Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya? Anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda di kedai runcit, cek juruwang, dan kedai serbaneka. Aplikasi Tunai boleh dimuat di Walmart, Walgreens, Rite-Aid, 7-Eleven dan CVS. Pergi ke kaunter tunai dan minta memasukkan wang ke dalam kad anda.

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya

Untuk tujuan memuatkan kad aplikasi tunai anda, anda perlu pergi ke kaunter tunai dan meminta juruwang memasukkan wang ke dalam akaun aplikasi tunai anda. Anda akan memberitahunya rujukan aplikasi tunai anda dan wang akan dipindahkan ke aplikasi anda.

:brown_circle: Apakah kad Aplikasi tunai?

Kad aplikasi tunai adalah kad yang digunakan untuk membeli barang dan membayar wang untuk sesuatu. Ia juga dikenali sebagai kad debit Visa untuk membeli barang dan produk. Anda boleh membeli barang dari kedai atau dalam talian dengan bantuan kad tunai. Apabila anda membeli sesuatu di kedai, juruwang menggaru kad tunai anda dan mengambil sejumlah wang dari akaun anda. Sekiranya anda membeli produk dalam talian, maka anda perlu membayar wang dari laman web aplikasi dalam talian.

:eight_spoked_asterisk: Bagaimana kad APP tunai berfungsi?

Kad aplikasi tunai berfungsi dengan cara yang membolehkan pengguna membayar sejumlah barang dan produk. Kad aplikasi tunai juga digunakan untuk pengeluaran wang dari ATM atau akaun bank. Ia berfungsi sama seperti kad debit akaun bank. Perkara yang akan anda beli akan mengambil wang dari akaun anda dan akan ada katalog pembelian yang anda beli dari baki tunai anda.

:eight_spoked_asterisk: Bagaimana saya mendapatkan kad APP tunai?

 1. Tulis Aplikasi Tunai di gedung aplikasi anda.

 2. Pilih aplikasi kad Kad dari senarai.

 3. Pilih butang Pasang atau Dapatkan percuma di skrin.

 4. Setelah memasang, sesuaikan tetapan aplikasi anda dan tetapkan katalog anda.

:eight_spoked_asterisk: Adakah aplikasi tunai mengenakan bayaran?

Ya , aplikasi tunai mengenakan bayaran memindahkan dana. Sekiranya anda menggunakan kad kredit untuk mengirim wang, aplikasi tunai akan mengenakan bayaran 3% daripada bayaran untuk pemindahan. Tetapi jika anda akan memindahkan pembayaran melalui kad debit atau dari akaun bank, maka ia akan percuma kerana polisi percuma. Sekiranya anda mahukan pemindahan wang dan dana dengan segera yang dihubungkan ke kad debit anda, maka aplikasi ini akan mengenakan yuran hampir 1.5% yang sangat rendah.

:brown_circle: Bagaimana cara menambah wang ke kad tunai dari Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda ingin menambahkan wang ke kad tunai anda, maka anda harus mengikuti beberapa langkah;

 • Pertama, buka aplikasi tunai di skrin telefon anda.

 • Klik pada pilihan Tunai Saya .

 • Tambahkan jumlah yang anda mahu tambahkan ke dalam kad tunai anda dari baki tunai anda.

:eight_spoked_asterisk: Bolehkah saya memuatkan kad APP tunai saya di:atm: ?

Biasanya, bayaran ATM dikenakan untuk memuatkan aplikasi tunai. Sebilangan besar caj ATM hampir 300 Rupee untuk memuatkan akaun aplikasi tunai. Tetapi anda dapat mengenakan aplikasi tunai dari ATM. Sebilangan ATM mengenakan bayaran tambahan kerana polisi bank yang berbeza dan pemuatan dari bank lain. Dengan cara ini memerlukan lebih banyak bayaran.

:eight_spoked_asterisk: Bagaimana saya boleh menambahkan wang ke aplikasi tunai saya tanpa akaun bank?

Sekiranya anda ingin menambahkan wang ke aplikasi tunai tanpa bantuan akaun bank, maka anda harus menambahkannya melalui kaedah lain. Inilah video kaedah yang perlu anda ikuti;

:eight_spoked_asterisk: Bolehkah anda mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa kad?

Aplikasi tunai sama seperti anda mempunyai akaun bank. Tetapi ia menghilangkan keperluan untuk pergi ke cawangan bank. Ini adalah titik tambah bagi akaun aplikasi Tunai. Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar wang dan memindahkan dana. Ini juga membolehkan anda menerima wang dan mengeluarkan pembayaran dari aplikasi tunai anda. Aplikasi tunai juga berfungsi dengan cara anda dapat mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa menggunakan kad tunai. Tetapi jika anda ingin menggunakan kad tunai, maka anda juga boleh menggunakannya untuk tujuan ini.

JUGA BACA INI

Di mana saya boleh memuatkan wang pada kad aplikasi tunai saya?

Pukul berapa Pusat Wang Walmart Tutup?

:brown_circle: Bolehkah anda memuatkan kad APP tunai di Walmart?

Ya , anda boleh memuatkan wang dalam aplikasi tunai anda dari kedai Walmart . Walmart adalah mata wang yang memindahkan dana dan pembayaran. Sekiranya ingin memuatkan aplikasi tunai dari Walmart, maka anda harus pergi ke kedai Walmart. Pergi ke kaunter tunai dan minta juruwang menambah wang ke aplikasi tunai anda. berikan jumlah kepada juruwang dan isi baki aplikasi tunai anda. Kedai Walmart mengambil sejumlah cukai untuk memindahkan wang. Ia memerlukan beberapa peratusan wang mengikut kadar pembayaran.

:eight_spoked_asterisk: Berapa banyak untuk memuatkan kad APP tunai di Walmart?

Kedai Walmart mengambil bayaran tertentu untuk memuatkan akaun aplikasi tunai. Anda perlu menghampiri juruwang kedai Walmart dan memberinya maklumat akaun anda dan wang yang ingin anda tambahkan. Dia akan menambah wang dan mengambil sejumlah wang seperti jika baki jumlah anda berjumlah ribuan, maka dia akan mengambil hampir 100 - 200 yuran. Sekiranya jumlah anda rendah, mungkin ada bayaran yang rendah. Sekiranya anda meminta juruwang untuk menambahkan wang ke aplikasi tunai anda setelah waktu tutup di kedai Walmart, maka dia akan mengenakan wang tambahan untuk tujuan ini.

:eight_spoked_asterisk: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya pada dolar umum?

Ya , anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda dari kedai umum Dollar. Kedai am dolar sebenarnya merupakan francais Amerika Syarikat dan ia juga merupakan syarikat pertukaran dana. Ini memuatkan kad tunai dengan cara yang serupa dengan kedai Walmart kerana ia juga mengenakan bayaran. Terdapat beberapa perbezaan dasar dalam pemindahan dana.

:eight_spoked_asterisk: Bagaimana cara menambah wang ke kad aplikasi tunai di Walgreens?

Anda boleh menambah atau memuatkan kad aplikasi tunai anda di Walgreens . Kaedahnya sama seperti kedai Dollar atau kedai Walmart. Anda hanya perlu menghubungi juruwang dan memasukkan wang tunai ke dalam akaun anda. Juruwang akan mengambil maklumat akaun anda dan memuatkan semula akaun anda. Ini adalah cara Walgreens untuk memindahkan dana.

JUGA BACA INI

Bagaimana untuk mengisi pesanan wang MoneyGram?

:brown_circle: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai pada dolar keluarga?

Memuatkan wang tunai dalam aplikasi tunai anda sama di mana sahaja. Sama ada anda pergi ke dolar keluarga atau Kedai dolar di kedai Walmart, prosedurnya sama di mana sahaja. Di setiap negara adalah sama cara memindahkan wang atau memuatkan semula akaun anda. Semua pertukaran ini mengenakan beberapa cukai dan memberi kita kemudahan dalam memindahkan pembayaran ke seluruh Dunia.

Kad Tunai

:eight_spoked_asterisk: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya di CVS?

CVS adalah kedai penambahan atau pemindahan wang di Amerika Syarikat . Ia berfungsi dengan cara yang mengenakan bayaran pemindahan wang. Ia berfungsi di pangkalan ini. Anda harus pergi ke pejabat dan meminta juruwang CVS untuk menambahkan jumlah yang anda ada, ke akaun kad tunai anda. Ia sama dengan kedai Walmart dan pertukaran lain. Anda boleh menambah atau memuatkan wang melalui pertukaran ini.

:eight_spoked_asterisk: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya dengan bantuan ritus?

Sama seperti dana pemindahan francais yang lain. Rite Aid juga merupakan pertukaran yang memuatkan wang, memindahkan pembayaran dan membuat transaksi yang selamat. Ini untuk kemudahan orang yang mahukan urus niaga segera dan sedikit. Ya, anda boleh memuatkan aplikasi tunai anda di Rite Aid.

:eight_spoked_asterisk: Adakah kad APP tunai selamat?

Aplikasi Tunai selamat dan dilindungi kerana akaun bank anda dilindungi. Ia sangat dilindungi kerana dasar privasi dan syarat serta penggunaannya. Setiap orang di dunia moden menggunakan cara ini untuk memindahkan dana. Oleh itu, sangat disyorkan dan selamat kerana akaun anda hanya milik anda. Itulah sebabnya ia bersifat peribadi. ID dan kata laluan akaun anda dijamin kepada anda.

:radio_button: Ringkasan

Kami merumuskan bahawa Dari mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya? Jawapannya ialah terdapat banyak kedai dan francais di setiap kawasan untuk memindahkan dana dan memuatkan kad aplikasi tunai anda dan mengekalkan baki anda. Anda boleh memuatkan kad tunai anda dan membeli barang dan produk dari baki tunai itu. Anda boleh membayar bil anda dan melakukan transaksi lain dari akaun aplikasi tunai itu.

:brown_circle: Soalan Lazim

Kami boleh memuatkan kad aplikasi tunai kami dari mana-mana kedai Dollar atau Walmart tetapi Sebilangan orang tidak tahu bagaimana memuat kad tunai mereka. Jadi, mereka bertanya. Sebahagian daripadanya adalah;

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Mengapa saya mendapat kad APP tunai?

Aplikasi tunai sama dengan kad debit bank. Kad debit digunakan untuk membayar barang dan barang. Dengan cara yang sama, kad aplikasi tunai digunakan untuk membayar barang yang anda beli di kedai atau dalam talian. Kad aplikasi tunai membolehkan anda mengamankan wang anda dan melakukan pemindahan dan transaksi yang mudah dan pantas. Itulah sebabnya ia berjaya pada orang moden dan anda boleh menghantar dan menerima wang untuk produk hanya dalam beberapa saat.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Adakah saya memerlukan akaun bank untuk aplikasi tunai?

Tidak , anda tidak memerlukan latar belakang akaun bank untuk pengesahan akaun aplikasi tunai. Sebenarnya, aplikasi tunai sama dengan akaun bank. Tetapi akaun aplikasi tunai hanya bergantung pada alamat e - mel dan nombor telefon anda sahaja. Akaun aplikasi tunai disahkan di pangkalan e-mel dan nombor telefon anda. Itulah sebabnya ia terjamin dan berfungsi dalam masyarakat kerana dasar yang mudah.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Bagaimana anda membayar dengan aplikasi tunai?

 1. Buka Aplikasi Tunai di telefon anda ketuk simbol Transfer di skrin
 2. Masukkan jumlah wang yang ingin anda hantar.
 3. Ketuk perkataan "Bayar" di skrin
 4. Masukkan e-mel, nombor telefon penerima dan hantarkan wang.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya pada dolar umum?

Ya, anda boleh memuatkan wang tunai anda pada dolar umum dan anda juga boleh memuatkan aplikasi tunai saya pada pukul tujuh sebelas juga. Kad aplikasi tunai adalah untuk kemudahan orang untuk memindahkan wang dengan mudah dan menerima wang yang dihantar oleh seseorang.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya di Walmart?

Ya, anda boleh memuatkan aplikasi tunai saya di kedai Walmart pada bila-bila masa yang anda mahukan, Walmart menyediakan fakulti itu. Walaupun sedikit bayaran akan dikenakan padanya. Seperti yang kita ketahui, Walmart adalah pertukaran mata wang. Oleh itu, ia menyediakan kemudahan ini dan membiarkan pengguna menggunakan kemudahan ini dengan mudah dan terlindung.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Di mana anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai?

Di mana anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai? Anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda di Walmart, dolar umum dan tujuh kedai elven pada bila-bila masa yang anda mahukan, Terdapat sedikit bayaran yang dapat dikesan dari kad aplikasi tunai anda setelah anda mengkredit kad anda.

:radio_button: Kesimpulannya

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya? Anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda dari banyak kedai pemindahan wang seperti kedai Walmart . Ia sangat berguna dalam membeli-belah dalam talian. Anda juga boleh menggunakan kad aplikasi tunai anda untuk membeli barang dari kedai dengan membayar melalui kad aplikasi tunai anda. Yo boleh memuatkan semula kad aplikasi tunai anda dari kedai. Ia sama dengan kad debit bank. Ini adalah kaedah transaksi yang lebih pantas dan mudah.

:sagittarius: Topik-topik yang berkaitan

Masa kedai Walmart

MoneyGram

Kedai Walmart

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya?

Ini adalah cara untuk menyimpan wang atau wang tunai dalam aplikasi tunai. Ia digunakan dengan memuatkan wang di aplikasi tunai melalui memindahkan wang oleh kedai francais. Ia dilakukan dengan memindahkan wang ke akaun tunai dengan bantuan kaunter tunai. Dengan memberikan maklumat kepada juruwang, wang akan dipindahkan.

Apa itu kad aplikasi tunai?

Kad tunai ini digunakan untuk membeli-belah untuk membayar wang. Ia juga dikenali sebagai " Kad Debit Visa ". Melalui penggunaannya, seseorang dapat melakukan belanja dalam talian. Setelah membeli barang, juruwang boleh mengeluarkan wang melalui kad gores. Terdapat banyak aplikasi dalam talian di mana wang dibayar untuk membeli-belah dalam talian.

Mengendalikan kad ini:

Ini membolehkan pengguna membayar jumlah untuk produk yang kita beli. Dari ATM atau akaun bank, kad ini digunakan untuk mengeluarkan wang. Katalog yang betul terbentuk dari pembelian yang kita beli dari kad tunai.

Bagaimana seseorang boleh memiliki aplikasi ini?

Kita harus mengikuti langkah-langkah berikut: • Pemasangan aplikasi tunai dalam peranti • Aplikasi kad tunai dipilih dari play store • Setelah memasang, buat tetapan aplikasi dan tetapkan katalog.

Adakah aplikasi ini mempunyai sebarang caj?

Ya aplikasi ini mempunyai caj semasa memindahkan wang. Ia dikenakan bayaran 3% semasa memindahkan wang. Tetapi pindahan dari akaun bank tidak dikenakan sebarang bayaran. Pindahan wang segera dikenakan 1.5%. Ia mempunyai kadar pemindahan yang sangat rendah.

Cara memindahkan wang dalam aplikasi :

Ketika seseorang harus menambahkan uang ke dalam aplikasi, langkah-langkah berikut harus diatur: • Kita harus membuka aplikasi di perangkat. • Kemudian pergi ke pilihan Tunai Saya. • Kemudian masukkan wang ke dalam akaun.

Gunakan tanpa akaun bank:

Sekiranya seseorang tidak mempunyai akaun bank dan dia ingin menambahkan wang ke dalam akaun itu, mereka harus melakukan proses perkongsian tetapi ini adalah proses yang panjang dan seseorang harus memindahkan wang kepada orang yang boleh dipercayai di mana dia dapat mengambil wang kembali akaunnya. Jadi, prosedurnya ialah jika anda tidak mempunyai akaun bank, anda harus berkongsi wang dengan orang yang boleh dipercayai yang mempunyai kedua-dua perkara; aplikasi tunai dan akaun bank. Setelah memindahkan wang tunai, anda harus memberikan nombor telefon atau alamat e-mel anda dan mengklik butang bayar. Selepas itu, wang akan dipindahkan ke akaun orang lain yang anda kirimkan dan dia dapat menyimpannya ke dalam akaun banknya.

Sekiranya seseorang ingin mengeluarkan wang tanpa kad, maka apa yang harus dilakukannya?

Apabila seseorang mempunyai aplikasi tunai, dia dapat memindahkannya ke orang lain tanpa kad dan tanpa pergi ke bank. Ini adalah proses yang mudah dan cepat kerana menghentikan keperluan untuk pergi ke bank dan pemindahan wang segera dapat dilakukan. Tetapi ada risiko memindahkan wang ke akaun yang tidak diketahui secara tidak sengaja, jadi seseorang harus sangat berhati-hati semasa menggunakan aplikasi ini.

Bolehkah anda memuatkan kad Aplikasi Tunai di walmart? Ya, anda dapat memuatkan dana anda ke Cash App Card di Walmart. Untuk tujuan ini, anda hanya perlu menghampiri juruwang di bank dan berkongsi maklumat Cash App ID. Bayar juruwang sejumlah wang yang anda mahukan secara tunai yang anda mahu masukkan dalam Kad Aplikasi Tunai

Anda boleh menambah atau memuatkan wang dalam kad apl pengeluaran anda di kedai Dollar General atau 7-Eleven. Selain daripada ini, anda juga boleh menambah wang dengan pergi ke Walmart atau CVS. Untuk ini, anda mesti pergi ke kedai Dollar General atau di sana anda harus pergi ke kaunter pengeluaran atau memberitahu anda bahawa anda ingin memasukkan wang ke dalam aplikasi pengeluaran. Anda boleh memuatkan wang ke kad Aplikasi yang ditarik di pelbagai kedai. Di semua kedai, anda juga mendapat perkhidmatan memuat semula wang yang dimasukkan ke kad anda. Wal-Mart, ubat CVS, Walgreens, adalah beberapa kad prabayar utama. Pertama, arahkan ke skrin utama atau kemudian ketuk tab "Wang Tunai Saya" di sudut kiri bawah skrin aplikasi. Seterusnya, ketik "Tambah Wang Tunai". Anda kemudian akan diminta memasukkan jumlah yang anda mahu tambah, jadi lakukan sekarang. Setelah anda puas dengan jumlah yang anda masukkan, tekan "Tambah". Anda boleh memasukkan wang ke Kad Aplikasi pengeluaran anda di kedai Walmart atau mana-mana kedai lain hanya dengan pergi ke kaunter juruwang atau meminta juruwang menambahkan wang pada kad Aplikasi yang ditarik. Memuatkan pengeluaran dalam aplikasi pengeluaran anda adalah sama di mana sahaja. Sama ada anda pergi ke dolar keluarga atau Kedai dolar di kedai Walmart, prosedurnya sama di mana sahaja. Di setiap negara, ini adalah cara yang sama untuk memindahkan wang atau memuatkan semula akaun anda. Anda boleh memasukkan wang ke dalam kad aplikasi pengeluaran tanpa akaun bank. Untuk ini, anda mesti pergi ke kedai Walmart atau CVS milik anda. Di sana anda boleh pergi ke juruwang atau memuatkan kad aplikasi anda. tarik balik Aplikasi menyokong kad debit atau kredit dari Visa, MasterCard, American Express, atau Discover. Sebilangan besar kad prabayar berkemampuan kerajaan juga disokong, tetapi deposit ke kad ini tidak berfungsi. Kad ATM, PayPal, atau kad debit perniagaan tidak disokong pada masa ini. Setelah menjadi pengguna yang disahkan semasa menarik balik Aplikasi, anda akan dibenarkan mengirim lebih dari $ 5000 (hingga $ 7500 dalam satu masa atau dalam seminggu). tarik balik Aplikasi adalah diwajibkan oleh undang-undang untuk mengemukakan salinan Borang 1099-B ke IRS untuk tahun pajak yang berlaku. untuk menghantar pembayaran Ketik Bayar. Masukkan alamat e-mel, nombor telefon, atau tag $ Cash. Kad pengeluaran adalah kad debit yang membolehkan pengguna biasa aplikasi penarikan menggunakan baki semasa mereka di kedai ini menerima Visa, dan bukannya memotong wang dari akaun bank mereka. Kad pengeluaran anda berafiliasi langsung dengan akaun Aplikasi pengeluaran anda. Oleh itu, jika anda mempunyai wang yang ada pada Aplikasi pengeluaran anda, atau anda menambah dana dari kad atau akaun bank ke Aplikasi pengeluaran anda, Kad pengeluaran fizikal juga akan segera mendapat akses ke dana tersebut. Inilah cara anda boleh menambahkan dana ke aplikasi pengeluaran anda untuk digunakan dengan kad anda. Dalam dunia pembayaran pegawaian atau peer-to-peer (P2P), sepertinya Square Inc. (syarikat yang memiliki aplikasi penarikan ini) telah menyedari bahawa ini memberi pelanggan lebih banyak lagi adalah satu-satunya cara untuk terus teratas permainan anda atau menjelang pertandingan. Walaupun aplikasi penarikan adalah perkhidmatan pembayaran mudah alih yang memungkinkan pengguna memindahkan atau menerima wang melalui aplikasi telefon bimbit, ini telah menjadi bank de-facto kepada pengguna yang ingin mengelakkan kerumitan dalam atau keluar dari dewan perbankan. Melalui Kad Aplikasi yang dikeluarkan, yang berwarna hitam, pengguna Aplikasi yang ditarik kini boleh membuat pengeluaran dari ATM. Pengenalan Kad Aplikasi penarikan sudah pasti menjadi kejayaan besar untuk menarik Aplikasi atau telah meletakkan langkah ini di hadapan pesaing seperti PayPal atau Venom. Mempunyai wang dalam aplikasi anda menarik atau platform P2P lain untuk perkara ini tanpa dapat menggunakannya bila-bila masa yang anda mahukan bukanlah idea yang sangat baik. Wang pasti tidak akan banyak digunakan jika anda tidak dapat menggunakannya untuk membayar bil anda atau menjalankan beberapa tugas bila-bila masa yang anda mahukan. Inilah sebabnya mengapa aplikasi menarik memperkenalkan Kad Aplikasi pengeluarannya: untuk membolehkan pengguna membuat pengeluaran ATM setiap kali mereka mahu.

