Apa yang dimaksudkan dengan Aplikasi Tunai Anda ? Aplikasi Tunai adalah kaedah untuk melabur, menghantar, dan menyimpan wang anda dengan mudah. Ini adalah aplikasi perbankan mudah alih yang selamat, pantas dan percuma. Ini adalah kaedah terpantas untuk menukar dolar ke bitcoin. Sama ada anda pakar atau baru memulakan, Aplikasi Tunai adalah kaedah terpantas dan paling pantas untuk melabur dalam stok.

Bagaimana Aplikasi Anda Selamat, Cepat dan Percuma

:small_blue_diamond: Selamat

Aplikasi tunai menyediakan kod laluan, TouchID, atau FaceID yang Melindungi semua pembayaran dan pelaburan anda. Sekiranya anda salah meletakkan aplikasi tunai, jeda perbelanjaan pada Kad Tunai anda dengan satu ketukan. Anda tidak perlu risau tentang maklumat anda, maklumat itu akan disimpan dengan selamat.

:small_blue_diamond: Pantas

Aplikasi tunai secepat anda boleh mendaftar dan membuat pembayaran pertama dalam beberapa minit. Anda boleh menghantar dan menerima wang dari rakan dengan serta-merta. Ini adalah kaedah segera untuk memindahkan wang dari Aplikasi Tunai ke akaun bank lain tanpa menunggu hari. Anda boleh menggunakan akaun Aplikasi Tunai dan nombor perutean anda untuk menerima deposit sehingga dua hari lebih awal daripada yang biasa dilakukan oleh kebanyakan bank.

:small_blue_diamond: Percuma

Dengan akaun aplikasi tunai anda, anda boleh menghantar dan menerima wang tanpa sebarang kos. Anda dapat dengan mudah mendapatkan kad debit Visa maya sepenuhnya dalam beberapa minit, dan anda akan menerima kad debit fizikal peribadi anda secara percuma dalam masa lebih kurang seminggu. Anda boleh Melabur dalam saham kegemaran anda tanpa komisen dengan $ 1.

Bagaimana Aplikasi Tunai Berfungsi

Agar aplikasi tunai berfungsi, anda perlu memuat turun dan mendaftar untuk Aplikasi Tunai dalam masa beberapa minit. Proses pendaftaran adalah mudah dan pantas sehingga anda dapat mula menggunakan Aplikasi Tunai dalam masa sedikit atau tidak.

:small_blue_diamond: Hantar dan terima wang dengan serta-merta

Dengan bantuan aplikasi tunai, anda dapat menerima, meminta, dan mengirim wang dari rakan dan keluarga serta merta hanya dengan beberapa ketukan. Dengan menggunakan aplikasi wang tunai, anda boleh membayar balik rakan untuk makan malam atau membayar sewa dengan rakan sebilik anda dengan mudah.

:small_blue_diamond: Beli, jual, deposit dan mengeluarkan bitcoin

Dengan menggunakan aplikasi tunai, anda boleh membeli, menjual, menyimpan, dan mengeluarkan Bitcoin dengan mudah. Dalam aplikasi tunai anda, anda dapat mengesan harga BTC dalam masa nyata dan bermula dengan membeli Bitcoin sebanyak $ 1. BTC anda tiba di aplikasi tunai anda dengan cepat. Maka adalah keputusan anda untuk menyimpannya dalam Aplikasi Tunai atau mengeluarkannya ke dompet lain.

:small_blue_diamond: Beli dan jual stok tanpa komisen

Dengan bantuan aplikasi tunai, anda boleh memulakan pelaburan tanpa komisen dengan serta-merta. Anda boleh membeli stok serendah $ 1 di syarikat AS teratas. Dalam aplikasi tunai anda, anda dapat mengesan harga saham dalam masa nyata dan memantau prestasi keseluruhan portfolio pelaburan anda. Dengan mengikuti perkembangan terkini, anda mesti membuat senarai syarikat yang harus diikuti. Perkhidmatan pembrokeran yang disediakan oleh Cash App Investing LLC, ahli FINRA / SIPC. Pelaburan anda mungkin melibatkan risiko; anda mungkin kehilangan wang. Pelaburan tidak diinsuranskan oleh FDIC. Cash App Investing LLC tidak memperdagangkan bitcoin.

:small_blue_diamond: Dapatkan kad debit visa percuma

Dari aplikasi tunai anda, anda boleh menempah terus Kad Tunai anda (kad debit Visa yang disesuaikan). Anda mempunyai pilihan untuk membuat pembelian dalam talian dengan segera menggunakan kad maya atau pembelian di kedai dengan menambahkan Kad Tunai anda ke Apple Pay.

:small_blue_diamond: Terima gaji anda sehingga dua hari sebelumnya

Dengan baki Aplikasi Tunai anda menggunakan akaun dan nombor perutean, anda dapat mendepositkan gaji, penyata cukai, faedah pengangguran, pembayaran rangsangan kerajaan secara langsung. Anda boleh menerima deposit sehingga dua hari lebih awal daripada biasa dengan kebanyakan bank lain. Gunakan maklumat akaun dan penghala yang sama untuk membayar bil menggunakan baki Aplikasi Tunai anda .

