Sandwic Ikan Zaxby

Adakah sandwic Zaxby mengandungi ikan?

The Match Day Filet Sandwich Meal disediakan hari ini hingga Januari di semua restoran di Zaxby.

Juga, apa sandwic baru di Zaxby's?

Zaxbys menawarkan gabungan kehangatan dan kemanisan dengan memperkenalkan dua sandwic ayam baru: Zaxville Hot Sandwich dan Honey Butter & Bacon Sandwich.

Adakah Zaxby's Chicken Sandwich juga bagus?

Zaxbys mendapat skor dengan Zalads, Zappetizers dan Zax Paks dengan zero dan melampau ketika memesan ayam dari Zaxbys. Bahkan sandwic ayam panggang mereka, yang merupakan perkara yang sangat mudah di kebanyakan restoran makanan segera, mempunyai lebih banyak kalori dan lemak daripada burger keju McDonald, apatah lagi dua kali ganda gula dan natrium.

Jadi jenis sandwic yang dimiliki Zaxbys?

Sandwic ayam bakar

  • Nikmati hidangan anda. 840 1170.
  • Hanya sandwic. 470.

Apa makanan paling sihat di Zaxby?

Caesar Zalad panggang diisi dengan tenderloin panggang dan mengandungi 440 kalori. Caesar Zalad goreng dihiasi dengan batang ayam dan mengandungi 580 kalori.

  • Ladang - 160.
  • Keju biru - 180.
  • Madu Perancis - 150.
  • Madu sawi - 150.
  • Mediterranean - 140.
  • Ranch Lite - 90.
  • Caesar - 90.
  • 1000 tahun - 230.

Berapakah kos makanan Zaxby?

Harga Zaxby

Apa itu Tawaran Makanan Zaxby?

3.99 Zax Snack (2 Chicken Fingerz, Fries dan Texas Toast) 3.99 Kidz Meal (Untuk harga ini, pilih 1 Chicken Finger, snek atau keju panggang, disertakan dengan kentang goreng, minuman dan pastri) $ 5, 99 Big Zax Snack (disertakan dengan 3 jari ayam, kentang goreng, roti panggang Texan, 22oz minuman)

Adakah Zaxby mempunyai sandwic ayam bakar?

Untuk memberi peluang kepada pecinta panggang berehat dari panas tanpa mengorbankan rasa, Zaxby's Grilled Chicken Sandwich Meal menghidangkan ayam panggang dengan mustard madu dan salad renyah di atas semangkuk brioche, disajikan dengan kentang goreng, keriput dan sedikit minuman.

Apa itu sandwic TLC?

Sandwic Southern TLC juga merangkumi fillet susu tepung buttermilk yang diperap. Kedua-dua sandwic ini disediakan secara berasingan dengan harga 3.99 setiap satu atau sebagai sebahagian daripada makanan yang merangkumi kentang goreng dan minuman Coke Freestyle 22-ons dengan harga 6.49.

Adakah Zaxbys mempunyai BLT?

Timun Zaxby?

Zaxby's membawa timun goreng kembali ke menu musim panas. Zaxbys hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengembalikan acar goreng sebagai item menu masa terhad dan juga akan merangkumi menu sandwic ayam panggang. Kedua-duanya terdapat di semua restoran Zaxby.

Makanan apa yang Zaxby ada?

Zaxbys adalah rangkaian restoran kasual yang cepat yang menyajikan sayap ayam, tongkat ayam, sandwic, dan salad. Rangkaian ini terutama aktif di selatan Amerika Syarikat dan mempunyai lebih dari 900 lokasi. Sebilangan besar restoran Zaxby dimiliki oleh francais, tetapi 123 lokasi dimiliki oleh syarikat Zaxby.

Adakah Zaxby masih menawarkan sandwic bacon dan madu?

Zaxbys menambah dua sandwic ayam baru ke dalam menu dengan memperkenalkan Zaxville Hot Sandwich baru dan Honey Butter Bacon Sandwich yang baru. Kedua-dua sandwic hanya tersedia untuk masa yang terhad.

Apa yang Salah dengan Sandwich Ayam Kickin Zaxby?

Kickin Chicken Sandwich menggabungkan sos lidah dan sos peternakan yang ditaburkan oleh rantai Chicken Fingerz yang terkenal, yang disajikan di antara irisan roti panggang Texan. Makanan disertakan dengan kentang goreng dan 22oz.

Adakah Zaxby mempunyai sandwic salad ayam?

Berapakah jumlah kalori dalam sandwic Zaxby's Club?

1228 kalori

Apa yang ada di Zaxby's Cajun Club?

Dari menu kami, Cajun Club Sandwich Meal menghitamkan ayam, daging asap, salad segar, tomato, salsa peternakan dan keju Amerika di atas semangkuk brioche panggang, disajikan dengan kentang goreng dan sedikit minuman.

Berapakah jumlah kalori dalam Sandwich Chicken Grilled Zaxby?

Fakta pemakanan

Adakah Zaxbys Lebih Baik daripada Chickfila?

Zaxbys mempunyai sos Zax mereka sendiri yang merupakan salah satu sos kegemaran saya dan terbaik ketika menggunakan kentang goreng. Kedua-dua restoran ini menawarkan sos berkualiti tinggi, walaupun ChickFilA menawarkan pelbagai pilihan dan tidak mengenakan sos tambahan. Pemenang kategori ini ialah ChickfilA. Ketekalan.

Apa makanan terbaik di Zaxby's?

Adakah Salad Ayam Zaxby Bagus?

