William adalah seorang peguam yang terkenal dan juga terkenal kerana menjadi mantan Gayle King, penyiar di CBS. Dia dibesarkan di Greenwich. Dia pergi ke Central Connecticut State University sebelum melanjutkan pelajaran ke Universiti Yale untuk ijazah undang-undangnya .

Willliam Bumpus

Ciri-ciri
1- Nama penuh William Bumpus
2-Tinggi 5'8 "(1.87 meter)
3- Hari Lahir 26 November 1958
4-Kewarganegaraan Amerika dan Inggeris
5-terkenal dengan Bekas Isteri William Bumpus
6-Umur 87 tahun
7-Status perkahwinan Bercerai
Tanda 8-Zodiak Scorpio
9-Nama Ibu tidak diketahui
10- Pekerjaan Peguam, peguam negara
11-Nama kakak Tidak diketahui
12-Berat 77 kg
12-Etika Orang Amerika
13-Kelayakan tuan
14- Warna mata Biru
15-warna rambut Hitam
16-Kanak-kanak 2
17-Nilai bersih Tidak diketahui
18-Agama Agama Kristian

Dia mengikat hubungan dengan Gayle King pada tahun 1982. Mereka berdua mempunyai satu putra dan satu anak perempuan, seorang anak bernama William Bumpus Jr dan seorang gadis bernama Kirby Bumpus. William Bumpus dan raja Gayle berpisah pada tahun 1993 setelah sebelas tahun berkahwin. Sebab di sebalik pemisahan William dan Gayle adalah kerana William menipu isterinya Gayle ketika berkahwin dengannya. Kemudian William Bumpus meminta maaf atas tingkah laku yang salah ini pada bulan Julai 2016. Dia masih bujang pada tahun 2021 dan hingga kini dia (William Bumpus) hanya mempunyai dua anak dengan raja Gayle pada tahun 2021.

Profesion William Bumpus:

William Bumpus adalah salah satu dari orang-orang yang mempunyai minat terhadap banyak undang-undang yang berkaitan yang diajukan dan mengubah profesion menurut mereka. William pertama kali bekerja sebagai peguam bersekutu di Connecticut. Ini adalah pekerjaan pertama William setelah menamatkan pengajian di universiti. Dia setelah beberapa ketika meneruskan tugasnya sebagai penasihat undang-undang. Pada masa ini dia adalah wakil DCF dalam Penyalahgunaan Kanak-kanak dan Kes termasuk Negate. Profesion William Bumpus telah berubah sejak tamat pengajian. Ketika dia menikah dengan raja Gayle, William adalah seorang peguam yang bersekutu tetapi kemudian perceraian William dari isterinya, raja Gayle, dia menukar profesionnya. Juga, William bertemu dengan sahabat baik isteri raja Gayle ketika profesinya adalah sebagai penasihat undang-undang di Cumis Counsel

Isteri William Bumpus:

Isteri dia adalah pengurus editorial "O, The Oprah Magazine, show." Gayle King adalah seorang isteri penyayang William Bumpus dan juga ibu kepada dua anak William's Bumpus. William Bumpus mempunyai satu anak lelaki bernama William Bumpus Jr. Dia seperti William mempunyai nama yang sama dengan William Bumpus junior. Sejak perceraian William dengan Isterinya. Isterinya adalah orang yang menjaga anak-anaknya. Menurut William Bumpus, isterinya telah mengurniakan kasih sayang kepada kedua-dua ayah dan ibunya kepada anak-anaknya. Juga, isteri William Bumpus adalah seorang yang sangat sosial dan juga sangat aktif di media sosial . Isterinya, raja Gayle, juga menyatakan bahawa kedua-dua jenisnya sangat dekat dengannya. Nampaknya isteri William Bumpus sebenarnya mempunyai saat-saat terbaik dalam hidup mereka. Isteri William Bumpus pernah memberitahu bahawa anak Gayle King, William Bumpus Jr., adalah kegemarannya! Pemain berusia 32 tahun itu mempunyai banyak ciri yang hampir sama dengan isteri William Bumpus, yang membesarkan anak-anak William Bumpus sebagai ibu bapa tunggal setelah ayah mereka menceraikan isterinya. Bekas William Bumpus juga merupakan sahabat baik Eve Chilton Weinstein

Perkahwinan William Bumpus:

Gayle sebagai seorang isteri mengikat hubungan dengan pengacara William Bumpus dari tahun 1982 hingga 1993. Perkahwinan itu mencapai tahap akhir ketika Gayle mendapati bahawa William Bumpus sedang tidur dengan wanita lain pada tahun 1990. Dan bahawa wanita lain bukan selain William bekas isteri kawan. Upacara perkahwinan William Bumpus diadakan di sebuah restoran kecil dan semua orang yang berkaitan dengan media diundang dalam perkahwinan William Bumpus. Tetapi pada perceraian itu, walaupun William Bumpus berusaha keras untuk tidak memutuskan perkahwinannya dengan raja Gayle, dia tidak ingin memaafkannya. Juga Gayle mengenakan gaun Pengantin Merah pada perkahwinannya sementara William dilihat memakai pakaian fesyen lelaki 80 - an

Perceraian William Bumpus

Gayle sangat bersikap tidak setia terhadap Bumpus setiap kali orang bertanya tentang perceraian itu. Namun, setelah isteri William Bumpus melakukan beberapa percakapan dengan Vanity Fair pada tahun 2016, memfokuskan sedikit sebanyak mengenai isu William Bumpus sebagai isterinya. William Bumpus tidak hanya sekali tetapi dua kali meminta maaf atas apa yang diklarifikasinya adalah " keputusan yang mengubah hidup ." Baginya, William Bumpus dan isterinya raja Gayle. Isteri William Bumpus sangat dekat dengan anaknya yang bernama William Bumpus jr. Dia kini menjalani kehidupan terbaiknya selepas perceraian. Juga semasa berada dalam kontrak perceraian, menurut khabar angin yang diberikan oleh William Bumpus pembenci isteri. Dia hanya melihat anak-anaknya sekali dalam setahun. Selepas perceraian William Bumpus, dia memberikan pernyataan: Saya tidak banyak mengatakan tetapi perkara yang paling berterima kasih kepada William Bumpus (dia) untuk Gayle adalah bagaimana dia menjaga dirinya dengan elegan dan anak-anaknya dengan cinta, " Bumpus berkata, "Terlepas dari situasinya, dia (raja Gayle) menjaga anak-anak kita, dan hubungan dan hubungan saya dengan mereka sangat baik." Dia kerana pengacara Perceraiannya dapat membebaskan dirinya dari William Bumpus.

