Insurans kereta membantu anda menampung perbelanjaan kemalangan. Perlindungan seperti tanggungjawab, komprehensif, perlindungan perlanggaran membantu anda melindungi tuntutan apabila diperlukan. Lindungi diri anda dan orang lain. Mendapatkan insurans yang tepat tidak kurang daripada berkat. Insurans kenderaan paling murah

Apa itu insurans?

Sebelum memulakan topik, anda mesti tahu mengenai apa itu insurans? . Insurans digunakan dalam undang-undang dan ekonomi. Orang membeli insurans untuk melindungi diri dan kereta. Sebaliknya, anda akan mendapat perbelanjaan sekiranya berlaku sesuatu yang mengerikan.

Setelah mengetahui insurans, mari kita selami perincian insurans auto perlindungan penuh . Anda harus tahu bahawa apa itu insurans kenderaan perlindungan penuh?

Apakah insurans penuh perlindungan kenderaan?

Anda mungkin memikirkan tentang apa itu insurans kereta perlindungan penuh? Untuk mengetahui mengenai insurans kereta perlindungan penuh, anda memerlukan pengetahuan lengkap mengenai data. Oleh itu, untuk kemudahan anda, kami membuat jadual seperti di bawah.

Insurans perlindungan penuh boleh merangkumi:

Jenis Liputan Apa yang kamu dapat? Dikehendaki
Tercedera di badan Kos perubatan selepas kemalangan Umumnya diperlukan
Kerosakan harta benda Kos pembaikan harta tanah Umumnya diperlukan
Pemandu kenderaan yang tidak diinsuranskan Perbelanjaan perubatan selepas kemalangan Dikehendaki di 20 negeri dan Washington DC
Liputan perlanggaran Kos pembaikan kenderaan anda Pilihan
Liputan komprehensif Membaiki kos untuk acara yang berada di luar kawalan anda Pilihan

Oleh itu, setelah mendapat insurans kereta perlindungan penuh, kini beralih ke senarai syarikat yang menawarkan insurans kereta perlindungan penuh murah.

Apakah insurans auto perlindungan penuh?

Di atas semua ini, anda perlu memahami insurans auto perlindungan penuh. Anda mungkin berfikir bahawa apa itu insurans auto perlindungan penuh? Mari kita fahami maksud insurans auto perlindungan penuh.

Insurans auto perlindungan penuh bermaksud bahawa ia mengandungi tanggungjawab, yang sangat mustahak. Selain itu, ia juga merangkumi insurans auto perlanggaran dan pelanggaran.

Insurans automatik perlindungan penuh murah:

Rangkaian penuh memberi anda perlindungan yang lebih baik dalam semua aspek. Walaupun banyak syarikat menawarkan liputan penuh yang mahal, anda perlu menjelajahi pasaran untuk mengetahui harganya. Oleh itu, kami mempermudah anda. Mari selami maklumat yang diberikan di bawah.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198
5 Ladang Negeri $ 1511

Sekarang, anda perlu mengetahui syarikat yang menawarkan insurans kereta murah di kawasan anda. Mari kita mulakan tanpa basa-basi lagi.

Berapakah kadar purata insurans kereta di AS?

Setelah mengetahui perincian insurans perlindungan penuh , anda mesti mengetahui mengenai rata-rata insurans kereta. Sekiranya anda berada di AS, anda dapat dengan mudah membezakan antara harga yang salah dan yang betul.

Purata kadar insurans adalah $ 1758 di AS. Orang yang berbeza mesti membayar harga yang berbeza. Bayaran insurans premium bergantung kepada faktor berikut, yang diberikan di bawah.

Tidak Faktor yang mempengaruhi
1 Umur
2 Kawasan
3 sejarah pemandu
4 Tahap pembelajaran

| 5 | jumlah insurans yang anda pilih. |

Dalam insurans, anda perlu membayar pembayaran sepanjang tahun. Sekiranya berlaku kemalangan , anda boleh menuntut bahawa mereka akan membayar untuk menanggung kerugian. Rekod memandu anda mungkin mempengaruhi polisi insurans. Sekiranya anda seorang pemandu yang teruk, jumlah premium anda akan lebih tinggi daripada premium yang lain. Anda mungkin memikirkan berapa banyak insurans kereta? Untuk mengetahui jawapannya, mari kita mulakan.

