Fiona Loudon adalah isteri Scotland Daniel craig, pelakon terkenal. Fiona Loudon dilahirkan pada 5 Mei 1968 dan mempunyai kewarganegaraan Amerika. Tanda bintang Fiona Loudon adalah Taurus, dan dia pada tahun 2021 tinggal di Scotland bersama ibu bapanya. Suaminya, Daniel terkenal dengan filem penghasilan penghasilan lakonan filem ejen khidmat rahsia James's bond. Dia juga bekerja di Casino Royale. Fiona Loudon telah terkenal di industri Hollywood kerana berlakon dalam drama panggung. Fiona Loudon tidak banyak bertindak dalam filem ini berbanding suaminya, Daniel.

Ciri-ciri
1- Nama penuh Fiona Loudon
2-Tinggi 5'6 "(1.85 meter) / 171 cm
3- Hari Lahir 5 Mei 1968
4-Kewarganegaraan Orang Scotland
5-terkenal dengan Bekas Isteri Daniel Craig
6-Umur 52 tahun
7-Status perkahwinan Bercerai
Tanda 8-Zodiak Taurus
9-Nama Ibu Tidak diketahui
10- Nama Bapa Tidak diketahui
11-Nama kakak Tidak diketahui
12-Berat 60 kg (132 lb)
12-Etika Kausicain
13-Kelayakan Sarjana Muda dalam bidang seni
14- Warna mata Hijau
15-warna rambut Berambut perang
16-pekerjaan Tiada
17-Nilai bersih 10 juta dolar
18-Agama Agama Kristian
19- Nama anak perempuan Ella Craig
20-Nama-nama ibu mertua Carol Olivia Craig
21- Nama bapa mertua Tim Craig
22- Teman lelaki 1

Fiona Loudon

Fiona Loudon di khalayak ramai:

Fiona Loudon dilihat di khalayak ramai bersama Daniel craig pada 2 April 1991, di sebuah restoran. Ketika berita itu dipenuhi dengan hubungan popular selebriti ini walaupun tidak banyak yang diperkatakan mengenai hubungan tersebut. Dikhabarkan bahawa Fiona Loudon bertemu dengan bekas suaminya, Daniel craig di sebuah pesta di London . Mereka bermula dengan menjadi kawan dan kemudian persahabatan ini bertukar menjadi kisah cinta. Rakan-rakan rapat Daniel craig mengatakan bahawa Fiona Loudon akan datang menembak untuk bertemu dengan Daniel Craig. Ketika anak perempuan Fiona Loudon muncul, dia juga dijauhkan dari orang ramai. Anak perempuan Fiona Loudon dilahirkan setelah empat tahun ketika hubungan mereka muncul di khalayak ramai. Juga, Fiona Loudon setelah menjadi ibu tidak banyak tampil di khalayak ramai bersama Daniel craig. Semasa Daniel bekerja dalam filem blockbuster ejen James bond , Fiona Loudon menjauhkan diri dari orang ramai. Selain itu, selain menjadi kekasih Daniel craig, Fiona Loudon tidak pernah dilihat berpacaran sebelumnya. Tetapi bertentangan dengan kekasihnya, Daniel craig terlibat dalam banyak hubungan semasa menjalin hubungan dengan Fiona Loudon. Tetapi tidak ada urusan suaminya yang masuk ke khalayak ramai. Setelah bercerai dengan Fiona Loudon, Daniel craig mengahwini Rachel Weisz. Sekarang Fiona Loudon telah bercerai dengan Daniel craig, anak kandungnya, Ella Craig telah membuatnya muncul di khalayak ramai. Dia juga bintang Instagram selain Fiona Loudonnya, yang selalu dilihat jauh dari pandangan umum.

Kehidupan dan pendidikan awal Fiona Loudon: :baby::books:

Fiona Loudon dilahirkan pada 5 Mei 1968 di bandar kecil Scotland . Dia dilahirkan oleh ibu bapa Scotland dan ibunya adalah suri rumah dan ayahnya seorang petani. Ibunya sejak usia dini telah membuatnya belajar memasak dan kemahiran kecil lain yang dapat membantu Fiona Loudon dalam masa-masa sukarnya. Fiona Loudon mengatakan bahawa dia akan mendengarkan Michael Jackson pada usia awalnya dan juga suka membaca Shakespeare ketika dia masih kecil. Pendidikan Fiona Loudon dimulakan dengan sekolah kejiranan yang terletak berhampiran rumahnya di Scotland. Fiona Loudon sangat kutu buku sejak kecil. Dia cemerlang dalam matematik dan sains. Setelah mendapat ijazah matrikulasi dari Scotland, dia berpindah ke Amerika untuk pengajian tinggi. Dia melanjutkan pelajarannya dari Harvard institute . Fiona Loudon, menurut anak perempuannya Ella Craig suka mendidik anak-anak miskin di negaranya, Scotland. Untuk melanjutkan pelajarannya, dia melanjutkan pelajaran ke peringkat sarjana dalam bidang sarjana. Semasa dia menamatkan pendidikan sarjana muda dalam bidang seni. Dia bertemu suaminya, Daniel Craig pada tahun 1991. Tidak lama kemudian, urusan Daniel craig dan Fiona Loudon muncul di media. Mereka memutuskan untuk berkahwin pada tahun 1992 dan tidak lama lagi menjadi ibu bapa kepada seorang anak perempuan cantik bernama Ella craig.

