Di mana untuk membaca meratakan solo? Anda akan dapat membaca solo leveling pada tahun 2022. Leveling solo adalah salah satu manhwas yang paling popular, dan akan sangat mengagumkan jika pengeluar secara rasmi mengumumkan anime solo leveling. Sekiranya anime diumumkan selama enam bulan ke depan, ia akan dilancarkan pada awal 2022.

Anime Meratakan Solo

Anime Meratakan Solo

Pengarang novel digital Korea Selatan Chugong menulis Solo Leveling. Contoh pertama yang dirakam muncul pada 25 Julai 2016. Sejak diterbitkan di laman web Kakao's Kakaopage, ia merupakan novel web terkenal. Kemudian, ia dikeluarkan di bawah cetakan papirus DC Media.

Yen Press melesenkan versi bahasa Inggeris. Solo Leveling, walaupun jelas berkaitan dengan manga, mempunyai pengaruh yang unik untuk Korea Selatan dan latar belakang budaya yang berbeza. Ia masih sangat popular, walaupun fakta bahawa ia telah gagal. Ini telah menerbitkan tiga belas jilid ditambah beberapa cerita sampingan, dan ia masih laris, dan lebih banyak orang mengetahuinya .

Aplikasi Piccoma juga telah diterbitkan dengan fitur Solo Leveling. Ini menarik lebih dari 1 juta pembaca biasa, yang membacanya secara konsisten.

Piccoma menetapkan novel web sebagai nombor satu untuk 2019. Kemudian, ia diterbitkan oleh Tappytoon pada tahun 2020, dan bahasanya adalah bahasa Inggeris. Bukan hanya itu, siri yang sangat berjaya dilesenkan dalam bahasa Inggeris oleh Yen Press untuk Amerika Utara.

Bermula di Seoul, Korea Selatan, Solo Leveling berlaku di bandar. Monster berleluasa di dunia khayalan. Setelah portal antara Bumi dan alam lain dibuka, ketakutan raksasa telah melanda Bumi. Oleh kerana itu, banyak yang memperoleh bakat.

Kekuatan aneh ini memungkinkan mereka membasmi raksasa ini dan menjaga keselamatan manusia. Organisasi Hunter segera muncul untuk mengumpulkan dan menghubungkan Pemburu antara satu sama lain. Seperti wira One Punch Man , misalnya. Dalam Solo Leveling, Pemburu mempunyai struktur berdasarkan peringkat.

Sung Jinwoo, watak utama pertunjukan, secara konsisten adalah pemburu terburuk dalam pelakon. Dia terkenal sebagai pemburu terlemah di dunia yang pernah ada. Saya sukar memanggilnya seperti itu. Ibunya yang sakit berada di hospital, dan dia harus memburu untuk menampungnya dan membayar bilnya. Dia ingin tetap selamat, tetapi tangannya terpaksa.

Selain dari kepantasannya di atas rata-rata dan beberapa bakat regeneratif, Sung Jinwoo hampir tidak cukup kompeten untuk dianggap sebagai Pemburu.

Nama novel web, 'Conquest', sesuai dengan premisnya kerana menyelesaikan pencarian meningkatkan tahap kekuatannya. Saksikan perkembangan Sung Jinwoo dari pemburu kelas E yang biasa-biasa saja menjadi pemburu monster kelas S yang luar biasa.

Ringkasan

Sung mendapati bahawa dia telah berubah. Dia telah memperoleh kemahiran baru. Terdapat dua maklumat: papan pencarian dan laporan statistiknya sahaja. Dia diberi pelbagai tugas ganjil, termasuk menjadualkan sesi gim dan memerangi monster. Kekuatan baru Sung membolehkannya meningkatkan tahapnya.

Plot Solo Leveling Manhwa Komik

Plot Solo Leveling Manhwa Komik

Terdapat portal yang membolehkan manusia dan raksasa berinteraksi, yang disebut sebagai 'gerbang'. Sebilangan warga negara dikurniakan kebolehan khas untuk menolong mereka bertarung dengan monster. Sung Jin-Woo adalah watak yang nampaknya mudah didorong.

