Bilakah Walmart menyimpan semula elektronik? Secara amnya, mereka menyalurkan semula elektronik dalam 3 hingga 4 kali setiap minggu, tetapi restock juga bergantung pada penjualan barang elektronik tertentu yang tidak dijangka dan jarak kedai Walmart dari pusat pengedaran.

Bilakah Walmart menghidupkan semula elektronik?

Walmart menyimpan semula elektronik dengan kerap sebaik sahaja kehabisan stok dan setiap kedai Walmart mempunyai jadual yang berbeza untuk memasang semula elektronik.

Ia juga bergantung kepada beberapa faktor lain seperti ketersediaan trak, kekurangan dan penjualan barang tertentu yang tidak dijangka, jarak pusat pengedaran dari kedai. Secara keseluruhan, biasanya memerlukan 3 hingga 4 kali setiap minggu untuk mengisi semula barang elektronik. Walmart mempunyai sistem yang mapan untuk memberi tahu pelanggan tentang kekurangan dan ketersediaan barang elektronik di tokonya.

Pengenalan kepada Walmart?

Walmart adalah sebuah syarikat runcit yang menawarkan pelbagai jenis produk di tokonya mulai dari bahan makanan, elektronik, kecantikan, kesihatan, seni, dll.

Ia adalah syarikat runcit multinasional Amerika yang ditubuhkan oleh Sam Walton pada tahun 1962 dan kemudian ditubuhkan pada 31 Oktober 1969, yang dimiliki oleh Keluarga Walton.

Pada 31 Oktober 2020, ia mempunyai 11,510 kedai di seluruh dunia termasuk kelab di 27 negara yang dikendalikan dengan nama yang berbeza, menjadikannya kedai terbesar di dunia dengan pendapatan.

Senarai barang elektronik yang ditawarkan oleh Walmart

Pelbagai jenis barang elektronik boleh didapati di Walmart. Mereka telah membahagikan barang elektronik ke dalam kategori untuk pengalaman membeli-belah yang lebih mudah.

Senarai kategori elektronik yang terdapat di Walmart disenaraikan di bawah:

 1. iPad dan Tablet

 2. Telefon bimbit

 3. Komputer riba

 4. Pencari PC

 5. TV dan Audio

 6. Rangkaian

 7. Penstriman

 8. Rumah Pintar

 9. Pencetak dan Bekalan

 10. Permainan PC

 11. Permainan video

 12. Monitor Komputer

 13. Teknologi Boleh Dipakai

 14. Kamera dan Kamkorder

 15. Fon kepala

 16. Elektronik Jenama Peribadi Walmart

 17. Elektronik diperbaharui yang diperakui (item diperiksa dan diperbaiki oleh pakar syarikat untuk dijual lagi.)

 18. Telefon Rumah

 19. Drone

 20. GPS dan Navigasi

Ringkasan: Walmart adalah syarikat runcit multinasional Amerika terbesar, yang mengendalikan rantaian seperti kedai serbaneka, pasar raya besar dan kedai runcit. Mereka menawarkan pelbagai jenis barang elektronik dan menyimpannya semula setiap 3 hingga 4 kali setiap minggu.

Tawaran khas tersedia untuk barangan elektronik:

Pembelian menjadi lebih mudah di Walmart dengan memberikan tawaran istimewa kepada pelanggan di mana mereka dapat menikmati pelbagai pilihan pembelian yang lebih mudah.

Berikut adalah tawaran yang terdapat di Walmart:

Kembalikan

Biasanya rollback ditawarkan pada item yang terlalu banyak. Harga pada item dikembalikan kepada harga sebelumnya yang ditawarkan mungkin mungkin setahun yang lalu.

Jemput hari ini

Di bawah tawaran menarik ini, jika anda memesan barang elektronik secara dalam talian, maka memilih tawaran ini bermaksud anda akan menerima barang anda dalam beberapa jam dan bukannya hari, di rumah anda.

