Salah satu kedai pakaian terbaik, terutama kedai borong yang terletak di Fashion District, sebab itulah biasanya orang lebih gemar mendapatkan pakaian borong dari California. Ya, Fashion District terletak di kejiranan Los Angeles. Itulah sebabnya jika anda mencari penjual pakaian borong di Amerika Syarikat, maka anda mesti mempertimbangkan vendor yang berpusat di California ini.

1. Pakaian Tasha

Dianggap bahawa sekitar 50% hingga 80% peruncit kain eBay dan Amazon yang berpangkalan di AS membeli pakaian dari Tasha Apparel. Ini bukan nama besar dalam industri pakaian karena ragam pakaiannya yang besar, tetapi juga terkenal dengan kualiti produknya dengan harga yang rendah. Sebagai peruncit, anda juga akan menganggap perkhidmatan pelanggan mereka sangat cepat dan mesra. Semoga Tasha Apparel menjadi salah satu penjual pakaian borong terbaik untuk anda.

2. Bandar Fesyen

Ini adalah satu lagi penjual pakaian borong yang berpusat di Los Angeles. Walaupun Fashion Town memiliki pelbagai jenis pakaian tetapi anda harus lebih memilih penjual pakaian borong ini jika anda menginginkan pakaian wanita, terutama pakaian wanita bersaiz besar. Nasib baik, anda akan dapati di sini pelbagai pakaian seperti jaket , pakaian luar , kausal, pakaian aktif, maxi berpakaian dan banyak lagi. Lebih-lebih lagi, jika anda juga menggunakan perkhidmatan penghantaran percuma mereka jika anda membuat pesanan pertama kali. Tidak syak lagi, Fashion Town adalah tempat yang tepat untuk peruncit yang mencari pakaian wanita.

3. LAShowroom

Ia adalah bilik pameran pakaian borong maya di mana anda boleh mendapatkan pakaian yang berbeza untuk wanita, lelaki dan kanak-kanak. Jika anda meneruskan dengan LAShowroom maka ingatlah, penting untuk mendaftar di laman rasmi mereka. Ya, hanya mendaftar ahli setelah beberapa prosedur pengesahan dapat membuat pesanan di sana. Juga, hanya ahli yang berdaftar yang boleh mengakses gambar pakaian yang berbeza untuk tujuan promosi. Saya tahu LAShowroom agak ketat dengan polisi pendaftarannya, tetapi kasut mereka, pakaian lelaki, aksesori beg dan pakaian lain juga klasik.

4. Chase USA International Inc

Sekiranya anda mencari penjual pakaian borong B2B yang juga menerima pesanan kecil mengikut anggaran peruncit. Sekiranya demikian, anda mesti mempertimbangkan Chase USA International Inc. Ini adalah satu lagi pilihan baik yang berkaitan dengan pakaian dewasa, lelaki dan perempuan sejak dekad yang lalu. Nasib baik, anda boleh mengakses dan melihat produk mereka tanpa pendaftaran.

5. Chase USA International Inc

Ini satu lagi penjual pakaian borong dalam talian di California. Walaupun pada tahun 2009 mereka membuka kedai borong mereka tetapi pada tahun 2010, mereka menutupnya. Sejak itu, syarikat ini hanya menumpukan pada operasi dalam taliannya. Penjual ini hanya menjual produk buatan Amerika Syarikat, dan dengan barang-barang pakaian, barang kemas mereka juga patut dibeli . Jadi, jika anda menjalankan kedai dalam talian untuk pakaian dan aksesori, maka anda juga harus mempertimbangkan perhiasan mereka dengan pakaian.

Kesimpulannya

Saya juga ingin mengetahui pengalaman anda mengenai vendor borong yang berbeza jika anda bekerja sebagai peruncit pakaian.

