Login I Work berfungsi sebagai titik kebenaran yang membolehkan anda log masuk ke akaun pekerja When I Work anda untuk menjimatkan masa anda. Terdapat banyak perisian penjadualan yang membolehkan anda membuat ruang kerja anda sendiri di mana anda boleh berkongsi dengan rakan dan orang lain termasuk pekerja anda. Semasa saya bekerja adalah salah satu perisian penjadualan pekerja dalam talian yang membolehkan anda merancang etika kerja dengan mudah.

Semasa Saya Bekerja Masuk

When I Work adalah pembuat jadual kerja pintar yang menyediakan alat untuk perancangan, penjadualan, penjejakan masa dan banyak lagi kakitangan untuk memastikan anda sentiasa berada di landasan yang betul. Paling baik, perisian penyuntingan dalam talian percuma tersedia sebagai aplikasi When I Work untuk akses cepat ke ciri penting. Namun, ketika saya bekerja log masuk ke akaun saya hanya tersedia untuk ahli yang mendaftar untuk akaun When I Work.

Apa itu Semasa Saya Bekerja?

Apa itu Semasa Saya Bekerja? Apabila Saya Bekerja digunakan untuk menjadualkan, melacak waktu, perjalanan, dan berkomunikasi dengan pekerja, semuanya di satu tempat. Buat jadual dengan cepat dan mudah. Kirim jadual kepada pekerja hanya dengan satu klik - mereka dapat memperolehnya melalui pemberitahuan, e-mel, atau teks. Aktifkan masa dan perjalanan untuk membolehkan pekerja menggunakan jam mudah alih dengan peranti mereka atau yang anda tetapkan sebagai terminal. Urus permintaan perubahan, waktu henti dan ketersediaan dan biarkan pekerja berkomunikasi dengan mudah. Anda juga boleh mengintegrasikan penyedia utama anda untuk mempermudah prosesnya.

When I Work adalah alat yang sesuai untuk pemilik perniagaan kecil, pengurus operasi, pengurus SDM, atau sesiapa sahaja yang menguruskan jadual setiap jam. Tersedia untuk percubaan 14 hari secara percuma.

Apa itu Semasa Saya Bekerja?

Log masuk ke Ketika Saya Bekerja Akaun Pekerja

Ketika Saya Bekerja dianggap sebagai salah satu perisian penjadualan pekerja percuma dengan lebih dari 100,000 ruang kerja. Tempat perniagaan dan organisasi menggunakan program web jadual When I Work untuk etika kerja tingkah laku yang lain. Ketika Saya Bekerja, sebagai perisian penjadualan pekerja percuma menawarkan perkhidmatan percuma. Tempat membuat akaun. selepas itu, log masuk ke When I Work untuk menguruskan jadual kerja anda dan banyak lagi. Untuk Masuk Semasa Saya Bekerja:

 • Pergi ke wheniwork.com di penyemak imbas web anda.

 • Log Masuk di sudut kanan atas halaman.

 • Masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda.

 • Tab “Log In” untuk log masuk ke akaun pekerja When I Work anda.

Semasa Saya Bekerja Login di Mobile

Aplikasi When I Work Login berfungsi sebagai kaedah log masuk untuk When I Work untuk menyediakan akaun pekerja di telefon bimbit. Pertama, anda perlu memuat turun dan memasang aplikasi When I Work pada peranti mudah alih anda. Gunakan prosedur berikut untuk memuat turun aplikasi When I Work dan log masuk ke aplikasi When I Work.

 • Pergi ke Google Play Store.

 • Cari Semasa Saya Bekerja.

 • Tab pasang dan buka aplikasi Ketika Saya Bekerja.

 • Masukkan ikon Log Masuk.

 • Masukkan alamat e-mel dan kata laluan atau anda boleh menggunakan Akaun Google atau akaun Apple ID anda untuk log masuk ke When I Work.

Ringkasnya, bagi pengguna yang menghadapi masalah log masuk ke program sebagai kata laluan yang salah. Cukup klik Lupa Kata Laluan dengan anda arahan berikut yang dipaparkan di skrin untuk mendapatkan kata laluan akaun anda Semasa Saya Bekerja.

Semasa Saya Bekerja Login dengan Google atau Apple

 • Pergi ke wheniwork.com di web.

 • Tab Masukkan sudut kanan halaman.

 • Pilih log masuk dengan Google atau log masuk dengan Apple.

 • Selepas itu, berikan butiran log masuk anda dan klik log masuk.

Pengguna yang mendaftar ketika Saya Bekerja dengan Google atau Apple dapat menggunakan maklumat mereka untuk mengakses akaun mereka. Namun, setelah ini selesai, ini membolehkan banyak alat untuk When I Work. Ini termasuk alat penyuntingan shift, membuat jadual staf, waktu pelacakan yang mudah, dan di atas semua perisian pengesanan aplikasi.