Anak lelaki William Bumpus:

Tuan rumah bersama "CBS This Morning" mempunyai anak lelaki yang paling taat dan juga satu-satunya anak lelaki William Bumpus. Setelah William Bumpus berpisah dari sorotan. Anaknya William Bumpus jr datang iklan menggantikannya. Tinggal di bawah radar, William kadang-kadang ditunjukkan oleh ibunya dengan rapat dalam pelbagai kesempatan. Dia mempunyai semua sifat yang harus dimiliki oleh seorang anak lelaki dan Inilah yang perlu anda fikirkan mengenai lelaki cantik seperti ayahnya, William Bumpus. Anak kepada ibu baptis William Bumpus adalah Oprah Winfrey William Bumpus Jr. dibawa ke dunia pada 28 April 1987 dan berpindah dari Duke University pada tahun 2009. Pada hari graduasinya, Oprah Winfrey menyatakan bahawa anak lelaki William Bumpus yang termasuk dalam kelas lulus tahun 2009 adalah anak rakannya dan menyatakan bahawa William adalah anak lelakinya. Anaknya juga mempunyai pajakan Lulus

"Saya sangat gembira berada di sini, dan saya berada di sini dengan alasan bahawa seseorang yang saya sayangi lulus hari ini," katanya kepada kumpulan yang merujuk kepada William Bumpus anak William Bumpus jr, dan melanjutkan:

"Anak baptis saya, William Bumpus, anak Will Bumpus dan anak terdekat saya di hati telah menjadi besar dalam sekelip mata menurut Gayle (isteri William Bumpus)."

Oprah menumpahkan perhatian kepada William, meninjau kenangan kasih sayang yang dia ada ketika dia adalah anak kecil William Bumpus dan ketika ayahnya juga ada untuknya.

Oprah bersama William Bumpus jr:

Sebagai contoh, dia bercanda bahawa dia pernah memiliki beberapa "kotak kualiti galeri antik" di rumahnya dan begitu Oprah meminta William menumpuknya dan menghancurkannya. Pada ketika itu, Oprah membuat kotak untuk anak itu, dan William Bumpus jr marah.

Selanjutnya dengan wacana, Oprah mendedahkan kepada William bahawa dia mendapatkan "kotak itu" untuk hadiah kelulusannya. Oprah juga menambahkan secara bergurau bahawa "Anda dapat membuang semua yang anda perlukan,". Oprah menyiarkan semua ini di akaun media sosialnya.

William Bumpus jr Adalah Anak Mama Sejati

Tidak ada keraguan sejauh mana kita dapat mengatakan bahawa William Bumpus mendapat banyak kasih sayang dari ibunya. Seperti ibu baptisnya yang terkenal, ibunya adalah peminatnya yang paling hebat. Dalam beberapa peristiwa, Gayle King juga menyatakan bahwa bersamaan dengan mengatakan bahawa William Bumpus adalah "anaknya yang paling disayangi", walaupun menjadi satu-satunya anak lelaki. William Bumpus jr bersama anak lelaki itu mempunyai seorang saudara perempuan Kirby Bumpus, seorang Pentadbir Obama sebelumnya dan pengajar dan guru kesejahteraan. Sangat jelas bahawa Gayle King bersenang-senang dengan anak lelaki mamanya. Sebaliknya, semua ibu lebih menyukai anak sulung mereka daripada yang sepatutnya. Itulah juga alasan bahawa William Bumpus adalah anak mama. Ia juga benar bahawa anak mamanya selalu memilih untuk menjaga ibunya terlibat dalam banyak kehidupan William Bumpus.

Anak perempuan William Bumpus -Kirby: :girl::girl:

Walaupun kami yakin King dan Kirby mempunyai hubungan ibu-gadis kecil mereka yang luar biasa, kolumnis CBS juga menyatakan bahawa dia (Kirby) juga adalah "anaknya yang paling disayangi." Sumber melaporkan bahawa keduanya (puteri William Bumpus dan raja Gayle) melepak, tidak kira sama ada tempat pertemuan itu. Mereka hampir melepak di hampir semua kawasan di negara ini. Isteri William Bumpus bahkan mengungkap kenyataan ini semasa pertemuan bahawa raja Gayle dan puteri William Bumpus mempunyai latihan yang unik ketika mereka makan di Red Lobster secara konsisten pada hari ulang tahunnya (William Bumpus). Ibu terkenal dan anak perempuan William Bumpus yang merupakan Kirby telah meminta kek kepitingnya yang paling disayangi sejak dia berusia 8 tahun. Jelas sekarang kita tahu mengapa Kirby selalu menyiarkan gambar makannya di Instagram . Tambahan pula, ibunya mempunyai hubungan yang sangat penyayang dengan anak perempuannya. Saudara lelaki Kirby, Bumpus baru berusia 32 tahun.

Kirby Bumpus - anak muda William Bumpus: :child:

Kirby adalah anak tertua Gayle, dan dia dibawa ke dunia pada bulan Mei 1986. Khabar angin tersebut menunjukkan bahawa dia adalah seorang pengarah dalam pemerintahan Barack Obama pada zaman dahulu, namun menurut Instagramnya, Kirby Bumpus kini adalah seorang guru kesejahteraan dan panduan. Kirby sering berkongsi gambar dengan suaminya untuk menjadi suami juga dengan beberapa gambar dia bekerja dan bergaul dengan Kirby menutup rakan-rakannya. Kirby membuat ibunya sangat gembira apabila dia secara diam-diam memberitahu bahawa aku akan bertunangan pada Februari 2019. "Kirby memberitahu ini kepada isteri William Bumpus dengan tulisan dengan kapsyen, Di sini. KAMI. Pergi!" . Kirby Bumpus membuat dirinya hampir dengan gambar yang memaparkan cincin barunya di Instagram. Tidak lama kemudian, ibu Kirby, raja Gayle (juga mantan isteri William Bumpus) memiliki gambar serupa untuknya dan menyatakan kegembiraannya dengan kapsyen, "Selamat datang ke keluarga Virgil Miller! Dia menyangka Will dan saya berada di LA ”Kirby dan Virgil berkahwin di bawah dua tahun selama lapisan kedua 19 Disember 2020. Kirby kemudian membincangkan bahawa bekas isteri William Bumpus dan ibu kepada Kirby tidak menghadiri perkahwinan kerana covid19 sekatan dalam perkahwinan Kirby. Tidak syak lagi Kirby seperti anaknya adalah contoh Classic Beauty . Kirby adalah satu-satunya anak perempuan William bumpus. Orang tuanya adalah raja Peggy dan raja Scott. Kirby berumur 34 tahun pada tahun 2021. Suaminya Virgil miller adalah pelajar politik. Ayahnya, William bumpus adalah pengacara sementara ibunya adalah tuan rumah PJK. Kirby pada pertunangannya menyiarkan gambar cincin berliannya yang dihadiahkan oleh tunangannya. Dia berkongsi di media sosial dengan kapsyen 'di sini kita pergi!'. Kirby termasuk dalam 50 orang terindah di dunia di Washington dc. Dia mendapat kedudukan ke-2 dalam ranking ini. Dia juga melakukan pekerjaan di syarikat tudung robin. Pekerjaan syarikat ini adalah asas untuk mewujudkan dana untuk orang miskin di bandar New York. Dia telah bekerja di rumah anak yatim ini sejak 2010. Dia sekarang bekerja di syarikat rantai makanan di bandar New York. Dia juga merupakan anggota aktif dalam projek Obama yang bertujuan untuk memperbaiki kegemukan pada masa kanak-kanak. dia suka melancong dan menyanyi. Pelakon kegemarannya adalah Dwayne Johnson dan dia suka menghabiskan percutian di London . Dia suka makan makanan Mexico. Dia tidak mempunyai adik perempuan dan mempunyai nilai bersih 3 juta dolar AS. Dia mempunyai akaun twitter, Facebook dan Instagram yang aktif.