Industri pakaian telah meningkat dengan pesat selama bertahun-tahun. Orang ramai sanggup melaburkan wang mereka untuk membeli pakaian yang baik dari segi reka bentuk dan kualiti. Orang ramai membeli produk dalam jumlah banyak untuk kedai fesyen. Secara ringkas, pakaian borong menjual pakaian dalam kuantiti yang banyak dengan harga yang lebih rendah daripada harga peruncit. Pemborong menjual pakaian pukal kepada peruncit; mereka seterusnya menjual pakaian secara individu dengan harga yang lebih tinggi. Orang ramai ingin mencari kedai pakaian terbaik, terutamanya pusat pakaian borong terbaik. Kedai pakaian borong terbaik terdapat di daerah fesyen; sebab itu orang lebih suka California kerana membeli pakaian pukal.

Apakah pembekal pakaian borong?

:no_entry: Penjual / pembekal pakaian borong adalah syarikat yang mengendalikan borong untuk pengeluar produk. Penjual / pembekal mempunyai gudang atau pusat pengedaran, di mana mereka boleh menghantar produk terus ke peruncit atau pelanggan. Penjual pakaian borong yang baik membuat hubungan langsung dengan pengeluar produk. Tugas pembekal borong adalah mengedarkan produk ke kedai runcit. Sekiranya peruncit melakukan urus niaga drop-pengiriman, maka penjual menghantar produk terus ke pelanggan.

:no_entry: Setelah mencari pembekal pakaian borong yang baik, anda boleh menjalankan perniagaan runcit. Perniagaan runcit di mana anda boleh menyimpan dan menjual barang fesyen. Kedua, anda boleh melakukan perniagaan drop-pengiriman di mana anda hanya boleh menjual secara dalam talian dan menghantar terus kepada pelanggan.

Penjual borong teratas:

Di seluruh dunia, anda boleh menemui vendor borong di pelbagai negara. Adalah memakan masa untuk mencari vendor borong terbaik. Pilih kedai vendor berkualiti tinggi dengan reka bentuk yang unik. Sekiranya anda mencari penjual pakaian borong terbaik di Amerika Syarikat, penjual pakaian borong yang berpusat di California adalah yang terbaik untuk anda. Tetapi pertama sekali, anda mesti bertanya satu soalan dari diri anda ialah di mana mencari pemborong borong. Terdapat banyak kedai pakaian yang berpusat di California, tetapi ada yang terbaik untuk anda. Anda boleh membeli pakaian borong dalam talian terbaik di California dari pasar ini;

Dataran Fesyen Borong:

Ia adalah kedai pakaian California dalam talian. Ia terkenal kerana kualitinya. Sekiranya anda ingin membeli pakaian borong terbaik di California, maka fesyen borong adalah tempat terbaik untuk anda. Wholesale Fashion Square mempunyai 3.43 bintang penarafan bersama dengan 25-kelvin ulasan. Laman web fesyen borong berada di kedudukan ke-24 di antara laman web pakaian borong. Sekiranya anda mahukan barang berkualiti baik untuk kedai khusus anda, maka laman web ini sesuai untuk anda. Mereka menyediakan pakaian wanita, aksesori, barang solek bergaya dengan harga terbaik.

Mereka mempunyai promosi besar dari semasa ke semasa. Anda boleh membeli barang berkualiti dari sini. Anda juga boleh membeli kepingan dalam kategori seperti musiman, plus saiz, penjualan dan banyak lagi.

Borong nombor satu:

Kedai ini mempunyai lebih banyak kepelbagaian dengan harga yang berpatutan. Anda akan mendapat barangan fesyen terkini di kedai pemborong nombor satu. Kedai ini akan mengambil harga borong 20-60% lebih rendah pada koleksi semasa. Di sini setiap tahun, barang terbaru boleh didapati dengan harga berpatutan.

Borong Pakaian untuk Butik:

Anda boleh membeli pakaian borong terbaik untuk butik anda dari kedai kain yang berpusat di Amerika Syarikat. Terdapat beberapa kedai kain borong; yang sedang mempertimbangkan penjual pakaian borong terbaik untuk butik. Beberapa kedai yang terkenal adalah seperti berikut;

Borong Sugarlips:

Di sini, anda perlu mendaftar untuk mendapatkan kemas kini dan tawaran istimewa terkini. Selepas log masuk, laman web akan menghantar surat berita kemas kini bergaya terkini terus ke peti masuk anda. Anda boleh membaca katalog besar mereka dengan teliti. Laman web ini juga meluangkan masa mereka untuk membuat buku rupa. Oleh itu, anda juga boleh membaca buku-buku tersebut. Produk dari laman web ini terdiri daripada pelbagai pakej dan saiz. Laman web ini mempunyai banyak item berkelas.