Tidak ada kos penghantaran untuk tawaran ini.

Tawaran ini adalah yang terbaik untuk keadaan kecemasan, walaupun jika tidak ada keadaan darurat, anda boleh menikmati menggunakannya hanya anda perlu meluangkan sedikit masa untuk memilih pesanan anda.

Diperbaharui

Diperbaharui bermaksud produk yang pernah dikembalikan (hanya kotak dibuka, sekiranya pelanggan berubah pikiran tentang produk.) Atau digunakan diperbaiki dan dibawa ke keadaan baru dengan membersihkan, menguji dan membaikinya, untuk tujuan penjualan dengan harga rendah harga.

Seperti, Walmart menawarkan Elektronik diperbaharui yang diperakui, ini merupakan peluang yang baik bagi segmen pelanggan untuk menikmati produk seperti baru dengan harga yang rendah.

Di Walmart, produk yang diperbaharui ditawarkan dengan jaminan selama 90 hari.

Kumpulan Nilai

Bundel nilai bermaksud barang fizikal dan barang bernilai lain yang ditawarkan ditawarkan bersama kepada pelanggan.

Walmart juga menawarkan nilai tambah pada barang elektronik yang sangat berguna untuk pelanggan.

Pelepasan

Pelanggan dapat mengakses dan menikmati harga barang yang rendah kerana tawaran ini.

Pembelian Khas

Diskaun khas yang ditawarkan untuk item yang terlalu banyak stok.

Ringkasan Item elektronik dapat diakses oleh pelanggan dengan memberikan tawaran istimewa di mana anda boleh membelinya dengan kos rendah.

Kaedah pengisian semula Walmart

Biasanya, setiap kedai mempunyai jadual yang berbeza seperti yang disebutkan sebelumnya, tetapi amalan umum untuk pengisian semula dibincangkan seperti di bawah.

Siapa yang menyimpan semula elektronik

Biasanya pengisian semula elektronik adalah tanggungjawab sekutu jabatan.

Mengembalikan semula hari dan masa

Tidak ada hari yang tetap untuk pengisian semula elektronik.

Biasanya, item diisi semula pada waktu pelanggan tidak sibuk, biasanya dalam jangka masa 12 malam hingga 7 pagi.

Sampai bila anda boleh membeli barang elektronik

Bahagian elektronik biasanya dibuka sehingga 10 malam.

Bagaimana mengetahui mengenai ketersediaan item yang diisi semula

Sistem dibangunkan di Walmart untuk memberi tahu pelanggan tentang pengisian semula item elektronik.

Pertama, mereka memberi tahu kami dengan menyebut produk sebagai "kehabisan stok."

Kedua, dengan menjalankan pilihan di laman web mereka sebagai "memberitahu melalui e-mel" di mana anda dapat dengan mudah mengetahui tentang ketersediaan.

Baca juga :open_book:

Kamera DSLR terbaik dengan Wi-Fi dan Bluetooth

Komputer riba terbaik di bawah 200 tahun

Jam tangan pintar terbaik untuk kanak-kanak

Apa yang mereka tidak jual?

Mereka tidak menjual barang peluru seperti senapang laras pendek, pistol, dll.

Hanya bekalan dan aksesori memburu yang ada.

Bilakah Walmart menghidupkan semula ps5?

Baru-baru ini, Walmart sekali lagi kehabisan stok untuk PS5 kerana permintaannya yang tinggi sejak dilancarkan pada bulan November.

Menurut syarikat itu, mereka bekerja keras untuk menyimpan semula barang tersebut. Sebaik sahaja mereka memuat semula, halaman item untuk PS5 akan tersedia. Oleh itu, terus periksa laman web mereka walmart.com atau aplikasi Walmart untuk ketersediaan PS5.

Bilakah Walmart menghidupkan semula Nintendo Switch?

