Fashion Nova adalah jenama pakaian dan cara hidup dengan pantas untuk mengiklankan dunia. Kami adalah terkenal untuk menyampaikan gaya yang paling diperlukan musim ini kepada sebilangan besar individu di seluruh dunia, yang diperolehi kami tajuk # 1 Maha Dicari fesyen jenama di Google pada 2018. Sebagai berdasarkan Los Angeles organisasi dengan 5 lokasi runcit semua melalui California Selatan, kami menjual pelbagai jenis untuk wanita, lelaki, selekoh, dan anak-anak. Kami adalah keajaiban masyarakat arus perdana, memperoleh media media dalam talian yang luar biasa melebihi 25 juta, yang merangkumi peminat VIP dan rakan sekerja.

Misi mereka

Kumpulan kami bekerja tanpa henti untuk mempersembahkan kepada anda gaya paling mendunia di dunia. Kami mencari corak gaya sebelum orang lain, dan mengenali 1,000+ debut baru dengan laman web kami setiap minggu! Kami mengadaptasi pelanggan kami dan terus mencari pendekatan imajinatif untuk meningkatkan dan menyampaikan gaya yang paling disukai untuk segera. Keprihatinan pertama kami untuk menjamin bahawa kumpulan orang FN kami secara konsisten merasa yakin dan disertakan. Kami telah mengubah perniagaan gaya dan membanjiri pasaran dengan Fashion Nova, FashionNovaCURVE, FashionNovaMEN's, dan barisan FashionNovaKIDS yang luar biasa. Kami mewajibkan mana-mana individu yang berpihak kepada gaya. Walau apa pun bentuk, gaya individu, atau seks, kami di sini sesuai untuk semua orang. Hari ini, matlamat utama Fashion Nova tetap seperti sebelumnya untuk memberi gaya yang munasabah kepada pelanggan di seluruh dunia. Nama kami telah dimasukkan dalam melodi dan gaya kami telah dipakai oleh selebriti yang paling anda sayangi. Dari Cardi B hingga Kylie Jenner, sudah tentu tidak ada barang popular yang belum pernah dipakai seluar kami. Tyga, The Game, YG, City Girls, Saweetie, Offset — anda akan mendengar Fashion Nova dirujuk dalam grafik paling popular di dunia.

Kisah Fesyen Nova

Ditubuhkan pada tahun 2006, Fashion Nova telah eksklusif dan dikendalikan oleh CEO Richard Saghian. Dengan mata yang tajam, Saghian mempunyai pilihan untuk membezakan pakaian pakaian wanita yang hilang dengan membawa pakaian dan seluar kelab yang menarik untuk wanita ke barisan depan industri reka bentuk yang wajar. Saghian menyatakan, “Kami telah mengubah gaya dengan menjadikan klien kami sebagai sebahagian daripada perbincangan dari idea hingga menyampaikan. Kami tetap berada di depan gaya dan lawan dengan menarik perhatian penduduk setempat secara konsisten untuk menjamin kami menyampaikan apa yang mereka perlukan secepat yang diharapkan. ” Dia mempelopori penggunaan Instagram sebagai panggung untuk berinteraksi dan mengenal pasti dengan pelanggan dengan cara yang belum pernah selesai. Melalui pencapaian pertama ini, pencapaian Fashion Nova dapat difahami. Design Nova membuka kawasan pertamanya di Panorama City, dan organisasi telah berkembang untuk menggabungkan 5 kedai di seluruh California Selatan.

Pada tahun 2013, Saghian menghantar kedai dalam talian jenama itu, yang telah menjadi kehadirannya yang terkenal dan hotspot penting bagi pelanggan di seluruh dunia. Pelbagai jenis dan masih memerlukan ruang lingkup jenis badan yang berbeza, yang banyak diabaikan oleh peruncit yang menawarkan pilihan dan garis besar ukuran terhad. Dalam dekad terakhir, Fashion Nova telah menjadi nama yang mudah dikenali, menghitung lebih dari 25 juta penyembah di semua pentas media berasaskan web. Hari ini, Fashion Nova terus menyediakan gaya yang dinaikkan dengan harga yang berpatutan dengan media berasaskan web yang komited untuk dikoordinasikan. kisah fesyen nova

Sejarah fesyen nova

Design Nova ditubuhkan pada tahun 2006 oleh CEOnya Richard Saghian. Dia mula bekerja di perniagaan runcit dengan bekerja di butik pakaian ayahnya yang terletak di Los Angeles. Fashion Nova membuka kawasan pertamanya di Panorama City, Los Angeles, di dalam Panorama Mall, menjual pakaian "pakaian kelab" yang sederhana.