Berapa Banyak Insurans Kereta?

Setelah meneliti, kami menyimpulkan bahawa sembilan syarikat terbesar memberikan insurans kenderaan rata-rata $ 1419. Anda tidak boleh mengatakan bahawa harga insurans yang tepat adalah kerana kos insurans bergantung kepada perkara berikut.

Tidak Faktor
1 Umur
2 Kawasan
3 sejarah pemandu
4 Tahap pembelajaran
5 jumlah insurans yang anda pilih.

Kadang-kadang, anda bekerja keras, tetapi orang yang bekerja pintar akan mendapat lebih banyak. Sebilangan besar daripada kita ingin mendapatkan helah dan taktik atau memanggil jalan pintas untuk perkara-perkara tertentu. Jadi, di sini kita akan membincangkan helah untuk mendapatkan insurans kenderaan murah. Mari mulakan tanpa berlengah.

Petua untuk mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah:

Bahagian ini akan membincangkan petua dan trik untuk mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah di pasaran.

 • Ada baiknya jika anda mencari harga insurans yang lebih berpatutan di negara ini. Mencari harganya tidak sukar.
 • Lihatlah usia, yang merupakan faktor penting. Sekiranya anda berumur 25 tahun, anda boleh mendapatkan harga premium yang lebih rendah atau diskaun.
 • Ini akan membantu sekiranya anda mempertimbangkan kawasan anda. Anggaplah jenayah di kawasan anda lebih rendah daripada yang lain, daripada anda harus membayar caj premium yang lebih sedikit.
 • Sekiranya anda meningkatkan potongan anda, anda akan menjimatkan $ 100 setahun. Ini adalah faktor yang paling penting yang memainkan peranan penting dalam premium.
 • Tetap setia kepada syarikat kerana beberapa syarikat memberikan potongan kepada pelanggan setia mereka.

Setelah mendapat banyak maklumat, anda mesti mengetahui syarikat yang menawarkan insurans kenderaan murah.

USAA:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Lokasi: San Antonio, Texas

USAA bermaksud Persatuan Automobil Amerika Syarikat yang menyediakan insurans kereta murah. Ia menganggap pelanggan sebagai ahli. Untuk mendapatkan keahlian, anda perlu memenuhi syarat menjadi ahli. Untuk keahlian, anda mesti menjadi anggota tentera yang aktif, veteran yang telah bersara, pasangan anggota, dan anak lelaki atau anak perempuan.Insuran kereta Pegawai tentera menubuhkan syarikat itu pada awal tahun 90an. Pada mulanya, mereka menawarkan perkhidmatan kepada pegawai tentera. Kemudian, perkhidmatan ini berkembang menjadi insurans kenderaan, kehidupan penyewa, dan pemilik rumah. Syarikat ini membantu dalam mengekalkan kehidupan tentera dan memberikan banyak nasihat kepada anggota tentera. USAA kelihatan paling murah di antara semua insurans lain.

Dalam tinjauan itu, orang mengesyorkan USAA untuk insurans kereta termurah di AS. Tinjauan menunjukkan bahawa 70% orang berpuas hati dengan dasar USAA. Walaupun 30% tidak berpuas hati dengan terma dan syarat mereka. 65% orang yakin dengan kemas kini status sementara yang lain tidak dipersetujui. USAA melakukan yang terbaik berbanding syarikat insurans lain. Jadi, USAA lebih baik dari semua aspek. Satu perkara buruk mengenai USAA adalah sekatan ketatnya terhadap kelayakan.

Kelebihan:

 • Ia menawarkan purata yang lebih rendah
 • Ia berada di kedudukan teratas senarai.
 • Lebih daripada 70 peratus berpuas hati.
 • Lapan puluh empat peratus orang menyukai perkhidmatan polisi mereka.

Keburukan:

Perkhidmatan ketenteraan sekarang atau yang lalu diperlukan untuk insurans.