William Bumpus Jr- anak sulung William Bumpus: :baby::baby:

Gayle secara konsisten mempertahankan William sejak William Bumpus dibeli di dunia olehnya pada bulan April 1987. Walaupun pada hakikatnya dia pergi setelah William Bumpus menamatkan pengajian dan berpindah ke California sejurus William Bumpus lulus dari Duke University. Bekas isteri William Bumpus kadang-kadang risau akan William sesekali. Semasa penampilan di acara "The Talk" pada bulan Juni 2020, ibu William Bumpus mengatakan bahawa dia sangat "tertekan" tentang kesejahteraan anaknya (William bumpus) ketika tag hash dari Black Lives Matter masuk ke twitter. Sejak William Bumpus tinggal di dekat tempat George Floyd ditembak, ibu William Bumpus meminta anaknya agar tetap selamat. Bekas isteri William Bumpus mengatakan ini kepada satu-satunya anak lelaki -William Bumpus dengan pernyataan berikut: “[Saya] mengatakan, 'Will, silakan jangan berjalan lambat. Jangan pergi berjalan-jalan lama, semuanya tidak stabil, ”jelasnya. "Saya bimbang dia (William Bumpus Jr-) menjadi lelaki kulit hitam, tempoh. Juga, pada masa ini semuanya begitu berantakan. Dia mengatakan bahawa saya sangat menekankan kesejahteraan William Bumpus Jr. Dia menambah dengan sedihnya sambutan kerana menjadi lelaki kulit hitam di Amerika. Ini bukan perkara baru. "

Gayle dan William Bumpus sekarang: :joystick::joystick:

Gayle dan William nampaknya hanya saling berhubungan untuk anak-anak mereka. Dalam podcast radio dengan Smith, dia membincangkan ibu (raja Gayle) dan ayahnya (William Bumpus) harus berhati-hati untuk anak-anak yang mereka kongsi, tanpa mengira sama ada mereka sebenarnya tidak berada dalam kedudukan yang baik. "Ini sangat ditiru untuk menyedari orang tua seperti Gayle dan William Bumpus yang mempunyai anak-anak bersama. Anak-anak yang kedua ibu bapa perlu pindah. Dia lebih jauh menambahkan bahawa walaupun bagaimana perasaan anda tentang yang lain sebagai ibu bapa, mereka berdua Gayle (dia ) dan bekas suaminya (William Bumpus) berkongsi ikatan yang sangat ringan dan indah.

Anak perempuan William bumpus berkahwin:

Ini adalah hari yang paling cerah bagi isteri william apabila anak perempuannya yang satu-satunya memberitahunya tentang berita yang ingin dicontohi. Dia memberitahu surat khabar bahawa dia sangat gembira melihat puterinya yang bahagia. Tetapi sayangnya isteri william tidak dapat menghadiri upacara perkahwinan kerana puncaknya covid-19. Perkahwinan anak perempuan William berlangsung di rumah oprah winfrey sanata barbara. Tetamu yang termasuk dalam perkahwinan tersebut adalah winfrey, gayle king, william bumpus jr. stedman dan kehendak. william bumpus memberitahu bahawa anaknya lebih mengenali adiknya daripada orang lain. Dia mengatakan bahawa suami anak perempuannya adalah bahagian terakhir dari kediaman mereka. Anak perempuan william memberitahu bahawa perkahwinannya tidak dijangka dan dia tidak sabar untuk menjadi ibu. Dia mengatakan bahawa perkahwinannya diurus oleh hanya 6 orang. Isteri Willaim juga bertanya kepada masyarakat mengenai bagaimana menjadi ibu mertua yang terbaik.

Nilai bersih William Bumpus: :money_mouth_face::money_mouth_face:

Jumlah aset William Bumpus lebih dari $ 20 juta, diperoleh dari profesionnya sebagai penasihat undang-undang, dengan kerja keras lebih dari empat puluh tahun. Nilai bersih William Bumpus pasti lebih rendah daripada bekas isterinya yang menjadi tuan rumah bersama CBC. Nilai bersih William Bumpus jauh lebih besar daripada nilai merica bersih biasa, Biasanya di AS, peguam perceraian terbaik mempunyai nilai bersih 141, 908 USD.

Pendidikan William Bumpus::orange_book::books:

William Bumpus dibesarkan di London pada tahun 1976. Dia pindah ke Amerika ketika dia lulus dengan warna terbang dari universiti pusat Connecticut. Dia menamatkan matrikulasi dari universiti itu. Dia melanjutkan kerjayanya dengan melanjutkan pelajaran dalam bidang undang-undang dari sekolah yales. Dia pergi ke tempat perlindungan baru yang terletak di Connecticut untuk meneruskan kerjayanya.