Kelebihan Ketika Saya Bekerja

Berikut adalah beberapa faedah yang anda dapat semasa menggunakan When I Work:

:asterisk: Ia Percuma

Apabila Saya Bekerja adalah percuma untuk perniagaan kecil dengan hanya 75 pekerja atau kurang. Ini berfungsi dengan baik dan membolehkan pengurusan perniagaan mudah tanpa sebarang kos. Sebagai tambahan kepada wang dan kontrak , pemilik perniagaan kecil dapat mulai merekrut, merancang, mengesan dan mengirim pesanan teks gratis.

:asterisk: Penjadualan Teratur

Penjadualan disusun dan dipermudahkan. Keseluruhan program mingguan dapat dilakukan dalam beberapa minit kerana semua data staf yang berkaitan tersedia dan jadual disediakan dengan pandangan penuh mengikut kehadiran dan keperluan staf. Majikan boleh memilih untuk membuat jadual yang berlangsung selama beberapa minggu atau bulan dan pekerja dapat dengan mudah diberitahu menggunakan amaran setelah mereka diterima. Pekerja juga dapat dengan mudah diberitahu tentang perubahan menggunakan tanda amaran.

:asterisk: Jadual waktu dan eksport gaji

Anda juga dapat memperincikan lembaran masa yang dikemukakan oleh pekerja untuk mendapatkan kelulusan. Aplikasi ini akan memberitahu anda tentang kemungkinan masalah sebelum mereka meningkat. Kerana prosesnya sistematik, kesalahan dapat dikenal pasti dan diperbetulkan dengan mudah. Perbezaan akan menjadi perkara masa lalu kerana pandangan penjadual yang dipermudahkan akan meyakinkan anda dengan mudah dan memastikan kemasukan dan lokasi.

:asterisk: Makluman Lebih Masa

Menyusun atur tugas dan jadual pekerja menjadi lebih mudah kerana dapat dikodkan warna. Dengan ini, anda dapat memastikan bahawa semua tenaga yang diperlukan untuk kedudukan dan fungsinya tersedia dalam satu paparan. Anda dapat dengan mudah melihat apakah hari tersebut hilang oleh pengurus tugas dan anda dapat berkongsi dengan lebih awal dengan menggunakan isyarat amaran. Masa tambahan dapat dikesan dengan mudah dan mudah dipantau.

:asterisk: Daftar masuk mudah alih

Pekerja pejabat dan ladang dapat mengakses dari komputer, komputer riba, telefon pintar atau tablet mereka. Akauntabiliti boleh dipertimbangkan di mana sahaja pekerja berada tanpa mengira jenis pekerjaan. Pekerjaan ini sesuai untuk perniagaan yang merangkumi pekerja ladang dalam industri seperti pembinaan dan memasak.

Ia juga memiliki fungsi kunci, yang mencegah akses tanpa izin, baik sebelum waktunya atau terlambat sesuai dengan peraturan Anda. Dengan cara ini, perbezaan dapat dielakkan.

:asterisk: GeoCheckin

Anda dapat memastikan pekerja mengunci dari tempat kerja yang betul dengan bantuan penjejakan GPS dan paparan peta langsung. Dengan fungsi GeoCheckin, majikan dapat mengesan lokasi pekerja mereka dalam masa nyata. Tidak perlu mengirim mesej kerana kewajiban dijamin dengan satu klik. Aplikasi ini sesuai untuk syarikat-syarikat di industri perhotelan, restoran dan runcit. Oleh kerana pengguna mempunyai akses ke aplikasi dari telefon bimbit mereka, sangat sesuai untuk perniagaan dengan kakitangan setiap jam. Dengan fungsi GeoCheckin, majikan dapat memastikan bahawa pekerja berada di tempat yang mereka perlukan pada waktu yang diharapkan.

:asterisk: Jadual waktu mengeksport

Majikan dan pengurus dapat mengeksport jadual waktu yang diluluskan. Tidak ada pemindahan fail yang membosankan kerana perlu disatukan dengan mudah dengan aplikasi. Jumlah jam yang dihabiskan dicatat dan diringkaskan sebagai lembaran waktu proses pembayaran memakan masa yang sistematik yang mudah diakses dengan mengklik.

:asterisk: Makluman Tolak dan Pemberitahuan Shift

Teks, pemberitahuan e-mel dan amaran memastikan bahawa pekerja anda tidak lupa masuk. Pemberitahuan aplikasi boleh digunakan untuk menghantar mesej kepada semua pekerja anda dalam beberapa saat. Anda boleh menghantar makluman dengan mudah apabila jadual baru tersedia dan pekerja anda boleh mendapatkannya terus di poket mereka.