Suis Nintendo kini tersedia di Walmart untuk pembelian.

Ringkasan Walmart telah mengembangkan sistem yang baik untuk ketersediaan stok, penyimpanan semula, kaedah penghantaran, peribadi yang bertanggungjawab untuk penghantaran stok. Ketersediaan item yang diisi semula dapat diperiksa melalui laman web mereka walmart.com atau menggunakan aplikasinya. Mereka tidak menjual senjata api dan barang peluru lain.

Soalan Lazim (soalan lazim)

Walmart memasang semula elektronik sejurus kehabisan stok tetapi masih ada beberapa pertanyaan yang berkaitan dengan pengisian semula elektronik, jadi marilah kita melihat semua soalan yang diajukan oleh mereka.

Hari apa Walmart restock?

Dianjurkan untuk mengunjungi kedai pada lewat pagi dan awal pagi kerana barang-barang segar akan diisi semula pada jam-jam ini dan anda boleh memanfaatkan waktu ini antara hari dari hari Isnin hingga Jumaat.

Mengapa Walmart menarik senjata dan peluru?

Kerana kebimbangan yang berkaitan dengan kerusuhan sipil di beberapa bahagian AS, mereka telah berhenti menjual senjata api dan peluru tetapi mereka masih akan menjualnya di kawasan yang terjejas oleh pergerakan.

Adakah Walmart mendapat penghantaran pada hari Ahad?

Ya, Walmart menyampaikan pada hari Ahad.

Sekiranya saya memberi petua pengambilan Walmart?

Walmart tidak membenarkan rakan sekutu untuk mengambil tip, tetapi sebaliknya mereka mendorong pelanggan untuk menghargai mereka di bahagian tinjauan pelanggan laman web Walmart.

Mengapa semua peluru 9mm hilang?

Ia disebabkan oleh peningkatan penjualan senjata dan peluru 9 mm disebabkan oleh kerusuhan awam dan orang membeli lebih banyak bom pada awal jam.

Itulah sebabnya mengapa kekurangan amos yang bersejarah dicatatkan.

Seberapa tepat stok Walmart?

Selalunya ia tidak tepat. Sebab utama adalah bahawa maklumat stok dihantar dari pejabat rumah untuk laman web dalam satu malam dan berbeza dengan individu yang bertanggungjawab untuk mengemas kini kerja laman web di atasnya.

Lebih baik menghubungi kedai dan bertanya mengenai ketersediaannya.

Kesimpulannya

 1. Oleh kerana Walmart adalah syarikat runcit multinasional, ia menyediakan barangan elektronik berkualiti terbaik jenama asli.

  Mereka mempunyai rangkaian elektronik lengkap di mana mereka juga mempunyai tawaran istimewa di mana anda boleh membeli dengan harga yang rendah. Oleh itu, adalah pilihan yang lebih baik untuk pergi dan membeli barang elektronik dari Walmart.

 2. Tidak memerlukan banyak masa untuk Walmart menyalurkan semula elektronik.

 3. Anda harus selalu memeriksa ketersediaan, harga dan keterangan lain mengenai barang elektronik dari laman web mereka tetapi lebih baik sekali mengunjungi kedai dan memeriksanya dengan teliti sebelum pembelian dibuat.

 4. Lebih baik daripada hanya bergantung pada hasil laman web mengenai ketersediaan item dalam stok, lebih baik menghubungi kedai terdekat dan meminta ketersediaannya.

Baca artikel berkaitan :pushpin:

:white_check_mark: Panggilan Walmart dalam keadaan sakit

:white_check_mark: ADAKAH WALMART DIBUKA PADA HARI TAHUN BARU?

:white_check_mark: Nombor Panggilan Walmart

:white_check_mark: Nombor Panggilan Walmart

:white_check_mark: Kedai dalam talian untuk Membeli Elektronik?

Bilakah Walmart menghidupkan semula elektronik?