Janji temu dan perkahwinan Fiona Loudon: :wedding:

Ini adalah puncak musim panas ketika skandal kencan Daniel craig muncul di khalayak ramai. Tetapi pada masa itu, pasangan itu tidak memikirkan siapa pun dan terus berpacaran. Mereka mula berkencan pada bulan April 1991. Selama tempoh temu janji ini, Fiona Loudon akan pergi ke penggambaran Daniel Craig dan akan membantunya melakukan pekerjaannya. Walaupun ketika berkencan dengan Daniel craig Fiona Loudon tidak diabaikan dari pendidikannya , dia melanjutkan pelajaran dalam bidang seni sambil berjanji temu. Setelah beberapa lama, dalam kehidupan berpacaran , Fiona Loudon memutuskan untuk mengahwini teman lelakinya, Daniel craig. Ia adalah restoran tasik yang indah di mana Fiona Loudon diberi cincin pertunangan oleh Daniel Craig. Setelah setahun berkencan, Fiona Loudon berkahwin dengan Daniel craig. Upacara perkahwinan itu berlangsung di restoran 5 bintang di London dan semua orang diundang dalam perkahwinan mereka. Fiona Loudon malah mengenakan gaun pengantin merah yang cantik dalam perkahwinannya. Tema upacara perkahwinan adalah Krismas dan semua tetamu yang terlibat dalam perkahwinan itu diarahkan untuk memakai pakaian Krismas. Menurut Daniel craig, perkahwinannya dengan Fiona Loudon adalah salah satu hari yang paling berkesan dalam hidupnya. Dia mengatakan bahawa pencapaian terbesar dalam hidupnya adalah berkahwin dengan pasangan hidup dan rakannya Fiona Loudon. Tetapi seperti pasangan muda itu tidak menangani perkahwinan mereka dengan teliti dan akhirnya setelah dua tahun mereka berdua memutuskan untuk menghentikan perkahwinan mereka. Mereka bercerai pada bulan Disember 1994. Setelah beberapa bulan menikah , Fiona Loudon menyambut satu-satunya anak perempuannya Ella craig pada tahun 1992. Menurut Daniel craig, bercerai setelah berkahwin dengan Fiona Loudon, adalah salah satu kesalahan terbesar dalam hidupnya. Fiona Loudon setelah perkahwinannya dibatalkan tidak muncul di khalayak ramai dan dikatakan bahawa dia tinggal bersama anak perempuannya, Ella craig sahaja.

Umur Fiona Loudon dan pengukuran badan: :running_woman::ideograph_advantage:

Umur Fiona Loudon adalah 52 tahun pada tahun 2021. Dia berumur 25 tahun ketika dia berkahwin dengan Daniel craig. Setelah mencapai usia 26 tahun, Fiona Loudon telah menjadi ibu kepada anak perempuan pertama Daniel craig. Pada usia 28 tahun, Daniel craig memutuskan untuk menceraikannya . Dia pergi ke kampung halamannya dengan satu-satunya anak perempuannya Ella Craig ke Scotland ketika dia mencapai 29 tahun. Sejak itu, tidak ada berita mengenai di mana Fiona Loudon dan di mana tempat tinggalnya datang. Fiona Loudon mempunyai model seperti ukuran badan selain fakta bahawa dia bukan model. Ketinggiannya adalah 1.86 m dan mempunyai ukuran badan yang ideal 35-27-34 inci. Selain dari ukuran badan yang ideal ini, dia mempunyai mata hijau dengan rambut berambut perang yang halus. Fiona Loudon dikatakan mempunyai Aksen Mid-Atlantic . Selain dari pengukuran usia dan badan kita dapat dari gaya hidup Fiona Loudon juga dapat Nasihat Hidup Terbaik .

Fiona Loudon- Seorang pelakon::dancer:

Keluarga craig semuanya dalam kerjaya lakonan. Bermula dengan suaminya, Daniel craig yang merupakan pelakon terkenal agen perkhidmatan Rahsia siri James bond dan yang mempunyai peranan utama dalam membuat filemnya "Sky castle", sebuah filem block buster. Tetapi berbeza dengan Daniel craig, Fiona Loudon telah memainkan banyak peranan dalam drama panggung Scotland. Tetapi dia secara rasmi memulakan karier lakonannya dengan drama teater London. Dia mendapat beberapa peranan kecil dalam banyak filem termasuk Skycatsle. Tetapi bertentangan dengan Fiona Loudon, mantan suaminya memainkan peranan penting dalam membuat banyak filemnya menjadi super hit. Fiona Loudon hanya memperoleh 456 ribu USD dari kerjanya berlakon di industri Hollywood. Walaupun tidak diragukan lagi bahawa bekas suami Fiona Loudon telah memainkan peranan yang luar biasa dalam banyak filem, tetapi lakonan semula jadi yang dilakukan oleh Fiona Loudon tidak boleh diabaikan. Dia adalah pelakon yang luar biasa pada zamannya. Banyak penerbit terkenal akademi teater Amerika dilihat memuji pelakon cantik itu untuk lakonannya. Wang di mana dia telah menunjukkan lakonannya yang luar biasa adalah 'Man-pemakan (2017) "dan" Trauma adalah mesin masa (2018) ".