:small_blue_diamond: Dapatkan diskaun segera dengan peningkatan tunai

Ini adalah satu-satunya kad debit percuma dengan potongan harga di kedai, laman web , aplikasi, dan restoran kegemaran anda dengan serta-merta. Diskaun segera ini, Cash Boosts mudah digunakan dan digunakan untuk transaksi Kad Tunai serta-merta. Anda hanya perlu memilih Cash Boost tertentu dalam aplikasi anda dan kemudian menggunakan Kad Tunai anda untuk membayar. Anda tidak perlu menunggu, hanya simpanan segera.

Kelebihan Aplikasi Tunai

Terdapat beberapa faedah aplikasi tunai yang dinyatakan secara ringkas di bawah:

:small_blue_diamond: Perkhidmatan asas percuma: Aplikasi Tunai tidak mengambil bayaran untuk perkhidmatan asas. Ia tidak mengenakan yuran bulanan, tidak ada caj penghantaran atau penerimaan wang, tidak ada aktiviti tidak aktif atau transaksi asing.

:small_blue_diamond: Dilengkapi dengan kad debit percuma pilihan: Dengan menggunakan kad tunai, pengguna dapat melakukan transaksi dan mengeluarkan jumlah yang ada di akaun Aplikasi Tunai mereka. Kad dikeluarkan oleh Sutton Bank dan unik untuk akaun Aplikasi Tunai pengguna. Kad ini tidak disambungkan ke akaun bank peribadi anda atau kad debit lain.

:small_blue_diamond: Tidak ada bayaran semasa pengeluaran ATM jika anda membuat deposit langsung: jika anda telah menyediakan deposit langsung daripada anda tidak perlu membayar caj semasa pengeluaran ATM, jika tidak, bayarannya adalah $ 2 untuk menggunakan ATM dengan Kad Tunai.

:small_blue_diamond: Peningkatan tunai membantu anda menjimatkan wang ketika menggunakan kad debit: Pengguna dapat memilih peningkatan tertentu pada akaun mereka jika mereka memiliki kad tunai. Peningkatan wang tunai ini membolehkan mereka menjimatkan wang untuk pembelian dengan vendor tertentu. Anda hanya boleh mempunyai satu dorongan untuk aktif pada satu masa, tetapi anda boleh menukar dorongan sesering yang anda mahukan.

:small_blue_diamond: Anda menerima bonus tunai untuk rakan yang bergabung menggunakan kod rujukan anda: dengan menghantar kod rujukan kepada rakan anda, dan jika mereka mendaftar untuk Aplikasi Tunai menggunakan pautan anda, maka anda akan mendapat bonus tunai $ 5 setiap rakan yang mendaftar dengan menggunakan kod rujukan anda.

:small_blue_diamond: Keupayaan untuk melabur: Sekiranya anda menggunakan Aplikasi Tunai, maka anda dibenarkan membeli stok di syarikat tertentu dengan wang sebanyak yang anda mahu melabur. Anda boleh membeli stok dengan dana di akaun Aplikasi Tunai anda, tetapi jika anda tidak mempunyai cukup dana dalam aplikasi, jumlah yang tersisa akan diambil dari akaun bank terpaut anda.

:small_blue_diamond: Bitcoin serasi (tetapi dengan bayaran): Sekiranya anda menggunakan aplikasi tunai, anda boleh membeli dan menjual bitcoin, tetapi dua jenis yuran akan dikenakan oleh aplikasi tunai:

:black_small_square: bayaran perkhidmatan untuk setiap transaksi dan, bergantung pada aktiviti pasaran,

:black_small_square: bayaran tambahan yang ditentukan oleh turun naik harga di bursa AS.

Perkara yang perlu dipertimbangkan mengenai Aplikasi Tunai

:small_blue_diamond: Dana anda tidak diinsuranskan oleh FDIC: Oleh kerana Aplikasi Tunai tidak berkomunikasi seperti bank, tetapi terdapat perbezaan yang jelas antara aplikasi dan institusi kewangan yang disewa bank. Insurans FDIC bermaksud jika bank anda tiba-tiba jatuh, dana anda akan diinsuranskan secara persekutuan, biasanya hingga $ 250,000. Seperti yang kita tahu bahawa Kad Tunai dikeluarkan oleh Sutton Bank yang diinsuranskan oleh FDIC, dana pengguna dalam Aplikasi Tunai tidak pernah dipindahkan atau dipegang dengan Sutton Bank dan oleh itu tidak menerima insurans FDIC.

