Selama bertahun-tahun, telefon pintar Samsung Galaxy telah menjadi satu-satunya telefon pintar Android yang patut dilakukan. Dengan lebih daripada 80 juta peranti terjual, Galaxy S4 bukan sahaja telefon pintar Android terlaris sepanjang masa tetapi juga telefon pintar terlaris kedua di dunia selepas iPhone 6. Pada akhirnya, telefon bimbit Samsung Galaxy S hampir selalu menjadi peranti pertama yang datang ke pasaran setiap tahun dengan pemproses unggulan.

Telefon pintar Samsung

Mereka mempunyai spesifikasi yang baik, tetapi menghabiskan banyak tidak ada gunanya jika mereka tidak dapat mendekati telefon lain. Mereka yang membelanjakan $ 200 akan mendapat telefon Samsung terbaik dengan pemproses Snapdragon 810 dan paparan 5.5 inci. Sekiranya anda berada di pasaran untuk sebuah Telefon Pintar dengan layar raksasa tetapi tidak mahu membayar harga premium, Samsung Galaxy A71 dapat menarik perhatian anda. Sekiranya anda mampu, anda akan menemui Telefon Pintar Android yang sangat baik dengan harga kurang dari $ 200, dan ini adalah salah satu telefon Android terbaik di luar sana. Tetapi jika anda peminat Samsung dan mahukan telefon pintar yang boleh dipercayai tetapi mengagumkan yang tidak memerlukan kos, maka Galaxy a51 adalah telefon untuk anda.

Periksa saiz skrinnya

Sekiranya anda ingin membeli telefon pintar, anda mungkin ingin mencarinya dengan saiz skrin yang memberi anda kesejahteraan. Oleh itu Samsung Galaxy S8, S9, S10, S10 lite adalah telefon yang bagus untuk orang yang menyukai skrin besar dan grafik yang tajam. Sekiranya anda mencari telefon yang orang mahukan telefon pintar besar tetapi tidak bersedia membayar harga premium, maka Galaxy A21 mungkin merupakan pilihan yang tepat untuk anda. Dan jika anda mahukan telefon pintar ultra-mewah dengan skrin besar dan pemproses yang berkuasa dengan harga $ 1,000 atau bahkan kurang daripada telefon pintar biasa di pasaran, maka Samsung Galaxy s20 Ultra adalah telefon anda.

Telefon Samsung juga dilengkapi dengan kapasiti yang boleh dicas semula dan sarung kalis air yang melindungi ketika anda sangat memerlukannya. Samsung menawarkan telefon baru dengan sambungan tanpa wayar, dan tanpa bateri cepat, telefon tidak akan habis, dan anda boleh mengganti baterinya. Anda juga tidak perlu mengganti bateri anda, kerana ia boleh dikembalikan dengan yang baru dengan harga kurang dari $ 500 atau bahkan kurang pada harga yang sama.

Sekiranya anda mencari telefon yang lebih kecil tanpa melanggar bank, kami mengesyorkan Samsung Galaxy s10e. Walaupun mana-mana telefon dari Samsun dapat bernilai wang anda, kegemaran kami termasuk Galaxy S8, S7 Edge, dan S6 Edge Plus, serta LG G6 dan G7 Plus.

Telefon utama

Samsung Galaxy S20 FE mengambil bahagian terbaik dari telefon utama Samsung, meratakan layar, mengganti bahagian belakang dengan plastik, menurunkan harga, dan mengambil bahagian yang tepat dari telefon utama. Memandangkan begitu banyak telefon hampir sama dengan model terakhir, kami kagum dengan apa yang telah dilakukan Samsung dengan Galaxy Note 10. Malangnya, kepercayaan ini tidak diterjemahkan dengan baik menjadi telefon yang lebih baik dengan layar yang lebih besar, kamera yang lebih baik, dan bateri yang lebih baik kehidupan daripada pendahulunya.

Berpatutan

Kami tahu bahawa kebanyakan pembeli telefon pintar menyukai telefon Samsung, tetapi kami masih dapat melihat bahawa orang tidak menyukainya seperti yang mereka gemari. Samsung telah berkembang dalam industri telefon bimbit selama bertahun-tahun, dan LG telah maju dalam penjualan telepon yang meningkat. LG masih akan menjadi pesaing besar, tetapi Samsung masih bersaing untuk telefon bimbit, tablet, komputer riba, boleh pakai Samsung, dan untuk membeli Telefon Samsung yang murah untuk Dijual. Apple adalah satu-satunya pembuat telefon pintar utama lain dengan kehadiran yang kuat di pasaran telefon pintar, dan bahkan tidak hampir.

Sekiranya anda ingin menguji yang terbaru dan paling penting dan tidak keberatan untuk menjalani kesakitan awal, maka Galaxy Z Fold 2 adalah yang terbaik yang anda dapat sekarang. Sekali lagi, tidak semua telefon Samsung adalah Android P, tetapi Samsung telah memperbaiki kedua-dua perkakasan dan perisian. Sekiranya anda berada di pasar, kami tidak mengesyorkan membeli telefon bimbit buatan Samsung, tetapi ragu, mendapatkan telefon yang bukan dari Samsung atau Apple mungkin merupakan pilihan yang lebih baik.

Kesimpulannya

Tambahan pula, Samsung Galaxy S20 menjadi pilihan ketika berada di tahap terbaik. Galaxy S20 mesti menjadi salah satu telefon pintar yang dihasilkan syarikatnya sekarang, bukan? Pilih Samsung jika anda tidak mahu mengacaukan masalah memori. S10 lite menawarkan memori yang dapat diperpanjang 512 GB hingga 1 TB. Apa lagi yang awak mahu?

Salah satu kelebihan sistem operasi Android yang paling ketara ialah Pembantu Google. Sekiranya anda membandingkan Pembantu Google vs Apple Siri, tidak ada perbandingan. Pembantu Google jauh lebih baik daripada Apple Siri.

1 Suka