Siapa yang Memiliki CBS? Viacom memiliki CBS . Sistem Penyiaran Columbia adalah rangkaian rancangan dan perkhidmatan yang berjaya dikenal pasti oleh Viacom CBS untuk bahagian Kumpulan CBS Contemplate. Rangkaian ini beribu pejabat di Bangunan CBS di New York City, dengan kemampuan dan perkhidmatan pengeluaran yang berkualiti di New York City dan Los Angeles.

Rangkaian Mata:

CBS kadang-kadang diperkenalkan sebagai Eye Network, mengenai logo tanda dagang syarikat itu, yang telah digunakan sejak tahun 1951. Ia juga disebut sebagai "Tiffany Network", yang menyinggung status pengaturcaraannya yang tinggi yang diakui selama pemilikan William S. Paley Ia juga diperkenalkan kepada beberapa rancangan televisyen warna pertama CBS, yang diadakan di bangunan Tiffany & Co. sebelumnya di New York City pada tahun 1950.

Penerangan Ringkas mengenai CBS:

Rangkaian ini berakar di United Independent Broadcasters, rangkaian radio yang dianjurkan di Chicago oleh ejen bakat New York City, Arthur Judson pada Januari 1927. Pada bulan April tahun itu, Columbia Photography Company, ibu bapa label rakaman Columbia, maju di rangkaian , meningkat dalam penjenamaan semula sebagai Sistem Penyiaran Fonografi Columbia (CPBS). Pada awal matang tahun 1928, Judson dan Columbia menjual jaringan itu kepada Isaac dan Leon Levy, dua beradik yang memiliki WCAU, cabang Philadelphia rangkaian itu, dan juga rakan mereka Jerome Louchheim. Mereka memperkenalkan Paley, mertua Levy, sebagai pemimpin rangkaian. Dengan label kaset Columbia keluar dari tajuk, Paley memulakan semula sistem sebagai Sistem Penyiaran Columbia. Di bawah arahan Paley, CBS pertama kali akan menampilkan salah satu rangkaian radio terbesar di Amerika Syarikat, dan akhirnya salah satu rangkaian televisyen siaran Big Three Amerika.

Pada tahun 1974, CBS mengeluarkan nama penuh pertamanya dan hanya dikenali sebagai CBS, Inc. Westinghouse Electric Corporation memperoleh rangkaian tersebut pada tahun 1995, menamakan semula entiti korporatnya CBS Broadcasting, Inc., dua tahun kemudian, dan akhirnya menggunakan nama syarikat itu telah menjadi CBS Corporation. Pada tahun 2000, CBS berada di bawah kendali penjelmaan asli Viacom, yang ditubuhkan sebagai spin-off CBS pada tahun 1971.

Pada tahun 2005, Viacom mengasingkan dirinya menjadi dua syarikat yang berasingan dan menubuhkan semula CBS Corporation untuk menghentikan penguatkuasaan televisyen, radio, dan aset rantaian dan aset bukan penyiarannya, dengan rantaian CBS menjadi tumpuannya. CBS Corporation ditubuhkan oleh Sumner Redstone melalui National Amusements, yang juga mengendalikan penjelmaan kedua Viacom hingga 4 Disember 2019, ketika kedua-dua syarikat yang berlepas itu bersetuju untuk bergabung semula menjadi Viacom CBS.

CBS menjelajah rangkaian Radio CBS sehingga 2017 ketika memasarkan kumpulan radio ke Entercom. Sebelum ini, CBS Radio banyak memberikan berita dan menyoroti kandungan untuk stesen radio milik dan dikendalikannya yang didokumentasikan pada umumnya, dan perniagaan bersaiz sederhana, serta perkhidmatan radio yang berkaitan di banyak pasaran lain. Walaupun pemegang saham CBS Corporation memiliki jawatan 72% di Entercom, CBS tidak lagi memiliki atau menguruskan sebarang perkhidmatan radio secara langsung; tetapi ia tetap memberikan rancangan berita radio kepada cawangan radio dan pemilik baru perkhidmatan radio sebelumnya dan membenarkan faedah menggunakan nama CBS yang menyokong jaminan jangka panjang.

Rangkaian televisyen mempunyai lebih dari 240 stesen televisyen yang dimiliki dan dikendalikan dan berkaitan di mana-mana di Amerika Syarikat, dan ada juga yang dapat diakses di Kanada melalui penyedia televisyen berbayar atau di syarikat kawasan perbatasan berdasarkan pendapatan.

Beberapa fakta menarik mengenai CBS

Jenis : Rangkaian radio

Penjenamaan : CBS

Negara : Amerika Syarikat

Tarikh udara pertama : 15 Januari 1929; 91 tahun yang lalu

Ketersediaan : Nasional

Ditubuhkan : 18 September 1927; 93 tahun yang lalu

oleh Arthur Judson

Kata Kunci : Rangkaian Pelbagai Tontonan Amerika

Pejabat : Bangunan CBS, New York City, Amerika Syarikat

Kawasan penyiaran : Amerika Syarikat

Pemilik : ViacomCBS

Kumpulan Hiburan Ibu Bapa CBS

Orang penting

George Cheeks (Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif, CBS Entertainment Group)

David Nevins (Ketua Pegawai Kreatif, CBS)

Kelly Kahl (Presiden, CBS Entertainment)

Sean McManus

Susan Zirinsky

(Presiden dan Pengeluar Eksekutif Kanan, CBS News)

Tarikh pelancaran : Radio: 18 September 1927; 93 tahun yang lalu

Televisyen : 1 Julai 1941; 79 tahun yang lalu

Nama bekas

 • Penyiar Bebas Bersatu (1927)
 • Sistem Penyiaran Fonografi Columbia (1927–1928)
 • Columbia Broadcasting System, Inc. (1928–1974)
 • CBS, Inc. (1974-1997)

Saluran digital

Bervariasi

Gabungan Mengikut Negeri Oleh Negeri AS

Berdasarkan pasaran Kumpulan menyenaraikan aset yang dimiliki oleh Viacom CBS

Gabungan sebelumnya

Mengikut pasaran

Laman web rasmi

www.cbs.com

Diganti United Independent Broadcasters, Inc.

Lokasi yang beribu pejabat di New York, Viacom CBS mempunyai perkhidmatan di seluruh AS dan di seluruh dunia. Syarikat ini mengekalkan kemudahan untuk Pusat Perkhidmatan Perniagaan Global kami di Budapest, Hungary, dan di Warsaw, Poland. AS menyediakan sekitar 80% daripada keseluruhan pendapatan syarikat.

Kerap bertanya

Di sini saya menjawab beberapa soalan mengenai topik ini

Adakah CBS percuma?

Tidak, tetapi jika anda mempunyai salah satu penyedia kabel yang disetujui, akaun CBS All Access anda percuma hanya untuk streaming prospek TV Langsung di laman web mereka. Anda semua mahu memulakan langganan dengan CBS All Access untuk memanfaatkan faedah lain.

Adakah CBS boleh diakses di Netflix?

Apakah CBS All Access? Seperti Hulu, Amazon, Netflix, dan lain-lain, CBS All Access adalah pendamping streaming atas permintaan yang membolehkan anda melihat pengaturcaraannya bila-bila masa yang anda mahukan untuk pembayaran tetap yang lancar. All Access juga merupakan rumah kepada laman web tempatan CBS, CBSN, CBS Sports HQ.

Di mana saya boleh menonton program CBS secara percuma?

Pengguna aplikasi CBS percuma boleh: Stream episod CBS terbaru PERCUMA. Dapatkan acara CBS primtime, siang hari, dan larut malam terbaru dengan kepadatan tinggi. Tonton rancangan radio CBS wilayah anda secara langsung menggunakan bukti kelayakan penyedia TV anda.

Berapa lama percubaan percuma CBS?

Tidak mengapa kerana CBS All Access telah meningkatkan hari percubaan percuma dari tujuh hari menjadi sebulan penuh. Itu harus memberi anda masa yang cukup untuk memutuskan apakah anda benar? Yang perlu anda perolehi dalam percubaan adalah kod SEMUA; anda hanya memasukkan mereka dalam daftar keluar, dan CBS All Access adalah milik anda selama 30 hari.

Operasi CBS

Viacom CBS Inc. berfungsi melalui empat bahagian. Segmen Rangkaian Kabel (nilai sekitar 45% daripada jumlah pendapatan) terdiri daripada Rangkaian Waktu Tayangan, Saluran Filem, Flix, Nickelodeon, MTV, BET, Pusat Komedi, Rangkaian Paramount, Nick Jr., VH1, TV Land, CMT, Pop TV , dan Rangkaian Smithsonian.