Kad aplikasi tunai juga dikenali sebagai kad tunai. Ia seperti kad debit, yang boleh digunakan untuk mengeluarkan wang dan juga untuk memindahkan wang. Kaedah menggunakan kad aplikasi tunai adalah mudah, setelah anda mengaktifkan kad tunai anda dan secara automatik ia akan dihubungkan dengan aplikasi tunai anda. Anda perlu memberikan PIN anda dan kemudian anda boleh menggunakannya secara rasmi. Kad tunai menyimpan banyak wang tunai yang dapat digunakan untuk pelbagai jenis pembayaran. Kad tunai menyediakan cara tepat kepada pemegang tunai untuk membuat pembayaran elektronik untuk semua jenis karya.

Terdapat sedikit perbezaan antara kad tunai dan kad debit. Kad tunai hanya digunakan untuk mendapatkan wang dari mesin tunai. Tetapi dengan kad debit, anda juga boleh mendapatkan wang dari kad tunai dan seiring dengan ini; anda juga boleh membayar di kedai atau membeli-belah dalam talian dengan menggunakan kerepek dan pin.

Komposisi Kad Tunai:

Sekiranya seseorang mempunyai akaun cek, sudah pasti dia mempunyai satu jenis kad tunai yang disebut kad debit. Sekiranya anda menggunakan kad jenis apa pun tidak menjadi masalah. Semua jenis kad tunai mempunyai prosedur yang serupa untuk mengeluarkan wang dan kaedah pembayaran. Semua jenis kad tunai mempunyai jalur magnetik di dalamnya. Jalur magnet itu menyimpan keseluruhan data. Beberapa kad tunai maju dipanggil kad kecil. Mereka menyimpan maklumat data dengan cip pengaman tambahan.

Untuk membayar dengan kad tunai, anda perlu menggesek jalur magnet. Anda juga boleh memasukkan cip ke dalam pembaca kad.

Pelbagai kaedah untuk memuatkan Kad aplikasi tunai:

Aplikasi tunai berguna jika anda menambah wang ke kad anda. Sekiranya anda tidak tahu bagaimana menambahkan wang ke dalam kad saya, maka tidak ada gunanya dan tidak berguna, sehingga meletakkan wang di dalamnya. Terdapat banyak cara untuk menambahkan wang ke kad aplikasi tunai anda. Anda boleh menambah wang dengan mengunjungi beberapa kedai seperti Walmart, CV, petak, dan banyak lagi. Anda juga dapat menambahkan uang dengan memeriksa akaun dan mengirim permintaan.

Muat kad anda dari kedai serbaneka Walgreen:

Pengguna aplikasi tunai dapat memuat semula kad mereka dari kedai Walgreen dengan mudah. Pengguna boleh memuatkan kad mereka tanpa akaun perbankan dan mudah. Sekiranya anda ingin memuatkan semula kad anda melalui kedai Walgreen maka sangat mudah. Baiklah! Anda perlu mengunjungi cawangan kedai Walgreen yang berdekatan dan membuat hubungan dengan juruwang kedai tersebut. Kemudian beritahu dia bahawa anda harus menambahkan wang ke kad aplikasi tunai anda. Juruwang mungkin meminta nombor anda untuk mengesahkan bahawa anda adalah pelanggan berdaftar Walgreen atau tidak.

Sudah tentu, jika anda adalah ahli Walgreen yang berdaftar, kad anda akan dimuat semula secara automatik secara percuma. Tetapi jika anda tidak berdaftar dengan jabatan Walgreen, maka anda perlu membayar yuran untuk memasukkan wang ke kad anda. Juruwang akan memuatkan wang dengan bantuan mesin bacaan hanya dalam beberapa saat.

Muat kad dari Dollar General:

Sama seperti Walgreen, anda boleh memuatkan kad anda dari kedai am Dollar. Begitu juga, anda perlu menghampiri juruwang di kedai bil dengan aplikasi kad tunai anda . Anda harus memberitahunya tentang memuat semula wang tersebut dan hanya, mengesahkan nombor anda dan memberikan kad itu kepada juruwang. Juruwang akan memuatkan semula kad anda dan mengembalikannya kepada anda dalam masa beberapa saat. Ini adalah kaedah yang sangat mudah untuk menambahkan wang ke kad tunai anda.

Masukkan wang ke dalam kad dengan menggunakan akaun bank anda:

Sekiranya anda telah menambahkan akaun bank ke aplikasi tunai anda, maka untuk menambahkan wang dari akaun bank anda, anda boleh mengikuti langkah-langkah berikut;

 • Pertama, buka aplikasi tunai dan tekan tab "MY CASH"
 • Ketik butang tambah wang
 • Sekarang masukkan jumlah pilihan anda ke dalam dompet aplikasi tunai
 • Ketuk lagi wang yang ditambahkan dan untuk menambahkan wang ke aplikasi tunai, masukkan PIN anda untuk menyelesaikan proses transaksi anda

Kaedah baru untuk menambahkan wang ke kad aplikasi tunai dengan meminta wang:

Untuk menambahkan wang ke kad tunai anda, pertama anda harus melancarkan aplikasi tunai di telefon bimbit anda. Kemudian anda perlu menekan butang permintaan. Setelah menekan butang permintaan, anda harus memilih orang dari buku telefon anda yang ingin anda minta untuk menambah wang. Akhirnya, ketik butang hantar. Sekarang lebih bergantung pada orang yang anda meminta wang, dia mungkin menolak atau menerima permintaan anda.

Ringkasan:

Cukup, kad aplikasi Tunai adalah cara yang mudah untuk pembayaran dan cara cepat untuk membeli barang dan membayar belanja dalam talian. Kad aplikasi tunai berguna jika anda mempunyai wang di dalamnya. Anda boleh memindahkan wang dan juga mengeluarkan wang dengan fikiran. Orang boleh memasukkan wang ke dalam kad mereka dari ATM, oleh Walmart, oleh Walgreen, dan juga dari kedai umum Dollar . Memuat semula wang bukanlah jenis prosedur yang mengecewakan, walaupun ini adalah cara yang sangat mudah untuk menambahkan wang oleh kedai atau dengan membuat permintaan. Untuk memuatkan kad dari ATM , anda juga perlu membayar beberapa caj tambahan.

Bagaimana cara menambah wang ke kad Aplikasi Tunai di Walmart?

Kaedah untuk menambah wang agak mudah. Sekarang, apa yang perlu anda lakukan untuk menambah wang dari kedai Walmart; baik! Anda perlu menghampiri kedai Walmart yang terdekat. Hubungi juruwang. Dia akan memberitahu anda mengenai bayaran untuk memuatkan kad tersebut. Anda boleh membuat pembayaran secara tunai pada saat memuatkan wang dan akhirnya, anda akan mendapat kad yang dimuatkan. Di Amerika Syarikat setiap negeri tidak mempunyai kedai Walmart, anda perlu mencari di kedai ini dengan penuh perhatian.

Di mana memuatkan Kad Aplikasi Tunai?

 1. Pertama, anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai dari akaun bank anda dengan:
 • Pada skrin utama Aplikasi Tunai, ketik butang Perbankan.

 • Untuk menambah wang, tekan butang Tambah Tunai.

 • Pilih jumlah

 • Untuk mengesahkan, ketuk Tambah dan gunakan Touch ID atau masukkan PIN anda.

  Aplikasi Tunai menerima kad debit dan kredit Visa, MasterCard, American Express, dan Discover.

 1. Kedua, anda boleh memasukkan wang ke Kad Aplikasi Tunai anda di mana-mana kedai Walmart atau kedai lain dengan pergi ke kaunter juruwang dan meminta juruwang melakukannya. Terdapat caj untuk prosedur ini.

Anda hanya perlu menghubungi juruwang bank dan berkongsi ID Aplikasi Tunai anda. Bayar juruwang jumlah yang anda mahu masukkan pada Kad Aplikasi Tunai anda secara tunai. Bayaran caj kad tunai sebanyak $ 2-3 dijangka. Sekiranya anda tidak mahu membayar bayaran untuk mengisi semula telefon anda, ada beberapa pilihan lain.

Apa itu kad aplikasi tunai?

Kad Tunai adalah kad debit Visa yang boleh digunakan untuk membayar produk dan perkhidmatan dalam talian dan di kedai menggunakan baki Aplikasi Tunai anda. Kad Tunai anda dapat digunakan dengan segera dengan melampirkannya ke Apple Pay atau Google Pay, atau dengan memasukkan maklumat kad di tab Kad Tunai.

Bagaimana cara mendapatkan Kad Aplikasi Tunai?

 1. Muat turun Aplikasi tunai di Android atau iPhone;

 2. Buka aplikasi dan pilih tab kad tunai di bahagian bawah skrin.

 3. Klik butang "DAPATKAN KAD TUNAI PERCUMA."

 4. Pilih warna Kad anda dan teruskan

 5. Sesuaikan kad anda dengan log masuk

 6. Tulis atau lukis tandatangan anda, kemudian klik seterusnya

 7. Masukkan alamat surat anda, kemudian klik Seterusnya

 8. Masukkan nama pertama dan nama keluarga anda.

 9. Semak butiran pada kad aplikasi tunai, kemudian klik teruskan

 10. Anda akan menerima kad aplikasi tunai anda dalam masa 10 hari bekerja.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Kad aplikasi tunai berfungsi sedemikian rupa sehingga membolehkan pengguna membayar produk dan perkhidmatan.

Wang juga boleh dikeluarkan dari ATM atau akaun bank menggunakan kad aplikasi Tunai. Ia berfungsi sama seperti kad debit akaun bank. Perkara yang anda beli akan mengurangkan wang dari akaun anda, dan anda akan melihat jumlah urus niaga yang anda buat dari baki tunai anda.

Menggunakan Aplikasi Tunai tanpa kad debit

Ya, Aplikasi Tunai boleh digunakan tanpa kad debit. Walaupun akaun Aplikasi Tunai anda tidak disambungkan ke kad atau akaun kewangan, anda masih boleh menerima dan memindahkan wang dari dompet Aplikasi Tunai.

Langkah-langkah

Sekiranya anda ingin menambahkan kad debit atau akaun bank ke akaun Aplikasi Tunai anda pada masa akan datang, ikuti langkah-langkah ini.

Untuk memulakan, pergi ke App Store peranti anda dan muat turun Aplikasi Tunai.

Kemudian pergi ke skrin utama Aplikasi Tunai dan pilih pilihan "Wang Tunai Saya."

Selepas itu, anda akan melihat tanda "+" di sebelah pilihan tab. Untuk menambahkan akaun bank atau kad kredit baru, pilih pilihan tersebut.

Selepas itu, anda mengisi butirannya. Periksa semula untuk memastikan penyesuaiannya betul.

Membayar dengan Aplikasi Tunai

Untuk membuat pembayaran:

 • Buka aplikasi Cash App pada tablet anda.

 • Isi nombor yang ingin anda berikan.

 • Pilih "Bayar".

 • Isi alamat e-mel, nombor telefon, atau "$ Cashtag" (nama pengguna aplikasi orang lain).

 • Isi maklumat invois yang anda hantarkan.

 • Pilih "Bayar".

Ketuk butang "Aktiviti" untuk melihat spesifik pembayaran yang diterima. Pada butang "Tunai Saya", yang menyimpan jumlah dana simpanan anda, anda juga akan melihat wang yang dimasukkan ke dalam akaun Aplikasi Tunai anda.

Kelebihan Aplikasi Tunai

 • Tidak ada caj untuk utiliti asas. Bayaran bulanan, bayaran untuk menghantar atau menerima wang, yuran tidak aktif, dan yuran transaksi antarabangsa tidak dibayar dengan menggunakan Aplikasi Tunai.

 • Sekiranya anda menyediakan deposit langsung, anda akan mendapat pengeluaran ATM percuma. Jika tidak, menggunakan ATM dengan Kad Tunai berharga $ 2.

 • Mesra Bitcoin (tetapi dengan bayaran). Pengguna Aplikasi Tunai boleh membeli dan menjual bitcoin, tetapi ada dua jenis yuran: yuran perkhidmatan untuk setiap transaksi dan bayaran tambahan berdasarkan turun naik harga di bursa AS, bergantung pada aktiviti pasaran.

 • Ia juga dilengkapi dengan kad debit percuma. Pengguna boleh menggunakan "Kad Tunai" mereka untuk membuat pembelian dan mengeluarkan dana dari akaun Aplikasi Tunai mereka. Sutton Bank mengeluarkan kad yang disambungkan ke akaun Aplikasi Tunai pengguna. Ia tidak disambungkan ke akaun bank peribadi atau kad debit yang berbeza.

 • Apabila anda menggunakan kad debit, "penggalak tunai" membantu menjimatkan wang. Pengguna dengan Kad Tunai dapat memilih "dorongan" tertentu pada akaun mereka yang memungkinkan mereka menjimatkan wang untuk pembelian vendor tertentu. Anda hanya boleh mempunyai satu dorongan yang berfungsi pada satu masa, tetapi anda boleh menukar peningkatan sebanyak yang anda mahukan.

 • Peluang untuk membuat simpanan. Pengguna boleh membeli stok di syarikat tertentu menggunakan Aplikasi Tunai dengan sedikit atau sebanyak wang yang mereka mahu belanjakan. Stok akan dibeli menggunakan dana di akaun Aplikasi Tunai anda; jika dana tidak mencukupi dalam akaun Aplikasi Tunai anda, baki selebihnya akan ditolak dari akaun bank anda yang bersambung.

 • Bagi rakan yang masuk menggunakan kod rujukan anda, anda mendapat bonus tunai. Sekiranya anda memberi rakan anda kod rujukan dan mereka mendaftar untuk Aplikasi Tunai menggunakan sambungan anda, anda akan menerima bonus tunai $ 5 untuk setiap rakan yang mendaftar.

Di mana untuk memuatkan kad APP tunai? Sebilangan besar kedai yang menjual kad Aplikasi Tunai , juga menyediakan perkhidmatan memuat semula untuk memasukkan wang ke kad anda. Wal-Mart, ubat CVS, Walgreen, dan lain-lain akan memuatkan semula kad prabayar Utama yang mereka jual di kedai mereka termasuk; Green Dot, Vanilla, Nexus, dan Belanja Bersih. Sebilangan besar kedai yang menjual kad Aplikasi Tunai, juga menyediakan perkhidmatan memuat semula untuk memasukkan wang ke kad anda. Wal-Mart, ubat CVS, Walgreen, dan lain-lain akan memuatkan semula kad prabayar Utama yang mereka jual di kedai mereka termasuk; Green Dot, Vanilla, Nexus, dan Belanja Bersih. Anda juga boleh memindahkan wang dari akaun bank ke kad anda, tanpa membayar yuran, dan banyak kedai tunai yang akan mengembalikan kad anda untuk anda juga. Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya? Ini adalah cara untuk menyimpan wang atau beban tunai di aplikasi tunai anda. Sekiranya anda ingin memasukkan wang ke dalam aplikasi tunai anda, maka anda perlu pergi ke francais atau Kedai Am Dollar untuk memindahkan wang untuk memuatkan wang tunai ke dalam aplikasi anda. Untuk memuatkan kad aplikasi tunai anda, anda perlu pergi ke kaunter tunai dan meminta juruwang memasukkan wang tersebut ke dalam akaun aplikasi tunai anda. Anda akan memberitahunya rujukan aplikasi tunai anda dan wang akan dipindahkan ke aplikasi anda. Apa itu kad aplikasi tunai? Kad aplikasi tunai adalah kad yang digunakan untuk membeli barang dan memberi wang untuk sesuatu. Ia juga dikenali sebagai Kad Debit Visa untuk membeli barang dan produk. Anda boleh membeli barang dari kedai atau dalam talian dengan bantuan kad tunai. Apabila anda membeli satu barang di kedai, juruwang menggaru kad tunai anda dan mengambil wang dari akaun anda. Sekiranya anda membeli produk dalam talian, anda perlu membayar dari laman web aplikasi dalam talian. Bagaimana Kad Aplikasi Tunai berfungsi? Kad Aplikasi Tunai berfungsi dengan cara yang membolehkan pengguna membayar sejumlah barang dan produk. Kad aplikasi tunai juga digunakan untuk mengeluarkan wang dari ATM atau akaun bank. Ini serupa dengan kad debit atau akaun bank. Perkara yang anda beli akan mengambil wang dari akaun anda dan akan ada senarai pembelian yang anda buat dengan baki tunai. Bagaimana saya mendapatkan Kad Aplikasi Tunai? Tulis aplikasi tunai di kedai aplikasi anda. Pilih kad aplikasi tunai dari senarai. Pasang di skrin atau pilih butang percuma. Setelah memasang, sesuaikan tetapan aplikasi anda dan tetapkan katalog anda. Adakah Aplikasi Tunai dikenakan? Ya, Caj Aplikasi Tunai untuk memindahkan dana. 5 Sekiranya anda menggunakan kad kredit untuk mengirim wang, aplikasi tunai akan mengenakan bayaran 3% daripada bayaran untuk dipindahkan. Tetapi jika anda memindahkan pembayaran melalui kad debit atau dari akaun bank, pembayaran akan percuma kerana polisi percuma. Sekiranya anda mahukan pemindahan wang dan wang segera yang dihubungkan dengan kad debit anda, maka aplikasi ini akan mengenakan bayaran sekitar 1.5% yang sangat rendah. Bagaimana cara menambah wang ke Kad Tunai dari Aplikasi Tunai? Sekiranya anda ingin menambahkan wang ke kad tunai anda memuatkan wang-ke-tunai-aplikasi-kad-dompet /), maka anda harus mengikuti beberapa langkah; Pertama sekali, buka aplikasi tunai di skrin telefon anda. Klik pada pilihan Wang Tunai Saya. Tambahkan jumlah yang anda mahu tambah dari baki wang tunai ke kad tunai anda. Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya di ATM? Biasanya, ATM mengenakan bayaran untuk memuatkan aplikasi tunai. Sebilangan besar aplikasi tunai ATM mengenakan bayaran sekitar 300 rupee untuk memuatkan akaun. Tetapi anda boleh mengecas aplikasi tunai anda dari ATM. Sebilangan ATM mengenakan bayaran tambahan kerana polisi bank yang berbeza dan beban dari bank lain. Dengan cara ini, ia dikenakan bayaran lebih banyak. Bagaimana saya boleh menambahkan wang ke aplikasi tunai saya tanpa akaun bank? Sekiranya anda ingin menambahkan wang ke dalam wang tunai wang-ke-tunai-aplikasi-kad-dompet /) tanpa bantuan akaun bank, maka anda harus menambahkannya dengan cara lain. Berikut adalah video kaedah yang perlu anda ikuti. Bolehkah anda mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa kad? Aplikasi tunai sama seperti jika anda mempunyai akaun bank. Tetapi ini menghilangkan keperluan untuk mengunjungi cawangan bank. Aplikasi tunai ini adalah nilai tambah akaun. Aplikasi tunai membolehkan anda menghantar wang dan memindahkan dana. Ini juga membolehkan anda menerima wang dan mengeluarkan pembayaran dari aplikasi tunai anda. Aplikasi Tunai juga berfungsi sedemikian rupa sehingga anda dapat mengeluarkan wang dari aplikasi Tunai tanpa menggunakan kad tunai. Tetapi jika anda ingin menggunakan kad tunai, anda juga boleh menggunakannya untuk tujuan ini. Bolehkah anda memuatkan kad aplikasi tunai di Walmart? Ya, anda boleh memasukkan wang ke dalam aplikasi tunai anda dari kedai Walmart . Walmart adalah mata wang yang memindahkan wang dan pembayaran. Saya ingin memuatkan aplikasi tunai dari Walmart , maka anda harus pergi ke kedai Walmart. Pergi ke kaunter tunai di sana dan minta juruwang menambah wang ke aplikasi tunai anda. Anda memberikan jumlah itu kepada juruwang dan mengisi baki aplikasi Tunai anda. Kedai Walmart mengenakan sejumlah wang sebagai cukai untuk memindahkan 50 $. Ia memerlukan beberapa peratusan wang mengikut kadar pembayaran. Berapakah kad aplikasi tunai yang dimuat di Walmart? Kedai Walmart mengenakan beberapa bayaran khas untuk memuatkan akaun aplikasi tunai . Anda perlu menghubungi juruwang kedai Walmart dan memberikannya maklumat akaun anda dan wang yang ingin anda tambahkan. Dia akan menambah wang dan mengambil sejumlah wang seperti jika baki anda beribu-ribu, maka dia akan mengenakan bayaran sekitar 100 - 200. Sekiranya jumlah anda kurang, mungkin ada bayaran yang lebih rendah. Sekiranya anda meminta juruwang untuk menambahkan wang ke aplikasi Tunai anda setelah menutup kedai Walmart pada waktu 4, ia akan mengenakan wang tambahan untuk tujuan ini.

Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya dalam dolar?

Ya, anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda dari Dollar General Store . Dollar General Store adalah francais di Amerika Syarikat dan juga merupakan syarikat pertukaran dana. Ini memuatkan kad tunai anda dengan cara yang sama seperti kedai Walmart kerana ia juga dikenakan. Terdapat beberapa perbezaan dasar dalam memindahkan dana.

Bagaimana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya? Ikuti langkah mudah

 • · Buka Skrin Utama aplikasi perbankan dan pilih Tab Perbankan
 • · Pilih pilihan Tambah Tunai
 • · Pilih jumlahnya
 • · Pilih Tambah
 • · Anda boleh mengesahkan jumlahnya dengan memasukkan kod atau Touch ID.

Cara menambahkan akaun bank ke aplikasi tunai

Ikuti langkah di bawah untuk menambahkan akaun bank ke aplikasi tunai.

 • · Buka Skrin Utama aplikasi perbankan dan pilih Tab Perbankan
 • · Pilih pilihan Link Bank
 • · Ikut arahannya

Ikuti langkah berikut untuk mengubah suai akaun bank yang dipautkan

 • · Buka Skrin Utama jika aplikasi perbankan dan pilih Tab Perbankan
 • · Pilih Akaun Berpaut atau Bank Berpaut
 • · Pilih dari pilihan yang perlu diubah
 • · Anda boleh Mengganti, Membuang atau Memilih Bank
 • · Ikut arahannya

Cara memuat turun Sejarah Transaksi

Ikuti langkah berikut untuk mengabadikan sejarah sebagai CSv

 • · Buka pautan ini dari komputer desktop https://cash.app
 • · Lihat di sudut kanan atas di mana anda akan mendapat pilihan Pernyataan
 • · Klik Eksport CSV
 • · CSV yang dimuat turun boleh didapati dalam fail yang dimuat turun.

Penyata bulanan akan tersedia dalam lima hari bekerja pada awal bulan baru.

Apakah kad yang disokong dengan aplikasi tunai?

Kad yang disokong dengan aplikasi tunai adalah Discover, American Express dan Visa dapat digunakan untuk transaksi kredit atau debit. Kad kerajaan prabayar juga boleh digunakan tetapi kad kredit tidak berguna. Kad yang tidak disokong sama sekali adalah kad debit perniagaan, PayPal dan kad ATM.

Apa yang berlaku apabila wang tunai tidak dikeluarkan dengan serta-merta?

Sekiranya Kad Debit yang anda miliki tidak menerima wang tunai yang telah anda depositkan maka yuran Deposit segera akan dikembalikan dan jumlahnya akan tiba dalam 1-3 hari bekerja di akaun bank anda. Sekiranya deposit telah dihantar maka mereka tidak dapat ditarik balik. Sekiranya dalam tiga hari deposit tidak kembali ke akaun maka Sokongan di laman web aplikasi tunai boleh dihubungi.

Apa itu Bitcoin?

Ini adalah bentuk cryptocurrency pertama. Kaedah ini digunakan untuk memindahkan wang sekali dalam bentuk kod dan persamaan kriptografi dengan memindahkan, memegang dan menyamakannya. Kelebihan Bitcoin atau mata wang kripto adalah bahawa ia tidak dapat dikendalikan oleh satu entiti yang lebih baik daripada teknologi peer to peer dan desentralisasi.

Apa itu Wang Tunai?

Cash Boost kami diperkenalkan oleh Cash App supaya anda dapat menjimatkan wang anda di tempat seperti peniaga, restoran dan kedai kopi. Inilah bagaimana anda boleh memulakannya.

 • · Buka Skrin Utama aplikasi perbankan dan pilih Tab Perbankan
 • · Tekan pilihan Save with Boost
 • · Ketik Tingkatkan
 • · Ketik tambah Boost
 • · Sekarang mula Simpan

Sekiranya anda telah memohon diskaun Boost tetapi masih belum mendapat jumlahnya, anda boleh meminta semakan. One Boost akan aktif sekaligus atau mereka dapat ditukar apabila diperlukan.

Apa itu Aplikasi Tunai?

Cash App adalah pentadbiran pengalihan tunai yang diedarkan yang dibuat oleh Square Inc. yang membolehkan pelanggan menghantar dan mendapatkan wang tunai. Bantuan ini dapat membantu anda menghantar banyak utiliti kepada rakan kongsi anda, mengurus rakan untuk espresso, membagi perbelanjaan lawatan, atau beberapa tugas penghantaran wang lain yang perlu anda capai dengan pelanggan Aplikasi Tunai yang lain. Money App juga berfungsi dibandingkan dengan buku besar, memberikan kad caj kepada pelanggan yang disebut "Money Card" yang membolehkan mereka membuat pembelian dengan menggunakan aset di akaun Aplikasi Tunai mereka. Aplikasi ini juga membolehkan pelanggan memasukkan wang tunai mereka dalam stok dan membeli dan menjual bitcoin.

Bagaimana saya menghantar dan mendapatkan wang tunai dengan Aplikasi Tunai?

Anda harus bermula dengan memiliki buku besar luar sehingga anda dapat membiayai akaun Aplikasi Tunai anda seperti mempunyai tempat untuk mengeluarkan simpanan Aplikasi Tunai anda. Pada ketika itu, anda akan memuat turun Aplikasi Tunai di telefon bimbit anda. Aplikasi ini akan memandu anda melalui pendaftaran, di mana anda akan membuat rekod dan sambungan pelanggan, dalam keadaan apa pun, dan satu baki kewangan. Anda mempunyai pilihan untuk menggunakan lejar tersebut untuk mengirim wang tunai kepada pelanggan Aplikasi Tunai yang lain untuk memindahkan wang tunai dari akaun Aplikasi Tunai anda ke baki kewangan anda. Ini seperti pentadbiran seperti Venom dan PayPal , yang juga membolehkan anda menghubungkan baki kewangan untuk menghantar wang tunai; anda juga boleh menyimpan sebarang aset yang ada dalam aplikasi sehingga anda bersedia untuk mengeluarkannya.

Untuk menghantar ansuran:

 1. Buka aplikasi Serbaguna Aplikasi Tunai.

 2. Masukkan jumlah yang perlu anda hantar.

 3. Ketik "Bayar."

 4. Masukkan alamat e-mel, nombor telefon, atau "$ Cash tag" (nama pengguna orang lain dalam aplikasi).

 5. Masukkan bahagian yang anda hantar.

Untuk melihat kehalusan ansuran yang diterima, ketuk butang "Pergerakan" . Anda juga akan melihat wang tunai yang disimpan ke dalam akaun Aplikasi Tunai anda pada butang "Wang Tunai Saya" , yang memastikan aset tetap anda tetap berjalan.

Anda juga boleh melengkapkan struktur untuk memasukkan cek anda terus ke akaun Aplikasi Tunai anda.

Kelebihan Aplikasi Tunai

Tiada perbelanjaan untuk pentadbiran asas. Money App tidak mengenakan perbelanjaan dari bulan ke bulan, caj untuk mengirim atau mendapatkan wang tunai, caj dorman, atau perbelanjaan pertukaran yang tidak dikenali.

Mengiringi kad caj percuma mengikut budi bicara. "Kad Tunai" melesenkan pelanggan untuk melakukan perdagangan dan mengeluarkan wang yang mereka ada di akaun Aplikasi Tunai mereka. Kad tersebut diberikan oleh Sutton Bank dan sangat istimewa untuk akaun Aplikasi Tunai pelanggan. Ia tidak dikaitkan dengan baki kewangan individu atau kad cek lain.

Pengeluaran ATM percuma jika anda menubuhkan kedai langsung. Walau apa pun, kosnya adalah $ 2 untuk menggunakan ATM dengan Kad Tunai. "Penyokong wang" membantu anda menyisihkan wang tunai semasa menggunakan kad caj. Pelanggan yang mempunyai Kad Tunai dapat memilih "pertolongan" tertentu kepada mereka yang membolehkan mereka mendapatkan banyak pembelian dengan penjual tertentu (misalnya, potongan 10% dari permintaan dengan Door Dash). Hanya satu lif dibenarkan dinamik pada satu masa, tetapi anda boleh menukar sokongan sekerap yang anda perlukan.

Anda mendapat ganjaran wang untuk rakan yang bergabung menggunakan kod rujukan anda. Sekiranya anda menghantar kod rujukan kepada rakan anda dan mereka mengejar Aplikasi Tunai menggunakan sambungan anda, pada ketika itu, anda mendapat ganjaran tunai $ 5 untuk setiap rakan yang menyertai.

Keupayaan untuk menyumbang. Money App membenarkan pelanggan membeli stok dalam organisasi eksplisit dengan wang tunai yang sedikit atau sebanyak yang mereka perlukan untuk menyumbang. Stok boleh dibeli dengan aset di akaun Aplikasi Tunai anda; sekiranya anda memerlukan lebih banyak aset dalam aplikasi, lebihan jumlah wang akan diambil dari buku besar yang bersambung.

Bitcoin berdaya maju (namun dengan caj). Pelanggan Money Money boleh membeli dan menjual bitcoin, namun, Cash App akan mengenakan dua jenis perbelanjaan: perbelanjaan bantuan untuk setiap pertukaran dan, bergantung pada tindakan pasaran, caj tambahan yang dikawal oleh nilai yang tidak dapat diramalkan di seluruh perdagangan AS.

Bagaimana Kad Aplikasi Tunai berfungsi?

Kad Aplikasi Tunai berfungsi dengan cara yang membolehkan pelanggan membayar sejumlah barang dan barang. Kad aplikasi wang juga digunakan untuk mengeluarkan wang tunai dari ATM atau buku besar. Ini seperti kad caj atau lejar. Perkara yang anda beli akan mengambil wang tunai dari rekod anda dan akan ada sejumlah pembelian yang anda buat dengan baki wang.

Bagaimana saya mendapatkan Kad Aplikasi Tunai?

 • Tulis aplikasi wang di kedai aplikasi anda.

 • Pilih kad permohonan wang dari kumuh.

 • Perkenalkan di layar atau pilih tangkapan percuma.

 • Setelah memperkenalkan, ubah tetapan aplikasi anda dan tetapkan indeks anda.

Adakah Aplikasi Tunai dikenakan?

Memang, Cash App mengenakan caj untuk aset bergerak. 5 Sekiranya anda menggunakan Visa untuk mengirim wang tunai, aplikasi wang akan mengenakan 3% daripada perbelanjaan untuk dipindahkan. Walau apa pun yang berlaku, jika anda memindahkan ansuran melalui kad cek anda atau dari baki kewangan, ia akan percuma kerana adanya pengaturan percuma. Sekiranya anda memerlukan pertukaran wang tunai dan tunai yang disambungkan ke kad cek anda, maka pada masa ini aplikasi ini akan mengenakan bayaran sekitar 1.5% yang rendah.

Bagaimana cara menambah wang tunai ke Kad Tunai dari Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda perlu menambahkan wang tunai ke kad wang anda, anda perlu mengikuti beberapa peringkat;

 • Yang paling penting, buka aplikasi wang di skrin telefon anda.

 • Ikut pilihan Tunai Saya.

 • Tambahkan jumlah yang perlu anda tambah dari keseimbangan wang anda ke kad wang anda.

Adakah saya dapat menyimpan kad permohonan wang saya di ATM?

Lazimnya, ATM mengenakan perbelanjaan untuk menyusun permohonan wang. Sebilangan besar aplikasi tunai ATM dikenakan sekitar 300 rupee untuk menyimpan rekod. Namun, anda boleh mengecas permohonan wang anda dari ATM. Sebilangan ATM mengenakan bayaran tambahan kerana pelbagai strategi bank dan beban dari bank lain. Oleh itu, ia dikenakan bayaran lebih banyak.

Bagaimana saya boleh menambahkan wang tunai ke aplikasi wang saya tanpa lejar?

Sekiranya anda perlu menambahkan wang tunai ke aplikasi wang tanpa bantuan baki kewangan, pada ketika itu anda perlu menambahkannya dengan cara lain. Berikut adalah video strategi yang perlu anda ikuti.

Adakah anda dapat mengeluarkan wang tunai dari aplikasi wang tanpa kad?

Permohonan wang adalah sama dengan jika anda mempunyai lejar. Namun, ini menghilangkan keperluan untuk mengunjungi pejabat bank. Permohonan wang ini sebagai tambahan kepada rekod. Aplikasi wang membolehkan anda mengirim wang tunai dan memindahkan simpanan. Ia juga membolehkan anda mendapatkan wang tunai dan mengeluarkan ansuran dari aplikasi wang anda. Aplikasi Tunai juga berfungsi sehingga anda dapat mengeluarkan wang tunai dari aplikasi Tunai tanpa menggunakan kad wang. Bagaimanapun, jika anda perlu menggunakan kad wang, anda juga dapat menggunakannya untuk alasan ini.

Adakah anda dapat menyimpan kad permohonan wang di Walmart?

Anda boleh memasukkan wang tunai ke dalam aplikasi wang anda dari kedai Walmart. Walmart adalah wang tunai yang menggerakkan wang tunai dan ansuran. Saya perlu tumpukan aplikasi wang dari Walmart, pada ketika itu anda perlu pergi ke kedai Walmart. Pergi ke kaunter wang di sana dan minta agar kerani menambah wang tunai ke aplikasi wang anda. Anda memberikan tambahan kepada kerani dan mengisi baki permohonan Tunai anda. Kedai Walmart mengenakan sejumlah wang sebagai perbelanjaan untuk memindahkan 50 $. Ia memerlukan sejumlah wang tunai seperti yang ditunjukkan oleh kadar ansuran.

Berapakah jumlah kad permohonan wang yang disusun di Walmart?

Kedai Walmart mengenakan beberapa perbelanjaan yang tidak biasa untuk menyusun akaun aplikasi tunai. Anda perlu menghubungi kerani kedai Walmart dan memberikan kehebatan rekod anda dan wang tunai yang perlu anda tambahkan. Dia akan menambah wang tunai dan mengambil sejumlah wang seperti jika keseimbangan anda dalam jumlah besar, dia akan mengenakan bayaran sekitar 100 - 200. Sekiranya jumlah anda kurang, mungkin ada caj yang lebih rendah. Sekiranya anda meminta agar pegawai menambah wang ke aplikasi Tunai anda setelah menutup kedai Walmart pada waktu 4, ia akan mengenakan wang tunai tambahan untuk alasan ini.

Adakah saya dapat menyimpan kad permohonan wang saya dalam dolar?

Anda boleh menyimpan kad permohonan wang anda dari Dollar General Store. (855) 251-0424 Dollar General Store adalah sebuah pertubuhan di Amerika Syarikat dan juga merupakan organisasi perdagangan pergerakan aset. Ini menyimpan kad wang anda sama dengan kedai Walmart kerana ia juga dikenakan. Terdapat beberapa perbezaan pendekatan dalam aset bergerak.

Bagaimana cara menambahkan wang tunai ke kad aplikasi wang di Walgreens?

Anda boleh menambah atau memuatkan kad permohonan wang anda di Walgreens. Strateginya adalah seperti Dollar Store atau Walmart Store. Anda hanya perlu sampai di kerani dan menyimpan wang dalam rekod anda. Kerani akan mempertimbangkan kehalusan dan memuatkan semula rekod anda. Ini adalah pendekatan Walgreens untuk memindahkan simpanan.

Adakah saya dapat menyimpan Kad Aplikasi Tunai saya dalam Dolar Keluarga?

Menyimpan wang dalam aplikasi wang anda adalah setara di semua tempat. Tidak kira sama ada anda pergi ke Family Dollar atau Dollar Store atau Walmart Store, kitaran ini setara dengan keseluruhannya. Di setiap negara, ini adalah cara memindahkan wang tunai atau memuatkan semula rekod anda. Setiap perdagangan ini mengenakan sejumlah perbelanjaan dan membolehkan kita memindahkan ansuran ke seluruh dunia.

Adakah saya dapat meletakkan kad permohonan wang saya di CVS?

CVS adalah wang tunai untuk menambah atau memindahkan kedai di Amerika Syarikat. Ia berfungsi sehingga mengenakan pertukaran aset. Ia tidak dapat dilupakan di premis ini. Anda perlu pergi ke tempat kerja dan meminta kerani CVS untuk menambahkan jumlah wang yang anda ada pada akaun kad wang anda. Ia seperti kedai Walmart dan perdagangan yang berbeza. Anda boleh menambah atau memuatkan wang tunai melalui perdagangan ini.

Adakah saya dapat menyimpan kad permohonan wang saya di Rite Aid?

Melakukan sama seperti aset bergerak yang berbeza. Ritual Aid juga merupakan perdagangan yang menumpukan wang tunai, memindahkan ansuran, dan melakukan pertukaran yang selamat. Ini untuk kesederhanaan individu yang memerlukan pertukaran yang cepat dan sedikit. Anda boleh menyimpan aplikasi wang anda di Rite Aid.

Adakah kad permohonan wang selamat?

Aplikasi Tunai bebas dari sebarang bahaya kerana lejar anda terjamin. Ia sangat terjamin kerana pengaturan keselamatan dan syarat serta penggunaannya. Dalam dunia mutakhir ini, masing-masing bertukar aset dengan begitu. Selepas itu, ia dicadangkan dengan penuh semangat dan mendapat dengan tepat kerana rekod anda adalah milik anda seperti dulu. Jadi ia adalah peribadi. ID rekod dan kunci rahsia anda sesuai untuk anda.