Sung Jin-Woo ditugaskan untuk misi penjara bawah tanah D-Rank, sementara Song Song-Yul bergabung dengannya memasuki ruang bawah tanah di antara anggota kumpulan yang lain. Geng tersebut mendapati bahawa penjara bawah tanah mereka adalah 'Double Dungeon'; dalaman dan luaran ruang bawah tanah mereka adalah sumber kesukaran bagi mereka, dan mesti berjuang untuk terus hidup.

Sung Jin-Woo nampaknya sudah berakhir, walaupun dia terluka dengan kejam. Dia berakhir di hospital , walaupun dia baru sahaja keluar dari hospital .

Penulis Chugong
Bangsa Korea Selatan
Bentuk media Novel
Bahasa Orang Korea
Genre Fantasi & Aksi
Webnovel Bahasa Inggeris
Media DC Orang Korea

Kemudian, dia ditolak untuk pergi ke T&A dengan Persatuan Pemburu Korea mengenai kejadian penjara bawah tanah (KHA). Jin-Woo menemui sistem maya yang tidak dapat dijelaskan yang hanya dapat dilihat olehnya ketika anggota KHA pergi.

Dia melakukan objektif hariannya dan diberi penghargaan dengan Kekunci penjara segera E-Rank, kemudian memasuki penjara bawah tanah sendirian untuk bertempur. Di sinilah bermulanya pencariannya untuk menjadi pemburu terbaik.

Anggota KHA seperti Kang Tae-Shik, yang mengawasi tahanan , telah membahayakan pesta tersebut. Jin-Woo dan Jin-Ho mengambil alih serbuan kumpulan untuk mengambil alih C-Rank Dungeon. Mereka mempekerjakan 10 orang lagi yang diperlukan untuk mengisi tempat kosong dalam pasukan mereka.

Ringkasan

Untuk mendapatkan pengalaman dan kekuatan tambahan, dia mendaftar ke pesta serbuan C-Rank Dungeon. Semasa bersiap untuk penjara bawah tanah dengan peringkat lebih rendah, dia menemui mangsa-mangsa dari Dungeon Berkembar. Song Chi-Yul menawarkan diri untuk mengetuai serbuan, dan dalam prosesnya dia menemukan dan membersihkan penjara bawah tanah.

Tempat membaca meratakan solo

Tempat membaca meratakan solo

Tapas:

Tentukan sendiri apakah itu " YouTube komik" dengan alat ini. Pilihan rangkaian yang luas di sini membantu menjadikan carian kami mudah kerana kepelbagaian genre. Ini juga merupakan rumah bagi pengalaman yang lebih dewasa.

Laman web ini mempunyai siri premium dan juga program bebas akses. Solo leveling adalah manga yang sangat baik untuk dibaca secara keseluruhan, dan laman web ini menampilkan semua bahagian manga.

WebToon:

Di sini, seseorang dapat menemui banyak drama Korea dan menikmatinya dengan bebas. Semua bab boleh dibaca di sini. Anda boleh membuat pra-pesanan bab seterusnya untuk mendapatkannya lebih awal. Laman Manga Solo leveling membolehkan anda membaca projek solo Leveling tertentu. Anda pasti ingin menggunakan VPN daripada melayari laman web, kerana tidak selamat.

TappyToon:

Penyemak imbas boleh mencari kemas kini terkini atau genre yang berbeza. Terdapat kelas khas untuk permainan bertema dewasa. Anda akan dapat melihat siri baru jika anda membeli token . "Time Till Free" mempunyai bab yang dapat anda baca ketika anda menunggu selama 24 jam. Ini hanya pilihan menjimatkan kos.

Lezhin adalah nama syarikat buku komik Korea yang besar. Pilihan "Tunggu Sampai Percuma" juga dapat diakses. Mereka mengatakan bahawa mereka adalah pembuat komik web terbaik di internet . Anda juga mungkin membayar untuk akses awal di sini.

Toomik:

Ini adalah konsep yang sama sekali baru. Anda boleh menggunakan penapis untuk mencari muzik yang lebih baru, dan anda juga boleh mencari mengikut genre. Tarikh pelepasan ansuran yang akan datang juga disebutkan. Bab baru boleh diperoleh dengan menggunakan langganan bulanan atau membelinya dengan duit syiling.

Netcomics:

Lihat tempat ini: mereka menjual Manhwa dan Manga di sini. Kerana ada pilihan untuk menyewa judul, sangat bagus untuk pembaca yang cepat . Bab akan habis selepas tiga hari, dan anda tidak akan dapat mengaksesnya jika anda tidak membacanya dalam 72 jam pertama.

