Insurans mana yang terbaik untuk kereta

Pastikan anda berjaya dengan perjanjian insurans kenderaan terbaik dengan mempelajari perniagaan yang Mana? Penyedia yang Dinasihatkan. Ketahui penarafan pemenuhan pelanggan untuk 40 penyedia insurans automatik, serta tinjau panduan kami untuk perlindungan insurans kotak hitam dan bagaimana ini dapat mengurangkan harga.

Insurans kereta dan trak mungkin merupakan pembelian dendam tertinggi tetapi ia tidak memerlukan anda dari poket. Ikuti petunjuk kami untuk menurunkan perbelanjaan.

Berapakah perbelanjaan polisi insurans kenderaan?

Sering dianggap sebagai pemerolehan 'dendam', anda tidak boleh memandu secara sah tanpa perlindungan insurans automatik - namun itu bukan dedikasi kewangan yang kecil. Berapa banyak yang akan anda bayar bergantung pada pelbagai pemboleh ubah - dari usia anda, jenis kenderaan yang anda miliki dan tempat anda tinggal dengan keadaan perkahwinan anda dan juga latar belakang pemanduan yang lalu. Sejumlah syarikat mengesan harga dalam kadar polisi insurans kenderaan dan juga menerbitkan trend secara berkala - dalam bentuk indeks. Kaedah pengiraan yang berbeza-beza dan juga hari penerbitan dapat menunjukkan bahawa jumlah purata tidak selari. Walaupun rangkaian nombor ini memperincikan apa yang boleh dibayar oleh 'rata-rata' orang anda (atau dikutip), sebenarnya, tidak ada pelanggan perlindungan insurans kereta dan trak 'biasa'. Ia berharga secara peribadi - yang bermaksud bahawa mengikut keadaan peribadi anda, anda mungkin mendapati bahawa anda membayar lebih banyak atau jauh lebih rendah daripada angka yang disebutkan di atas

Bayarannya lebih berpatutan setiap tahun

Penyedia insurans pasti akan memberi anda alternatif untuk membayar perlindungan anda dengan 2 cara - sebagai angka bulat atau sebagai pemasangan bulanan biasa. Walaupun membayar dari bulan ke bulan mungkin terasa seperti cara yang munasabah untuk menyebarkan kos, anda mungkin akan dikenakan bayaran ratusan tambahan selama bertahun-tahun. Dengan membayar pemasangan dari bulan ke bulan, anda pada asasnya menangani pembiayaan dari penyedia insurans anda.

Sekiranya anda mendapat polisi insurans untuk kereta dan trak anda, lebih baik anda mempunyai insurans kereta perlindungan penuh untuk mengurangkan kerisauan sekiranya kenderaan anda dikaitkan dengan kecelakaan jalan raya. Ini memberi anda lebih banyak fleksibiliti dalam membuat kes serta banyak motivasi yang ditawarkan oleh syarikat insurans kenderaan dan apabila dihitung dari segi jangkauan perlindungan insurans, anda pasti menjimatkan lebih banyak daripada membayar premium perlindungan insurans yang lebih rendah untuk perlindungan insurans yang berbeza.

Umur dianggap sebagai satu bahaya yang mempengaruhi kuantiti premium dalam perlindungan insurans kereta dan trak. Polisi insurans kenderaan untuk warga tua mempunyai kos yang lebih rendah kerana fakta bahawa mereka dianggap mempunyai jarak tempuh yang lebih rendah berbanding dengan remaja dan juga orang dewasa. Veteran musim gugur di bawah bahaya klasifikasi ini disebabkan oleh fakta bahawa mereka biasanya berumur lebih dari 55 tahun dan mungkin juga menemui potongan ketika mereka mencari perlindungan insurans untuk kenderaan mereka. Perlindungan insurans kereta untuk profesional telah mengurangkan premium kerana fakta bahawa pakar mempunyai risiko kecelakaan yang lebih rendah berbanding dengan pemilik kenderaan biasa. Profesional dianggap sebagai sopir, pengurang batu berkurang dan mempunyai kedudukan pembayaran yang baik kerana kehidupan pensiun rutin dan gaji rancangan pencen mereka.