:asterisk: Ciri-ciri Pelaporan

Anda boleh menggunakan ciri pelaporan When I Work untuk memantau dan mengemas kini data kehadiran. Dengan penyediaan antara muka visual yang sederhana, corak dapat dilihat dengan mudah dan titik masalah dapat ditangani dengan mudah dalam beberapa saat. Aplikasi ini menyediakan metrik berguna untuk pengurus umum, pengurus kedai, dan pengurus pekerja. Sementara itu, pengurus yang menguruskan masalah gaji dan pergeseran perancangan dapat menggunakan When I Work untuk mengesan jumlah jam pekerja bekerja setiap minggu.

:asterisk: Disesuaikan

Banyak pilihan harga yang ditawarkan sesuai dengan satu hingga 100 perniagaan dan pekerja. Anda boleh menyesuaikan dan meningkatkan fungsi dan ciri pilihan anda. Ia dapat memberikan penyesuaian berdasarkan keperluan perniagaan anda. Anda juga boleh menyesuaikan akses. Apabila Saya Bekerja membolehkan pengguna menetapkan peraturan untuk siapa yang dapat melihat papan pemuka tertentu atau jadual individu. Pengurus boleh memilih untuk memberi akses kepada penyelia mereka dan menguruskannya untuk membuat penjadwalan bagi pihak anda.

:asterisk: Pemesejan

Apabila saya Bekerja membolehkan penggunanya untuk menghantar mesej antara satu sama lain ke carta kumpulan atau kumpulan lain. Pekerja dapat dengan mudah berkomunikasi setiap kali jadual pertukaran atau bantuan diperlukan ketika berlaku pergantian yang sukar.

:asterisk: Mengupah

Pemilik perniagaan juga dilengkapi dengan alat untuk menyewa pekerja baru. Proses permohonan susulan dilakukan dan temu janji baru secara automatik ditambahkan ke jadual kerja.

Masalah yang Semasa Saya Bekerja Akan Selesaikan

Berikut ini disebutkan tiga masalah yang akan diselesaikan Ketika Saya Bekerja.

:asterisk: Penjadualan Masa yang Memakan

Menjadwalkan pertukaran kakitangan dan mengurus perubahan ketika tuntutan timbul adalah tekanan dan memakan masa. Pengurus dan pemilik perniagaan akhirnya menghabiskan terlalu banyak masa untuk mengurus, mengembangkan dan mengembangkan perniagaan itu sendiri. Ketika saya bekerja memberikan penyelesaian untuk masalah ini dengan menyediakan alat yang membolehkan anda mengedit dalam beberapa minit dengan templat yang luas dan berkesan. Dengan alat, pengurus dapat mengatur dengan mudah berdasarkan ketersediaan pekerja.

:asterisk: Pekerja Tanpa Tunjuk

Pekerja-pekerja Tardy yang gagal melakukan pertukaran tugas menimbulkan tekanan yang tidak perlu kepada pengurus, pemilik perniagaan dan rakan sekerja. When I Work dapat mencegahnya dengan penjadualan masa nyata yang dapat diakses oleh pekerja dengan aplikasi Android / iOS. Dengan itu, pekerja akan menerima pemberitahuan dan peringatan mengenai peralihan mereka yang akan datang. Pekerja juga boleh mengubah jadual di antara mereka jika seseorang tidak dapat melakukannya. Pekerja juga akan meminta cuti dengan aplikasi.

:asterisk: Proses pengambilan pekerja perlahan

Mengupah pekerja mahir adalah suatu perjuangan dan prosesnya selalunya lambat. Ia memerlukan banyak masa di pihak pengurus dan pemilik perniagaan. Ketika Saya Bekerja menghadapi kebimbangan mengenai integrasi pihak ketiga. Dengan alatnya, calon pembaptis boleh didapati dengan menghantar aktiviti di Facebook dengan pasti. Proses pengambilan pekerja disusun oleh alat pengesan pemohon. Semasa mengambil pekerja, pekerja baru dapat ditambahkan secara automatik ke dalam jadual kerja.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh orang-orang yang berkaitan dengan When I Work Login.

1. Seperti apa aplikasi semasa saya bekerja?

Berikut adalah alternatif untuk Bila Saya Bekerja

 • Kemanusiaan.

 • Timbalan.

 • Dayidce Ceridian.

 • Lembaran TS.

 • UKG Ready (dahulunya Kronos Workforce Ready)

 • Pusat Tenaga Kerja UKG (sebelumnya Kronos Workforce Central)

 • Paychex Flex.

 • Planday.

2. Adakah anda memerlukan wang ketika anda bekerja?

When I Work menawarkan percubaan percuma 14 hari. Rancangan perniagaan kecil bermula pada $ 2 setiap pengguna, setiap bulan. Untuk harga perniagaan, sila hubungi pasukan jualan. Apabila Saya Bekerja dibayar setiap bulan atau setiap tahun.

3. Bagaimana cara menukar pemegang akaun semasa saya bekerja?

 • Tatal ke atas, kemudian pilih akaun dan Pengebilan.