Ringkasan

Sebilangan besar meminta harga untuk membaca fiksyen di laman internet mereka, sementara yang lain menawarkan akses percuma ke mana-mana novel di laman web mereka. Anda tidak boleh ketinggalan kerana tidak ada peluang untuk alasan. Levelingsolo.com menawarkan maklumat berguna mengenai pelbagai kaedah meratakan solo.

Pembuatan meratakan solo anime

Baru-baru ini ada spekulasi bahawa manhwa pahlawan penyanyi solo itu ditukar menjadi anime. Pengeluaran untuk anime penyanyi solo sepatutnya dimulakan. Namun, tidak ada berita yang dikeluarkan dari rumah produksi , jadi tidak jelas apakah khabar angin itu betul.

Tahun 2021 adalah ketika webtoon meratakan solo dijangka berubah menjadi anime. Solo Leveling terkenal kerana mempunyai lebih dari 100 bab Manhwa serta novel web lengkap yang tersedia untuk dibeli .

Terdapat banyak penyesuaian program anime yang menampilkan protagonis solo. Menara Dewa didasarkan pada manga juga. Itulah sebabnya orang masih tidak kehilangan kepercayaan untuk anime meratakan solo, dan mereka tidak sabar-sabar menunggu maklumat mengenai peluncurannya.

TARIKH SIARAN ANIME TAHAP SOLO

TARIKH SIARAN ANIME TAHAP SOLO

Menilai ketika Solo Leveling akan diadaptasi menjadi siri TV memang sukar kerana ia bergantung pada pelbagai elemen , termasuk tarikh tayangan dan studio animasi.

Adaptasi anime pertama Solo Leveling dapat muncul setiap saat, namun kebanyakan penyesuaian anime memerlukan waktu antara 7 hingga 13 bulan untuk dilancarkan setelah pengumuman perdana.

Akhirnya, studio animasi menyertai senarai. Ini adalah pernyataan yang sederhana, tetapi dengan setiap tahap kepegawaian yang dimiliki oleh jabatan, studio mempunyai sumber yang lebih besar untuk mempercepat proses pengeluaran.

Peminat mungkin mengharapkan Solo Leveling mula ditayangkan pada musim panas 2022 jika anime disahkan dalam enam bulan akan datang. Sekiranya produksi bermula pada satu musim pada akhir 2021, ada kemungkinan musim pertunjukan pertama tidak akan disiarkan sehingga awal 2023.

Ringkasan

Jadi, perkara seterusnya yang kita tahu adalah jumlah episod: jika Solo Leveling musim 1 memaparkan antara 12 dan 15 episod, ia akan bermula beberapa minggu lebih awal daripada jika ia mempunyai 24 hingga 25 episod. Sebaliknya, anime dapat memanfaatkan masa produksi yang disingkat berkat produksi split-cour.

Cabaran dengan meratakan solo animasi

Cabaran dengan meratakan solo animasi

Satu masalah yang dapat dihadapi oleh siri Solo Leveling ketika beradaptasi dengan anime adalah penglibatan rumah produksi Jepun .

  • A video baru-baru ini YouTuber 'Yiman yang ditujukan kemungkinan bahawa gambaran solo Leveling terhadap masyarakat Jepun tidak menyediakan memuji-muji gambar dalam lengkok tertentu.

  • Dia berpendapat bahawa siri ini mungkin tidak diadaptasi oleh studio animasi Jepun kecuali mereka bersedia mengubah beberapa komponen kisah tersebut.

  • Ia boleh dilakukan melalui Studio Mir atau studio lain seperti itu atau dengan platform seperti Crunchyroll dan Funimation semuanya menghasilkannya.

Tetapi, untuk mengambil lebih jauh, melihat karya seni yang luar biasa di Solo Leveling, siri ini mungkin diadaptasi oleh MAPPA (yang membuat Jujutsu Kaisen) atau Ufotable (yang menghasilkan anime seperti Fate / Stay Night dan Fate / Zero) (Demon Slayer).

Soalan Lazim - Soalan Lazim

1 - Di mana letaknya komik Solo Leveling?