Pada tahun 2016, Fashion Nova menghantar Koleksi Curve. Pada tahun 2018, organisasi ini meluas ke pakaian lelaki dengan kedatangan barisan Fashion Nova Men's mereka. Pada bulan Disember 2019, Jabatan Tenaga Kerja Amerika Syarikat mendapati bahawa sebahagian daripada pakaian organisasi dijahit bersama oleh tenaga kerja di Amerika Syarikat yang dibayar dengan upah rendah yang tidak sah. Sebilangan kemudahan perindustrian yang berpusat di AS yang digunakan oleh Fashion Nova antara membayar buruh mereka sedikit sebanyak $ 2,77 60 minit, seperti dalam pemeriksaan, dan berhutang upah balik sebanyak $ 3,8 juta kepada banyak pekerja.

Pada tahun 2020, Fashion Nova berjanji akan memberikan $ 1 juta kepada pelbagai persatuan ekuiti sosial, termasuk Black Lives Matter, Know Your Rights Camp, dan NAACP Legal Defence and Education Fund. Pada bulan Ogos 2020, Fashion Nova mengisytiharkan perubahan pada latihan kontraknya di sisi caj California yang dicadangkan, SB 1399, yang memasukkan perintah bahawa pekerja dan subkontraktornya berdasarkan kontrak menyetujui ulasan percuma sewenang-wenangnya dan bahawa pekerja mereka dibayar sebagai bahan gaji terendah diizinkan oleh undang-undang , yang di Los Angeles direncanakan meningkat hingga $ 15 sejam untuk bos dari semua ukuran pada tahun 2021.

6 Fakta mengenai Fesyen Nova

Untuk organisasi gaya wanita yang berubah menjadi sensasi viral tanpa menggunakan strategi pertunjukan konvensional, pembuat Fashion Nova Richard Saghian mendapat beberapa penghargaan.

Berikut adalah 6 perkara yang mungkin anda tidak fikirkan mengenai Fashion Nova.

● kedai Fashion Nova utama dibuka pada tahun 2006 di Paranoma City di California.

● Setelah melihat laman web menukar barang-barang pakaiannya, dia memilih untuk membuat laman web berasaskan web yang sangat habis menjual keseluruhan barangnya pada akhir minggu ini.

● Fashion Nova mendapat pendedahan yang lebih besar (dan tunai ) selepas nama besar, misalnya, Cardi B, Kylie Jenner, dan Amber Rose mempromosikan jenama tersebut di pegangan Instagram mereka.

● Perkara-perkara fesyen Nova pada umumnya sesuai dengan usia, berselera dan berpatutan kerana Saghian percaya bahawa pakaian mahal boleh mati.

● Menjelang 2017, Fashion Nova mempunyai lebih banyak carian di Google daripada Dior.

● Pada tahun 2013, jenama ini mempunyai sekitar 60,000 penyokong dalam talian dan hari ini telah meningkatkan lebih daripada 19 juta penyokong .

Kerjasama

Pada bulan November 2018, Fashion Nova menyampaikan hubungannya dengan rapper Cardi B. Pelbagai jenis dikirimkan pada acara "Gathering with Cardi", dengan pameran melalui Cardi B, Saweetie, dan Brianna Perry. Ini adalah pengiriman yang sangat bermanfaat, habis terjual dalam beberapa saat. Sejak kerjasama ini, Fashion Nova telah disokong oleh banyak VIP dan influencer, misalnya, Teyana Taylor, Blac Chyna, dan Christina Milian. Kedai ini mempunyai barisan pakaian Halloween sekali-sekala, membuat barang mereka ditutup dengan utusan utama mereka di acara Halloween. Design Nova menghantar tempoh kedua dari rangkaian Cardi B pada Mei 2019, dengan pameran melalui Cardi B, YG, Blueface, dan Lil Nas X.

Pada bulan April 2020, Fashion Nova menjadikan Fashion Nova Cares, sebuah aktiviti yang menumpukan pada sokongan sosial. Pada bulan itu juga, Fashion Nova Cares bekerjasama dengan Cardi B untuk memberikan $ 1,000 sejam selama lebih dari 40 hari kepada mereka yang dipengaruhi oleh COVID-19, memberikan agregat $ 1 juta.