Segmen Rancangan TVnya (lebih daripada 40% pendapatan) terdiri daripada Rangkaian Televisi CBS, CBS Television Studios, CBS Television Distribution CBS Interactive, CBS Sports Network, CBS Television Stations, dan kerjasama streaming digitalnya CBS All Access dan CBSN.

Bahagian Hiburan Filem, yang menganggarkan sekitar 10% dari pendapatan inklusif, menghasilkan, ekonomi, memperoleh dan mengklasifikasikan filem, pengaturcaraan televisyen, dan kandungan hiburan lain di banyak pasaran dan media secara global melalui Paramount Pictures, Paramount Players, Paramount Animation, dan Paramount Studio Televisyen.

Bahagian Penerbitan syarikat, yang melayani bahagian penjualan kiri, terdiri daripada buku penerbitan buku pelanggan Simon & Schuster dengan arahan seperti Simon dan Schuster, Scribner, dan Galeri Buku.

CBS Television Stations adalah sebahagian daripada unit CBS Entertainment Group dari Viacom CBS yang menyelenggara dan mengendalikan sekumpulan stesen stesen Amerika. Sehingga April 2020, ViacomCBS mengenal pasti 29 laman web, runtuh seperti berikut: lima belas adalah pusat perkhidmatan Rangkaian Televisyen CBS; lapan didaftarkan oleh The CW Television Network, yang dimiliki bersama oleh ViacomCBS dengan WarnerMedia; satu Start TVbranch, dan lima stesen bebas, dua daripadanya menyediakan bantuan pengaturcaraan MyNetworkTV di.

Rangkaian Televisyen CBS pertama kali disiarkan pada 1 Julai 1941, di laman web yang dimiliki dan dikendalikan asalnya, WCBS-TV (kemudian dikenali sebagai WCBW), di New York City. Laman web lain yang dimiliki dan dikendalikan dikumpulkan melalui pos pemilikan atau dibeli sepenuhnya dan bukannya dihasilkan oleh rangkaian. Pemasaran CBS oleh Westinghouse Electric Corporation pada tahun 1995 kemudian bergabung dengan perkhidmatan yang dikendalikan oleh rangkaian dengan perkhidmatan Westinghouse Broadcasting.

Mengikuti organisasi 2000 yang seterusnya dengan Viacom, stesen milik CBS digabungkan dengan Viacom's Paramount Stations Group untuk membentuk Viacom Television Stations Group. Organisasi ini kemudian dinamakan CBS Television Stations pada tahun 2006.

Dengan cara apa CBS memilikinya?

Kumpulan Hiburan CBS (Hiburan TV)

 • Rangkaian Televisyen CBS. Berita CBS.

 • CW (50%, dengan pengedaran Warner Bros. Warner Media)

 • Dekad (50%, dengan Penyiaran Weigel)

 • CBS Studios. Televisyen Tiket Besar.

 • Hiburan Rumah CBS.

 • CBS Interaktif. CBScom.

 • Tonton! Majalah.

 • Stesen Televisyen CBS.

CBS adalah rangkaian TV yang paling banyak dilihat:

Nielsen memiliki penonton terbanyak, secara keseluruhan, dari rangkaian mana pun, seperti yang dapat dilindungi oleh Nielsen. Nielsen adalah kriteria emas jangka panjang untuk metrik TV, sehingga mereka secara sah dapat menjadi rangkaian yang paling banyak ditonton.

Kesimpulannya

ViacomCBS adalah syarikat komunikasi dan produksi global pertama yang menghasilkan kandungan dan acara untuk umum sejagat melalui kenikmatan TV, sistem kabel, hiburan difilemkan, dan penerbitan. ViacomCBS memiliki saluran kabel Showtime dan merancang dan menyebarkan program TV melalui CBS Television Studios dan CBS Television Distribution.

Perkhidmatan lain termasuk CBS Interactive dan penerbit buku Simon dan Schuster. Pengerusi Emeritus Sumner Redstone mengawal NAI Corporation melalui National Amusements Trust. CBS menggabungkannya dengan Viacom, saudara Nasionalnya, pada tahun 2019.

4 Suka

… Siaran dihapuskan oleh moderator W. 1234567890

CBS Corporation (VIACA dan VIAC) adalah sebuah syarikat media di seluruh dunia yang membuat dan mengedarkan kandungan melalui empat fasa perniagaan Keempat-empat kawasan ini merangkumi segmen rekreasi, segmen rangkaian kabel, segmen filem pilihan dan segmen acara khas.

 1. Segmen rekreasi menyebarkan berita, sukan dan program rekreasi.
 2. Fasa rangkaian kabel menyediakan siri asal.
 3. Segmen ciri merangkumi perkhidmatan langganan
 4. Acara khas melalui perkhidmatan langganan. Syarikat besar mendominasi landskap media AS. Melalui sejarah penggabungan dan pengambilalihan, syarikat-syarikat ini telah memfokuskan kawalan mereka terhadap perkara yang cenderung kita lihat, dengar atau mungkin imbas. Dalam beberapa kes, syarikat-syarikat ini menguruskan segala-galanya dari pengeluaran awal hingga akhir pengedaran. Rangkaian ini kini mendapat pekerjaan dalam masyarakat hari ini.

Rangkaian Tiffany

Nama "CBS" adalah Associate in Nursing inisialisasi dari nama sebelumnya yang digunakan sejak 1928 hingga 1974, Columbia Broadcasting System . CBS juga biasanya disebut sebagai RANGKAIAN MATA , yang relevan dengan s trademark image, in use since 1951. it is also been referred to as the **TIFFANY NETWORK** , alluding to the perceived top quality of it syarikat s trademark image, in use since 1951. it is also been referred to as the **TIFFANY NETWORK** , alluding to the perceived top quality of it sepanjang tempoh William S. Paley Ia juga dapat disebut sebagai pelbagai demonstrasi televisyen warna CBS yang pertama, yang menjadi perintah di seluruh bekas bangunan Tiffany & Co. di bandar New York State pada tahun 1950.

Sejarah Ringkas CBS

 1. CBS Corporation *

CBS Corporation *, erst (1928 - 1974) Sistem Penyiaran Columbia dan (1974 - 1997) * CBS Incorporated * syarikat media massa yankee utama yang mengendalikan rangkaian tv nasional CBS yang mengandungi pasukan perusahaan komersial Simon & Schuster dan dengan itu waktu tayangan rangkaian kabel, antara pegangan yang berbeza. syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1927 sebagai United Broadelans Broadcasters, Incorporated, dan pada tahun 1974 ia menggunakan nama CBS Incorporated. Pada tahun 1995 CBS Incorporated dibeli oleh Westinghouse electrical Corporation, yang mengubah namanya pada tahun 1997 menjadi CBS Corporation. Unit kawasan ibu pejabat di bandar New York State.

 1. Asal-usul

Sejarah Sistem Penyiaran Columbia (CBS) bermula pada tahun 1927 apabila ejen yang mahir, Arthur Judson, tidak dapat mendorong pekerjaan untuk mana-mana pembelinya di radio dan program dan tidak berdaya, yang dibawa oleh syarikat Nasional (NBC) menubuhkan rangkaiannya sendiri , itu pada awalnya menyusahkannya untuk menyusun keseluruhan jaringan sendiri. Penyiar bebas United. s network afterward integrated with the Columbia Phonography and Records Corporation and altered its name to the Columbia Phonography company . infested with mounting monetary losses, the network was purchased for a modest $ four hundred,000 by William S. Paley, whose father in hand the company that created La Palina cigars, one in every of its network Judson s network afterward integrated with the Columbia Phonography and Records Corporation and altered its name to the Columbia Phonography company . infested with mounting monetary losses, the network was purchased for a modest $ four hundred,000 by William S. Paley, whose father in hand the company that created La Palina cigars, one in every of its network pengiklan prinsip s network afterward integrated with the Columbia Phonography and Records Corporation and altered its name to the Columbia Phonography company . infested with mounting monetary losses, the network was purchased for a modest $ four hundred,000 by William S. Paley, whose father in hand the company that created La Palina cigars, one in every of its network . Pada bulan kalendar Gregorian, lapan belas tahun 1929, Sistem Penyiaran Columbia yang baru dibaptis ditandatangani di udara.