Kos Insurans Kereta USAA:

Kadar USAA mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1037.67
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1094.44
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 823.10
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 817.91
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 767.97
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 767.04

Tahap USAA Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 829.27
2 12000 batu $ 884.69

Kadar Insurans Kereta USAA mengikut jenis perlindungan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 829.82
2 Sedang $ 884.69
3 Tinggi $ 939.52

Kereta USAA dengan Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 884.69
2 Dengan 1 pelanggaran laju $ 1040.78
3 Dengan 1 kemalangan $ 1228.98
4 Dengan 1 DUI $ 1683.36

Geico:

Ditubuhkan pada tahun 1936

Lokasi: Texas oleh Leo dan Lillian Goodwin

Ini dibuat untuk kakitangan Kerajaan, seperti yang telah kita bincangkan di atas, bahawa USAA adalah untuk tentera. Geico adalah untuk orang awam supaya mereka mendapat faedah dari syarikat ini. Pada tahun 1956, pelajar tersebut melabur di Geico. Syarikat memberi tumpuan untuk meningkatkan jangkauan dan penggunanya. Syarikat ini juga menggunakan slogan terkenal "15 minit dapat menjimatkan 15 peratus atau lebih". Slogan ini bermaksud bahawa hidup itu penting daripada yang lain. Selepas langkah ini, Geico menjadi syarikat insurans terkenal kedua di Amerika Syarikat.Insurans kereta murah Tinjauan menunjukkan bahawa 80 peratus orang berpuas hati dengan perkhidmatan tuntutan pengisian. Lebih-lebih lagi, orang mengatakan bahawa perkhidmatan Geico lebih selesa dan lebih mesra pengguna. Syarikat menyelesaikan masalah dengan segera tanpa berlengah. Oleh kerana itu, syarikat ini berada di kedudukan kedua.

Kelebihan:

 • Mudah mengemukakan tuntutan.
 • Nilai yang baik untuk wang.
 • Harga lebih rendah daripada purata

Keburukan:

 • Kemas kini tuntutan lebih perlahan.
 • Kadang-kadang mencabar untuk menghubungkan ejen.

Kos Insurans Kereta Geico:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Geico juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatan mereka dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Kadar Geico mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1365.47
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1269.18
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1119.03
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1133.91
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1052.97
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1067.04

Tahap Geico Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1106.54
2 12000 batu $ 1167.93

Kadar Geico mengikut jenis liputan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1087.80
2 Sedang $ 1167.93
3 Tinggi $ 1254.53

Kadar Geico mengikut Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1167
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 1510
3 Dengan 1 kemalangan $ 1802
4 Dengan 1 DUI $ 2957

Ladang Negeri:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Lokasi: Bloomington

Seperti yang dapat anda perhatikan atas nama ladang negeri bahawa ini adalah untuk petani. Pada tahun 1922, ketika pertanian tidak menghasilkan pendapatan yang cukup, Petani membuat Ladang Negeri. Syarikat ini memberikan insurans kepada kenderaan petani. Pemilik mengembangkan perniagaannya dalam pelbagai aspek. Mereka menambahkan berjuta-juta polisi insurans untuk polisi syarikat.

Tinjauan menunjukkan bahawa 78 peratus orang berpuas hati dengan polisi pengisian syarikat. Lima puluh tiga peratus orang gembira dengan kemas kini status tuntutan, sementara selebihnya tidak.

Oleh itu, orang yang ingin mendapatkan polisi insurans yang murah dan mencukupi, atau ingin menawar jumlahnya mesti berkomunikasi dengan State Farm. Mendapatkan orang yang tepat adalah kunci untuk mendapatkan produk yang betul.

Kelebihan:

 • Mudah mengemukakan tuntutan.
 • Perkhidmatan pelanggan yang baik.

Keburukan:

 • Ejen insurans mungkin berbeza.
 • Mungkin harga yang tinggi untuk kredit yang buruk.