Kehidupan awal, kewarganegaraan dan ibu bapa William Bumpus:

William Bumpus dilahirkan di London tetapi kemudian pada awal kehidupannya, dia berpindah ke Amerika. Kehidupan awalnya penuh dengan kejutan. Dia pernah mengatakan bahawa ketika dia masih muda, dia suka bermain dengan papan kad. Ayahnya adalah pakar bedah sementara ibunya adalah suri rumah. Ibu bapa William Bumpus disokongnya ketika dia memilih undang-undang sebagai kerjayanya. Ibu bapa William Bumpus seperti setiap ibu bapa mahu dia menjadi doktor tetapi mengabaikan ibu bapanya ingin dia memilih sekolah undang-undang tidak lama lagi. William Bumpus mempunyai etnik campuran dan dia juga orang Inggeris dan Amerika. William Bumpus juga mengambil beberapa Ijazah Pendidikan Dalam Talian

Permintaan maaf William Bumpus:

Raja Gayle meninggalkan william bumpus kerana dia menganggap suaminya, William Bumpus curang. Dia kemudian meminta peguam perceraiannya untuk mengatur perceraiannya dan William Bumpus. Pada mulanya William menolak kenyataan bahawa dia curang tetapi ketika tetapi kemudian pada tahun 2016, dia menerima bahawa dia William bumpus menipu isterinya. Permintaan maaf itu dikeluarkan oleh William Bumpus pada 7 Julai 2016.

Kerjaya :man_judge::man_judge:

Selepas tamat pengajian, William dilihat bekerja sebagai pegawai undang-undang utama Connecticut pada tahun 1980 sebagai permulaan kerjayanya. Kariernya bergilir ketika dia memutuskan untuk bekerja di mahkamah sebagai peguam sivil. Dia beralih kerjayanya setelah bekerja sebagai kaunselor selama satu tahun. Tetapi kerana peralihan kerjaya tidak memuaskan baginya sejak dia mengubah jalan kerjayanya menjadi penolong peguam negara untuk kes jenayah. Dia pada satu tahap kerjayanya juga bekerja sebagai pendakwa. Kariernya berubah 360 ketika dia dinaikkan ke posisi di mana tugasnya adalah mengambil kes penderaan dan keganasan anak. Dia terus meningkatkan nilai kerjayanya dan dirinya sendiri dengan mengikuti kursus di jabatan hak asasi ibu bapa. Selepas ini tidak lebih dari yang diketahui oleh orang ramai. William dalam kerjayanya juga mewakili DCF.

Umur, rambut dan ketinggian William Bumpus:

William Bumpus pada 2021 berumur 87 tahun dan bintangnya adalah Scorpio. William Bumpus berukuran 6 "1 'dan tingginya 187 cm. Dia 182 lb. Bisepnya berukuran 16 inci dan dia mempunyai ukuran ideal dan ukuran 27-34-21. Ukuran kasutnya mengikut o US ialah 12. Rambut warna William Bumpus berwarna hitam, dan rambutnya sangat pendek.Pada tahun berikutnya pada tahun 2022, William Bumpus akan bertukar menjadi 68 pada tahun 2022.

Teman wanita, urusan dan isteri William Bumpus::girl:

Raja Gayle adalah isteri pertama dan terakhir William Bumpus. Pada tahun 1981 kekasihnya adalah raja Gayle. Teman wanita William ini bertukar menjadi isteri pertamanya setelah mereka berkahwin pada tahun 1982. William Bumpus dilihat berselingkuh dengan bekas kekasihnya Gayle king setelah satu tahun perkahwinan mereka. Sehingga kini, William Bumpus hanya mempunyai seorang isteri. Dikhabarkan bahawa William Bumpus tidak tahu Bagaimana Mendapatkan Pacar?

Perkara kegemaran William Bumpus: :star_struck::star_struck:

Terdapat beberapa perkara yang selalu digemari oleh William Bumpus.

Perkara yang suka dilakukan oleh William Bumpus
1- Pelakon kegemaran Vin diesel
2- pelakon kegemaran Jennifer Lawrence)
3- Tempat kegemaran Miami
4-Warna biru kegemaran
5 hidangan kegemaran Masakan Mexico

Fakta menarik mengenai William Bumpus: :flushed::flushed:

 1. Mungkin menarik bagi anda untuk membaca bahawa bapa William Bumpus adalah jurutera elektrik.
 2. Bekas isteri William Bumpus adalah sahabat baik Oprah Winfrey.
 3. William Bumpus mempunyai etnik Inggeris dan Amerika.
 4. William Bumpus isteri saya adalah editor O.
 5. Sekarang adalah fakta yang terkenal bahawa ibu baptis William Bumpus adalah Oprah Winfrey.
 6. Anak perempuan William Bumpus menamatkan pendidikannya dari penginapan universiti standard pada tahun 2008. Dia menyelesaikan ijazah BA dalam bidang psikologi dan biologi. Anak perempuan William bekerja di ketua jabatan sains sosial.
 7. William Bumpus telah diceraikan kepada isterinya pada tahun 1990 pada bulan Jun. William Bumpus mengakui kesalahannya pada 2016.
 8. William gemar makan Makanan Panas Tinggi

Soalan Lazim :question::question:

1. Siapakah isteri kedua William Bumpus?

Raja Gayle adalah satu-satunya isteri William Bumpus. Tidak ada isteri kedua William Bumpus.

2. Adakah William Bumpus masih bujang sekarang?

Kali terakhir ketika media memeriksa William Bumpus masih bujang. Dia bujang sejak Mac 2004 sejak kekasih William Bumpus yang juga sahabat baik isterinya pergi.

3- Apakah nilai bersih keluarga William Bumpus?

William bumpus mempunyai 4 orang ahli keluarganya. Nilai bersih isterinya ialah 40 Juta USD. William bumpus mempunyai nilai bersih 3 Juta. Kirby Bumpus, satu-satunya anak perempuannya dalam keluarga juga memiliki kekayaan bersih 3 juta USD. Anak tunggalnya mempunyai nilai bersih 2 Juta USD.

4-Bilakah isteri William bumpus mendapati suaminya curang? dan siapakah William Bumpus ketika mereka bercerai?

Isteri William bumpus mendapati bahawa suaminya curang ketika dia menangkap suaminya dengan orang lain semasa dia keluar bekerja. William bumpus bersama rakan raja gayle ketika mereka bercerai.

5- Siapakah lelaki yang paling digambarkan menurut isteri William Bumpus?

Gayle King diungkapkan bahawa dia sangat membenci suaminya. Berita mengejutkan ini diberikan oleh Gayle King dalam sebuah rancangan yang disebut "Vanity Fair".

6 Pada tahun mana William Bumpus mendapat gelaran orang berpengaruh?

William Bumpus berjaya berlangsung dalam 100 orang yang paling influnetional pada tahun 2019.

7 Siapakah isteri pertama dan terakhir William Bumpus?

Raja Gayle adalah isteri pertama dan terakhir William Bumpus. William Bumpus berkahwin dengan Gayle pada tahun 1982 tetapi mereka bercerai pada tahun 1993. Dia kekal dengan isteri pertamanya sehingga 11 tahun.