:small_blue_diamond: Terdapat bayaran untuk menggunakan kad kredit: Anda harus membayar caj 3% dari transaksi untuk mengirim wang melalui kad kredit yang dipautkan. Ini adalah bayaran standard berbanding dengan aplikasi pemindahan wang yang lain; Venmo, misalnya, juga mengenakan bayaran 3% untuk mengirim wang dengan kad kredit yang dipautkan. Sekiranya anda ingin mengelakkan bayaran ini, gunakan akaun bank yang dipautkan atau dana di akaun Aplikasi Tunai anda untuk menghantar wang.

:small_blue_diamond: Terdapat had perbelanjaan pada Kad Tunai: Jumlah maksimum yang dapat anda belanjakan pada Kad Tunai anda ialah $ 7,000 setiap transaksi dan sehari dan $ 10,000 setiap minggu. Jumlah maksimum yang dapat anda belanjakan setiap bulan ialah $ 25,000.

:small_blue_diamond: Terdapat had pengeluaran pada Kad Tunai: Jumlah maksimum yang boleh anda keluarkan di ATM atau transaksi simpanan balik tunai ialah $ 1,000 setiap transaksi, $ 1,000 sehari, dan $ 1,000 setiap minggu.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa pertanyaan yang sering diajukan berkaitan dengan topik aplikasi tunai anda , yang dijawab secara ringkas:

1. Aplikasi mana yang memberikan wang sebenar?

Dengan membuat tinjauan, anda dapat memperoleh sejumlah wang yang banyak kerana anda dapat menjawab dengan Swagbucks. Swagbucks adalah salah satu aplikasi menghasilkan wang yang berada di peringkat teratas yang sebenarnya membayar pengguna melalui PayPal. Mereka mengambil tinjauan dan anda juga dapat menjana wang dengan bermain permainan, membeli-belah dalam talian, pertandingan mingguan dan banyak lagi.

2. Adakah aplikasi tunai memberikan wang percuma?

Adalah penipuan jika seseorang mengatakan bahawa dia akan menawarkan wang percuma sebagai balasan untuk menghantar pembayaran. Selain itu, Aplikasi Tunai tidak akan meminta dana daripada pelanggan dengan alasan apa pun. Aplikasi Tunai tidak akan menuntut pembayaran dengan menghantar wang ke Aplikasi Tunai.

3. Adakah aplikasi Cash membolehkan anda meminjam wang?

Aplikasi Tunai mengenakan bayaran tetap 5% dari jumlah yang dipinjam. Bayaran tetap ini dapat dinaikkan hingga 60% setelah 12 bulan. Pengguna Aplikasi Tunai yang mempunyai sekurang-kurangnya $ 1000 dalam dompet Aplikasi Tunai mereka yang diterima melalui Deposit Tunai Langsung, mereka hanya boleh meminjam wang dari Aplikasi Tunai.

4. Bagaimana anda mendapat $ 10 secara tunai App?

Untuk mendapatkan $ 10, anda perlu memautkan kad debit atau akaun bank anda ke akaun Cash App * anda dan menghantar $ 5 kepada rakan yang menggunakan Aplikasi Tunai dalam masa 14 hari. Setelah menyelesaikan transaksi pertama anda, Aplikasi Tunai akan memberi anda $ 5, $ 10, atau $ 15 untuk menggunakan aplikasi tersebut.

5. Bolehkah saya negatif dalam aplikasi tunai?

Sekiranya Caj muncul di akaun anda lama selepas pembelian dan caj sekunder seperti petua, maka anda boleh menjadi negatif pada aplikasi tunai. Sekiranya dana tidak mencukupi di Aplikasi Tunai anda untuk menampung caj lewat atau tip tambahan, baki anda boleh menjadi negatif.

Kesimpulannya :ballot_box_with_check: Dengan kata mudah, anda boleh menggunakan Aplikasi Tunai anda untuk memindahkan wang antara satu sama lain menggunakan aplikasi telefon bimbit. Perkhidmatan Aplikasi Tunai tersedia di AS dan UK. Sehingga 21 Mac 2021, perkhidmatan Cash App mencatatkan 36 juta pengguna aktif. :ballot_box_with_check: Perkhidmatan Aplikasi Tunai membolehkan pengguna meminta dan memindahkan wang ke akaun Tunai lain melalui Aplikasi Tunai atau e-melnya. :ballot_box_with_check: Mereka yang menggunakan Aplikasi Tunai boleh memilih untuk mengeluarkan wang dengan kad Visa debitnya, yang disebut Kad Tunai, di ATM atau memindahkannya ke mana-mana akaun bank tempatan. :ballot_box_with_check: Pengguna juga dapat membeli bitcoin melalui aplikasi, dan Cash App juga memiliki kemampuan untuk membeli saham.

artikel berkaitan:point_down:

Perkhidmatan pelanggan aplikasi tunai

Bayaran Balik Aplikasi Tunai

Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya

Di mana saya boleh memuatkan wang pada kad aplikasi tunai saya?

Kedai Apa Yang Boleh Saya Muatkan Kad Aplikasi Tunai saya?

Di mana saya boleh memuatkan wang tunai pada kad aplikasi tunai saya?