Walmart adalah rangkaian pasar raya terkemuka di AS. Ia mengendalikan rangkaian pasar raya besar, diskaun gedung dan kedai-kedai runcit di seluruh Amerika Syarikat. Ini adalah kedai makan terkumpul terbesar di dunia yang mempunyai sejumlah 11,510 kedai di seluruh dunia.

Peraturan umum untuk mengisi semula item adalah melakukannya pada waktu tidak sibuk, biasanya 12:00 hingga 8 pagi. Kakitangan menyimpan tab pada barangan akan kehabisan stok dan memberitahu kepala pejabat yang memudahkan penstokan semula. Oleh kerana jumlah dagangan yang tinggi, Walmart harus menyiapkan semula elektronik sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Walmart terbesar

Walmart terbesar terletak di Crossgate Commons (di AS) dan menyebar ke lebih dari 260,000 kaki persegi. Dilihat dari ukuran besar kedai Walmart, ia menjadikan fungsi stok sangat penting agar kedai dapat berjalan dengan lancar.

Walmart Cuts Store Times Semasa Pandemik

Kerana keadaan coronavirus sekarang, Walmart telah memutuskan untuk mengurangkan waktu operasi. Keputusan itu diambil untuk memberi kelegaan kepada pekerja dan menyimpan semula rak dengan mudah dan mengekalkan SOP.

Sekiranya Anda Membeli Elektronik Dari Walmart?

Sebilangan besar pakar elektronik tidak menasihatkan membeli barang elektronik yang mahal dan mewah di Walmart. Sebabnya Walmart dianggap sebagai peruncit berorientasikan nilai dan bukan kedai elektronik pengguna.

Ia adalah tempat yang baik untuk membuat barangan runcit dan penjagaan kulit harian anda tetapi bukan elektronik. Mereka hanya dapat menawarkan harga yang rendah dan tawaran menarik kerana produk versi berkualiti rendah daripada yang dijual di tempat lain. Anda boleh mendapatkan hdtv atau telefon pintar berkualiti tinggi dengan mudah di kedai gudang atau amazon .

Kedai ini tidak hanya menawarkan pilihan peralatan kecil, tetapi menurut Laporan Pengguna, harganya hampir tidak dapat dibandingkan dengan peruncit yang berfokus pada perkakas yang lebih besar seperti Best Buy dan Home Depot.

Apa Produk Lain Yang Walmart Jual?

Walmart menjual pelbagai barang yang hampir tidak terhad, termasuk pakaian, barang-barang rumah, peralatan kecil, pembaikan rumah , perhiasan, permainan, barang keperluan rumah tangga, dan produk farmasi. Pentadbiran Walmart menggabungkan jaminan barang, pertimbangan automatik, perpustakaan, dan pentadbiran ubat.

Ia menjual dengan harga terendah setiap hari dan berjaya merebut pangsa pasar menjadikannya salah satu perniagaan pengumpulan pendapatan terbesar di dunia.

Walmart meraih lebih dari 11,700 kedai dan melayani sekitar 270 juta pelanggan. Sistem perniagaannya pada asasnya didasarkan pada "serius sejauh mana pelbagai, berpisah dengan cara individu mengakses, memandu sejauh kos, dan menyampaikan pertemuan yang luar biasa dengan cogan kata EDLP (Harga Rendah Setiap Hari). '

1 Suka

Tanpa ragu ragu! anda hebat dalam koleksi perkataan yang pernah anda tinjau elektronik untuk dijual di kedai dalam talian. Mereka dijamin memberi kepuasan kepada pelanggan