Perkara menarik mengenai Aplikasi Tunai

 • Kewangan anda tidak dilindungi FDIC. Kegunaan Money App mungkin berjalan dan bercakap seperti bank, namun, terdapat perbezaan yang jelas antara aplikasi dan organisasi monetari yang dibenarkan oleh bank. Perlindungan FDIC menyiratkan bahawa jika bank anda tiba-tiba jatuh, aset anda akan dijamin secara pemerintah, sebagai peraturan hingga $ 250,000. Walaupun Kad Tunai diberikan oleh Sutton Bank yang dilindungi FDIC, aset pelanggan dalam Aplikasi Tunai tidak pernah dipindahkan atau dipegang dengan Sutton Bank dan dengan demikian tidak mendapat perlindungan FDIC.

 • Terdapat bayaran untuk menggunakan Visa. Money App mengenakan 3% pertukaran untuk menghantar wang tunai menggunakan Visa yang bersambung. Ini adalah perbelanjaan standard yang benar-benar berbeza dan aplikasi alih tunai yang lain; Venom, misalnya, juga mengenakan bayaran 3% untuk mengirim wang tunai dengan MasterCard yang bersambung. Untuk menjauhkan diri dari caj ini dari dalam dan luar, gunakan lejar yang anda sambungkan atau aset dalam rekod Aplikasi Tunai anda untuk mengirim wang tunai.

 • Terdapat had had pada Kad Tunai. Yang terbaik yang dapat dilalui pada Kad Tunai anda ialah $ 7,000 setiap pertukaran dan setiap hari dan $ 10,000 setiap minggu. Yang paling melampau yang dapat dibelanjakan setiap bulan adalah $ 25,000 .

 • Terdapat had pengeluaran pada Kad Tunai. Jumlah paling ekstrem yang boleh dikeluarkan di ATM atau pertukaran tunai daftar masuk kedai adalah $ 1,000 setiap pertukaran, $ 1,000 setiap hari, dan $ 1,000 setiap minggu.

Soalan Lazim

1. Adakah saya dapat menyimpan kad APP wang saya di Walmart?

Anda boleh memasukkan wang tunai ke dalam aplikasi wang anda dari kedai Walmart. Walmart adalah wang tunai yang menggerakkan wang tunai dan ansuran. Saya perlu tumpukan aplikasi wang dari Walmart, pada ketika itu anda perlu pergi ke kedai Walmart. Pergi ke kaunter wang di sana dan minta agar kerani menambah wang tunai ke aplikasi wang anda.

2. Adakah saya dapat menyimpan kad APP wang saya di Walgreens?

Anda boleh menambah atau memuatkan kad permohonan wang anda di Walgreens. Tekniknya sama dengan kedai Dollar atau kedai Walmart. Anda hanya perlu tiba di kerani dan menyimpan wang ke dalam rekod anda. Kerani akan mempertimbangkan kehalusan dan memuatkan semula rekod anda.

3. Kedai apa yang boleh saya simpan kad APP wang saya?

Anda boleh menambah atau memasukkan wang tunai dalam kad aplikasi wang anda di kedai Dollar General dan 7-Eleven. Selain itu, anda juga boleh menambah wang dengan pergi ke Walmart dan CVS. Untuk ini, anda perlu pergi ke kedai Dollar General dan di sana anda harus pergi ke kaunter wang dan memberi nasihat bahawa anda perlu meletakkan wang tunai dalam aplikasi wang.

4. Adakah anda dapat menyimpan kad APP wang di CVS?

CVS adalah salah satu daripada banyak kedai yang akan membolehkan anda menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai anda, dan bukan juga kedai ubat tunggal. Tempat seperti Rite-Aid dan Walgreens juga akan membolehkan anda menambah kad Aplikasi Tunai anda dengan alasan yang dikehendaki oleh CVS.

5. Adakah saya dapat menyimpan kad APP wang saya di Dollar Tree?

Adakah saya dapat menyimpan kad permohonan wang saya dalam dolar? Anda boleh menyimpan kad permohonan wang anda dari Dollar General Store. Dollar General Store adalah sebuah pertubuhan di Amerika Syarikat dan juga merupakan organisasi perdagangan pergerakan aset. Ia menyimpan kad wang anda dalam laluan yang serupa dengan kedai Walmart kerana ia juga dikenakan.

6. Atas sebab apa saya tidak dapat menambah wang ke aplikasi wang saya?

1 . Lihat sekiranya anda dikaitkan dengan persatuan Wi-Fi yang baik.

2 . Periksa sama ada rekod yang berkaitan dengan Aplikasi Tunai anda cukup besar.

3 . Sekiranya anda belum membuat Kad Tunai, anda tidak akan dapat menambahkan wang tunai.

4 . Juga, sekiranya anda bukan pelanggan yang diperiksa, kerana sejauh mungkin, anda mungkin tidak menambahkan lebih banyak wang tunai.

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya?

Aplikasi Tunai semakin popular di industri platform pengiriman wang. Beberapa ribu pengguna aplikasi Tunai menggunakan aplikasi ini setiap hari dan ramai yang meninggalkan pertanyaan dan ketidakpastian. Satu pertanyaan yang muncul di Aplikasi Tunai adalah: “ Di mana saya dapat memuatkan kad Aplikasi Tunai saya? "

Ketika memuatkan wang untuk Aplikasi Tunai, terdapat beberapa cara untuk memuatkan kad debit Aplikasi Tunai anda:

:moneybag: Bitcoin

:moneybag: Dari bank lain

:moneybag: Pengguna lain menghantar pembayaran kepada anda

Sebaik sahaja anda mempunyai Bitcoin, berikut adalah langkah-langkah untuk menghantar sejumlah wang ke kad Aplikasi Tunai anda:

:money_with_wings: Langkah 1: Buka aplikasi Tunai

:money_with_wings: Langkah 2: Klik / Ketuk garis pusingan di kanan bawah. Itu antara simbol wang dan simbol jam.

:money_with_wings: Langkah 3: Ketuk "Bitcoin", yang tepat di sebelah "Saham".

:money_with_wings: Langkah 4: Tekan butang biru dengan anak panah di dalamnya. Ini harus serupa dengan butang "Beli" di sebelah kanannya.

:money_with_wings: Langkah 5: tekan "Deposit Bitcoin"

:money_with_wings: Langkah 6: Anda akan mendapat kod QR. Anda boleh menyalin / menampal alamat dan menghantar Bitcoin anda dari bursa dan dompet yang anda gunakan.

:money_with_wings: Langkah 7: Sekarang anda tunggu. Ia boleh berlangsung dari beberapa minit hingga beberapa jam, bergantung pada blockchain.

:money_with_wings: Langkah 8: Setelah Bitcoin anda masuk ke dalam akaun anda, anda boleh menjualnya dan wang anda akan muncul di dompet Aplikasi Tunai anda yang siap digunakan.

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya?

Anda perlu pergi ke pejabat dan meminta juruwang CVS untuk menambahkan jumlah yang anda ada ke akaun kad debit anda. Ia serupa dengan kedai Walmart dan bursa lain. Anda boleh menambah atau memuatkan wang melalui pertukaran ini.

Bolehkah saya menambah kad APP Tunai saya di Walgreens?

Anda boleh menambah atau memuatkan kad aplikasi tunai anda di Walgreens. Kaedahnya sama seperti dengan Dollar Store atau Walmart Store. Yang harus anda lakukan ialah mencapai pembayaran dan memasukkan dana ke dalam akaun anda. Juruwang mengambil maklumat akaun anda dan memuatkan semula akaun anda.

Bolehkah saya memuatkan kad APP Tunai saya di CVS?

CVS adalah salah satu daripada banyak kedai yang membolehkan anda menambah wang ke kad Aplikasi Tunai anda, dan bukan satu-satunya farmasi. Tempat seperti Rite-Aid dan Walgreens juga membolehkan anda menambah kad Aplikasi Tunai anda dengan alasan yang sama seperti CVS.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bolehkah saya memuatkan kad Cash APP di 711?

Ya, anda boleh menambah atau mengisi semula kad aplikasi Tunai anda di kedai Dollar General dan 7-Eleven. Anda juga boleh menambah wang dengan mengunjungi Walmart dan CVS.

S: Bolehkah saya menambah kad APP Tunai saya di Walmart?

Ya, anda boleh menambah baki di Walmart pada Kad Aplikasi Tunai. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu menghubungi juruwang di bank dan berkongsi maklumat ID Aplikasi Tunai. Bayar juruwang jumlah yang anda mahukan secara tunai yang anda mahu masukkan ke Kad Aplikasi Tunai.

S: Berapakah kos memuatkan kad Tunai APP?

Aplikasi Tunai menawarkan deposit standard ke akaun bank anda dan deposit segera ke kad debit anda. Deposit standard adalah percuma dan tiba dalam 1-3 hari bekerja. Deposit segera dikenakan bayaran 1.5% (dengan minimum $ 0.25) tetapi segera masuk ke kad debit anda.

S: Bolehkah anda menghantar $ 5,000 melalui aplikasi Tunai?

Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 setiap 30 hari. Anda boleh meningkatkan had ini dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama penuh, tarikh lahir dan 4 digit terakhir SSN anda.

Kesimpulannya

Aplikasi tunai adalah platform pemindahan wang yang membolehkan anda menghantar wang ke mana sahaja anda mahu dengan mudah dan bebas dari masalah. Terdapat kad aplikasi tunai yang perlu anda muatkan untuk menghantar wang kepada mana-mana. Anda perlu mempunyai sejumlah wang di dompet anda untuk melakukan transaksi.

Cara memasukkan wang pada kad Aplikasi Tunai

Apa Yang Anda Tahu. Anda memerlukan akaun perbankan atau kad kredit yang dipautkan untuk menambahkan wang tunai ke Aplikasi Tunai anda untuk mengakses dengan kad Aplikasi Tunai anda.

Artikel ini merangkumi cara menambahkan aset ke kad Aplikasi Tunai anda, termasuk menambahkan aset ke akaun Aplikasi Tunai di mana-mana telefon bimbit dan cara menambahkan aset tanpa menggunakan akaun bank atau kad Kredit.

Bagaimana untuk menambah wang anda ke Aplikasi Tunai anda?

Bagaimana cara memasukkan wang pada kad Aplikasi Tunai?

Anda mesti mempunyai kad cek, Mastercard atau Kad Kredit untuk digunakan untuk menggunakan teknik ini untuk menambahkan wang anda ke kad Aplikasi Tunai anda. Sebilangan kad tidak membenarkan pertukaran aset ke Aplikasi Tunai, walaupun anda boleh menggunakannya sebagai sumber pembiayaan untuk membayar yang lain menggunakan Aplikasi Tunai.

Ikuti prosedur ini di bawah ...

 • Buka Aplikasi Tunai pada telefon iPhone atau Android anda di skrin utama aplikasi tunai.
 • Tekan Tambah Wang Tunai .
 • Pilih jumlah yang anda mahu tambah wang ke aplikasi tunai anda.
 • Ketik Tambah .
 • Gunakan Touch ID atau masukkan PIN anda untuk mengesahkan.

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk memahami, klik Perincian untuk mengetahui…

:brown_circle: Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya?

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya adalah cara menyimpan wang atau kad tunai di aplikasi tunai anda. Sekiranya anda ingin memuatkan wang dalam kad aplikasi tunai anda, maka anda harus pergi ke francais pemindahan wang atau kedai Dollar General untuk memuatkan wang tunai dalam aplikasi anda. Sebilangan besar kedai yang menjual kad Aplikasi Tunai , juga menyediakan perkhidmatan memuat semula untuk memasukkan wang ke kad anda. Wal-Mart, ubat CVS, Walgreen, dan lain-lain akan memuatkan semula kad prabayar Utama yang mereka jual di kedai mereka termasuk; Green Dot, Vanilla, Nexus, dan Belanja Bersih.

Untuk memuatkan kad aplikasi tunai anda, anda perlu pergi ke kaunter tunai dan meminta juruwang memasukkan wang ke dalam akaun kad aplikasi tunai anda. Anda akan memberitahunya rujukan kad aplikasi tunai anda dan wang akan dipindahkan ke aplikasi anda.

:brown_circle: Bagaimana kad APP tunai berfungsi?

Kad aplikasi tunai berfungsi dengan cara yang membolehkan pengguna membayar sejumlah barang dan produk. Kad aplikasi tunai juga digunakan untuk pengeluaran wang dari ATM atau akaun bank. Ia berfungsi sama seperti kad debit akaun bank. Perkara yang akan anda beli akan mengambil wang dari akaun anda dan akan ada katalog pembelian yang anda beli dari baki kad tunai anda.

:brown_circle: Bagaimana saya mendapatkan kad APP tunai?

 1. Tulis Aplikasi Tunai di gedung aplikasi anda .
 2. Pilih aplikasi Kad kad dari senarai.
 3. Pilih butang Pasang atau Dapatkan percuma di skrin.
 4. Setelah memasang, sesuaikan tetapan aplikasi anda dan tetapkan katalog anda.

:brown_circle: Adakah Kad Aplikasi Tunai mengenakan bayaran?

Ya , aplikasi tunai mengenakan bayaran untuk memindahkan dana. Sekiranya anda menggunakan kad kredit untuk mengirim wang, maka aplikasi tunai akan mengenakan bayaran 3% untuk pemindahan. Tetapi jika anda akan memindahkan pembayaran melalui kad debit atau dari akaun bank, maka ia akan percuma kerana polisi percuma. Sekiranya anda mahukan pemindahan wang dan dana segera ke kad debit anda, aplikasi ini akan mengenakan yuran yang sangat rendah hampir 1.5% .

:brown_circle: Bagaimana cara menambah wang ke kad tunai dari Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda ingin menambahkan wang ke kad tunai anda, maka anda harus mengikuti beberapa langkah;

 • Pertama, buka aplikasi tunai di skrin telefon anda.
 • Klik pada pilihan Tunai Saya .
 • Tambahkan jumlah yang anda mahu tambahkan ke kad tunai anda dari baki tunai anda.

:red_circle: Bolehkah saya memuatkan kad APP tunai saya di ATM?

Ya, anda boleh memuatkan kad APP tunai saya di atm. Biasanya, ATM mengenakan bayaran untuk memuatkan aplikasi tunai . Sebilangan besar ATM mengenakan bayaran hampir 300 Rupee untuk memuatkan akaun aplikasi tunai . Tetapi anda boleh mengenakan kad aplikasi tunai anda dari ATM. Sebilangan ATM mengenakan bayaran tambahan kerana polisi bank yang berbeza dan pemuatan dari bank lain. Dengan cara ini, ia memerlukan lebih banyak bayaran.

:red_circle: Bolehkah anda mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa kad?

Ya, anda boleh mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa kad . Kad aplikasi tunai adalah sama seperti anda mempunyai akaun bank. Tetapi ia menghilangkan keperluan untuk pergi ke cawangan bank. Ini adalah titik tambah bagi akaun aplikasi Tunai. Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar wang dan memindahkan dana. Ini juga membolehkan anda menerima wang dan mengeluarkan pembayaran dari aplikasi tunai anda . Aplikasi tunai juga berfungsi dengan cara anda dapat mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa menggunakan kad tunai . Tetapi jika anda ingin menggunakan kad tunai , maka anda juga boleh menggunakannya untuk tujuan ini.

:brown_circle: Bolehkah anda memuatkan kad APP tunai di Walmart?

Ya , anda boleh memuatkan wang dalam aplikasi tunai anda dari kedai Walmart . Walmart adalah mata wang yang memindahkan dana dan pembayaran. Saya ingin memuatkan aplikasi tunai dari Walmart, maka anda harus pergi ke kedai Walmart. Pergi ke kaunter tunai dan minta juruwang menambah wang ke kad aplikasi tunai anda. berikan jumlah kepada juruwang dan isikan baki kad aplikasi tunai anda. Kedai Walmart mengambil sejumlah cukai untuk memindahkan wang. Ia memerlukan beberapa peratusan wang mengikut kadar pembayaran.

:red_circle: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya pada dolar umum?

Ya , anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda dari kedai umum Dollar. Kedai am dolar sebenarnya merupakan francais Amerika Syarikat dan ia juga merupakan syarikat pertukaran dana. Ini memuatkan kad tunai anda dengan cara yang serupa dengan Walmart kerana ia juga mengenakan bayaran. Terdapat beberapa perbezaan dasar dalam memindahkan dana.

:red_circle: Bagaimana cara menambah wang ke kad aplikasi tunai di Walgreens?

Anda boleh menambah atau memuatkan kad aplikasi tunai anda di Walgreens . Kaedahnya sama seperti kedai Dollar atau kedai Walmart. Anda hanya perlu menghubungi juruwang dan memasukkan wang tunai ke dalam akaun anda. Juruwang akan mengambil maklumat akaun anda dan memuatkan semula akaun anda. Ini adalah cara Walgreens untuk memindahkan dana.

:brown_circle: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya pada dolar keluarga?

Ya, anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai pada dolar keluarga. Memuatkan wang tunai dalam aplikasi tunai anda sama di mana sahaja. Sama ada anda pergi ke kedai keluarga atau dolar atau kedai Walmart, prosedurnya sama di mana sahaja. Di setiap negara, sama seperti cara memindahkan wang atau memuatkan semula akaun anda. Semua pertukaran ini mengenakan beberapa cukai dan memberi kita kemudahan dalam memindahkan pembayaran ke seluruh Dunia.

:red_circle: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya di CVS?

Ya, anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai di CVS. CVS adalah kedai menambah atau memindahkan wang di Amerika Syarikat . Ia berfungsi dengan cara yang mengenakan bayaran untuk pemindahan wang. Ia berfungsi di pangkalan ini. Anda harus pergi ke pejabat dan meminta juruwang CVS untuk menambahkan jumlah yang anda ada, ke akaun kad tunai anda. Ia sama dengan kedai Walmart dan bursa lain. Anda boleh menambah atau memuatkan wang melalui pertukaran ini.

:red_circle: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya dengan bantuan ritus?

Ya, anda boleh memuatkan aplikasi tunai anda di Rite Aid. Sama seperti dana pemindahan francais yang lain. Rite Aid juga merupakan pertukaran yang memuatkan wang, memindahkan pembayaran, dan membuat transaksi yang selamat. Ini untuk kemudahan orang yang mahukan urus niaga segera dan sedikit.

:red_circle: Adakah kad APP tunai selamat?

Ya, kad aplikasi tunai selamat. Aplikasi Tunai selamat dan dilindungi kerana akaun bank anda dilindungi. Ia sangat dilindungi kerana dasar privasi dan syarat serta penggunaannya. Setiap orang di dunia moden ini menggunakan cara ini untuk memindahkan dana. Oleh itu, sangat digalakkan dan selamat kerana akaun anda hanya milik anda. Itulah sebabnya ia bersifat peribadi. ID akaun dan kata laluan anda dijamin kepada anda.

:brown_circle: Mengapa saya mendapat kad APP tunai?

Saya mendapat kad APP tunai kerana saya dapat menggunakannya untuk membayar sesuatu. Aplikasi tunai adalah sama dengan kad debit bank. Kad debit digunakan untuk membayar barang dan barang. Dengan cara yang sama, kad aplikasi tunai digunakan untuk membayar barang yang anda beli di kedai atau dalam talian. Kad aplikasi tunai membolehkan anda mengamankan wang anda dan melakukan pemindahan dan transaksi yang mudah dan pantas. Itulah sebabnya ia berjaya pada orang moden dan anda boleh menghantar dan menerima wang untuk produk hanya dalam beberapa saat.

:brown_circle: Adakah saya memerlukan akaun bank untuk aplikasi tunai?

Tidak , anda tidak memerlukan latar belakang akaun bank untuk pengesahan akaun aplikasi tunai . Sebenarnya, kad aplikasi tunai sama dengan akaun bank. Tetapi akaun aplikasi tunai hanya bergantung pada alamat e - mel dan nombor telefon anda sahaja. Akaun aplikasi tunai disahkan di pangkalan e-mel dan nombor telefon anda. Itulah sebabnya ia terjamin dan berfungsi dalam masyarakat kerana dasar yang mudah.

:brown_circle: Bagaimana anda membayar dengan aplikasi tunai?

 1. Buka Aplikasi Tunai di telefon anda ketuk simbol Transfer di skrin
 2. Masukkan jumlah wang yang ingin anda hantar.
 3. Ketuk perkataan "Bayar" di skrin
 4. Masukkan e-mel, nombor telefon penerima dan hantarkan wang.