Sugarlips adalah laman web lain yang mantap yang memberi anda pakaian berkualiti terbaik dengan harga yang terkawal. Harga mereka berpatutan untuk semua orang. Mereka memberikan kualiti kain yang baik untuk anda. Di sini, anda boleh menemui pelbagai jenis pakaian terkini. Anda boleh mendapatkan pakaian pilihan anda dengan tenang. Laman web ini mempunyai 34264 suka di laman Facebooknya . Pemborong bibir gula berlaku di The Fashion District di Los Angeles. Mereka adalah pemborong pakaian wanita.

Pemborong Bloom:

Di sini, anda boleh menemui estetika yang indah. Laman web borong Bloom memberikan anda estetika yang mengagumkan. Anda berasa gembira setelah membuka laman web ini kerana mereka memberi anda beberapa aksesori. Laman borong ini mempunyai produk wanita dengan harga yang dapat dikendalikan . Mereka menunjukkan item baru di laman web mereka setiap minggu. Laman web ini mempunyai koleksi pakaian fesyen terkini; mereka mengumpulkan dari beratus-ratus pengeluar Los Angeles. Bloom borong menawarkan pelbagai jenis pakaian fesyen untuk butik anda. Mereka menawarkan rok, seluar, gaun, jogging, pakaian, sweater, dan jaket.

Pakaian Tasha:

80% peruncit eBay dan Amazon membeli pakaian dari Tasha Apparel. Ia terkenal dengan kualiti produknya yang bagus. Ia menandakan harga rendah untuk semua barang bergaya. Anda boleh mendapatkan pakaian berukuran plus dari laman web ini. Mereka mempunyai dasar yang baik untuk pelanggan mereka. Sekiranya anda membeli barang melebihi 300 $, maka mereka akan memberikan penghantaran percuma kepada anda. Mereka mempunyai semua produk bergaya dengan harga yang berpatutan, jadi nantikan waktu penjualan.

Borong Fesyen Magnolia:

Di sini, anda boleh mendapatkan item dalam pelbagai warna dan saiz pilihan anda. Barang mereka unik dan terpuji. Mereka memuat naik kedatangan berdasarkan musim baru dan juga dalam banyak kesempatan. Salah satu kelebihan laman web ini adalah; mereka memberi anda penghantaran percuma pada setiap pesanan.

LAShowRoom:

:arrow_right: Laman web ini adalah laman web yang asli di mana anda boleh menemui pelbagai jenama terkenal yang menjual pakaian wanita. Pakaian santai yang terbaik boleh didapati di laman web mereka. Juga, mereka mempunyai koleksi beberapa pakaian dan aksesori lelaki. Ini adalah laman web untuk membuat butik borong. Di sini, anda dapat mencari pakaian yang bagus dengan harga hanya $ 10. Terdapat jenama yang berbeza di laman borong ini di mana anda boleh meneroka laman web dengan memesan beberapa jenama. Harga dan kos penghantaran berbeza-beza.

Laman web ini menyediakan anda pakaian dan aksesori fesyen borong yang sangat besar. Selain itu, anda boleh mendapatkan aksesori pengeluar wanita, pengedar wanita, lelaki, dan kanak-kanak . Beg dan kasut juga terdapat di sini.

Petua untuk mencari kualiti penjual / pembekal pakaian borong:

Ini merupakan langkah penting untuk mencari penjual pakaian borong yang berkualiti. Terdapat beberapa langkah yang harus anda ikuti untuk mencari kedai pakaian borong yang baik.

Bandingkan harga:

:pen: Membeli secara pukal sering menghasilkan sejumlah besar keuntungan dari produk anda. Anda boleh mendapat lebih banyak keuntungan jika membandingkan harga produk dengan vendor sebelum menyelesaikan harga. Anda harus membandingkan harga jenama yang berbeza dan kemudian pergi ke laman web itu, di mana anda dapat membeli produk kegemaran anda dengan mudah.