 1. Permulaan Media

Di bawah arahan syarikat Paley (agensi PBB adalah orang yang berprestij dan sangat prihatin dengan pekerjaannya) sebagai hasil daripada s old chairman, CBS created media history starting at intervals the late 1920 rangkaian s old chairman, CBS created media history starting at intervals the late 1920 an. Menyedari bahawa kunci kejayaan radio adalah penonton raksasa yang dapat menarik pengiklan, Paley menawarkan pengaturcaraan liberal ke stesen terpasang secara timbal-balik kerana telah memilih kawasan jadwal mereka yang dikhaskan untuk rancangan rangkaian tajaan. Dari dua puluh dua stesen pada tahun 1928, rangkaian berkembang menjadi 114 stesen sepanjang satu dekad. Menjelang tahun 1932, ia telah mencatatkan keuntungan tahunan Associate in Nursing sebanyak $ tiga juta. walaupun bintang dan program radio yang paling terkenal di Nineteen Thirties and 40s dikesan melalui rangkaian Syarikat Penyiaran Nasional (NBC) yang bersaing, CBS bagaimanapun mengekalkan khalayak yang sangat besar, terima kasih kebanyakannya kepada kepemimpinan dinamik Paley yang berada dalam kedudukan kedua, Frank Stanton , yang berkhidmat sebagai presiden CBS dari tahun 1946 hingga 1971.

 1. Panduan Edward R. Murrow

Rangkaian ini juga membentuk bahagian berita berprestij yang kuat di bawah pengawasan wartawan penyiaran Edward R. dan penggantinya. Dan walaupun ia ketinggalan di belakang RCA Corporation oleh NBC secara teknologinya, CBS mengambil kejayaan besar pada selang akhir tahun 1940- s with the event of long- taking part in records by it bahagian Columbia Records. Pada tahun 1938 CBS tidak dapat diwarisi oleh yankee Recording Corporation, yang kemudian menjadi Columbia Records. penemu makmal CBS tidak tepat tepat mengambil bahagian dalam rekod.

Rangkaian TV CBS

Rangkaian TV telah disokong pada tahun 1928 sebagai hasil dari Sistem Penyiaran Columbia dan oleh itu syarikat pada masa ini menyebarkan pengaturcaraan melalui dua ratus stesen TV dan sekutu. Rekreasi CBS, CBS News dan bahagian sukan CBS Sports selang selang rangkaian TV yang menghasilkan pengaturcaraan asli dan mendorong pendapatan iklan.

CBS tv Studios

Syarikat ini menyediakan pengaturcaraan untuk setiap penonton siaran dan TV kabel, dengan memperhatikan penonton waktu perdana dan larut malam. Perniagaan ini menghasilkan pertunjukan di CBS, serta francais "NICS", "Elementary" dan "Blue Bloods" untuk pasar membaca meter, dan juga sebagai "The Late Show With Sir Leslie Stephen Colbert butter" untuk pasar larut malam.

Kesimpulannya

Seorang penganalisis media terkemuka telah menggambarkan potensi perdamaian antara CBS dan Viacom sebagai "Kesimpulan yang sudah berlalu" Rumor kedua-dua firma yang digabungkan 1 bermula pada awal tahun 2018. Penganalisis Micheal Nathanson dari agensi PBB Moffatt Nathanson mempunyai maklumat mendalam yang berkaitan dengan media ini yang sama Viacom dapat untung dengan mempunyai s cable network hooked up to CBS terhubung dengan rangkaian s cable network hooked up to CBS sepanjang rundingan pengangkutan dengan pengendali, dan Viacom mungkin menggunakan kandungan perpustakaan TV CBS dari rangkaian kabelnya. Gabungan ini akan menghasilkan pemotongan harga yang besar dan mungkin murah yang mungkin dilakukan oleh CBS dengan banyaknya dengan bayaran kandungan asli dan bayaran hak NFL yang lebih tinggi.

CBS dimiliki oleh sistem penyiaran Columbia, perkhemahan media massa utama Amerika yang menjalankan rangkaian televisyen nasional CBS. Tarikh penubuhan pada tahun 1927 di Amerika Syarikat sebagai penyiar bebas Bersatu, judulnya ditukar setahun kemudian.

Siapa yang memiliki CBS?

Perbadanan CBS

CBS dimiliki oleh syarikat CBS yang diketuai oleh Arthur

Pendapatan 2011: $ 14.2 bilion

Tinjauan Organisasi: CBS Corporation “mempunyai tugas untuk semua maksud dan tujuan setiap bidang media dan hiburan, termasuk TV siaran (CBS dan CW - usaha bersama antara CBS Corporation dan Warner Bros. Diversion), TV digital (Showtime Networks, Smithsonian Rangkaian dan Rangkaian Sukan CBS), TV kejiranan (slot CBS TV), pembuatan dan perkongsian TV (CBS Television Studios, CBS Studios International dan CBS Television Distribution), radio (CBS Radio), mempromosikan media di luar rumah (CBS Outdoor ), menyebarkan (Simon dan Schuster), media pintar (CBS Interactive), muzik (CBS Records), izin dan pemasaran (CBS Consumer Products), video / DVD (CBS Home Entertainment), filem (CBS Films) dan media yang boleh dipercayai secara sosial ( EcoMedia). "

Cuti berbayar Hari cuti berbayar

Pelan tindakan CBS Corporation

Segmen Pelanggan

CBS mempunyai rancangan tindakan pasar besar-besaran, tanpa pemisahan besar antara pecahan pelanggan. Organisasi ini memfokuskan kepada sumbangannya kepada semua pembeli yang perlu melihat media.

Sejarah

Pada tahun 1927 pemburu kepala Arthur Judson menghantar United Independent Broadcasters, sebuah organisasi radio, di Chicago.

Dia memperoleh spekulasi kritikal dari Columbia Phonograph Company (pemilik Columbia Records) dan nama organisasi itu berubah menjadi Columbia Phonographic Broadcasting System. Ia disiarkan secara langsung pada bulan September itu, di stesen pemimpin WOR dan 15 stesen bersekutu.

Perbelanjaan operasi tinggi, mendorong Columbia Phonograph untuk melepaskan hak miliknya. Pada tahun 1928 Judson menjual organisasi itu lagi kepada Leon dan Isaac Levy, pemilik ahli Philadelphia; mereka memberikan kewajiban eksekutif kepada Bill Paley. Paley menamakannya semula sebagai Sistem Penyiaran Columbia (CBS), dan suatu ketika kemudian membeli tawaran besar dan berubah menjadi pemilik saham terbesarnya, dengan 51% perniagaan.

CBS memasuki dunia TV ketika membuka statoin W2XAB New York pada tahun 1931. Ia menawarkan rancangan penyiaran tujuh hari awal di TV Amerika, dengan pengaturcaraan selama 28 jam seminggu demi minggu. 1952 menyaksikan pengembangan CBS Films, bahagian perkongsian TVnya; ia ditukar nama menjadi CBS Enterprises pada tahun 1968, dinamakan semula Viacom pada tahun 1971, dan pada masa itu muncul sebagai organisasi yang berbeza.

Sepanjang dua puluh tahun berikutnya CBS berubah menjadi goliath, dan dinamakan semula sebagai CBS Corporation. Viacom berubah menjadi gabungan hiburan. Pada tahun 1999 Viacom memperoleh CBS Corp. Pada tahun 2005 Viacom membuka pengaturannya untuk mengasingkan diri menjadi dua syarikat awam kerana memerangi kos stok. Pada tahun 2005 ia berpecah menjadi Viacom dan organisasi lain yang mengambil nama CBS Corporation; CBS menyimpan keseluruhan sumber TV transmisi.

Tawaran

CBS menawarkan dua tawaran penting: keterbukaan dan jenama / status.

Organisasi membuat keterbukaan dengan menawarkan pelbagai pilihan. Ini menyajikan kandungannya pada ruang lingkup tahap yang luas, termasuk TV, filem, radio, Internet, dan penyebaran.

Organisasi ini telah menubuhkan jenama yang luar biasa kerana kemakmurannya. Ia mendakwa mungkin perpustakaan bahan terbesar di planet ini dan mengendalikan banyak jenama yang ketara, termasuk Showtime dan Simon dan Schuster. Kandungannya diperuntukkan kepada lebih daripada 200 sektor perniagaan dalam lebih daripada 30 dialek. Ia berfungsi paling banyak ditonton di rangkaian TV di AS, CBS Television, yang telah menjadi # 1 masuk dan jumlah penonton yang besar selama 13 dari 14 tahun sebelumnya. Organisasi ini menyampaikan rancangan TV teratas ("NCIS"), parodi kelas pertama ("Teori Big Bang"), dan program berita teratas ("satu jam"). Kesimpulannya, CBS Interactive, organisasi bahan dalam talian syarikat, mempunyai lebih daripada 280 juta tetamu dari bulan ke bulan.