Kos Insurans Kereta Ladang Negeri:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Geico juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatan mereka dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Nyatakan kadar ladang mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1468.63
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1330.05
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1204.67
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1204.67
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1098.01
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1098.01

Tahap ladang negeri Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1113.53
2 12000 batu $ 1234.08

Kadar Insurans Kereta Ladang Negeri

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1143.10
2 Sedang $ 1234.01
3 Tinggi $ 1325.66

Nyatakan Kadar Ladang mengikut Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1234.01
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 1374
3 Dengan 1 kemalangan $ 1486
4 Dengan 1 DUI $ 1680

Pengembara:

Ditubuhkan pada tahun 1897

Pelancong menghabiskan lebih dari 160 tahun dalam insurans kenderaan. Ia berfungsi untuk memberikan perkhidmatan yang berkualiti kepada orang-orang tanpa masalah. Anda boleh mendapatkan insurans kos rendah dari syarikat. Ia adalah penyedia perniagaan terbesar yang memberikan data dan perkhidmatan lain kepada pelanggan. Ia beroperasi di United Kingdom, Kanada, Amerika Syarikat, dan Belgium.

Dalam tinjauan itu, orang menilai ia 3.89 / 5, yang menunjukkan bahawa sangat sedikit orang yang berpuas hati dengan layanan mereka. Hanya 55 peratus orang yang yakin dengan perkhidmatan tuntutan tuntutan. Lebih-lebih lagi, 16 peratus orang tidak berpuas hati dengan kemas kini status.

Lebih penting lagi, 70 peratus orang mengesyorkan Pelancong untuk polisi insurans. Oleh itu, anda boleh mendapatkan dengan banyak ciri, dan terdapat banyak kebaikan dan keburukan syarikat, yang diberikan di bawah.

Kelebihan:

 • Berpatutan untuk pemandu muda.
 • Mudah digunakan dan mesra pengguna.

Keburukan:

 • Tiada kemas kini status tuntutan.
 • Tidak berapa bagus
 • Sangat teruk dari segi kadar.

Kos Insurans Kereta Pengembara:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Traveler juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatannya dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Kadar Pelancong Mengikut Umur:

| Tidak | Kumpulan | Kadar Purata Nasional | | - | - | - | | 1 | Wanita tunggal berumur 25 tahun | $ 1416 | | 2 | Lelaki bujang berumur 25 tahun | $ 1363 | | 3 | berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun | $ 1295 | | 4 | berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun | $ 1267 | | 5 | berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun | $ 1146 | | 6 | berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun | $ 1114 |

Tahunan Pelancong Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1226
2 12000 batu $ 1267

Kadar Pelancong mengikut jenis liputan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1192
2 Sedang $ 1267
3 Tinggi $ 1355

Kadar Pengembara dengan Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1267
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 1721
3 Dengan 1 kemalangan $ 1842
4 Dengan 1 DUI $ 2430

Progresif:

Ditubuhkan pada tahun 1837

Ia didirikan pada tahun 1837 oleh Joseph Lewis dan Jack Green. Progerssive adalah syarikat pertama yang menawarkan tuntutan masuk dan ansuran premium yang perlu dibayar kepada pelanggan. Ia menyediakan insurans untuk insurans perniagaan untuk kenderaan, motosikal, kapal, dan RV. Lebih-lebih lagi, ia adalah syarikat pertama yang melancarkan laman web maklumat. Oleh itu pengguna boleh mendapatkan maklumat yang relevan di internet.

Dalam tinjauan, 56 peratus orang mengatakan bahawa syarikat itu membersihkan tuntutan mereka. Lima puluh peratus orang berpuas hati dengan kepuasan sepenuhnya.

Kelebihan:

 • Menawarkan diskaun kepada pengguna.
 • Syarikat ini mempunyai kesihatan kewangan yang mencukupi.
 • Memberi harga yang baik.