Periksa Kualiti berbanding Kuantiti:

Anda harus membandingkan jumlah produk anda dengan kualiti. Kualiti meningkatkan harga dan keuntungan. Sekiranya anda pemilik kedai, fikirkanlah dengan teliti sebelum membeli produk dari pengedar. Selalu bandingkan harga anda dengan jumlah item yang anda beli. Hanya membandingkan kualiti dan kuantiti satu jenama tidak mencukupi. Sukar, anda harus membandingkan pelbagai jenama sebelum menyelesaikan produk.

Hadiri pameran perdagangan berhampiran:

:pen: Pemasaran adalah untuk membuat hubungan dengan orang lain. Anda boleh mendapat faedah semasa bercakap dengan orang dalam pameran perdagangan. Menjalin hubungan dengan orang banyak membantu anda mengembangkan perniagaan anda. Anda boleh bertemu dengan banyak orang dan boleh membincangkan pakaian. Ia akan menjadi medan yang menarik untuk anda.

Rancang dan uji:

:pen: Anda harus membuat senarai terperinci semua produk yang ingin anda beli. Anggarkan anggaran anda untuk setiap produk dan kemudian ikuti rancangan pemasaran untuk promosi. Sekiranya vendor laman web dapat memenuhi kriteria anda, maka itu adalah yang terbaik untuk anda. Tambahan pula, anda boleh mendapat lebih banyak keuntungan dengan membincangkan harga dengan vendor sebelum membuat keputusan.

Forum dan kumpulan Hangout:

:pen: Dalam langkah ini, anda harus membincangkan butik dan pakaian, aksesori yang popular dengan rakan jenama anda dan vendor lain. Di sini, anda juga dapat menjumpai komuniti yang baik untuk meningkatkan perniagaan anda. Cuba dapatkan gambaran mengenai harapan pelanggan anda.

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Bagaimana saya mencari Vendor / pembekal pakaian borong?

:arrow_right: Ini adalah kaedah paling mudah untuk mencari vendor borong di AS . Anda mesti mencari-cari syarikat produk yang ingin anda jual. Kemudian lawati laman web mereka dan cari pengedar borong. Syarikat besar mempunyai pengedar / pekerja mereka, sementara syarikat kecil biasanya tidak mempunyai pengedarnya. Mereka menjual produk anda secara langsung.

Bagaimana pakaian borong berfungsi?

:red_circle: Pakaian borong sentiasa banyak. Oleh kerana jumlah yang banyak, anda membayar harga diskaun semasa membeli. Setelah membeli produk dari pemborong, anda boleh menjualnya di kedai kain anda. Anda boleh membayar semasa menjual di kedai anda kerana anda membuat harga yang lebih tinggi di kedai anda daripada harga sebenar.

:red_circle: Peruncit secara langsung membeli produk dan pakaian dari laman web borong dan; kemudian jual di kedai kainnya dengan mengaut keuntungan. Sekiranya peruncit membuat penghantaran barang, pelanggan selanjutnya akan mendapat sebahagian besar pakaian dari pembekal pakaian borong dengan harga yang berpatutan.

:o: Kesimpulan:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Sebagai kesimpulan, pembekal / vendor pakaian Borong memberikan sejumlah besar pakaian kepada anda. Peruncit membeli produk secara langsung dari vendor; mereka mendapat keuntungan dengan menjual produk tersebut di kedai mereka. Beberapa laman web pakaian borong yang berbeza memberikan kualiti pakaian dan aksesori pilihan anda. Borong bibir gula memberi anda pakaian dan fesyen terkini. Bloom Wholesale mempunyai pakaian wanita. Borong fesyen borong dan Magnolia Wholesale kedua-duanya mempunyai gaya pakaian dan saiz Fesyen dalam kategorinya. LAShowRoom menyediakan pakaian berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Walau bagaimanapun, industri pakaian berkembang dengan pesat pada masa ini. Yang paling penting, semua laman web borong ini menjadikan anda pakaian pilihan anda. Setelah mendaftar ke laman web bergaya ini, anda boleh mendapatkan kemas kini dan tawaran diskaun terkini dari buletin mereka terus ke peti masuk anda.