Saluran

Stesen asas CBS adalah syarikat penyiarannya, di mana ia mendapat sebahagian besar pelanggannya. Organisasi meningkatkan sumbangan melalui laman webnya, halaman media berasaskan web, dan mempublikasikannya.

Hubungan Pelanggan

Hubungan pelanggan CBS pada dasarnya bersifat pentadbiran diri. Pelanggan menggunakan pengaturcaraannya melalui tahap yang berbeza sambil mempunyai kerjasama terhad dengan pekerja. Laman web organisasi memberikan data, misalnya, tempahan program dan balasan untuk pertanyaan biasa. Semua perkara dipertimbangkan, ada segmen bantuan individu seperti telefon dan e-mel.

Aktiviti Utama

Rencana tindakan CBS melibatkan membuat sebahagian besar inti dan pengaturcaraannya dan membuat pelbagai peringkat yang kuat untuk menyebarkannya.

Rakan Kongsi Utama

Kawan utama CBS adalah organisasi penciptaan dan pembuat program lain yang memberikan inti pada tahap yang berbeza.

Senjata rahsia

Aset utama CBS adalah inovasi terlindungnya, yang merangkumi logo, tanda dagangan perniagaan, rizab dan keluarga jenama yang berkaitan. Mereka bercakap dengan sumber penting untuk organisasi kerana mereka memberikan bukti yang membezakan jenama. Organisasi ini juga bergantung pada aset sebenar sebagai pejabat untuk membuat sebahagian daripada pengaturcaraannya.

Kos struktur

CBS mempunyai struktur berdasarkan kos, bermaksud untuk membatasi kos melalui pengkomputeran besar dan insentif bernilai rendah. Pemacu kos terbesarnya adalah tawaran / pameran, perbelanjaan tetap. Pemacu penting lain berada di zon kemajuan item dan organisasi, kedua-duanya adalah perbelanjaan tetap.

Aliran Pendapatan

CBS mempunyai tiga aliran pendapatan:

Menerbitkan Pendapatan - Pendapatan yang dihasilkan dari perbelanjaan yang dibebankan kepada orang luar kerana memajukan barang dan pentadbiran mereka pada tahap berbeza organisasi.

Pendapatan Pelesenan dan Pengagihan Kandungan

- Pendapatan yang dihasilkan dari perbelanjaan yang dikenakan untuk izin program TV yang disampaikan dari dalam dan peredaran proyek orang luar, dan dari pengedaran dan pengambilalihan buku pembeli.

Pendapatan Ahli dan Langganan - Pendapatan yang dibuat dari MVPD (pemborong pengaturcaraan video pelbagai saluran) untuk pengangkutan organisasi pautan organisasi (caj kaitan pautan), sama seperti untuk meluluskan pengangkutan MVPD saluran TV yang dituntut organisasi (perbelanjaan penghantaran semula); caj yang diterima dari anak syarikat stesen TV dengan Rangkaian Televisyen CBS (caj sambungan stesen); caj keahlian untuk bahan dalam talian; dan pendapatan diperoleh untuk penyebaran acara tinju bayar per tontonan

Adakah rangkaian CBS adalah rangkaian berterusan? Di berapa banyak tempat yang disediakannya?

Walau apa pun perbezaan politik mereka, pekerja di National Amusements nampaknya ceria.

Yang memiliki CBS

CBS (Columbia Broadcast System) dimiliki oleh National Amusement. CBS adalah syarikat yang ditubuhkan oleh pemilik Viacom Summer Redstone untuk mengambil alih awal tahun 2018 . Struktur Pemilikan adalah sama dengan Viacom. CBS adalah rangkaian penyiaran dan produksi televisyen yang berjaya dikenal pasti sebelumnya oleh Viacom setelah pertama kali memperolehnya pada tahun 1999 dan memisahkan Viacom dan CBS menjadi syarikat berasingan pada tahun 2006 .

Syarikat yang berdiri sendiri secara terbuka adalah syarikat media pertama yang melancarkan perkhidmatan streamingnya sendiri. Pentadbiran $ 6 sebulan kini mempunyai pengaturan "Star Trek" baru, pemulihan "The Twilight Zone" dan arkib pertunjukan transmisi lama dan terkini. Pakar mengatakan bahawa perjumpaan itu akan membantu kedua-dua syarikat meneroka landskap aliran yang serius secara berterusan. CEO Viacom Bob Bakish akan menjadi CEO syarikat gabungan. Pemangku Ketua Pegawai Eksekutif CBS Joe Ianniello akan menjadi pengarah dan Ketua Pegawai Eksekutif bahagian CBS. Pelabur CBS akan memiliki sekitar 61% organisasi gabungan dan pelabur Viacom akan menuntut 39% . Keupayaan unik mereka untuk mencipta bahan premium dan terkenal untuk penonton di seluruh dunia dalam skala besar, untuk asas kita sendiri dan rakan kita di seluruh planet ini dan akan memberi mereka peluang untuk memaksimumkan perniagaan mereka untuk hari ini.

Penyatuan kedua antara CBS Corporation dan Viacom, mewujudkan syarikat bergabung ViacomCBS, dilaporkan pada 13 Ogos 2019 ; penggabungan telah selesai pada 4 Disember 2019. Oleh itu syarikat induk yang baru akan dikenali sebagai ViacomCBS

NBC secara konsisten merupakan anak syarikat milik penuh organisasi lain, yang pada asalnya dibuat oleh Syarikat Rakaman Amerika (RCA) yang dibuat untuk memberikan sesuatu kepada individu yang perlu didengar dengan inovasi radio baru. RCA adalah projek bertenaga kerajaan yang keluar dari General Electric, dan kemudian kedua-dua organisasi itu disatukan. Seiring berjalannya waktu dan GE mengaut keuntungan paling banyak oleh organisasi-organisasi mereka atau meninggalkan organisasi yang tidak bersaing. Comcast akhirnya mendapat pelbagai pentadbiran telekomunikasi GE, termasuk perkara seperti CNBC dan keseluruhan organisasi. Comcast juga telah memilih Sky, kedua-dua perkhidmatan penyebaran dan aktiviti penyiaran, dan beberapa pendebungaan silang antara keduanya mungkin akan berlaku.

Apa itu CBS?

CBS bermula sebagai Sistem Penyiaran Columbia, pendekatan lanjutan untuk mempromosikan rakaman Columbia Records dan soundtrack kemudian dari Columbia Studios. Segera setelah ternyata dipegang kuat oleh William S. Paley melalui kehidupan awalnya, ia berkembang menjadi akun, menyiarkan dan menyebarkan agregat, sebelum mematikan sejumlah besar divisinya selama tahun 1980 - an. Laurence Tisch kemudiannya mengambil alih sehingga akhirnya Westinghouse membeli organisasi tersebut, melelong bahagian-bahagian yang berlainan dari persatuan mereka dan menandakan semula sebagai CBS, kemudian pada ketika itu menjadi penting bagi Viacom, yang telah dikembangkan dari bahagian yang dibuat oleh CBS untuk menyelaraskan projek masa lalu organisasi di bawah jenama Screen Gems.

Senarai aset yang dimiliki oleh ViacomCBS

ViacomCBS telah menjadi salah satu pengeluar utama kandungan kandungan global premium untuk berbilion penonton di hampir setiap negara di dunia. Terdapat senarai aset utama berikut adalah seperti berikut:

 • Paramount Pictures Corporation (Hiburan Filem)
 • Kumpulan Hiburan CBS (Hiburan TV)
 • Rangkaian Kabel
 • Rangkaian Media Domestik
 • Kumpulan Hiburan MTV
 • Kumpulan Kanak-kanak dan Keluarga
 • Kumpulan Kandungan Premium
 • Penyelesaian Iklan ViacomCBS
 • Produk Pengguna, Rekreasi, dan Siaran Langsung
 • Rangkaian Antarabangsa
 • Kumpulan Pengedaran Global
 • Kumpulan Penstriman

Siapa yang memiliki Comcast?