Tappytoon, Inc. (Android, iOS, Penyemak Imbas) Kami sangat gembira kerana anda berada di sini, di kediaman revolusi meratakan solo. Tappytoon mempunyai struktur khas. Siri boleh dilayari mengikut genre atau dengan penambahan terkini.

2 - Adakah anime Solo Leveling mempunyai masa depan?

Siri meratakan solo adalah salah satu manhwas yang paling popular, dan dengan pembuatnya menjanjikan anime meratakan solo, itu pasti bagus. Ada kemungkinan bahawa anime akan didedahkan dan diterbitkan pada tahun 2022 jika ia dibuat dalam waktu kurang dari enam bulan.

3 - Adakah Solo Leveling sudah hampir lagi?

Betul betul. Anda tidak akan melihat bab baru Solo Leveling minggu ini. Tarikh keluaran baru untuk karya pengarang telah ditetapkan, dan pengarang mengalami kekosongan kerana masalah kesihatannya.

4 - Adakah Solo Leveling serupa dengan permulaan selepas akhir?

Ketika membandingkan keduanya, Solo Leveling dan The Beginning After the End sama sekali tidak sama kerana premis kedua-dua novel itu tidak serupa. Walau bagaimanapun, unsur-unsur pemandangan yang lain adalah yang terbaik. Arthur Leywin adalah panutan untuk watak utama, dan pembaca manhwa akan mengenali Solo Leveling kerana pengaruhnya.

5 - Adakah terdapat pembaca yang tahu seperti Solo Leveling?

Salah satu daripada beberapa laman web yang melampaui kengerian zombie tradisional ke dalam suasana apokaliptik yang penuh aksi, Omniscient Reader's Viewpoint harus terbukti menyenangkan bagi penggemar Solo Leveling dan juga pendatang baru dalam genre ini.

6 - Adakah Solo Leveling Musim 2 sudah selesai?

Orang ramai terkejut ketika Solo Leveling Season 2 diumumkan untuk pelepasan cepat. "Only I Level Up" adalah terjemahan Inggeris dari tajuk rasminya. Bab pertama dikeluarkan pada 4 Mac 2018, sementara babak terakhir dikeluarkan pada 19 Mac 2020.

7 - Bilakah Leveling Solo dihentikan?

Latar belakang. Siri ini pertama kali muncul pada tahun 2014, sebagai novel yang tidak diterbitkan dengan 14 jilid dan 270 bab. Novel ini dikeluarkan pada tahun 2015, dan dibahagikan kepada 270 bab yang muncul pada 10 Oktober 2018. Bab baru dapat dibuka setiap 12 jam di KAKAOPAGE.

8 - Untuk siapa Solo Leveling diterjemahkan?

DC Media telah mengeluarkan tiga jilid segmen rancangan yang dikumpulkan dan diterbitkan yang bermula pada bulan Julai 2020. Terjemahan buatan peminat telah menjadikan Solo Leveling ke bahasa di seluruh dunia. Netmarble Corp, syarikat permainan terbesar Korea, sedang mengembangkan permainan.

9 - Bilakah Solo Leveling akan disegarkan?

Aplikasi ini dikemas kini dengan bab baru setiap hari Isnin , dan terdapat 148 bab SL di semua. Kecuali daripada itu, Tappy Toon mempunyai Solo Leveling Chapters terkini.

10 - Adakah memulakan manhwa pada akhir kerja?

TurtleMe dan Fuyuki23 adalah pemikiran kreatif di sebalik kisah perkadaran epik ini. Ini membawa pembaca mendalam ke dalam kisah isekai yang menarik dan rumit. Novel ini menarik untuk dibaca dan mempunyai jalan cerita yang menarik.

Kesimpulan:

Beberapa novel manga diperoleh oleh syarikat Amerika Utara pada awal tahun 2000-an manga. Oleh kerana kemerosotan pasaran akhir tahun 2000-an, beberapa siri diletakkan dalam pelesenan. Sejak itu, manhwa telah beralih dari cetak ke digital. Hari ini, manhwa lebih umum disebut sebagai webtoons. Sekiranya anda berminat untuk belajar lebih banyak mengenai manhwa dan webtoons, Rioter Christine telah menulis buku asas yang sangat baik.

