Insurans haiwan peliharaan seperti memberi perlindungan wang kepada haiwan kesayangan anda melindunginya dari kejadian yang tidak dapat diramalkan yang mungkin berlaku pada bila-bila masa kehidupannya. Insurans ini mengesahkan keselamatan dan keselamatan kesihatan haiwan kesayangan anda. ASPCA, Embrace Pet Insurance, PetFirst Pet Insurance, Trupanion, PetsBest, PetPlan, Pet Assure adalah syarikat terbaik untuk insurans haiwan kesayangan. Tetapi perbandingan adalah pilihan terakhir bagi setiap orang untuk mendapatkan insurans haiwan kesayangan terbaik. Kami membandingkan perkhidmatan syarikat, ini membantu dalam membuat keputusan terbaik mengenai insurans haiwan kesayangan. Di sini kita mempunyai jadual perbandingan yang membantu kita mendapatkan insurans haiwan kesayangan terbaik.

Syarikat Kos sebulan Liputan Boleh ditolak Had umur
Peluk $ 13 - $ 100, bergantung pada rancangan pilihan anda. Anda mempunyai bayaran bersama 10%, 20% atau 30% setelah anda ditolak, Pilihan ditolak tahunan dari $ 100 - $ 1,000. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 6 minggu untuk mendaftar.
Trupanion Bergantung pada baka anjing, jantina, kos penjagaan haiwan. 90% perbelanjaan yang layak dilindungi Menawarkan potongan yang fleksibel dari $ 0 - $ 1000, untuk memenuhi sebarang anggaran. dari lahir hingga hari lahir mereka yang ke-14.
Haiwan PeliharaanBest $ 6 ke atas, bergantung pada rancangan pilihan anda. Pelan Kemalangan dan Penyakit dengan tahap penggantian pilihan 70%, 80%, atau 90% setelah ditolak. $ 50 - $ 1,000 setiap tahun. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 7 minggu untuk mendaftar.
Healthypaws $ 15 - $ 90, bergantung pada baka, poskod, umur haiwan peliharaan dan pilihan yang boleh ditolak dan dibayar bersama. kemalangan, penyakit, barah, rawatan kecemasan, keadaan genetik, rawatan alternatif dan banyak lagi Anda boleh memilih potongan tahunan $ 100, $ 250, $ 500 atau $ 750. Haiwan peliharaan mestilah berumur sekurang-kurangnya 8 minggu dan di bawah 14 tahun semasa pendaftaran.
ASCPA Harga berbeza-beza berdasarkan spesies, umur, keturunan, dan lokasi. harga yang dipilih terlebih dahulu oleh pelanggan: 90%, 80% atau 70% $ 100, $ 250 atau $ 500 setiap tahun. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 8 minggu untuk mendaftar.
PetFirst $ 16 - $ 100, bergantung pada rancangan pilihan anda. anda mempunyai bayaran bersama 20% setelah potongan tahunan anda. Pilih dari $ 100 - $ 1,000 ditolak tahunan. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 8 minggu untuk mendaftar tanpa had umur yang lebih tinggi.

Nyatakan secara ringkas syarikat insurans terbaik di atas:

1. Di seluruh negara:

di seluruh negara

Insurans haiwan peliharaan Nationwide mempunyai senarai faedah yang panjang. Pelan komprehensif syarikat bermula dari $ 35 sebulan dan membolehkan anda menggunakan doktor haiwan pilihan anda. Pelan Perubatan Utama merangkumi resep, pembedahan, beberapa keadaan keturunan, dan banyak lagi, sementara rancangan Kesejahteraan Hewan Peliharaan ditujukan untuk vaksinasi, pencegahan kutu dan sakit jantung, dan ujian kesihatan. Pelan Whole dog with Wellness mempunyai semua ciri kedua-dua rancangan tersebut. Tidak semua syarikat insurans haiwan peliharaan merangkumi penjagaan rutin, jadi ini adalah kawasan di mana Nationwide mempunyai kelebihan. Ciri-ciri Penting di Seluruh Negara