Comcast adalah organisasi pautan Multisystem yang dianggarkan sederhana ketika AT&T membeli TCI dari Cable Tycoon John Malone pada tahun 1998 . Dalam setahun AT&T menyerahkan kabel tersebut dan memberikannya kepada pemilik Comcast Cable, Robert dan Brian Roberts. Saya baru sahaja melihat beberapa aksi di web yang mengatakan Warner Cable lebih besar daripada TCI pada jam perjanjian, tetapi itu salah, TCI adalah organisasi pautan terbesar pada ketika itu. Malone kekal dalam perniagaan, dalam jangka masa panjang menuntut sebahagian SKY di Eropah dan pelbagai organisasi lain yang berkaitan dengan Kabel. Dia menetapkan hak milik untuk hak cipta muzik dari filem itu. Ini Kehidupan Hebat, untuk mengembalikan hak cipta yang tidak diingini pada filem ini. Sejak itu Malone telah membenarkan pendua varian nada dan kontras tinggi dari filem Frank Capra yang kini dia tuntut.

Pengaman Comcast menjadikannya Operator Kabel terbesar di negara ini. Sejak itu mereka membeli Universal Studios, salah satu daripada empat studio sisa di Hollywood. Mereka juga membeli NBC dan semua perjanjian yang berkaitan dengannya. Saudara lelaki Malone dengan perkahwinan menubuhkan Marcus Cable Partners pada tahun 1990. Usaha itu ditawarkan kepada rakan kongsi Bill Gates, Paul Allen. Secara beransur-ansur, Allen meninggalkan perniagaan Kabel dan John Malone muncul sebagai pelabur pengendali dalam apa itu Charter Cable, namun saat ini dikenal sebagai Spectrum. Spectrum kemudiannya mendapat Aset Kabel Time Warner.

Oleh itu, namun Malone tidak memiliki tahap stok di TCI, di Spectrum (Piagam), dia sekali lagi mengendalikan organisasi pautan yang signifikan, dan pembekal video ketiga terbesar di AS selepas Comcast pada suku kedua 2019. Namun, lihat, penstriman menanggung kerugian yang nyata. Individu memotong tali. Berikut adalah rajah yang menunjukkan nombor pada akhir suku kedua 2019. Nombor kabel dan satelit jatuh dengan cepat. Cable mempunyai salah satu aset terpenting sehingga persaingan baru muncul. Semua pautan akan menjadi penstriman, penstriman lebih mudah dan lebih murah, namun, Streaming Kabel kini dapat diakses hampir di semua tempat.

Siapa yang memiliki CBS? Rangkaian rancangan dan perkhidmatan CBS yang terkenal diasaskan oleh ViacomCBS. CBS adalah rangkaian terbesar, paling pintar, dikendalikan terbaik, dan paling mengecewakan di TV. Rangkaian TV memperkenalkan jadual musim gugur mereka untuk mengiklankan acara yang dikenali sebagai muka. Setiap mungkin mereka melakukan itu. Sudah enam puluh lima tahun dan CBS masih menyediakan televisyen siang hari, rancangan permainan, drama, sitkom, rancangan realiti, dan televisyen.

CBS adalah yang pertama menguji dengan televisyen berwarna

Pada 28 Ogos 1940, mereka melakukan eksperimen pertama, hampir 6 bulan sebelum NBC memulakannya pada tahun 1941. Ujian roda warna berjaya tetapi tidak sesuai dengan set televisyen hitam putih. Pada tahun 1951, mereka memperkenalkan program pertama mereka di TV yang disebut perdana, sebuah pertunjukan variasi muzik.

Apakah akses semua CBS?

Ini adalah berdasarkan langganan, Berikut adalah 8 rancangan terbaik untuk dinikmati.

8. Zon Senja

Zon senja semua akses eksklusif dan ia ditayangkan pada tahun 2019. Siri ini diceritakan oleh Jordan Peele dan merupakan reboot siri fiksyen sains klasik. Peele terkenal dengan karyanya dalam filem seperti keluar dan AS, jadi penglibatannya dalam pertunjukan seperti ini menjadikannya lebih biasa.

Hanya dibandingkan dengan yang asli, rancangan tv ini adalah siri kompendium yang menempatkan orang-orang yang kelihatan normal dalam situasi yang menakutkan dan nyata.

7. Satu dolar

Kadang-kadang untuk menimbulkan masalah dalam komuniti, perkara itu memerlukan satu perkara dan perkara tunggal ini dapat mendatangkan banyak mimpi buruk. Dalam program CBS One Dollar, itu adalah dolar yang jelas dan setelah itu, rang undang-undang ini berubah menjadi mimpi buruk dan menjadi misteri bagi semua orang. Sebaliknya, tidak mengetahui bahawa mereka dikaitkan dengan banyak pembunuhan.

Drama ini berbeza kerana setiap episod menyoroti seseorang yang berkaitan dengan kes itu sehingga menambahkan rasa ingin tahu pengguna untuk menonton episod seterusnya.

6. Menyiarkan berita

Pernahkah anda mendengar berita besar dengan kayu pintar James? Sekiranya tidak, anda tidak perlu risau kerana ia bukan persembahan sebenar. Sebenarnya, ia adalah siri animasi. Stephen Colbert adalah pencipta rancangan ini, pertunjukan CBS langka ini menggabungkan watak animasi dengan keperibadian baru. Terima kasih kepada yang mencipta CBS.

Segmen 5 hingga 7 minit baru disiarkan dari hari Selasa hingga Jumaat. Setiap hujung minggu episod penuh siap ditayangkan.

5. Tiada Aktiviti

Ini adalah siri komedi yang ditayangkan di CBS semua akses pada tahun 2017. Will Ferrel adalah pengeluar siri ini, jadi saya yakin anda sudah tahu bahawa ini adalah rancangan yang tepat jika anda mencari ketawa.

4. Encik Magoo

Terdapat kartun yang dimodenkan ketika mereka pulih. Mr Magoo animasi klasik adalah salah satu contoh hebat. Keadaan kacau yang ditimbulkannya ketika dia tidak memakai cermin mata tidak berkesudahan.

Memang, beberapa perkara harus disesuaikan untuk menarik penonton. Untuk kebetulan, dia tidak memakai topinya.

3. Malaikat pelik

Ini adalah siri TV bersejarah yang ditayangkan di CBS semua akses pada tahun 2018 dan ditayangkan selama 2 musim dan berakhir pada tahun 2019. Siri ini mengikuti Jack Persons, seorang pekerja kolar biru yang berusia 30-an yang ingin menjalani kehidupan yang cukup normal sebagai petugas kebersihan di kilang kimia.

Mengikuti impiannya untuk menjalani kehidupan yang lebih misterius dan ajaib, dia mendapati dirinya terseret ke dunia bawah ghaib yang belum didedahkan. Dia menjadi murid Aleister Crowley yang terkenal dan menggunakan bimbingan Crowley untuk memajukan keinginan dan kehidupannya sendiri.

2. Ceritakan kisah

Ia adalah siri eksklusif akses CBS yang ditayangkan pada tahun 2018. Ia dibintangi oleh Paul Wesley, jadi jika anda peminat Vampire Diaries, anda pasti akan menyukai siri ini.

Siri ini sangat menyerupai Once Upon a Time di mana ia memerlukan watak-watak dongeng dan kisah dongeng klasik yang sudah kita sukai dan ketahui, tetapi meletakkan sentuhan yang lebih menakutkan dan lebih gelap pada mereka.

1. Soal siasat

Siri ini mula ditayangkan di CBS pada Februari 2020. Kerana formatnya, siri ini unik. Konspirasi itu mengikuti seorang lelaki

Didorong oleh jenama pengguna ikonik, portofolioya merangkumi CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, CBS All Access, Pluto TV atau Simon & Schuster, antara lain.

Rangkaian TV Besar Tiga adalah tiga rangkaian TV penyiaran komersial tradisional yang hebat di Amerika Syarikat: ABC (Syarikat Penyiaran Amerika), CBS (Sistem Penyiaran Columbia), atau NBC (Syarikat Penyiaran Nasional).

Syarikat CBS / Fox yang menjalankan perniagaan dengan jenama CBS / Fox Video, adalah syarikat hiburan video rumah yang dibentuk atau ditubuhkan pada bulan Jun 1982, sebagai penggabungan antara 20th Century-Fox Video atau CBS Video Enterprises.

Warner Bros juga merupakan rakan kongsi dalam dua syarikat penyiaran TV. Ini adalah rakan setara dengan CBS Corporation dalam The CW Network, LLC. Yang mengendalikan rangkaian siaran AS yang dikenali sebagai The CW. Viacom atau CBS telah bergabung secara rasmi, menjadikan mereka Netflix atau Disney. CBS atau Viacom secara rasmi kembali bersama.

