Zion Quari Barrino

Fantasia mempunyai anak perempuan dan bayi?

Fantasia Barrino melahirkan seorang anak lelaki. Fantasia Barrino mengumumkan kehamilannya di konsert Florida pada bulan Ogos, tetapi dia belum secara terbuka menamakannya sebagai ayahnya.

Oleh itu, kita juga boleh bertanya kepada diri sendiri apakah Fantasia akan mempunyai anak?

Gadis Zion Quari Barrino Dallas, Xavier Barrino, Berapakah umur Fantasia ketika dia melahirkan bayinya?

Dia hamil pada pukul 4 petang dan pada 8 Ogos 2001 dia melahirkan anak perempuan Zion Quari Barrino dan bekas teman lelaki Brandel Shouse.

Siapakah Fantasia Baby Daddy dalam hal ini?

Giuseppe BarrinoMengapa ayah Fantasia menyamannya?

Ayah pemenang American Idol Fantasia Barrino mengemukakan tuntutan $ 10 juta terhadap penerbit buku mengenai anak perempuannya, dan mendakwa ia mengandungi kepalsuan, keterlaluan, terang-terangan, sengaja dan berniat jahat.

Berapakah umur Kendall Taylor?

39 tahun (10 Ogos 1980)

Berapa umur Fantasia hari ini?

Umur 35 (30 Jun 1984)

Siapa suami Fantasia?

Kendall Taylor M.

2015

Apa yang Kendall Taylor Lakukan?

Ahli perniagaan

Di mana Fantasia tinggal sekarang?

Penyanyi-penulis lagu R&B Fantasia Barrino menjual padang golf Charlotte dengan harga $ 465,000. Harta tanah yang megah terletak di hampir separuh daripada harta tanah taman dan mempunyai ruang tamu seluas 4,541 meter persegi yang tersebar di dua tingkat. Tingkap berwarna hitam menjadikan bahagian luar rumah bata itu kelihatan tradisional.

Siapa yang Menang American Idol pada tahun 2004?

Musim 3 dimenangi oleh Fantasia Barrino, yang mengalahkan Diana DeGarmo sekitar 2% (1.3 juta undi). musim keenam.

Berapakah bilangan adik beradik yang dimiliki Fantasia?

Tiga Saudara Adakah Jennifer Hudson Menangkan Idola Amerika?

Siapakah Jennifer Hudson?

Jennifer Hudson adalah pelakon dan penyanyi Amerika. Pada tahun 2004, dia mendapat tempat di American Idol, membuatnya terkenal dan menjadi pengikut yang setia. Pada tahun 2006 dia bermain sebagai penyanyi Motownera dalam filem Dreamgirls, di mana dia memenangi Golden Globe dan Oscar.

Siapa bapa Dallas Xavier Barrino?

Masak Antwaun

Siapa ibu bapa Fantasia?

Ibu Diane Barrino, bapa Giuseppe Barrino

Dari manakah Fantasia berasal?

Penyanyi R&B Fantasia Barrino dilahirkan pada 30 Jun 1984 di High Point, North Carolina. Dia bersekolah di Andrews High School di High Point sehingga dia berhenti sekolah pada usia 16 tahun. Barrino kemudian tinggal sebentar di Greensboro sebelum muncul di siri televisyen American Idol.

Di manakah Fantasia Barrino dilahirkan?

High Point, North Carolina, Amerika Syarikat

Adakah Fantasia Barrino pergi ke kuliah?

Sekolah Menengah Andrews

Di sekolah menengah mana anda bersekolah di Fantasia?

Sekolah Menengah Andrews

Zion Quari Barrino

Zion Quari Barrino terus menjalani karier nyanyian yang hebat, setelah menang pada musim keempat "American Idol. " Sebelum itu, dia adalah ibu tunggal yang berjuang untuk memenuhi keperluannya sendiri.

:eight_pointed_black_star: Siapakah Zion Quari Barrino?

Zion Quari Barrino adalah anak Brandel Shouse dan Fantasia Barrino, juara berhala Amerika. Dia adalah anak pertama Fantasia Barrino dan ketika ini berumur 17 tahun.

Setelah dirogol oleh ibu rakan sekelas Barrino putus sekolah dari Andrews High School di High Point, North Carolina. Tidak lama kemudian, dia hamil pada usia 16 tahun dan melahirkan Zion Quari Barrino, anak pertamanya.

Ayahnya kembali kepadanya ketika Barrino berusia 13 tahun ketika dia menuntut hak penjagaan di sebuah mahkamah di Mecklenburg, North Carolina. Dia juga meminta kunjungan Fantasia Barrino dan sokongan anak, walaupun dia tidak memberikan bantuan kewangan sejak kelahiran Barrino.

Semasa ibunya memenangkan gambar Amerika, Barrino berusia tiga tahun, dan hidupnya berubah selamanya. Pada tahun 2017 Barrino memainkan jelmaan remaja ibunya dalam sebuah video lagu.

:eight_pointed_black_star: Fakta Mengenai Zion Quari Barrino

Nama: Zion Barrino
Hari Lahir: 8 Ogos 2001
Pekerjaan: Bintang Instagram
Jantina: Perempuan
Abang Dallas Xavier Barrino
Tempat lahir North Carolina, Amerika Syarikat
Tanda zodiak: Leo

:small_red_triangle_down: Janji Temu Zion Barrino

Zion Barrino menjaga kehidupan peribadi dan cintanya secara peribadi. Mari lihat hubungan antara bekas kekasih dan hubungan sebelumnya di Zion Barrino. Zion Barrino memilih untuk tidak membocorkan status perkahwinan dan fakta perceraian.