Keburukan:

 • Tiada kepuasan pelanggan.
 • Tidak berapa bagus

Kos Insurans Kereta Progresif:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Progressive juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatan mereka dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Kadar Progresif mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1626
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1629
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1352
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1274
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1136
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1174

Tahap Progresif Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1367
2 12000 batu $ 1372

Kadar Progresif mengikut jenis liputan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1274
2 Sedang $ 1372
3 Tinggi $ 1489

Kadar Progresif dengan Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1372
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 1802
3 Dengan 1 kemalangan $ 2324
4 Dengan 1 DUI $ 1793

Keluarga Amerika:

Ditubuhkan pada: 1927

Insurans ini adalah untuk Petani semasa musim sejuk. Keluarga Amerika menawarkan insurans yang berkaitan dengan perubatan, pemilik rumah, dan insurans hayat pada tahun 1950-an. 10,000 pekerja dan 3000 orang di syarikat itu, yang melayani pelanggan. Ia mendapat skor yang lebih rendah dari pelanggan dari segi pengisian borang, kemas kini status, kemas kini tuntutan, dan banyak lagi.

Dalam tinjauan itu, 40 peratus orang memberikan skor tinggi dalam semua aspek. Pelanggan mengatakan bahawa kemas kini tuntutan sangat perlahan. Sepuluh peratus orang tidak berpuas hati dengan layanan pelanggan.

Mari kita lihat kebaikan dan keburukan Keluarga Amerika.

Kelebihan:

perwakilan kadar terbaik.

Keburukan:

 • Tiada kepuasan pelanggan.
 • Kepuasan pelanggan paling rendah.

Kos Keluarga Amerika:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Keluarga Amerika juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatannya dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Kadar keluarga Amerika mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1695
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1533
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1358
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1322
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1228
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1208

Kadar insurans Kereta Keluarga Amerika Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1341
2 12000 batu $ 1391

Harga Keluarga Amerika mengikut jenis liputan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1328
2 Sedang $ 1392
3 Tinggi $ 1412

Harga Keluarga Amerika dengan Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1391
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 1496
3 Dengan 1 kemalangan $ 1683
4 Dengan 1 DUI $ 1725

Petani:

Ditubuhkan pada: 1928

Seperti namanya menunjukkan bahawa ia hanya untuk petani. Ejen itu pergi dari pintu ke pintu untuk meyakinkan Petani yang miskin. Ia terdiri daripada 46 syarikat kecil. Mereka menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan dan produk. Petani menyediakan banyak pilihan perlindungan, seperti pilihan liabiliti, perlindungan perlanggaran, perlindungan kemalangan, dan jenis perlindungan insurans lain. Mereka juga memberikan potongan harga pelbagai polisi kepada petani. Kini, insurans Petani diberikan kepada 10 bilion orang.

Dalam tinjauan itu, 66 peratus orang menyukai Petani, dan selebihnya tidak akan bersetuju dengan perkhidmatan mereka. Untuk memahami sebab di sebalik reputasi buruk. Mari kita lihat kebaikan dan keburukan Petani

Kelebihan:

Pemandu jarak tempuh rendah hingga tinggi mendapat potongan harga

Keburukan:

Kadar berbeza-beza.

Kos Insurans Kereta Petani:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Petani juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatannya dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Kadar insurans kereta petani mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1996
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1907
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1619
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1630
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1507
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1430

Tahap insurans kereta petani Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1670
2 12000 batu $ 1681

Kadar Insurans Kereta Petani mengikut jenis liputan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1582
2 Sedang $ 1682
3 Tinggi $ 1786

Kadar Insurans Kereta Petani mengikut Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1681
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 2099
3 Dengan 1 kemalangan $ 2445
4 Dengan 1 DUI $ 2640

Di seluruh negara:

Ditubuhkan pada: 1925

Ia memberi insurans kepada petani luar bandar. Syarikat ini mula berkembang ke barat, kemudian ke timur dan ke seluruh dunia. Ia juga dikenali sebagai racing car stock. Ia memberikan semua perkhidmatan kepada pelanggan. Kini, Nationwide adalah syarikat terbesar dalam status kewangan dan menyediakan perkhidmatan di seluruh dunia. Ia menyediakan perkhidmatan dalam kereta, kapal, motosikal, dan masalah ekonomi lain.

Dalam tinjauan itu, orang memberikannya beberapa bintang kerana prestasinya. Hanya 43 peratus orang mengesyorkan di seluruh negara, dan selebihnya tidak menyukainya. Enam puluh peratus orang mengesyorkan di seluruh negara.