 • Pilihan faedah komprehensif
 • Perlindungan untuk kebanyakan haiwan peliharaan keluarga
 • Diskaun ada

2. kaki sihat:

Insurans & asas haiwan kesayangan Healthy Paws adalah nilai terbaik bagi keseluruhan nilai. Syarikat insurans menawarkan empat potongan tahunan pada $ 100, $ 250, $ 500, atau $ 750, tanpa had pada mana-mana tuntutannya. Harga premium umumnya lebih rendah jika dibandingkan dengan syarikat lain kos bulanan bermula hanya $ 20 untuk anjing dan $ 10 untuk kucing. Healthy Paws, anda boleh menggunakan doktor haiwan berlesen dan liputan tidak akan berkurang apabila haiwan kesayangan anda bertambah tua. Ciri-ciri Penting Insurans Haiwan Peliharaan Sihat:

 • Boleh memilih potongan dan perlindungan anda
 • Meliputi haiwan peliharaan dari usia 8 minggu hingga 14 tahun
 • Potongan tahunan
 • Pemprosesan tuntutan cepat
 • Tiada maksimum tahunan
 • Aplikasi yang senang digunakan

3. ASPCA:

ASPCA Pet Insurance menawarkan diskaun 10% untuk pelbagai haiwan peliharaan. Dengan rancangan ASPCA, anda boleh menyenaraikan semua haiwan kesayangan anda di bawah satu polisi, menjimatkan masa dan wang anda kerana hanya ada satu premium untuk semua haiwan kesayangan anda. Pelan Perlindungan Lengkap merangkumi kemalangan, penyakit, keadaan keturunan, dan masalah tingkah laku untuk semua haiwan di rumah anda dan boleh digunakan di mana-mana doktor haiwan di AS atau Kanada. Pilihan yang bagus untuk semua keluarga, tetapi terutama bagi keluarga yang mempunyai pelbagai haiwan peliharaan. Anda boleh menghubungi ASPCA Pet Insurance untuk mendapatkan sebut harga untuk menyesuaikan rancangan anda berdasarkan kewangan anda. Ciri-ciri Penting ASPCA

 • Meliputi kucing, anjing, dan kuda
 • Gunakan doktor haiwan mana pun
 • Alat perbandingan penyedia
 • Pilihan untuk perlindungan kecelakaan, penyakit, dan kesihatan

4.Melawat

Embrace Pet Insurance menawarkan pelan insurans haiwan peliharaan yang dahsyat dengan potongan sehingga $ 1,000 ditambah dengan perlindungan $ 15,000 setiap tahun (tanpa had setiap kejadian). Kos bulan ke bulan sangat berpatutan, dan sekiranya berlaku kecemasan, anda akan dilindungi Embrace. Tuntutan ditangani dengan cepat dan cekap, dan pusat rawatan selepas waktu termasuk dalam liputan rawatan kecemasan . Merangkul juga merangkumi keadaan kronik, terapi tingkah laku, ujian diagnostik, dan banyak lagi. Ciri-ciri penting Embrace Pet Insurance:

 • Pengurangan dikurangkan
 • Pelan kesihatan pilihan
 • Tiada had seumur hidup
 • Perubahan tuntutan cepat
 • Meliputi lawatan pejabat
 • Meliputi rawatan alternatif
 • Menawarkan banyak potongan harga haiwan peliharaan, tentera, dan pekerja
 • Meliputi kucing dan anjing 6 minggu hingga 14 tahun

5. Pet Pertama:

Pembersihan gigi, vaksin, dan penyemburan dan pemutihan adalah sebahagian daripada penjagaan rutin yang diperlukan oleh haiwan kesayangan anda untuk tetap sihat sehingga boleh menjadi mahal, rata-rata $ 235 setahun untuk anjing. Syarikat ini menawarkan lima pilihan penjagaan rutin yang boleh anda tambahkan ke liputan anda. Bergantung pada apa yang anda pilih, rancangan anda akan merangkumi beberapa kombinasi pemeriksaan rutin, vaksin, pembersihan gigi, serpihan mikro, rawatan pencegahan untuk parasit, penyemburan dan pemutihan, dan latihan tingkah laku. Ciri-ciri Penting Insurans Haiwan Peliharaan:

 • Tiada had umur maksimum
 • Penunggang penjagaan rutin (pilihan)
 • Banyak pilihan berbeza untuk potongan dan maksimum tahunan
 • Perubahan tuntutan dua minggu
 • Tidak diperlukan peperiksaan doktor haiwan untuk memulakan liputan
 • Tempoh menunggu yang singkat

6. Peraturan:

Trupanion adalah salah satu syarikat tersebut, yang meliputi kedua-dua keadaan keturunan dan keadaan kongenital, selain meliputi penyakit dan kecelakaan yang biasa berlaku. Syarikat insurans menawarkan satu pelan mudah yang dapat memberi anda ketenangan fikiran walau apa pun yang timbul. Dan jika Trupanion tidak pasti sama ada keadaan dianggap sudah ada, mereka akan bekerjasama dengan doktor haiwan anda untuk menganalisis rekod perubatan dan mengetahuinya. Trupanion membayar balik pada kadar 90% dan tidak pernah mengenakan had pembayaran. Ciri-ciri Penting Trupanion:

 • Perkhidmatan pelanggan 24/7
 • Penunggang disediakan untuk penjagaan yang lebih baik
 • Tiada had pembayaran
 • Meliputi 90 peratus perkhidmatan setelah ditolak dipenuhi
 • Program rujukan yang boleh ditolak * disesuaikan

7. Haiwan Peliharaan Terbaik:

Pelan PetsBest merangkumi keadaan darurat, barah, penyakit, dan situasi lain yang mungkin dihadapi oleh anjing tua anda. PetsBest bahkan menawarkan rancangan kesihatan haiwan peliharaan tambahan yang membantu merangkumi perawatan rutin seperti vaksinasi - ini adalah pilihan yang tidak ditawarkan oleh kebanyakan syarikat insurans haiwan kesayangan, dan ini boleh menjadi sangat bermanfaat kerana anda memberi tumpuan kepada penjagaan pencegahan dengan anjing yang lebih tua. Perkhidmatan pelanggan di PetsBest juga ramah dan membantu, siap untuk memandu anda melalui sebarang proses yang anda perlukan melalui telefon. Ciri-ciri Penting PetsBest

 • Premium yang sangat rendah
 • Alat dalam talian yang mudah
 • Rancangan kesejahteraan dan kesejahteraan sahaja
 • Beberapa diskaun ada
 • Bayaran balik doktor haiwan secara langsung

Ringkasan

Banyak syarikat yang menyediakan Insurans, Merangkul, Seluruh Negara, Kaki Sihat, Perfirrst, Petbest, ASCPA, Trupanion, adalah syarikat terbaik dengan perkhidmatan terbaik mereka. Syarikat-syarikat ini adalah yang terbaik yang kami pilih dari mereka secara bebas mengikut kehendak kami

Apa itu Insurans?

Insurans adalah kontrak, yang diwakili oleh polisi, di mana individu atau entiti mendapat perlindungan kewangan atau penggantian wang daripada kerugian dari syarikat insurans. Syarikat itu mengumpulkan risiko pelanggan untuk membuat pembayaran yang lebih berpatutan bagi yang diinsuranskan.

Insurans haiwan peliharaan terbaik untuk anjing kecil

Adakah anda mencari insurans haiwan peliharaan terbaik untuk anjing kecil? Inilah jawapannya ASPCA, Embrace Pet Insurance, Pet First Pet Insurance, Trupanion, PetsBest, PetPlan, Pet Assure bahawa ini adalah pelan insurans terbaik untuk anjing kecil. Ini adalah insurans haiwan peliharaan terbaik untuk anjing kecil dengan tugas yang berbeza.