Kerjaya lakonan Fiona Loudon

Ibu bapa, adik-beradik, dan nilai bersih Fiona Loudon: :moneybag:

Walaupun menjadi ibu kepada bintang Instagram terkenal, Ella Craig, dan bekas isteri Daniel craig, tidak banyak yang diketahui mengenai perincian keluarga Fiona Loudon. Nama ibu bapa dan adik-beradiknya tidak diketahui oleh orang ramai. Nampaknya Fiona Loudon selalu berusaha menjauhkan dirinya dan keluarganya dari khalayak ramai kerana masalah yang dihadapi oleh paparazzi. Fiona Loudon menjadi pelakon yang cemerlang selalu menjalani kehidupan yang damai dengan suaminya, Daniel craig sebelum perceraian . Fiona Loudon menjadi pekerja keras sebelum perkahwinannya dengan Daniel craig mempunyai nilai bersih 10 juta dolar. Suaminya Daniel craig adalah pelakon terkenal dengan sejumlah besar wang sebagai kekayaan bersihnya. Bekas suaminya, Daniel craig mempunyai nilai bersih 73 juta dolar. Dia memperoleh kekayaan bersih ini kerana berlakon dalam banyak filem blockbuster. Setiap filemnya mendapat penilaian lebih daripada 5 bintang menjadikannya kaya daripada pelakon lain di Hollywood . Filem suaminya yang paling berjaya adalah Daniel craig adalah 'Sky castle' yang menjana pendapatan sehingga 1.209 bilion dolar. Filem ini di mana Daniel Craig bekerja dibuat dari anggaran kecil 200 juta dolar tetapi disebabkan oleh Daniel Craig yang luar biasa, filem ini mengalahkan semua rekod sebelumnya di box-office . Dalam perceraian, Fiona Loudon telah mendapat hampir 50 juta USD dari Daniel craig sebagai pampasan. Juga, dikatakan bahawa Daniel craig juga memberikan jutaan dolar kepada Fiona Loudon untuk membuat puterinya Ella craig meningkat dengan baik. Tetapi hanya beberapa juta dolar yang dibelanjakan untuk anak perempuan Fiona Loudon, Ella Craig ketika dia di awal usia mula menjana pendapatan. Kini semua kekayaan bersih Daniel craig bernilai jutaan dolar ini ada dalam akaun bank Fiona Loudon. Dianggarkan bahawa Fiona Loudon mempunyai 69 juta dolar sebagai kekayaan bersihnya. Fiona Loudon telah menerima rumah besar dari bekas suaminya yang mempunyai harga juta dolar. Bekas suami Fiona Loudon tinggal di Boston bersama isteri dan seorang anak perempuannya yang bernama Grave Craig di rumah besar bernilai 8 juta USD. Suaminya termasuk dalam Hollywood 15 pelakon dengan gaji tertinggi di dunia. :money_mouth_face:

Sebab perceraian Fiona Loudon: :broken_heart::broken_heart:

Pasti sukar bagi ibu bapa muda, Fiona Loudon, dan Daniel Craig untuk membesarkan anak perempuan mereka, Ella Craig. Fiona Loudon belajar di universiti dan Daniel craig bekerja di beberapa filem block busternya ketika kesulitan dalam perkahwinan mereka bermula. Sebab utama perceraian Fiona Loudon dari Daniel craig adalah kerana Daniel akan pulang dalam keadaan mabuk dan akan memukul Fiona Loudon. Pada masa perceraian, Fiona Loudon juga menyalahkan Daniel craig kerana tidak menjaga anaknya Ella Craig. Di sebalik ini, Daniel craig dikhabarkan berhubungan dengan isterinya yang kini, Rachel ketika dia berkahwin dengan Fiona Loudon. Ini adalah sebab kedua terpenting yang menyebabkan perceraian Fiona Loudon. Juga, Fiona Loudon adalah seorang gadis bebas yang selalu ingin hidup dalam fikirannya sendiri, tetapi dengan Ella craig timbul banyak tanggungjawab di bahu Fiona Loudon. Fiona Loudon satu-satunya yang menjaga anak perempuannya meminta perpisahan pada tahun 1992 dari Daniel craig. Ketika desas-desus perceraian Fiona Loudon muncul di telinga rakan karib mereka, mereka berusaha menyelamatkan perkahwinan mereka. Tetapi nampaknya Fiona Loudon dan Daniel Craig gembira dengan keputusan mereka. Dalam temu bual, Daniel Craig ha mengatakan bahawa "Saya tidak menyesali keputusan saya untuk menceraikan Fiona Loudon; memang, perkahwinan kami dilakukan dengan tergesa-gesa. Sudah menjadi sukar bagi kami berdua untuk menghargai perkara kecil antara satu sama lain dan tanggungjawab Ella Craig juga besar baginya. " Selepas perceraian Fiona Loudon, tidak ada berita mengenai dirinya. Satu-satunya berita yang ada mengenai dirinya adalah bahawa anak perempuannya, Ella Craig telah menjadi wanita cantik dan bekerja sebagai model dan pelakon dalam filem. Perceraian itu berlaku pada 2 April 2004. Keputusan perceraian menurut saudara terdekat Fiona Loudon dapat diterima dan dihormati oleh mereka. Perceraian itu menyebabkan Fiona Loudon kembali ke masa lalunya di mana dia bahagia tinggal sendirian dengan orang yang tersayang. Sementara Daniel Craig berpindah dari perceraiannya dan mula berkencan dengan teman seumur hidupnya yang disebut penerbit filem Rachel Weisz. Daniel craig setelah 21 tahun setelah bercerai dengan Fiona Loudon, berkahwin dengannya (Rachel Weisz) pada 22 Jun 2011. Rachel Weisz terkenal di Hollywood kerana kerjanya dalam 'The Mummy'. Upacara perkahwinan Daniel Craig diadakan di sebuah restoran dengan hanya 4 orang dalam majlis perkahwinan itu, di mana salah satunya adalah anak kandungnya sendiri, Ella craig. Tetamu yang lain adalah anak lelaki Rachel Weisz dari bekas suaminya yang bernama Henry Chance Aronofsky, penerbit filem bernama Darren Aronofsky. Juga dikhabarkan bahawa Daniel Craig yang mengajukan cerai dari Fiona Loudon.

Suka, Tidak Suka dan Hobi Fiona Loudon: :heart::heart:

Fiona Loudon, seperti anak perempuannya, Ella craig suka menonton filem berhantu dan ekor dongeng. Dia selain dari buku-buku bacaan yang disukai ini yang merangkumi beberapa fantasi. Destinasi percutian yang paling disukai di Fiona Loudon adalah New Zealand. Dia pada masa lapang suka bermain dengan anjing dan kucingnya. Menurut beberapa khabar angin, Fiona Loudon gemar memakai pakaian longgar dengan selendang pendek. Dalam semua warna, dia paling suka warna hitam dan putih. Dia suka menonton filem suaminya, Daniel craig dan dalam pelakon dia suka menonton Emma Watson. Menurut anak perempuan Fiona Loudon, ibunya tidak suka bercuti pada hari hujan. Dalam makanan, Fiona Loudon tidak suka makan makanan laut. Menurut rakan rapat Fiona Loudon, hobi Fiona Loudon termasuk berenang, mendaki, mengunjungi tempat-tempat terkenal di dunia. Hobinya termasuk melukis pada petang hari hujan. Hobi kegemaran Fiona Loudon termasuk makan masakan Itali. Dia menyukai lakonan pelakon Will Smith dan pelakon Charlize Theron. Dia suka berbelanja di masa lapang dan suka mengunjungi tempat-tempat bersejarah. Dia juga gemar memakai pakaian Fesyen Hip Hop 90-an .

Anak perempuan Fiona Loudon :girl::girl:

Ciri-ciri
1- Nama penuh Ella Craig Loudon
2-Tinggi 5'7 "(1.87 meter)
3- Hari Lahir 26 Januari 1992
4-Kewarganegaraan Orang Amerika
5-Terkenal dengan Anak perempuan Fiona Loudon
6-Umur 27 tahun
7-Status perkahwinan Dalam hubungan
Tanda 8-Zodiak Scorpio
9-Nama Ibu Fiona Loudon
10- Nama Bapa Daniel Craig
Nama kakak 11-Langkah Tidak diketahui
12-Berat 45 kg
13-Etika Orang Amerika
14 -Nama teman lelaki Ben Hill
15- Warna mata Biru
16-warna rambut Hitam coklat
17-pekerjaan Pelakon wanita
18-Nilai bersih 5 juta
19-Agama Agama Kristian

Ella Loudon:

Dikatakan bahawa Ella dekat dengan ayah kandungnya, Daniel craig dan ibu tiri, Rachel Weisz. Tetapi dia suka dengan ibunya, Fiona Loudon di New York. Ella craig adalah bintang Instagram dan pelakon yang telah menunjukkan kemahiran lakonannya dalam filem berjudul maneater dan trauma di mesin masa. Anak perempuan Fiona Loudon bekerja di syarikat produksi Shakespeare dan syarikat. Ella Craig memulakan karier lakonannya dari tahun 2017 dan masih berada di industri Hollywood pada tahun 2021. Oleh anak perempuan Fiona Loudon, Ella craig dia tidak pernah mengambil pertolongan ayahnya. Dia mengatakan bahawa rakan dan rakan karibnya akan memintanya untuk meminta pertolongan dari bapanya agar dia dapat memainkan peranan dalam beberapa filem. Tetapi menurutnya, dia selalu menolak idea ini. Menurut Ella craig, ibunya Fiona Loudon selalu menasihatinya agar mendapat kejayaan dengan cara yang adil. Ella craig berbeza dengan ibunya, Fiona Loudon adalah personaliti yang sangat terkenal di Instagram. Dia mendapat 3964 pengikut dan 996 mengikuti. Dia berkongsi kehidupan seharian tanpa garis masa. Walaupun menjadi orang yang paling banyak berkongsi gambar pucuk dan kediamannya, dia tidak pernah berkongsi gambar ibunya. Juga, semasa penutupan tahun 2020, Ella craig dilihat telah disiarkan secara langsung di Instagram berkali-kali. Nampaknya Ella Craig mempunyai sebahagian besar kemahiran sosialnya dari ayahnya yang sama istimewa dengan satu-satunya anak perempuannya. Ella Craig menjalin hubungan rapat dengan ibu tirinya, Rachael Mitchell yang juga seorang pelakon seperti Ella. Malah Ella Craig turut serta dalam upacara perkahwinan ibu tirinya dan ayahnya, Daniel Craig. Dia adalah peminat buku. Dalam catatan Instagramnya, dia mengesyorkan beberapa buku paling menarik yang dia baca pada masa kecilnya dan ia adalah:

BUKU YANG DISARANKAN OLEH ELLA CRAIG::bookmark:

Ella Craig mengesyorkan buku kanak-kanak :closed_book::green_book:
1- Jabber tersedar
2-Windows di Willows Oleh Kenneth Grahame
3- Anne Frank-Perah dari seorang gadis muda oleh Otto Frank dan Mirjim Presster
4-Insiden Penasaran oleh Mark Haddon
5- Bahan gelapnya oleh Philip Pullman
6- Potter Harry oleh Jk Rowling
7- Judy Blume-Adakah anda, tuhan mereka? Ini saya, Margaret
8-Angus tali dan snogging frontal penuh oleh louis rennison
9-Frindle oleh Andrew Clements
10-Stornbreaker oleh Anthony horowitz
11- Kerajaan Kensuke oleh Michael Morpurgo
12-Just William oleh Richmal Crompton
13-Lord of the fly oleh William Golding
14-naughts dan pilihan oleh Malorie Blackman
15-Untuk membunuh seekor Burung Mockingbird oleh harper lee
16-Pencuri buku oleh Markus Zusak

Nampaknya Ella Craig tidak suka meletakkan nama ayahnya sebagai nama terakhirnya di Instagram. Ella dengan nama "Ella Loudon" di Instagram. Dia selain peminat buku perubahan hidup juga peminat filem thriller. Dia dalam catatan Instagramnya dilihat berada di banyak negeri yang suka bertualang. Dia juga mempunyai teman lelaki yang bernama Ben hill. Ella dan Ben hill sama-sama mengikuti satu sama lain di Instagram ada satu gambar di Instagramnya bersama teman lelakinya dengan kapsyen "Jumpa lagi." Ella craig adalah model di syarikat "pilih model global". Dia memulakan kerjaya aktingnya dengan agensi bakat di New York yang disebut sebagai "bakat Buchwald". Dia juga peminat pakaian vintage dan mempunyai Instagram dengan nama "itg_ltd" untuk orang yang sama. Baru-baru ini pada bulan April 2021 Ella telah memulakan kedai pakaiannya sendiri dengan nama "elllas_bits_n_bobs". Kedai ini juga ada di Instagram dengan 679 pengikut dan 3 orang berikut. Ella craig dilihat juga melakukan aksi untuk rakan-rakannya. Dia berkongsi catatan pada 12 April 2020 mengenai rakan-rakannya. Nampaknya Ella craig adalah sahabat baik bekas kekasih ayahnya 'Satsuki Mitchell ". Dalam salah satu posting Instagram, Ella craig telah menyebutnya dengan beberapa gambar cantik yang dilukis olehnya. Satsuki Mitchell adalah jurugambar. Ella Craig seperti ayahnya telah menjadi pelakon yang luar biasa. Lakonannya dalam filem berjudul "Trauma is a Time machine" adalah salah satu filem terbaik dalam kariernya. Ella craig mengatakan bahawa dia suka bekerja dalam filem seram. Malah Ella dicalonkan untuk peranannya dalam 'Tempest'. Dia juga mempunyai pekerjaan di syarikat teater Amerika yang menghasilkan drama panggung.