8 Adakah isteri William Bumpus biracial?

Ya, isteri William Bumpus adalah biracial. Biracial bermaksud orang yang mempunyai ibu bapanya dari pelbagai etnik. Isteri William Bumpus dikatakan milik kedua ibu bapa Afrika dan Amerika.

9 Apakah nama anak perempuan William Bumpus?

Kirby Bumpus adalah nama anak perempuan William bumpus.

10 Siapa kawan baik isteri William Bumpus?

sahabat baik isteri William Bumpus ialah Oprah. Mereka berdua adalah tujuan kapal persahabatan. Dalam wawancara 2010 dengan Barbara Walters, dia mengatakan bahawa Oprah adalah ibu, kakak dan rakannya.

KESIMPULAN :end::end:

William Bumpus kini bujang. Hanya ada 2 orang anak William Bumpus. William Bumpus setelah bercerai dengan isterinya kini dengan aman menjalankan tugas impiannya yang kini menjadi peguam. Pada akhirnya kami mendoakan agar William Bumpus kini menjalani kehidupan yang bahagia jauh dari anak-anak dan isterinya.

ARTIKEL BERKAITAN

Genevieve Gallen Kenya Duke Samara Saraiva

1 Suka

William Bumpus

Pengenalan

William Bumpus dilahirkan di Greenwich, South East London, pada tahun 1954. Dia berumur 66 tahun dan berasal dari Britain. Kami tidak mengetahui tarikh kelahirannya yang betul sekarang.

Nama dan rekod hubungan ibu bapa William masih belum tersedia buat masa ini. Begitu juga, maklumat mengenai ahli keluarganya yang lain, seperti saudara-saudaranya, sepupu, dan anggota lain, tidak dapat diakses sekarang. Juga, William hanya terkenal dan disukai kerana bekas isterinya, Gayle King. Tanpa itu, dia hanyalah seorang lelaki biasa yang menjalani kehidupan seharian. Tetapi masuk akal bahawa dia tidak menyedari kerabat dekatnya dan keberadaan keluarganya.

Pendidikan William Bumpus

Dari segi pengalaman dan kelayakan profesional William, dia lulus dengan mendapat ijazah dari Greenwich High School. Setelah tamat sekolah menengah, dia memutuskan untuk meneruskan kerjaya sebagai pendakwa demi kepentingan keadilan. Dia kemudian memperoleh sijil dalam dasar dan belajar penguatkuasaan di Yale Law School. Untuk tempoh yang lama setelah tamat pengajian, William mengumpulkan banyak kepakaran sebelum menjadi salah seorang peguam di Connecticut.

Ukuran Badan William Bumpus

William Bumpus berdiri setinggi 6 kaki 1 inci dan berat 85 kg. Dimensi badan utamanya ialah 42-32-47 inci untuk keseluruhan dada, pinggang, dan pinggulnya. William mempunyai mata coklat gelap dan kening hitam.

William Bumpus Nilai Bersih dan Media Sosial

William Bumpus tidak menggunakan laman rangkaian sosial apa pun. Hingga kini, dia tidak mempunyai laman media sosial. Mungkin, dia ingin menghindari persekitaran sosial dan mempunyai kehidupan yang sederhana dengan orang-orang di sekelilingnya. Menurut drukadvice, dia mempunyai nilai bersih $ 3 juta, dan sumber pendapatan utamanya adalah pekerjaannya sebagai Penolong Peguam Negara Connecticut.

Kehidupan Profesion dan Profesional

William Bumpus mula bekerja sebagai peguam bela pada awal tahun 1980-an, yang menyebabkan penggunaan pendakwa. Dia kemudian kembali ke kliniknya. Dulu dia menjadi sebahagian daripada pentadbiran. Pemerintah ini harus disalahkan kerana memilih mereka yang mengajukan permohonan pelantikan artikel dan prosiding hukuman. Begitu juga, Gayle King, isterinya sejak akhir 1980-an, telah mencapai keunggulan dan sejumlah selebriti dari segi penampilan. Dan kemasyhuran Gayle mempengaruhi mata pencarian William. William telah memimpin DCF dalam kes mahkamah, termasuk keganasan rumah tangga. Dan, ketika dia mengkhusus dalam Urologi Penamatan, dia telah dihubungi untuk mendapatkan pembantu.

Tambahan pula, William Bumpus baru-baru ini bekerja sebagai Peguam Pendakwa di Negeri Penolong Connecticut. Konsep warganegara memikatnya. Ketika dia terlibat dengan masalah hukum dan perbicaraan pengadilan, dia lebih dari sekadar tokoh kehakiman. Begitu juga, dia hadir di firma undang-undang Connecticut di mana beberapa kesalahan dibuat. Selanjutnya, kes-kes William yang sedang berjalan telah memberi inspirasi kepada peguam untuk menyusun kertas kerja mereka untuk tujuan undang - undang dan etika.

Situasi Perhubungan

Willaim Bumpus dan Gayle King pertama kali bertemu pada tahun 1981, ketika Gayle berpindah ke Connecticut dari Kansas City. Mereka mula berkencan dan berkahwin di hadapan keluarga dan rakan mereka pada tahun 1982. Gayle King adalah penyiar berita dan penulis. Dia juga menjadi tuan rumah bersama CBS This Morning, pertunjukan pagi utama rangkaian, yang telah dia lakukan sejak ia memulai debutnya pada tahun 2012. Dia juga berfungsi sebagai pengarang untuk O, The Oprah Magazine. Begitu juga, pasangan ini mempunyai dua anak, seorang gadis dan seorang lelaki bernama William Bumpus Jr. dan Kirby Bumpus.

Sayangnya, William dan Gayle tidak lagi berkahwin. Mereka berpisah pada tahun 1993, setelah dua puluh lima tahun perkahwinan. Gayle melihat suaminya dengan wanita lain dengan tangan merah . William tidak setia padanya. Dan, walau apa pun keadaannya, King adalah ibu dan isteri yang sangat baik. Gayle King akhirnya meminta William Bumpus untuk tidak menghormati dan membunuh isterinya. Selanjutnya, William gembira kerana Gayle menginginkan apa yang sesuai untuk si kembar kerana apa yang paling bermanfaat bagi mereka ialah ibu bapa mereka mempunyai hubungan baik.

Minat dan Aktiviti William Bumpus, Kehidupan Selepas Perceraian

 • William Bumpus dianggap bujang pada masa itu.
 • Dia suka membaca buku dan mendengar muzik pada masa lapang.
 • Dia suka terbang, dan tempat percutian impiannya adalah Miami, Florida.
 • Vin Diesel dan Jennifer Lawrence adalah pelakon dan pelakon kegemaran William.
 • Makanan Mexico adalah pilihannya.