Apakah Insurans Haiwan Peliharaan?

Insurans haiwan kesayangan adalah haiwan kesayangan yang setara dengan insurans kesihatan manusia. Memastikan anjing atau kucing anda dilindungi oleh rancangan insurans kesihatan yang baik dapat menenangkan fikiran anda dengan mengetahui bahawa bil perubatan yang besar dan tidak dijangka akan dilindungi. Terdapat 3 jenis perlindungan insurans haiwan kesayangan: kemalangan, penyakit, dan kesihatan.

Liputan kemalangan Liputan penyakit Liputan kesihatan
Ligamen koyak Artritis Pembersihan gigi
Tulang yang patah Jangkitan telinga Ujian rutin
Luka gigitan Alahan Spay
Suntikan badan asing Jangkitan kulit Peperiksaan tahunan
Keracunan Kanser Vaksinasi
Trauma mata Obesiti Rawatan kutu dan sakit jantung
Kecederaan UTI
Kecemasan Muntah dan cirit-birit
Parasit dalaman

Liputan kemalangan

Anda tidak dapat meramalkan kemalangan , tetapi anda boleh merancang lebih awal untuk kemungkinan insiden yang boleh memakan banyak wang. Setiap syarikat insurans haiwan peliharaan menawarkan perlindungan kecelakaan, yang dapat meliputi ligamen koyak, tulang patah, luka gigitan, dan keperluan kesihatan yang mendesak lainnya.

Liputan penyakit

Banyak syarikat insurans haiwan kesayangan membatasi liputan penyakit mereka seiring dengan usia binatang peliharaan. Penting untuk mendapatkan insurans semasa haiwan kesayangan anda masih muda untuk mengurangkan pengecualian keadaan yang ada dan kos bulanan anda. Liputan penyakit boleh merangkumi perkara seperti barah, artritis, UTI, alahan dan banyak lagi

Liputan kesihatan

Liputan kesihatan selalu menjadi pilihan. Bergantung pada pilihan anda, anda boleh membayar sendiri perbelanjaan kesihatan, atau anda boleh melabur sedikit setiap bulan dengan syarikat insurans untuk mengelakkan pembayaran dari saku sekaligus untuk lawatan doktor haiwan biasa.

Bagaimana Insurans Haiwan Peliharaan Berfungsi?

Tidak seperti insurans kesihatan manusia, kebanyakan rancangan insurans kesihatan haiwan peliharaan membayar anda untuk kos rawatan veterinar. Beberapa syarikat menjamin masa penyelesaian pembayaran tertentu sebagai faedah tambahan. Jumlah pembayaran balik anda bergantung pada perincian dan pengecualian polisi insurans anda, jenis dan kos setiap prosedur, peruntukan polisi anda setiap prosedur, dan potongan rancangan anda.

ringkasan Jumlah pembayaran balik anda bergantung pada polisi insurans anda. Sebilangan besar rancangan insurans kesihatan haiwan peliharaan membayar anda untuk kos rawatan veterinar.

Mengapa Saya Memerlukan Insurans Haiwan Peliharaan?

Kami fikir ada 3 sebab utama untuk mempertimbangkan mendapatkan insurans haiwan kesayangan untuk rakan berbulu anda.

Anda Tidak Perlu Memutuskan Antara Dompet & Haiwan Peliharaan Anda

Memilih sama ada menjalani pembedahan kecemasan atau tidak adalah salah satu keputusan paling sukar yang akan anda buat sebagai pemilik haiwan kesayangan. Dengan insurans haiwan kesayangan, anda boleh membuang aspek kewangan dari pertimbangan anda dan mendasarkan keputusan perubatan anda semata-mata berdasarkan yang terbaik untuk haiwan kesayangan anda.

Kemalangan Berlaku

Kemalangan atau penyakit haiwan peliharaan boleh menelan belanja ribuan dolar dalam bil doktor haiwan, tetapi mempunyai pelan insurans kecemasan yang baik memastikan bahawa anda dapat menampung sebahagian besar kos.