Ulasan yang baik mengenai Zaxbys Chicken Salad Sandwich. Saya selalu mendapat sandwic salad ayam, dan sangat sedap dengan kentang goreng. Salad ayam sangat enak sehingga saya belum mencuba apa-apa lagi.

Apakah Chick Fil A atau Zaxby yang paling sihat?

Apa yang Salah dengan Sandwich Ayam Kickin Zaxby?

| Kickin Chicken Sandwich menggabungkan sos lidah dan sos peternakan yang ditaburkan oleh rantai Chicken Fingerz yang terkenal, yang disajikan di antara irisan roti panggang Texan. Makanan disertakan dengan kentang goreng dan 22oz.

Dan berapa kos Zaxby's Kickin Chicken Sandwich Meal?

Harga Zaxby

Harga makanan
Sandwic ayam $ 5.99
Fillet sandwic pada hari pertandingan $ 3.49
Sandwic dengan fillet Gameday $ 5.49
Sandwic ayam bakar $ 3. ### 99
Berapa banyak kalori yang dimiliki Zaxby Kickin Chicken Sandwich? Pengingesan Zaxbys
Untuk satu hidangan 1 sandwic (252. ### 32 g)
Berapa banyak kalori yang dimiliki Kickin Chicken Sandwich tanpa kentang goreng atau minuman? Kalori dalam Kickin Chicken Sandwich, tidak termasuk kerepek atau minuman: Kalori 704 Kalori dari Fat 360 (51. ### 1%)
% Nilai harian *
Dengan itu, apakah sandwic baru di Zaxby's? Zaxbys menawarkan gabungan kehangatan dan kemanisan dengan pengenalan dua sandwic ayam baru: Zaxville Hot Sandwich dan Honey Butter & Bacon Sandwich. ### Adakah anda mempunyai sandwic ayam Zaxby? Menu Sandwic Ayam Bakar | Zaxby.

Adakah Zaxby menjual acar goreng?

Zaxbys hari ini mengumumkan bahawa ia akan membawa kembali acar goreng sebagai item menu masa terhad dan juga akan memasukkan sandwic ayam panggang. Kedua-duanya terdapat di semua restoran Zaxby. Peminat Zaxby di media sosial meminta Fried Pickles kembali selama setahun.

Adakah Zaxby makan malam keluarga?

Makan malam keluarga sangat sesuai untuk ulasan pelancongan Zaxby's. Bukan di menu tetapi anda boleh memintanya. Anda boleh mendapatkan 20 batang ayam, kentang goreng, roti dan sos dengan harga sekitar $ 20.00.

Apa itu Big Talk Zax?

Big Zax Snak Meal menawarkan pilihan kombinasi rasa yang menarik untuk pengunjung yang merangkumi tiga rantai Chicken Fingerz yang popular dengan Crinkle Fries, Texas Toast, Zax Sauce dan 22 oz. minum.

Adakah anda menjual coleslaw Zaxby?

Lauk pauk yang dihiris dan menu tambahan | Zaxby.

Berapakah nilai Zaxby?

24 tahun kemudian, restoran itu menjadi rangkaian Zaxby dengan lebih daripada 600 kedai dan penjualan tahunan $ 1.07 bilion.

Adakah Zaxby mempunyai salad ayam?

Menu sandwic salad ayam Sandwich | Zaxby.

Berapa harga salad ayam bakar di Zaxby's?

Menu Zaxby

Apa itu Sos di Kickin Chicken Sandwich?

Chicken Kickin Sandwich menggabungkan sos lidah dan sos peternakan, dihiasi dengan rantai Chicken Fingerz yang terkenal, yang disajikan di antara irisan roti panggang Texan. Makanan disertakan dengan kentang goreng dan 22oz.

Adakah Zaxby menawarkan sandwic ayam bakar?

Zaxby's Grilled Chicken Sandwich Meal - Ayam panggang dengan mustard madu dan salad renyah pada roti brioche, disajikan dengan kerepek kerepek dan sedikit minuman, untuk memberi rehat kepada pencinta panggang tanpa mengorbankan rasa.

Adakah Zaxbys mempunyai BLT?

Kalori dalam Zaxby's BLT Sandwich Meal.

Adakah Zaxby masih menawarkan sandwic bacon dan madu?

Zaxbys menambah dua sandwic ayam baru ke menu dengan pengenalan Zaxville Hot Sandwich baru dan Honey Butter Bacon Sandwich baru. Kedua-dua sandwic hanya tersedia untuk masa yang terhad.

Adakah anda menjual sandwic ikan Zaxby?

Match Day Filet Sandwich Meal tersedia hari ini hingga Januari di semua restoran di Zaxby.

Berapakah jumlah kalori dalam sandwic Zaxby's Club?

1228 kalori

Bilakah Zaxby menyajikan sarapan?

Makan tengah hari Zaxby bermula pada 12:00 dan disajikan hingga jam 5 petang. Adakah Zaxby mempunyai salad ayam panggang?

Seperti House Zalads, Zaxby's menawarkan dua versi salad tembaga: panggang dan tongkol. Kedua-duanya mempunyai dasar salad dengan timun, tomat Roma, keju cheddar / jack, bawang goreng, daging asap, telur rebus, fillet panggang atau batang ayam dan disajikan dengan roti panggang Texan.

Adakah Sandwic Ayam Bakar Zaxby Sihat?

Zaxby's Goes Zero

Adakah Salad Ayam Zaxby Mempunyai Bawang?

Gambaran Keseluruhan Zaxby. Salad ayam wow! Jangan masukkan bawang ke dalam salad ayam. Jangan masukkan mayonis terlalu banyak di dalamnya.

Restoran mana yang menawarkan salad ayam?

ChickfilA

Sandwic Ikan Zaxby