska dan Hawaii. Penjual boleh memilih penyelesaian yang murah untuk perkhidmatan yang boleh dipercayai, penghantaran tepat waktu atau mahal seperti Priority Mail Express untuk penghantaran semalam.

USPS menawarkan lebih daripada 30,000 kedai runcit di seluruh Amerika Syarikat , menjadikannya lebih mudah untuk menghantar dan menurunkan pakej. Jadual berikut merangkum masa penghantaran perkhidmatan USPS domestik yang paling biasa.

Kelas Mel Anggaran Masa Penghantaran Anggaran kos
Utusan Mel keutamaan Penghantaran semalaman $ 26.35
Kadar Rata Mel Prioriti 1 - 3 hari bekerja $ 8.30
Tanah runcit USPS 2 - 8 hari bekerja $ 7.50

Maklumat penting mengenai masa penghantaran USPS

Ia adalah penting untuk memahami banyak parameter yang mempengaruhi penghantaran anda sebelum penghantaran anda penghantaran dengan USPS. Ini membolehkan anda menjangka waktu ketibaan mel USPS dengan tepat dan memberikan jangkaan jangka masa penghantaran kepada pengguna anda.

Masa Penghantaran USPS

1 - Waktu perjalanan USPS banyak bergantung pada jenis pilihan membeli - belah yang anda pilih. Contohnya, menghantar penghantaran ke rumah anda dengan Priority Mail Express memastikan penghantaran semalaman, sedangkan waktu penghantaran USPS untuk Tanah Runcit USPS berlangsung sehingga 8 hari.

2 - Surat USPS Express juga akan dihantar lebih awal daripada alternatif surat antarabangsa kelas pertama untuk penghantaran ke luar negara.

3 - Gunakan Kalkulator Harga Penghantaran Easyship untuk menentukan anggaran kadar USPS dan jangka masa penghantaran sebelum memilih pilihan penghantaran. Cukup masukkan lokasi dan tujuan pengirim dalam alat untuk menerima anggaran.

4 - Minta perkhidmatan penghantaran khas USPS untuk barang-barang segera yang mesti dihantar dalam tarikh akhir tertentu.

5 - Jangka waktu penghantaran USPS boleh berubah-ubah ke lokasi ketenteraan bergantung pada situasi operasi di wilayah yang berlaku.

6 - Cuti USPS tidak termasuk dalam masa transit USPS yang dikira. Firma itu hanya bekerja pada hari bekerja.

Kelebihan Perkongsian Mudah dan USPS

USPS menyediakan perkhidmatan penghantaran e-dagang yang boleh dipercayai dan menjimatkan kos. Adalah mustahak untuk memahami jangka masa penghantaran pelbagai penyedia untuk memastikan bahawa anda memberikan pengalaman penghantaran yang paling signifikan kepada pengguna anda.

Easyship menyediakan banyak pilihan penghantaran USPS untuk perniagaan yang mencari penyelesaian yang murah. Semua penghantaran USPS mempunyai harga Commercial Plus Pricing (CPP) supaya anda mendapat potongan harga yang besar.

Anda boleh mengawal pengalaman pengangkutan USPS yang lengkap melalui laman web kami, dari pengambilan cepat hingga pembuatan label membeli-belah. Kalkulator kadar penghantaran kami memberi anda anggaran harga dan masa penghantaran yang tepat.

Ringkasan

USPS dihantar setiap hari pada pukul 5 petang. USPS adalah perkhidmatan pos utama AS yang dibuat oleh Parti Kongres Amerika Syarikat. Cawangan eksekutif Perkhidmatan Pos AS di negara ini dan negeri-negeri yang berkaitan telah bermula. Ia adalah agensi Amerika yang autonomi. Ia biasanya beroperasi dari jam 9 pagi hingga 7 malam dan menghantar pakej tepat pada waktunya kerana perkhidmatannya yang terbaik di dunia.

Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai masa penghantaran USPS. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Bilakah masa penghantaran USPS terkini?

Waktu penghantaran USPS hampir sama, bergantung pada laluan penghantaran dan jumlah penghantaran. Walau bagaimanapun, USPS biasanya membekalkan penerima dengan bungkusan, bungkusan, dan barang mel sehingga jam 5 petang. Pakej yang dihantar menggunakan Priority Mail Express sering dijangkau pada pukul 10.30 pagi. Mereka dihantar melalui pos ekspres domestik sebelum tengah hari sementara pengguna menerima surat asing sebelum jam 3 petang.

:two: Bagaimana jika anda terlepas waktu penghantaran untuk USPS?

Mungkin terdapat beberapa situasi yang menghalang penghantaran anda. Tetapi jangan risau kehilangan masa penghantaran USPS. Penghantaran boleh dijadualkan menggunakan slip berwarna memancing yang disediakan oleh kurir untuk mencari produk anda dan jadual penghantaran.

:three: Berapa lama masa perjalanan USPS?

Jangka waktu pengangkutan USPS berbeza mengikut beberapa keadaan. Jarak antara pengirim dan destinasi yang dimaksudkan mungkin merupakan pengaruh yang signifikan . Pilihan kelas pilihan pengirim juga mempengaruhi jangka masa penghantaran USPS, beberapa alternatif yang menawarkan perkhidmatan lebih cepat daripada yang lain.

:four: Bolehkah saya periksa di mana penghantaran USPS saya tepat?

Masukkan nombor penjejakan USPS (periksa di bahagian bawah label penghantaran untuk mencarinya) di medan carian; jangan masukkan tanda sempang atau ruang. Klik pada butang "Pemeriksaan Status". Lihat maklumat status dan sejarah imbasan pakej anda.

:five: Mengapa USPS memerlukan banyak masa?

Walaupun USPS berusaha untuk memperbaiki masalah ini dan keputusan pengadilan menunda penerapannya sepenuhnya, masih ada penundaan kerana pandemi ketidakhadiran pekerja, peningkatan belum pernah terjadi sebelumnya untuk pakej penghantaran intensif buruh , dan kesulitan lama dengan jaringan pos.

Kesimpulannya

USPS membekalkan bungkusan itu pada pukul 5 petang. Mereka biasanya mula bekerja pada jam 09:00 pagi dan bekerja sehingga jam 7:00 malam. Ia menyerahkan barangnya tepat pada waktunya dan mahu pelanggannya membayarnya, dan ia adalah salah satu perkhidmatan paling hebat di dunia . Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat adalah agensi AS yang autonomi. Perkhidmatan Pos AS menawarkan beberapa alternatif untuk penghantaran bungkusan yang cepat dan kos efektif di seluruh dunia.

USPS dapat menghantar paket anda lebih cepat dan lebih murah daripada syarikat penerbangan lain - dari pilihan penghantaran domestik yang cepat seperti Perkhidmatan Pakej Kelas Pertama hingga penghantaran cepat ke seluruh dunia dengan Priority Mail Express International. Dan lebih daripada 31,000 kedai runcit di Amerika Syarikat.

artikel berkaitan