artikel berkaitan

Meratakan Solo

Setelah "Gerbang" menghubungkan dunia sebenar dan alam raksasa dibuka sepuluh tahun yang lalu, beberapa orang biasa diberi kekuatan untuk mengejar raksasa di dalam Gerbang. Mereka disebut sebagai "Pemburu." Namun, tidak semua Pemburu sama kuat. Sung Jin-Woo adalah nama saya, dan saya adalah Pemburu peringkat E. Saya adalah seseorang yang harus meletakkan hidupnya di garis bawah tanah yang paling hina, "Terlemah di Dunia." Tanpa kemampuan untuk menunjukkannya, saya tergores dengan bertempur di ruang bawah tanah tingkat rendah ... sekurang-kurangnya sehingga saya menemui penjara bawah tanah tersembunyi di dalam penjara D-rank dengan kesukaran tertinggi! Semasa saya hampir mati, saya tiba-tiba diberi kekuatan aneh, log tugas yang hanya dapat saya lihat.

Laman Web Terbaik untuk Membaca Solo Leveling Online!

Hey! Adakah anda peminat Manga atau Manhwa? Adakah anda tahu apa itu Naruto, My Hero Academia, dan Demon Slayer? Adakah anda berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai perkembangan anime leveling Solo? Adakah anda mahu membaca meratakan solo sebelum keluar? Sekiranya anda tidak menyedarinya dan ingin mengetahui lebih lanjut mengenainya, baca terus! Manga merujuk kepada komik Jepun atau novel grafik, sedangkan Manhwa merujuk kepada komik Korea atau novel grafik. Solo Leveling adalah Manhwa yang Jepun sesuaikan dengan anime. Di sini anda akan menemui semua maklumat mengenai Manhwa- Solo Leveling serta lokasi di mana anda boleh membaca komik.

Pengenalan

Pada 25 Julai 2016, Solo Leveling bersiri di KakaoPage dan kemudian dikeluarkan oleh DC Media di bawah label fiksyen fantasi "Papyrus". Dalam bahasa Inggeris, tajuknya juga dikenali sebagai "Only I Level Up." Novel web terbahagi kepada 14 jilid. Lagi: ■■■■ Angin Musim 3: Yle Mengesahkan Pertunjukan | Tarikh Tayangan Netflix Pada 4 Mac 2018, ia juga dilancarkan dengan penyesuaian webtoon di KakaoPage. Dengan empat jilid, musim pertama berakhir pada 19 Mac 2020. Selebihnya masih belum selesai.

The Plot Of The Manhwa Solo Komik Solo

Dunia raksasa dan manusia dihubungkan oleh portal yang dikenali sebagai 'gerbang'. Beberapa individu mengembangkan kuasa besar untuk melawan raksasa. Sung Jin-Woo, watak utama, adalah yang paling lemah dari semuanya.

Sung Jin-Woo dan anggota kumpulan yang lain memasuki penjara D-Rank di bawah bimbingan Mr Song Chi-Yul. Syarikat itu mengalahkan makhluk itu, dan ketika mencari bos penjara bawah tanah untuk menutup portal atau gerbang, mereka masuk ke 'Double Dungeon' yang tidak menyenangkan. Sung Jin-Woo mengalami kecederaan serius dan nampaknya telah meninggal dunia. Setelah tiga hari bangun semula, dia mendapati dirinya berada di hospital. Berikutan itu, dia didekati untuk sesi soal jawab mengenai kejadian itu.

Memperoleh pengalaman dan hebat

Dia bergabung dengan pesta serbuan untuk C-Rank Dungeon untuk mendapatkan lebih banyak pengalaman dan menjadi lebih hebat. Semasa bersiap untuk penjara bawah tanah tingkat rendah, dia masuk ke anggota Double Dungeon yang masih hidup. Song Chi-Yul sukarelawan untuk memimpin pasukan penyerbu dan membersihkan penjara bawah tanah. Kang Tae-Shik, anggota KHA, mengawasi tahanan yang menimbulkan ancaman kepada pesta tersebut. Jin-Woo dan Jin-Ho mengumpulkan kumpulan penyerbu mereka dan mengupah pemburu untuk mengisi 10 kekosongan di C-Rank Dungeon. Adakah Sung Jin-Woo, yang sebelumnya adalah yang paling lemah dari pemburu, dapat menjadi yang paling kuat setelah episod kebangkitan semula? Adakah dia dapat membersihkan semua ruang bawah tanah sambil terus meningkatkan tahapnya sekarang?

