Pada peluang off yang anda tahu tentang pentadbiran pack hari raya, anda sedar bahawa ia adalah satu langkah yang tulen sehingga Makan lewat malam anda di rumah!

Dengan menggunakan pentadbiran penghantaran pek super, anda dapat menjimatkan waktu yang tidak dapat dibayangkan dalam mengatur formula, membeli makanan untuk lekapan baru, dan pengaturan kenduri. Ujian utama adalah menyedari di mana, untuk bermula dengan keputusan yang tidak terkira banyaknya di luar sana - misalnya, Hello Fresh, Home Chef, Blue Apron, atau makan malam - Dan inilah tempat di mana Meal Kit Review terbukti berguna!

Kami memberikan pemeriksaan dari atas ke bawah dan pemeriksaan organisasi supper pack terperinci, jadi anda akan mempunyai semua data semasa untuk disimpulkan yang merupakan bantuan terbaik untuk anda.

Hari ini hubungan kita akan melihat dua organisasi yang sama sekali - Hello Fresh berbanding Dinnerly.

Hi Fresh adalah organisasi yang pada mulanya bermula di Jerman, dan mungkin jenama supper pack paling terkenal di AS. Makan malam sedikit lebih terkini di tempat kejadian dan banyak kos berpusat - menawarkan makan malam di bawah $ 5 setiap hidangan!

Keprihatinan utama - Pemenang kami adalah?

Kami memanfaatkan sebahagian besar perjumpaan makanan kami dengan Hello Fresh dan Dinnerly sehingga anda tidak akan menjadi buruk dengan tanda yang sama. Bagaimanapun, kami merasakan mereka akan melibatkan banyak orang, umumnya berkenaan dengan penilaian dan gaya makan malam.

Setelah meneliti kedua-dua pentadbiran dengan berhati-hati sebentar, undi kami masuk ke Dinnerly.

Penjelasan utama kami adalah nilai perayaan $ 5, yang semestinya sederhana, tidak dapat dibayangkan (hampir separuh daripada kos Hello Fresh). Kami fikir tempat terbaik untuk membaca ulasan ada di sini

Malah, walaupun dengan perkiraan rendah, menu Makan Malam juga menawarkan pelbagai jenis 22 minggu yang luar biasa setiap minggu, jadi semua orang pasti ingin menemui sesuatu yang sesuai dengan pilihan mereka.

Akhirnya, walaupun kosnya rendah, Makan Malam menjadikan sifat pemasangan tetap tinggi dari pengalaman kami. Kami benar-benar menerima bahawa Makan Malam adalah keputusan yang saling menguntungkan .