Apa Jenis Keju Babybel

Keju bayi versi mana?

Warna lapisan lilin tidak bermakna: ia tidak mengenal pasti jenis keju. Babel mungkin lebih proprietari daripada jenis keju yang lain. Ia kelihatan seperti persilangan antara lutut halus dan fontana. Sekiranya saya anda, saya akan membeli Fontaine CK (mungkin ada atau tidak boleh didapati dengan warna merah lilin dan ia akan berada pada lekuk dan bukannya roda).

Jawablah

Apa Jenis Keju Babybel

Mini Babybel Original yang paling terkenal "merah" mengandungi edam cheddar. Sesungguhnya, mereka adalah bentuk cheddar Belanda Edam yang kecil - namun lebih menyeronokkan, lebih tajam, dan kanak-kanak. Terdapat lebih banyak jenis cheddar yang dapat diakses, bergantung pada naungan penutup dan sudut lilin parafin.

 • Buka cheddar yang kaya dan enak dibungkus dan disiapkan untuk pengalaman makan anda.

 • Babybel, adaptasi Perancis dari Ededd cheddar Belanda, dijual secara universal oleh 'The Bel Group, Perancis' Mini Babybel Original yang paling terkenal "merah" mengandungi edam cheddar. Memang, mereka adalah bentuk cheddar Belanda yang kecil, Perancis namun lebih menyeronokkan, lebih tajam, dan kanak-kanak.

 • Terdapat lebih banyak jenis cheddar yang dapat diakses, bergantung pada naungan penutup dan bungkus lilin parafin.

 • Buka cheddar yang kaya dan enak dibungkus dan disiapkan untuk pengalaman makan anda.

 • Babybel, adaptasi Perancis dari cheddar Edam Belanda, dijual secara universal oleh 'The Bel Group, Perancis' sejak tahun 1952. Pada tahun 1977 , organisasi ini mempersembahkan varian Babybel yang lebih sederhana 'Mini Babybel' , sebuah berita gembira yang penuh dengan kalsium yang disiapkan untuk- makan bila-bila masa dan di mana sahaja.

 • Kini hampir 75% Mini Babybel dimakan di luar Perancis.

 • Babybel, cheddar separa keras dihasilkan menggunakan susu lembu yang bersih. Ia tiba di karung jaring di mana setiap bahagian termasuk penutup lilin merah tertentu.

 • Pada ketika ini, terdapat tujuh rasa yang disajikan di AS - Original, Sharp Original, Light, Bonbel, White Cheddar, Cheddar, dan Gouda.

 • Babybel dipamerkan sebagai makanan yang terburu-buru dan dapat diakses dengan rasa yang berbeza. Oleh itu, nikmati rutin menggigit anda dan makan dalam cheddar moden dengan tergesa-gesa.

Bahan Keju Babybel

Bahan asas Babybel adalah:

 • Susu pasteur

 • Garam

 • Budaya bakteria

 • Pembekuan

Pemakanan Keju Babybel

Sekeping Mini Babybel Original "merah, buatan Perancis" mengandungi:

 • Tenaga: 65 kalori

 • Lemak: 5.1 g

 • Lemak tepu: 3.4 g

 • Protein: 4.8 g

 • Garam: 0.15 g

 • Kalsium: 150 mg

Perhatikan bahawa data makanan setiap segmen mungkin berbeza pada Babybels yang dibuat di negara yang berbeza dan mungkin juga bergantung pada variasi cheddar.

Mengapa Babybels Dibungkus dalam Lilin?

Lilin parafin merah yang menutupi setiap Babybel digunakan untuk melindungi cheddar dari organisma mikroskopik dari udara, pengembangan bentuk, dan pengeringan ketika usia. Meliputi cheddar menggunakan lilin makanan boleh digunakan secara kerap pada keju keras dan separa keras yang utama memerlukan beberapa bulan hingga usia.

Penutup merah ini tidak luar biasa bagi Babybel. Anda juga akan melihatnya pada keju seperti Dutch Edam, biasanya digunakan untuk menyimpan keju untuk dihantar atau untuk pelancong yang perlu membawanya pulang.

