Musim percutian ini, wabak itu telah memaksa orang Amerika untuk berfikir secara kreatif tentang perjumpaan dengan keluarga atau rakan.

Sebilangan besar daripada kita tetap berhubungan dengan orang tersayang melalui kamera kecil yang terdapat di bahagian depan telefon bimbit dan komputer riba kita.

Sokong kewartawanan kami

Oleh kerana jumlah kes koronavirus yang dilaporkan terus meningkat di seluruh AS, orang Amerika mengadakan perjumpaan secara langsung untuk penggantian maya ini - tetapi tidak serupa -. Sekiranya anda ingin bergerak melampaui perbualan dan cuba merebut kembali semangat interaksi orang-ke-orang, terdapat sebilangan permainan yang melibatkan kad, telefon dan papan yang boleh dimainkan melalui Zoom atau alat konferensi video lain.

Faceoff perbualan video yang hebat: Enam aplikasi. Puluhan kepala. Seorang keluar di atas.

Dengan masa dan sumber yang mencukupi, hampir semua permainan papan atau pesta dapat dimainkan melalui persidangan video. Tetapi untuk tujuan panduan ini, kami akan memfokuskan kepada mereka yang senang disediakan dan menyeronokkan. Permainan di bawah ini disusun dari paling sedikit hingga yang paling kompleks, dengan beberapa permainan terakhir memerlukan sedikit perancangan, sumber daya dan / atau kepintaran, seperti berkongsi skrin atau menyiarkan video permainan meja.

Catur

Permainan dua pemain klasik bagi mereka yang lebih suka penyelesaian tradisional daripada permainan maya.

Apa yang anda perlu mainkan?

Zum dan versi Catur pada komputer, tablet atau telefon pintar anda. (2 pemain)

Catur sangat berkat terima kasih kepada Netflix. Coronavirus telah memaksa orang Amerika untuk membersihkan hobi lama kita tetapi "The Queens Gambit," siri asal Netflix mengenai seorang cendikiawan catur Amerika, telah mendorong permainan berusia berabad-abad itu menjadi populariti baru. Set catur laris di seluruh negara, menurut laporan NPR.

Nasib baik, ada banyak cara untuk bermain Catur dalam talian. Salah satu yang paling popular adalah melalui chess.com , di mana anda boleh membuat akaun dan kemudian mencabar rakan atau keluarga untuk pertandingan Zoom. Anda juga boleh memuat turun permainan, sebagai aplikasi, di iOS atau Google Play Store. Kedua-dua pilihan adalah percuma tetapi chess.com memang menawarkan program keahlian untuk pelajaran, teka-teki latihan dan pertandingan.

Pandemik tersebut menimbulkan minat terhadap catur. 'The Queen's Gambit' membuatnya meletup.

Hidupkan Zoom semasa perlawanan untuk berlatih menatap dingin anda, sebagai juara catur yang sejuk. Atau, hanya untuk berbual mesra sambil memikirkan langkah seterusnya. Ini adalah salah satu permainan paling mudah dalam senarai untuk dicipta semula.

Menuju Ke Atas

Permainan meneka trivia cepat dengan banyak kategori.

Apa yang anda perlukan untuk bermain: Zum dan telefon atau tablet dengan permainan. (2-∞ pemain)

Awas! adalah permainan charade yang pantas di mana setiap pemain harus meneka seseorang, tempat atau benda dengan bantuan penonton.

Untuk bermain dari jauh, semua orang perlu memuat turun Heads Up! aplikasi di telefon mereka. Pemain kemudian memilih setumpuk kad dari kategori tertentu, seperti filem, selebriti atau nama jenama. Pada awal setiap putaran, satu orang memegang telefon ke dahi mereka yang menunjukkan jawapan, menunjukkan jawapan kepada penonton, tetapi membiarkan pemegang telefon dalam kegelapan. Zum membolehkan pengguna menyembunyikan paparan video mereka sendiri. Jika tidak, anda akan dapat melihat jawapan yang ditulis tepat di atas dahi anda.

Anda boleh bermain Heads Up! pada pasukan atau secara individu. Keseronokan itu datang dari memikirkan petunjuk yang bijak untuk membantu pemegang telefon menyebut nama yang betul. Apabila mereka meneka dengan betul, mereka membalikkan telefon dan menjaringkan mata. Tujuannya adalah untuk meneka seberapa banyak sebutan yang mungkin dalam satu minit.

Amaran dari pengalaman: agak sukar untuk memegang iPad di dahi anda tanpa melemparkannya ke permaidani ruang tamu. Aplikasi ini percuma, tetapi jika anda bersenang-senang, anda boleh memuat turun lebih banyak dek dengan kategori lain seperti Star Wars, Seinfeld atau trivia dari beberapa dekad yang lalu.

Dua budak lelaki bermain permainan. Sekarang mereka melawan barah secara berdampingan.

Kapal perang

(Tidak, bukan kapal perang ini)

Apa yang anda perlu mainkan?

Sebarang aplikasi panggilan video dan dua papan Battleship; atau kertas dan alat tulis. (2 pemain)

Objektif Kapal Perang adalah untuk mencari dan menenggelamkan semua kapal di papan lawan sebelum kapal itu dimusnahkan. Hasil tangkapannya, anda tidak tahu di mana yang lain telah menempatkan kapal perang mereka. Ini adalah permainan meneka dengan sedikit strategi pada pusingan kemudian.

Kapal perang untuk dua pemain, dan kedua-duanya memerlukan versi permainan. Sekiranya anda mahir, semua yang anda perlukan ialah pembaris, beberapa kertas dan beberapa penanda. "Stesen pertempuran" dalam permainan ditata di grid, dan pada awal setiap permainan, pemain menempatkan lima kapal mereka di berbagai tempat di grid. Setiap pusingan, kedua pemain meneka di mana kapal lawan mereka - seperti "Go Fish" tetapi dengan kapal khayalan dan torpedo.

Pemain pertama yang menenggelamkan semua kapal musuh mereka menang. Di sekeliling, ini adalah permainan perang yang cukup sederhana.

Meletup

Family Feud, tetapi ia menggunakan Zoom dan bukannya ABC.

Apa yang anda perlu mainkan?

Sebarang aplikasi panggilan video dan sekurang-kurangnya satu salinan permainan. (4-10 pemain)

Kami meminta orang di Twitter untuk berkongsi permainan apa yang mereka mainkan dari jarak jauh dan mendapati Outburst, permainan pesta tepat waktu dari Hasbro yang mengharuskan anda dengan cepat menyebutkan sepuluh istilah teratas dalam kategori tertentu, seperti "tugas ibu bapa meminta anak mereka lakukan. " Terdapat banyak teriakan dalam permainan ini, jadi anda pasti mahu mematikan Zoom anda.

Permainan membahagi pemain menjadi dua pasukan yang bertukar tempat setiap pusingan antara menilai dan meneka jawapan. Semakin banyak istilah yang anda sebutkan dengan betul, semakin banyak mata untuk pasukan anda.

Ini adalah permainan yang mudah dan jika anda mempunyai satu orang yang memainkan peranan Steve Harvey sepanjang masa, anda hanya perlu membeli satu set permainan untuk dimainkan.