:brown_circle: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya pada dolar umum?

Ya, anda boleh memuatkan wang tunai anda pada dolar umum dan anda juga boleh memuatkan aplikasi tunai saya pada pukul tujuh sebelas juga. Kad aplikasi tunai adalah untuk kemudahan orang untuk memindahkan wang dengan mudah dan menerima wang yang dihantar oleh seseorang.

:brown_circle: Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya di Walmart?

Ya, anda boleh memuatkan aplikasi tunai saya di kedai Walmart pada bila-bila masa yang anda mahukan, Walmart menyediakan fakulti itu. Walaupun sedikit bayaran akan dikenakan padanya. Seperti yang kita ketahui, Walmart adalah pertukaran mata wang. Oleh itu, ia menyediakan kemudahan ini dan membolehkan penggunanya menggunakan kemudahan ini dengan mudah dan terlindung.

:red_circle: Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya?

Adakah anda memikirkan soalan ini di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya? Sekiranya ya, anda telah datang di tempat yang betul. Aplikasi tunai telah semakin popular dalam industri platform pemuatan wang dengan kad aplikasi tunai. Beribu-ribu pengguna aplikasi tunai menggunakan aplikasi ini setiap hari ke banyak kiri dengan pertanyaan dan ketidakpastian. Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya adalah cara memuat tunai dalam aplikasi tunai anda . Sekiranya anda ingin memuatkan wang dalam aplikasi tunai anda , maka anda harus pergi ke kedai am dolar untuk memuatkan aplikasi tunai di kad anda . Untuk memuatkan kad aplikasi tunai anda , anda perlu pergi ke kaunter tunai dan meminta juruwang menyerahkan wang ke akaun aplikasi tunai anda dengan menggunakan kad. Anda akan memberitahunya, aplikasi tunai anda merujuk kepada aplikasi tunai anda . Anda boleh memuatkan aplikasi tunai anda dari kedai pemindahan wang seperti Western Union, PayPal, kedai Walmart, dll. Anda boleh memuatkan semula kad aplikasi tunai anda dari kedai. Sama seperti kad debit untuk memuatkan wang tunai anda . Ini adalah cara untuk menyimpan wang atau wang tunai dalam aplikasi tunai dengan kad. Ini digunakan dengan memuatkan wang di aplikasi tunai melalui mentransfer wang oleh kedai umum dolar. Ia dilakukan dengan memindahkan wang ke akaun tunai dengan bantuan kaunter tunai . Dengan memberikan maklumat kepada juruwang, wang akan ditransfer atau jika anda menghadapi masalah menggunakan kad di aplikasi tunai anda, anda dapat menyelesaikannya dengan direktori telepon pelanggan aplikasi tunai . Setiap kali anda memerlukan bantuan mengenai masalah deposit langsung aplikasi tunai , anda perlu menghubungi kaunter aplikasi tunai , 1-800-969-1940 (bebas tol).

:red_circle: Adakah anda tahu apa itu kad aplikasi tunai?

Kad Cash adalah kad debit Visa yang boleh digunakan untuk mencari wang untuk barangan dan perkhidmatan daripada App kredit tunai anda, kedua-dua dalam talian dan di kedai-kedai. Kad Tunai anda boleh digunakan di belakang anda memesannya dengan menambahkannya ke Apple Pay dan Google Pay, atau dengan menggunakan perincian kad yang terdapat di pembelaan Kad Tunai . Ini dengan Microsoft Pay yang serasi, Samsung Pay (AS sendiri), Amazon Cash (semua mata wang) & banyak lagi. Pada era pertama, anda menggunakan akaun Kad Tunai kerana salah satu aplikasi ini akan menjimatkan $ 20 sebulan; ini berlaku untuk semua transaksi setelah setiap tarikh pembayaran dilancarkan.

:black_circle: Bagaimana cara menghantar wang di aplikasi tunai tanpa kad debit?

Metodologi kecekapan dalam susunan aplikasi tunai adalah bahawa anda harus menambahkan dana ke dalam akaun aplikasi tunai anda dan menggunakannya tanpa didekati. Jadi, Akaun aplikasi Baki Dalam Tunai anda tidak memerlukan kad debit alasan dan anda boleh menyemaknya melalui akaun anda ditutup. Terdapat arahan tetapi jika anda ketat sedih untuk tunai keluar sokongan kanak-kanak di ATM. Untuk mendapatkan wang penyelenggaraan di ATM, anda akan menunjukkan alasan untuk bergabung bersama dan menghasilkan kad tunai dengan menyelesaikan prosedur yang diperlukan. jika anda merasa terseksa untuk menghantar dan mengambil wang, anda boleh menggunakan versi aplikasi tunai tanpa kad debit. Sekiranya anda menginginkan dunia semula jadi yang bermanfaat bagi pengguna, kemudian cubalah menggunakan lebih dari 1 ATM tanpa membayar Aplikasi Tunai yang menjadikannya lancar di sana sendiri satu aplikasi yang diperlukan untuk setiap transaksi.

:large_blue_circle: Bolehkah anda menggunakan kad kredit pada aplikasi tunai?

Ya, pengguna aplikasi tunai dapat menggunakan kad kredit dengan berkesan untuk mengirim wang dan membayar bil dengan mudah. Walau bagaimanapun, untuk mencapai ini, anda perlu memasukkan kad anda ke akaun aplikasi tunai anda. Memautkan kad kredit anda adalah perlu untuk menghantar wang. Walaupun begitu, seseorang masih dapat melakukan penyelenggaraan tanpa memautkan akaun aplikasi mereka.

 1. Buka aplikasi tunai anda ,
 2. Pergi ke tab tunai saya dengan mengetuk ikon bangunan di sudut kiri bawah,
 3. Ketik tambahkan kad kredit dengan nama bank anda.

:large_blue_circle: Bagaimana cara menambahkan kad debit ke aplikasi tunai?

 • Buka kunci peranti iPhone atau Android anda dan lancarkan Aplikasi Tunai,
 • Buka Aplikasi Tunai pada iPhone atau telefon pintar Android anda,
 • Ketik pilihan "Wang Tunai saya" pada aplikasi ini ,
 • Di halaman "Tunai Saya" , ketuk pilihan "+ Tambah Bank" pada Aplikasi Tunai,
 • Setelah anda mengetuk "+ Tambahkan Kad Kredit", jika anda ingin menambahkan kad kredit atau debit, masukkan maklumat kad anda, lalu ketuk "Tambahkan Kad." Ini akan menghubungkan kad ke akaun anda.

:black_circle: Berapa caj aplikasi tunai?

Aplikasi Tunai mengenakan bayaran 3% daripada transaksi untuk menghantar wang melalui kad kredit terpaut aplikasi tunai. Ini adalah bayaran yang agak standard berbanding dengan aplikasi pemindahan wang yang lain; Venmo, misalnya, juga mengenakan bayaran 3% untuk mengirim wang dengan kad kredit yang dipautkan.

:red_circle: Adakah anda memikirkan atm aplikasi tunai? Sekiranya ya, anda telah datang di tempat yang betul.

Anda boleh menggunakan kad tunai anda untuk membuat pengeluaran ATM dengan pin tunai anda di mana-mana ATM. Pengeluaran ATM kad tunai anda terhad. Kad tunai berfungsi di mana-mana ATM, dengan bayaran 2 $ sahaja yang dikenakan oleh aplikasi tunai untuk menggunakan atm. Aplikasi tunai dengan serta-merta membayar yuran ATM , termasuk yuran pengendali ATM , untuk pelanggan yang mendapat gaji $ 300 atau lebih dari 300 $ secara langsung yang dimasukkan ke dalam aplikasi tunai mereka setiap bulan. Setelah anda berjaya mengaktifkan pengeluaran ATM percuma dengan wang tunai, setiap deposit yang layak anda terima selepas itu akan menambah pembayaran wang ATM selama berhari-hari. Oleh kerana aplikasi tunai itu sendiri tidak mencapai bayaran ATM, saya menanggung perbelanjaan nasihat yang meminta maaf ATM di kawasan anda.

:red_circle: Adakah anda bimbang tentang had pengeluaran wang dari aplikasi tunai anda? Sekiranya ya, siaran ini adalah untuk anda.

Had pengeluaran harian anda adalah jumlah keseluruhan pengeluaran yang anda dapat setiap hari dari semua akaun yang dikaitkan dengan kad tersebut. Apabila anda memuat turun Aplikasi Tunai dan menyediakan akaun anda, anda boleh menghantar dan menerima wang di bawah beberapa had. Had pengeluaran aplikasi tunai: Jumlah maksimum pengeluaran adalah $ 250.00 setiap transaksi, $ 250.00 sehari, $ 1.000.00 seminggu, dan $ 1.250.00 sebulan. Ini adalah had sempurna untuk mengeluarkan wang. Pengeluaran wang dengan aplikasi tunai sangat mudah. Sebarang penarikan penyertaan anda dalam program ini akan berlaku hanya setelah kami mempunyai jangka masa yang munasabah untuk memproses penarikan anda. Had pengeluaran tunai juga dikenali sebagai had kad Aplikasi Tunai. Pengeluaran ATM Kad Tunai anda terhad.

Untuk mengeluarkan bitcoin dari Aplikasi Tunai anda:

 • Ketik tab Perbankan di skrin utama Aplikasi Tunai anda,
 • Pilih Bitcoin,
 • Tekan Tarik Bitcoin,
 • Tekan Gunakan Alamat Dompet untuk memasukkannya secara manual,
 • Sahkan dengan PIN atau Touch ID anda.

:red_circle: Adakah anda berfikir tentang cara menambahkan seseorang ke aplikasi tunai? Sekiranya ya, anda telah datang di tempat yang betul.

Aplikasi Tunai adalah kaedah pantas untuk menghantar wang kepada orang lain. Ia percuma dan juga selamat kerana anda dapat melindungi semua pembayaran anda dengan kata laluan. Di samping itu, anda boleh membekukan kad apl tunai anda sekiranya anda mencuri atau kehilangannya. Anda boleh menambahkan lapisan keselamatan tambahan dengan meluluskan pembayaran dengan ID cap jari anda di aplikasi tunai. Tambah Seseorang di Aplikasi Tunai: Menambah rakan dan keluarga ke aplikasi sama sekali tidak rumit. Satu-satunya syarat ialah mereka mempunyai akaun Aplikasi Tunai aktif - kerana hanya pengguna aplikasi yang boleh menukar wang. Anda mesti berumur sekurang-kurangnya 18 tahun untuk membuat akaun dan menghantar serta menerima wang menggunakan aplikasi ini. Nasib baik, anda tidak memerlukan lebih dari beberapa minit untuk membuat akaun. Sekiranya anda mempunyai akaun di bank yang lebih kecil, anda mungkin perlu menunggu beberapa saat untuk diluluskan. Tetapi kebanyakan bank utama biasanya mendapat persetujuan segera. Sebaik sahaja anda diluluskan, anda boleh mula mengirim wang kepada rakan dan keluarga anda. Dapatkan $ 5 apabila rakan menggunakan kod rujukan anda untuk menghantar $ 5 atau lebih dari akaun Aplikasi Tunai yang baru dibuat. Untuk menerima bonus, pastikan rakan anda memaut kad debit dan menghantar pembayaran dalam masa 14 hari. Untuk menambahkan seseorang ke Aplikasi Tunai :

 • Ketik ikon profil di skrin utama Aplikasi Tunai anda,
 • Ketik butang "Jemput Rakan",
 • Ketik Benarkan membenarkan Aplikasi Tunai mengakses kenalan anda,
 • Ketik Dapatkan $ 5 di sebelah nama kenalan untuk menjemput mereka.

:red_circle: Adakah anda bimbang dengan soalan ini yang memerlukan akaun bank untuk Aplikasi Tunai? Sekiranya ya, anda telah datang di tempat yang betul.

Aplikasi Tunai tidak bergantung pada nombor akaun untuk mengenal pasti anda seperti akaun bank tradisional. Sebaliknya, anda hanya dikenali melalui alamat e-mel atau nombor telefon anda. Sebagai alternatif, anda boleh membuat dan menggunakan pengecam unik yang disebut oleh aplikasi sebagai $ Cashtag. Kami akan berusaha menghilangkan keraguan dengan cara termudah. Dalam artikel ini, pengguna akan memahami sama ada mereka dapat mengirim atau menerima wang dengan menggunakan Aplikasi Tunai tanpa akaun bank.

Kad aplikasi tunai adalah cara menyimpan wang atau kad tunai di aplikasi tunai anda. Sekiranya anda ingin memuatkan wang pada kad aplikasi tunai anda, maka anda harus pergi ke francais pemindahan wang atau kedai Dollar General untuk memuatkan wang tunai dalam aplikasi anda. Sebilangan besar kedai yang menjual kad Aplikasi Tunai, juga menyediakan perkhidmatan memuat semula untuk memasukkan wang ke kad anda. Wal-Mart , ubat CVS, Walgreen, dan lain-lain akan memuatkan semula kad prabayar Utama yang mereka jual di kedai mereka termasuk; Green Dot, Vanilla, Nexus, dan Belanja Bersih.

Bagaimana kad APP tunai berfungsi?

Kad aplikasi tunai berfungsi dengan cara yang membolehkan pengguna membayar sejumlah barang dan produk. Kad aplikasi tunai juga digunakan untuk pengeluaran wang dari ATM atau akaun bank. Ia berfungsi sama seperti kad debit akaun bank. Perkara yang akan anda beli akan mengambil wang dari akaun anda dan akan ada katalog pembelian yang anda beli dari baki kad tunai anda.

Bagaimana saya mendapatkan kad APP tunai?

 • Tulis Aplikasi Tunai di gedung aplikasi anda .

 • Pilih aplikasi kad Tunai dari senarai.

 • Pilih butang Pasang atau Dapatkan percuma di skrin.

 • Setelah memasang, sesuaikan tetapan aplikasi anda dan tetapkan katalog anda.

Adakah Kad Aplikasi Tunai mengenakan bayaran?

Ya , aplikasi tunai mengenakan bayaran untuk memindahkan dana. Sekiranya anda menggunakan kad kredit untuk mengirim wang, maka aplikasi tunai akan mengenakan bayaran 3% untuk pemindahan. Tetapi jika anda akan memindahkan pembayaran melalui kad debit atau dari akaun bank, maka ia akan percuma kerana polisi percuma. Sekiranya anda mahukan pemindahan wang dan dana dengan segera ke kad debit anda, aplikasi ini akan mengenakan yuran yang sangat rendah hampir 1.5% .

Bagaimana cara menambah wang ke kad tunai dari Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda ingin menambahkan wang ke kad tunai anda, maka anda harus mengikuti beberapa langkah;

 • Pertama, buka aplikasi tunai di skrin telefon anda.

 • Klik pada pilihan Tunai Saya .

 • Tambahkan jumlah yang anda mahu tambahkan ke kad tunai anda dari baki tunai anda.

Bolehkah anda mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa kad?

Ya, anda boleh mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa kad . Kad aplikasi tunai adalah sama seperti anda mempunyai akaun bank. Tetapi ia menghilangkan keperluan untuk pergi ke cawangan bank. Ini adalah titik tambah bagi akaun aplikasi Tunai. Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar wang dan memindahkan dana. Ini juga membolehkan anda menerima wang dan mengeluarkan pembayaran dari aplikasi tunai anda . Aplikasi tunai juga berfungsi dengan cara anda dapat mengeluarkan wang dari aplikasi tunai tanpa menggunakan kad tunai . Tetapi jika anda ingin menggunakan kad tunai , maka anda juga boleh menggunakannya untuk tujuan ini.

Bolehkah Anda Menambah Wang pada Kad Aplikasi Tunai?

Ya, anda boleh menambah wang dan memasukkan wang tunai ke kad aplikasi tunai anda. Terdapat beberapa pilihan untuk menambahkan wang ke kad Tunai anda - Pindahkan wang dari bank dan kad debit. Tambahkan dana di lokasi runcit tertentu di Walmart dan Target dengan tenang.

Cash App Card adalah kad debit yang dapat disesuaikan yang dihubungkan dengan baki App Tunai anda. Ia boleh digunakan di mana sahaja Visa diterima, baik dalam talian dan di kedai, dan bukannya memotong wang dari akaun bank.

Sekarang anda faham bahawa baki Kad Tunai anda dihubungkan dan berafiliasi secara langsung dengan Akaun Tunai anda. Oleh itu, jika anda mempunyai dana di akaun anda, Kad Aplikasi Tunai fizikal anda juga akan mempunyai akses ke wang tersebut.

Sebagai contoh, jika anda mempunyai kad Aplikasi Tunai dan anda sangat suka membeli beg, pakaian, dll. Tetapi, baki Kad Aplikasi Tunai anda hampir habis dan memerlukan dana , anda perlu menambahkan wang tunai ke kad anda.

Pelbagai kaedah untuk memuatkan Kad aplikasi tunai:

Aplikasi tunai berguna jika anda menambah wang ke kad anda. Sekiranya anda tidak tahu bagaimana menambahkan wang ke dalam kad saya, maka tidak ada gunanya dan tidak berguna, sehingga meletakkan wang di dalamnya. Terdapat banyak cara untuk menambahkan wang ke kad aplikasi tunai anda. Anda boleh menambah wang dengan mengunjungi beberapa kedai seperti Walmart , CV, petak, dan banyak lagi. Anda juga dapat menambahkan uang dengan memeriksa akaun dan mengirim permintaan.

Bagaimana cara meletakkan Kad Fizik pada Kad Aplikasi Tunai di Kedai?

Sekiranya anda tidak mempunyai akaun bank yang aktif, ada cara alternatif seperti di Kedai untuk memuatkan Kad anda.

Beberapa tahun yang lalu, anda hanya dapat menambahkan wang ke kad Aplikasi Tunai melalui kad debit atau akaun bank anda.

Tetapi sekarang anda boleh menambahkan wang dalam kad aplikasi tunai anda di banyak kedai serbaneka - kedai Walmart, Dollar General, CVS, dan 7-Eleven .

Walaupun anda tidak mempunyai akses ke akaun bank, anda masih boleh menambahkan dana yang ditambahkan ke dalam Kad Aplikasi Tunai anda.

Kunjungi mana-mana kedai di atas dan minta juruwang memuatkan wang ke Kad Aplikasi Tunai anda. Setelah dana dipindahkan ke akaun anda, anda boleh membuat pembayaran secara tunai.

Kedai Apa Yang Boleh Saya Muatkan Kad Aplikasi Tunai Saya?

Anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda di banyak kedai runcit seperti Walmart, CVS, Walgreens , Rite Aid, dan 7-Eleven. Minta Juruwang untuk memasukkan wang ke dalam akaun aplikasi tunai anda. Berikan rujukan aplikasi tunai anda dan wang akan dimuat ke Aplikasi Tunai anda.

Kedai Apa Yang Boleh Saya Muatkan Kad Aplikasi Tunai Saya? Adakah baki kad Aplikasi Tunai anda hampir habis? Seperti yang anda ketahui bahawa kad aplikasi Tunai dihubungkan terus ke baki Aplikasi Tunai anda. Dalam artikel ini, kami akan membincangkan kedai mana yang membolehkan anda memuatkan wang ke Kad Aplikasi Tunai anda.

Aplikasi Tunai membolehkan pengguna memuat semula kad Aplikasi Tunai dengan cara yang berbeza - Dalam talian dan juga melalui Kedai.

Anda boleh memilih kaedah apa pun untuk membiayai kad anda mengikut keselesaan anda. Anda boleh memasukkan wang ke Kad anda dengan akaun bank atau kad debit yang dipautkan dan juga dengan mengunjungi kedai.

Terdapat begitu banyak soalan mengenai kedai mana saya boleh memuatkan kad Aplikasi Tunai saya. Hari ini, kami akan menerangkan kepada anda semua proses mudah dan menambahkan wang di kedai seperti Walmart , Walgreen, dan banyak lagi.