Ringkasan

Babybel, cheddar separa keras dihasilkan menggunakan susu lembu yang bersih. Ia tiba di dalam karung jaring di mana setiap bahagian termasuk penutup lilin merah yang tidak dapat disangkal. Terdapat tujuh rasa yang disajikan di AS - Original, Sharp Original, Light, Bonbel, White Cheddar, Cheddar, dan Gouda.

Jenis Keju apa yang ada di Babybel? Ketahui Warna Kulit Pembalut / Lilin Ini

Perhatikan bahawa aksesibilitas setiap jenis Babybel akan bergantung pada kawasan tersebut kerana terdapat pelbagai jenis yang dijual di Perancis , negara yang berlainan di Eropah, AS, Kanada, dan Australia.

 • Pada ketika ia berlaku, Babybel adalah cheddar gigitan yang sangat mengagumkan yang kebetulan juga sangat selesa , kerana kulit lilin merah tebal dan pembungkus plastik individu. Secara amnya ia menarik, lembut, dan sedikit tart, tanpa mengira watak yang anda dapat.

 • Untuk pandangan watak terbaik, anda harus berurusan dengan Babybel seperti mana yang anda lakukan dengan cheddar lain: jangan memakannya terus dari peti sejuk . Beri peluang untuk memanaskan sedikit agar rasa dapat diartikulasikan.

Di sini, 5 jenis Babybel diposisikan dari yang paling dahsyat hingga yang pertama dalam penilaian induk cheddar saya yang sangat sederhana namun indah.

Lampu Babybel Mini

Saya tahu mengapa Babybel memilih untuk membuat item cheddar ini walaupun kacang makanan kesihatan menyedari bahawa mereka memerlukan sedikit kalsium. Walau apa pun, anda semua, anda hanya menjimatkan 20 kalori . Apa yang anda terima akibatnya adalah cheddar yang ringan dan praktikal yang tidak mempunyai banyak garam.

 • Karakternya mengingatkan pada tongkat cheddar luar jenama, yang dibeli oleh ibu anda yang bijaksana dengan alasan bahawa mereka mempunyai kedai dan kupon pengeluar. Dengan kata lain, ia boleh dimakan, namun ada pilihan yang lebih baik.

 • Dengan separuh kurang lemak daripada Mini Babybel® Original, Light mempunyai rasa luar biasa yang luar biasa dengan alasan bahawa kurang lemak tidak perlu kurang menyenangkan. Cheddar 100% asli ini tidak mempunyai hormon pengembangan , nada palsu, rasa, atau bahan tambahan.

 • Pasangkannya dengan produk organik # 1 , sayur-sayuran atau masin anda untuk mendapatkan berita yang lancar dan tegas.

Mini Babybel Mozzarella

Kita secara keseluruhan tahu bahawa "tongkat" mozzarella itu hanyalah mozzarella dengan definisi khusus. Sekiranya anda membezakan cheddar rentetan dengan mozzarella buatan tangan baru yang kaya dan kaya, anda akan menemui profil rasa yang hampir sama terbalik.

 • Babybel Mozzarella ini mirip dengan keju tali tebal, pedas, tart namun dengan sedikit bob mozzarella baru . Penggemar cheddar tali akan mencari rumah dalam citarasa ini, namun anda dapat menyelamatkan diri dengan memanipulasi cheddar menjadi pecah-belah.

Mini Babybel White Cheddar

Babybel mengatakan penyesuaian cheddar putih ini mempunyai "petunjuk" ketajaman, dan saya akan cepat mengakui bahawa saya sangat terkenal mendapat isyarat yang tidak mengganggu, namun saya tidak dapat menemui ketajaman di mana saja. Jadi, saya rasa ini adalah cheddar kecil yang enak. Sebilangan besar item Babybel mempunyai kesan yang jelas tentangnya, dan ini sama.

 • "Ini mungkin ketajaman yang mereka bicarakan, namun berbagai macam keju juga" tajam "semua hal yang dipertimbangkan." Ia kaya dan tajam, dengan cara yang sangat indah. Peminat cheddar yang tulen tidak akan melihat nilai dari jenis cheddar yang “tajam” ini, namun penggemar yang menggembirakan akan menemui banyak kebaikan di dalamnya.