Tempat Dari Mana Anda Boleh Membaca Online The Manhwa Solo Leveling

Terdapat 14 jilid dan 270 bab, semuanya boleh dibaca dalam talian. Sebilangan besar dari mereka mengenakan bayaran untuk mengakses ke laman web / aplikasi mereka untuk membaca komik, tetapi yang lain menawarkan akses percuma ke novel mana pun. Jadi tidak ada alasan untuk kehilangannya.

Tapas

Ini juga dikenal sebagai "YouTube Komik", walaupun anda dapat menilai apakah keterangan itu tepat atau tidak dengan menggunakannya. Sejumlah besar siri terdapat di sini, disusun mengikut kategori, menjadikan carian kami mudah. Untuk jenis perjumpaan yang berbeza, ada juga bahagian yang matang di sini. Terdapat siri premium dan percuma untuk diakses di sini. Laman web terbaik untuk membaca meratakan solo adalah sololeveling.in, yang mengandungi semua bahagian manga.

WebToon

Banyak drama Korea tersedia secara percuma di laman web ini. Anda boleh membaca semua bab di sini secara percuma. Sekiranya anda tidak sabar lagi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai plot, anda boleh membayar untuk mendapatkan akses awal ke bab-bab tersebut. Anda boleh menggunakan laman web meratakan Manga Solo untuk membaca meratakan solo tertentu. Kerana laman web ini tidak selamat, menggunakan VPN adalah pilihan yang lebih selamat.

TappyToon

Kemas kini terkini atau genre yang berbeza boleh digunakan untuk melihat-lihat. Tajuk dewasa dibahagikan kepada kategori mereka sendiri. Untuk mendapatkan akses ke siri ini, anda mesti membeli token terlebih dahulu. Sebilangannya berjudul "Time Till Free," dan setelah 24 jam, anda dapat mengakses episod berikutnya. Ini hanyalah penyelesaian yang menjimatkan. Anda boleh pergi ke levelingsolo.com untuk meratakan solo tertentu.

Komik Lezhin

Model "Tunggu Sampai Percuma" juga terdapat di sini. Mereka menggambarkan diri mereka sebagai penerbit webtoons premium. Anda juga boleh membayar untuk mendapatkan akses awal di sini.

Toomik

Ia adalah sistem baru. Anda boleh mencari kemas kini dan carian yang lebih baru mengikut genre. Jadual untuk tarikh pelepasan bab baru juga boleh didapati di sini. Langganan bulanan yang menyediakan akses tanpa had tersedia, atau duit syiling boleh diperoleh untuk membeli bab individu.

Komik Net

Manhwa dan Manga boleh didapati di sini. Ia sesuai untuk pembaca yang cepat kerana tajuk boleh disewa. Anda mesti membaca bab dalam 72 jam, jika tidak, ia akan habis dan anda tidak lagi dapat mengaksesnya. Ini adalah beberapa laman web dan aplikasi di mana anda boleh mendapatkan Manga / Manhwa dengan cepat. w3.sololeveling.net Mangastorm adalah alternatif yang baik untuk membacanya jika anda mempunyai iPhone. Ia membolehkan anda memasukkan URL laman manga dan memaparkan semua bab di hadapan anda.

Tidak Pernah Terlambat Untuk Memulakan

Sekiranya anda seorang pembaca buku komik biasa, artikel ini akan membantu anda mencari laman web yang paling mudah, dan jika anda bukan pembaca biasa, tidak akan terlambat untuk memulakannya. Anda boleh bermula dari mana sahaja yang anda mahukan, dan anda boleh membaca bila-bila masa dan di mana sahaja anda mahu menggunakan pelbagai aplikasi. Mulailah membaca sekarang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ketegangan Solo Leveling.

Soalan Lazim

Apa pendapat anda mengenai manga 'Solo Leveling'?