 • Di dekat bahagian tengah halaman di sebelah Kemas kini Maklumat Pembayaran, klik

 • Klik Pindahkan Pemilikan. Tetingkap muncul yang bertanya siapa yang memiliki akaun.

 • Pilih nama pengguna dari menu, kemudian klik Transfer.

4. Adakah Google mempunyai alat penjadualan?

Platform penjadualan dalam talian yang kaya yang bekerjasama dengan Kalendar Google dan Google Meet untuk menyokong perniagaan anda dengan pelbagai jangkaan dan situasi perancangan pelanggan. Kongsi pengalaman anda untuk menolong orang lain.

Kesimpulannya

Apabila Saya Bekerja adalah kaedah termudah untuk membuat jadual pekerja, mengurus penjejakan waktu pekerja, dan berkomunikasi dengan anggota kakitangan, semuanya dari aplikasi atau desktop.

Pengurus suka Apabila saya bekerja kerana;

 • Membuat dan menguruskan jadual kerja dengan mudah

 • Melihat jadual keseluruhan kakitangan dari mana sahaja dan bila-bila masa

Baca Juga:point_down:

Bila Bekerja

Bagaimana Bekerja dari Rumah dengan Kemasukan Data?

Bagaimana Bekerja dari Rumah Dalam Talian?

1 Suka

Bila hendak bekerja log masuk

Sistem penjadualan pekerja dalam talian

Bila hendak bekerja log masuk Perisian aplikasi penjadualan pekerja dalam talian yang paling maju tersedia. Jadualkan pekerja secara automatik berdasarkan pilihan masa bekerja pekerja.

:point_right: Perancangan pekerja yang lebih baik

:point_right: Jimat masa dan wang

:point_right: Meningkatkan komunikasi

:point_right: Maklum dengan lebih baik

:point_right: Merancang dengan keselamatan dan fleksibiliti

Termasuk juga:

:point_right: Pemberitahuan automatik melalui e-mel / SMS

:point_right: Papan pemuka pekerja

:point_right: Papan buletin syarikat

:point_right: Aplikasi Mudah Alih Perancangan Pekerja PERCUMA

:point_right: Penjejakan pekerja

Penjadualan pekerja yang cepat dan mudah

Kawalan penuh - anda memilih apa yang boleh dilakukan oleh pekerja dan dilihat dalam talian

Meningkatkan kecekapan - ketahui liputan perancangan dan maklumat ketersediaan

Delegate - tambahkan pengurus perancangan dan tetapkan kebenaran merancang mereka

Perancangan Lebih Baik - Ketahui Kos Penggajian Perancangan Kira-kira Anda

Nyaman - akses tanpa had dari mana sahaja (tiada pemasangan atau peningkatan)

Organisasi - permintaan cuti pekerja dikemas kini secara automatik dalam jadual

Kerahsiaan - semua maklumat selamat dan dilindungi kata laluan

Sokongan - bantuan dalam talian dan sokongan pelanggan yang pantas dan cekap

Bila hendak bekerja log masuk

Waktu bekerja log masuk adalah portal dalam talian untuk pekerja. Ia digunakan oleh mereka untuk menguruskan tugas seharian dan berkomunikasi dengan pasukan. Portal dalam talian mempunyai sistem pendaftaran dengan menggunakan mana anda boleh membuat akaun di laman web ini dan setelah anda berjaya mendaftar, anda perlu log masuk menggunakan nama pengguna dan kata laluan yang digunakan untuk mendaftar .

Apa itu pergeseran peralihan?

ShiftPlanning Inc. mengembangkan aplikasi Internet untuk pengurusan sumber manusia. Syarikat menawarkan aplikasi dalam talian berasaskan web yang menguruskan jadual pekerja, cap waktu, pembayaran gaji dan komunikasi dalaman. Pelanggan ShiftPlanning merangkumi IT, pengembangan perisian, perkhidmatan makanan, perkhidmatan perniagaan, dan syarikat perhotelan.

Sekiranya anda terlupa kata laluan shiftPlanning, Tidak perlu risau. Anda boleh menetapkan kata laluan baru. Pergi ke tetapan, masukkan kata laluan baru, masukkan e-mel anda dan periksa peti masuk anda. Terdapat pautan tetapan semula kata laluan. Klik padanya dan ia selesai.

Wheniwork log masuk

When I Work adalah aplikasi penjadualan pekerja yang lebih banyak daripada menjimatkan masa anda dalam penjadualan. Ini juga membantu anda meningkatkan komunikasi, menghilangkan alasan, menguatkan tanggungjawab kakitangan anda, menjejaki masa dan kehadiran, dan mengembangkan perniagaan anda. Dalam proses log masuk, anda perlu memasukkan e-mel dan kata laluan anda.