Penggabungan akan membawa Paramount Pictures, rangkaian siaran CBS, atau saluran TV berbayar seperti Comedy Central, MTV atau Nickelodeon atau saluran Tayangan premium di bawah satu bumbung. Sony adalah kekuatan utama dalam elektronik, hiburan, atau telekomunikasi pengguna.

Sony membeli gambar Columbia dengan harga $ 3.4 bilion pada tahun 1989. CBS Record Group, yang merupakan sebahagian daripada Sony Music Entertainment, diperoleh sehingga tahun 1988 dengan harga $ 2 bilion. Kurt Weihs ingat bahawa mata ini terinspirasi melalui artikel dalam Portofolio Alexei Brodovitch mengenai subjek reka bentuk Shaker. "Di antara ilustrasi itu adalah simbol mata.

Golden mengambilnya atau menggunakannya untuk portfolio penjualan CBS. Kemudian dia merasakan ada yang lebih banyak atau menggunakan ini untuk iklan. CBS, rangkaian tv yang paling banyak ditonton di negara ini, menjadi gelap bagi lebih daripada 6.5 juta pelanggan AT&T pada awal pagi Sabtu setelah kedua-dua syarikat gergasi media itu tidak dapat menyetujui kontrak baru tersebut. Jaringan ini dilakukan di sekitar 119 juta rumah di seluruh negara, baik melalui layanan tv berbayar atau secara percuma.

Pada 13 Ogos 2019, ini diumumkan secara rasmi CBS ini atau Viacom akan bergabung menjadi entiti baru yang dikenali sebagai ViacomCBS. CEO Viacom Bob Bakish akan berfungsi sebagai presiden atau CEO syarikat baru, sementara Ianniello akan menjadi ketua atau CEO CBS atau mengawasi aset berjenama CBS.

Pendapatan hiburan meningkat dari $ 9 bilion pada tahun 2016 kepada $ 10.2 bilion pada tahun 2018, didorong oleh pertumbuhan pendapatan gabungan atau yuran langganan, terutamanya hasil daripada kenaikan yuran gabungan atau kenaikan dari perkhidmatan penstriman langsung ke pengguna Syarikat, CBS All Access, atau pemerolehan Rangkaian 10. Nama "CBS" adalah inisialisasi dari nama sebelumnya yang sah digunakan sejak tahun 1928 hingga 1974, Columbia Broadcasting System. Antara aset hebatnya ialah HBO / Cinemax, Turner Broadcasting System, The CW (with CBS), atau Warner Bros.

Perpustakaan kandungan gambar atau televisyen, CNN, DC Comics, Warner Bros. atau HBO, atau pada bulan Ogos 2016, Hula, memiliki 10%. Semua Akses di Gedung Google Play. Anda boleh mendaftar untuk percubaan percuma dengan memuat turun aplikasi CBS ke peranti Android dari Google Play Store. Pengerusi, presiden atau CEO CBS Corp. Leslie Moonies menerima pampasan bernilai $ 69.33 juta pada tahun 2017, hampir tidak berubah dari $ 69.6 juta pada tahun 2016, menurut peraturan yang dikemukakan pada hari Jumaat.

Siapa yang memiliki Berita CBS:

Hiburan Nasional

CBS News, yang dimiliki melalui CBS Corporation, merupakan giliran yang dimiliki oleh National Amusements. National Amusements mempunyai 80% suara majoriti atau juga memiliki syarikat Viacom yang hebat, syarikat di belakang Paramount Pictures, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, BET, CMT, atau VH1.

Kumpulan Hiburan CBS:

CBS adalah TV penyiaran komersial Amerika atau rangkaian radio yang dimiliki melalui ViacomCBS melalui bahagian CBS Entertainment Group. Rangkaian ini berasal dari Independent Broadcasters Inc., rangkaian radio yang ditubuhkan di Chicago melalui agen bakat New York City, Arthur Judson pada Januari 1927. Syarikat Penyiaran Amerika (ABC), Sistem Penyiaran Columbia (CBS; kemudian CBS Corporation), TV di Amerika Syarikat: Konglomerat atau kod.

Siapa yang memiliki ABC:

Syarikat Disney memiliki rangkaian TV ABC; rangkaian kabel termasuk ESPN, Disney Channel, SOAP net, A&E atau Lifetime; 277 stesen radio, syarikat penerbitan muzik atau buku; syarikat produksi filem Touchstone, Miramax atau Disney Pictures; Pixar Animation Studios; perkhidmatan selular Disney Mobile; atau taman tema di seluruh dunia. Lapan stesen TV atau rangkaian TV ABC; ESPN; Saluran Disney di Seluruh Dunia; Keluarga ABC; Rangkaian bersih sabun; A&E; TV Sepanjang Hayat; Saluran Sejarah; Rangkaian Filem Sepanjang Hayat; Saluran Biografi; Sejarah Antarabangsa; Wanita Sebenar Seumur Hidup; Rangkaian Perigi Langsung.

Hiburan Marvel; ABC Studios; Pengeluaran Media ABC; Pixar; Gambar Disney; Rekod Disney; Rekod Hollywood; Rekod Mammoth; Rekod Buena Vista; Rekod Jalan Lyric. rangkaian Tiga TV yang besar adalah tiga rangkaian TV penyiaran komersial tradisional yang hebat di Amerika Syarikat: ABC (Syarikat Penyiaran Amerika), CBS (Sistem Penyiaran Columbia), atau NBC (Syarikat Penyiaran Nasional). Tidak ada perubahan kepemilikan di salah satu dari tiga rangkaian besar sejak tahun 1986, ketika keseluruhan syarikat kuasa membeli RCA, yang memiliki NBC. Awal tahun ini, Capital Cities memperoleh ABC untuk membentuk syarikat yang dibeli oleh Disney ini.

Syarikat Disney adalah syarikat korporat atau media yang besar. ESPN, ABC, Sepanjang Hayat, Sejarah, A&E, atau FX dimiliki oleh Disney. Filem Marvel Studios atau Lucas adalah milik Disney juga. Syarikat Scripps telah berhenti melakukan streaming pada perkhidmatan satelit DISH setelah syarikat tersebut tidak mencapai persetujuan. Wunderlich menganggap bahawa Rangkaian ABC bernilai $ 1.7 bilion, atau hanya 4% dari nilai ESPN, atau ABC Station Group $ 2.6 bilion lagi.

Saya percaya Disney dan Cap Cities akan menikmati kenyataan yang kita semua temui hari ini. Pada 31 Julai 1995, penggabungan menggabungkan saluran siaran ABC di seluruh negara dan, terutama sekali, ESPN dengan studio filem atau taman tema Disney. ABC mempunyai lapan stesen TV yang dimiliki dan dikendalikan atau lebih daripada 232 stesen gabungan di seluruh Negara-negara yang bersatu atau wilayahnya. ABC adalah bahawa dibiayai melalui persekutuan, terutamanya melalui pengaturan dana tiga tahunan. Sumber maklumat yang besar mengenai pembiayaan ABC adalah Laporan Tahunan Perbadanan atau Kertas Belanjawan Komanwel.

CBS adalah milik Viacom CBS yang diatur, ini membuat atau menyebarkan kandungan seperti, filem, siri atau penyiaran TV web. CBS Corporation ditubuhkan pada tahun 1986 atau merupakan markas pangkalan di New York, Amerika Syarikat CBS Corporation adalah organisasi komunikasi yang luas yang membuat atau menyebarkan kandungan di sebilangan peringkat untuk orang ramai di seluruh planet ini.

Organisasi ini berfungsi organisasi dengan titik permulaan ini bermula pada awal zaman telekomunikasi sama seperti usaha baru ini berfungsi di pinggir utama media. Organisasi ini mendakwa rangkaian televisyen yang paling banyak ditonton di AS lebih daripada itu, salah satu perpustakaan terbesar di dunia dengan kandungan pengalihan, menjadikan imejnya, the Eye, mungkin yang paling banyak dilihat dalam perniagaan.

Tugas organisasi merangkumi pada dasarnya setiap bidang media atau hiburan, termasuk pautan, penyebaran, radio, TV kejiranan, filem, publikasi terbuka, atau media yang intuitif atau berfikiran sosial. Bahagian hiburan CBS Corporations mengedarkan jadual maklumat atau siaran perniagaan awam, atau program sukan atau pengalihan; menyampaikan, mendapatkan, atau memperuntukkan kandungan pengaturcaraan, termasuk pengaturan, spesial, berita, atau isu-isu awam; mencipta atau menyampaikan filem dramatik; atau berfungsi rangkaian bahan dalam talian untuk data atau hiburan.