 • Jimat masa yang menggigit dari keletihan setiap kali anda membuka pilihan terindah yang mulia ini. Cheddar nibble 100% asli ini tidak mempunyai hormon pengembangan, nada palsu, perisa, atau bahan tambahan palsu.

 • Pasangkan dengan clementine dan badam untuk mendapat berita manis dan indah.

Mini Babybel Original

Adakah tidak bermaksud bahawa yang asli tidak berada dalam kedudukan terbaik? Mungkin, namun dengarkan saya. Babybels pada dasarnya adalah bentuk Ededd cheddar . Edam, yang berasal dari Belanda, adalah cheddar semi-keras yang mempunyai nota kehijauan manis dan sedikit rasa lembut. Walaupun Edam tidak dapat digambarkan sebagai tart atau tart dalam banyak kes,

 • Keju Baybel positifnya. Tangnya agak kuat, sedikit kasar. The Original secara konsisten adalah keputusan yang baik, namun penentuan lain jauh lebih unggul.

 • Lembut, lembut dan enak, Mini Babybel® Asli menjadikan masa yang menggembirakan sebagai pengalaman yang lazat. Cheddar nibble 100% asli ini tidak mempunyai hormon pengembangan * palsu, nada palsu, rasa, atau bahan tambahan. Ini makanan ringan yang lazat akan disukai oleh seluruh keluarga.

 • Pasangkannya dengan garam atau pretzel # 1 anda untuk pasangan kaya dan rangup.

Mini Babybel Gouda

Setelah mengubah Edam menjadi pilihan cheddar secara keseluruhan, Bel Group, pengeluar Babybel dari Perancis, memberi tumpuan kepada cheddar Belanda yang lain: Gouda. Biasanya, Gouda separa keras, kerap rapuh dan lilin, dan rasanya manis dan manis.

 • Edam dan Gouda hampir sama, dengan Gouda lebih kering. Walau bagaimanapun, untuk varian Gouda mereka, Babybel membuat cheddar yang menggantikan sebagian besar keju Babybel dengan rasa manis yang sangat lembut — dan setelah itu menyimpan semua kekayaan yang sangat dipuja dalam barang mereka. Ia sangat indah dan asli

menggembirakan euforia dengan epal manis "tidak tart" seperti Macoun.

Ringkasan

5 jenis Babybel diposisikan dari penilaian yang paling dahsyat hingga yang pertama dalam penilaian saya yang sangat sederhana - walau bagaimanapun tidbit cheddar master yang indah. Pada ketika ini, terdapat tujuh rasa yang disajikan di AS - Original, Sharp Original, Light, Bonbel, White Cheddar, Cheddar, dan Gouda

Keju Babybel Sihat

Bergantung. Seperti biasa, keseimbangan dengan cheddar sangat penting. Di AS, Persatuan Jantung Amerika menunjukkan bahawa hidangan cheddar adalah 1.5 oz "42.5 g" dan menetapkan makan hingga tiga hidangan setiap hari. Di Perancis, hidangan cheddar yang disyorkan adalah sehingga 1.4 oz "40 g" setiap hari. Perhatikan bahawa 1.4 oz atau 40 g adalah sekitar dua Babybels mini.

Persatuan dan negara kesejahteraan yang berbeza akan mempunyai idea penyampaian yang berbeza, jadi sangat sesuai untuk mempertimbangkan sejarah klinikal dan keadaan semasa anda dan mengesan jenis cheddar yang tepat untuk anda bergantung pada klasifikasi ini:

 • Lebih rendah kalori

 • Lebih rendah lemak

 • Lebih rendah natrium

Dalam klasifikasi mana Babybel mempunyai tempat? Mungkin tidak akan bagus jika anda mencari yang rendah lemak "sekitar 5 g untuk setiap mini Babybel", kecuali jika anda menggunakan bentuk Cahaya "biru". Ia juga rendah natrium “sekitar 150 mg untuk setiap mini Babybel”.

Setiap Babybel mempunyai 60 - 70 kalori . Ini boleh berlaku dalam klasifikasi rendah kalori selagi anda melihat jumlah yang anda makan dan apa yang anda juga makan dengan itu "roti, kerepek, dan sebagainya"

Dari segi positif, Babybel ditakdirkan rendah gula dan tinggi kalsium. Orang-orang yang menjauhkan diri dari sumber makanan yang dikendalikan secara mendalam dapat menekankan lebih banyak makan Babybel dengan alasan bahawa ia mengandungi 98% susu dan tidak mengandungi warna, rasa, dan bahan tambahan palsu.