Kesimpulannya

Apabila Saya Bekerja digunakan untuk menjadualkan, melacak waktu, perjalanan, dan berkomunikasi dengan pekerja, semuanya di satu tempat. Buat jadual dengan cepat dan mudah. Kirim jadual kepada pekerja hanya dengan satu klik - mereka dapat memperolehnya melalui pemberitahuan, e-mel, atau teks. Aktifkan masa dan perjalanan untuk membolehkan pekerja menggunakan jam mudah alih dengan peranti mereka atau yang anda tetapkan sebagai terminal. Urus permintaan perubahan, waktu henti dan ketersediaan dan biarkan pekerja berkomunikasi dengan mudah. Anda juga boleh mengintegrasikan penyedia utama anda untuk mempermudah prosesnya.

1 Suka

"Jadual Teratur" adalah rancangan untuk menggunakan Masa yang terbaik dan teratur . Mengetahui bagaimana merancang Masa anda dengan bijak adalah sangat penting. Penjadualan adalah kemahiran untuk menjadualkan aktiviti anda sehingga pada Masa yang anda sediakan; anda dapat memenuhi matlamat dan keutamaan anda. Kita tidak dapat membeli masa, tetapi kita sering menghabiskan masa atau menggunakannya secara tidak berkesan. Penjadualan membantu anda merancang hari, minggu, atau bulan anda dan membuat anda sentiasa mengikuti matlamat anda.

Bagaimana jadual yang teratur?

Masa Kerja
5 PAGI HINGGA 7 PAGI GYM atau Latihan
7 PAGI HINGGA 9 PAGI Sarapan pagi
9 PAGI HINGGA 4 PETANG Kerja Penting
4 PETANG HINGGA 5 PETANG Rehat
5 PETANG HINGGA 7 PETANG Masa bersama Keluarga atau Rakan
7 PM HINGGA 9 PM Sosial

Cara membuat Jadual yang teratur

 • Anda tahu bahawa mengatur rancangan harian anda adalah kunci kejayaan, tetapi dari mana bermula? Ramai orang menganggap Masa yang diuruskan sebagai kuasa besar - manusia sederhana tidak dapat memuat segala-galanya antara 9 dan 5!

 • Walau bagaimanapun, mudah untuk mengatur jadual kerja harian anda dengan jayanya jika Jadual yang sesuai ada bersama anda, dan ini adalah kemahiran yang dapat dikuasai oleh semua orang. Kaedah di bawah ini membolehkan anda membuat jadual.

1. Jadual Teratur memerlukan renungan sebelum tindakan:

 • Bagaimana hari anda bermula? Adakah anda seseorang yang tiba di pejabat , duduk di meja mereka, dan tidak tahu hendak memulakannya? Atau adakah anda mengambil tugas pertama yang terlintas di fikiran, apa pun had masa atau kepentingannya?

 • Kaedah ini tidak sangat produktif untuk memulakan hari. Melabur beberapa minit setiap hari untuk menyiapkan Jadual harian anda - menilai kerja anda dan menambahkannya ke kalendar anda - memastikan bahawa tugas-tugas penting tidak dapat dilalui.

2. Untuk Jadual yang teratur Pecahkan Hari Anda ke dalam Blok

 • Dalam dunia perniagaan yang pantas dan panik sekarang ini, beberapa tugas menjadi normal - orang sering percaya bahawa mereka tidak berkesan sehingga mereka menyelesaikan 15 pekerjaan secara serentak.

 • Tetapi anda akan mencapai lebih banyak lagi jika anda dapat meluangkan masa untuk satu aktiviti, perhatikan sepenuhnya dan selesaikannya sebelum anda meneruskan kerja berikutnya.

 • Cari tahu berapa lama anda perlu melaksanakan dan sekat di kalendar anda. Kemudian cubalah merancang kerja lain yang boleh mengganggu kerja anda pada siang hari untuk waktu yang berbeza.

3. Jadual Teratur mengandungi Aktiviti yang mempunyai keutamaan

 • Ulasan anda to-do list, Jadual, dan tugas-tugas penyelenggaraan utama yang tidak diwakilkan atau dielakkan dalam keutamaan dan menekan aktiviti .

 • Cuba aturkan ini untuk menjadi masa yang paling produktif dalam sehari - misalnya; sebilangan orang paling bertenaga dan cekap pada awal hari; sebaliknya, yang lain memberi tumpuan lebih baik pada pertengahan atau akhir hari.

4. Jadual Teratur mempunyai Tindakan Penting

 • Anda hanya perlu menyekat aktiviti yang tidak berguna.

 • Perkara ini sering kali anda anggap dinilai.

 • Sekiranya anda menangani orang, misalnya, pastikan anda mempunyai masa untuk menangani masalah peribadi, keperluan bimbingan dan pengawasan anggota pasukan. Beri masa kepada ketua dan orang penting anda untuk berkomunikasi.

5. Kenal pasti Masa yang ada untuk Jadual Teratur

 • Mulakan dengan menentukan tempoh yang anda inginkan untuk menyediakan pekerjaan anda.

 • Berapa lama anda kekal bekerja mesti menunjukkan reka bentuk pekerjaan dan tujuan hidup peribadi anda.