Fragmen rangkaian pautan mempunyai atau berfungsi stesen berbilang; menawarkan pentadbiran program keahlian yang mengandungi filem komponen dramatik, susunan unik, naratif, pengaturcaraan yang berkaitan dengan sukan, atau majlis luar biasa seperti CBS Sports Network, pentadbiran program pautan 24 jam ini memberikan sukan sekolah atau bahan yang berkaitan.

Bahagian ini juga menuntut atau mengawasi Smithsonian Networks, yang berfungsi saluran termasuk projek sosial, verifikasi, logik, atau instruktif. Fragmen yang diedarkan mengedarkan buku pembeli yang terus meningkat dewasa atau anak muda dalam konfigurasi bercetak, berkomputer atau suara. Bahagian komunikasi yang berdekatan mendakwa 30 slot TV penghantaran; 126 siaran radio dalam 27 iklan AS atau harta tanah dalam talian yang berkaitan; atau laman web berdekatan dalam pasaran AS yang berlainan, yang menggabungkan jenama media kejiranan TV atau radio dalam talian untuk memberikan berita, lalu lintas, iklim, atau data sukan terkini seperti had, katalog, atau tinjauan yang berdekatan.

Siapa yang mempunyai abc?

Syarikat Penyiaran Amerika (ABC), stesen TV Amerika yang penting ini adalah bahagian dari Syarikat Disney yang dimiliki oleh. Pangkalannya berada di New York City. Pengalaman organisasi ini menyusul pada tahun 1926, ketika Radio Corporation of America (sekarang RCA Corporation) atau dua syarikat yang berbeza menubuhkan Syarikat Penyiaran Nasional (NBC) untuk menjalankan organisasi telekomunikasi radio merentas desa. NBC berkembang begitu cepat sehingga tahun 1927 ia berakhir dengan jumlah anggota yang berlebihan di kawasan bandar yang serupa, sehingga ia memisahkan programnya menjadi dua organisasi yang terpisah, yang disebut organisasi Merah atau Biru.

Setelah Suruhanjaya Komunikasi Persekutuan (FCC) mengumumkan pada tahun 1941 bahawa tidak ada organisasi yang dapat memiliki lebih dari satu organisasi radio, NBC pada tahun 1943 menawarkan Jaringan Biru yang kurang memberangsangkan kepada Edward J. Yang Berhormat, pengeluar permen gula-gula Life Savers, yang di pertama kali menamakannya sebagai Sistem Penyiaran Amerika sebelum memilih nama American Broadcasting Company, Inc. (ABC).

ABC adalah yang terkecil dari organisasi radio penting atau memisahkan diri dengan merekrut vokalis terkenal Bing Crosby untuk membuat persembahan pada minggu demi minggu susunan pelbagai. Sebagai prasyarat untuk perniagaannya, Crosby mengharuskan ini dia diizinkan untuk membuat pra-rakam program untuk penghantaran kemudian; oleh itu, ABC menjadi pelopor dalam bidang akaun menarik.

Siapa yang mempunyai hiburan awam. Hiburan awam adalah milik Sumner redstone, anak pengasas hiburan awam. Berita besar Sumner Redstone meletakkan perniagaan di Broadway melalui National Amusements. Apa yang dimulakan sebagai aktiviti teater yang tidak disangka-sangka berkembang menjadi pendorong ini mengawal hanya pemalu 80% dari media goliath Viacom atau CBS Corporation.

Redstone, pelabur pengendali National Amusements, adalah pengarah sebelumnya Viacom atau CBS Corporation. Selaras dengan asasnya, National Amusements juga berfungsi seperti Showcase Cinemas, Multiplex Cinemas, atau Cinema de Lux yang ditayangkan di teater melebihi 950 skrin yang lengkap. Di AS, Inggeris, atau Amerika Latin. Amusement Public juga berfungsi menayangkan teater IMAX di AS atau Argentina, atau merupakan rakan dalam pentadbiran penandaan berasaskan web Fandango.

KELEMAHAN AWAM:

Grandstand Cinemas adalah rangkaian pawagam yang dituntut atau dikendalikan oleh National Amusements. Ia berfungsi melebihi 950 layar dalaman, dengan 32 kawasan teater di Amerika Syarikat atau pelbagai tempat di seluruh United Kingdom, Brazil, atau Argentina. Di Brazil, Showcase dikenali sebagai UCI Cinemas. Kakitangan di National Amusements berasal dari asas segmen yang berbeza-beza.

Organisasi ini adalah 42.4% wanita atau 34.4% etnik minoriti. Pekerja Amukan Umum agak terikat dengan individu dari Parti Republik daripada Parti Demokrat, dengan 64.0% perwakilan membezakan sebagai individu dari Parti Republik. Walau apa pun perbezaan politik mereka, pekerja di National Amusements nampaknya ceria. Organisasi mempunyai penyelenggaraan pekerja yang luar biasa dengan individu kakitangan biasanya tinggal selama 3.2 tahun. Public Amusements adalah ketua industri dengan 133.269 pekerja atau pendapatan tahunan $ 13.2B ini adalah penyelesaian di Massachusetts.

Siapa yang memiliki CBS? Ia dimiliki oleh Columbia Broadcasting System. Ia mula beroperasi pada tahun 1927 sebagai stesen radio dan kemudian mula beroperasi sebagai rangkaian televisyen.

Siapa yang mengasaskan CBS?

 • Ia ditubuhkan oleh Arthur Judson pada 18 Sep 1927.

 • Ibu pejabat syarikat itu berada di New York City, Amerika Syarikat.

 • Pada mulanya, pada tahun 1927 ia mula beroperasi sebagai rangkaian radio.

 • Kemudian, pada tahun 1930, ia beroperasi sebagai rangkaian televisyen.

 • Pada masa kini, terdapat banyak anak syarikat CBS.

Kedudukan CBS di AS antara media lain

Ia menduduki tempat pertama oleh kebanyakan penonton di antara platform media lain pada tahun 2020.

Jumlah penontonnya dicatat 5,603 orang.

Akaun media sosial CBS

CBS sangat jelas mengenai penggunaan platform media sosial dan telah menerbitkan senarai tatakelakuan lengkap dalam talian.

Pembuatan dasar media sosial menunjukkan profesionalisme dan tanggungjawab mereka yang tinggi untuk menggunakan dan mengendalikan akaun media sosial mereka.

Mereka mempunyai kehadiran di akaun media sosial yang popular termasuk instagram, twitter , facebook dan youtube untuk streaming langsung .

Anda boleh mencari akaun dari beberapa anak syarikat mereka melalui platform media sosial dalam talian yang disebutkan ini.

Program cbs paling terkenal dengan penilaian tertinggi

Rancangan tv NCIS telah mendapat penarafan tertinggi dan mendapat kedudukan pertama untuk rancangan tv yang paling banyak ditonton pada tahun 2020.

Berapakah bilangan ahli lembaga pengarah CBS?

Pada masa ini, terdapat 6 dewan pengarah , namanya adalah seperti berikut.

 1. Candace Beinecke

 2. Robert M. Bakish

 3. Strauss Zelnick

 4. Shari Redstone

 5. Martha Minow

 6. Les Moonves

Beberapa fakta mengenai pemilik CBS, Sumner Redstone

Sumner Redstone adalah hartawan media gergasi, seorang jutawan, yang mengembangkan perniagaan keluarganya menjadi perniagaan yang lebih besar lagi.

Sumner Redstone dilahirkan pada 27 Mei 1923 di Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat.

Dia pernah belajar dari Universiti Harvard .

Dia bukan sahaja berjaya menjalankan perniagaan tetapi dia juga bekerja sebagai dermawan .

Bilakah Sumner Redstone mati?

Sumner Redstone, bapa Shari Redstone, meninggal pada tahun 2020.

Nilai bersih Sumner Redstone

Dianggarkan bernilai bersih $ 2.6 bilion menjelang April 2020.

Dengan siapa Sumner Redstone berkahwin?

Dia berkahwin dengan wanita berikut.

 1. Phyllis Gloria Raphael, tahun 1947 hingga 1999.

 2. Paula Fortunato, tahun 2002 hingga 2009.

Di manakah Sumner Redstone mati?

Dia meninggal di Los Angeles, Amerika Syarikat.

Berapa umur Sumner Redstone ketika dia meninggal?

Dia meninggal dalam usia 97 tahun .

Apa wain yang diminum oleh Sumner Redstone?

Dia terkenal sebagai pencinta wain merah .

Kebiasaannya, dia suka mengambil Clos de Vougeot.

Bagaimana Sumner Redstone menghasilkan wangnya?