Soalan Lazim:

Siapa sebenarnya William Bumpus SR?

PERSONALITI . William adalah peguam bela yang terkenal dan merupakan bekas suami penyokong CBS, Gayle King. Dia dibesarkan di Greenwich. Dia menghadiri Central Connecticut State University sebelum menghadiri Universiti Yale untuk belajar undang-undang.

Mengapa Perceraian Bumpus dan Raja?

King menjelaskan bahawa dia mendapati bekas suaminya berselingkuh dengan wanita lain. Selepas acara itu, pasangan itu bersetuju untuk menghentikannya dan menamatkan perkahwinan mereka selama 11 tahun.

Kesimpulannya

William Bumpus kini bujang . William Bumpus hanya mempunyai dua saudara lelaki. Sejak bercerai dengan pasangannya, William Bumpus kini dengan senang hati bekerja sebagai jaksa, karier impiannya. Akhirnya, kami berharap William Bumpus kini menikmati kehidupan yang lebih bahagia kecuali isteri dan anak-anaknya.

William bumpus keperibadian yang terkenal, biasanya dikenali sebagai mantan gayle king, salah seorang pencipta dan ahli siaran stesen berita CBS.

Data peribadi William bumpus tidak tersedia di media sosial dan platform lain, yang bermaksud bahawa dia telah menjaga kehidupan peribadinya dan pekerjaannya secara konservatif. Jadi, pada berita itu dia hanya dikenali sebagai "william bumpus, ex of gayle king".

Asal usul

Greenwich, Sout East London

William bonggol

William Bumpus terkenal sebagai bekas Gayle King. Gayle King adalah watak TV, pencipta, dan kolumnis siaran untuk CBS News. Begitu juga, William Bumpus adalah Penolong Peguam Negara Connecticut.

William Bumpus dibawa ke dunia pada tahun 1954 di Greenwich, South East London. Dia berumur 66 tahun dan memegang identiti British. Tarikh lahirnya yang tepat tidak dapat diakses oleh kami baru-baru ini.

Nama dan data yang berkaitan dengan orang William juga tidak dapat diakses sekarang. Selain itu, data mengenai saudara-mara yang lain seperti saudara, sepupu, dan beberapa individu lain juga tidak dapat dihubungi sehingga kini. Begitu juga, William hanya dikenali dan arus perdana sebagai hasil dari mantannya, Gayle King. Jika tidak, dia hanyalah orang biasa yang meneruskan kehidupannya yang biasa. Oleh itu, adalah baik untuk tidak memikirkan saudara-mara dan kehidupannya sehari-hari.

Mengenai asas dan kemampuan instruktif, dia lulus dengan cemerlang dan belajar di sekolah menengah, Greenwich. Lebih-lebih lagi, selepas sekolah, dia memutuskan untuk bekerja demi ekuiti juga untuk menjadi penasihat undang-undang. Dia pada saat itu lulus dengan memperoleh sijil dalam enakmen dan diperiksa dalam syarat The Yale Law School. Terlebih lagi, sehingga William berubah menjadi salah satu dari banyak peguam di Connecticut, setelah tamat pengajian, dia mengumpulkan banyak penglibatan untuk beberapa lama.

Vokasi dan Kehidupan Profesional

William Bumpus diisi sebagai peguam dari pertengahan tahun 80-an dengan maju dalam penggunaan kaunselor undang-undang. Lebih-lebih lagi, kemudian dia meneruskan kemudahannya. Dia pernah menjadi sebahagian daripada pihak berkuasa awam. Pentadbiran ini telah disalahkan kerana pelbagai individu yang memenuhi syarat untuk mendapatkan tugasan artikel dan dakwaan yang menghukum.

Dengan cara yang sama, yang lain, dari bahagian terakhir tahun 80-an, Gayle King terkenal dan beberapa populariti dalam penampilan. Terlebih lagi, keberadaan Gayle mempunyai pengaruh terhadap karya William. Oleh kerana pertimbangan itu ditarik oleh kelemahannya terhadap paket ini. William juga menangani DCF di Mahkamah Kes di antara Penyalahgunaan dan Pengabaian Kanak-kanak. Lebih-lebih lagi, sejak dia berkonsentrasi pada Penamatan Urologi, dia telah diminta pakar.

Selain itu, William Bumpus baru-baru ini digunakan sebagai Peguam Pendakwa Jenayah CT Assistant State. Dia didorong oleh idea warga. Dia pada ketika itu mungkin sebenarnya bukan tokoh hukum setiap kali dia dikurung bersama-sama menggunakan isu-isu yang sah dengan perselisihan undang-undang. Dengan cara yang sama, dia ditubuhkan di pejabat undang-undang Connecticut di mana mereka meninggalkan pelbagai slip. Lebih-lebih lagi, pengaturan William untuk menjalankan kes telah mendorong pengacara membuat artikel mereka sebagai hasil etika dan standard.

Status Hubungan

Willaim Bumpus dan Gayle King saling bertemu pada tahun 1981 ketika Gayle berpindah ke Connecticut dari Kansas City. Mereka mula berpacaran dan pada tahun 1982, mereka menikah dengan orang yang berdekatan. Gayle King adalah kolumnis dan penyiar TV. Dia juga bersama-sama memfasilitasi program pagi pemimpinnya, CBS This Morning, jawatan yang pernah dipegangnya sejak pembentangannya pada tahun 2012. Dia adalah pengurus editorial di mana-mana untuk O, The Oprah Magazine juga. Dengan cara yang sama, pasangan ini mempunyai dua anak, seorang wanita muda dan seorang anak dan nama mereka adalah William Bumpus Jr., Kirby Bumpus.

Malangnya, William dan Gayle tidak bersama, pada ketika ini. Mereka berpisah setelah seperempat abad perkahwinan pada tahun 1993. Gayle mendapati dia penting dalam perlakuan itu dengan wanita lain. William melemahkannya. Lebih-lebih lagi, di sebalik keadaan itu, Raja adalah seorang ibu dan pasangan suami isteri.

Kemudian setelah beberapa lama, Gayle King mengampuni William Bumpus kerana melakukan persimpangan dua kali dan mengerikan yang lain. Lebih-lebih lagi, William gembira kerana Gayle melakukan apa yang tepat untuk anak-anak muda, dan yang lebih berharga bagi mereka adalah bahawa mereka sendiri menggunakan hubungan yang menyenangkan.