Membaca ini seperti mengingatkan tentang teman masa kecil yang tidak pernah dewasa, yang masih tinggal di rumah, bergaul dengan remaja, dan membuat kiasan budaya pop kuno yang sama. Mengunjungi individu itu biasanya tidak menyeronokkan; malah menyedihkan. Ini One Punch Man, tetapi dengan MC yang lebih membosankan dan pemeran sokongan yang tidak bermaya, dan itu adalah Sao, tetapi dengan Mc yang lebih tegang. Kami tidak mempunyai kisah, dan kami tidak mempunyai watak untuk dibicarakan. Saya rasa satu-satunya perkara yang membuat orang-orang menghadapi kekotoran ini adalah seni yang berkilauan. Saya berusaha sekuat tenaga, tetapi saya sangat meragukan Sherlock Holmes atau Detective Conan dapat mengenal pasti "Kisah" dalam kekacauan ini.

Di mana saya boleh membaca Tahap Solo manga?

Meratakan solo boleh dibaca dengan pelbagai cara. Saya hanya akan menyebut beberapa:

Solo Leveling Manga / Manhwa & Novel dalam Bahasa Inggeris boleh dibaca di laman webnya sendiri.

Anda juga mungkin mencari pemeringkatan solo di Google dan mencari pelbagai laman web untuk membacanya, seperti mangarockteam, isekaiscan, mangadox, dan sebagainya. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan aplikasi Tachiyomi untuk mendapatkan sambungan untuk beberapa laman web dan membaca Solo Leveling dari sana. Saya lebih suka aplikasi Tachiyomi kerana ia bebas dari iklan, tidak seperti laman web lain.

Apa webtoon atau manga di luar sana yang serupa dengan webtoon "Solo Leveling" dan "The Beginning After The End"?

Ini mengenai permainan. Seorang anak kecil yang merupakan pemain terbaik dalam permainan tertentu membeli wataknya dengan harga tiga bilion dolar. Oleh itu, jalan raya permainan maya baru bermula. Malangnya, pekerjaan yang dia pilih adalah pemahat, yang dianggap sampah pada masa itu. Tetapi dia menemui objektif tersembunyi dan mula naik ke peringkat, mengumpulkan wang dan mencipta artifak terkenal!

Adakah anda mempunyai manhawa yang serupa dengan Solo Leveling atau di mana MC adalah OP tetapi menyembunyikan kuasanya?

Yang ini sangat digalakkan. Ini, pada pendapat saya, lebih baik daripada Solo Leveling. Setelah membaca manhwa ini, tidak ada yang pernah mengatakan bahawa Solo Leveling lebih baik. Ini satu-satu-jenis. Ini untuk anda sekiranya anda ingin terkejut / berada di tepi tempat duduk anda sepanjang masa. Kisah ini berdasarkan novel Omniscient Reader oleh. Ia boleh diakses di aplikasi Webtoon (Inggeris) dan NAVER Webtoon (Jepun) (Korea). Sekadar kepala: memecahkan tembok keempat adalah motif biasa dalam manhwa ini. Ia mempunyai plot yang jauh lebih rumit daripada SL.

Kesimpulannya

Soul Land (saya membaca kedua-dua buku ini, dan plotnya sangat serupa pada pendapat saya. Ini semua mengenai watak utama op yang hidup di dunia di mana sihir, kedudukan, dan makhluk wujud.) Tang San mengabdikan hidupnya untuk reka bentuk dan penguasaan senjata rahsia di Tang Outer Sect. Satu-satunya jalan keluar adalah kematian setelah mencuri pengetahuan tersembunyi Sekte Dalam untuk mencapai tahap keahliannya. Dia dilahirkan semula di dunia yang berbeza, wilayah Douluo Dalu, setelah melarikan diri dari Hell's Peak yang berbahaya. Di dunia ini, setiap orang mempunyai semangat mereka sendiri, dan mereka yang mempunyai semangat yang kuat dapat mengembangkan kekuatan semangat mereka untuk bangkit dan menjadi Master Roh.

Meratakan solo: Novel ringan vs manhwa (webtoon) mana yang lebih baik?

Keputusan utamanya adalah sama ada menonton anime, manga, manhwa, manhua, atau membaca novel ringan. Sekiranya anda ahli komuniti ini, anda pasti akan mengetahui syarat-syarat ini.

Manhwa dari Sung Jin Woo meratakan solo

Tetapi jika tidak, mari kita bincangkannya terlebih dahulu, dan kemudian kita akan mengetahui manhwa mana yang lebih baik untuk meratakan solo. Sebagai alternatif, novel ringan.