Babyel cheddar / Negara / Rasa

Bebyel cheddar hadir di pelbagai negara dengan pelbagai rasa, rasa dan ramuan.

Perisa Warna
Edam Merah "semua kawasan"
Cahaya Edam Merah dengan jalur biru muda atau biru muda "Australia, Perancis, United Kingdom, Amerika Syarikat, dan Kanada"
Cheddar Hitam "Kanada dan Amerika Syarikat", Orange "Australia", dan Ungu "Sepanyol, Finlandia, United Kingdom, Norway, Sweden, dan Denmark"
Emmental Kuning "Kanada - dihentikan, Sepanyol, Yunani, dan Jerman"
Gruyere Kuning "Kanada"
Gouda Brown "Amerika Syarikat dan Kanada", Kuning "United Kingdom", dan Orange "Amerika Syarikat, Kanada, dan Norway"
Mozzarella Hijau "Kanada, Amerika Syarikat dan Yunani"
Sharp Original "jenis keju tidak diketahui" Magenta "Amerika Syarikat"
Keju kambing Hijau "United Kingdom dan Kanada - dihentikan, dan Perancis"
Protein Tinggi Hitam "Jerman, Belgium, Belanda"

Babybel di Perancis

 • Merah - Asli / Edam

 • Hijau - Keju Kambing "chèvre"

 • Merah dan hijau dengan nama "bio" di atasnya - Edam dibuat dengan susu semula jadi

Babybel di Negara Lain di Eropah

 • Merah - Asli / Edam

 • Biru - Cahaya, dengan separuh kurang lemak daripada Babybel mini asli

 • Hitam - Diperkaya dengan 5g protein per 20g Babybel mini

 • Ungu - Cheddar

 • Kuning - Emmental

 • Hijau dengan "Bio" - Organik

Babybel di Amerika Syarikat dan Kanada

 • Merah - Asli / Edam

 • Hijau - Gaya Mozzarella

 • Biru - Cahaya, dengan separuh kurang lemak daripada Babybel mini asli

 • Hitam - Putih "Cheddar di Kanada"

 • Jingga - Gouda

 • Ungu - Asli Tajam

 • Kuning - Rasa Swiss "Hanya boleh diakses di Kanada"

 • Hijau Muda - Organik "Kanada"

Babybel di Australia

 • Merah - Asli / Edam

 • Oren - Cheddar

 • Biru - Cahaya, dengan lemak 38% lebih sedikit daripada Babybel mini merah

Ringkasan

Mini Bebyel cheddar hadir di pelbagai negara dengan pelbagai rasa, rasa dan ramuan, dan semuanya sangat sedap.

Kelebihan cheddar mini babyel

Cheddar yang enak dihargai kerana rasanya yang menyeluruh dengan lebih sedikit kalori kerana:

 • 100% cheddar asli

 • Bebas dari tambahan warna, perisa dan bahan tambahan

 • Dibuat dari 175ml susu di setiap cheddar, membuatnya:

 • Kaya dengan protein

 • Kaya dengan kalsium

 • 30% lebih sedikit kalori daripada Mini Babybel Original kerana dihasilkan menggunakan susu skim "42 kkal per cheddar mini"

Dan juga bagus untuk mengetahui secara berlebihan:

 • Cheddar vegetarian

 • Ia dihasilkan menggunakan susu yang disucikan

 • Secara semula jadi tanpa laktosa

Perluasan peti makan yang berguna dan keputusan makan yang lebih baik:

 • Terdapat dalam jaring tali dada ais 3, 6, 10, 12, 15 dan 22

Berhati-hati! Untuk mencuba tidak menyebarkan bahaya bagi anak-anak di bawah usia 4 tahun, potonglah potongan-potongan kecil. Kanak-kanak harus diberikan secara konsisten semasa makan.