 • Sebagai contoh, jika anda berusaha untuk kenaikan pangkat, disarankan untuk bekerja di luar waktu biasa setiap hari untuk menunjukkan komitmen anda.

 • Sekiranya secara berlainan anda memerlukan banyak Masa untuk tidak bekerja, anda boleh memilih untuk menghabiskan semua masa yang diperuntukkan.

6. Jadualkan Masa Tidak Wajib

 • Ruang yang anda tinggalkan dalam perancang anda adalah "masa tidak wajib": Masa untuk mencapai keutamaan dan objektif anda.

 • Ulasan anda keutamaan apa-to-do list dan objektif peribadi dan menilai Masa yang diperlukan untuk mencapainya.

7. Rancang Hari Anda Petang Sebelum

 • mengambil masa 15 minit untuk memutuskan apa yang akan anda lakukan esok pagi sebelum keluar bekerja atau tidur.

 • "Berhenti bekerja sekitar 15 minit lebih awal, bersihkan meja, dan buang barang-barang sesat.

 • Periksa apa yang harus anda lakukan dan ambil keesokan harinya untuk menentukan projek mana yang akan anda kendalikan terlebih dahulu.

 • "Terdapat ralat. Letakkan semua yang anda perlukan ke atas meja anda sebelum anda meninggalkan tempat kerja sehingga keesokan harinya anda dapat" menyerang tanah sambil berjalan. "

8. Gunakan kalendar dan jadual penjadualan yang teratur:

 • Periksa jadual kerja anda setiap hari untuk memeriksa tindakan anda dan mengelakkan masalah.

 • Tuliskan semua tanggungjawab dengan pensil dan bukannya bergantung pada ingatan anda.

 • Gunakan alat dan perisian untuk merancang dan memprogram untuk membantu anda dalam merancang inisiatif jangka panjang.

Ringkasan:

Membuat struktur hari anda seperti mematikan ruang anda sendiri. Sekiranya anda menghilangkan kekacauan, minda anda melihat persekitaran anda sebagai ruang yang teratur dan membantunya menilai corak dengan lebih berkesan. Anda boleh menikmati rancangan harian yang berkesan dan tidur.

Kelebihan Jadual Teratur:

Sama ada atau tidak jika mengatur adalah salah satu bakat anda, itu adalah kebiasaan semua orang. Sekiranya anda telah membuat bos anda menunggu kertas penting, atau jika anda bersalah kerana kerap datang lewat pada mesyuarat atau tidak mempunyai tarikh akhir yang penting, penganjuran harus berada di bahagian atas senarai kerja anda. Inilah faedah yang anda perolehi daripada disusun.

1. Jadual yang Teratur dapat mengurangkan tahap tekanan anda.

Adakah pengurus anda meminta anda mencari kertas yang berada di belakang jeruji selama lima tahun? Sekiranya barang-barang disusun dengan baik dan dikenal pasti, itu mestilah sekeping kek dan bukan sebagai tekanan!

2. Jadual yang teratur dapat tepat pada waktunya dan tetap konsisten.

 • Organisasi dan ketepatan masa berjalan seiring.

 • Pertimbangkan, sebagai contoh, membuat pemberitahuan kalendar untuk memastikan anda tidak terlalu bosan di tempat kerja dan keluar dari Masa.

 • Kesan pengurusan anda - tampil dengan tepat pada waktunya.

 • Sekiranya tugas demi tugas bertambah, tidaklah terlalu sukar untuk melupakan karya kecil tetapi penting.

 • Jangan ketinggalan tarikh akhir projek yang kritikal kerana anda mempunyai tugas mendesak yang lain.

 • Tetapkan pemberitahuan kalendar supaya anda tidak akan melewatkan tarikh akhir lagi - atau lebih baik lagi, kagumi atasan anda dan selesaikan tugas anda lebih awal.

3. Jadual Teratur Menjimatkan Masa untuk Aktiviti Lain

 • Setiap hari, apabila anda tidak teratur, anda menghabiskan beberapa minit (atau jam !?) untuk mencari apa yang anda perlukan.

 • Mungkin anda menghabiskan beberapa jam setiap bulan untuk berusaha mengawal kekusutan anda.

 • Semasa rakan atau saudara-mara berkunjung , rumah anda hampir pasti akan dibersihkan, disusun, dan digosok dari atas ke bawah sepanjang (atau lebih) hari.

 • Ini tidak menggembirakan .

 • Anda mungkin juga tidak menyukai mereka - yang tidak adil!

 • Daripada itu, semasa anda teratur, anda boleh mendapat keuntungan dari pengakuan di mana tempat perkara, dan menghabiskan masa anda dalam apa sahaja yang anda suka!

 • Cairkan, minum secawan teh, bermain dengan anak-anak anda, pergi perjalanan, atau berjalan-jalan - semua yang anda perlukan kini boleh diganti dengan carian anda yang tidak pernah berakhir!