Pengukuran Badan

William Bumpus has a stature of 6 feet 1 inch and his weight is 85 Kg. His other body estimations, for example, his chest size, midriff size, and hip size, are 42-32-47 inches separately. William has dark hair and dim earthy colored eyes.

Web-based Media and Net Worth

William Bumpus isn't dynamic on any online media stages. He doesn't possess any friendly records as of not long ago. Possibly he needs to avoid the social world and carry on with a typical existence with individuals around him.

As per drukadvice, he has an expected net worth of $3 million and his principle pay source is his vocation as a Connecticut Assistant Attorney General.

Gayle King and William Bumpus(Source: Heavy) During Vanity Fair's Proust Questionnaire, she was asked what living individual she most scorns, she answered: “I'm not an enormous devotee of the one who I got exposed with my now ex on June 24, 1990, at 9:16 pm, however I don't recollect the subtleties.”

William Bumpus and Gayle King-separate from Gayle King's little girl is a hitched woman!The 66-year-old CBS This Morning co-have reported on Monday's scene that her girl, Kirby Bumpus, had gotten married. He doesn't have his birthday unveiled, however his age is viewed as under 40 by numerous sources. Kirby Bumpus is hitched! Her dad is the best's ex William Bumpus whom she separated in 1993. The girl of Gayle King got married to life partner Virgil Miller in December 2020, saying “I do” at Oprah Winfrey 's Santa Barbara home.

Bill Bumpus became Gayle King's better half in 1982. The back up parent of their kids is TV big name Oprah Winfrey, who is the closest companion of Gayle. Gayle King's girl, Kirby Bumpus, has said “I do”! The sweet, socially separated function for Kirby Bumpus and her currently spouse Virgil Miller occurred back in December at Oprah's Santa Barbara home.

The couple had two kids – their first youngster, a girl named Kirby Bumpus, and afterward a child named William Bumpus, Jr. Virgil Miller, Kirby Bumpus' better half, was brought into the world in the US in an unassuming American family. She said she's been standing by to share the news since December, when the cheerful couple got married. Lord, 66, reported the information on her girl's union with spouse Virgil Miller on CBS This Morning Monday. They have two kids together – a child, William Bumpus Jr, and a girl, Kirby Bumpus – whom they co-parent.

Gayle King's girl is authoritatively a hitched lady — and her significant other's a Rattler. The current age of 32, Gayle King's girl has effectively settled down with Virgil through a socially removed wedding held in December. Gayle was hitched to William Bumpus from 1982 to 1993. They share two kids, 33-year-old girl Kirby and 32-year-old child William Jr. Gayle was away on … Kirby, 32, wedded life partner Virgil Miller to whom she got occupied with February 2019

When did Gayle King's girl get hitched?

The 66-year-old CBS This Morning co-have reported on Monday's scene that her little girl, Kirby Bumpus, had gotten married. Bumpus and her new spouse, Virgil Miller, marry at Oprah Winfrey's home in Santa Barbara, California, toward the end of last year in the wake of getting occupied with February 2019.

For what reason did Gayle King Live in Turkey?

From the age of 6 until she turned 11, Gayle King and her family lived in Turkey because of her father's profession as an “hardware engineer for the government.” Her mother, a homemaker, dealt with King and her three more youthful sisters, as indicated by The New York Times. Life in Turkey was unquestionably an encounter.

Who is Gayle King's little girl married?

Significant Virgil Miller

In an Instagram post Monday, the “CBS This Morning” have uncovered that her girl Kirby Bumpus discreetly wedded double cross FAMU alum and previous Marching 100 drum significant Virgil Miller at her long-term companion Oprah Winfrey's home in December

How old is William Bumpus?

66 years of age

William Bumpus was brought into the world in the year 1954 in Greenwich, South East London. He is 66 years of age and holds British identity.

Who is William Bumpus SR?

Life story. William is a lawyer acclaimed as the ex to Gayle King, an anchor at CBS. He was brought up in Greenwich. He went to Central Connecticut State University prior to continuing to Yale University for his law degree.

Who is Oprah's genuine dad?

Vernon Winfrey

Oprah Winfrey/Fathers

More often than not Vernon Winfrey is a stylist, a chosen city councilman, an elder in his congregation and the proprietor of a little supermarket, yet from 9 to 10 each day since September 8, Vernon Winfrey is basically the pleased dad of the star of “The Oprah Winfrey Show

William G. Bumpus was born in 1954 in Greenwich, South East London, England, and is a 65-year-old lawyer, recognized for being the assistant attorney general of Connecticut. He is also known as the ex-husband of famous journalist Gayle King. Just a simple reminder that article is created and owned only by biographypedia.org Article cannot be re-published in any other pages or documents. Copyright is protected by DMCA. All found copies will be reported. William Bumpus' net worth is over $20 million, earned from his successful career as a lawyer, with over four decades of experience and hard work. William Bumpus was raised in his hometown of London by his parents. Upon matriculation, he moved to the US and settled in Connecticut, where he enrolled into Central Connecticut State University. Thereafter, he furthered his education at the prestigious Yale Law School, in New Haven, Connecticut, and there earned his law degree. He has dual British and American nationality, and is of mixed ethnicity. Right after graduation, William started his professional career as the assistant attorney general of Connecticut in 1980. After working there for a year, he left the position to work as a civil attorney, but joined the government once again and served as Connecticut Assistant Attorney Criminal Prosecutor. Thanks to his hard work, William was soon promoted to work as an attorney in charge of representing DCF in such court cases as Children Abuse and Neglect. He still works there, and is specialized in the Termination of Parental Rights. William Bumpus and renowned journalist Gayle King started dating in 1981, and they eventually exchanged their wedding vows at a private ceremony held in the following year. After eight years of marriage, Gayle filed for divorce, citing his infidelity as the main reason; he was caught with another woman ex-husbands-cheating in June of 1990. Their divorce was finalized in 1993 – William finally admitted the affair and apologized to Gayle in 2016. The couple had two children – their first child, a daughter named Kirby Bumpus, and then a son named William Bumpus, Jr. The godmother of their children is TV celebrity Oprah Winfrey , who is the best friend of Gayle. Their daughter Kirby graduated with a BA degree in Human Biology and Psychology from Stanford University in 2008, while their son went to Duke University, and graduated in 2009. Kirby previously served at the US Department of Health and Human Services, and currently works as the Head of Social Impact and Inclusion at Sweetgreen. Son William is involved in the entertainment industry.