Pilih Pelan yang Sesuai dengan Keperluan Anda

Anda boleh menyesuaikan insurans haiwan kesayangan agar sesuai dengan anggaran dan keperluan anda. Sekiranya anda mendaftar ketika haiwan kesayangan anda masih muda, anda mempunyai lebih banyak pilihan, mulai dari kemalangan dan penyakit besar hingga vaksinasi dan pemeriksaan umum.

Berapa Kos?

Kos doktor haiwan semakin meningkat; pertimbangkan untuk melindungi dompet anda dengan perlindungan insurans haiwan kesayangan. Harga insurans haiwan peliharaan berbeza mengikut penyedia dan rancangan. Mereka juga unik untuk baka, umur, lokasi geografi, keadaan yang ada, dan pemboleh ubah lain dari haiwan kesayangan anda.

Ringkasan

Sekiranya berlaku kecemasan, anda tidak pernah memikirkan dompet anda sekiranya anda mempunyai insurans. Sekiranya haiwan kesayangan anda menghadapi kemalangan, anda tidak akan pernah memikirkan ribuan dolar anda sekiranya mempunyai insurans. Anda memilih rancangan yang sangat sesuai dengan anggaran dan keperluan anda. Kos doktor haiwan meningkat mengikut liputan kami. Kos insurans bergantung pada pemboleh ubah yang berbeza seperti baka, umur, lokasi geografi dan keadaan yang sudah ada.

Bagaimana Kami Menjumpai Syarikat Insurans Haiwan Peliharaan Terbaik

Penentuan harga : kami melihat kadar rata-rata, fleksibiliti dengan premium dan potongan, dan kemungkinan had pembayaran kepada pemegang polisi. harga purata bulanan insurans haiwan peliharaan adalah $ 47 untuk anjing dan $ 29.50 untuk kucing. Pilihan Perlindungan : insurans haiwan kesayangan boleh dibahagikan kepada dua jenis: perlindungan komprehensif dan perlindungan kemalangan sahaja. Walaupun kesihatan dan penjagaan rutin tidak dilindungi oleh insurans haiwan kesayangan, beberapa syarikat menawarkannya sebagai tambahan. Faedah Tambahan : kelebihan tambahan yang mereka tawarkan menonjol dan mendorong kami untuk memeriksanya.

Ringkasan

Sekiranya anda menjumpai syarikat insurans terbaik, anda mesti melihat kadar purata, premium, potongan, had berpotensi, pilihan perlindungan, dan faedah tambahan.

Apakah komponen polisi insurans?

Sebilangan besar polisi insurans mempunyai komponen yang sama:

1. Premium : Premium polisi insurans bermaksud harganya yang biasanya dibayar setiap bulan atau di beberapa syarikat setiap tahunnya dan dianggap sebagai kos insurans. Syarikat insurans sendiri memutuskan had premium bergantung pada profil risiko.

 1. Had Polisi : Jumlah maksimum yang akan dibayar oleh syarikat insurans kepada pembeli polisi untuk menutup jumlah kerugian disebut had polisi. Had ini bergantung pada jangka masa, jumlah kerugian atau seumur hidup sekiranya berlaku insurans nyawa.

 2. Deductible : Deductible dalam polisi insurans adalah wang yang harus dibayar oleh pemegang polisi sendiri sebelum dia mengaku mendapat pemulihan kerugian. Ia dihantar setiap bulan atau setiap tahun bergantung pada polisi syarikat.

Ringkasan

Premium polisi insurans bermaksud harganya yang biasanya dibayar setiap bulan atau setiap tahun. Jumlah maksimum yang akan dibayar oleh syarikat insurans kepada pembeli polisi untuk menutup jumlah kerugian disebut had polisi. pemegang polisi perlu membayar sendiri sebelum dia mengaku mendapat pemulihan kerugian sebagai dikurangkan.