4. Jadual Teratur Meningkatkan Produktiviti

 • Orang yang produktif, secara keseluruhan, cenderung menumpukan perhatian pada satu kerja dalam satu masa.

 • Mereka menghindari gangguan dan bergantung pada teknologi untuk tetap fokus dan terkini, dan meninjau tahap akhir secara menyeluruh sebelum beralih ke tugas berikutnya dalam urutan.

 • Mereka yang produktif tidak membuang-buang hari mereka berenang di sampah, mencari dan menyusun timbunan barang dengan harapan dapat mencari apa sahaja yang mereka perlukan.

 • Individu yang produktif memahami apa yang mereka perlukan dan di mana mendapatkannya, dan apabila mereka selesai, mereka sudah selesai!

 • Sekiranya anda teratur dan sekiranya rumah atau perniagaan anda tetap teratur, anda juga mungkin menjadi individu yang berjaya!

Ringkasan:

Manfaat yang teratur merangkumi pengurangan tekanan serta peningkatan produktiviti dan kecekapan. Kebanyakan orang mempunyai senarai perkara yang tidak pernah berakhir. Sekiranya mereka dapat menghilangkan beberapa langkah 'berlebihan' yang dilakukan orang pada siang hari untuk menjimatkan masa dan tenaga, mereka akan cemerlang dalam karier mereka.

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Orang bertanya banyak soalan mengenai Jadual Teratur. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah.

1. Bagaimana anda membuat jadual yang teratur? Langkah 1: Tentukan Masa yang ada. Mulakan dengan menentukan berapa banyak masa yang anda rela luangkan untuk kerja anda setiap hari. Langkah 2: Tetapkan jadual untuk tindakan kritikal. Selepas itu, buat senarai langkah-langkah yang mesti anda lakukan untuk melakukan pekerjaan dengan baik. Langkah 3: Langkah ketiga adalah merancang aktiviti keutamaan tinggi. Langkah 4: Buat rancangan untuk waktu luar jangka.

2. Mengapa penting untuk mempunyai jadual yang teratur?

 • Anda dapat meningkatkan produktiviti anda. Dengan tetap teratur, anda akan menjimatkan masa mencari barang dan meluangkan masa untuk mengerjakan tugas yang lebih penting.
 • Kerana organisasi dapat membantu anda dan pasukan anda berkomunikasi dengan lebih berkesan, ia juga dapat membantu pasukan anda menjadi lebih produktif.

3. Apakah kaedah terbaik untuk menjadualkan hari anda?

1. Mulakan dengan rutin pagi.

2. Tumpukan pada tiga tugas penting untuk hari itu.

3. Jadualkan panggilan dan mesyuarat petang.

4. Menggabungkan tugas.

5. Pada waktu petang, berehat.

4. Adakah dengan teratur membuat anda gembira?

 • Persekitaran yang teratur dapat membantu anda merasa lebih puas dan selesa. Dikelilingi oleh kekacauan dan kekacauan mirip dengan membawa barang berat sepanjang hari.
 • Menyusun kehidupan anda akan memberi anda rasa kebebasan dan kawalan.

5. Bagaimana dengan teratur mengurangkan tekanan?

 • Menyusun urusan anda dengan teratur. Mengekalkan tahap pesanan yang tinggi, terutamanya jika organisasi ini merangkumi pelbagai aspek dalam kehidupan anda, dapat membantu mengurangkan tahap tekanan dalam jangka masa panjang dengan memerlukan lebih sedikit berebut saat terakhir dalam beberapa senario sehari-hari.

Kesimpulan:

Jadual yang teratur memainkan peranan besar dalam menjayakan pekerjaan seharian anda dan memastikan minda anda stabil dan bebas ketegangan jika anda ingin menjadualkan waktu setiap hari untuk bekerja, bersantai, waktu keluarga, dan waktu bersendirian. Untuk mencapai ini, anda mesti menyusun maklumat anda dengan cara yang sesuai dengan gaya hidup anda. Beli atau buat perancang yang sesuai dengan keperluan jadual anda. Buat rancangan yang diutamakan untuk membantu anda menguruskan tanggungjawab harian dan mingguan.

artikel berkaitan

1 Suka

Pengenalan Log Masuk Dan Pengguna

Secara umum penggunaan komputer, log masuk adalah prosedur untuk mendapatkan akses ke sistem operasi atau aplikasi komputer jauh. Logon hampir selalu memerlukan pengguna mempunyai (1) ID pengguna dan (2) kata laluan. Kerap kali, ID pengguna mestilah panjang tertentu, seperti lapan aksara, dan kata laluan mestilah unik.