Pada bulan Oktober 2020, Playboy mencatatkan rungutan terhadap fesyen Nova Inc di Los Angeles, untuk-ramah jenama hak-hak nama dalam pakaian Bunny itu. Tanda Kelinci berisi "telinga kelinci, ekor, ID tidak rasmi jalur, lengan pergelangan tangan, korset, dan kerah dasi ensemble", seperti dalam gugatan.

Ringkasan: Fashion Nova jelas merupakan jenama fesyen terkenal di AS. Tajuk dan penjelasan di atas memberitahu anda semua tentang fesyen nova, sejarah mereka dan banyak lagi. 6 fakta adalah beberapa perkara utama yang anda tidak tahu mengenai fesyen nova

Bagaimana Fashion Nova Membina Syarikat Fesyen Seluruh Di Instagram

Dengan memasukkan sebilangan besar media yang berpengaruh di laman web, nama gaya LA telah mencapai lebih dari 600 kakitangan hanya dalam tiga tahun.

Foto-foto itu terdapat di seluruh Instagram: Wanita yang berpakaian seragam dengan kemas memakai seluar yang ketat, sengaja merobek, gaun baldu yang mengenali badan, dan seluar dengan pita. Walau bagaimana pun, wanita - tanpa mengira persamaannya dengan bintang televisyen tanpa tulisan seperti Kylie Jenner - umumnya bukan orang terkenal. Mereka berpengaruh untuk Fashion Nova, jenama yang anda kenali, mungkin dibeli, yang permainan utamanya keseluruhannya berpusat di media dalam talian, bukannya penyebaran di majalah atau ruang rak di butik.

Misi ini dilakukan oleh semua akaun. Hanya dalam tiga tahun, Fashion Nova telah berkembang menjadi lebih daripada 600 orang, yang menghasilkan sehingga 500 rancangan pakaian baru setiap minggu. Dalam perjalanan organisasi itu telah mendapat 6.9 juta pengikut Instagram dan kumpulan penyokong nama besar seperti Jenner dan Amber Rose.

Fashion Nova mengatakan bahawa gambar bodyconnya telah dibuat dengan memperbaiki apa yang dipakai oleh individu melalui media berasaskan web, ternyata potongan-potongan sederhana yang digembar-gemburkan oleh suapan Instagram dari bintang televisyen yang tidak berskrip dalam beberapa hari selepas gambar disiarkan.

Ivette Saucedo

Satu bahagian penting dari perendaman Fashion Nova di Instagram mengurus negara kerana terletak pada penganjurannya sekitar 3,000 penyokong media dalam talian - kumpulan kumpulan reka bentuk dan cara hidup blogger dengan sebilangan besar penyokong masing-masing, dan kadang-kadang beribu-ribu .

Ivette Saucedo, blogger reka bentuk dengan lebih daripada 329,000 penyokong Instagram, telah lama bekerja dengan Fashion Nova. Dia mendedahkan kepada BuzzFeed News bahawa dia adalah penggemar jenama sebelum ejen yang berhubung dengannya untuk menunjukkan pakaian mereka di profilnya sendiri. "Saya suka pakaian mereka," katanya, sambil menambah bahawa mereka dimaksudkan untuk badan "melengkung" seperti miliknya. “Mereka luar biasa. Mereka terlalu dalam mode, tidak terlalu mahal, dan kualiti yang boleh diterima. "

Saucedo, bersama dengan empat orang penggiat media dalam talian yang lain yang dikunjungi oleh BuzzFeed News, menggambarkan persetujuannya dengan mereka sebagai seorang yang mudah - seorang perwakilan menghantarnya kepadanya sekali sebulan untuk membuat permintaan pakaiannya, dia memilih suatu tempat dalam 10 hingga 15 perkara dan hadiah selepas itu gambar di Instagram yang memakai barang itu. Dia mengatakan tidak ada wang tunai yang bertukar tangan hanya pakaian percuma.

Rose Siard

Setiap catatan memasukkan nota yang mendesak para pemuja untuk menggunakan kod rebat pengaruhnya, yang melacak tawaran individu mereka. "Tawaran saya berjalan dengan baik," kata Jessika O'Neal, seorang blogger yang gembira dengan lebih dari 22,000 penyokong Instagram dan penyokong Fashion Nova selama kira-kira 18 bulan, diungkapkan kepada BuzzFeed News. "Orang ramai saya terbiasa melihat Fashion Nova dan percaya bahawa saya sering memakainya dan mereka biasanya menggunakan kod saya."