Buku

Menantu Fiona Loudon, Teman lelaki Ella Craig: :couple_with_heart_woman_man:

Teman lelaki Ella craig adalah model fesyen dengan nama, Ben Hill. Dia satu tahun lebih tua daripada anak perempuan Fiona Loudon, Ella. Bukit Benn dilahirkan pada 9 November 1991 dan mempunyai tanda bintang Scorpio . Tidak banyak diketahui bahawa bilakah dia mula berkencan dengan anak perempuan Fiona Loudon. Tetapi dikhabarkan bahawa mereka mula berpacaran sebelum Disember 2018. Ella craig malah pernah menyiarkan gambar bukit Ben pada Januari 2019. Ketika Ella Craig berada dalam keadaan tertekan, itulah bukit Ben yang membawanya kembali ke realiti. Kerana kemurungan , Ella craig putus sekolah, dia juga meninggalkan kerjaya lakonan ketika dia berada dalam keadaan tertekan. Sebab sebenar kemurungan Ella craig tidak diketahui tetapi dikhabarkan bahawa dia tertekan kerana peranannya dalam filemnya yang berjudul, The Tempest. Nilai bersih bakal menantu Fiona Loudon ialah 50941 USD. Dia yang menjadi model fesyen telah muncul di banyak pertunjukan fesyen mengenakan Louis Vuitton, Balenciaga, Mango dan Celine. Dia kerana penampilannya yang luar biasa bahawa model fesyen mesti muncul di majalah fesyen bernama Vogue. Menantu Fiona Loudon ada di Instagram dengan nama "benhill511". Dia adalah model fesyen di "model DNA". Dia mendapat 596 jawatan, 14.4k pengikut dan 815 mengikuti. Bukit Ben seperti anak perempuan Fiona Loudon, Ella craig adalah pencinta perjalanan dan anjing. Ben hill berasal dari Georgia, Amerika Syarikat. Tingginya 6'2 "inci.

Satsuki Mitchelle:

Satsuki dilahirkan pada tahun 1979 dan berumur 42 tahun pada tahun 2021. Dia dilahirkan di Amerika Syarikat dan kewarganegaraannya adalah orang Amerika.Dia pergi ke Univeristy of Pennsylvania. Dia bekerja dalam filem termasuk The Jacket (dikeluarkan pada tahun 2005), Light Night (dikeluarkan pada tahun 2010). Dia bekerja pada waktu malam sebagai produser. Dia juga menghasilkan Black Christain pada tahun 2006. Satsuki memainkan peranan sampingan dalam filem Godsend pada tahun 2004, Criminal pada tahun 2004, Mencari pemain sayap debra pada tahun 2002 dan Diggers pada tahun 2006. Dia meninggalkan Danial Craid sebelum mendapat sudah berkahwin. Kini Satsuki berpacaran dengan bintang filem Hollywood yang berjudul "Sex and the City". Satsuki Mitchelle juga dilihat bersama kekasihnya Jason Lewis di salah satu pantai yang indah di Hawaii.

Skandal suami Fiona Loudon :cupid::gift_heart:

Skandal suami Fiona Loudon melayang di berita walaupun dia menjalin hubungan dengan Fiona Loudon. Dikabarkan bahawa setelah 9 bulan skandal dengan Fiona Loudon sampai pada berita dia berada dalam skandal dengan model Jerman lain , yang namanya masih belum diketahui. Setelah bercerai dengan Fiona Loudon, senarai skandal Daniel craig bertambah dengan tahun-tahun berikutnya. Dia pada tahun 1995 dikhabarkan memiliki skandal dengan aktris Jerman yang bernama Heike Makatash. Skandal mereka dibatalkan pada tahun 2005. Setelah ini pada bulan Disember 2004, dia terlihat di depan umum dengan Stsuki Mitchell, yang merupakan penerbit filem di mana dia bekerja. Daniel Craig dan Satuki Mitchell memutuskan untuk mengubah hubungan mereka ke tahap lain dan bertunangan di sebuah restoran kecil pada tahun 2002. Tetapi, nampaknya Daniel Craig tidak senang dengan ini. Dia memutuskan hubungan dengannya dan mula berkencan dengan pelakon lain yang bernama Rachel Weisz. Rachel adalah teman sekolah Daniel craig. Rachel telah berlakon dengan Daniel craig dalam filem berjudul Dream house. Setelah mendapat berita mengenai skandal suami Fiona Loudon ini, mereka setelah satu tahun memutuskan untuk berkahwin pada tahun 2011. Majlis perkahwinan bekas suami Fiona Loudon telah berlangsung pada 22 Jun 2011. Hanya ada 4 orang di restoran tersebut yang mengambil bahagian dalam perkahwinan suami Fiona Loudon.