Tidak ada hari yang tetap untuk elektronik pengisian semula. Biasanya, item disimpan semula pada waktu pelanggan tidak sibuk, biasanya dalam jangka masa 12:00 hingga 7 pagi. Biasanya banyak kedai akan menyimpannya sekiranya pelanggan mahukan masalah. Isnin hingga Jumaat, pergi lewat pagi atau awal malam sekiranya anda boleh melakukannya, kedai akan menjadi kedai baru yang akan dimuat semula, kedai walmart dibuka semula setiap 2 hari hingga 3 hari. Anda boleh membeli-belah dalam elektronik pada bila-bila masa, tetapi juruwang di jabatan ditutup pada jam 10 malam atau anda perlu membeli barang di muka. Elektronik Wal-Mart saya dibuka 24 jam sehari. Periksa waktu tutup kedai di kedai tempatan. Elektronik adalah waktu tutup sehingga kedai biasanya dibuka. Walmart akan menawarkan konsol permainan "sementara persediaan terakhir" bermula pada pukul 3 petang EST. Buat masa ini, Dollar General adalah tempat terbaik untuk membeli barang keperluan rumah dengan harga yang sangat rendah, asalkan anda dapat memenuhi keperluan anda. Sebilangan besar kedai mendapat penghantaran baru setiap hari Isnin pagi dengan barang-barang yang menyentuh rak sekitar tengah hari. Itu bergantung pada kedai atau produk. Sebilangan besar ubat diisi semula setiap hari Isnin hingga Jumaat. Pesanan dibuat dari hari Ahad hingga Khamis. Tetapi ada beberapa barang atau bekalan yang hanya terdapat seminggu dalam trak. "Walmart mempunyai harga elektronik yang rendah seperti komputer riba atau TV, tetapi jenama juga berkualiti rendah," kata Perez dari CouponSherpa.com . Anda juga mungkin mendapat tawaran komputer riba yang lebih baik dengan membeli-belah perbandingan kecil. Sebaliknya, anda mungkin mendapat harga yang lebih baik pada komputer riba dari Lenovo, Dell, Microsoft, eBay atau Newegg. Walmart, Costco, Target dilarang menjual barang 'tidak penting' seperti pakaian atau elektronik di bahagian AS. Kedai kotak besar atau rantai bahan makanan di kawasan tertentu di AS dilarang menjual barang tidak penting kepada pelanggan untuk mengurangkan lalu lintas atau mencegah penyebaran coronavirus. Mereka bukan TV berkualiti rendah yang dijual di sasaran atau kedai serupa yang serupa dengan itu. dalam banyak kes mereka mempunyai kualiti yang sama seperti yang anda lihat di kedai yang serupa dengan Best Buy. PS5 kini kehabisan stok di peruncit paling banyak tetapi stok semula PS5 telah muncul sejak beberapa minggu kebelakangan ini, dengan barisan Sony Direct atau Target yang menawarkan lebih banyak peluang untuk membeli PS5 di AS atau lebih di dalam khabar angin UK. pemunculan restock PS5 yang besar pada bulan Januari. Syarikat itu menyatakan bahawa bekalan PS5 tidak akan bertambah baik dalam waktu terdekat kerana kekurangan semikonduktor atau komponen lain menghalang Sony daripada meningkatkan pengeluaran. PS5 kemungkinan akan kekal habis selama Sony berjuang untuk meningkatkan pengeluaran. CVS saya dibuka semula pada hari Khamis, tetapi periksa kedai ubat tempatan anda untuk mengetahui maklumatnya. Menurut pengurus yang saya ajak bicara, restock berlaku mengikut jadual biasa. Mereka biasanya keluar dari segalanya kecuali peluru senapang atau beberapa kaliber senapang rusa, tetapi mereka mendapatkan barang lain, ia habis terjual secepat yang mereka dapat di rak. Mereka biasanya membuat stok semula sekitar tengah malam, mungkin sedikit kemudian, bergantung pada betapa sibuknya mereka. Anda mendengar orang bercakap tentang membeli kad sukan di kedai runcit, mirip dengan Target atau Walmart, tetapi semasa anda pergi, ia selalu kosong atau lebih teruk kotak pembukaan Hari Pembukaan! Oleh itu, bilakah mereka menyimpan semula kotak kad ini? Mereka biasanya beroperasi semula dari jam 10 am-2pm, Isnin hingga Jumaat. Dalam kes ini, farmasi sebahagiannya dapat mengisi resep atau menyelesaikan jumlahnya apabila ubat tersebut sudah habis. Ini juga boleh menyebabkan kekeliruan bagi pesakit atau mesti dijelaskan. Farmasi biasanya memberikan bekalan tiga hingga lima hari kepada pesakit, yang memberi masa untuk pesanan atau memasukkan semula ubat. Sampai sekarang, tidak banyak yang diketahui tentang kapan PS5 akan tersedia secara meluas. Walau bagaimanapun, memandangkan peningkatan permintaan konsol menjelang akhir tahun, kemungkinan ini tidak boleh diharapkan ini berlaku pada akhir tahun ini. Konsol PS5 merangkumi reka bentuk putih dan hitam yang sesuai dengan pengawal baru yang akan disertakan dalam kotak. PS5 berdiri tegak lurus, mirip dengan Xbox Series X yang dirancang terutamanya untuk diletakkan, atau akan merangkumi dua versi: satu dengan pemacu Blu-ray 4K atau Edisi Digital tulen. Walmart Melarang Penjualan Benih Sayuran sebagai "Tidak Penting", Sebagai Kedai Seal Lorong untuk Mencegah "Perayauan Tidak Perlu". Vizio P Series Quantum X 2020 adalah TV terbaik yang kami uji sekiranya anda gemar menonton kandungan HDR 4k. model perdana 2020, TV ini menawarkan prestasi menyeluruh atau kualiti gambar yang sangat baik. Costco mungkin menjadi tempat yang bagus untuk membeli TV berkat harganya yang hebat atau lanjutan jaminan yang murah hati. Pastikan anda ke kedai perbandingan sebelum melakukan pembelian utama. Rakan-rakan kami di ClarkDeals.com secara rutin menyenaraikan harga terbaik yang mereka dapati di TV di sini. Sejak 2016, kami melihat Walmart, Best Buy atau Fry's Electronics menyiarkan tawaran TV terbanyak. Ini adalah tempat yang bagus untuk memeriksa penurunan harga, tetapi mereka juga merupakan kedai yang bagus untuk digunakan untuk perbandingan harga jika anda fikir anda telah mendapat banyak tawaran di kedai yang berbeza.