Fakta Penting Mengenai Pelan Insurans Haiwan Peliharaan

Semasa anda mencari insurans haiwan peliharaan, pertimbangkan fakta asas mengenai rancangan insurans haiwan kesayangan:

Bayaran Balik: Tidak seperti insurans perubatan untuk manusia yang membayar penyedia perubatan anda bagi pihak anda, insurans haiwan tidak membayar doktor haiwan anda secara langsung. Sebagai gantinya, anda akan membayar semua lawatan dan caj doktor haiwan dan kemudian membuat pembayaran balik . Pelan terbaik biasanya membayar balik 90 peratus perbelanjaan yang dilindungi

Syarat Sedia Ada: Juga tidak seperti rancangan penjagaan kesihatan manusia, syarikat insurans haiwan peliharaan tidak akan mengganti anda dengan keadaan anjing, kucing, atau haiwan kesayangan anda yang sudah ada sebelum anda membeli polisi insurans haiwan kesayangan.

Had Pembayaran: Sebilangan besar rancangan berhenti membayar setelah anda mencapai jumlah perlindungan maksimum polisi anda. Sebilangan besar polisi mempunyai had perbelanjaan tahunan tetapi beberapa mempunyai had setiap kejadian (penyakit atau kecederaan) atau bahkan sepanjang hayat haiwan itu. Berharap untuk membayar premium yang lebih tinggi untuk had yang lebih tinggi.

Deductibles: Dengan banyak rancangan anda menetapkan potongan , yang merupakan wang yang mesti anda bayar sebelum polisi insurans anda bermula. Perhatikan potongan setiap kejadian. Potongan setiap tahun memberikan nilai yang lebih baik.

Tempoh Menunggu: Perlindungan insurans anda tidak akan dibayar sehingga anda menyelesaikan tempoh menunggu. Sebilangan besar syarikat memerlukan sekurang-kurangnya 14 hari sebelum membayar anda untuk doktor haiwan melawat keperluan haiwan kesayangan anda untuk penyakit. Contohnya, masa menunggu kemalangan lebih pendek 48 jam. Tempoh menunggu untuk masalah ortopedik atau keadaan kronik lain boleh setinggi enam bulan.

Pengecualian: Polisi insurans haiwan biasanya tidak termasuk syarat tertentu dalam bahasa polisi. Pastikan anda membaca polisi anda sebelum membelinya supaya anda tahu bagaimana insurans haiwan kesayangan anda berfungsi.

Rangkaian: Tidak semua penanggung insurans haiwan membayar untuk perkhidmatan yang diberikan oleh semua doktor haiwan. Sebilangan membayar hanya jika anda berada dalam rangkaian penyedia. Polisi insurans haiwan kesayangan yang terbaik membolehkan anda memilih pembekal anda sendiri.

Penjagaan Pencegahan: Anda akan mendapat nilai terbaik dari pelan perlindungan kemalangan atau penyakit tetapi anda boleh mendapat liputan tambahan untuk rawatan pencegahan. Polisi yang merangkumi rawatan rutin dan rawatan kemalangan atau penyakit disebut sebagai liputan menyeluruh.

Umur Haiwan Peliharaan: Setelah anjing atau kucing anda mencapai usia 12 tahun, pilihan anda untuk liputan baru akan berkurang dengan ketara. Untuk mempunyai banyak pilihan, beli polisi sebelum haiwan kesayangan anda mencapai usia lanjut.

Ringkasan

Pelan insurans mempunyai beberapa fakta seperti pembayaran balik di mana perancang polisi tidak dapat membayar yuran doktor haiwan. Anda mula-mula berkunjung kemudian anda membuat pembayaran balik dan kemudian mereka menampung 90% perbelanjaan anda. Dalam keadaan yang sudah ada syarikat tidak dapat menjaga haiwan kesayangan anda sebelum membeli pelan insurans. Had pembayaran bermaksud kebanyakan polisi mempunyai had perbelanjaan tahunan tetapi beberapa polisi mempunyai had setiap kejadian atau bahkan sepanjang hayat haiwan itu. Berharap untuk membayar premium yang lebih tinggi untuk had yang lebih tinggi. Deductible, iaitu wang yang mesti anda bayar sebelum polisi insurans anda.