Suami Fiona Loudon, Daniel Craig: :man_in_tuxedo:

Daniel Wroughton Craig dilahirkan pada 2 Mac 1968 dalam keluarga Amerika. Dia paling popular kerana lakonannya yang luar biasa dalam siri James Bond. Daniel Craig menjadi bintang setelah filem kasino Royale pada tahun 2006, yang membawanya terkenal dari setiap pelosok dunia. Pada Januari 2021, dia telah ditampilkan sebagai pelakon tamu dalam tiga filem tambahan yang akan ditayangkan di layar pada akhir 2021. Tayangannya yang paling popular termasuk Our Friends in the North (1996), Munich (2005), The Girl dengan Dragon Tattoo (2011) dan parodi rahsia Knives Out (2019). Daniel Craig adalah anak sulung Carol Olivia (née Williams), seorang guru di sekolah menengah, dan Timothy John Wroughton Craig (1943-2020), yang merupakan pelaut di Merchant Navy. Dia profesional dalam bekerja dengan alat keluli. Ayahnya kemudian mendapat hak milik dua bar Cheshire besar: Ring o 'Bells di Frodsham dan Boot Inn di Tarporley. Daniel Craig mempunyai seorang adik perempuan yang namanya Lea. Lea craig dilahirkan pada tahun 1965. Daniel craig dikatakan berasal dari keluarga Perancis dan Welsch. Tidak lama selepas kelahiran adik perempuannya, Lea Craig mereka berpisah pada tahun 1972. Dia bersama kakaknya berpindah ke Liverpool bersama ibu, Timothy John Wroughton Craig. Seluruh keluarga tinggal di sana di Semenanjung Wirral, di mana Daniel Craig pergi ke sekolah rendah Hoylake. Dia bersekolah di Hilbre High School di West Kirby. Setelah menamatkan latihan sekolahnya pada usia 16 tahun, dia pergi ke Calday Grange Grammar School sebagai pelajar struktur ke-6. Dia bermain persatuan ragbi untuk Hoylake RFC. Daniel craig adalah peminat ragbi.

Sekat filem buster Daniel Craig :file_cabinet:
1- Kekuatan yang satu
2- Seorang kanak-kanak di istana raja Artur
3- Obsesi
4- Cinta dan Kemarahan
5- Elizabeth
6- Parit
7- Beberapa suara
8- Hotel Hebat
9- Saya mengimpikan Afrika
10- Lara Croft. Tomb Raider
11- Sepuluh minit lebih tua: Cello
12- Jalan menuju Kemusnahan
12- Sekali-sekala, kuat
13 - Sylvia
14- Ibu
15- Kek lapis
16- Cinta abadi
17- Jaket
18- Tanpa lemak
19- Munich
20- Renaissance
21- Terkenal
22- Kasino Royale
Teater bermain David Craig :film_strip::film_strip:
1- Sudut di Amerika
2- Rover
3- Les Grandes
4- Burly-burly
5- Sebilangan
6- Hujan yang berterusan
7- Pengkhianatan
8- Othello

RINGKASAN :writing_hand: Walaupun menjadi anak perempuan Daniel Craig, Ella tidak pernah dilihat mengambil jalan pintas. Ini hanya menunjukkan bahawa Fiona Loudon telah memberikan anak perempuannya latihan kanak - kanak yang tepat tetapi juga membantunya menjadi wanita cantik dan bekerja keras.

Soalan Lazim :interrobang::bangbang:

Terdapat banyak persoalan mengenai bekas isteri Daniel Craig bernama Fiona Loudon yang ingin diketahui oleh peminatnya .

:one: Adakah Fiona Loudon di Instagram?

Sebagai orang yang tidak aktif secara sosial tidak ada akaun Instagram Fiona Loudon. Walaupun ketika Fiona Loudon menjalin hubungan dengan suaminya sebagai seorang isteri, dia akan datang bersama suaminya yang menunjukkan bahawa dia tidak mempunyai kemahiran sosial. Walaupun Fiona Loudon tidak aktif di media sosial, anak perempuannya Ella Loudon berada di Instagram dan menjalani kehidupan ratu yang sering dia tunjukkan dalam catatan Instagramnya. Selain Facebook , tidak ada akaun yang dijumpai dengan nama "Fiona Loudon" di Facebook yang menunjukkan bahawa pelakon cantik ini membenci setiap platform media sosial.

:two: Apakah hubungan antara anak perempuan Fiona Loudon, Ella craig Loudon dan bekas kekasih Daniel craig?

Hubungan antara anak perempuan Fiona Loudon, Ella craig Loudon dan bekas kekasih Daniel craig, Satsuki Mitchell adalah kawan baik . Bekas kekasih pelakon terkenal "James Bond series" yang namanya Satsuki Mitchell dilihat bergaul dengan Ella Craig baru-baru ini. Akaun Instagram Ella craig pada 9 April 2020 menunjukkan selfie cermin yang diambil di Hudson bersama Satsuki Mitchell. Satsuki Mitchell adalah penerbit filem dan jurugambar. Dalam satu posting Instagram, Ella Craig telah berteriak ke akaun Satsuki Mitchell.

:three: Adakah Daniel craig di Instagram?

Ya, Daniel craig adalah salah satu Instagram dengan nama "Jamesbond007". Dia mempunyai 1.5 m pengikut dan 0 mengikuti. Dia telah berkongsi 1604 foto di akaun media sosialnya. Dia menyertai Instagram pada 7 Mac 2015 dan sejak itu dia aktif menyiarkan gambar kehidupan sehariannya. Nampaknya dia menyukai anak perempuannya, Ella Fiona Loudon adalah peminat Instagram.