Muat kad anda dari kedai serbaneka Walgreen:

Pengguna aplikasi tunai dapat memuat semula kad mereka dari kedai Walgreen dengan mudah. Pengguna boleh memuatkan kad mereka tanpa akaun perbankan dan mudah. Sekiranya anda ingin memuatkan semula kad anda melalui kedai Walgreen maka sangat mudah. Baiklah! Anda perlu mengunjungi cawangan kedai Walgreen yang berdekatan dan membuat hubungan dengan juruwang kedai tersebut . Kemudian beritahu dia bahawa anda harus menambahkan wang ke kad aplikasi tunai anda. Juruwang mungkin meminta nombor anda untuk mengesahkan bahawa anda adalah pelanggan berdaftar Walgreen atau tidak.

Sudah tentu, jika anda adalah ahli Walgreen yang berdaftar, kad anda akan dimuat semula secara automatik secara percuma. Tetapi jika anda tidak berdaftar dengan jabatan Walgreen, maka anda perlu membayar yuran untuk memasukkan wang ke kad anda. Juruwang akan memuatkan wang dengan bantuan mesin bacaan hanya dalam beberapa saat.

Muatkan kad dari Dollar General:

Sama seperti Walgreen, anda boleh memuatkan kad anda dari kedai am Dollar. Begitu juga, anda perlu menghampiri juruwang di kedai bil dengan aplikasi kad tunai anda . 1 Anda harus memberitahunya tentang memuat semula wang dan hanya, mengesahkan nombor anda dan memberikan kad itu kepada juruwang. Juruwang akan memuatkan semula kad anda dan mengembalikannya kepada anda dalam masa beberapa saat. Ini adalah kaedah yang sangat mudah untuk menambahkan wang ke kad tunai anda .

Bagaimana cara menambah wang ke kad Aplikasi Tunai anda di Walmart?

Anda boleh menambah atau memuatkan kad aplikasi tunai anda di Walmart. Kaedahnya sama seperti Walgreens atau kedai CVS. Anda hanya perlu menghubungi juruwang Walmart dan memasukkan wang tunai ke dalam akaun anda. Walmart Cashier akan mengambil maklumat akaun anda dan memuatkan semula akaun anda .

Untuk menambahkan dana ke kad Aplikasi Tunai anda cukup mudah dan mudah. Yang mesti anda lakukan hanyalah mengunjungi mana-mana kedai Walmart terdekat di kawasan anda. Hubungi dengan juruwang dan minta untuk menambahkan wang ke kad Tunai anda.

Sekali lagi, persoalan di fikiran semua orang ialah Adakah Walmart mengenakan bayaran untuk menambahkan wang ke kad Aplikasi Tunai? Ya, Walmart mengenakan bayaran untuk menambahkan wang ke kad anda. Namun, ia hanya dapat diberitahu oleh juruwang.

Malangnya, perkhidmatan pemuatan Wang untuk Aplikasi Tunai di Walmart tidak tersedia di setiap negeri di negara ini dan bayaran untuk menambah wang juga tidak tetap dan berbeza dari kedai ke kedai.

Juruwang mungkin menambah wang dan memerlukan sejumlah wang seperti jika baki jumlah anda berjumlah ribuan, dalam hal itu, yuran boleh berkisar hampir 100 - 200.

Tetapi jika jumlah anda rendah, mungkin ada yuran yang lebih rendah. Sekiranya anda meminta juruwang untuk menambahkan wang ke aplikasi tunai anda setelah waktu tutup 2 di kedai Walmart, maka siapa yang tahu? mereka mungkin mengenakan wang tambahan untuk masa tambahan mereka.

Adakah Walmart mengenakan bayaran untuk menambahkan wang ke kad Aplikasi Tunai?

Ya, Walmart mengenakan bayaran untuk perkhidmatan tersebut. Walau bagaimanapun, bayaran untuk menambah dana tidak tetap. Akan ada sejumlah caj tambahan untuk menambahkan wang ditambah dengan jumlah yang ingin anda tambahkan.

Berikan ID Aplikasi Tunai dan butiran yang diperlukan untuk proses ini. Dan Juruwang akan menambahkan jumlah yang diinginkan ke Kad Aplikasi Tunai anda.

Bagaimana cara menambah wang ke kad Aplikasi Tunai di Walgreens?

Anda boleh menambah wang ke Kad Aplikasi Tunai anda di mana-mana Kedai Walgreens di AS. anda hanya perlu pergi ke kaunter tunai Walgreens kedai dan kemudian meminta juruwang memuatkan jumlah tersebut ke Kad Tunai anda. Anda boleh membayar secara tunai atau debit atau kad kredit untuk jumlah tersebut.

Walgreens adalah syarikat yang berpusat di Amerika dan merupakan destinasi sehenti untuk produk farmasi bersama dengan pelbagai jenis produk yang berkaitan dengan elektronik, penjagaan kulit, Bahan makanan, mainan, kosmetik , dan produk penjagaan kesihatan.

Ya, anda boleh menambahkan wang ke kad tunai anda di kedai Walgreen.

Langkah memuatkan wang ke kad Aplikasi Tunai anda di Walgreen Departmental Store:

 • Lawati kedai Walgreens berdekatan anda.
 • Pergi ke juruwang di kaunter penagihan.
 • Tanyakan kepada juruwang bahawa anda ingin memuatkan wang ke kad Aplikasi Tunai anda.
 • Juruwang mungkin meminta nombor telefon anda untuk memeriksa sama ada anda adalah pelanggan tetap Walgreens (jika anda, sekiranya demikian, juruwang mungkin melepaskan bayaran $ 4 untuk menambahkan wang pada kad anda.)
 • Serahkan kad tunai anda kepada juruwang bersama dengan wang tunai sebenar pada jumlah yang ingin anda tambahkan.
 • Juruwang kemudian akan memasukkan wang ke kad Aplikasi Tunai anda.

Bagaimana memuatkan kad Aplikasi Tunai saya di kedai Dollar General?

Dollar General adalah sebuah gedung serbaneka yang terkenal di Amerika Syarikat di mana anda boleh membeli apa sahaja yang diperlukan dalam kehidupan seharian. Sekali lagi, anda boleh menambahkan wang ke kad Aplikasi Tunai anda dengan mengunjungi kedai Dollar General.

Langkah-langkah untuk menambah wang ke Kad Aplikasi Tunai di Kedai Am Dollar:

 • Kunjungi mana-mana kedai Dollar General yang berdekatan.
 • Tanya terus kepada juruwang yang ada di kaunter penagihan.
 • Minta juruwang memuatkan wang ke kad Aplikasi Tunai anda.
 • Kongsi nombor telefon anda dengan juruwang dan serahkan kad tunai anda.
 • Seterusnya, buat pembayaran secara tunai kepada juruwang bersama dengan $ 4 sebagai ganti memuatkan wang ke kad Aplikasi Tunai anda.
 • Setelah kad anda dimuat, anda kini boleh mula membelanjakan wang Aplikasi Tunai anda di kedai yang menerima Visa.
 • Sama ada anda pergi ke kedai Dollar atau kedai Walmart, prosedurnya sama di mana sahaja untuk memindahkan wang atau memuatkan semula akaun anda. Semua pertukaran ini mungkin mengenakan sejumlah bayaran untuk menambah wang.

Bolehkah anda memuatkan kad aplikasi tunai anda dengan bantuan ritus?

Anda boleh menambah atau memuatkan kad aplikasi tunai anda di Rite Aid. Pergi ke Kedai Rite Aid dan minta juruwang memasukkan wang tunai ke dalam akaun anda. Juruwang kemudian akan mengambil butiran akaun anda dan menambahkan kad Aplikasi Tunai mereka di kedai dengan fikiran.

Sama seperti kedai-kedai di atas, Rite Aid juga menukar banyak wang, memindahkan pembayaran, dan melakukan transaksi yang selamat.

Anda mesti mengunjungi pejabat mereka dan meminta juruwang Rite Aid untuk menambahkan jumlah yang anda ada, ke akaun kad tunai anda. Ia sama dengan kedai Dollar dan bursa lain. Anda boleh menambah dana melalui pertukaran ini.

Bolehkah anda memuatkan kad Aplikasi Tunai di kedai CVS dan 7eleven?

Anda boleh menyimpan wang di Kad Aplikasi Tunai di CVS dan Kedai 7Eleven di lokasi runcit dengan rakan deposit tunai. Di Kedai CVS dan 7Eleven, minta juruwang membuat deposit ke Akaun Tunai Akaun anda. Bayaran mungkin dikenakan untuk menambahkan wang ke [Kad] anda ( https: // kad tunai ).

Untuk memuatkan wang tunai di banyak gedung membeli-belah popular seperti CVS dan 7 sebelas kedai serupa dengan Walmart dan kedai runcit yang lain.

Masukkan wang ke dalam kad dengan menggunakan akaun bank anda:

Sekiranya anda telah menambahkan akaun bank ke aplikasi tunai anda, maka untuk menambahkan wang dari akaun bank anda, anda boleh mengikuti langkah-langkah berikut;

 • Pertama, buka aplikasi tunai dan tekan tab "MY CASH"
 • Ketik butang tambah wang
 • Sekarang masukkan jumlah pilihan anda ke dalam dompet aplikasi tunai
 • Ketuk lagi wang yang ditambahkan dan untuk menambahkan wang ke aplikasi tunai, masukkan PIN anda untuk menyelesaikan proses transaksi anda.

Bolehkah anda menambahkan wang ke aplikasi tunai tanpa kad debit?

Anda boleh menambahkan wang ke akaun Aplikasi Tunai tanpa kad debit secara langsung di aplikasi mudah alih, tetapi hanya jika anda mempunyai Akaun Bank. Sekiranya anda tidak mempunyai [Kad Debit] ( https: // debit ca), anda masih boleh menambahkan wang ke Aplikasi Tunai anda dalam akaun runcit dan bank.

Bagaimana Menambah Wang ke Kad Aplikasi Tunai?

 • Buka Aplikasi Tunai pada iPhone atau Android anda.
 • Klik pada tab "Tunai Saya" yang terletak di sudut kiri bawah skrin utama anda.
 • Pada halaman " Tunai Saya ", ketuk pilihan "Tambah Tunai".
 • Seterusnya, masukkan jumlah yang ingin anda tambahkan ke Kad Tunai anda.
 • Setelah memasukkan jumlah wang yang tepat untuk ditambahkan ke Aplikasi Tunai anda, klik pada butang tambah.
 • Aplikasi tunai akan meminta pengesahan identiti untuk menyelesaikan pemindahan dana.
 • Gunakan Touch ID atau Masukkan Kod PIN atau kata laluan anda untuk mengesahkan transaksi.
 • Setelah menambahkan wang ke dompet Aplikasi Tunai anda, anda boleh kembali ke laman utama anda.

Bagaimana cara memasukkan wang pada kad aplikasi Tunai tanpa akaun bank?

Ini adalah penyelesaian paling mudah jika anda mempunyai rakan atau keluarga yang menggunakan [Aplikasi Tunai] ( https: // aplikasi tunai ). Anda boleh meminta mereka memindahkan wang ke akaun anda dan anda boleh membayarnya secara tunai.

Ia tidak memerlukan akaun bank atau lawatan ke kedai Walmart anda.

Soalan Lazim

1- Bagaimana kad APP tunai berfungsi?

Kad Tunai adalah kad debit Visa yang boleh digunakan untuk membayar barang dan perkhidmatan dari baki Aplikasi Tunai anda, baik dalam talian maupun di kedai. Kad Tunai anda dapat digunakan segera setelah anda memesan dengan menambahkannya ke Apple Pay dan Google Pay, atau dengan menggunakan perincian kad yang terdapat di tab Kad Tunai.

2- Bolehkah anda menggunakan aplikasi tunai tanpa akaun bank?

Anehnya, jawapan untuk soalan ini adalah ya. Anda pasti boleh memuat turun dan menyediakan dompet Aplikasi Tunai anda tanpa kad debit atau kredit. Anda bukan sahaja dapat mengatur akaun anda tetapi juga menggunakan akaun Aplikasi Tunai anda tanpa akaun bank.

3- Adakah saya memerlukan kad debit untuk aplikasi tunai?

Aplikasi Tunai adalah aplikasi yang membolehkan pembayaran langsung dari rakan sebaya melalui peranti mudah alih anda. Pengguna Aplikasi Tunai boleh mendapatkan kad debit Visa pilihan yang membolehkan mereka menggunakan dana dari akaun Aplikasi Tunai mereka atau bahkan mengeluarkan wang tunai dari ATM. Anda perlu mempunyai akaun bank yang berfungsi dengan akaun Aplikasi Tunai anda untuk memindahkan wang.

4- ATM apa yang percuma untuk aplikasi tunai?

Pada masa ini, tidak ada ATM untuk mengeluarkan baki Aplikasi Tunai secara percuma. Anda akan membayar yuran $ 2 ke Aplikasi Tunai sebagai bayaran pengeluaran melainkan anda menerima deposit langsung yang memenuhi syarat lebih dari $ 300 + untuk mendapatkan bayaran balik untuk 3 pengeluaran ATM setiap 31 hari, dan sehingga $ 7 bayaran untuk setiap pengeluaran.

5- ATM apa yang boleh saya gunakan untuk aplikasi tunai?

Kad Tunai berfungsi di mana-mana ATM , dengan bayaran $ 2 yang dikenakan oleh Cash App.

6- Bolehkah saya menghantar 5000 melalui aplikasi tunai?

Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 dalam jangka masa 30 hari. Anda boleh meningkatkan had ini dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama penuh, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda.

7- Bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya dalam dolar?

Ya, anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda dari Dollar General Store. Dollar General Store adalah francais di Amerika Syarikat dan juga merupakan syarikat pertukaran dana. Ini memuatkan kad tunai anda dengan cara yang sama seperti kedai Walmart kerana ia juga dikenakan.

8- Bolehkah saya membuat tunai App sendiri?

Anda boleh menghantar wang kepada diri sendiri di aplikasi Tunai menggunakan akaun tambahan yang belum disahkan. Ia akan mempunyai had penghantaran dan penerimaan tertentu dengan had pengiriman $ 250 dalam jangka masa 7 hari dan hanya dapat menerima $ 1,000 setiap 30 hari.

9- Bolehkah saya menggunakan telefon saya untuk membayar dengan aplikasi tunai?

Cara menghantar wang di Aplikasi Tunai pada iPhone atau Android anda. Anda boleh menghantar wang di Aplikasi Tunai sekiranya anda mengetahui nombor telefon, e-mel, atau tag tunai penerima. Untuk menggunakan Aplikasi Tunai dan menghantar pembayaran, anda perlu memautkan akaun bank anda ke aplikasi terlebih dahulu.

10- Bagaimana cara saya menyimpan wang pada aplikasi tunai?

 • Ketik tab Perbankan di skrin utama Aplikasi Tunai anda.
 • Tekan Tambah Wang Tunai.
 • Pilih jumlah.
 • Ketik Tambah.
 • Gunakan Touch ID atau masukkan PIN anda untuk mengesahkan.

KESIMPULAN

Kad aplikasi tunai adalah cara menyimpan wang atau kad tunai di aplikasi tunai anda.

Di mana saya boleh memuatkan kad Aplikasi Tunai? Anda boleh memuatkan kad Aplikasi Tunai di Walgreens, Rite-AId, CVS atau Walmart. Terdapat bayaran untuk memuatkan kad Aplikasi Tunai. Anda boleh memuatkan Aplikasi Tunai anda dengan pergi ke kaunter tunai juga.

:eight_pointed_black_star: Apakah kad Aplikasi Tunai?

Kad Aplikasi Tunai adalah kad debit yang membolehkan anda menggunakan aset Aplikasi Tunai anda di kedai yang berbeza. Ia sangat baik dapat digunakan untuk pertukaran di web dan di kedai, sama seperti mengeluarkan aset di ATM di seluruh AS. Kad ini sama seperti kad debit bank lain dengan beberapa kes kecil yang luar biasa. Prinsipnya bahawa ia menggunakan keseimbangan Aplikasi Tunai anda, dan pertukaran didebitkan dari akaun aplikasi anda.

Had pengeluaran aplikasi tunai: Jumlah paling ekstrem yang dapat dikeluarkan ialah $ 250.00 setiap pertukaran, $ 250.00 setiap hari, $ 1,000.00 setiap minggu, dan $ 1,250.00 setiap bulan. Untuk tujuan keselamatan , kami mungkin, dalam pengawasan kami sendiri, membatasi penggunaan Kad anda di ATM atau alat POS.

Anda juga boleh menggunakannya untuk memasukkan sumber ke dalam Bitcoin dan stok yang berbeza. Kad ini percuma, dan anda boleh memintanya setiap kali anda menyediakan akaun Aplikasi Tunai anda. Kad ini berfungsi di pentas Visa dan oleh itu diakui menggunakan kad debit atau kredit Visa. Contohnya, kedai yang terputus, kedai dalam talian, pembelian Google Play, ATM , dan lain-lain.

:eight_pointed_black_star: Bagaimana cara menambah wang ke kad aplikasi tunai?

Terdapat beberapa cara untuk menambahkan aset ke kad Aplikasi Tunai anda. Berikut ini adalah pandangan mereka:

Catatan: Oleh kerana Kad disambungkan ke Aplikasi Tunai anda, anda akan menambahkan aset ke akaun Aplikasi Tunai anda, yang kemudian anda akses pada kad debit.

1. Muatkan wang tunai pada kad Aplikasi Tunai di web

Mungkin pendekatan yang paling sukar untuk memuatkan kad Aplikasi Tunai anda adalah dengan melakukannya di web. App tunai permohonan menawarkan loader app tunai di mana anda boleh menambah rizab. Berikut ini adalah cara melihatnya:

 • Hantar Aplikasi Tunai di telefon anda dan pergi ke skrin utama

 • Pergi ke " Tunai Saya " dengan mengetuk tab yang terletak di pangkal, sebelah kiri paling kiri skrin.

 • Ketuk tab "Tambah Tunai" dan selepas itu masukkan jumlah yang perlu anda muatkan

 • Sahkan jumlahnya, kemudian, ketik "Tambah".

 • Sahkan pertukaran menggunakan pin atau Touch ID anda

Semasa menggunakan strategi ini, wang tunai akan datang dari akaun atau kad yang dihubungkan dengan akaun Aplikasi Tunai anda. Ini menggabungkan dompet Bitcoin , kad kredit, debit, Kad, atau baki kewangan anda.

Sekiranya anda mempunyai banyak akaun / kad yang tersambung, anda akan dihubungi untuk memilih mana yang akan digunakan semasa kitaran pemuatan. Begitu juga, anda boleh menarik simpanan terus dari akaun dan Kad yang bersambung jika baki Aplikasi Tunai anda sifar.

2. Cara meletakkan tunai fizikal pada kad aplikasi tunai

ATM banyak digunakan untuk mengeluarkan wang tunai dari kad debit. Walau apa pun yang berlaku, boleh juga menyimpan wang tunai melalui Kad anda. Elemen ini ditawarkan oleh beberapa institusi kewangan di Amerika Syarikat . Pada amnya, anda membawa wang tunai hijau anda ke ATM, menyimpannya, dan keseimbangan dimuat ke dalam Kad atau lejar anda.

Yang mengejutkan, kebanyakan organisasi yang menawarkan bantuan ini hanya dilakukan di ATM yang mereka miliki. Tambahan lagi, kerana Cash App adalah kerangka ansuran P2P (bersama), ia tidak memiliki ATM. Oleh itu, sukar untuk menyimpan wang tunai terus ke kad Aplikasi Tunai anda dari ATM. Walau apa pun, mungkin ada jalan penyelesaian yang membolehkan anda melakukan seperti itu. Aplikasi Tunai membolehkan anda menghubungkan akaun anda dengan kad debit. Oleh itu, anda boleh menyimpan aset dari ATM ke kad debit yang menyokong bantuan ini, dan pada masa itu, gunakannya di Aplikasi Tunai anda .

:small_red_triangle_down: Untuk membuat deposit ATM:

 • Pertama, pastikan kad debit yang disambungkan ke akaun Aplikasi Tunai anda menyokong penambahan muat melalui ATM.

 • Kemudian, pada ketika itu, cari ATM yang membenarkan simpanan tunai ke Kad anda. Anda dapat mengetahui jumlah ATM seperti itu di laman web bank (atau institusi kewangan) anda.

 • Pergi ke ATM dan akses akaun anda dengan memasukkan kad debit ke dalam mesin dan memasukkan PIN anda.