Bilakah Walmart menyimpan semula elektronik?

Sebilangan besar Walmart menyimpan makanan mereka antara pukul 10:00 malam dan 7 malam dan 7 pagi dan barang-barang lain diisi semula dari jam 7 pagi hingga 1 petang, tetapi tidak jarang melihat pekerja kedai menyimpan rak mereka sepanjang hari. Walau bagaimanapun, sebahagian besar pengisian berlaku pada peralihan kedua dan ketiga.

Walmart tidak mempunyai program pengubahsuaian sejagat kerana setiap kedai dilayan secara berbeza. Program stok Walmart juga bergantung pada ketersediaan trak dan jarak kedai dari pusat pengedaran terdekat.

Bilakah elektronik restock sasaran?

Sebilangan besar lokasi sasaran diisi semula semalam setelah kedai ditutup, biasanya antara jam 12:00 dan 6:00 pagi dari awal wabak, banyak lokasi tujuan mula menerima penghantaran baru setiap kali. Hari kecuali hari Ahad untuk tetap berada di atas permintaan tinggi untuk barangan runcit dan barangan rumah.

Untuk hasil terbaik, pilih bila kedai dibuka, kerana kebanyakan lokasi akan diisi semula semalaman. Sekiranya anda membeli barang tertentu, kami mengesyorkan agar anda mencari di kedai tempatan anda untuk memeriksa inventori.