Manga vs Manhwa vs Manhua vs Light Novel Manga vs Manhwa vs Manhua vs Light Novel

Semua nama ini berkaitan kerana semuanya merujuk kepada media yang sama; satu-satunya perbezaan adalah bahasa, negara, atau warna yang mereka gunakan. Manga adalah sejenis buku komik Jepun. Ia ditulis dari kanan ke kiri dalam edisi Bahasa Inggeris dan dari atas ke bawah dalam versi Jepun. One Piece, Naruto, dan Bleach adalah beberapa contoh manga terkenal.

Umur 28 Tahun Menjadi Lelaki Terkaya Di Pakistan Menjana Wang Dalam Talian

"Selama setahun, saya bekerja sebagai pemandu penghantaran pizza. Sebelum ini, saya adalah seorang pelajar kolej yang bekerja sambilan di sebuah restoran. Saya melakukannya untuk membantu saya belajar. Saya hampir diusir di tahun kedua pengajian saya kerana saya tidak dapat membayar yuran pengajian saya.

Saya terpaksa mengeluarkan pinjaman pada masa itu. Saya akhirnya dapat membayar yuran pengajian saya, tetapi saya tidak mempunyai cukup wang untuk membayar ansuran bulanan kepada bank. Sejujurnya, belajar dan bekerja pada masa yang sama terlalu banyak bagi saya, dan saya akhirnya diberhentikan dari kuliah seminggu sebelum tamatnya tahun persekolahan. Itulah permulaan tempoh paling sukar dalam hidup saya. Ayah saya kehilangan pekerjaan, dan keluarga saya berjuang untuk memenuhi keperluan. Bolehkah anda membayangkan betapa saya kecewa? Saya tidak dapat menjumpai sesuatu yang boleh dilakukan.

Soalan Lazim

Apakah tahap tindakan Solo Leveling?

Sung Jin-Woo, watak utama, dalam babak dari bab pertama "Solo Leveling."

Manhwa "Solo Leveling" adalah bacaan hebat, penuh aksi dan khayalan. Plot menawan, karya seni yang menakjubkan, dan watak-watak menarik cukup untuk meyakinkan saya untuk membelinya. Manhwa "Solo leveling" berdasarkan novel Chu-online gong "Only I Level Up." "Solo Leveling" ditetapkan di alam semesta di mana portal ke ruang bawah tanah yang dipenuhi dengan pelbagai makhluk muncul secara rawak di Korea Selatan.

Apakah manual iWork yang hilang?

Manual Yang Tidak Ada Dengan aplikasi iOS dan iWork berasaskan penyemak imbas baru untuk iCloud, yang berfungsi pada Mac dan PC, suite iWork Apple lebih mudah disesuaikan daripada sebelumnya. Satu-satunya perkara yang kekurangan iWork adalah manual arahannya sendiri. Di sinilah panduan yang mudah difahami dan bebas dari jargon ini. Dengan arahan dan contoh yang jelas, anda akan cepat belajar bagaimana menggunakan Halaman, Keynote, dan Nombor iWork untuk menghasilkan dokumen, persembahan, dan spreadsheet yang menakjubkan.

Maklumat penting adalah seperti berikut: Hanya dalam beberapa minit, anda mungkin membuat kertas yang menakjubkan. Manfaatkan pustaka tema dan templat iWork. Bekerja dari mana sahaja dan pada bila-bila masa. Ketahui betapa mudahnya iWork untuk iCloud digunakan pada mana-mana Mac atau PC. Buat prosa tanpa cela.

Kesimpulannya

Novel web Chugging Solo Leveling (Korea:; RR: Na Honasan Rebereop; lit. I Alone Level Up) adalah novel web Korea Selatan. Sejak 25 Julai 2016, ia telah disiarkan di platform komik dan fiksyen digital KakaoPage Kakapo, dan sejak 4 November 2016, ia diterbitkan oleh DC Media di bawah label Papyrus mereka. Novel kami telah melesenkan novel ini dalam bahasa Inggeris dengan tajuk Only I Level Up.

Sejak 4 Mac 2018, penyesuaian webtoon telah bersiri di KakaoPage, dengan ilustrasi oleh Jang Sung-rak (aka Dub), CEO Reduce Studio. Pada 19 Mac 2020, musim pertama berakhir. Serialisasi musim kedua bermula pada 1 Ogos 2020. Bab individu telah dikumpulkan dan dibebaskan.