 • Dalam pilihan pertukaran ATM , pilih pilihan kedai. Sekiranya anda mempunyai lebih daripada satu akaun yang disambungkan ke kad yang serupa, pilih akaun yang anda perlukan untuk membiayai.

 • Tambahkan bil tunai ke jumlah yang betul yang perlu anda simpan

Apabila disimpan, pertukaran akan ditangani, dan anda akan mendapat resit. Wang tunai kemudian, akan ditambahkan ke kad debit anda . Dengan aset dalam kad debit anda, anda dapat menggunakannya untuk memuatkan akaun Aplikasi Tunai anda . Sebaliknya, anda dapat menarik simpanan langsung dari kad debit semasa menggunakan kad Aplikasi Tunai anda untuk membuat ansuran.

:small_blue_diamond: Bayaran ATM aplikasi tunai

Kad Tunai berfungsi di mana-mana ATM, dengan perbelanjaan $ 2 yang dikenakan dengan Aplikasi Tunai. Sebilangan besar ATM akan mengenakan perbelanjaan tambahan untuk menggunakan kad yang mempunyai tempat dengan bank ganti.

3. Muatkan wang tunai pada kad Aplikasi Tunai di kedai

Loading tunai pada runcit lokasi adalah satu strategi yang sangat arus perdana dengan pelanggan kad debit terlebih dahulu. Sejak akhir-akhir ini, Cash App memberikan pilihan ini sebagai laluan untuk pelanggan menambahkan aset ke akaun mereka. Kitaran adalah asas; anda hanya perlu berjalan-jalan di kedai yang menarik, pergi ke Juruwang , dan meminta mereka memuatkan Kad anda. Terdapat beberapa runcit di mana anda boleh memuatkan kad Aplikasi Tunai anda. Mereka menggabungkan Walmart , Walgreens, Family Dollar, CVS, 7 Eleven, Rite Aid, Dollar General, dan Target.

4. Pergerakan tunai App tunai atau kedai cek

Selain memuatkan wang tunai di web atau di lokasi runcit, terdapat beberapa cara alternatif untuk menambahkan aset ke kad Aplikasi Tunai anda. Salah satunya adalah melalui pemindahan wang tunai, di mana orang lain menghantar wang tunai ke akaun aplikasi Tunai anda. Apabila keseimbangan muncul di akaun anda, anda boleh mendapatkannya melalui kad debit anda. Jalan seterusnya adalah melalui kedai langsung cek anda, bantuan lain yang ditawarkan oleh Aplikasi Tunai. Walau apa pun yang berlaku, anda harus memberi kuasa kepada kedai langsung dari pengurus anda agar perkara ini berlaku. Berikut ini adalah cara melihatnya:

 • Keluarkan kad Aplikasi Tunai di telefon anda dan pergi ke skrin utama

 • Ketuk tab "Perbankan" dan kemudian pergi ke "Kedai dan Pemindahan".

 • Dapatkan struktur kedai segera dan isikan maklumat pengurus anda. Anda juga akan dihubungi untuk memberikan jumlah yang akan disimpan oleh atasan anda.

 • Apabila anda telah mengisi struktur, tandatangan untuk mengesahkan kehalusannya.

 • Kemudian, pada ketika itu, dapatkan bingkai e-mel dan masukkan alamat e-mel perniagaan .

 • Ketuk kapal dari total penyediaan kedai segera

Dengan kedai segera yang diberlakukan, anda akan menerima cek anda di Aplikasi Tunai, yang kemudian dapat anda gunakan melalui kad debit.

5. Memuatkan Wang ke dalam Kad Aplikasi Tunai Anda Dengan Bitcoin

Strategi ini memerlukan sedikit usaha dan usaha kerana anda perlu memiliki Bitcoin seperti sekarang. Lebih-lebih lagi, jika anda tidak mempunyai Bitcoin , anda mungkin perlu menjalani peringkat perdagangan untuk membelinya. Tahap membeli Bitcoin yang terkenal adalah Coinbase. Ingat bahawa membeli / menghantar Bitcoin biasanya memerlukan perbelanjaan.

:white_square_button: Apabila anda mempunyai Bitcoin, berikut adalah kaedah yang perlu anda ambil untuk menghantar muatan tunai ke kad Aplikasi Tunai anda:

Tahap Penjelasan :small_red_triangle_down:
1 : Buka Aplikasi Tunai dan daftar untuk kad aplikasi tunai
2 : Klik / Ketuk garis swirly di pangkal kanan. Ini antara gambar tunai dan gambar jam.
3 : Ketik 'Bitcoin', yang berdekatan dengan ' Saham '.
4 : Ketuk tangkai biru dengan baut di dalamnya. Sepatutnya seperti butang 'Beli' di sebelah kanannya.
5 : Ketik 'Simpan Bitcoin'
6 : Anda akan mendapat kod QR . Anda boleh menduplikasi / merekatkan alamat dan menghantar Bitcoin anda dari mana sahaja perdagangan dan dompet yang anda gunakan.
7 : Sekarang, anda berhenti sebentar. Ia memerlukan beberapa minit hingga berjam-jam, bergantung pada blockchain.
8 : Setelah Bitcoin anda berada di akaun anda, anda dapat menjualnya, dan wang tunai anda harus muncul di dompet Aplikasi Tunai anda yang siap digunakan.

6. bolehkah saya memuatkan kad aplikasi tunai saya di Walmart

Anda boleh menambah atau memuatkan kad aplikasi tunai anda di Walmart. Strateginya setara dengan strategi Walgreens atau CVS. Anda hanya perlu tiba di juruwang Walmart dan menyimpan wang tunai di akaun anda. Walmart Cashier akan mempertimbangkan kehalusan dan memuat semula akaun anda. Untuk menambahkan aset ke kad Aplikasi Tunai anda pada asasnya adalah asas dan langsung. Anda hanya perlu mengunjungi mana-mana kedai Walmart terdekat di ruang anda. Hubungi dengan Juruwang dan permintaan untuk menambahkan wang tunai ke kad Tunai anda.

Sekali lagi, pertanyaan kepada semua orang adalah: Adakah Walmart mengenakan perbelanjaan untuk menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai? Memang, Walmart mengenakan perbelanjaan untuk menambahkan wang tunai ke Kad anda. Walau apa pun, ia mesti diberitahu oleh Juruwang . Yang mengejutkan, pentadbiran pemuatan wang untuk Aplikasi Tunai di Walmart tidak dapat dicapai dalam keadaan setiap negara , dan perbelanjaan untuk menambahkan wang tunai juga tidak tetap dan berubah-ubah dari satu kedai ke kedai yang lain.

Juruwang boleh menambahkan wang tunai, dan memerlukan sejumlah wang, seperti jika baki jumlah anda dalam jumlah besar, semua perkara dipertimbangkan, caj dapat mencapai hampir 100 - 200 perbelanjaan. Bagaimanapun, Sekiranya jumlah wang anda rendah, maka pada masa itu, mungkin ada perbelanjaan yang lebih rendah. Sekiranya anda meminta agar Juruwang menambahkan wang tunai ke aplikasi tunai anda segera setelah waktu tutup 2 di kedai Walmart , maka, pada ketika itu, siapa yang tahu? Mereka mungkin mengenakan wang tunai tambahan untuk masa tambahan mereka.

:eight_pointed_black_star: Berapakah peratusan yang diambil oleh aplikasi tunai?

Tidak ada bayaran untuk menambahkan wang tunai ke Kad anda kecuali jika anda menggunakan kad kredit atau datang.

 • Aplikasi Tunai mengenakan perbelanjaan 3% untuk pergerakan dengan kad kredit ; bagaimanapun, mendapatkan atau membuat ansuran dengan kad debit atau lejar adalah 100% percuma.

 • Terdapat perbelanjaan 1.5% untuk meminta Pemindahan aset Segera dari akaun Aplikasi Tunai anda ke kad debit anda yang disambungkan. Namun, ia menawarkan pertukaran percuma ke buku besar - kelemahannya adalah anda perlu bertahan sekitar 1-3 hari kerja agar kitaran pertukaran selesai.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Adakah Walmart mengenakan perbelanjaan untuk menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai?

Memang, Walmart membebankan perbelanjaan untuk bantuan tersebut. Walau bagaimanapun, perbelanjaan untuk menambah aset tidak tetap. Akan ada beberapa ukuran caj tambahan untuk menambahkan wang tunai dan jumlah yang perlu anda tambahkan. Berikan ID Aplikasi Tunai dan kehalusan yang penting untuk interaksi ini. Juga, Juruwang akan menambah tambah yang ideal ke Kad Apl Tunai anda.

:two: Kedai apa yang boleh saya muatkan kad APP tunai saya?

Anda boleh memuatkan kad Aplikasi Tunai anda di pasar raya , cek juruwang, dan kedai umum. Aplikasi Tunai boleh dimuat di Walmart, Walgreens, Rite-Aid, 7-Eleven dan CVS. Pergi ke kaunter tunai dan minta untuk memasukkan wang tunai ke dalam Kad anda.

:three: Adakah saya dapat memasukkan wang tunai pada kad APP tunai saya di ATM?

Tidak, tidak masuk akal untuk menambahkan wang ke kad Aplikasi Tunai di ATM . Hanya kaedah yang sesuai untuk memuatkan tunai ke Aplikasi Tunai adalah menggunakan baki kewangan anda. Selain itu, anda boleh menambahkan wang tunai ke Aplikasi Tunai di kedai Walgreens dan Dollar General.

:four: Atas sebab apa saya tidak dapat menambahkan wang tunai ke Aplikasi tunai saya?

Lihat sekiranya anda dikaitkan dengan persatuan WiFi yang baik. 2: Periksa sama ada akaun yang dikaitkan dengan Aplikasi Tunai anda cukup besar. 3: Sekiranya anda belum mengaktifkan Kad Tunai, kemungkinan besar anda tidak dapat menambahkan wang tunai. 4: Juga, sekiranya anda bukan pelanggan yang diperiksa, kerana sejauh mungkin, anda mungkin tidak menambahkan lebih banyak wang tunai. 5: Sahkan bahawa anda menggunakan varian segar dari Aplikasi Tunai.

:five: Adakah anda dapat menghantar $ 10000 melalui Aplikasi Tunai?

Setelah mengesahkan akaun anda pada had Aplikasi Tunai, anda dapat, tanpa banyak pembayaran, mengirim wang tunai, dan potongan untuk mengirim wang tunai anda diperluas. Untuk ini, anda hanya perlu memeriksa tarikh lahir, nama lengkap anda dan 4 digit terakhir SSN anda. ... Namun, anda tidak boleh membelanjakan $ 10,000 untuk aplikasi Tunai. Ia tidak boleh diakses.

:six: Bagaimana mendapatkan wang di aplikasi tunai?

Kerana seperti banyak pengguna Aplikasi Tunai yang lain, anda juga mungkin menjadi mangsa penipuan dalam proses untuk mendapatkan wang Aplikasi Tunai percuma. Inilah berita gembira. Anda akan gembira mengetahui bahawa sekarang anda dapat memperoleh wang di Cash App tanpa membayar apa-apa.

:closed_book: Kesimpulan:

Kad Aplikasi Tunai adalah kad debit yang berguna yang membolehkan anda berbelanja dengan mudah di laman web yang berbeza dan fokus kedai / juruwang yang terputus. Bagaimanapun, kerana ia berfungsi di panggung bersama, memuatkannya dapat membuktikan menakutkan. Nasib baik, dengan data di atas, anda sekarang dapat mempunyai pilihan untuk membiayai Kad anda dengan mudah. Sama ada memuatkan internet, menyimpan di lokasi runcit, atau menghubungkannya ke bank atau kad anda, anda mempunyai beberapa alternatif. Anda juga boleh mendapatkan cek di Aplikasi Tunai atau meminta seseorang menghantar wang tunai kepada anda secara langsung, yang kemudian anda dapat mengakses dengan Kad anda.

Anda mesti mengikuti langkah mudah ini untuk menambahkan wang ke Aplikasi Tunai anda di Dollar General dan 7-Eleven:

jika anda pergi ke mana-mana kedai ini,

 1. Beritahu juruwang bahawa anda ingin memasukkan wang ke dalam Aplikasi Tunai.

 2. Beritahu petugas nombor telefon bimbit anda, nombor akaun anda, dan jumlah wang yang ingin anda tambahkan.

 3. Deposit wang tunai, ingat bahawa pertubuhan ini mengenakan komisen untuk menambah wang.

Cash App adalah program dompet dalam talian yang membolehkan anda memindahkan dan menerima wang secara elektronik. Kad bank yang diperibadikan juga disediakan sebagai sebahagian daripada skema, yang dapat digunakan untuk membuat pembayaran.

Di Dollar General dan 7eleven, proses memindahkan wang atau memuat semula akaun anda hampir sama. Anda mesti menghampiri juruwang setelah anda berada di kedai tempatan. Dia akan dapat menambah kad aplikasi tunai anda dengan wang.

Bersedia untuk memberikan nombor telefon anda dan membayar keseluruhan kos prosedur. Setelah wang dimuat, anda boleh menggunakan aplikasi tunai anda di mana sahaja Visa diterima.

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya? Untuk memuatkan wang tunai pada kad aplikasi Tunai menggunakan kedai AS, anda boleh mencuba:

 • ATM (caj tambahan mungkin dikenakan)

 • Dolar Am

 • Walgreens

 • Bantuan Ritus

 • Kedai 7-sebelas

 • CVS

 • Walmart

Sudah tentu, anda boleh menggunakan langkah bank untuk memuatkan kad tunai anda.

Untuk menambahkan wang tunai ke baki Aplikasi Tunai anda menggunakan bank :

 • Ketik tab Perbankan di skrin utama Aplikasi Tunai anda

 • Tekan Tambah Wang Tunai

 • Pilih jumlah yang akan dimuatkan pada kad anda

 • Ketik Tambah

 • Gunakan Touch ID atau masukkan PIN anda untuk mengesahkan

Akhirnya, orang lain dapat menghantar wang tunai pada kad aplikasi Tunai anda juga.

Sebahagian besarnya, individu memuat kad Aplikasi Tunai di Dollar General. Anda boleh menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai anda di Dollar General jika anda pergi ke juruwang dengan wang tunai yang mungkin ingin anda tambahkan ke kad anda. Ingat bahawa anda perlu membayar beberapa caj untuk menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai anda.

Menambah wang tunai melalui pelbagai cara

Kedai AS Adakah mereka membenarkan memuatkan aplikasi tunai
Mesin ATM Ya
Dolar Am Ya
Walgreens Ya
Bantuan Ritus Ya
Kedai 7 Eleven Ya
CVS Ya
Walmart Ya

Bolehkah Anda Menambah / Memuatkan Wang pada Kad Aplikasi Tunai?

Anda boleh memuatkan dan menambahkan wang tunai ke kad aplikasi tunai anda. Terdapat beberapa pilihan untuk menambahkan wang tunai ke kad Tunai anda - Pindahkan wang tunai dari bank dan kad debit. Tambahkan aset di lokasi runcit tertentu di Walmart dan Target dengan kesederhanaan.

 • Cash App Card adalah kad debit yang dihubungkan dengan baki App Tunai anda. Ia dapat digunakan di mana sahaja Visa diakui, baik dalam talian dan di kedai , dan bukannya memotong wang dari buku besar.

 • Pada masa ini anda memahami bahawa baki Kad Tunai anda dihubungkan dan berafiliasi secara langsung dengan Akaun Tunai anda. Sejauh ini, jika anda mempunyai aset untuk anda, Kad Aplikasi Tunai fizikal anda juga akan menghampiri wang tersebut.

Bolehkah anda menambahkan aplikasi tunai ke tunai tanpa kad debit?

Anda boleh menambahkan wang tunai ke akaun Aplikasi Tunai anda tanpa kad debit secara langsung di aplikasi mudah alih, bagaimanapun jika anda mempunyai Akaun Bank. Sekiranya anda tidak mempunyai Kad Debit, anda masih boleh menambahkan wang tunai ke Aplikasi Tunai anda secara runcit dan lejar.

Bagaimana cara meletakkan wang tunai pada kad aplikasi Tunai tanpa baki kewangan?

Ini adalah penyelesaian paling mudah jika anda mempunyai rakan atau keluarga yang menggunakan Aplikasi Tunai. Anda boleh meminta mereka memindahkan wang tunai ke dalam rekod anda dan anda boleh membayarnya secara tunai.

 • Ia tidak memerlukan baki kewangan atau kunjungi kedai Walmart anda kecuali jika anda ingin menggunakan dompet Aplikasi Tunai anda untuk deposit langsung, di mana ia memerlukan nama bank Aplikasi Tunai dan nombor rekod / penghalaan anda.

Bagaimana cara meletakkan Kad Fizik pada Kad Aplikasi Tunai di Kedai?

Sekiranya anda tidak mempunyai lejar aktif yang dipautkan , ada cara alternatif, misalnya, di Kedai untuk memuatkan Kad anda.

 • Beberapa tahun yang lalu, anda boleh menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai melalui kad debit atau buku besar anda.

 • Walau apa pun, pada masa ini anda boleh menambahkan wang tunai ke kad aplikasi tunai anda di bahagian penting dari kedai serbaneka yang lebih besar - kedai Walmart, Dollar General, CVS, dan 7-Eleven.

 • Terlepas dari apakah anda tidak mendekati buku besar, anda masih dapat menambahkan cadangan yang ditambahkan ke dalam Kad Aplikasi Tunai anda.

 • Kunjungi mana-mana kedai di atas dan minta juruwang memasukkan wang tunai ke Kad Aplikasi Tunai anda. Setelah aset dipindahkan ke rekod anda, anda boleh membuat ansuran secara tunai.

Ringkasan

Anda boleh memuat dan menambahkan wang tunai ke kad aplikasi tunai anda. Terdapat beberapa pilihan untuk menambahkan wang tunai ke kad Tunai anda - Pindahkan wang tunai dari bank dan kad debit. Tambahkan aset di lokasi runcit tertentu di Walmart dan Target dengan kesederhanaan.

Anda boleh meminta mereka memindahkan wang tunai ke dalam rekod anda dan anda boleh membayarnya secara tunai. Anda boleh menambahkan wang tunai ke akaun Aplikasi Tunai anda tanpa kad debit secara langsung di aplikasi mudah alih, namun sekiranya anda mempunyai Akaun Bank dan anda boleh menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai melalui kad debit atau buku besar anda.

Bagaimana Menambah Kad Aplikasi Tunai ke Tunai?

Arahan langkah demi langkah untuk menambah Kad Aplikasi Tunai ke Tunai:

 1. Buka Aplikasi Tunai pada iPhone atau Android anda.

 2. Klik pada tab " Tunai Saya " yang terletak di sudut kiri bahagian bawah skrin utama anda.

 3. Pada halaman "Tunai Saya", ketuk pilihan "Tambah Tunai".

 4. Seterusnya, masukkan ukuran Tunai yang ingin anda tambah ke Kad Tunai anda.

 5. Setelah memasukkan ukuran tunai yang tepat untuk ditambahkan ke Aplikasi Tunai anda, klik pada butang tambah.

 6. Aplikasi tunai akan meminta pengesahan identiti untuk menyelesaikan pemindahan aset.

 7. Gunakan Touch ID atau Masukkan Kod PIN anda atau frasa rahsia untuk mengesahkan transaksi.

 8. Setelah menambahkan wang tunai ke dompet Aplikasi Tunai anda, anda boleh kembali ke halaman arahan anda.

Kedai Apa Yang Boleh Saya Muatkan Kad Aplikasi Tunai Saya di AS?

Kedai Apa yang Memuatkan Kad Aplikasi Tunai? Kedai runcit yang boleh anda muatkan kad Aplikasi Tunai anda termasuk Walmart, CVS, Walgreens, Rite Aid, dan 7-Eleven. Minta agar Juruwang memasukkan wang tunai ke dalam akaun aplikasi tunai anda. Berikan rujukan aplikasi tunai anda dan ia akan dimuat dalam Aplikasi Tunai anda.

 • Kedai Apa Yang Boleh Saya Muatkan Kad Aplikasi Tunai Saya? baki kad Aplikasi Tunai anda hampir habis, bukan? Sesungguhnya, apabila anda menyedari bahawa kad aplikasi Tunai dihubungkan terus ke baki Aplikasi Tunai anda. Dalam artikel ini, kami akan membincangkan kedai mana yang membolehkan anda memuatkan wang tunai ke Kad Aplikasi Tunai anda.

