Anda mungkin berfikir bahawa di mana anda boleh mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah ? Sekiranya anda tidak tahu dari mana anda mendapatkannya, maka jangan risau; HTD sedia membantu anda. Mencari insurans auto perlindungan penuh murah sedikit sukar tetapi tidak mustahil. Anda boleh mendapatkan produk yang tepat di tempat yang betul dari platform yang betul. Purata liputan penuh hampir $ 79 / bulan dan $ 950 setiap tahun. Dari mana anda boleh mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah ? Adalah lebih baik jika anda mencari insurans kenderaan termurah. Banyak faktor membantu anda mencari insurans kenderaan murah. Panduan lengkap kami akan membantu anda mencari insurans auto perlindungan penuh yang murah . Mari kita meneroka asas-asas insurans.

Komponen insurans perlindungan penuh:

Apa yang dilindungi insurans perlindungan penuh? Insurans auto perlindungan penuh merangkumi insurans liabiliti , insurans perlanggaran , dan insurans komprehensif . Mari kita bincangkan terlebih dahulu apa faktor-faktor ini dan apa kesannya.

Insurans liabiliti:

Ini melindungi orang lain dan harta benda. Insurans kenderaan kos rendah mudah dicari dan bermanfaat bagi orang dan harta benda.

Insurans perlanggaran:

Insurans ini akan diberikan kepada anda apabila anda menghadapi kemalangan atau mengalami kerugian dalam kemalangan. Oleh itu, anda mendapat jumlah yang perlu ditanggung kerana kemalangan itu. Ia juga boleh dikurangkan.

Insurans komprehensif:

Insurans ini membayar ganti rugi bukan kemalangan. Ini bermaksud bahawa sekiranya berlaku kecurian kereta, maka mereka membayar jumlah insurans anda. Ia mempunyai potongan.

Sekarang, anda perlu tahu siapa yang memerlukan insurans auto perlindungan penuh yang murah. Mari mulakan tanpa berlengah.

Siapa yang memerlukan insurans perlindungan penuh?

Semua orang tidak memerlukan insurans perlindungan penuh. Anda mungkin memikirkan soalan ini. Banyak syarikat hanya memberikan sedikit tanggungjawab yang tidak melindungi kerosakan dan kecederaan kereta. Jadi insurans kereta perlindungan penuh adalah yang terbaik dalam hal ini.

Orang boleh membeli insurans kereta perlindungan penuh yang mempunyai perkara berikut yang diberikan di bawah.

  • Seseorang mempunyai kereta baru atau kereta mahal.
  • Anda biasanya dalam keadaan lalulintas.
  • Anda tinggal di kawasan hiruk pikuk di mana kemungkinan kemalangan tinggi.
  • Anda tidak boleh membaiki atau membeli kereta baru.

Soalan Lazim

Bagaimana saya boleh mendapat liputan penuh dengan harga murah?

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk mendapatkan liputan penuh yang murah untuk kenderaan, maka anda harus mencuba petua berikut yang diberikan di bawah. Ini boleh membantu anda mendapatkan polisi insurans yang lebih baik dan murah untuk kereta anda.

Langkah 1:

Pilih " Bayar Penuh" dan bukannya " Bayar bulanan". Dengan melakukan ini, anda akan menjimatkan jumlah keseluruhan

Langkah 2:

Sekarang, tingkatkan potongan anda dari $ 500 hingga $ 1000.

Langkah 3:

Klik "Bicara dengan Penasihat" dan tanyakan apa yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan insurans kereta yang murah.

Kini, anda boleh mendapatkan insurans kereta murah untuk kereta anda.

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan perlindungan penuh termurah?

Banyak syarikat menawarkan insurans insurans perlindungan penuh termurah seperti berikut.

Tidak Nama syarikat Jumlah liputan penuh
1 USAA $ 109
2 Geico $ 1168
3 Ladang Negeri $ 145

Bolehkah saya menggugurkan insurans auto perlindungan penuh?

Sebilangan besar negeri memerlukan jenis liputan yang berbeza, tetapi selalunya, anda boleh menggugurkan insurans auto perlindungan penuh. Anda harus memutuskan sama ada anda mempunyai risiko tinggi, kemudian memilihnya; jika tidak, biarkan. Lebih-lebih lagi, kenderaan jarak tempuh yang lebih tinggi mempunyai kos insurans yang rendah.

Soalan Relatif

Siapa yang menawarkan insurans kereta murah?

Siapa yang mempunyai insurans kereta yang paling murah

Berapakah kos insurans kereta?