 • It is believed that William Bumpus is single at the moment.
 • In his spare time, he enjoys reading books and listening to music.
 • He also likes traveling – his favorite holiday destination is Miami, Florida.
 • William's favorite actor and actress are Vin Diesel and Jennifer Lawrence.
 • His favorite cuisine is Mexican. Gayle King was born on the 28th December of 1954 under the sign of Capricorn, in Chevy Chase, Maryland USA. She spent her childhood time divided between her hometown and Turkey, where her father, Scott King, worked as an electrical engineer, while her mother, Peggy King, was a housewife. She attended an American school in Turkey, and later enrolled in the University of Maryland, from which she obtained a degree in Sociology and Psychology in 1976. Right after graduation, Gayle started working as a production assistant for WJZ-TV, based in Baltimore, and then as a reporter for WUSA-TV in Washington, DC She subsequently moved to Kansas City, Missouri, and there joined the WDAF-TV network as a general-assignment reporter and weekend anchor. Between 1981 and 1999, Gayle worked as a news anchor at WSFB , located in Hartford, Connecticut, during that stint winning an Emmy Award. In 1999, she got a chance to work as an editor-at-large for Oprah Winfrey's monthly magazine “O, The Oprah Magazine”. In September of 2006, Gayle launched her own “The Gayle King Show”, broadcast on the XM Satellite Radio station until 2011, when it was moved to the Oprah Winfrey Network (OWN). However, the show was ended in November of 2011 when she took a new job as a co-anchor of the CBS News' show “CBS This Morning”. Prior to joining them, Gayle also worked in the position of a special correspondent for the ABC morning television show “Good Morning America”. she was inducted into the Broadcasting & Cable Hall of Fame in 2018, and then was named as one of the 100 most influential people by the 'Time' magazine in 2019. Born in 1954 in Greenwich, London, Bumpus attended Central Connecticut State University, and later went to Yale to study law. His most senior role to date was as the assistant attorney general of Connecticut. Bill Bumpus became Gayle King's husband in 1982.They have two children together – a son, William Bumpus Jr, and a daughter, Kirby Bumpus – whom they co-parent. Completing Vanity Fair's Proust Questionnaire in 2016, King alluded to the reason for their divorce. Asked whom in the world she most dislikes, she answered: “I'm not a huge fan of the woman who I caught naked with my now ex-husband on June 24, 1990, at 9:16 pm, but I don't remember the details.”Bumpus responded to the allusion and, via a spokesperson, released a statement to website Entertainment Tonight His statement read: “I have been haunted with this life altering choice.” “Though I have dealt with this privately, I publicly apologize for the major transgression that dramatically changed all of our lives.” According to Biographypedia Bumpus' net worth is over $20 million. The site states that he earned his wealth during a successful career as a lawyer. Another source claims that, as of 2020, Bumpus has a net worth of about $22 million. However, both of the above are estimates, and could be inaccurate. Being born into a famous family often warrants certain life pleasures hollywood-5-normal-confused/) and CBS Journalist Gayle King's son, William Bumpus Jr. is a prime example of that. The 33-year-old has been in the limelight since anyone can remember and while much isn't known about his personal life, fans feel as though they know the famous son. He is after all Oprah Winfrey's Godson and his former childhood nanny. Honestly, William Bumpus has lived a life of fame and fortune since he learned how to walk. This guy hasn't had to work a day in his life, given that his only occupation at the moment seems to share the limelight with his famous mother and godmother for the rest of his life and of course going on morning walks with his dog, William Bumpus Jr.'s life wasn't as glam as social media would have us believe. The 33-year-old witnessed his mother endure a very public cheating scandal , where his dad of the same name, committed infidelity back in the '90s. The worst part was King found her attorney husband in bed with her best friend at the time. Both Bumpus's parents have opened up about the cheating scandal, though his father took longer coming clean about his wrongdoing. Despite breaking up the family, the attorney has maintained a “cordial” relationship with King for the sake of William and his sister Kirby Bumpus. Though, during his parent's separation, King had a difficult time caring for both her son Bumpus and daughter Kirby. Luckily, they had a famous Godmother Oprah Winfrey who at the time volunteered to babysit them. During an appearance on Watch What Happens Live with Andy Cohen, Gayle noted that the “best gift she ever received from her talk-show best friend was being William's nanny.” Ever since, Oprah has been involved in Bumpus's life and even gave a heartfelt tribute to him at his graduation ceremony at Duke University William Bumpus may have had an unstable childhood, but his parents and Oprah Winfrey certainly made sure he was loved. There's no doubt in our minds that William Bumpus receives plenty of love from the people closest to him. Like his famous Godmother, his mother is his biggest fan. On several occasions, Gayle King has gone on record to say that William Bumpus is her “favorite son”, despite being her only son. Bumpus also has a kid sister Kirby Bumpus, a former Obama Administrator and health educator. entertainment/2019/02/11/gayle-kings-daughter-kirby-bumpus-is-engaged-hill-aide/) It's quite obvious that Gayle King is playing favorites here. Then again, all mothers love their firstborns a little more than they should. While we're sure King and Kirby have their special mother-daughter times, the CBS journalist will bend over backwards to spend time with her “favorite son.” Sources report that the two spend plenty of quality time together, whether that be special red-carpet events or traveling the country. King even revealed during an interview that her and her son have a special tradition where they dine-out at Red Lobster every year on his birthday. The famous mother and son have been ordering his favorite crab cakes since he was 8-years-old. Clearly William Bumpus Jr. and his mother have an extremely close relationship. Bumpus is just a little too spoiled for a 30-year-old man. William Bumpus Jr. has his life made in the shade. With a very close-knit family and a super-supportive Godmother, Bumpus has great people surrounding him. While many members of his family have successful career jobs in politics and journalism, Bumpus lacks any real merit in that department. Sources haven't been able identify just how the 33-year-old makes a living, but we can guess he gets by with his looks. Ladies can't seem to get over how good-looking the famous son is, and neither can news outlets. William's attractiveness is his only occupation at the current moment , with the addition of being related to CBS’s Gayle King and Oprah Winfrey. It's no wonder the 33-year-old mama's boy doesn't take up modeling. His net worth will surely skyrocket after just gracing the pages of a few magazine spreads. While his good-looks are making headlines, so is his good-natured personality. Oprah Winfrey has gone on record to note that her Godson has “a generous spirit and good-personality”, two attributes that are often hard to find in men of his caliber. William Bumpus Jr. has great potential to make any woman happy—if only he'd great a real job. It's clear that the 33-year-old has grown up in the spotlight alongside his mother and is riding every wave of fame that comes his way. Though, at some point, the famous son needs to get a serious reality check. As a man in his thirties, he has to leave the nest at some point. No matter how great of a guy Gayle King's son is, he can't live in his mother's limelight forever. Let alone, rely on her paycheck to support him his whole life.