Dia memiliki lebih daripada 70 peratus kepentingan suara ViacomCBS. Selanjutnya, melalui hiburan kebangsaan, dia mengendalikan ViacomCBS.

Tetapi kemudian pada bulan Disember 2008, dia menjual lebih dari 89 persen pegangannya ke Midway Games.

Apakah kewarganegaraan Sumner Redstone?

Dia adalah orang Amerika berdasarkan kewarganegaraan.

Apakah nama penuh Sumner Redstone?

Nama penuhnya ialah Sumner Murray Redstone.

Di manakah Sumner Redstone tinggal?

Dulu dia tinggal di Boston, Amerika Syarikat.

Shari Redstone

Anak perempuan Sumner Redstone, dan kini berkhidmat sebagai salah seorang ahli lembaga pengarah CBS, adalah eksekutif media Amerika dan kerana pencapaian dan kejayaannya dalam bidang ini, dia disenaraikan pada tahun 2020 sebagai salah satu daripada 100 Orang Paling Berpengaruh di dunia di Majalah Masa.

Berapa umur Shari Redstone?

Dia berumur 66 tahun .

Siapa suami Shari Redstone?

Dia berkahwin dengan Yitzhak Aharon Korff pada tahun 1980 tetapi kemudian bercerai pada tahun 1992.

Berapakah nilai bersih anak perempuan Sumner Redstone?

Anak perempuannya Shari Redstone dianggarkan bernilai $ 500 juta .

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa pertanyaan mengenai orang yang berkaitan dengan CBS. Mari kita perhatikan soalan-soalan ini dan dapatkan jawapannya.

1. Siapa yang mengawal Berita CBS?

Ia dimiliki dan dikendalikan oleh National Amusements yang juga memperoleh 80 peratus suara.

2. Adakah CBS dan NBC dimiliki oleh syarikat yang sama?

Tidak! CBS dan NBC (Syarikat Penyiaran Nasional) adalah rangkaian televisyen penyiaran terpisah dari Amerika. Kedua-duanya adalah dua gergasi besar media penyiaran Amerika.

3. Bagaimana CBS dibiayai?

CBS menjana pendapatannya dengan dua cara.

 • Dengan menunjukkan iklan di saluran mereka.

 • Mereka juga menerima 'bayaran gabungan stesen' yang merupakan sumber pendapatan mereka yang lain.

Kesimpulannya

 1. Pemilik khusus CBS menjadikannya salah satu rangkaian televisyen terkemuka di dunia.

 2. Selalunya programnya mendapat ranking tertinggi yang menunjukkan kualiti program yang mereka sampaikan.

 3. Salah satu orang terkemuka yang telah membantu meningkatkan CBS ke puncak adalah Sumner Redstone yang usahanya telah membantu mengembangkannya menjadi syarikat media gergasi.

yang mempunyai cbs

CBS dimiliki oleh sistem penyiaran Columbia.

yang memiliki viacom

Hiburan Nasional mempunyai viacom.

yang memiliki rangkaian sendiri

Discovery Communications Ltd LLC.

apa itu cbs

CBS adalah rangkaian televisyen dan radio komersial Amerika. Ia akan menjadi milik utama bahagian CBS Entertainment Group Viacom CBS. Jaringan ini beribu pejabat di Bangunan CBS di New York City, dengan kemudahan dan operasi pengeluaran utama di Pusat Penyiaran CBS di New York City, CBS Television City dan Pusat Studio CBS di Los Angeles.

bila viacom diasaskan

Viacom pada mulanya ditubuhkan pada tahun 1971.

syarikat yang dimiliki oleh viacom

Syarikat yang dimiliki oleh viacom termasuk CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, CBS All Access, Pluto TV, Simon & Schuster dan banyak lagi.

saluran filem milik cbs

Saluran filem yang dimiliki oleh cbs adalah rangkaian waktu tayangan

bilakah cbs diasaskan

CBS ditubuhkan pada 18 September 1927, di New York, Amerika Syarikat.

adakah disney mempunyai cbs

Tidak, disney tidak mempunyai cbs.

yang mempunyai hiburan kebangsaan

Sumner Redstone mempunyai hiburan musim panas.

adalah rangkaian kartun yang dimiliki oleh viacom

Tidak, rangkaian kartun tidak dimiliki oleh viacom.

sejarah syarikat cbs

Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1927 sebagai United Independent Broadcasters, Inc. Namanya ditukar setahun kemudian menjadi Columbia Broadcasting System, Inc., dan pada tahun 1974 ia berubah menjadi nama CBS Inc. Pada tahun 1995, CBS Inc. diakuisisi oleh Westinghouse Electric Perbadanan. , yang menukar namanya pada tahun 1997 menjadi CBS Corporation.

apa itu wcbs

WCBS-TV, Saluran Maya 2 (Saluran Digital UHF 36), adalah stesen utama Rangkaian Televisyen CBS, yang dilesenkan di New York, New York, Amerika Syarikat. Stesen ini dimiliki oleh anak syarikat CBS Television Stations ViacomCBS, dalam duopoli dengan Riverhead, stesen bebas di bawah lesen dari WLNY-TV (saluran 55). Kedua-dua stesen berkongsi studio di Pusat Penyiaran CBS di West 57th Street di Midtown Manhattan; Pemancar WCBS-TV terletak di One World Trade Center.

CBS memiliki:

:o: Rangkaian Televisyen CBS. Berita CBS.

:o: CW (50%, dengan bahagian WarnerMedia Warner Bros)

:o: Dekad (50%, dengan Penyiaran Weigel)

:o: CBS Studios. Televisyen tiket besar.

:o: Hiburan Rumah CBS.

:o: Tonton! Majalah.

:o: Saluran TV CBS.

:o: Media Digital Tempatan CBS

adalah cbs sebahagian daripada viacom

Viacom membeli CBS pada tahun 1999 dengan harga $ 36.500.000, sebagai sebahagian daripada perjanjian yang pada masa itu meramalkan bahawa CNN "akan membuat jaringan Dan agak berhubungan dengan generasi MTV.

mempunyai cbs terpenting

Ya, yang terpenting memiliki cbs.

yitzhak aharon korff nilai bersih

Yitzhak aharon mempunyai nilai bersih $ 780 juta .

yang memiliki radio cbs

Viacom memiliki radio cbs.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: Apakah rangkaian maklumat nombor 1?

FOX News Channel (FNC) adalah perkhidmatan berita 24 jam yang komprehensif yang menyampaikan bukan sahaja berita terkini, tetapi juga berita politik dan perniagaan. Rangkaian kabel pertama, FNC, telah menjadi saluran berita televisyen yang paling banyak ditonton selama 19 tahun berturut-turut.

S: Mengapa logo CBS menjadi mata?

Pada asalnya, logo ini dirancang untuk berfungsi dalam gerakan dan dipaparkan dalam beberapa urutan animasi mata sepusat. Kamera terpasang untuk memaparkan murid mata sebagai bidai dan diklik terbuka untuk memaparkan perkataan "Rangkaian TV CBS".

Q: Adakah CBS dimiliki secara peribadi?

CBS News, yang dimiliki oleh CBS Corporation, dimiliki oleh National Amusements. National Amusements mempunyai hak suara 80% dan juga memiliki syarikat di belakang syarikat utama Viacom, Paramount Pictures, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, BET, CMT dan VH1.

S: Adakah National Amusements memiliki CBS?

Menurut National Amusements, Redstone menguruskan kedua-dua CBS Corporation (pemilik CBS) dan Viacom (pemilik Paramount Pictures) melalui undian super saham.

S: Siapa yang mempunyai penilaian tinggi di Fox atau CNN?

Dari segi jumlah tontonan harian, Fox News turun 45% menjadi 1.22 juta, diikuti MSNBC turun 25% kepada 953.000 dan CNN turun 42% menjadi 786.000. Dalam demo 25-54, Fox News mencatat 214,000 penonton, turun 52%. Sebaliknya, CNN turun 205,000, turun 48%, dan MSNBC turun 138,000, turun 36%.

S: Siapakah Ketua Pegawai Eksekutif CBS?

Joseph Ianniello

Kesimpulannya

CBS adalah rangkaian televisyen Amerika. Ia akan menjadi milik utama bahagian CBS Entertainment Group Viacom CBS. Rangkaian ini beribu pejabat di Bangunan CBS di New York City, dengan kemudahan dan operasi pengeluaran utama di Pusat Penyiaran CBS di New York City, CBS Television City dan Pusat Studio CBS di Los Angeles.