Untuk memahami sebab di sebalik reputasi buruk. Mari kita lihat kebaikan dan keburukan di seluruh negara.

Kelebihan:

Harga yang berpatutan dan senang difahami.

Keburukan:

Caj tambahan untuk pemandu jarak tempuh.

Kos Di Seluruh Negara:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Nationwide juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatannya dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Kadar Di Seluruh Negara mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 2157
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 2313
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1753
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1773
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1535
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1649

Tahunan di seluruh negara Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1849
2 12000 batu $ 1863

Kadar Di Seluruh Negara mengikut jenis liputan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1861
2 Sedang $ 1863
3 Tinggi $ 1892

Kadar di Seluruh Negara mengikut Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1863
2 Dengan 1 pelanggaran laju $ 2263
3 Dengan 1 kemalangan $ 2765
4 Dengan 1 DUI $ 4011

Allstate:

Ditubuhkan pada tahun 1931

Ia adalah syarikat pertama yang menggunakan usia kereta untuk memberikan insurans. Ini bertujuan untuk menawarkan insurans kereta murah kepada rakyat. Orang gembira dengan perkhidmatannya kerana tuntutannya, tetapi syarikat itu tidak mempunyai pangkat tertinggi.

Dalam tinjauan itu, orang memberikannya beberapa bintang kerana prestasinya. Hampir 80 peratus orang mengesyorkan Allstate, dan selebihnya tidak menyukainya. Sepuluh peratus orang tidak berpuas hati.

Untuk memahami sebab di sebalik reputasi buruk. Mari lihat kebaikan dan keburukan Allstate.

Kelebihan:

 • Perkhidmatan pelanggan yang hebat.
 • Mudah dituntut

Keburukan:

Harga tidak boleh diterima.

Kos Allstate:

Walaupun USAA mempunyai harga yang paling murah, Allstate juga mempunyai harga yang berpatutan untuk membeli perkhidmatannya dengan lancar. Mari selami maklumat terperinci syarikat.

Kadar Allstate mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 2012
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 2097
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1853
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1838
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1716
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1763

Tahunan Allstate Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 1836
2 12000 batu $ 1880

Kadar Allstate mengikut jenis liputan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 1772
2 Sedang $ 1880
3 Tinggi $ 1983

Kadar Allstate dengan Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 1880
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 2211
3 Dengan 1 kemalangan $ 2673
4 Dengan 1 DUI $ 3251

Soalan Lazim

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan perlindungan penuh termurah?

Banyak syarikat menawarkan insurans insurans perlindungan penuh termurah seperti berikut.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan termurah di Minnesota?

Beberapa syarikat menawarkan insurans kenderaan murah di Minnesota.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Keluarga Amerika $ 1137
2 Nasional Barat $ 1140
3 Progresif $ 1910
4 Ladang Negeri $ 1919

Siapa yang mempunyai insurans kereta dan rumah termurah?

Beberapa syarikat menawarkan insurans kenderaan murah dan insurans rumah. Mari kita terokai nama syarikat.

Nama syarikat Jumlah insurans kereta jumlah insurans rumah
Di seluruh negara $ 1404 $ 1143
Petani $ 1249 $ 1662
Progresif $ 1241 $ 1649
Ladang Negeri $ 1372 $ 1681

Apakah syarikat insurans terburuk?

Kadang kala, anda mungkin ingin mengetahui syarikat mana yang mempunyai repo terburuk di pasaran. Jadi, inilah senarai syarikat yang mempunyai maklum balas pelanggan yang buruk.

 • AIG
 • Ladang Negeri
 • Conseco
 • Titik Baik
 • Petani

Soalan Relatif

Apa itu insurans?

Siapa yang menawarkan insurans kereta murah?

Berapa banyak insurans hayat?

Siapa yang mempunyai insurans kereta termurah?

Berapa Banyak Insurans Kereta Sebulan?

