Siapa yang Layak untuk Insurans USAA?

Dari laman web USAA, pematuhan kepada individu berkelayakan: Aktif, bersara dan juga pegawai polis yang berpisah dan juga menggaji pekerja angkatan bersenjata AS. Prospek polis dalam melantik program (Academy, ROTC, OCS / OTS). Anak muda dewasa (18+) peserta USAA yang mempunyai atau mempunyai rancangan insurans kenderaan atau bangunan USAA.

Dalam Komuniti USAA, kami berusaha sedaya upaya untuk menjadi kawasan yang boleh dipercayai oleh para peserta kami untuk memberi komen atau bertanya mengenai masalah yang ditawarkan oleh USAA, menghubungi pelbagai peserta lain, atau meminta pertanyaan mengenai subjek kehidupan tentera. Setiap bulan, dalam koleksi "Anda Tanya, Kami Menjawab" (YAWA), kami melihat subjek yang sedang tren yang didorong oleh pertanyaan anda dan juga komen.

Pada bulan ini, kami akan memeriksa lebih banyak masalah utama yang berkaitan dengan kelayakan langganan USAA untuk ahli keluarga.

Biasanya, langganan USAA terbuka untuk tenaga yang bertenaga, pensiun, dan juga ahli dengan pemberhentian "Yang Berhormat" dari angkatan bersenjata AS dan juga anggota keluarga mereka yang berkelayakan . Inilah yang anda perlukan untuk belajar mengenai kelayakan USAA untuk saudara.

Itu adalah ahli keluarga yang berkelayakan?

Rakan kongsi, janda, duda serta rakan kongsi peserta USAA yang belum berkahwin lagi yang telah mendaftar dengan USAA sebelum atau sepanjang hubungan perkahwinan, bersama dengan orang yang ibu dan ayahnya mendaftar dengan USAA.

Adakah anak-anak pasangan saya (hubungan perkahwinan ke-2) layak untuk dilanggan?

TERDAPAT. Peserta USAA boleh lulus kelayakan langganan kepada anak tiri dan juga anak muda organik.

Adakah anak-anak ibu dan bapa yang ditinggalkan layak?

Untuk anak yang layak, ibu dan ayah perlu mendaftar dengan USAA semasa tinggal. Sebaik sahaja langganan USAA ibu dan ayah dikembangkan, kelayakan langganan dapat diserahkan kepada anak - anak peserta . Langganan USAA tidak dapat dikembangkan selepas kematian untuk ibu dan ayah yang meninggal.

Bolehkah abang atau kakak saya mendaftar?

Tidak. Kelayakan langganan USAA anda tidak boleh disampaikan kepada saudara atau saudari.

Adakah Ibu bapa Layak untuk USAA?

Tidak. Kelayakan langganan USAA anda tidak boleh diberikan kepada ibu dan bapa.

Mengapa had kelayakan ini?

USAA ditubuhkan pada tahun 1922 ketika 25 pegawai polis Tentera Darat bekerjasama untuk menjamin kereta masing-masing. Kerana pada masa itu, USAA sebenarnya terus berkembang sebagai syarikat berasaskan keahlian. Dasar kelayakan kami menunjukkan objektif utama USAA… untuk menjadi pilihan penyedia perkhidmatan untuk kawasan tentera AS dan juga ahli keluarga terdekat mereka. Ini tidak mencerminkan sudut pandang USAA yang mengkhawatirkan daya tarikan atau jaminan yang tidak dapat dielakkan oleh pelbagai anggota keluarga yang lain, tetapi pilihan, untuk memusatkan sumber kami pada pasukan kelayakan yang ada

Anda boleh mendapatkan maklumat tambahan mengenai tuntutan kelayakan USAA di sini.

Adakah terdapat sebarang kebimbangan yang boleh saya bantu? Tolong beritahu saya dalam komen.

Pendedahan: Penggunaan istilah "peserta" atau "langganan" menggambarkan langganan dalam Perkhidmatan Keahlian USAA dan juga tidak menyampaikan apa-apa jenis kebebasan sivil yang sah atau dimiliki di USAA. Batasan penggunaan serta melalui transformasi. Untuk mendaftar dengan USAA, tentera selain bersenjata pekerja perlu telah mendapat pelepasan sejenis "Yang Berhormat". Tanggungan terdahulu dari peserta USAA yang berkelayakan mungkin mendaftar dengan USAA.