 • Perlindungan insurans anda tidak akan dibayar sehingga anda menamatkan tempoh menunggu. Sebilangan besar syarikat insurans haiwan peliharaan tidak termasuk syarat tertentu yang mesti anda baca membaca rancangan anda sebelum membeli. beberapa syarikat insurans membayar balik perkhidmatan sekiranya anda tetap berada dalam rangkaian. Anda mesti menambahkan penjagaan pencegahan dalam rancangan insurans anda, syarikat merangkumi hanya perawatan komprehensif sahaja. Liputan baru yang diperkenalkan ketika haiwan kesayangan anda mencapai usia 12 tahun, anda mendapatnya sebelum usia haiwan kesayangan anda meningkat. *

Soalan yang kerap diajukan

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik dan berpatutan?

Syarikat Insurans Haiwan Peliharaan Paling Mampu Dengan Bayaran Vet Langsung: Trupanion Pet Insurance. Trupanion Pet Insurance sangat bagus untuk mereka yang mahukan gabungan perlindungan premium dan tinggi yang berpatutan. Ini akhirnya dapat menjimatkan banyak wang jika haiwan kesayangan anda memerlukan prosedur dan rawatan yang mahal.

Adakah layak mendapat insurans haiwan peliharaan seumur hidup?

Insurans haiwan kesayangan sering kali agak mahal. Anda mungkin mempertimbangkan polisi yang dapat digunakan sepanjang hayat haiwan kesayangan anda. Bil doktor haiwan adalah alasan utama orang membeli insurans haiwan kesayangan dan, walaupun perlindungan seumur hidup bukanlah pilihan termurah (dan premium boleh meningkat), ia merangkumi keadaan yang memerlukan rawatan dari tahun ke tahun.

Bilakah saya harus mendapat insurans haiwan kesayangan?

Sekiranya anda tidak mendapat insurans haiwan peliharaan ketika pertama kali membawa rakan berbulu anda - yang sepatutnya - masa terbaik untuk membelinya adalah sebelum musim panas dan musim sejuk melanda. Ketika itulah haiwan kesayangan anda terdedah kepada unsur-unsur dan berada dalam bahaya penyakit dan kemalangan yang paling besar.

Adakah faedah maksimum atau perlindungan sepanjang hayat lebih baik untuk haiwan kesayangan saya?

Walaupun polisi faedah maksimum menawarkan jumlah tetap, satu kali setiap syarat tanpa had masa, perlindungan seumur hidup menawarkan jumlah tetap setiap syarat, yang ditetapkan semula apabila anda memperbaharui polisi setiap tahun.

Kesimpulannya

Rangkul, Nationwide, Healthy cakar, Perfirrst, Petbest, ASCPA, Trupanion, adalah syarikat terbaik dengan perkhidmatan terbaik mereka. perbandingan memudahkan hidup kita untuk mendapatkan insurans haiwan kesayangan. Di seluruh negara memberikan pilihan untuk semua peringkat yang terbaik untuk perkhidmatan ini. Pilih ASPCA untuk pelbagai haiwan peliharaan yang terbaik dengan perkhidmatan ini. Ikuti pilihan semasa kecemasan. petPilih pertama untuk penjagaan rutin. Pemilihan trupanion untuk keadaan keturunan. Haiwan peliharaan Pilihan terbaik untuk anjing yang lebih tua.

Artikel Berkaitan

Apakah insurans haiwan kesayangan?

Bagaimana insurans Gap berfungsi?

Insurans Haiwan Peliharaan Pengenalan Lengkap Untuk Pemula 2021

Berapa Kos Insurans Anjing?

apa itu insurans?