Pencipta Kandungan, Selebriti, influencer, dan semua pengguna berkongsi idea mereka melalui video di Instagram kerana aplikasi ini telah menjadi platform media sosial yang luas. Sekiranya anda menggunakan Instagram maka anda juga menyedari hakikat bahawa penonton hanya menyukai kandungan berkualiti tinggi. Setiap pengguna Instagram terutama ketika dia adalah personaliti terkenal selalu berusaha memberikan kandungan resolusi tinggi untuk menargetkan penonton. Walaupun kisah IG bersifat singkat tetapi memberi kesan besar kepada masyarakat.

Pada masa ini, menyiarkan semula kisah Insta telah menjadi trend untuk mengiklankan atau memuji sesuatu. Tetapi sekiranya ceritanya kabur, orang seterusnya akan berfikir dua kali apabila menyiarkannya semula dan penonton tidak akan mahu memuat turun kisah Insta seperti ini.

Saya telah melihat pertanyaan ini di internet berkali-kali bahawa ceritanya kabur selepas memuat naik. Sebab apa? Terdapat banyak sebab seperti kamera berkualiti rendah, masalah sambungan internet, aplikasi usang, atau apa sahaja. Tetapi saya di sini untuk menyelesaikan masalah anda, jadi mari kita lihat dan baca maklumat yang diberikan.