Cheddar ringan, semua rasa

Mini Babybel Light cheddar mempunyai semua rasa halus yang anda harapkan dari Babybel, namun dengan 30% lebih sedikit kalori. Pada 42 kkal per cheddar kecil, kaya akan kalsium dan protein, dan kepingan yang mudah dan padat menampung ketika menghitung kalori. Dibuat dengan formula bona fide yang serupa kerana cheddar Mini Babybel saudara kandungnya yang mengandung hanya mengandungi 4 bahan asas.

BAHAN-BAHAN

Cheddar biasa dihasilkan menggunakan susu yang disucikan.

Pemakanan

Maklumat Setiap 100g Sebanyak 20g
Kalsium 780mg "98% Pengambilan Rujukan" 156mg "20% Pengambilan Rujukan"
Nilai tenaga 870kJ / 208Kkal 174kJ / 42Kkal
Garam 1.8g 0.36g
Protein 25g 5g
yang mana gula <0.1g <0.1g
Karbohidrat <0.1g <0.1g
yang mana jenuh 8g 1.6g

Kenapa cheddar babyel mini sangat mahal

Mini cheddar babyel agak mahal , namun tidak terlalu jauh. Mempunyai ramuan tinggi dan berkualiti menjadikannya sedikit berlebihan. Untuk memastikan kadar pembelian mini babyel juga tinggi, anak-anak suka mendapatkannya dengan alasan cheddar babyel mini tidak sukar untuk dimakan di kedai kerana bungkus lilin.

Individu biasanya menyukai mereka kerana mereka hampir berkurang dan pada masa ini tiba dalam pelbagai rasa walaupun "cheddar" merah asli bermacam-macam, termasuk cheddar kambing terbungkus hijau yang paling hebat, sama seperti gouda dan mungkin lebih banyak lagi.

Mereka juga dijual dengan baik di pek bersih di kedai umum dan membuat makanan yang luar biasa.

Harga cheddar Babyel

Sebuah kedai biasa menawarkan Mini Babybel Original Semisoft Cheese, 0.75 oz 12 termasuk dalam $ 5.84 64.9 ¢ / oz

Ringkasan

Mini cheddar babyel agak mahal, namun tidak terlalu jauh. Ia mendapat gabungan besar dalam bungkus lilin untuk menjadikannya bebas mikroba. Setiap bahan tambahan dalam cheddar babyel mini menjadikannya cheddar berkualiti terbaik.

Soalan Lazim _ Soalan Lazim

Babyel cheddar adalah salah satu cheddar yang paling fikiran-bertiup di planet ini. Memikirkan rasa, watak yang pelbagai, kualiti; cheddar ini adalah cheddar yang paling banyak dipilih di planet ini. Soalan yang dikenal pasti ditawarkan di bawahnya untuk menjadikan artikel ini benar-benar memberi pengajaran.

1. Bagaimana mereka meletakkan lilin pada Babybel Cheese?

Kemudahan perindustrian Babybel menggunakan mesin terlindung yang dibuat secara eksplisit oleh organisasi , Kumpulan Bel "Le Groupe Bel", untuk membungkus setiap cheddar dengan cepat dengan tab dan lilin merah.

Bagaimanapun, bagi pembuat keju khas yang melakukan kitaran ini secara fizikal, apa yang mereka lakukan adalah melarutkan lilin cheddar dan menyikatnya ke cheddar kering dan sejuk. Mereka juga menjunam setiap sisi cheddar dalam periuk dengan lilin yang dilembutkan.

2. Apa yang unik dari Babybel cheddar?

Pada saat kejadian itu berlaku, Babybel adalah cheddar gigitan yang sangat hebat yang kebetulan juga sangat selesa , kerana kulit lilin merah tebal dan bungkus plastik individu. Secara amnya ia menarik - kaya, tajam, dan agak janggal, tanpa mengira watak yang anda dapat.

3. Adakah anda dapat Makan Lilin di Babybel?

Tidak, tidak boleh memakannya. Lilin merah ada untuk menjaga cheddar dalam keadaan lembap, dan anda harus menanggalkannya terlebih dahulu dengan menarik tab sebelum memakan cheddar.

Sekiranya anda secara tidak sengaja memakan sepotong itu, berehatlah! Lapisan lilin berasaskan parafin berwarna merah adalah makanan dan tidak akan menyakitkan anda - mungkin selera anda .

