Berbaloi,

Definisi Nilai:

  1. Nilai yang setara dengan jumlah atau item yang ditentukan.

  2. Ukuran nilai yang diterima, bahan atau sumber yang dikeluarkan, kepuasan diperoleh, atau dirasakan pentingnya sesuatu yang nyata atau tidak ketara. Ia boleh dinyatakan dalam bentuk wang atau dalam bentuk bukan harga.

  3. Nilai yang setara dengan nilai seseorang atau sesuatu yang dipertimbangkan; tahap di mana seseorang atau sesuatu layak dinilai atau dinilai.

Sinonim Worth

Accent, Account, Ad valorem, Advantage, Advantageousness, Agreeableness, Appraised, Approbation, Approval, Assessed, Afulfulfulness, Avail, Behalf, Behoof, Beneficialness, Benefit, Benevolence, Benignity, Blessed with, Caliber, Class, Cogency, Concern, Concern, Akibat, Konsekuensi, Pertimbangan, Kemudahan, Faktor Penukaran, Kredit, Kekasih, Gurun, Penekanan, Enfeoffed, Esteem, Estimation, Evaluated, Excellence, Expedience, Extra Extra worth, Face, Face value, Fairness, Favor, Favorableness, Fineness, First-rateness , Nasib, Baik untuk, Kebaikan, Kebaikan, Rahmat, Harga hebat, Nilai besar, Memiliki, Memiliki, memegang, Kesihatan, Bermanfaat, Tertib tinggi, Pangkat tinggi, Memegang, Kehormatan, Import, Kepentingan, Memiliki, Minat, Tidak ternilai, Kebaikan, Mendarat, Pemilikan Tanah, Pemilikan Tanah, Tanda, Nilai pasaran, Induk, Materialitas, Nilai, Momen, Nilai Bersih, Kebaikan, Catatan, Menduduki, Memiliki, Nilai nominal, Paramountcy, Pennyworth, Peratus, Kesempurnaan, Kesenangan, Poin t, Dimiliki, Memiliki, Keutamaan, Berharga, Keutamaan, Harga, Harga, Tidak ternilai, Keutamaan, Keutamaan, Berharga, Pro rata, Keuntungan, Keuntungan, Propertied, Harta, Memiliki Harta, Mutu, Nilai, Dinilai, Mengira, Sumber, Hormat, Rewardness, Kekayaan, Diperolehi, Kepentingan Diri, Layanan, Kepentingan, Kemahiran, Kekukuhan, Perawakan, Tekanan, Bahan, Keunggulan, Ketuanan, Tenaga, Penggunaan, Kegunaan, Utiliti, Kesahan, Nilai, Nilai, Nilai, Nilai yang diterima, Dihargai, Dihargai pada, Kebajikan, Kebajikan, Berat, Keutamaan

Bagaimana menggunakan Worth dalam ayat?

  1. Mereka harus mendengar setiap gosip dan menilai nilainya.
  2. Anda mungkin tidak mengetahui nilai sebenar produk anda sehingga akhirnya berjaya memasarkannya di pasaran terbuka.
  3. Barang kemas bernilai $ 450 telah diambil.
  4. Peguam telah mengetahui bahawa harta tanah itu jauh lebih besar daripada yang dijangkakan oleh orang lain dalam keluarga sebelum merancang untuk menjualnya.
  5. Saya melihat lelaki itu menyembunyikan wajahnya dan membuat saya tertanya-tanya apakah dia mempunyai harga diri, atau keyakinan pada dirinya sendiri dan siapa dirinya.

Makna Worth & Worth Definisi