 • Aplikasi Tunai membenarkan pelanggan memuat semula kad Aplikasi Tunai dengan cara yang berbeza - Dalam talian dan lebih jauh lagi melalui di Kedai.

 • Anda boleh memilih strategi untuk mensubsidi kad anda mengikut keselesaan anda. Anda boleh memasukkan wang tunai ke Kad anda dengan baki kewangan atau kad debit yang terpaut dan lebih jauh lagi dengan mengunjungi kedai.

 • Terdapat begitu banyak soalan mengenai kedai mana saya boleh memuatkan kad Aplikasi Tunai saya. Hari ini, kami akan menerangkan kepada anda setiap kitaran mudah dan menambahkan wang tunai di kedai seperti Walmart , Walgreen, dan beberapa lagi.

Bagaimana cara menambah wang tunai ke kad Aplikasi Tunai di Walgreens?

Anda boleh menyimpan wang tunai di Kad Aplikasi Tunai anda di Walgreens dengan rakan setoran tunai mereka. Minta agar juruwang mengetepikan ansuran terus ke Kad Akaun Tunai dan Akaun anda. Bayaran muat semula kad Tunai mungkin berlaku di antara Kedai Walgreen.

 • Tambahkan wang tunai ke Kad Aplikasi Tunai anda di mana-mana Kedai Walgreens di AS. anda hanya perlu pergi ke kaunter tunai Walgreens kedai dan selepas itu meminta juruwang memuatkan jumlah wang ke Kad Tunai anda. Anda boleh membayar secara tunai atau debit atau kad kredit untuk jumlah tersebut.

 • Walgreens adalah organisasi yang berpusat di Amerika dan merupakan destinasi sehenti untuk barang-barang farmaseutikal di samping ruang lingkup item yang banyak yang dikenal pasti dengan barangan elektronik, penjagaan kulit, Barangan runcit, mainan, kosmetik, dan perkhidmatan perubatan.

 • Anda boleh menambahkan wang tunai ke kad tunai anda di kedai Walgreen .

Arahan untuk menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai di Walgreen Departmental Store:

 1. Lawati kedai Walgreens yang berdekatan dengan anda.

 2. Pergi ke juruwang di kaunter penagihan .

 3. Tanya juruwang bahawa anda ingin memasukkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai anda.

 4. Juruwang mungkin meminta nombor telefon anda untuk memeriksa sama ada anda adalah pelanggan biasa Walgreens (jika anda, semua perkara dipertimbangkan, juruwang mungkin akan melepaskan perbelanjaan $ 4 untuk menambahkan wang tunai pada kad anda.)

 5. Serahkan kad tunai anda kepada juruwang berserta wang tunai asli dari jumlah yang ingin anda tambahkan.

 6. Juruwang kemudian, akan memasukkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai anda.

Bagaimana Menambah Akaun Bank ke Akaun Tunai?

Sebelum menambahkan aset ke Aplikasi Tunai anda, pertama-tama anda perlu menghubungkan baki kewangan anda ke akaun aplikasi Tunai anda. Ini pada dasarnya akan membolehkan anda memindahkan wang tunai tanpa had antara aplikasi dan lejar anda dan sebaliknya.

Anda boleh melangkau bahagian ini jika anda seperti sekarang telah melakukannya.

Kami akan menjangkakan dan Kemungkinan anda mungkin mengalami interaksi ini dalam Pendaftaran rekod anda kerana Aplikasi Tunai menghendaki anda menghubungkan baki kewangan dengan rekod anda untuk mula memindahkan atau menerima simpanan.

Sekiranya tidak, maka pada ketika itu ikuti langkah-langkah di bawah untuk menghubungkan keseimbangan kewangan:

 • Lancarkan skrin utama Aplikasi Tunai

 • Ketik tab Perbankan

 • Pilih pilihan Tambah Bank dan cukup tambahkan butiran bank anda dan ikuti arahannya, dan anda semestinya merupakan idea yang bagus.

 • Ikuti arahan dan tambahkan maklumat perbankan anda

Sekiranya salah satu akaun Bank anda kehabisan keseimbangan namun mempunyai rekod lain dengan wang tunai, anda boleh mengubah maklumat bank anda:

Berikut adalah kaedah untuk mengubah baki kewangan yang berkaitan:

 • Ketuk tab "Tunai Saya" yang terletak di kiri paling kiri di bahagian bawah skrin utama Aplikasi Tunai anda

 • Klik pada lejar yang mungkin anda mahu ubah

 • Ketik butang "…"

 • Pilih Buang Bank atau Ganti Bank

 • Cukup ikuti arahan di skrin yang cukup jelas seperti hari dan anda semestinya idea yang bagus untuk dilalui.

Setelah menghubungkan baki kewangan anda, anda kini dapat mengaktifkan semula Kad Aplikasi Tunai anda untuk mendapatkan karung, kasut, atau apa sahaja yang anda ingin belanjakan.

 • Sekiranya anda mempunyai lebih daripada satu baki kewangan yang dihubungkan dengan Aplikasi Tunai anda, anda harus menetapkan mana satu rekod anda yang seharusnya menjadi lalai.

 • Aset anda akan dipindahkan dari Bank ke App Tunai anda dan disesuaikan secara automatik dari akaun lalai.

 • Cuba jangan lupa mengingat PIN anda. Tuliskan atau simpan di telefon anda untuk langkah yang baik jika anda pada bila-bila masa mengabaikan atau membuatnya bingung.

Ringkasan

Kedai runcit yang boleh anda muatkan kad Aplikasi Tunai anda termasuk Walmart, CVS, Walgreens, Rite Aid, dan 7-Eleven. Minta agar Juruwang memasukkan wang tunai ke dalam akaun aplikasi tunai anda. Berikan rujukan aplikasi tunai anda dan ia akan dimuat ke Aplikasi Tunai anda.

Tambahkan wang tunai ke Kad Aplikasi Tunai anda di mana-mana Kedai Walgreens di AS. anda hanya perlu pergi ke kaunter tunai Walgreens kedai dan selepas itu meminta juruwang memuatkan jumlah wang ke Kad Tunai anda.

Bayaran untuk Menambah Wang ke Kad Aplikasi Tunai

Tidak ada perbelanjaan untuk menambahkan wang tunai ke kad anda kecuali jika anda menggunakan kad kredit atau datang.

 • Aplikasi Tunai mengenakan perbelanjaan 3% untuk bergerak dengan kad kredit , bagaimanapun menerima atau membuat ansuran dengan kad debit atau lejar adalah 100% percuma.

 • Terdapat perbelanjaan 1.5% untuk permintaan Pemindahan aset Segera dari rekod Aplikasi Tunai anda ke kad debit terpaut anda, namun ia menawarkan pertukaran percuma ke baki kewangan - yang merugikan ialah anda perlu menunggu sekitar 1-3 hari bekerja untuk transaksi kitaran hingga selesai.

Soalan Lazim:

1. Bagaimana saya memuatkan kad APP Tunai di Walgreens?

Anda boleh memuatkan wang tunai ke kad anda di Walgreens . Cukup kunjungi mana-mana kedai terdekat dan lawati di sana dan kongsi sebahagian maklumat yang diperlukan untuk ditambahkan ke kad Tunai dengan juruwang .

2. Bolehkah saya memuatkan kad Aplikasi tunai saya di 7 Eleven?

Anda boleh menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai anda di kedai tujuh-sebelas. Kunjungi kedai 711 terdekat dan minta juruwang memasukkan aset ke kad anda.

3. Bolehkah saya memuatkan kad APP tunai saya di Dollar General?

Anda boleh menambahkan wang tunai ke kad tunai anda di Dollar General.

4. Bolehkah saya memuatkan kad APP tunai saya di Rite Aid?

Anda boleh menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai anda di peruncit Rite Aid.

5. Bolehkah anda memuatkan kad APP tunai di Walmart?

Memang, Aplikasi Tunai membenarkan pelanggan menambahkan aset di kedai Walmart di Amerika Syarikat.

Kesimpulan:

Kaedah paling mudah untuk menambahkan wang tunai ke Aplikasi Tunai saya adalah dengan menghubungkan baki kewangan saya ke akaun Aplikasi Tunai dan memuatkan wang tunai dengan mudah ke kad Aplikasi Tunai dari aplikasi mudah alih tanpa perlu mengunjungi mana-mana kedai.

Anda boleh memeriksa baki akaun Tunai anda selepas memindahkan wang tunai dari bank ke kad anda. Interaksi itu cukup mudah. Log masuk ke rakaman anda dan di papan pemuka atau skrin utama, keseimbangan anda akan dipaparkan di sana atau di fokus atas skrin.

Untuk menambahkan wang tunai ke baki Aplikasi Tunai anda:

 1. Ketik tab Perbankan di skrin utama Aplikasi Tunai anda
 2. Tekan Tambah Wang Tunai
 3. Pilih jumlah
 4. Ketik Tambah
 5. Gunakan Touch ID atau masukkan PIN anda untuk mengesahkan

Tambahkan Akaun bank Ikut arahan ini untuk menambahkan akaun bank ke Aplikasi Tunai. Lihat penyata Akses mengakses penyata akaun aplikasi tunai anda.

Akses penyata akaun Aplikasi Tunai anda

Bagaimana Kad Apl Tunai Berfungsi? Kad aplikasi tunai sebenarnya boleh diakses sepenuhnya secara percuma dan kami mendapatkannya dari aplikasi tunai. Dengan aplikasi ini anda boleh memindahkan wang anda dari satu tempat ke tempat lain, kepada rakan dan keluarga.

Kad Apl Tunai:

Anda boleh mendapatkan kad fizikal untuk menggunakannya di tempat yang berbeza seperti runcit, kedai dan restoran. Anda boleh menggunakan kad ini di mana sahaja anda boleh mengambil kad dengan anda. Tetapi perkara pertama yang penting adalah bagaimana kita boleh mendapatkan kad debit ini. Mereka menawarkan kad sebenar kepada anda.

Kad Percuma:

Sekiranya anda ingin mendapatkan kad percuma anda, maka anda perlu memuatkan aplikasi tunai di peranti anda. Di bahagian paling atas anda akan melihat jumlah jumlah dolar . Nombor kad sebenar tersedia serta hari tamat dan nombor CVV.

Kad Debit:

Kad debit membolehkan anda menyesuaikan kad yang sangat keren. Oleh itu, di sebelah kanan kad sebelah kanan terdapat sedikit tempat yang membolehkan anda menyesuaikannya. Kemudian anda boleh meletakkan apa sahaja yang anda mahu pada nama . Kemudian sahkan bahawa ia sesuai. Anda boleh membuat tandatangan atau meletakkan emoji dengan jelas.

Sesuaikan akaun anda:

 • Anda boleh menyesuaikan apa sahaja yang anda suka. Cukup sejuk. Perkara yang baik mengenai kad ini adalah kad Visa. Ini tersedia di kebanyakan kawasan dan juga mengandungi cip dengannya. Sekiranya anda tertanya-tanya tentang cip itu tersedia untuk anda. Ia juga mengandungi tahap keselamatan yang tinggi dan anda boleh menggunakannya dengan selamat.
 • Masa penghantaran:

 • Apabila anda membuat pesanan kad, diperlukan lebih kurang seminggu. Pesanan diterima dalam 7 hari bekerja dan tiba di rumah anda. Sekiranya anda ingin menjadikan hidup lebih mudah yang sangat keren maka anda harus terus maju dan memuatkan aplikasi dompet.
 • Kad Apl Tunai:

  Kad hijau adalah kad aplikasi tunai. Anda sebenarnya boleh duduk di sana dan menggunakannya secara langsung dan membayar dengan baki apa pun yang ada di akaun anda. Anda pergi ke skrin utama aplikasi dan anda mengklik butang atas di mana ia mempunyai baki sifar atau baki apa pun yang ada di akaun anda sebelum mendapatkan kad debit.

  Terma dan syarat:

 • Sekiranya anda ingin membeli sesuatu yang lebih daripada apa yang anda ada dalam akaun sebenar, ia akan menolaknya. Sekiranya anda menggunakan kad ini maka anda harus memastikan bahawa anda mempunyai baki yang betul.
 • Ringkasan:

  Aplikasi tunai boleh dipercayai dan benar-benar mempunyai ciri penambahbaikan. Ciri penambahbaikan pada dasarnya membolehkan anda mendapat potongan harga pada peniaga tertentu kerana menggunakan baki dalam kad aplikasi tunai anda berbanding seperti kad kredit atau kad debit lain.

  Ciri Meningkatkan:

  Satu perkara penting yang perlu diketahui mengenai fitur peningkatan adalah untuk mendapatkan dorongan, anda harus benar-benar mengaktifkannya. Anda hanya boleh mengaktifkannya pada waktu tertentu dan anda harus memutar yang mana anda mahu pada masa itu .

  Bonus:

 • Pastikan anda mempunyai ciri dorongan yang betul diaktifkan kerana anda tidak mahu ke restoran itu berpendapat bahawa anda akan menjimatkan dolar itu hingga 10%. Anda tidak dapat bonus dan satu-satunya sebab di sebalik ketidakaktifan. Oleh itu, penting untuk diaktifkan pada masa itu.
 • Ciri aktif:

 • Anda harus memastikan mengikuti semua peraturan yang diberikan yang dapat mengaktifkan fitur peningkatan. Satu perkara penting dalam kad aplikasi tunai adalah jika anda kebetulan kehilangan kad ini di dalam aplikasi, anda sebenarnya boleh meneruskannya dan menguncinya.
 • Ciri-ciri keselamatan:

  Saya menganggap ini adalah ciri yang sangat ketara apabila seseorang kehilangan kadnya . Saya rasa ia adalah ciri yang sangat keren sehingga kembali ke halaman utama jika kita klik di sebelah kiri aplikasi sebenarnya. Teruskan dan tatal ke bawah dan anda akan melihat kawasan yang mengatakan kad tunai dapat berbelanja dengan kad tunai anda.

  Kunci kad jika anda kehilangannya

 • Anda boleh mematikannya atau menghidupkannya yang bermaksud anda dibenarkan menggunakan kad ini jika sudah dihidupkan dan jika anda mematikannya, anda tidak boleh menggunakan wang dengan kad ini yang merupakan ciri keselamatan yang bagus. Sekali lagi sekiranya kad anda hilang, anda sebenarnya boleh menggunakan kad aplikasi tunai secara dalam talian seperti yang anda lakukan dengan kad debit lain.
 • Pengguna Aktif Wang Tunai Juta Pengguna
  Jan 2017 05 M
  Jan 20118 15 M
  Jan 2019 25 M

  Ringkasan:

  Anda boleh memastikan jumlah wang yang betul dengan memasukkan semua maklumat anda. Dalam akaun untuk dapat ditarik balik dan kemudian akan dibeli barang anda akan dibeli seperti biasa dan sudah tentu dihantar terus kepada anda.

  Transaksi dengan Kad Apl Tunai:

  Anda juga boleh memasukkan nombor PIN pada kad sendiri. Dan anda benar-benar dapat menyediakan PIN anda sendiri untuk memastikan bahawa anda tahu anda boleh memasukkan transaksi anda dan menjalankannya melalui mesin jenis apa pun dan itu juga membawa kepada penggunaan ini melalui ATM.

  Had Kad:

 • Kad ini boleh digunakan di ATM tetapi ada hadnya. Anda boleh mengeluarkan sejumlah ATM. Mereka mempunyai had mengeluarkan dua ratus lima puluh dolar dalam satu transaksi menambah ATM.
 • Transaksi dengan ATM:

 • Anda sebenarnya dapat menarik wang dari aplikasi tunai anda menjadi wang tunai sebenar menggunakan kad debit anda dan pastikan anda telah menetapkan nombor pin tersebut. Oleh itu, anda sebenarnya boleh pergi ke ATM dan menggunakannya ketika datang ke ATM.
 • Caj Mesin ATM:

 • Mesin ATM akan mengenakan bayaran kepada anda dan sudah tentu ia akan datang dari baki sebenar anda. Oleh itu, apabila anda akan mengeluarkan wang maka anda perlu memastikan bahawa anda mempunyai sedikit lebih banyak.
 • Periksa dan baki:

 • Ini kerana bayaran transaksi yang akan dikira adalah sangat wajib. Jangan risau memeriksa baki anda. Anda boleh menyemaknya di telefon anda sebelum menarik wang.
 • Penggunaan Kad Aplikasi Tunai:

 • Oleh itu, apabila menggunakan kad itu bermakna anda akan mula melakukan transaksi. Di aplikasi itu sendiri, anda dapat melihat urus niaga sesiapa sahaja yang anda rujuk kepada semua orang yang anda kirimi wang dan terima wang.
 • Tetapan log masuk Aplikasi Tunai:

  Anda boleh melihat sebarang transaksi di kedai runcit sekarang jika anda benar-benar ingin mendapatkan salinan penuh ini untuk sebarang alasan sama ada seperti alasan anggaran atau alasan cukai, anda sebenarnya boleh pergi ke aplikasi desktop versi tunai dan log masuk dan benar-benar dapat untuk pergi ke tetapan anda dan memuat turun sejarah transaksi sebenar untuk bulan tertentu.

  Takut Penipuan:

 • Sekiranya anda takut penipuan maka anda boleh menghubungi mereka melalui e-mel untuk memberitahu mereka apa yang sebenarnya berlaku sekarang aplikasi tunai tidak semestinya seperti talian nombor telefon yang dapat dihubungi. Oleh itu, jika anda mencari, anda tidak akan menjumpainya dan sangat letih ketika mencuba mencari dan memanggil.
 • Ringkasan:

  Saya pernah mendengar mengenai penipuan dan orang yang cuba mencuri wang daripada orang lain, jadi berhati-hatilah dengan perkara itu dan mengetahui bahawa mereka sebenarnya tidak mempunyai perkhidmatan telefon, lebih daripada melalui [e-mel] (https://npcparty.org/t/ melalui e-mel-makna / 65769). Sekiranya ada perkara seperti itu, saya dengan senang hati akan berkongsi.

  Soalan Lazim

  Orang sering mengemukakan soalan berikut:

  1. Bagaimana memuatkan Tunai Aplikasi Kad Saya?
  Anda boleh memuatkan kad aplikasi tunai anda dengan mudah di mana-mana kawasan seperti kedai, kedai runcit dan restoran. Anda mesti pergi ke kaunter dan memasukkan wang dari kad anda.
  2. Bagaimana memeriksa baki aplikasi tunai?
  Anda boleh menyemak baki wang anda di aplikasi Tunai. Anda hanya perlu Muat turun Aplikasi Tunai dan di papan pemuka anda dapat memeriksa baki anda.
  3. Berapakah bayaran yang dikenakan pada Aplikasi Tunai?
  Apabila anda melakukan sebarang transaksi di ATM atau dengan Aplikasi Tunai maka 3% dari yuran dikenakan. Anda harus mengambil caj yuran dengan anda semasa melakukan sebarang transaksi.
  4. Adakah Kad Aplikasi Tunai adalah penipuan atau tidak?
  Tidak, ia bukan. terdapat banyak aplikasi yang penipuan tetapi satu-satunya Aplikasi Tunai dibenarkan sepenuhnya dan Aplikasi Perlindungan Google. Pengguna aktif Aplikasi Tunai meningkat dari hari ke hari dan meningkat kepada 25 juta sejak 2019.

  Kesimpulan:

  Anda boleh melumpuhkannya daripada dapat dibelanjakan sehingga untuk memesan kad baru, apa yang akan anda lakukan hanyalah memuatkan aplikasinya sendiri ke bahagian atas dengan jumlah dolar dan pada kad sebenar itu sendiri.

  Anda boleh Menuntut masalah:

  Anda boleh mengaktifkan dan mematikan kad di sini dan anda juga dapat menunjukkan maklumat kad atau menyembunyikannya. Anda juga boleh menulis di sini dengan mengatakan kad laporan hilang atau dicuri. Oleh itu, anda boleh menuntutnya apabila hilang atau dicuri dan kemudian menjalani proses untuk mendapatkannya sepenuhnya.

  artikel berkaitan