4. Adakah Keju Babybel Meleleh?

Betul! Babybel larut dengan baik, namun tidak terlalu berair. Anda boleh menggunakannya untuk burger, sandwic , fondue, cheddar sticks, cordon bleu, dan langit adalah batas dari sana.

5. Bagaimana Anda Sepatutnya Makan Keju Babybel?

Anda boleh makan Babybel dari pelbagai sudut pandang - pastikan anda menghilangkan penutup plastik dan tarik tab untuk mengeluarkan cheddar dari bungkusan lilinnya.

Kemudian, pada ketika itu, anda boleh memakannya sebagai gigitan, menggorengnya, melarutkannya untuk terjun dan burger, menggilingnya di atas pasta atau taco, dan semua perkara lain yang boleh anda lakukan dengan cheddar keras atau separa keras biasa .

Sekiranya anda menghidangkannya sebagai makanan ringan untuk anak-anak di bawah umur 4 tahun, cubalah memotongnya menjadi potongan kecil.

6. Adakah saya dapat membuat tempahan secara langsung dari Bel Brands USA?

Sayangnya kami tidak menjual atau mengangkut terus kepada pelanggan. Bagaimanapun, anda dapat menemui Mini Babybel di kebanyakan peruncit pokok awam , peruncit massal "seperti Walmart atau Target" dan peruncit kelab.

7. Sebab apa Babybel cheddar bravo?

"Gigitan ini memberikan serat dan protein untuk membuat anda merasa kenyang, dan juga memberi anda kalsium yang anda perlukan untuk kesejahteraan tulang," jelasnya. Sekiranya Babybel bukan konsep anda tentang cheddar yang enak dan memuaskan, cari pilihan ukuran semula jadi yang tidak ditangani secara berlebihan.

8. Di manakah saya dapat menemui barang-barang anda?

Anda boleh menemui Mini Babybel di kebanyakan peruncit barangan makanan awam, peruncit besar-besaran "seperti Walmart atau Target" dan peruncit kelab.

9. Adakah susu itu dibersihkan?

Sesungguhnya, kami menyesuaikan diri dengan keperluan pemurnian yang sah dari USDA dan FDA.

10. Adakah cheddar Mini Babybel anda dibuat dengan susu asli?

Memang, cheddar kami dibuat dengan 100% susu lembu asli .

11. Bilakah anak boleh makan babybel cheddar?

Walau bagaimanapun, peraturan di AS lebih tradisionalis, kerana sumber tertentu mencadangkan penangguhan sehingga 8-9 bulan untuk mempersembahkan cheddar - dan yang lain melampau sehingga dapat mengelakkan barang-barang tenusu di dalam dan di luar sehingga anak berusia tidak kurang dari satu tahun cukup. Cheddar bukan barang tenusu biasa anda, seperti yang mungkin.

12. Berapa jumlah cheddar yang boleh dimakan oleh anak setiap hari?

Mulakan dengan menawarkan anak anda hanya 1 hingga 2 ons cheddar "dan jenis makanan kaya protein lain" sehari jika anak anda berada di suatu tempat dalam lingkungan usia 6 dan 8 bulan. Bayi di suatu tempat berusia antara 8 dan 10 bulan mungkin mendapat dua kali ganda jumlah ini - 2 hingga 4 ons setiap hari. Malah, walaupun kuantiti sederhana ini memberikan kelebihan yang ketara.

Kesimpulannya

Babybel, cheddar separa keras dihasilkan menggunakan susu lembu yang bersih. Ia tiba di dalam karung jaring di mana setiap bahagian termasuk penutup lilin merah yang tidak dapat disangkal. Pada ketika ini, terdapat tujuh rasa yang disajikan di AS - Original, Sharp Original, Light, Bonbel, White Cheddar, Cheddar, dan Gouda.

Babybel dipromosikan sebagai tergesa-gesa dan dapat diakses dengan pelbagai rasa. Dengan cara ini, rutinkan makanan ringan anda dan makan dalam cheddar moden dengan tergesa-gesa.

Setiap Babybel mempunyai 60 - 70 kalori. Ini boleh berlaku dalam kelas rendah kalori selagi anda memerhatikan jumlah yang anda makan dan apa yang anda juga makan dengan itu "roti, kerepek, dan sebagainya"