Pembalakan Dan Nama Pengguna

Log masuk (juga log masuk, masuk, atau masuk) adalah proses mendapatkan akses ke sistem komputer dengan mengenal pasti dan mengesahkan diri dari segi keselamatan komputer. Kredensial pengguna biasanya adalah "nama pengguna" dan "kata laluan", dan kelayakan ini sering disebut sebagai log masuk (atau log masuk, log masuk, masuk). Log masuk adalah kumpulan bukti yang digunakan untuk mengesahkan identiti pengguna. Gabungan yang paling biasa adalah nama pengguna dan kata laluan. Maklumat lain, seperti nombor PIN, kod laluan, atau lulus, mungkin disertakan dalam log masuk. Pengenalan biometrik, seperti cap jari atau imbasan retina, diperlukan untuk beberapa log masuk.

Aplikasi Log Masuk

Laman web, perisian komputer, dan aplikasi mudah alih semuanya menggunakan log masuk. Ini adalah sejenis langkah keselamatan. Dengan semakin banyak syarikat yang menawarkan waktu kerja yang fleksibel dan pengguna bekerja dari jarak jauh, kemampuan untuk mengatur dan memantau waktu kerja pekerja menjadi semakin penting. Seorang pengurus dapat memperoleh pandangan yang tepat tentang bagaimana pekerja mereka menghabiskan masa di komputer mereka dengan mengesan bukan sahaja masa log masuk dan logout, tetapi juga aktiviti mengunci dan membuka kunci, dan melihat laporan kehadiran setiap pengguna dengan dapat melacak bukan sahaja masa log masuk dan logout , tetapi juga aktiviti mengunci dan membuka kunci. Apabila pengguna log masuk ke akaun dalam talian melalui Internet, bukti masuk mereka digunakan untuk mengesahkan identiti mereka. Log masuk dan kata laluan sekurang-kurangnya diperlukan; namun, faktor biometrik fizikal atau manusia mungkin juga diperlukan. Lihat juga pengesahan dua faktor, nama pengguna dan kata laluan. Bagi pengguna akhir, Login Sosial adalah penyelesaian masuk tunggal. Daripada membuat akaun baru dengan jelas untuk laman web itu, pengguna boleh melog masuk ke laman web pihak ketiga menggunakan bukti kelayakan masuk yang ada dari penyedia rangkaian sosial seperti Facebook, Twitter, atau Google. Pelanggan akhir akan mempunyai masa yang lebih mudah untuk mendaftar dan log masuk kerana ini. Ketahui bila lebih baik untuk membina berbanding memperoleh platform identiti.

Soalan Lazim

KENAPA ANDA HARUS MELAKUKANNYA?

Apakah log masuk tunggal dan bagaimana ia berfungsi?

SSO (single sign-on) adalah penyelesaian pengesahan yang membolehkan pengguna masuk dengan selamat ke banyak aplikasi dan laman web dengan hanya satu set kelayakan.

Apa itu SSO dan bagaimana ia berfungsi?

SSO didasarkan pada pembentukan hubungan kepercayaan antara penyedia perkhidmatan dan penyedia identiti, seperti One Login.

Bagaimanakah log masuk masuk tunggal (SSO) berfungsi?

Apabila pengguna bergabung dengan perkhidmatan SSO, perkhidmatan tersebut menghasilkan token pengesahan yang memantau sama ada pengguna telah disahkan atau tidak. Token pengesahan, serupa dengan kad pengenalan sementara, adalah sekeping maklumat digital yang disimpan di penyemak imbas pengguna atau di pelayan perkhidmatan SSO. Perkhidmatan SSO akan ditinjau oleh mana-mana aplikasi yang digunakan pengguna. SS adalah perkhidmatan rahsia.

Sifat buruh dan peranannya dalam masyarakat berubah dengan cara yang telah menimbulkan perdebatan yang signifikan di kalangan pengkritik sosial dan penyelidik yang mengkaji pekerjaan dari pelbagai bidang. Dalam buku ini, kami meneliti bagaimana sifat buruh dan struktur pekerjaan berubah di Amerika Syarikat, serta kesan perubahan ini untuk analisis pekerjaan dan teknik klasifikasi.

Apakah tujuan pemberian ini?

Kesimpulannya

Pemberian ini akan menjelaskan tujuan membuat kesimpulan, memberikan taktik untuk menulis yang berkesan, membantu anda dalam menilai kesimpulan anda sendiri, dan menasihati pendekatan untuk mengelakkannya. Pengenalan dan kesimpulan mungkin sukar untuk ditulis, tetapi mereka sepadan dengan usaha ini. Mereka boleh memberi kesan besar pada bagaimana perasaan pembaca terhadap kertas anda. Ringkasan adalah versi ringkas dari titik-titik penting teks. Ringkasan tujuannya adalah untuk memberi gambaran ringkas kepada pembaca atau pendengar mengenai isi kandungan bahan tersebut. Anda mungkin berguna untuk menulis ringkasan karya anda sendiri, tetapi anda mungkin akan menulis ringkasan karya orang lain, seperti artikel, drama, filem, ceramah, novel, atau persembahan.