Apa itu Townhomes?

Ia adalah sejenis baris atau teres rumah yang serupa dalam bentuk dan saiz dan biasa dinding akan biasanya dikongsi bersama. Dengan masing-masing mempunyai kemasukan yang berbeza, mereka dipanggil rumah keluarga tunggal. Apabila anda membeli rumah bandar, anda membeli unit khas dari sebilangan besar aset yang berkaitan. Ini adalah rumah bagi golongan bangsawan di sebuah ibu kota di Ireland kuno dan Inggeris yang mereka gunakan ketika mereka harus menghadiri sesi parlimen atau dalam kegiatan sosial.

Rumah Bandar untuk Dijual Dallas

Anda dapat menelusuri kata ini kembali ke royalti awal Inggeris , di mana ungkapan itu merujuk kepada rumah yang disimpan "di kota" ketika negara itu adalah rumah utama. Hari ini, ia adalah kediaman satu keluarga dengan sekurang-kurangnya dua tingkat di Amerika Syarikat. Rumah itu, dengan rumah bandar lain, berkongsi dinding. Terdapat satu perbezaan, walaupun mereka seperti dupleks. Rumah bandar adalah milik seseorang dan dupleks tidak. Di tempat-tempat di mana nilai rumah tinggi dan tanahnya terhad, anda boleh mendapatkan rumah bandar untuk disewa. Orang juga akan melihat kedua-dua kondominium dan rumah bandar untuk dijual di Dallas kerana mereka merasa sama. Terdapat perbezaan. Ya, rumah bandar tertentu dijual di bawah senarai kondominium, tetapi cara pemilikan adalah perbezaannya. Anda hanya akan memiliki bahagian dalam bangunan sama ada anda membeli kondominium atau rumah bandar yang dikelaskan sebagai kondominium. Sekiranya anda membelinya sebagai rumah bandar, anda juga boleh memiliki tanah di luar. Ini bergantung pada peraturan masyarakat pemilik rumah.

Kepentingan Rumah Bandar

1. Tinggal di rumah bandar di kedua-dua rumah lain akan memberi anda kos pemanasan yang lebih rendah kerana hanya dua rumah bandar yang mempunyai pendedahan luaran yang jelas.

2.Jika lebih merupakan kumpulan pemilik rumah, anda tidak mempunyai tanggungjawab untuk melindungi kawasan luar, yang boleh menyebabkan kos pemeliharaan lebih sedikit.

3 rumah bandar untuk dijual Dallas lebih murah untuk dibeli daripada bangunan yang berdiri sendiri, yang mana wangnya jarang bagus.

4. Terdapat bunyi yang kurang di bawah daripada di atas dua tingkat dan lebih banyak nama.

Sumber keanggunan dan fleksibiliti bagi pemilik rumah adalah rumah bandar

Kenyataannya adalah bahawa terdapat beberapa aspek yang membezakan dari rumah bandar adat yang membezakannya daripada rumah atau kompleks pangsapuri yang lain. Kemudahan seperti itulah sebabnya mengapa rumah bandar mewah begitu menarik dan dianggap sebagai puncak gudang mana-mana pembina rumah kustom. Berikut ini adalah perbincangan ringkas mengenai beberapa ciri ini, dan idea yang perlu diambil kira semasa melabur dalam rumah kediaman anda yang mampu dimiliki.

Asal

Sebuah rumah bandar melambangkan kediaman mewah ketika konsep ini pertama kali diadopsi. Bagi keluarga mulia, rumah bandar adalah rumah kedua yang dibina di bandar, secara harfiah. Townhouse bergaya untuk dijual Dallas yang dibina di bahagian kelas atas di kawasan ini, dan kawasan istana yang lebih besar di negara ini, golongan kaya lebih suka memilih antara dua hartanah . Berkonsultasi dengan pembangun rumah mewah bermaksud anda perlu duduk di mana anda dapat menikmati masa lapang sosial dan budaya masyarakat di pusat bandar. Townhouse hanya merupakan rumah utama tradisional bagi keluarga pada zaman moden.

Moden

Sebuah rumah bandar pada zaman moden, dari segi lokasi, sama seperti dulu. Townhouse adalah kediaman mewah yang dibina dalam komuniti yang bergaya dan akan muncul yang berkembang pesat. rumah bandar untuk dijual Dallas dilengkapi dengan banyak bilik tidur, mandi, dan semua kemudahan yang diperlukan dari rumah biasa, kerana hari-hari memiliki dua rumah biasanya berakhir bagi kebanyakan pemilik rumah. Townhouse bermaksud kemewahan dan kebebasan ruang yang biasanya terhad kepada tempat tinggal pangsapuri tradisional dan biasanya direka di kawasan yang sibuk dengan kedai , restoran, dan kemudahan lain.

Penyesuaian

Townhouse adalah fleksibel dan dapat disesuaikan dengan perancang rumah mewah individu yang dimaksudkan. Terdapat banyak reka bentuk dan bangunan yang dapat disatukan ke dalam reka bentuk dan pelaksanaannya, menjadikan setiap rumah bandar menjadi rumah yang bebas dan diperibadikan, rumah bandar yang dijual Dallas dirancang sebagai struktur tunggal, dan bukan merupakan bagian dari kompleks atau bangunan pangsapuri. Konfigurasi berbilang cerita townhome membolehkan mereka dibahagikan mengikut kehendak pereka. Pemisahan rumah bandar menjadi dua dupleks adalah langkah biasa yang ingin dilakukan oleh pemilik bandar baru, dengan menyediakan sejumlah pendapatan tambahan dengan menyewa untuk membantu melunaskan pembangun rumah kustom.

Kenapa pilih kami?

Reneto Realty adalah broker harta tanah perkhidmatan kecil dan terkemuka yang percaya bahawa ejen yang sangat baik memberikan hasil yang luar biasa, menumpukan pada kualiti berbanding kuantiti dan memberi tumpuan kepada kekuatan untuk melakukan perkara yang betul, sambil menjadikan setiap pelanggan penting. Masih mengutamakan pengguna, memastikan bahawa pengalaman harta tanah mereka masih ada.