Setelah ahli pasukan memuat turun treler dan memasukkannya ke dalam sistem inventori kedai, mereka memisahkan produk menjadi palet mengikut bahagian yang akan mereka kunjungi.

Bilakah Walmart memuat semula telefon bimbit?

Walmart memuatkan semula telefon sepanjang hari, bagaimanapun, sebahagian besar item dihidupkan semula antara 11:00 hingga 07:00. Mereka menyimpan semula item dengan memperhatikan permintaannya. Sekiranya sebilangan besar pengguna memerlukannya, mereka akan memasukkan semula item tersebut.

Bilakah kedai dihidupkan semula dalam talian?

Kadang kala barang disimpan semula semasa cuti, atau kadangkala barang disimpan semula pada hari bekerja biasa. Itu semua bergantung pada penghantaran barang yang diangkut oleh pengangkut dan pemborong. Walau bagaimanapun, ia biasanya dilakukan pada hari cuti atau pada waktu pagi atau petang.

Bilakah walmart menghidupkan semula suis nintendo?

Seperti pembelian yang diperbaharui, anda mesti memeriksa jaminan konsol anda, siapa yang menuntut jaminan tersebut, dan berapa lama peranti anda dilindungi. Walaupun stoknya sudah habis sehingga baru-baru ini, tiada konsol Nintendo Switch yang diperbaharui tersedia lagi di Nintendo Store.

bilakah walmart memulakan semula dalam talian

Sebilangan besar kedai Walmart membeli semula barang runcit semalaman antara pukul 10 malam. Dan 7:00 pagi, dan produk lain 7:00 pagi hingga 1:00 petang Akan diisi semula. Bukan perkara biasa untuk melihat kerani menyimpan inventori di rak sepanjang hari, tetapi kebanyakan pengisian biasanya berlaku antara shift kedua dan ketiga.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Hari apa dalam seminggu dibuka kedai runcit?

Walaupun kebanyakan kedai runcit habis pada awal minggu, hari Rabu adalah hari yang tepat untuk berbelanja. Tetapi ini mungkin berbeza, dan kerana mencari hari terbaik untuk anda adalah mudah, tanyakan pada kali anda berada di kedai.

S: Bilakah Aldi menyimpan semula?

Ternyata pembelian terbaik Aldi dilakukan setiap hari Khamis dan Ahad. Oleh itu, adalah hari yang tepat untuk membeli-belah di kedai atau dalam talian. Pelanggan biasa akan biasa dengan Aldi Specialbuys. Ini adalah pilihan produk edisi terhad yang dijual dalam jumlah kecil dan boleh didapati dengan harga murah.

S: Hari apa dalam seminggu Kroger memuat semula?

Sekiranya anda mencari tawaran dan diskaun, hari terbaik untuk berbelanja di Kroger adalah Jumaat dan Rabu. Sekiranya keutamaan anda adalah menghindari koridor yang padat dan laluan keluar yang panjang, rancang perjalanan anda pada hari Isnin, Selasa atau pagi Khamis. Sekiranya anda berbelanja dengan anggaran yang ketat, Kroger akan membuat stok dengan harga diskaun setiap hari Rabu.

S: Apakah hari terbaik dalam seminggu untuk membeli-belah di Costco?

Sekiranya anda ingin mengunjungi Costco, waktu terbaik biasanya antara minggu Selasa dan Khamis, antara jam 3 petang dan 5 petang. Tempoh dua jam ini berlaku setelah rehat makan tengah hari. Tetapi sebelum orang mula muncul selepas hari bekerja.

Kesimpulannya

Walmart adalah kedai terkenal di dunia dari mana orang membeli barang. Walmart perlu mengisi semula setiap hari kerana permintaan orang yang semakin meningkat. Walmart mempunyai produk yang berbeza seperti elektronik, telefon, barang runcit, nintendo, xbox, dan lain-lain. Anda boleh membeli produk kegemaran anda dengan mudah tanpa kerumitan.