Berkencan adalah tentang menggambarkan tahap kehidupan seseorang ketika dia secara aktif terlibat dalam hubungan romantis. Apabila dua selebriti yang belum berkahwin dilihat bersama di khalayak ramai, kadangkala mereka diklasifikasikan sebagai 'dating', yang menunjukkan bahawa mereka dilihat bersama di khalayak ramai, dan sama ada mereka hanya berkawan, menjelajahi hubungan yang lebih intim atau mengambil bahagian secara romantis tidak jelas.

:small_red_triangle_down: Tanda Zodiak Barrino Zion

Tanda zodiak Zion Barrino adalah Leo. Ahli astrologi mengatakan bahawa mereka yang dilahirkan di bawah tanda Leo adalah pemimpin yang lahir secara semula jadi.

Mereka teater, inventif, yakin diri, dominan dan sangat sukar untuk bertahan dan mampu mencapai apa sahaja yang mereka mahukan dalam bidang kehidupan mereka. Seorang Leo dan gelar "raja hutan" -nya memiliki kekuatan tertentu.

Leo sering mempunyai banyak kawan kerana mereka berbakti dan pemurah. Berkeyakinan diri dan menarik, ini adalah tanda Matahari yang menyatukan dan memimpin kumpulan orang yang berbeza untuk tujuan bersama dan memudahkan rasa humor mereka yang sihat dengan orang lain.

Ringkasan

Dari tahun 1998 hingga 2003, ayah Barrino, Brandel Shouse, berkenalan dengan ibunya. Barrino sebelumnya telah mengungkapkan bahawa dia dan Shouse berpisah setelah dia melahirkan wawancara tentang program VH1 yang disebut "di belakang muzik" kerana telah menjadi kasar terhadapnya.

:eight_pointed_black_star: Nilai Bersih Zion Barrino

Zion adalah salah satu bintang terkaya Instagram. Zion Barrino juga merupakan Bintang Instagram Terkaya yang dilahirkan pada 8 Ogos dalam senarai elit. Menurut analisis kami, nilai bersih Zion Barrino adalah sekitar $ 1.5 juta untuk Wikipedia, Forbes & Business Insider.

Nilai bersih $ 1.5 Juta
Sumber Kekayaan Bintang Instagram
rumah Tinggal di rumah sendiri.

:eight_pointed_black_star: Rumah Zion Barrino

Rumah Tepi Danau Barrino seluas 6,600 kaki persegi (610 m2) di Tasik Glynmoor Charlotte, berhampiran dusun Piper Glen, telah hilang dan mula dijual. Rumahnya, seluas 4.500 meter persegi (420 m2), tetap tidak berubah, begitu juga di Piper Glen.

Pendapatan dari penawaran itu cukup untuk mengembalikan pinjaman syarikat yang diberikan oleh Barrino hanya $ 10,000. Lelongan itu ditinggalkan ketika peguam Barrino dan perjanjian minit akhir ditandatangani dengan pemberi pinjaman. Tetapi maklumat penyelesaian tidak diterbitkan.

:white_square_button: Ringkasan

Rumah itu dijadualkan dilelong oleh Pejabat Sheriff Mecklenburg County pada Januari 2009 berikutan pengumuman oleh syarikat Broward Energy Partners, yang membayar lebih daripada $ 68,000 daripada cukainya.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai Zion Quari Barrino. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Berapa umur anak perempuan Fantasia, Sion?

Barrino mempunyai seorang anak berusia 9 tahun bernama Dallas Xavier, seorang gadis berusia 19 tahun bernama Zion Quari, serta seorang anak lelaki bernama Taylor.

:two: Adakah Zion Barrino mempunyai bayi?

Barrino kini mempunyai 2 kanak-kanak, Dallas Xavier 9, dan Zion Quari 19, manakala Taylor bapa kanak-kanak juga dikenali sebagai Treyshaun. Pada bulan November, penyanyi itu mengumumkan bahawa dia dan Taylor, yang dia nikahi pada tahun 2015, hamil.

:three: Adakah Fantasia mempunyai hak penjagaan anaknya?

Fantasia dan Ansaun membincangkan hak penjagaan Dallas, tetapi dia banyak berakhir dengannya walaupun dia menghabiskan banyak masa dengannya di Broadway .

:four: Apa yang berlaku dengan fantasia American Idol?

Tidak lama selepas acara itu, Fantasia mempunyai seorang anak dari Cook. Tetapi akhirnya dia berpindah. Dia gembira sekarang, dan Cook dan isterinya telah berdamai sejak itu.

:five: Bolehkah Zion Barrino menyanyi?

Pada tahun 2004, Barrino mengambil bahagian dalam American Idol Musim ketiga dan langsung menjadi kegemaran dengan suaranya yang sangat halus, tetapi persembahan vokalnya kasar.

:closed_book: Kesimpulan:

Sion yang mungkin menyerupai ibunya menjaga ikatan yang erat dengannya. Ketika berusia 19 tahun, ketiga ibu itu mengepung anak sulungnya dengan kasih sayang dan merayakan kenaikannya dan menunjukkan bahawa Sion mempunyai tempat tertentu di hatinya. Tidak seperti ibunya, namun Zion tinggal di North Carolina. Tidak banyak yang diketahui mengenai remaja yang agak tidak peduli tentang kehidupannya dan apa yang dia terbitkan dalam talian.

artikel berkaitan