Syarikat Insurans Kereta Termurah disenaraikan di bawah:

USAA adalah syarikat insurans kereta dan trak paling murah, dan juga menggunakan harga perlindungan insurans kenderaan dan trak yang paling berpatutan di negara ini, menurut penilaian kami. Penyedia insurans ini mempunyai harga penggambaran berkurang hanya $ 885 setiap tahun, yang hampir $ 300 kurang daripada penyedia insurans yang paling berpatutan berikut dalam kajian penyelidikan kami. USAA mempunyai kos penyelidikan yang paling berpatutan untuk hampir setiap akaun sopir yang kami kaji, dan juga ketika itu bukan yang paling berpatutan, ia tidak jauh lebih mahal daripada lawannya yang lebih murah.

Geico adalah penyedia insurans kereta dan trak kedua termurah, dengan harga kajian penyelidikan $ 1,168 setiap tahun. Itu agak jauh lebih mahal daripada harga penggambaran USAA, namun harganya sekitar 17% lebih murah daripada standard di seluruh negara dalam penilaian kami. Geico memberikan beberapa harga kajian penyelidikan yang paling berpatutan untuk hampir setiap akaun pemandu, selain yang mempunyai DUI. Syarikat insurans ini benar-benar menarik perhatian pesaingnya apabila kita melihat akaun pemandu kenderaan kita yang berusia 25 tahun. Harga penggambaran Geico untuk akaun ini beribu-ribu dolar lebih murah daripada yang hampir semua syarikat insurans lain uruskan.

State Farm adalah penyedia insurans kenderaan ketiga termurah dalam penyelidikan kami. Dengan harga penggambaran tahunan $ 1,234, State Farm lebih murah daripada standard seluruh negara. Menurut penilaian kami, penyedia insurans ini adalah pilihan yang sangat baik untuk akaun penggambaran dengan dokumen pemanduan yang kurang hebat. Harga penyelidikan State Farm disenaraikan dengan baik di bawah standard seluruh negara untuk akaun dengan tiket laju atau kemalangan. Syarikat insurans ini adalah yang paling murah untuk akaun dengan DUI.

Pelancong adalah syarikat insurans kereta dan trak termurah keempat dalam kedudukan kami sebagai syarikat insurans paling murah. Masih dalam jarak yang luar biasa dari State Farm dan juga Geico, dengan kos penggambaran $ 1,267 setiap tahun. Sepanjang beragam akaun sopir kami, tidak kira usia, jantina, sejarah kredit, atau latar belakang pemanduan, Pelancong mempunyai harga penyelidikan yang sedikit kedua.

Tepat bagaimana Kami Menemui Syarikat Insurans Kereta Termurah

Di US News, kami membantu individu membuat pilihan penting dalam hidup. Kedudukan universiti kami, diperkenalkan pada tahun 1983, menetapkan syarat dalam kedudukan instruksional. Kedudukan kami di berbagai bidang lain, seperti perawatan kesihatan, lokasi awam, dan juga bola kenderaan, membantu individu dan juga menganggap pemimpin memilih yang menjadikan kehidupan jauh lebih baik. Pada masa ini kami masih ada untuk melengkapkan anda dengan butiran yang anda perlukan untuk membuat pilihan terbaik untuk hidup anda dengan Kedudukan Insurans Kereta Termurah kami.

Kadar Kajian Kami

Untuk penyelidikan ini, US News berurusan dengan Quadrant Information Services untuk menyediakan rekod harga perlindungan insurans biasa di semua 50 negeri dari 10 penyedia insurans kenderaan terbesar di seluruh negara. Quadrant memperoleh maklumat harga yang ditawarkan oleh syarikat insurans kenderaan kepada pihak berkuasa negara, berdasarkan akaun untuk pemandu lelaki dan juga wanita berusia 25, 35, dan 60 tahun. Kereta yang digunakan terdiri daripada versi 2015 dan 2018 Honda Civic, Toyota RAV4, dan juga Ford-F-150, dengan jarak tempuh gas tahunan 6.000 dan juga 12.000. 3 darjah perlindungan polisi insurans kenderaan digunakan, begitu juga dengan kadar hutang yang sangat baik, berpatutan, dan buruk. Dokumen memandu yang rapi dan juga dokumen dengan satu kecelakaan, satu kesalahan mempercepat, dan satu DUI juga digunakan dalam perkiraan.