:four: Berapakah bilangan isteri Daniel Craig?

Pada 2021, Daniel craig hanya mempunyai dua isteri , Fiona Loudon, dan Rachel Weisz. Fiona Loudon berkahwin dengan Daniel craig dari tahun 1992 hingga 1994. Menurut Daniel craig, isterinya Fiona Loudon adalah cinta pertamanya dan kekasih pertama. Selepas Fiona Loudon, Daniel Craig berpacaran dengan Satsuki Mitchell dan bertunang dengannya. Tetapi tidak lama kemudian mereka memutuskan pertunangan . Rachel Weisz adalah isteri kedua dan terakhir Daniel Craig pada tahun 2021. Dia mempunyai seorang anak dengan nama Grace Craig dengan Rachel Weisz.

:five: Apakah agama Fiona Loudon?

Agama Fiona Loudon adalah agama Kristian . Ibu Fiona Loudon adalah orang Yahudi , tetapi ayahnya dikhabarkan beragama Kristian menjadikan seluruh keluarganya mengikuti agama Kristian. Fiona Loudon adalah seorang yang beragama. Menurut anak perempuannya, Ella Craig ibunya biasa pergi ke gereja setiap hari Ahad pagi.

:six: Dalam berapa banyak permainan video, Daniel Craig telah berjaya?

Dia bekerja dalam 4 permainan video .

Permainan di mana David craig telah memainkan peranan :video_game::video_game:
1- 007: Kuantum Solace
2- Mata emas
3- Ikatan James 007: Batu darah
4- Ikatan James: Dunia Pengintipan

:seven: Apakah negara kegemaran Fiona Loudon?

Negara kegemaran Fiona Loudon adalah kampung halamannya, Scotland . Fiona Loudon suka pergi ke kampung halamannya di mana dia dibesarkan pada masa kecilnya. Menurutnya, Scotland adalah tempat impiannya untuk tinggal. Juga, setelah bercerai dengan pelakon terkenal, Daniel Craig, dia kembali ke Scotland bersama anak perempuannya. Menurut catatan Instagram Ella Loudon, ibunya Fiona Loudon menjawab Apa Tempat Terbaik Untuk Bercuti? selalu Scotland.

:eight: Siapa yang dikahwini Fiona Loudon setelah Daniel Craig?

Setelah bercerai dengan Daniel craig, Fiona Loudon tidak berkahwin dengan sesiapa pun . Nampaknya bagi Fiona Loudon, Daniel Craig adalah satu-satunya lelaki yang dia mahukan dalam hidupnya. Khabarnya Fiona Loudon mempunyai hubungan rapat dengan pelakon Scotland, Sean Connery. Setelah berita ini muncul dalam berita, tidak ada reaksi dari Sean atau Fiona Loudon yang memberikan berita ini sedikit. Perceraiannya dilakukan dengan bantuan peguam perceraian

:nine: Apakah buku kegemaran kanak-kanak Fiona Loudon, anak perempuan?

Berikut adalah senarai buku kegemaran kanak-kanak yang dikongsi Ella di laman Instagramnya.

Buku kegemaran kanak-kanak Ella Craig:orange_book::orange_book:
Laman web 1-Charlotte
2-Tamora pierce, pelindung kecil
3-Anak lelaki, tahi lalat, musang, dan kuda oleh ejekan Charlie
4-Mumintrollet
5- Pippi langstrump oleh raben
6-Buku beano 1973
7- Komik dandy
8- Kelinci negara
9-Kelinci negara
10-Belon merah
11- Madeline
12-Keluarga saya dan haiwan lain
13-James dan buah persik raksasa, Danny juara dunia
14-Siri rumah pokok ajaib
15-Matilda
16-Itik adalah itik
17-tulang Charlie
18-The BFG oleh Roald dahl
19-Siri fudge oleh Judy blume
20- Keajaiban Possum
21- Martine
22-Historie de Babar oleh jean de brunhoff
23-Naga ayah saya
24- Dr Seuss

:keycap_ten:Dalam berapa filem, Ella craig berjaya?

Ella telah bekerja dalam 5 filem . Nama filem adalah.

Filem Ella Craig bertahun-tahun :film_projector:
1- Pemakan lelaki 2017
2-Pelawat 2015
3- Ribut 2016
4-Trauma adalah mesin masa 2018
5- Tidak boleh melepaskannya 2016

Kesimpulan:

Fiona Loudon adalah yang pertama dan bekas isteri Daniel Craig. Dia mempunyai anak perempuan bernama Ella craig yang mengikuti jejak ayahnya sebagai pelakon. Fiona Loudon kini menjalani kehidupan yang damai dengan anak perempuannya di Scotland. Seperti Ella, Fiona Loudon adalah peminat filem dan lakonan bekas suaminya.

ARTIKEL BERKAITAN

:one: William Bumpus:two: Laura Deibel:three: Siapa Denise Lombardo?