Rose Siard, seorang blogger gaya dengan lebih dari 338.000 pengikut di Instagram, mengungkapkan kepada BuzzFeed News bahawa walaupun dia tidak membuat komisen mengenai tawaran dari kod Fashion Nova-nya, dia senang hanya mendapatkan pakaian baru percuma yang konsisten.

"Setiap pemuja saya menggunakan kod saya secara berterusan dan menyatakan mereka mempunyai penglibatan luar biasa dalam Fashion Nova," katanya. "Saya tidak bekerja dengan perkara-perkara yang akan menyebabkan pertunjukan kerana itu memikirkan saya. Saya memerlukan semua orang untuk mengadakan pertemuan yang baik. "

Saghian

Saghian mengatakan bahawa organisasinya, yang terletak di Vernon, California, telah mengembangkan perjanjiannya "secara dramatik" secara konsisten sejak dihantar dalam talian pada tahun 2014 walaupun pada hakikatnya dia enggan memberikan unjuran monetari atau pemasaran secara eksplisit. Walaupun jenama itu tidak meletakkan waktunya sebagai pengecap rasa kelas pertama yang menarik di media gaya, ia mempunyai pandangan yang tegas di laman sosial, menyegarkan saluran Instagramnya setiap setengah jam dan menyampaikan rancangan baru pada pergerakan pemberitaan berita yang lebih serba boleh.

"Kami mengirimkan 500 gaya baru tujuh hari," kata Saghian. "Sebilangan besar jenama besar dapat memperoleh 500 gaya baru setahun. Bagaimanapun, individu tidak menjadi letih kepada kita. "

Angka-angka, dalam apa jua peristiwa di sosial, tampaknya tetap di bawah itu. Design Nova menambah 500,000 penyokong Instagram baru secara konsisten, dan halaman "Bend", yang dikhaskan untuk ukuran yang besar, mempunyai lebih dari 217,000 penyembah. Peminatnya merangkumi orang terkenal seperti Blac Chyna, Cardi B dan Lala Anthony, yang semuanya terlihat memakai seluar jenama itu, yang biasanya berharga hampir $ 40.

Ringkasan: Fashion Nova baru saja muncul dan menjadi terkenal, walaupun bekerja keras, instagram memainkan peranan utama dalam pencapaian itu. Berikut adalah beberapa selebriti yang menyumbang untuk memberi nama besar kepada fesyen nova

Soalan Lazim

Apa itu fesyen nova?

Fesyen Nova. Organisasi runcit gaya cepat yang berpusat di AS. Style Nova adalah organisasi runcit reka bentuk cepat Amerika. Organisasi ini berfungsi di web dan mempunyai lima bidang fizikal.

Di mana Fashion Nova di California?

Lokasi kedai Fashion Nova di California - List. Fashion Nova terletak di Pusat Bandar Burbank. 201 East Magnolia Boulevard, Burbank, California - CA 91502 Fashion Nova yang terletak di Northridge Fashion Center. 9301 Tampa Avenue, Northridge, California - CA 91324 Fashion Nova yang terletak di Panorama Mall.

Di mana Fashion Nova di Burbank?

Kedai Fashion Nova yang berdekatan Fashion Nova terletak di The Shops di Montebello Fashion Nova yang terletak di Pusat Bandar Burbank Fashion Nova yang terletak di Panorama Mall Fashion Nova yang terletak di Northridge Fashion Center Fashion Nova yang terletak di Westfield Topanga Shopping Center

Kesimpulannya

Fashion nova dituntut dan bekerja di pusat Downtown Los Angeles, dengan 5 kedai runcit di seluruh California Selatan. Kami adalah jenama gaya # 1 yang paling banyak dilihat di Google pada tahun 2018. Kami diberikan untuk menyampaikan corak yang paling banyak dicari, bertukar arah, dan yang kedua, kepada siapa saja, di mana saja di planet ini.

Bagi individu yang tinggal di web pada tahun 2017, ini adalah jenis perniagaan yang dikenali. Begitu juga dengan tweet viral yang ada di laman web, berita berita, rakaman, gambar, dan kiriman respons dengan pantas, Fashion Nova telah membina aktiviti yang dilengkapi untuk mengubah gambar VIP viral menjadi pakaian yang disiapkan untuk penghantaran, semuanya dengan kelajuan yang sangat menggila .